Akademik Eğitim Kursları Referansları, Yds Kursu Referansları
Just English’e; Kurum olarak ilginiz ve güler yüzünüz için tüm öğretmen ve personele teşekkür ederim. Özellikle benim için yoğun ve zorlu geçen YDS yaz programında sabırla ilgi gösteren hocam’a sevgi ve teşekkürlerimi iletmek isterim. Şefkatli ve yardımsever kantinci ablama da unutmadan teşekkür etmek isterim. Umarım bu yoğun ama eğlenceli sürecin sonucu da benim için tatmin edici olur. Sevgilerimle…
Just English’i internetten araştırdım ve kayıt yaptırdım. Kursa başlarken neyle karşılaşacağımı bilmiyordum. Lakin gerek hocalar gerekse de eğitim sisteminden çok memnunum.
Just English çok faydalı oldu. Öğretmenimiz H. hocaya sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Bir ayda çok güzel bir çalışmamız oldu, emeği geçen herkese teşekkürler.
F. hoca kursun kalitesi yanında derse herzman hakim,çok iyi bir eğitmendir. Emeği için teşekürler.Bundan sonrası içinde tavsiye edecegim tek yer olmaya aday kursumuz için herkese sonsuz teşekürler.
Yaklaşık bir yıldır kurumunuzda dil eğitimi alıyorum. Hocalarımızdan ve kurumumuzda çalışan memur arkadaşlardan çok memnunum. Ortam güzel, hocalarımız çok disiplinli ve öğrencileriyle birebir iletişim kuruyorlar. Sorunlara çözüm odaklılar. Böyle gitmesi dileğiyle…
Elementary seviyesinde Just English Nilüfer şubede eğitim aldım. Memnun kaldığım için şu anda da devam ediyorum. Hocalarımızla şu an için aramız gayet iyi. Devamında da iyi olmasını umuyorum.Ders dışında da bizi geliştirecek etkinlikler oluşturmanızı istiyorum.İyi çalışmalar.
İlk başta Just English’e gelmeden önce büyük bir endişem vardı, çünkü sınavımla ilgili sürekli büyük bir hayal kırıklığına uğradım. Yanlış eğitim almam sonucunda buraya geldim. Daha ilk konuşmada tatmin oldum ve ümidim oldu. Just English eğitim üyelerine teşekkür ediyorum, beni… Devamı İçin Tıklayınız.
Elementary grubunda ders görüyorum. Başlayışımızdan bu yana kurumun gerek konuşma gerek dilbilgisi öğretimi yönünden ve oldukça aktif olan işleyişinden çok memnunum ve size teşekkür ediyorum.
Just English Bursa Şubesi hafta içi sabah öğrencisiyim. Bu kursu internetten araştırarak öğrendim. 3ay önce başladım benim için çok büyük şans oldu, çünkü E. B. hocam İngiliz ve bu benim konuşmam için büyük yarar sağlıyor. Ayrıca çok eğlenceli ve komik…… Devamı İçin Tıklayınız.
JustEnglish, sıcacık arkadaşlıkların yaşandığı, samimi bir ortam da İngilizce öğrenebileceğiniz bir yer. Bence kaçırmayın!
Just English Bursa Nilüfer şubesinde öğrencinizim. Yaklaşık bir senedir eğitim görüyorum. Eğitim sisteminden fazlasıyla memnunum. Başlarda bu kadar memnun olabileceğimi ummuyordum.İlginize teşekkür ediyorum.
“Toefl sadece ingilizceyi degil sabirlari da test eden zorlu bir surec. Bu surecte Just English ailesi, gerek idaresi gerekse egitmenleriyle en iyi sekilde yanimda olmasalardi 2 ay gibi kisa bir surede istedigim puani almam oldukca zor olurdu. Tesekkurler Just English,… Devamı İçin Tıklayınız.
Justenglish okulunuza başlamak dil öğreniminin ne kadar eğlenceli olabileceğini gösterdi bana.Öğretmenlerinizin ilgisi gerçekten takdire şayan. Ekibin tamamı çok ilgili ve sıcak. İyi ki bu yeni sayfaya sizinle başladım.
Hocam enerjik anlatımıyla sürekli eksiklerimizi hatırlatarak bizi sürekli cesaretlendiriyor. İletişimi güler yüzlülüğü ile çok mutluyuz. Çok gayretli başarılıdır. Hocamız, yabancı hoca olmasına rağmen seviyemize göre çok iyi anlatıyor ve enerjik. İdari çalışanlardan çok memnunum sorun yaşamadım ilgililerle. Her şey için… Devamı İçin Tıklayınız.
