Just English Dil Okulları

Boran Özdemiroğlu – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Akademik Eğitim Kursları Referansları, Ielts Kursu Referansları

IELTS’e girerken bana gerekli skor 6,5’di. Bu sayede yurtdışında ki bütün İngilizce mühendislik programları için asgari puanı sağlamış olacaktım. Just English’in sınava hazırlık kurslarında iyi öğretmenler olduğunu duymuştum. Lokasyon ve kurs fiyatı da uygun olduğu için Just English’e gitmeye karar verdim. Öğretmenimiz tarafından verilen eğitim oldukça yararlı oldu. Az ve düzenli bir çalışmayla ihtiyacım olan skordan daha fazlasını 7’yi almayı başardım. Hem hedefime ulaştım hem de CV’me güvenle ekleyebileceğim bir sınav sonucu elde ettim. Teşekkür ederim.


Meltem Güler – Bursa – Heykel Şubesi

Just English benim ailem.. 🙂 Ailemden bahseder gibi yazacağım buraya 🙂 Öncelikle 2010 yılın da Bursa’da ki şubesine kayıt oldum şimdi de okulum dolayısıyla İzmir Justenglish’ deyim.Dersler başladığından bu yana dil adına kendimi çok geliştirdiğimi düşünüyorum. Eğitim danışmanları iki şehirde… Devamı İçin Tıklayınız.

Feridun Çakmak – İzmir – Alsancak Şubesi

Ben Just English alsancak şubesi öğrencisiyim ve severek geliyorum.Burada keyifli bir ortamımız var. Hocalarımız sıcakkanlı.Günümüzde İngilizceyi bilmek dünya ile iletişime geçmek için zorunlu hale geldi.Just English sayesinde bu hedefe kolaylıkla ulaşacağımı düşünüyorum.Kurum çalışanlarının tarafıma ve tüm öğrencilere güven verici yaklaşımları… Devamı İçin Tıklayınız.

İbrahim Kahraman – İstanbul – Şirinevler Şubesi

JustEnglish Center ile olan serüvenim bir arkadaşımın ısrarlı tavsiyesi üzerine başladı. Elementary, Pre-Intermediate, Intermediate ve Upper-Intermediate kurlarını başarıyla geride bıraktık. Dört Kur ve Bir Yıl gibi kısa bir zamanda İngilizcemi yadsınamayacak düzeyde geliştirmeme yardımcı oldular. Alışılmış ezberci eğitim zihniyetinin ve… Devamı İçin Tıklayınız.

Dilek Demirbaş – İstanbul – Kadıköy Şubesi

3 kur boyunca aldığım eğitimden son derece memnun kaldım. Özellikle hocadan çok memnunum. Ders içerikleri yeterliydi.

Gözde Bala – Ankara – Kızılay Şubesi

JustEnglish’i tercih etme sebebim, bize uygun ders saatlerinin ayarlanması ve bizimle birebir iletişim halinde olunması. Hocalar ve burada görevli çalışanlar sorunlarla birebir ilgililer. Aldığımız ders saatleri dışında anlayamadığımız konuları danışabileceğimiz hocaların bulunması bizim için artı bir avantaj sağlıyor. Bu yüzden… Devamı İçin Tıklayınız.

Ahmet Akif Akyol – İstanbul – Mecidiyeköy Şubesi

Just English Mecidiyeköy Şubesi Hakkında; 2014’un Mart ayının başından itibaren TOEFL öğrencisi olarak kursa devam etmekteyim. Özellikle verilen sözlerin tutulduğunu belirtmek isterim. Kayıt sürecinde eğitim danışmanlarının tavsiyeleri ve yönlendirmeleri ile doğru zamanda kursa başladığıma inanıyorum. Kurs sürecinde de bizleri ve… Devamı İçin Tıklayınız.

Niyazi Dağcı – İstanbul – Beşiktaş Şubesi

Yıldız Teknik Üniversitesi endüstri mühendisliği bölümü öğrencisiyim. Just English kurumunda, proficiency kursa almaktayım. Öncelikle kuruma kayıt için geldiğimde ilgi ve sıcakkanlı karşılamak hoşuma gitti. Dersimize gelen hocalarımızın verimli ders işledin düşünüyorum. Dersler sıkıcı değil. Şu ana kadar bir problem yok…. Devamı İçin Tıklayınız.

Burak Küçükaksu – İstanbul – Mecidiyeköy Şubesi

Just English ailesi olarak öncelikle eğitiminizdeki başarıyı görmemek mümkün değil. Çalışanlar gerçekten çok ilgili ve güler yüzlüler. Hocalarımıza gelince gerçekten bizimle ilkokul öğrencisiyle ilgileniyor gibiler… Teşekkürler..

Demet Yıldız – Ankara – Kızılay Şubesi

Just English; Yeni başladım şu an için bir sıkıntı yaşamıyorum. Haftasonu grubu için saatler işleyiş uygulama gayet iyi ve verimli geçiyor.

Turgay Akbaba – İstanbul – Pendik Şubesi

Just English eğitim kurumların da çalışmakta olan S. ve T. öğretmenlerimden oldukça memnunum, güleryüz ve anlayabileceğimiz bir şekilde bizlere ders anlattıkları için hocalar bakımından şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Gayet memnunum.

