Genel İngilizce Kursu Referansları, İngilizce Kursu Referansları
Kursa başladığımız günden bu yana aldığımız dersler ve gördüğümüz ilgi beklentilerimi karşılar durumda.Ders saatlerinin fazlalığı aldığım eğitimi daha pekiştirir hale getiriyor. Hocalarımızın yanında kursun diğer personelinin ilgisi takdiri hak eder şekilde Herşey için çok teşekkür ederim.
6 hafta boyunca Just English’te Pazartesi-Perşembe günleri gündüz saatlerinde almış olduğum IELTS kursundan genel olarak oldukça memnun kaldığımı söyleyebilirim. Hocamız S. hepimizle bir şekilde ayrı ayrı ilgilendi ve eksik olduğumuz kısımlara yönelik yapmış olduğumuz taleplere de itinayla yaklaştı. Listening ve… Devamı İçin Tıklayınız.
Kocaeli – İzmit Just English kursu kursiyeriyim. Tüm personelin ilgisinden dolayı memnunum ve teşekkürlerimi tarafınıza iletiyorum.
Just English Alsancak şubesinde YDS kursu aldım. Buradaki çalışanlardan hocalara kadar herkes çok cana yakın ve işlerinde gerçekten profesyonel. Burada olmak her açıdan çok keyifliydi. Sizler için de keyifli ve başarılı bir dönem olacağını düşünüyorum.
Just English Genel Müdürlüğüne, Yaklaşık 1 senedir Just English eğitim kurumda ders alıyorum. Gösterilen ilgi, alaka için sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Hocalarımızın ve eğitim departmanının güler yüzlü oluşu bizlerin öğrenimini destekleyen en önemli nedenlerden olduğunu söyleyebilirim.
İstanbul’da daha önce başka bir kurs merkezinin toefl kursuna gitmiştim ancak yeterli puanı alamamıştım. Daha sonra işim dolayısıyla Bursa’ya taşındım ve Bursadaki tek ielts kurs merkezi olan Justenglish’e başvurdum. J. hocanın sayesinde 2 ay gibi kısa bir sürede benim için… Devamı İçin Tıklayınız.
Before I used to think that courses dont play very imporant role in passing exams. But now I totally disagree with my previous opinion. The class participation really increases the motivation. Additionally speaking English in the class improved my linguistic… Devamı İçin Tıklayınız.
Kursa tavsiye üzerine geldim ve içeri girer girmez o sıcak ortam beni kayıt etmeye teşvik etti.Öğrencielrle çok yakından ilgililer.En önemlisi güler yüzlüler.Nezih ve temiz bir ortam var.Çalşıanlar kibar insanlar. Kantinde zaman geçirmeyi seviyorum ferah bir yer çünkü.İnsanın içini daraltmıyor.Her türlü… Devamı İçin Tıklayınız.
Burası çok güzel, hocalar sürekli bizimle ilgileniyor. Hem buradayken hem evdeyken anlamadığım yerleri hocaya sorabiliyorum. Hocalarımı çok seviyorum, hepsi harika. Bana bayağı katkıları oldu.
Hem hocalardan hem çalışanlardan oldukça memnunuz. A sınıfı olarak tüm hocalardan memnun kaldık. Just English ile ilgili olumlu düşüncelerimizi çevremize ileteceğimizi bildiririz.
Gerek dersler, gerek ders dışı aktiviteler (speking club, reading club vs.) gerek personelinin güler yüzü ve ilgisi sebebiyle memnun kaldığım bir kurum Just English. Öğrencilerin sorunları ve istekleriyle yakından ilgilenmeleri de, ayrıca rahat hissettiriyor.
Eğitim boyunca, öğretmenlerimizin, gerek davranışları, gerekse tutumları (ders içi ve ders dışı), öğrenciyi her zaman motive etmektedir. Özellikler elementary grubuna ilk başladığım zaman, İngilizce seviyemin çok düşük olmasına rağmen, konuları mantık açısından ele alarak açıklamaları, konuları daha iyi kavramama neden… Devamı İçin Tıklayınız.
Itu de hazırlık okumaktaydım. Başarılı olamadığım 2 hazırlık atlama sınavı sonrasında Justenglish Nilüfer şubesinde ders almaya başladım Aldığım derslerin gerçekten çok yararlı olduğunu hissediyordum. Eksik yönlerimin bulunması, programın ona göre hazırlanması her bakımdan çok iyiydi. Aldığım dersler sonunda girdiğim Eylül… Devamı İçin Tıklayınız.