ÜDS eğitimi için yaklaşık dört ay önce geniş çaplı bir araştırma yaptım. Gerek özel ders gerekse sınıf ortamında olacak şekilde en iyi eğitimi nereden alabileceğim konusunda karar vermek biraz zor oldu. Just English’in eğitim bilgilerine internette kurs tarama yaparken rastladım… Devamı İçin Tıklayınız.
Öncelikle gideceğim dil kursunu seçerken en büyük endişem kayıt sırasında verilen sözlerin kayıt sonrasında tutulmaması ihtimaliydi. Çünkü internetten ve tanıdıklarımdan araştırdıklarıma göre birçok dil kursu kayıt sırasında verilen vaatlerin birçoğunu kayıt sonrasında unutuyordu. Yoğun araştırmalarımdan sonra Just English Kadıköy Şubesi’ne… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’i zorlu ve uzun bir arayıştan sonra buldum. Bu kursa da diğer görüşmeye gittiğim kurslar gibi olacak diye bir ön yargıyla görüşmeye gitmiştim, ancak Şirinevler ubesi’ne adım atınca bütün fikrim değişti. Öğrencilere ticari bir kaygıyla yaklaşmayan, son derece samimi… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English kurumu öğrencileri mağdur etmemek adına elinden geleni yapmaya çalışmakta. Verilen vaatler en kısa süre içerisinde gerçekleştirilmekte. Hizmeti güler yüzle ve samimi olarak vermekte olup hocalar ile de sıkıntım bulunmamakta. Justenglish ikinci bir aile gibi benim için . Ek… Devamı İçin Tıklayınız.
Yaklaşık 4 hafta önce Elementary grubunda İngilizce öğrenimime başladım. 15 kişilik, derslerin kolay anlaşılabildiği, herkesin katılımının sağlandığı bir sınıftayım. Diğer kursları araştırma fırsatı bulamadan ve hızlı bir karar sonucu Just English’e kaydolmama rağmen çok memnunum. Gerek ders saatlerinin beş güne… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Ataköy’de yaklaşık 3 aydır eğitim görmekteyim. Kurumunuza arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine kayıt yaptırdım. Bu zamana kadar aldığım eğitimden gayet memnun kaldım. Eğitmenleri işlerinde gayet başarılı ve her konuya hâkimler. Danışmanları da ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar bizlere karşı. Her… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Dil Okulu’nun Ataköy şubesinde aldığım eğitim süresinde oldukça memnun kaldığımı söylemek isterim. Çalışanların birebir ilişkilerde kuvvetli, olumlu iletişimleri sağlıklı bir eğitimin devamını sağlamakta… Ders işleniş tarzlarının öğrenci odaklı, tavsiyeli oluşu ve geniş düşünmeleri, ileriye yönelik olumlu izlenimler bıraktı…. Devamı İçin Tıklayınız.
Bence her şey harikaydı.Özellikle öğretmenimiz çok sıcak kanlı ve çok yardımcı oldu.İlk defa bir dersin bitmesine bu kadar üzüldüm.Herkese de tavsiye ederim.
Just English’le internetten tanıştığımda İngilizcem çok azdı ve amacım KPDS’yehazırlanmaktı. Yaklaşık 1 yıllık bir eğitimden sonra bu zor sınavdan istediğim notu aldım. Ama Just English benim için sadece bir eğitim yeri değil. İstanbul’da bir yuvam olduğunu biliyorum. Dostlarım, anılarım, güzel… Devamı İçin Tıklayınız.
Değerli Just English Ailesi; Just English kurumundan oldukça memnunuz. Hocalarının da gayet donanımlı ve anlatımlarının çok iyi olduğunu düşünüyoruz. Personel arkadaşlar çok ilgili ve sıcakkanlılar. Genel anlamda kurumunuzdan çok memnunum. Başarılarınızın devamını diliyorum. Teşekkürler.