Alperen Koca – İstanbul – Şirinevler Şubesi

İngilizce macerama Just English ile başladığım için şanslı hissediyorum. Çünkü kursa ilk girişteki personelden tutun da, hocalarımız, tüm çalışanlar güler yüzlü ve içten insanlar. İlk kursa başladığımda İngilizce seviyem pek de iyi değildi. Şimdi ise başladığım zamana nazaran daha ileri… Devamı İçin Tıklayınız.

Cem Efe – Bursa- Nilüfer Şubesi

İngilizceyi benim için zor bir uğraştan basit ve eğlenceli bir hale getiren hocalarından tutun da kantindeki amcaya, öğrenci kaydını yapan güler yüzlü insanlara kadar her şey çok güzel. Buraya gelmek için can atan bireyler olmak İngilizce öğrenmek için atılmış en… Devamı İçin Tıklayınız.

Kübra Gülsarı – Kocaeli – İzmit Şubesi

Yaklaşık 4 hafta önce Elementary grubunda İngilizce öğrenimime başladım. 15 kişilik, derslerin kolay anlaşılabildiği, herkesin katılımının sağlandığı bir sınıftayım. Diğer kursları araştırma fırsatı bulamadan ve hızlı bir karar sonucu Just English’e kaydolmama rağmen çok memnunum. Gerek ders saatlerinin beş güne… Devamı İçin Tıklayınız.

Özge Yavuz – Bursa – Heykel Şubesi

Ben JUST ENGLISH’E iki senedir geliyorum. Bu sene de burayı tercih etmemin nedeni öğretmen-öğrenci ilişkisinin gayet iyi olması. Öğretmenler öğrencileriyle gerekirse teker teker ilgileniyorlar. Öğrencilerin olmadıkları, kaçırdıkları konular ek derslerle tamamlanıyor.

Lem Mumcu – Bursa – Nilüfer Şubesi

Öğretmenlerin ve eğitim danışmanlarının ilgisi ve nezaketi kendinizi evinde gibi hissettiriyor. Hafta sonları JustEnglish’e gelmek çok keyifli.

Senay Cengiz – İstanbul – Kadıköy Şubesi

İngilizce seviyem upper intermediate olmasına rağmen KPDS,ÜDS gibi sınavlarda başarılı olabilecek seviyede bir test tekniği bilgisine sahip değildim. Araştırmalarım sonucunda en iyi kurs olarak duyduğum Just English’e yazıldım.3 aylık bir eğitimden sonra yüzlerce bilmediğim kelimeyi çözdüğümüz sayısız testlerden öğrendim ,… Devamı İçin Tıklayınız.

Sezai Oğuz Sam – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Just English Eğitim Kurumunun İzmir şubesinde başladığım eğitim yaşantıma, İstanbul Şirinevler şubesinde devam etmekteyim. Eğitim departmanınızda çalışan arkadaşların gayret, ilgili ve alakaları takdire şayandır. Meslek hayatım boyunca insanlarla devamlı iletişim halinde oldum. Bazı süreçlerde hizmet veren, bazı süreçlerde hizmet alan… Devamı İçin Tıklayınız.

Elif Can Aktaş – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Sadece ingilizce değil aktivite, etüt programlarıda mevcuttur. Bir aydır gelmeme rağmen çok yol kattettiğimi düşünüyorum. Sınıf içerisindeki araç ve gereçlerde yeterli bulunmaktadır. Hocalarımız sadece kitaptan ilerlememekle beraber günlük yaşamla beraber çok iyi ders anlatmaktadır. Kantindeki ortam oldukça iyi. Orada arkadaşlarla… Devamı İçin Tıklayınız.

Cihan Özen – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Just English Eğitim Kurumunda eğitim aldığım zaman diliminde öğretmenlerin yaklaşımları, pozitifliği ve çalışanların ilgisi dolayısıyla; ayrıca ek olarak, davet ettikleri konuşma sınıfı ve 23 Nisan etkinlikleri için Just English ailesine teşekkürler.

Ahmet Vuranay – Ankara – Kızılay Şubesi

Just English’te öğrenciyim. Mali açıdan ve eğitim açısından gayet mantıklı bir tercih yaptığımın farkındayım. Sınıfta öğretmenlerimiz öğrencilerle çok ilgili, dersler gayet eğlenceli.

Bilal Bayındır – İstanbul – Şirinevler Şubesi

I took TOEFL class at Just English. My teachers were Joseph and Matt. They were really good at teaching. To prepare for the TOEFL, the only thing you need is continuity. Before registered to Just English, I have visited many… Devamı İçin Tıklayınız.

Ahmet Karaca – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Justenglish bünyesinde yenilikçi bir eğitim anlayışıyla dil eğitimi yapılmakta ve bu beni çok etkiledi. Çalışanların ve eğitmenlerin güler yüzlü olması tercih sebeplerim arasındadır. Eksik konularımızın telafi ediliyor olması farklı aktivitelerle eğitimimizin desteklenmesi de farklı bir faktör. Her gün kelime mesajları… Devamı İçin Tıklayınız.

Yunus Emre Beyatlı – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Just English Ataköy’de yaklaşık on aydır eğitim alıyorum. Bu kuruma, uzun araştırmalarım sonucunda ulaştım. Gerek eğitmenleri, gerekse tüm diğer personelleri ile düzgün ve ilgili bir kurum… İstek ve bilgilendirmeleri çok yerinde tekrarlarla öğrencilere aktarılmakta… Gelişmekte olan bu kuruma teşekkür ediyorum.