Burdaki 3. elementary sınıfım ve gerek öğretmenler gerekse ders anlatışları çok güzel ve sınıfla uyumları süper. Ben çok memnunum.
Kurumunuzda kayıtlı öğrenciyim. İngilizce grup eğitimlerine katılmaktayım. Gerek hocalar, çalışanlarınız ve eğitim politikanız, gerçekten takdir edilmeye değer. Katkılarınız için teşekkürler.
Burada çok yol kat ettim.Öğretmenlerim bana cok yardımcı oldular çalışanlar çok güleryüzlü bizlerle her zaman bire bir ilgileniyorlar.
Just English Kurumlarına, Just English İzmit kurumunda eğitim görüyorum. Buradan gayet memnunum. Öğretmenlerimi seviyorum. Gerçekten tecrübeliler ve işlerini iyi yapıyorlar. Daima güler yüzlüler ve anlamadığımız zaman bizimle bireysel olarak ilgileniyorlar. Ayrıca gelmediğimiz bir ders ya da yapamadığımız bir konu olunca… Devamı İçin Tıklayınız.
Öğreticilik ve bilgi birikimleri çok iyi, Öğretme tarzınız ders işlenişi eğlenceli ve öğretici. Özellikle İngilizcede bu önemli.. Daha önce birçok öğretmenden ders dinledim, süper lise mezunuyum, hazırlıkta da 3 yıl lisede de yoğun olarak İngilizce gördüm ve artık sıkılmışken sizin… Devamı İçin Tıklayınız.
Ahh Just English, evim gibi! İstanbul’da daha yeni gelmiş ana kuzusu bir çocuktum,İngilizce kursuna yazılacaktım, ama nereye yazılsam diye hep düşündüm durdum sonra Akmar’dan kitap alırken bir baktım burada bir kurs var, hadi bir gidip konuşayım dedim ve o oldu,… Devamı İçin Tıklayınız.
Y. Hocamız İngilizce konularını bize günlük hayatımıza uygulayabileceğimiz şekilde ve sıkıcı kalıpların dışına çıkarak öğretme yoluna gitmiş ve bu yöntemi de başarıyla uygulamıştır. Kendisine teşekkür eder ve bundan sonra , “eğitimini tavsiye edeceğim eğiticilerden” olacağını belirtmek isterim.
Merhaba ben Yusuf Özçelik.Marmara Üniv. işletme bölümü öğrencisiyim.Okula geldiğim dönemden sonra yaklaşık 5 ay boyunca İngilizce kursunun gerekliliğine ve İngilizce bilmenin gerekliliğine inandığım için kurslar hakkında araştırma yapmaya ve bilgi toplamaya başladım.5 ay sonunda kendim için doğru kararı “Just English”… Devamı İçin Tıklayınız.
Bu kursun umduğumdan daha kolay geldiğini söyleyebilirim. Bulunduğum kura başından başlamama rağmen gayet iyi uyum sağladığımı düşünüyorum. Kurs genel açıdan ve hocalar yönünden gayet iyi. Özellikle sınıf mevcudunun az olması ders işlenişi açısından gayet iyi.
Haziran 2013’te B2 seviyesinde Almanca Kursu ararken hocamla tanıştım . Justenglish’e başvurduğum gün, kurumda bu düzeyde dil eğitimi verebilecek Alman bir hocanın bulunduğunu, ancak öncelikle kendisiyle görüşüp onayını aldıktan sonra ilgili sınıfta eğitime başlayabileceğimi belirtti kayıttaki yetkili. Beraber Hocanın sınıfına… Devamı İçin Tıklayınız.
Başta değerli hocam’a emeği, sabrı ve hoşgörüsü için teşekkürlerimi sunarım. Geçirdiğim 3 ay boyunca beden güler yüzünü esirgemeyen, Just English ailesine, kantinde çalışan ablamıza da sevgi ve saygılarımı sunarım. Sizi özleyeceğim. 🙂
YDS sınavına hazırlanmak amacıyla kursa gelmekteyim. Ders sisteminin gidişatından memnunum. Özellikle vakitlerinin boş zamanlarını bile bizim için feda etmeleri oldukça güzel birşey. Umarım karşılığını verebiliriz. Kurumdan da eğitim veren kişilerden de oldukça memnunum.
Derslerimiz, hocalarımız ve bu kurumun eğitimi mükemmel. harikadır. Okullarda aldığım dil eğitimine rağmen burada aldığım dil eğitimiyle kendimi çok geliştirdim. İngilizce öğrenmeme ve korkumu yenmemi sağladı ve İngilizceyi rahatça öğrenmeye başladım. Hocalarımızın anlatımı ve bize davranışı İngilizceyi öğrenmemizde yardımcı oluyor…. Devamı İçin Tıklayınız.