Kurs özelikle devam ettigim sınıf ve program oldukça başarılı. Gerekli detaylar vurgulanıyor, gereksizleri eleniyor. Teşekür ederim…
Just English kurumunda elementary kurunda eğitim almaktayım. Dersimize giren öğretmenlerden memnunum. Hocamız ders özetlerini, grammer anlatımını akılda kalıcı bir şekilde ifade ediyor. Öğrencilerle iletişim çok iyi çok güleryüzlü. Hocamızın kelimelerin anlamlarını söylerken günlük hayatta bağlanması ve akılda kalacak şekilde örneklendirmesi… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’ de derslerimiz benim açımdan güzel geçiyor. Öğretmenimizin sabrından dolayı öncelikle onu kutluyorum. İngilizce bilmeyen ve sevmeyen biri olarak buraya geldim ve burada ön yargımın yıkıldığını düşünüyorum. Her ne kadar İngilizceyi tam olarak öğrenememiş olsam da burada İngilizceye dair… Devamı İçin Tıklayınız.
Ben Just English öğrencisi Melike Yılmaz. Bu kurs sayesinde İngilizce seviyem iyi oldu. Konuşmam anlamam yazmam ilerledi. Kelime bilgim genişledi. Hem Türk öğretmenlerimiz hem de yabancı öğretmenlerimiz çok iyi.
Just English’e yaklaşık olarak 9 aydır eğitim almaktayım. Kursuna geldiğim ilk günden buyana ilk günki heyecanla ingilizceyi devam ediyorum. Kaza geçirmeme rağmen kırık belim ve alçılı ayağım ile eğitim almaya geldim. Burada olduğum için mutluyum 🙂 🙂 🙂
Just English Nilüfer Şubesi öğrencisiyim. Öğretmenlerin ilgi ve takibinin yüksek olduğunu düşünüyorum. Derslerde sürekli sohbet etmek ve öğretici odaklı ders işlenmesi İngilizce konuşabilmem için oldukça faydalı. Kursa başlarken beklediğim ilgiyi ve hoca kalitesini bulduğumu söyleyebilirim.
Nilüfer Şubede YDS öğrencisiyim Eğitimi sayesinde ilk deneme sınavı ile son deneme sınav sonucunu karşılaştırdığımda gelişmeyi görebiliyorum. Katılım yapılmadığında öğrencinin aranması, takip edilmesi güzel yönlerden biri… Hocamızın bilgi ve tecrübesi çok yardımcı oldu.
Elementary seviyesindeyim. Öğretmenlerimizin sayısı ve verdikleri eğitim seviyesi gerçekten çok iyi. Bu beni oldukça mutlu ediyor. Çalışanların sevecenlikleri ve çeşitli aktivite seçenekleriyle tercih edilecek bir kurs. Her türlü etüd programları mevcut. Sınav mevcutları, ulaşımı, ilgilenebilirlik bakımından oldukça iyi düzeyde. Öğretmenler… Devamı İçin Tıklayınız.
Çalışanlardan ve hocaların güler yüzlülüğünden oldukça memnun kaldım. Öğrendiğim dili, günlük hayatımda rahatça kullanabileceğimi düşünüyorum. Almanca’ya olan ilgim, bilgim ve becerim arttı. Just English Kurumu çalışanlarına ve hocalarına ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum.
İngilizceye sıfır bilgiyle başlayanlardanım ve asla İngilizcemin bu kadar gelişebileceğini tahmin etmemiştim. Eğitimde geçen süre içerisinde Just English’te İngilizce öğrenebileceğime gerçekten inandım ve hiç ara vermeden eğitime devam ettim. Biliyor musunuz bu süre içerisinde hiç sıkılmadım çünkü Just English buna… Devamı İçin Tıklayınız.
Justenglish kurumların da 2 aydır eğitim almaktayım. Buraya arkadaş çevrem ve güzel öneriler doğrultusunda geldim. İlk kapıdan içeri girdiğimde güler yüzle karşılanıp sıcak ve samimi bir şekilde ilgilenmeleri beni etkiledi. Derslere başlayıp eğitim aldığım anda ne kadar iyi ve doğru… Devamı İçin Tıklayınız.
Ben her şeyden önce sıcak ve samimi tavrınızdan dolayı kuruma teşekkür etmek isterim. Kursa yarısından itibaren başlamama rağmen motive etmedeki başarılı tavırlar benim hiç düşünemeyeceğim kadar hızlı ilerlememi sağladı. İyi bir öğretici, konulara hakim, işini iyi yapan ve seven hocalarım… Devamı İçin Tıklayınız.
Just Enlish’e 1 kur gittim Upper-Int için. Hem Türk hem yabancı hocalardan ders aldım. Sadece yabancı hoca olmaması benim çok hoşnut kaldığım bir durumdu. Çünkü hep yabancı hocalardan ders alındığında daha başarılı olunacakmış gibi bir kanı var bana göre doğru… Devamı İçin Tıklayınız.