Elif Postoğlu – İstanbul – Kadıköy Şubesi

2015 Nisan YDS hafta sonu öğrencisiyim. Eğitmenlerimizin stratejilerinden memnun kaldım. Güler yüzleri ve ilgileriyle motivasyonumuzu sağladılar.

Duygu Adıgüzel – Bursa – Nilüfer Şubesi

Just English’ te İngilizce öğrenmeye başladığımdan beri tüm şubelerinde eğitim alma şansına sahip oldum.Hepsinde tanık olduğum durum aynıydı; öğretmenler ve çalışanlar sıcak ve anlayışlı ayrıca öğrenmen için oldukça teşvik ediciler.Hala İngilizce öğrenmeye başlamadıysanız en iyi çözümü kesinlikle burada bulabilirsiniz.

Onur Uzer – Bursa – Nilüfer Şubesi

Merhabalar, Justenglish Nilüfer şubesinde YDS öğrencisi olarak 2015 yılının yaz döneminde yoğun bir tempoda eğitim aldım. Bu zorlu süreçte Nilüfer şubesinde öncelikle tüm bilgisini emeğini bize aktaran değerli hocamız’a teşekkür ediyorum. Sonrasında eğitim danışmanlığı yapan hanımefendilere başlarını ağrıttığım için kayıtta… Devamı İçin Tıklayınız.

Selen Gülen – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Arkadaş tavsiyesiyle Just English’i seçtim. Eğitiminden ve öğretmenlerinden memnunum. Öğretmenimiz H. Hocaya sevgiler saygılar dileyip noktamı koyuyorum.

Mahmut Doğan – Bursa – Heykel Şubesi

07.01.2013 tarihinden itibaren 19:00-21:00 saat’leri arasında YDS G.Ç. Hocanın öğrencisiyimKursa ulaşım yeri olarak kolaylıkla ulaşılabilirliği önemli bir avantaj.Genel olarak binanın fiziki ortamı iyi durumda . Ders işleme konusunda herhangi bir sıkıntı oluşturacak durumla karşılaşmadığı kanaatindeyim.Gerek G.Ç. Hocam gerekse ek ders… Devamı İçin Tıklayınız.

Ali Osman Okyay – Bursa – Nilüfer Şubesi

Just English’i aileden biri olarak görmekle birlikte Heykel ve Nilüfer şubesinde öğrencilik yapmış bulunmaktayım. Öğretmenlerimden gördüğüm eğitim hizmeti karşısında memnun kalmış bulunmaktayım. Verilen hizmetlerin aynı kalitede ve özende devam etmesi dileklerimi sunuyorum.

Engin Karadaş – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Ben İngilizceyi (dil öğrenmeyi) Just English’le sevdim; öncesinde iyi diye nitelendirilen pek çok kursa hatta bir dönem bir üniversitenin MIS (Management Investment System) programına da katıldım, ancak bu eğitimler beni orta seviyenin üzerine taşımadı, açıkçası İngilizceden de soğudum ve iki-üç… Devamı İçin Tıklayınız.

Orhan Gezgin – Bursa – Heykel Şubesi

Just English de suan pre-intermediate seviıesine gelmekteyim ve just english de toelf sinavina hazirlanmaktayım. Bence just english Bursanın en iyi yabanci dil kurslarindan biridir. just englishdeki ögretmenlerim ve just englishde çalisanlar çok sicak kanli ve yardim sever. just englishe gelmekle… Devamı İçin Tıklayınız.

Sena Akman – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Kurumunuzda aldığım eğitimime hala devam etmekteyim. Öğretmenlerin ve yönetici kadrosunun işlerini severek ve isteyerek yapması oldukça iyi… Hocalarımızdan da oldukça memnunuz. Bu durumdan dolayı Just English’e teşekkür ederim.

Yağız Özoğul – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Just English çok faydalı oldu. Öğretmenimiz H. hocaya sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Bir ayda çok güzel bir çalışmamız oldu, emeği geçen herkese teşekkürler.

Rüveyda Ağıllar – Bursa – Heykel Şubesi

Okulumda öğrenim olarak yabancı dil eğitimi alıyorum ve tabiki de okuldaki eğitim yetersiz kaldığı için dışarıdan da yardım almam gerekiyordu.Bende bir arayışa çıktım ve Just English ile tanıştım.Just English personelinin o şekerimsi ve samimi ilgisi beni daha çok çekti ve… Devamı İçin Tıklayınız.

Pınar Gök – İstanbul – Pendik Şubesi

Justenglish kurum ve çalışanları olarak kaliteli eğitim vermektedir. Kurum içerisine girdiğinizde güler yüzlü personel karşılamakta ve seviyenizi ölçerek size uygun bir kurs öneriyorlar. Bu durum kursa gelen kişilerin seviyesini görmesini ve nasıl bir çalışma yapmaları gerektiğini konusunda yardımcı olmaktadır. Öğretmenler… Devamı İçin Tıklayınız.

Yasemin Ertürk – Bursa – Nilüfer Şubesi

Just English’e; Kurum olarak ilginiz ve güler yüzünüz için tüm öğretmen ve personele teşekkür ederim. Özellikle benim için yoğun ve zorlu geçen YDS yaz programında sabırla ilgi gösteren hocam’a sevgi ve teşekkürlerimi iletmek isterim. Şefkatli ve yardımsever kantinci ablama da… Devamı İçin Tıklayınız.