Just English kurumuna başlarken aklımda hiç burası yoktu arkadaşımın tavsiyesi üzerine geldim.Kursta kayıt aşamasında aldığım bilgilerin derslerde de olması beni mutlu etti. Başlamadan önce kaygılarım vardı, bunların bir çoğunu aşmama yardımcı oldu. Ders saatlerinde olsun ders aralarında olsun takıldığım yerlerde… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English ailesinde hafta içi sabah, Upper grubu öğrencisiyim. Hocalarımızın derse olan ilgisinden ve ders işleyişinden, bunun yanında Şirinevler ve Bakırköy şubelerindeki çalışanların ilgi ve alakasından memnunum. Şubedeki çalışanların ilgisi çok fazlaydı , istediğim zaman etüt alabildim. Bu beni gerçekten… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Nilüfer Şubesi öğrencisiyim. Kursa başlayalı çok uzun bir zaman olmamasına rağmen gördüğüm ilgiden, derslerin gidişatından, öğretmenlerimden çok memnunum. İngilizceyi öğrenmek için gösterdiğim çabanın Just English ile daha da iyi olacağının farkındayım artık. Bu 3 haftalık süreçte güler yüzlerinin… Devamı İçin Tıklayınız.
Eğitim elemanlarını çok iyi buldum. Just English gerçekten hayatımı değiştirdi. İngilizcem yavaş yavaş gelişmeye başladı. İlk buraya geldiğimde, eğitim elemanlarının güler yüzüyle karşılaştım. Burası bana çok samimi geldiğinden burayı tercih ettim ve iyi ki de tercih etmişim.
Dear my Teacher; Kurumunuz böyle öğretmenlere sahip olduğu için çok şanslı ? Kullandığımız bütün kaynaklar yeterince faydalı oldu ve ayrıca öğrenciye neyi, nasıl öğretilmesi gerektiğini gerçekten biliyorlar, yani yol ve yöntemleri çok iyi. Donanımlı hoşgörülü saygı ve sevgi dolu bir… Devamı İçin Tıklayınız.
Derslerimiz oldukça yoğun geçiyor.Verimli derse yönelik geçiyor.S. ve P. Hocamızda oldukça iyiler.Anlamamız için sonuna kadar uğraşıyorlar. Bir kere anlatıp geçmiyorlar.
JustEnglish bence sıkılmadan ,eğlenerek İngilizce öğrenebileceğiniz muhteşem bir yer.
Nilüfer Şubede YDS öğrencisiyim. JUSTENGLISH’i genel olarak beğendim. Çalışanlar çok sıcakkanlı. YDS hocamız oldukça deneyimli. Bu kursun bana katkısı olduğunu düşünüyorum. Umarım sınavda da bunun etkisini görürüm.
Just English Mecidiyeköy Şubesi Hakkında; 2014’un Mart ayının başından itibaren TOEFL öğrencisi olarak kursa devam etmekteyim. Özellikle verilen sözlerin tutulduğunu belirtmek isterim. Kayıt sürecinde eğitim danışmanlarının tavsiyeleri ve yönlendirmeleri ile doğru zamanda kursa başladığıma inanıyorum. Kurs sürecinde de bizleri ve… Devamı İçin Tıklayınız.
Ben JUST ENGLISH’E iki senedir geliyorum. Bu sene de burayı tercih etmemin nedeni öğretmen-öğrenci ilişkisinin gayet iyi olması. Öğretmenler öğrencileriyle gerekirse teker teker ilgileniyorlar. Öğrencilerin olmadıkları, kaçırdıkları konular ek derslerle tamamlanıyor.
Kurstan ve F.hocamızdan çok memnunum. İngilizce benim için vazgeçilmez. Bu justenglish’e 3. gelişim. Tekrar görüşmek dilegiyle….
Hafta içi akşam YDS gurubunda olduğumdan ve hergün kursa geliyor olmaktan hocamızın yetkinliğinden fazlasıyla memnunum.Bunun dışında ek etüt dersleri memnun edici.
Genel olarak eğitimden memnun kaldım.Ders sırasında eğitmenimin verdiği eğitici ek sayfalar benim akademik reading ve writing becerilerimi çok iyi bir şekilde geliştirdi,buna ek olarak listening için yaptığımız dinleme alıştırmaları ve kelime ezberleri benim için çok faydalı oldu.Proficiency sınavı için justenglish… Devamı İçin Tıklayınız.