Öğretmenlerin ve eğitim danışmanlarının ilgisi ve nezaketi kendinizi evinde gibi hissettiriyor. Hafta sonları JustEnglish’e gelmek çok keyifli.
Merhaba kurumunuza ait olan Ataköy Şubesinden eğitim almaktayım. Dersler bakımından beni çok etkiledi özellikle ders süresi, tekrarlar içinde çok güzel, kurumunuzun öğretmen kadrosu gerçekten ileri düzeyde. Yönetim kadrosu, sevecen ve güler yüzlü. Tam bir aile ortamı var. Etkinliklerlede insanları birbirine… Devamı İçin Tıklayınız.
İngilizce ve dil öğrenimi her ne kadar kişinin çalışma azmi ve isteğiyle doğru orantılıolsa da; öğreticinin öğrenciyi motive edebilmesi ve öğretme konusunda istekliliği, tüm personelin sıcaklığı, ders ve materyallerin zenginliği ve öğretim metodu gibi birçok kriterin de dil öğrenimini çok… Devamı İçin Tıklayınız.
Yıldız Teknik Üniversitesi endüstri mühendisliği bölümü öğrencisiyim. Just English kurumunda, proficiency kursa almaktayım. Öncelikle kuruma kayıt için geldiğimde ilgi ve sıcakkanlı karşılamak hoşuma gitti. Dersimize gelen hocalarımızın verimli ders işledin düşünüyorum. Dersler sıkıcı değil. Şu ana kadar bir problem yok…. Devamı İçin Tıklayınız.
Marmara Üniversitesi Proficiency Sınavı, Hocalar kaliteli, dersler eğlenceli, kurs yeri mükemmel. Her şey çok güzel.
Merhaba, ben Just English Nilüfer şubesinde YDS öğrencisiyim. Kursun kesinlikle katkısı olduğunu düşünüyorum. YDS süreci boyunca verilen bu kaliteli eğitimi tüm YDS’ye hazırlanacak olan öğrencilere tavsiye ediyorum. Kursun, YDS hocama vermiş olduğu tüm emeklerinden dolayı ne kadar teşekkür etsem azdır…. Devamı İçin Tıklayınız.
Eğitim elemanlarını çok iyi buldum. Just English gerçekten hayatımı değiştirdi. İngilizcem yavaş yavaş gelişmeye başladı. İlk buraya geldiğimde, eğitim elemanlarının güler yüzüyle karşılaştım. Burası bana çok samimi geldiğinden burayı tercih ettim ve iyi ki de tercih etmişim.
Kurumunuza tavsiye üzerine geldim ve aldığım eğitimlerden, ders veren eğitmenlerimden çok memnunum. Çalıştığım kurumda yabancı dil eğitimi almak isteyen meslektaşlarıma, hiç düşünmeden, kurumunuzda eğitim almaları konusunda referans olacağım. Verilen eğitim ve öğretim için Just English’e teşekkürü borç bilirim.
Just English Genel Müdürlüğüne, Yaklaşık 1 senedir Just English eğitim kurumda ders alıyorum. Gösterilen ilgi, alaka için sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Hocalarımızın ve eğitim departmanının güler yüzlü oluşu bizlerin öğrenimini destekleyen en önemli nedenlerden olduğunu söyleyebilirim.
Just English’te yaklaşık 1,5 aydır eğitim alıyorum. Sürekli güleryüz ile karşılanmam, çalışanların ilgisi beni motive ediyor. Benim yoğun çalışmama rağmen ders saatlerimin ayarlanmasında yardımcı olanları ve sürekli takip içerisinde olmaları bana kendimi iyi hissettiriyor. Just English’te olmaktan çok mutluyum ve… Devamı İçin Tıklayınız.
‘Just English’te Rusça sınıfına 7 aydır mutlulukla devam ediyorum. Öğretmenimizin iyi bir eğitmen olması ve kurs yönetiminin öğrencilere danışarak, onların ortak ihtiyaçlarına en uygun ders programını belirlemesi beni buraya çeken en önemli etkenlerdir. Size de tavsiye ederim.
Just English kursuna, yüksek lisans düşündüğüm için ve okul bitiminde yabancı dilimi geliştirmek için geldim. Hocalarımızdan ve ortamından memnun kaldım. Kursun bana çok şey kattığını düşünüyorum. İleride tekrar diğer kurlarını almayı düşünüyorum.
Just English ailesinde bulunmaktan çok mutluyum. Burada herşey çok eğlenceli iyi ki varsınız.