Cem Cankat Gültekin – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Just English ile IELTS hazırlık kursu aldım. Kurs öğretmenim muhteşemdi. Sınavı verdikten sonra sınıfta çözülen örneklerin, sınava nekadar uygun olduğunu farkettim. Hocama iyi niyeti, disiplini ve özverisi için teşekkür ediyorum.

Hasan Karaş – Bursa – Nilüfer Şubesi

Özel eğitim kurumlarında karşılaştığım disiplin sorunuyla burada karşılaşmamak sanırım TOEFL sınavında başarılı olmamda en büyük etkendi.Lakayit olmayan ama aynı zamanda sıcak bir ortam sağlayan deneyimli öğretmenlere ve sıcakkanlı çalışanlara teşekkür ederim. S. Hanıma beni tüm gıcıklığıma rağmen buraya kazandırdığı için… Devamı İçin Tıklayınız.

Cem Alar – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Merhaba kurumunuza ait olan Ataköy Şubesinden eğitim almaktayım. Dersler bakımından beni çok etkiledi özellikle ders süresi, tekrarlar içinde çok güzel, kurumunuzun öğretmen kadrosu gerçekten ileri düzeyde. Yönetim kadrosu, sevecen ve güler yüzlü. Tam bir aile ortamı var. Etkinliklerlede insanları birbirine… Devamı İçin Tıklayınız.

Murat Kocabey – İstanbul – Şirinevler Şubesi

İngilizce eğitimi aldığım bu kurumda verilen eğitimin gayet yeterli ve faydalı olduğunu düşünüyorum. Speaking clublar, dersler ve birebir ders imkânları, öğrenciler açısından çok ayrıcalıklı bir biçimde yapılmakta. Kurumda, öğrenci ve öğretmen iletişimi her zaman yerinde olmuş. Bu da, sadece bir… Devamı İçin Tıklayınız.

Büşra Işıkelli – Kocaeli – İzmit Şubesi

Just English Kurumuna, Ben pre-intermediate seviyesinde olan bir öğrenciniz olarak gerek öğretmenlerimizden gerekse çalışan arkadaşlarınızdan çok memnunum.Burada olduğum her gün için ayrı bir memnuniyetim bulunmakta.Öğretmenlerimin, çalışanların insanlarla olan münasebetine hayranım.Güleryüzün, tatlı dilin, samimiyetin eksik olmadığı bu kurumda bulunan herkes çok… Devamı İçin Tıklayınız.

Nur Bakır – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Kursun kaliteli eğitimi ve deneyimli hocasıyla gerçekten iyi bir eğitim aldığıma inanıyorum.Tabi ki bunun yanında sıcak bir ortamda mevcut.Hocamla istediğim zaman iletişim kurabiliyorum ve anlayamadığımı sorabiliyorum.Bu da daha hızlı öğrenmemi sağlıyor.Hocamızın yabancı olması da bizim için büyük bir avantaj oldu.İlkin… Devamı İçin Tıklayınız.

Pınar Günay – Ankara – Kızılay Şubesi

Kendimizi geliştirmek istediğimizde ve hayatımızı devam ettirmek için çalışmak zorunda olduğumuz gerçeğinde her zaman daha iyi adımlar atmak istediğinizde vereceğiniz, bazı radikal kararlarınızda ihtiyacınız olan şartlardan birisidir İngilizce bilmek. Ve bunu eğer sizin verdiğiniz kararlara sizinle birlikte adım atan birisi… Devamı İçin Tıklayınız.

İlkay Güven – İstanbul – Pendik Şubesi

Justenglish kurumunuzda 2 haftadır almanca eğitimi alıyorum. Gelmeden önce çok korkmuştum ama hocamız sayesinde tüm korkularım gitti. Çok anlayışlı ve sevecen bir insan. Bundan dolayı çok mutluyum. Kurumdan da çok memnunum.

Mahmut Kovacı – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Kurumunuza uzun bir arayış sonrasında gelmedim. İlk geldiğimde ne kadar iyi bir eğitim alacağımdan emin oldum ve başka kurslara gitme gereği duymadım, kursunuza kayıt oldum. Şimdiye kadar, aldığım bu karardan pişman olmadım. Öğretmenlerimiz bize, İngilizcenin sadece gramerden ibaret olmadığını, aynı… Devamı İçin Tıklayınız.

Özge Yardım – İstanbul – Bakırköy Şubesi

Just English Şube Müdürlüğüne, Bakırköy şubesi hocalarından, çalışanlarından, her şeyiyle memnun olup ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Yağız Özgen – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Bence kursta ders programının gidişatını ve programda gramer bölümünde uygulanan yalın anlatımı çok başarılı buldum.Tabi bunları kişisel çalışmalarımızla desteklemeliyiz. Genel olarak oldukça başarılı bir süreç geçirdim.Kursa başlamadan önce, bir kursta bu kadar mutlu olabileceğimi düşünmüyordum. Her şey için teşekkürler Justenglish,… Devamı İçin Tıklayınız.

Simge Ece Kaya – Bursa – Heykel Şubesi

JUST ENGLISH’e gelmeden önce TOEFL sınavı için çok umutsuzdum. Gitsem de pek bir şey yapamam gibi geliyordu. Ama derslere başladığımdan beri TOEFL’ın kafamda büyüttüğüm kadar olmadığını anladım. Bunun başlıca sebebi de F. Hocam Derslerdeki tutumumuz, ilginiz ve güler yüzünüz benim… Devamı İçin Tıklayınız.