Justenglish eğitim kurumuna başladığım günden itibaren çok büyük değişim yaşadım. Yabancı dil üzerine aldığım eğitimin seviyesi ve kalitesi şahsen takdir ettiğim ve tavsiye etmeme sebep olacak derecededir. Teşekkürler Justenglish.
İyi bir İngilizce eğitimi için JustEnglish iyi bir kurum.Türk öğretmenimizde yabancı öğretmenimizde gayet iyiler. Dersi dinleme, konuşma ve yazma olarak yaptığımız için sadece gramerimiz değil konuşmamızda gelişti.Derste samimi olduğumuz için dersi sıkılmadan yapıyoruz.Bu yüzden Just English de olmaktan mutluyum.
Yaklaşık altı aydır eğitim gördüğüm Just English’in bana çok şey kattığını söyleyebilirim. Zira bunu yalnızca ben değil, yurtdışı seyahatlerine birlikte gittiğim arkadaşlarım da ifade ediyorlar. Bu yüzden Just’taki eğitimime devam edeceğim. Ayrıca çocuklarım da bu kurumda eğitim alacaklar.
Justenglish Bursa – Nilüfer Şubesi YDS hızlandırma kursuna katıldım. Kısa sürede hocamızın bilgisi, donanımı ve çabasıyla kaliteli bir eğitim aldım. Öğrettiği bilgilerin sadece YDS anlamında değil, genel anlamda İngilizcemin gelişmesine çok büyük katkı sağladığını düşünüyorum. Arıca tüm çalışanların ilgili, nazik… Devamı İçin Tıklayınız.
YDS hızlandırılmış kursun, sınava yönelik düzeyde egitimi, konu anlatımı, kelime çalışmalrını ve deneme sınavlarını yeterli ölüçüde buldum. Kurs eğitmeninin yaklaşımı ve bütünbe hakimiyeti çok iyi düzeyde …..
Hem mesleğinin gerekliklerini hakkıyla yerine getirebilmek, hem sosyal sorumlulukların hakkını verebilmek bir de üstüne YDS sınavına çalışmak çok zor. Bu zor süreçte destekleri için JustEnglish’e ve hocama çok teşekkür ederim. Samimi tekrarları, etkili dersleriyle bu dönem benim için gayet verimliydi…. Devamı İçin Tıklayınız.
Eylül ayında Just English Beylikdüzü Şubesi’nde eğitime başladım.Hedefim Ielts’den 6.0 almaktı.Başlarda her ne kadar tereddüt yaşasam da hocamla görüştükten sonra kesin kararımı verdim.Gerek kurum çalışanları, gerekse de en başta hocam saolsunlar hiç yanıltmadılar, hiç üzmediler ve şuan sonsuz müteşekkirim! 19… Devamı İçin Tıklayınız.
JUST ENGLISH’e gelmeden önce TOEFL sınavı için çok umutsuzdum. Gitsem de pek bir şey yapamam gibi geliyordu. Ama derslere başladığımdan beri TOEFL’ın kafamda büyüttüğüm kadar olmadığını anladım. Bunun başlıca sebebi de F. Hocam Derslerdeki tutumumuz, ilginiz ve güler yüzünüz benim… Devamı İçin Tıklayınız.
JUST ENGLISH deki öğretmenler gerçekten çok iyi. Buraya geldiğimde, ilk önceleriİngilizce konuşmaktan çok korkuyordum. Şimdi ise böyle bir şeyi nasıl düşündüğüme hayret ediyorum! Kurstan son derece memnun kaldım, hocamız ve kurumun yapısını olumlu buldum. Just English’te geçirdiğim zamanlar gerçekten çok… Devamı İçin Tıklayınız.
Justenglish’in Nilüfer şubesindeki YDS grubu öğrencilerindenim. Hızlandırılmış olan kısa dönemine katılmış olsam da başta hocamızın güler yüzlü ve rahatlatıcı tavırları sayesinde ‘Sınavı geçer miyim bu kadar kısa sürede?’ sorusuna daha az stresli bakar olduk. Bu anlamda hocamıza sonsuz teşekkürler. 🙂… Devamı İçin Tıklayınız.
Öncelik olarak İngilizce kursu ararken kafamda birçok soru vardı. Birçok İngilizce kursu gezdim ve doğru tercihin Just English olduğuna karar verdim ve iyi ki bu kararı vermişim. Kursun öğretmenleri ve danışmanları vs. çok anlayışlı duyarlılar. Kursun eğitim seviyesi çok güzel… Devamı İçin Tıklayınız.