Öncelikle S. hocamızın güler yüzü ve konuya hâkimiyeti, ders devamlılığını, derslerin daha eğlenceli geçmesini ve girdiğim sınavlarda başarılı olmama katkı sağlamıştır. S. Hocama bu sebepten dolayı çok teşekkür ederim.Kursun da ders süresince ve ders sonrasında sağladığı etkinliklerden ve bunlardan faydalanabiliyor… Devamı İçin Tıklayınız.
Intermediate ve YDS hazırlık kuru almak üzere kuruma kayıt oldum. Intermediate kuruna özel ders şeklinde D. hocadan aldım. Kurumla ilgili olumlu düşüncelere sahip olmamla tek etken D.E. oldu. Öğrenciye gösterdiği ilgi başarısının artmasında en büyük etkenlerden biridir. Özel dersler tamamlandıktan… Devamı İçin Tıklayınız.
Justenglish kurum ve çalışanları olarak kaliteli eğitim vermektedir. Kurum içerisine girdiğinizde güler yüzlü personel karşılamakta ve seviyenizi ölçerek size uygun bir kurs öneriyorlar. Bu durum kursa gelen kişilerin seviyesini görmesini ve nasıl bir çalışma yapmaları gerektiğini konusunda yardımcı olmaktadır. Öğretmenler… Devamı İçin Tıklayınız.
Merhabalar; nerden başlıycağı bilmediğim için en baştan almaya karar verdim. Just English’e 2005’de katıldım ama yıllar geçmesine rağmen hala da onlardan biri gibiyim. Gerek aile ortamı gerek arkadaş ortamı gibi oldugumuz dönemde en mutlu ve ingilizce konusunda en verimli yıllarımı… Devamı İçin Tıklayınız.
Kursun kaliteli eğitimi ve deneyimli hocasıyla gerçekten iyi bir eğitim aldığıma inanıyorum.Tabi ki bunun yanında sıcak bir ortamda mevcut.Hocamla istediğim zaman iletişim kurabiliyorum ve anlayamadığımı sorabiliyorum.Bu da daha hızlı öğrenmemi sağlıyor.Hocamızın yabancı olması da bizim için büyük bir avantaj oldu.İlkin… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Genel Müdürlüğüne, Öncelikle bu beyaz sayfayı bana ayırdığınız için teşekkür ederim:) Bana ve arkadaşlarıma İngilizce öğretmeye çalıştığınız için teşekkür ederim. Çok doğal çok sempatik insanlarla karşı karşıya bıraktığınız için de ayrıca teşekkür ederim. Langırt gibi eğlenceli aktiviteler sunduğunuz… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Bursa Nilüfer Şubesinde öğrenciyim. Yaklaşık 5 aylık öğrencilik serüvenimde, hem sıcak ortamı hem de eğitim kalitesi ile kişisel gelişimime katkıda bulunan Just English ailesine teşekkür ederim. Sevgiler.
Just English’e arkadaşım tavsiyesiyle geldim. Kurslar arasında eğitim olarak en iyisi olduğunu söyledi. Sınıflarda az kişi olması bizim için büyük bir avantaj; bu da çok iyi bir fırsat bizim için. Öğretmenlerinde eğitim ve bilgi seviyesi çok iyi.
Önyargılarla başladığım kursun dördüncü haftasında Just English dil kursunun eğitim seviyesi ve kalitesinin beni şaşırttığını söyleyebilirim.Öğretmenlerin öğrencilerin seviyelerine göre sergiledikleri yaklaşım ve eğitim metodları dil öğrenimini kolaylaştırıyor. TOEFL’dan istediğim skoru alacağıma dair inancım arttı.
Just English’i aileden biri olarak görmekle birlikte Heykel ve Nilüfer şubesinde öğrencilik yapmış bulunmaktayım. Öğretmenlerimden gördüğüm eğitim hizmeti karşısında memnun kalmış bulunmaktayım. Verilen hizmetlerin aynı kalitede ve özende devam etmesi dileklerimi sunuyorum.
Just English dil kursunda eğitim görüyorum. Elementary sınıfınfayım. Öğretmenlerimi çok seviyorum ve her iki öğretmenimde konuları çok iyi anlatıyor.
Just English Kurumunun, intermediate seviyesindeki hafta sonu öğrencilerindenim. Öğrenciler ile çok ilgili alakalılar. Eğitim departmanınızı çok seviyorum. Kantinimizin ürünleri her zaman yeni ve fiyatları uygun… Çalışanları ise her zaman samimi ve sıcakkanlı… Türk ve yabancı hocalarımız çok bilgili ve çok… Devamı İçin Tıklayınız.