Mahmut Elal – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Eğitim boyunca, öğretmenlerimizin, gerek davranışları, gerekse tutumları (ders içi ve ders dışı), öğrenciyi her zaman motive etmektedir. Özellikler elementary grubuna ilk başladığım zaman, İngilizce seviyemin çok düşük olmasına rağmen, konuları mantık açısından ele alarak açıklamaları, konuları daha iyi kavramama neden… Devamı İçin Tıklayınız.

Yunus Kasar – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Just English kursunda 7 aylık süre boyunca bulunmaktayım. Gerçekten eğitim süresi zarfında hiçbir sıkıntı yaşamadım. Just English kursu boyunca öğretmenlerimiz olsun rehber öğretmenlerimiz olsun ilgi alaka eğitim gerçekten iyi geçiyor. Herşeyden memnun kaldım. Herşey için teşekkürler.

Zeynep Yürekli – Bursa – Nilüfer Şubesi

Kurstan önce sınav formatı hakkında pek bilgim yoktu. Burda sorulara taktiksel yaklaşmayı öğrendim ve essay’lerime büyük katkı sağladı. Kısacası sınava girerken daha bilinçli hale getirdi beni.

Esra Örs – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Hem hocalardan hem çalışanlardan oldukça memnunuz. A sınıfı olarak tüm hocalardan memnun kaldık. Just English ile ilgili olumlu düşüncelerimizi çevremize ileteceğimizi bildiririz.

Büşra YAVRU – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Just English Ataköy’de yaklaşık 3 aydır eğitim görmekteyim. Kurumunuza arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine kayıt yaptırdım. Bu zamana kadar aldığım eğitimden gayet memnun kaldım. Eğitmenleri işlerinde gayet başarılı ve her konuya hâkimler. Danışmanları da ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar bizlere karşı. Her… Devamı İçin Tıklayınız.

Merve Demirtaş – Ankara – Kızılay Şubesi

JustEnglish’e gelmemin sebebi, ilk olarak çok ders saatinin olmasıydı. Birçok yerde görüştüğüm halde en uygun burasının olduğunu fark ettim. Hocalar olarak da oldukça iyi ve memnunum. İstediğim zaman etüt alabiliyorum. Eğitim olarak iyi olduğunu düşünüyorum. Herkesi bekleriz.

Burak Teke – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Arkadaşımın tavsiyesi üzerine kursa yazıldım. Sınıf mevcudunun az olması hem derse konsantrasyonumuzu artırdı hem de hocamız daha etkili ders işledi. Kaynaklar ve verilen dökümanlar sınava hazırlanma aşamasında bizlere çok yardımcı oldu.

Murat Engin – İstanbul – Mecidiyeköy Şubesi

Kurumunuzdan almış olduğum eğitim hizmetleri için teşekkür ederim.Bu kaliteli eğitimin devam etmesini temenni ederim.

Hatice Kübra Okumuş – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Kurumunuz olan JustEnglish’te YDS kursuna katıldım. Eğitmenimiz dersleri anlama odaklı ve kolay yollarla soru çözme taktikleriyle anlattı. JustEnglish’ten çok memnun kaldım ve kurumunuza başarılar diliyorum.

Batuhan Yalçın – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Kurumunuza tavsiye üzerine geldim. Yararlı olacağından şüphe ediyordum. Fakat şu an verilen eğitimden memnunum. Gerek hocalar, gerek verilen dokümanlarla çok yararlı bir eğitim verilmektedir. Verilen eğitim için Just English Kurumuna teşekkür ederim.

Necmi Kandilli – Bursa – Nilüfer Şubesi

Just English Bursa Nilüfer Şubesinde öğrenciyim. Yaklaşık 5 aylık öğrencilik serüvenimde, hem sıcak ortamı hem de eğitim kalitesi ile kişisel gelişimime katkıda bulunan Just English ailesine teşekkür ederim. Sevgiler.

Sueda Görür – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Gerek dersler, gerek ders dışı aktiviteler (speking club, reading club vs.) gerek personelinin güler yüzü ve ilgisi sebebiyle memnun kaldığım bir kurum Just English. Öğrencilerin sorunları ve istekleriyle yakından ilgilenmeleri de, ayrıca rahat hissettiriyor.

Nedim Orhan – Kocaeli – İzmit Şubesi

Just English YDS dil kursunuzda eğitim almaktayım. Kursunuzda bulunduğum süre içerisinde verilen eğitimden dolayı memnuniyetimi belirtmek isterim. Gerek kurs öğretmeni gerekse diğer dillerin eğitmenleri her türlü yardımlarını bize göstermektedirler. Kurs öğretmenlerinin özverili çalışmaları beni ayrıca motive etmekte olup, kendilerine öncelikle… Devamı İçin Tıklayınız.

Çağdaş Perdahli – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Ben de Just English’e başladığımda deyim yerindeyse nerdeyse hiçbir şey bilmiyordum. Bunun sebebi ilköğretim, lise ve üniversitede yabancı dil eğitimimin İngilizce olmamasıydı. Benim de Just English ile tanışmam şans eseri oldu, yolda yürürken gördüm onları ve hayatım değişti. Hayatımla ilgili… Devamı İçin Tıklayınız.