3 Kurdur devam ettiğimiz Just English’ten son derece memnunuz. Özellikle yabancı hocalarımız J. Ve J gerçekten çok iyi. Dersler çok eğlenceli geçiyor. Ö. hocayıda unutmamalıyız. Bizde emeği çok fazla. Bize ingilizceyi sevdiren kesinlikle odur. Just English ailesine çok teşekkür ederiz…. Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Genel Müdürlüğüne, Kurstan memnunum. Gerek gösterilen ilgi gerekse derslerin işlenişi gayet güzel. Çok sıcak bir ortam mevcut. Çok doğal ve sempatik insanlar var. Gayet hoş bir yer. Oldukça memnun kaldım. Açıkçası genel olarak kurstan çok memnunum. Bakırköy şubesi… Devamı İçin Tıklayınız.
Buraya ilk geldiğimde güler yüzlü insanlarla karşılaştım. Eğitimi ve disiplin kalitesiyle gerçekten iyi bir kurum. Umarım bu başarısını arttırarak devam eder.
Kurumunuzdan çok memnunum. Öğretmenleriniz ve çalışanlarından çok memnunum. Teşekkürler…
İngilizce eğitimi aldığım bu kurumun, gerek eğitim tarzı, gerek hocaları, gerek tüm çalışanları, hem beni hem de ailemi oldukça memnun etti ve beni oldukça verimli hale getirdi. Bu durumdan fazlasıyla memnun bulunmaktayım. Kendilerine (Kurs ekibine) sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Haftada 3 gün G. Hoca ile beraber birebir ders yaptik. Oldukça memnun verimli gecti derslerimiz ve sayesinde İngilizcem epey gelişti. Her anlamda memnun kaldım derslerden.G. Hocaya ve justenglish e teşekkür ederim.
07.01.2013 Tarihinden itibaren bulunduğum YDS gurubundan sorumlu G.Ç. hocanın sınıf üzerindeki etkisi, dersteki akışkanlığı, konuların kolay anlaşılması için yaptığı dersteki çalışmalardan son derece memnunum.
Bir çok kurs araştırıp sonunda toelf eğitimimi Just English’te almaya karar verdim.Bu kararımda öncelikle eksiksiz bilgi verip gerekli her konuda yardımcı olan eğitim danışmanlarımızın etkisi vardı.Ama kurs başladığında güzel şeylerin sadece bununla kalmadığını gördüm.eğitim programlarının eksiklerimiz doğrultusunda esnetildiği çok başarılı… Devamı İçin Tıklayınız.
Merhabalar, 2014 Eylül ayında gerçekleştirilen YDS’den önce 4 defa daha yabancı dil sınavına girdim. En son 2014 Nisan ayında girdiğim YDS’den 53,75 aldım. 2014 Eylül YDS’den ise 70 aldım. Notumdaki bu yükselmede B. Hocanın önemli katkısı oldu. Geçen sene Karacan… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English çok faydalı oldu. Öğretmenimiz H. hocaya sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Bir ayda çok güzel bir çalışmamız oldu, emeği geçen herkese teşekkürler.
Öğretmenlerin ve eğitim danışmanlarının ilgisi ve nezaketi kendinizi evinde gibi hissettiriyor. Hafta sonları JustEnglish’e gelmek çok keyifli.
Just English YDS İngilizce eğitmenine çok teşekkür ediyorum. Bu kadar kısa sürede sınava ancak bu kadar hazırlanılabilinir. Eğitimde eksik bulduğum bir kısım yok. Sadece zaman kısıtlı olduğu için hızlı konuları işlememiş konuları algılamamızı zorlaştırıyor. İyi çalışmalar.
Kurumun kurumsal olması, sıkıntıların oluşmasını bir nebze olsun rahatlatıyor. Şirinevler şubesinin eğitim departmanı, öğretmenleri ve personelleri, öğrenciye yakın bir ilgi gösteriyor. Bunun için teşekkür ederim.
Just English’e gelmeden önce çok fazla önyargılarım vardı, çünkü bu teknoloji çağında internetten birçok yorum bulabiliyordum. Kayıt için geldiğimde ofisteki arkadaşlar ilgiyle karşıladı beni. Güler yüzlü ve tatmin ediciydiler ve kısmet deyip kayıt yaptırdım.Şu an elemantary kurunu alıyorum ve öğretmenlerimden… Devamı İçin Tıklayınız.