Kurumunuzdan çok memnunum öğretmenlerinizden ve ekibinizden çok memnunum. Bütün ekibe teşekkür ederim.
Just English’ten 7,5 aydır eğitim alıyorum. Öretmenleri ile üst düzey bir kurs. 160 saatlik eğitimi ile İstanbul’un en iyi kursu. Eğitiminizi eksiksiz tamamlamak için en ideal kursu. Personellerin güleryüzlülüğü kendinizi evinizde hissetmenizi sağlıyor. Eviniz kadar rahat, sıcak, samimi bir ortam.
Hayatımda kesinlikle yapmak istediğim ve her zaman eksikliğini hissettiğim şeylerden birisi de İngilizce öğrenmek ve onu iyi bir şekilde kullanabilmekti. İngilizce sevdası beni bir tavsiye sonucu, Just English ile tanışmama sebep oldu. Almış olduğum 1 yıllık eğitimden sonra İngilizce düzeyimin… Devamı İçin Tıklayınız.
Kurumunuzda YDS eğitimi almaktayım. Verilen eğitimden ilgiden ve ders saati bolluğundan memnuniyetimi belirtmek isterim. Sınav sürecinde, kurum açısından bir eksiklik yok, eğer başarısız olursam kendimle ilgili olacağından eminiim. Burada eğitim almaktan memnun ve mutluyum umarım sınavda dilediğimiz puanları alır ve… Devamı İçin Tıklayınız.
Justenglis, yds’de oldukça iyi bir kurs, gerek sağladıgı kaynaklar açısından, gerekse öğretmen kalitesi açısından güvenip gidebileceğiniz bir kurs, sınav için gereklikonuları, stratejileri ve kelimeleri ögrencilerine sağlıyor. Eger kursta ögrendiklerinizi çalışırsanız, başarısız olmanız mümkün değil.
Just English Bursa şubesi hafta içi sabah intermediate seviyesi öğrencisiyim. Yaklaşık 4 aydır eğitim alıyorum. Kursa geliş amacım üniversiteyi çok iyi dereceyle bitirmeme rağmen İngilizceyi anlayamamam ve önümde büyük bir engel olarak görmem Just English’e gelmeden önce çok kurs araştırdım… Devamı İçin Tıklayınız.
Kursa yeni başladığım için henüz net bir düşüncem oluşmadı. Öğretmenimizin anlatımından ve ders işleyiş düzeninden oldukça memnunum.
Öğreticilik ve bilgi birikimleri çok iyi, Öğretme tarzınız ders işlenişi eğlenceli ve öğretici. Özellikle İngilizcede bu önemli.. Daha önce birçok öğretmenden ders dinledim, süper lise mezunuyum, hazırlıkta da 3 yıl lisede de yoğun olarak İngilizce gördüm ve artık sıkılmışken sizin… Devamı İçin Tıklayınız.
Merhaba 10 şubat 2014 tarihindn itibaren Just English Şirinevler şubesinden eğitim göremekteyim. Gerek eğitmenlerimiz gerekse kurs ortamımızdan çok memnun olduğumu belirtmek isterim. Eğitim süresince yada dışında idari departmanda çalışan yetkili arkadaşlar her konuda yardımcı olamktalar ve güler yüzlüler. Genel olarak… Devamı İçin Tıklayınız.
Bende büyük korkularla ingilizce kursuna başladım hep fazla para verme ve verdiğim paranın hakkını alamama çekincesi vardı. Kısmet işte Just English’le görüştüm kurs yeni açılıyor dedim bir şekilde başladım ve 2 sene İngilizce kursuna devam ettim. İngilizce artık benim için… Devamı İçin Tıklayınız.
Hocamızın bu dönem uygulamış olduğu YDS sisteminden son derece memnun kaldım. Gramer ,kelime bilgisi ve soru çözümleri iyi bir denge ve düzen içinde verildiği için, seviyemizdeki artışı, yapılan deneme testlerinde tespit edebildik.Gerek şahsi fikrim gerekse arkadaşlarımız arasında yaptığımız sohbetlerden çıkarımla… Devamı İçin Tıklayınız.
YDS ve özel ders için kayıt olmuştum. Hocam G. Ç. ile derslere başladım. İnternet yoluyla kuruma ulaşıp kayıt oldum. Verilen eğitimden ve kalitesinden de memnunum ve yakın yada uzak arkadaşlarıma da tavsiyede bulunuyorum.