Süreyya Yakut – Bursa – Nilüfer Şubesi

Bir arkadaşım vasıtasıyla bu kuruma başladım.İlk önce korkularım vardı.Fark ettim ki gereksiz korkularmış çünkü IELTS sınıfına başladığım anda hocaların tecrübeleri bana aktarmasıyla kendimi rahatlamış hissettim.Ayrıca teknikleriyle IELTS sınavında hedeflediğim puanı alacağıma inanıyorum.Ve kendimi sınava hazır hissediyorum.Bu vesileyle Just English’e çok… Devamı İçin Tıklayınız.

Esra Cenkiz – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Almanya’da evlenip Türkiye’ye geldikten sonra,aile birleşimi vizesi için istenen A1 sertifikası istenmesi sürpriz oldu. Çünkü Almanya’da yetkili makamlardan bunun tam tersi bir bilgi almıştık. Hemen sınavı ve sınav kursu için kurs araştırmaya başladım. Tabi önüme bir sürü seçenek çıktı.En doğru,… Devamı İçin Tıklayınız.

İlkim Olsoy – İzmir – Karşıkaya Şubesi

Burada çok yol kat ettim.Öğretmenlerim bana cok yardımcı oldular çalışanlar çok güleryüzlü bizlerle her zaman bire bir ilgileniyorlar.

Büşra Işıkelli – Kocaeli – İzmit Şubesi

Just English Kurumuna, Ben pre-intermediate seviyesinde olan bir öğrenciniz olarak gerek öğretmenlerimizden gerekse çalışan arkadaşlarınızdan çok memnunum.Burada olduğum her gün için ayrı bir memnuniyetim bulunmakta.Öğretmenlerimin, çalışanların insanlarla olan münasebetine hayranım.Güleryüzün, tatlı dilin, samimiyetin eksik olmadığı bu kurumda bulunan herkes çok… Devamı İçin Tıklayınız.

Muharrem Cem Kesici – Bursa – Heykel Şubesi

İstanbul’da daha önce başka bir kurs merkezinin toefl kursuna gitmiştim ancak yeterli puanı alamamıştım. Daha sonra işim dolayısıyla Bursa’ya taşındım ve Bursadaki tek ielts kurs merkezi olan Justenglish’e başvurdum. J. hocanın sayesinde 2 ay gibi kısa bir sürede benim için… Devamı İçin Tıklayınız.

Hakan Ateş – Kocaeli – İzmit Şubesi

Çalışan personel ve öğretmenlerimiz her şeyi paylaşabileceğimiz kişiler. Öğretmenlerimizin ders anlatımlarını yeterli buluyorum. Kursla ilgili sıkıntımız yoktur.

Alaattin Baro – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Just English’te daha önce Rusça dil eğitimi aldım. Rusçadan sonra gördüğüm ilgi ve alaka karşısında, İngilizce kursuna başlamaya karar verdim. Gerçekten de başarılı ve ilgili öğretmen kadrosuyla bizlere çok şey öğrettiler. Danışman arkadaşlar da çok ilgili davrandılar. İngilizceden sonra İspanyolca… Devamı İçin Tıklayınız.

İrem Dereli – Ankara – Kızılay Şubesi

Hocaların hepsinden memnunum. Hepsi deneyimli, cana yakın, eğlenceli hocalar. Dersler zevkli geçiyor. Her gün yeni kelimeler öğrenmemiz amacıyla mesaj gelmesi güzel bir şey.

Ceren Uysal – İzmir – Alsancak Şubesi

Bir çok kurs araştırıp sonunda toelf eğitimimi Just English’te almaya karar verdim.Bu kararımda öncelikle eksiksiz bilgi verip gerekli her konuda yardımcı olan eğitim danışmanlarımızın etkisi vardı.Ama kurs başladığında güzel şeylerin sadece bununla kalmadığını gördüm.eğitim programlarının eksiklerimiz doğrultusunda esnetildiği çok başarılı… Devamı İçin Tıklayınız.

Gamze Demir – Ankara – Kızılay Şubesi

Just English Grubundan, Öğretmenlerimizin sabrından, özverisinden, bilgilerinden ve ilgisinden en iyi şekilde yararlandığımı düşünüyorum. Sınıf içindeki uyumluluğumuz hepimizin seviyesinin eşitliği, aynı sınıfta farklılıkların olmaması gerçekten şanslılığımızdan… Sınıf içinde yardımlaşmamız, sadece İngilizce değil, birçoğumuz öğrenci olduğumuz için okulumuzda da yardımcı oluyor…. Devamı İçin Tıklayınız.

Ceylan Hızlı – Bursa – Heykel Şubesi

Just English’e gelmeden önce birkaç İngilizce kursu ile daha görüşmüştüm ve en son Just Englih de karar kıldım. Çünkü sorularıma net ve samimi cevaplar aldım ve oluşabilecek sorunlarımı yönelttiğimde çok seçenekli çözümler üretebildiklerini gördüm. Elementary seviyesinden başladım ve şuanda orta… Devamı İçin Tıklayınız.

Zeynep Ece Arslan – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Öncelikle bu kurumda eğitim aldığım için çok şanslı hissediyorum. Çükü eğitim alanındaki bütün öğretim üyelerinin kendi dallarında başarılı olduğunu düşünüyorum. Bunun yanı sıra eğitim departmanının ilgisinden de çok memnuniyet duydum. Derslerin alıştırmaları ve etütlerin, günlük hayatımda verimini çok aldım. Henüz… Devamı İçin Tıklayınız.