Yaklaşık bir senedir bu kursta eğitim almaktayım. Öğretmenlerimizin ilgisinden, eğitimlerinden, asistan arkadaşlarımızın güler yüzlü ve yardımsever yaklaşımlarından çok memnunum. Yakınlarıma tavsiye ettiğim bir kurum. JustEnglish’te olmaktan mutluyum.
Sevgili öğretmenim çok eğlenceli bir kurs dönemi geçirdik. Teşekkür ederim. Hocalarımızın ben de katkısı büyük. Sizi iyi ki tanıdık hocam. Daha büyük başarılar da TOEFL sınavında buluşmak üzere. Sevgilerimle
İngilizce eğitimi adına, Just English’ten daha sıcak, samimi ve başarılı bir başka yer tanımıyorum… Gerek derslerin kalitesi gerekse en önemlisi hocaların başarılı anlatımı anlatılamayacak kadar güzel. Ben İngilizce eğitimi için geldiğim Just English’ten o kadar memnunum ki (muhakkak diğer dillerdeki… Devamı İçin Tıklayınız.
Merhaba, hızlandırılmış toefl kursuyla ilgli düşüncelerimi dile getirmek istiyorum. Öncelikle hocalardan çok memnun kaldım.Özellikle S.Hocam’dan, dersi çok eğlenceli hale getiriyor ve pozitif enerji saçıyor. Hocaların istekli olması dersi de daha etkili yapıyor. Kurs programı listening speaking writing ve readingten oluşuyordu… Devamı İçin Tıklayınız.
I’m Elif from Upper class. I’ve been in “Just English” since Elementary class. When I came here; I knew nothing about English. However now, I have got really sufficient English as you can see. Moreover it’s getting better. I’m really… Devamı İçin Tıklayınız.
Kurumun bize vermiş olduğu eğitim için teşekkür ederim. Hocalarımızdan memnun kaldık. Eğitiminiz gayet kaliteli. Hem hocalarımıza hem de çalışanlarınıza teşekkür ederiz.
Katılmış olduğum yds kursundan memnunum. Sınav programına uygun ve sistemin öğrenilmesinde etkin bir öğrenim süreci işleniyor. Öğretmen ilgili, enerjisi yüksek, derslerde oldukça aktif…
Kursa başladığım ilk gün ingilizcede hiç bir şey bilmediğimi biliyordum, ama şansımı denemek için bu kursa başladım. Kurs boyunca yaptıgımız çalışmalar büyük bir yol katetmeme yardımcı oldu. Hocamızın verdiği reading parçalarını ilk okudugumda hiç bir şey anlamıyordum ve yardım alıyordum…. Devamı İçin Tıklayınız.
3 kur boyunca aldığım eğitimden son derece memnun kaldım. Özellikle hocadan çok memnunum. Ders içerikleri yeterliydi.
Son zamanlarda, gerek iş gerekse eğitim sektörünün, olmazsa olmazı haline gelen Yabancı Dil, bu konuya olan ilginin ciddi anlamda artmasına sebep oldu. Dolayısı ile bu ihtiyacı karşılamak veya bu durumu fırsata dönüştürmek amacı ile sözde ”Eğitim Kurumu” adı altında birçok… Devamı İçin Tıklayınız.
Buraya bir arkadaş tavsiyesi ile geldim. Amacım yds’den 70 ve üzeri almak. G. Hocanın derslerinden memnunum. Dersleri akıcı ve canlı anlatmaktadır. Ders zamanlarında çok fedekardır(zaman açısından). Öğrenicinin isteğine her şeyi bırakmayıp öğrenciyi ders konusunda teşvik etmektedir. Başarılıdır.
Dersler oldukça keyifli ve verimli geçiyor. Özellikle öğretmenlerimiz, işlerinde gerçekten başarılı ve bilgililer. Standart bir İngilizce kursunuz bayağı üstünde olduğunu düşünüyorum. Tabii unutmamak gerekir ki, kurs ne kadar iyi olursa olsun, öğrenimin sonu bizimle bitiyor. Verilen ödevlerle olsun, ders işleyişiyle… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English YDS 22 sınıfında 2.5 aylık eğitimimde gerek eğitimden gerekse hocalarımızdan gayet memnun kaldım. Hocalarıma katkılarından ve emeklerinden dolayı teşekkür ederim.