Kurs genel olarak benim için verimli geçti. Hocamızın ilgisi çok memnun edici kurs programı yeterli. Gramer özet kitabı gibi. YDS ye yönelim kelime kitabı hatırlanabilir. Kelime çalışmaları için daha verimli olabilir. Saygılarımla.
2015 Nisan YDS hafta sonu öğrencisiyim. Eğitmenlerimizin stratejilerinden memnun kaldım. Güler yüzleri ve ilgileriyle motivasyonumuzu sağladılar.
YDS 22 grubu öğrencilerinden biri olarak, hocalarımız ile keyifli ve yoğun bir hazırlık süreci geçirdiğimizi düşünüyorum. Özellikle sınıfa geç dahil olmama rağmen, sınıfa yetişmem konusunda bana yardımcı olmalarının yanısıra sınıf olarak her türlü sorumuza cevaplar bularak bize yardımcı oldular. Ancak… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English ile çok zahmetli bir araştırma sonrasında tanıştım. Upper-Intermediate seviyesinden başlamak üzere toplam 3 kur alarak advance seviyesi de dâhil olmak üzere 9ay bu samimi ailenin içinde bulundum. Hafta içi dört akşam işten sonra canımın çıkmış olmasına rağmen, tüm… Devamı İçin Tıklayınız.
Sınavı geçmek için kurs araştırdım. İnternetten Just English’i buldum. Kayıt oldum. Kurstan ve hocamızdan memnunum. Her şey için teşekkürler.
Just English’te aldığım 5 haftalık Toefl eğitiminden çok memnun kaldım. Özellikle derslerde hocaların verdiği bilgiler ve taktikler sınav için bana çok şey kazandırdı. Özellikle hocam M.’ın derste gösterdiği ilgi ve alakadan oldukça memnun kaldım.
Burdaki 3. elementary sınıfım ve gerek öğretmenler gerekse ders anlatışları çok güzel ve sınıfla uyumları süper. Ben çok memnunum.
Temel eğitimimde yabancı dil olarak Almanca öğrenmek gafletinde bulundum ve ceremesini uzun yıllardır çekiyorum because English is an international language. Okuduğum bölümün kaynaklarının çoğunun İngilizce olması ve master yapma konusundaki yoğun azmim sebebi ile İngilizceyi öğrenme zorunluluğu ile sürekli yüzyüze… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Kurumu’nda verilen eğitimden ve eğitimcilerden son derece memnunum. Eğitimin yanı sıra temizlik açısından da memnuniyetimi belirtmek isterim. Teşekkürler.
Ben de Just English’e başladığımda deyim yerindeyse nerdeyse hiçbir şey bilmiyordum. Bunun sebebi ilköğretim, lise ve üniversitede yabancı dil eğitimimin İngilizce olmamasıydı. Benim de Just English ile tanışmam şans eseri oldu, yolda yürürken gördüm onları ve hayatım değişti. Hayatımla ilgili… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Eğitim Kurumunda eğitim aldığım zaman diliminde öğretmenlerin yaklaşımları, pozitifliği ve çalışanların ilgisi dolayısıyla; ayrıca ek olarak, davet ettikleri konuşma sınıfı ve 23 Nisan etkinlikleri için Just English ailesine teşekkürler.
Just English’ten çok memnunum. Özellikle eğitim departmanından. Yabancı dil eğitim almak isteyenlere çok fayda sağlayacak bir kurum.
Just English, başarılı ve fazlaca farklı yerlerde bulunan adı duyulmuş sayılı kurumlardan birtanesidir. Hem dilediğimiz yerde hem de dilediğimiz eğitimsel amaçla bir olup, babamın bizim için en uygun bulduğu kurum haline gelmiştir. Taşçıoğlu ailesi olarak bu kurumda eğitim almaktan büyük… Devamı İçin Tıklayınız.
İngilizceye sıfırdan başlamış bir elementary seviyesi öğrencisiyim. Birebir dersler ile kur başlamadan önce ek ders hocamızla derste göreceğim konular işlendi ve çok faydalı oldu. Öğretmenlerimiz gayet iyi. Birebir dersler bu kurumun diğer kurumlardan öne geçmesini sağlıyor. Birebir dersler hep sürmeli…. Devamı İçin Tıklayınız.