Emre Türkmen – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Kurumunuza tavsiye sonucu kayıt oldum. Genellikle hocaların samimiyetinden ve ders konusunda yardımcı olmalarından büyük memnuniyet duymaktayım. Hedeflediğim düşünceler doğrultusunda, bana yardımcı olacaklarından kuşkum yoktur. İngilizcemin ileri bir seviyeye geleceğini düşünüyorum. Bütün çalışanlara sevgi ve memnuniyetimi sunmaktayım.

Nadire Köle – İstanbul – Pendik Şubesi

Just English kurumu öğrencileri mağdur etmemek adına elinden geleni yapmaya çalışmakta. Verilen vaatler en kısa süre içerisinde gerçekleştirilmekte. Hizmeti güler yüzle ve samimi olarak vermekte olup hocalar ile de sıkıntım bulunmamakta. Justenglish ikinci bir aile gibi benim için . Ek… Devamı İçin Tıklayınız.

Şebnem Bağcı – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Elementary seviyesinde olan öğrencilerinizdenim. Kursa amcamın referansı ile gelmiştim ve umduğum gibi beklentilerimi karşıladı. Benim için eğitim yeterli olduğunu düşünüyorum. Hocalarımız M. ve F. çok iyiler ve derslerde çok iyi anlatıyorlar. İlk başladığımda konuşamıyordum fakat daha 1 buçuk ay oldu… Devamı İçin Tıklayınız.

Selda Metin – Bursa – Nilüfer Şubesi

YDS için ne kadar iyi olduğunu bilerek kayıt yaptırmaya karar verdim. F. hoca kursun kalitesi yanında derse herzman hakim,çok iyi bir eğitmendir. Emeği için teşekürler.

Nuri Saydam – İstanbul – Beşiktaş Şubesi

Yaklaşık altı aydır eğitim gördüğüm Just English’in bana çok şey kattığını söyleyebilirim. Zira bunu yalnızca ben değil, yurtdışı seyahatlerine birlikte gittiğim arkadaşlarım da ifade ediyorlar. Bu yüzden Just’taki eğitimime devam edeceğim. Ayrıca çocuklarım da bu kurumda eğitim alacaklar.

Yıldıray Atabilir – Bursa – Nilüfer Şubesi

Hocamız süper, pozitif, enerjik, patronlar da öyle… 10 numara egitim kurumu…

İbrahim Ercankal – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Ben bu yaz Just English aracılığıyla WAT programına katılıp Amerika’ya gittim. Ama bir pişmanlığım var, keşke üniversite okurken her yaz gitseydim de su İngilizceyi daha çok konuşma imkânı bulabilseydim, ama olsun buna da şükür. Yine de 4 ay gibi bir… Devamı İçin Tıklayınız.

Gökçen Çevik – İzmir – Alsancak Şubesi

Just English dil okulunun Upper-İntermediate kurunda eğitim gören bir öğrenci olarak her şeyden memnun olduğumu söyleyebilirim.Dersimize giren hocamız yeterince donanımlı olup bize bilgisini aktarıyor. Verdiği ödevleri sonraki günler kontrol edip yanlışlarımızı muhakkak gösteriyor.Derslere zamanında başlayıp zamanı israf etmeden derse tüm… Devamı İçin Tıklayınız.

Yakup Hakan Türk – İstanbul – Beylikdüzü Şubesi

Kurumunuzda görmüş olduğum eğitim öğretim olanaklarından duyduğum memnuniyeti iletmek isterim. Just English’in eğitim öğretime olan ilgi ve alakaları çok yüksek seviyededir.Ders veren hoca özel eğitmen öğretmenlerimizden bize her konuda yardımlarını esirgemeyen eğitim danışmanımıza kadar bize vermiş oldukları yardım ve desteklerinden… Devamı İçin Tıklayınız.

Şeyda Meriçli – İstanbul – Şirinevler Şubesi

İngilizce öğrenmek isteyenlerin bir numaralı tercihi olan kurum… Yetkilileri ve öğretmenleri, sizin öğrenmeniz için, sizden daha fazla çaba gösteriyorlar. Gelmediğim zamanlar, arıyorlar vs. Sevgilimden daha fazla Just English’le görüşüyorum.

Mine Aşkan – Bursa- Nilüfer Şubesi

Just English Bursa Nilüfer şubesinde öğrencinizim. Yaklaşık bir senedir eğitim görüyorum. Eğitim sisteminden fazlasıyla memnunum. Başlarda bu kadar memnun olabileceğimi ummuyordum.İlginize teşekkür ediyorum.

Özge Kayar – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Öncelikle, çok kısa sürmüş olsa da, Just English’de bulunmuş olmaktan çok mutluyum. Hayatımı büyük oranda değiştireceğine inandığımdan, TOEFL belgesini edinmek benim için büyük bir öneme sahip. Bu kursa başlamadan önce, doğru yeri seçip seçemeyeceğim konusunda endişeliydim. Seçeceğim yer hem hesaplı… Devamı İçin Tıklayınız.

Özlem Elmas – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Kurumunuzda kayıtlı, hafta sonu grup öğrencisiyim. Hocalarınızdan ve eğitim biçiminizden çok memnunum. Özellikle hocaların enerjisinden ve kendi enerjilerini ders sırasında biz öğrencilere güzel aktarmalarından ve motivasyon konusunda son derece bilinçli olmalarından çok memnunum. Ayrıca diğer bütün çalışanlarınızın herhangi bir sorun… Devamı İçin Tıklayınız.