Hedefim İngilizceyi açık bir şekilde konuşmak. Bu kursa başlayalı daha 5 hafta oldu ama bana şimdiden çok şey katmaya başladı. Ve eminim ki kur bitince de akıcı bir şekilde konuşabileceğim. İyi bir İngilizce kursu araştıranlara gerçekten tavsiye ederim. Hocaların öğrenciler… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English ile olan 5 aylık eğitimim boyunca çalışan personelin gerek güler yüzlü gerekse samimiyeti ayrıca problemlere çözüm üretme çabası beklediğimden çok daha iyiydi. Hocalarımızın eğitim vermedeki başarısı takdire değerdir. Just English ailesine katıldığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Teşekkür… Devamı İçin Tıklayınız.
Dersler çok akıcı. Öğretmenler ve öğrenciler arasında iletişim çok samimi.Derste tam bir arkadaşlık ortamı var. Hocanın öğrencilerle olan ilişkileri çok iyi. Hocalar oldukça tecrübeli ve alanlarında uzman arkadaşlardan oluşuyor.
Just English’te iki ayrı eğitimi bir arada aldım. Hem genel İngilizce hem de proficiencykursuna katıldım. Hem Türk hem de yabancı hocalarımın ve bireysel dersler ile ve bunları ilaveten kelime ve konuşma sınıfları ile pre-intermediate olan seviyemi upper-intermediate yaptım. Ayrıca İTÜ… Devamı İçin Tıklayınız.
Justenglish’e Almanca öğrenmek için kayıt olduğum gün aklımda kocaman bir soru işareti vardı. Çünkü bu dershaneye tamamen tesadüfî olarak ve eğitmenlerinin nasıl olduğunu tam anlamıyla araştıramadan alelacele yazılmıştım. Aklımda sadece ‘en kısa sürede en fazla bilgiyi öğrenmek’ fikri vardı. Peki,… Devamı İçin Tıklayınız.
Okuduğum lisede yabancı dil eğitimi almaktaydım. Fakat verilen eğitimin benim için yetersiz olduğunu anlayınca ailemin de onayıyla ek ders almaya karar verdim. Yaptığım araştırmaların sonucunda Just English dershanesine üye oldum. İlk günlerde birtakım çekincelerim vardı. ’’Benim için yeterli olacak mı… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’e yaklaşık olarak 9 aydır eğitim almaktayım. Kursuna geldiğim ilk günden buyana ilk günki heyecanla ingilizceyi devam ediyorum. Kaza geçirmeme rağmen kırık belim ve alçılı ayağım ile eğitim almaya geldim. Burada olduğum için mutluyum 🙂 🙂 🙂
Kursun kaynaklarını iki yönden değerlendirebiliyorum. İyi olarak; sadece bir kaynak kullanılmaması, her kaynağın soru tipin görmemiz yararlı oldu diye düşünüyorum. Ancak bazı kitapların geç verilmesi, sınava kadar bütün soruları bitirmemize neden oldu. Bu; kaynaklar açısından eksi bir puandı. Hocamız konusunda… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’in, İngilizce öğrenme hayatımda bana ciddi anlamda katkıda bulunduğunu düşünüyorum. Gerek eğitmenlerim gerek sınıf arkadaşlarım motivasyon ve istek doğrultusunda bana destek verdiler. Genel anlamda hedeflerime ulaştığımı düşünüyorum.
Elementary seviyesinde Just English Nilüfer şubede eğitim aldım. Memnun kaldığım için şu anda da devam ediyorum. Hocalarımızla şu an için aramız gayet iyi. Devamında da iyi olmasını umuyorum.Ders dışında da bizi geliştirecek etkinlikler oluşturmanızı istiyorum.İyi çalışmalar.
Just English’e gelmeden önce birkaç İngilizce kursu ile daha görüşmüştüm ve en son Just Englih de karar kıldım. Çünkü sorularıma net ve samimi cevaplar aldım ve oluşabilecek sorunlarımı yönelttiğimde çok seçenekli çözümler üretebildiklerini gördüm. Elementary seviyesinden başladım ve şuanda orta… Devamı İçin Tıklayınız.
Merhabalar; nerden başlıycağı bilmediğim için en baştan almaya karar verdim. Just English’e 2005’de katıldım ama yıllar geçmesine rağmen hala da onlardan biri gibiyim. Gerek aile ortamı gerek arkadaş ortamı gibi oldugumuz dönemde en mutlu ve ingilizce konusunda en verimli yıllarımı… Devamı İçin Tıklayınız.
Justenglish bünyesinde yenilikçi bir eğitim anlayışıyla dil eğitimi yapılmakta ve bu beni çok etkiledi. Çalışanların ve eğitmenlerin güler yüzlü olması tercih sebeplerim arasındadır. Eksik konularımızın telafi ediliyor olması farklı aktivitelerle eğitimimizin desteklenmesi de farklı bir faktör. Her gün kelime mesajları… Devamı İçin Tıklayınız.