Arzu ben merhabalar.. 2007 Aralık ayından 2008 Haziran ayına kadar Just English Center’a devam ettim. Öncelikle amacım iyi vakit geçirmek ve kendimi geliştirmekti. Bu sebeple İnter ve Upper’a devam ettim. Öyle çok memnun kaldım ki TOEFL a devam ettim. Ders… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Bursa Nilüfer şubede eğitim alıyorum. Bilgi almaya geldiğimde girişte yardımcı olan kişiler güzel ve açıklayıcı bir şekilde bilgi verdiler ve ilgilendiler. Hocalarımdan memnunum, öğretmek için çaba sarf ediyorlar. Çalışanlar ve hocalarımız kibar ve saygılı. Şu anlık memnunum güzel… Devamı İçin Tıklayınız.
YDS hızlandırılmış kursun, sınava yönelik düzeyde egitimi, konu anlatımı, kelime çalışmalrını ve deneme sınavlarını yeterli ölüçüde buldum. Kurs eğitmeninin yaklaşımı ve bütünbe hakimiyeti çok iyi düzeyde …..
Buraya ilk olarak kararsız geldim, ama geldiğim gün gayet iyi davrandılar. Kursa başladığım gün hiçbir şey bilmiyordum. Ancak çok yardımcı oldular. Herkesin Just English’e gelmesini tavsiye ederim.
Güler yüzlülüğünüz, yardım severliğiniz, saygınız, çalışma disiplininiz, her akşam geç bir saat olsa dahi bizleri hoş karşıladığınız ve aynı şekilde uğurladığınız, kaliteli eğitimci seçiminiz ve kısa bir sürede yepyeni bir yabancı dil öğrenebilmemi sağladığınız için sizlere çok teşekkür ederim. Ben… Devamı İçin Tıklayınız.
Justenglish’ten çok memnunum. Buraya gelmekten çok mutluyum. Her konuda başarılar… Her, konuda ilgileniyorlar. Personel bakımından çalışanlar çok iyi ve çok tecrübelidirler. Bundan kıvanç duyuyorum. İyiki burayı tercih etmişim. Son derece mükemmel seviyede buldum. Çok memnunum.İlgilerinden dolayı Teşekkür Ederim…
Just English’te YDS hazırlık kursuna katıldım. 1,5 ay gibi kısa bir dönemde verimli bir ders dönemi geçirdiğimi düşünüyorum. Umarım verimli geçtiğini düşündüğüm bu süreç sınavda meyvelerini verecektir. Hocalarıma emeklerinden ötürü teşekkür ederim. Tekrar görüşmek dileğiyle…
JustEnglish Center ile olan serüvenim bir arkadaşımın ısrarlı tavsiyesi üzerine başladı. Elementary, Pre-Intermediate, Intermediate ve Upper-Intermediate kurlarını başarıyla geride bıraktık. Dört Kur ve Bir Yıl gibi kısa bir zamanda İngilizcemi yadsınamayacak düzeyde geliştirmeme yardımcı oldular. Alışılmış ezberci eğitim zihniyetinin ve… Devamı İçin Tıklayınız.
Eğitim, öğretim ve eğlencenin bir arada olduğu tek yer Just English!
Justenglish kurumunuzda 2 haftadır almanca eğitimi alıyorum. Gelmeden önce çok korkmuştum ama hocamız sayesinde tüm korkularım gitti. Çok anlayışlı ve sevecen bir insan. Bundan dolayı çok mutluyum. Kurumdan da çok memnunum.
Kurstan önce sınav formatı hakkında pek bilgim yoktu. Burda sorulara taktiksel yaklaşmayı öğrendim ve essay’lerime büyük katkı sağladı. Kısacası sınava girerken daha bilinçli hale getirdi beni.
Dear my Teacher; Kurumunuz böyle öğretmenlere sahip olduğu için çok şanslı ? Kullandığımız bütün kaynaklar yeterince faydalı oldu ve ayrıca öğrenciye neyi, nasıl öğretilmesi gerektiğini gerçekten biliyorlar, yani yol ve yöntemleri çok iyi. Donanımlı hoşgörülü saygı ve sevgi dolu bir… Devamı İçin Tıklayınız.
Genel olarak eğitimden memnun kaldım.Ders sırasında eğitmenimin verdiği eğitici ek sayfalar benim akademik reading ve writing becerilerimi çok iyi bir şekilde geliştirdi,buna ek olarak listening için yaptığımız dinleme alıştırmaları ve kelime ezberleri benim için çok faydalı oldu.Proficiency sınavı için justenglish… Devamı İçin Tıklayınız.