Özlem Hande Duran – Bursa – Heykel Şubesi

Okuduğum lisede yabancı dil eğitimi almaktaydım. Fakat verilen eğitimin benim için yetersiz olduğunu anlayınca ailemin de onayıyla ek ders almaya karar verdim. Yaptığım araştırmaların sonucunda Just English dershanesine üye oldum. İlk günlerde birtakım çekincelerim vardı. ’’Benim için yeterli olacak mı… Devamı İçin Tıklayınız.

Eslem Ural – Bursa – Nilüfer Şubesi

Just English Bursa Nilüfer şubesinde eğitim alıyorum. Bu zamana kadar gördüğüm eğitim ve ilgiden çok memnunum. Hocaların ilgisi, güler yüzleri bizleri motive eden büyük bir etmen. Eğlenerek, sıkılmadan eğitim almanın tek adresi. Etüt imkanları ile konuyu anlamanızı tamamen sağlıyorlar. Yabancı… Devamı İçin Tıklayınız.

Mert F. Özdal – İstanbul – Şirinevler Şubesi

İlk kuru Just English’te almıştım, kesinlikle muhteşem bir eğitim verdi. Öğretim olarak kısa sürede yüksek kalitesinin hedeflendiğini daha ilk dersten anladım. İkinci kurada 1 yıl sonra başlamama rağmen kalitesinin değişmediğini gördüm, çok memnunum.

Osman Şen – Kocaeli – İzmit Şubesi

2013-2014 yılı için kurumumuz YDS öğrencisi olarak kayıt yaptırdım. Bildiğim kadarı ile İzmit şubesi yeni açılmış, ama YDS için sınıfların çok uygun olduğunu düşünüyorum. YDS kurunu veren hocamızın gayretleri ve öğrenmeyi devamlı tetiklemesi gerçekten çok güzel, olması gerekenden çok daha… Devamı İçin Tıklayınız.

Çiçek Karacar – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Just English’e gelmeden önce Ielts sınavı hakkında çok endişeliydim. Bu sınavdan başarılı olabileceğim konusunda süphelerim vardı. Just English’in eğitim açısından sağladığı destek ve motivasyonla Ielts sınavına daha istekli ve hırslı bir şekilde hazırlandım ve istediğim başarıyı elde ettim. Just English’i… Devamı İçin Tıklayınız.

Burcu Sabır – İstanbul – Pendik Şubesi

Just English Pendik şubesinde eğitim alıyorum. Ders almakta olduğum T.’nin dersine yaklaşık ilk kurdan beridir giriyorum ve çok memnunum. Bize çok şey kattığını düşünüyorum. Ders anlatımı istediğimizde geri tekrar yapmalarıyla konuyu bize en iyi şekilde anlatmış bulunmaktadır. Hocamızın her derse… Devamı İçin Tıklayınız.

Rasim Karaman – Kocaeli – İzmit Şubesi

Okul yönetimi ve öğretmenlerimiz ile ilgili sıkıntımız yoktur. Öğretmenlerimiz yeterli düzeydedir ve her sorunumuzla ilgilenmektedir. Pre-intermediate sınıfıyız.Saygılarımla…

Murat Doğru – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Katılmış olduğum Just English dil kursundan çok memnun kaldım. Girmiş olduğum YDS’den 76,25 puan aldım. Kursun ve hocamın katkıları olmasaydı bu puanı alamayacağımdan eminim.

Nuray Koç – Bursa – Nilüfer Şubesi

Justenglish’in Nilüfer şubesindeki YDS grubu öğrencilerindenim. Hızlandırılmış olan kısa dönemine katılmış olsam da başta hocamızın güler yüzlü ve rahatlatıcı tavırları sayesinde ‘Sınavı geçer miyim bu kadar kısa sürede?’ sorusuna daha az stresli bakar olduk. Bu anlamda hocamıza sonsuz teşekkürler. 🙂… Devamı İçin Tıklayınız.

Zeynep Develioğlu – Bursa – Nilüfer Şubesi

Just English’e gelmek bana ingilizce test çözme becerisi kazandırdı.İngilizce temeli olanlar için hızlı test çözme tekniklerinin çok işe yarayacağını düşünüyorum.

Elif Güzelyurt – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Just English Ataköy Şubesi’nden gerek eğitim, gerekse güler yüzlülük açısından çok memnunum. Dersler, eğlenceli bir biçimde, gayet akıcı geçiyor. Motivasyonumuzun artmasında etkileri çok büyük… Arkadaşlarıma tavsiye ettiğim bir yer. Burada eğitim almaktan gayet memnunum. Eğitim açısından da, hizmette güler yüzlülük… Devamı İçin Tıklayınız.

Nursan Hoşver Satıcı – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Her ne kadar hedefim olan TOEFL seviyesine iş yoğunluğum sebebiyle ulaşamasam da. Bu sıcak yuvanın içinde aldığım İngilizce eğitimimin bu yıl başlayacağım; çalışma ekonomisi ve endüstriyel ilişkiler lisans eğitimimde bana çok faydalı olacağına inanıyorum. Bu vesile ile tüm nazımı çekerek… Devamı İçin Tıklayınız.

Pelin Çoşkun – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Eğitim, öğretim ve eğlencenin bir arada olduğu tek yer Just English!


Anasayfaya Dönmek İçin Tıklayınız.