Justenglish bünyesinde yenilikçi bir eğitim anlayışıyla dil eğitimi yapılmakta ve bu beni çok etkiledi. Çalışanların ve eğitmenlerin güler yüzlü olması tercih sebeplerim arasındadır. Eksik konularımızın telafi ediliyor olması farklı aktivitelerle eğitimimizin desteklenmesi de farklı bir faktör. Her gün kelime mesajları… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Bursa Nilüfer şubesinde okuyorum. İngilizceye aşırı bir sevgim var ve İngilizce öğretmeni olmak istiyorum. Bu yüzden bu kursa gelmek istedim. Çünkü burada İngilizceyi tam olarak bilen insanlar var. Öğretmenler öğrencileri seviyor ve ellerinden geldiğince tek tek ilgileniyorlar. Bu… Devamı İçin Tıklayınız.
IELTS sınavı için kursunuzdan almış olduğum 2,5 aylık yoğun program, özellikle yabancı eğitmenlerle sıfır Türkçe eğitim yapıldığından bana çok yardımcı oldu. Dokümanter araçlardaki seviye de yüksek idi. İlk sınavımı kazanamasam da, bu kursun bana katkısını inkar edemem. Sınava hazırlanacak arkadaşlara… Devamı İçin Tıklayınız.
TOEFL denilince ilk akla gelecek isim Just English olmalı! Yaptığım kurs araştırma sonuçlarında Just English’i seçtim.Eğitim süresince bu seçimimin ne kadar doğru olduğnu gördüm. Eğitmenler konularında uzman kişiler. TOEFL tekniklerini en iyi şekilde öğretip bolca materyalle pekiştirme imkanı sağlıyorlar.Just English… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’i zorlu ve uzun bir arayıştan sonra buldum. Bu kursa da diğer görüşmeye gittiğim kurslar gibi olacak diye bir ön yargıyla görüşmeye gitmiştim, ancak Şirinevler ubesi’ne adım atınca bütün fikrim değişti. Öğrencilere ticari bir kaygıyla yaklaşmayan, son derece samimi… Devamı İçin Tıklayınız.
Eğitim sistemi, hocalar, özellikle personeller ile ilgili memnuniyetimi bildirmek istiyorum. Her konuda yardımcı olduklarından ya da olmaya çalıştıklarından dolayı memnun dilekçemi bildiriyorum. Bu kursa bu yüzden teşekkür ediyorum.
Kelime ve gramerde kurs sayesinde kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum. Kursun öncelikli amacı da bu hususta olmalı zaten, diğer kısımlar daha çok kişinin kendi çabasıyla olacak şeyler. Biz de bu doğrultuda daha çok ders istedik. Faydalı olduğunu düşünüyorum.
Arkadaşlar gerçekten ingilizce öğrenimi konusunda çok iyiler, gerek kurum gerekse öğretmenlerin ilgi ve alakası öğrenciler üzerinde çok olumlu sonuçlar yaratıyor. Tercih etmenizi öneririm. Hocalarımızın anlatımları, iş disiplinleri ve güler yüzleri için çok teşekkür ediyorum.
Just English’te yaklaşık olarak 6 ay boyunca toplam 3 kur İngilizce eğitimi aldım. Açıkçası kursa başladığım ilk zamanlarda bazı endişelerim vardı. Bunlardan birisi de elbette herkesin düşündüğü gibi bana ne derece faydalı olacağı hakkındaydı. Ancak Just English gerek profesyonel eğitmenleri… Devamı İçin Tıklayınız.
Sadece ingilizce değil aktivite, etüt programlarıda mevcuttur. Bir aydır gelmeme rağmen çok yol kattettiğimi düşünüyorum. Sınıf içerisindeki araç ve gereçlerde yeterli bulunmaktadır. Hocalarımız sadece kitaptan ilerlememekle beraber günlük yaşamla beraber çok iyi ders anlatmaktadır. Kantindeki ortam oldukça iyi. Orada arkadaşlarla… Devamı İçin Tıklayınız.
Kurumunuzda kayıtlı, hafta sonu grup öğrencisiyim. Hocalarınızdan ve eğitim biçiminizden çok memnunum. Özellikle hocaların enerjisinden ve kendi enerjilerini ders sırasında biz öğrencilere güzel aktarmalarından ve motivasyon konusunda son derece bilinçli olmalarından çok memnunum. Ayrıca diğer bütün çalışanlarınızın herhangi bir sorun… Devamı İçin Tıklayınız.