Genel İngilizce Kursu Referansları, İngilizce Kursu Referansları
Hem hocalardan hem çalışanlardan oldukça memnunuz. Gayet güler yüzlü çalışanlara sahip bir dil okulu… Just English’ten ayrıldığımızda, öğrendiğimiz dili gayet iyi kullanacağımızı düşünüyorum.
Haftada 3 gün G. Hoca ile beraber birebir ders yaptik. Oldukça memnun verimli gecti derslerimiz ve sayesinde İngilizcem epey gelişti. Her anlamda memnun kaldım derslerden.G. Hocaya ve justenglish e teşekkür ederim.
Nilüfer Şubede YDS öğrencisiyim. JUSTENGLISH’i genel olarak beğendim. Çalışanlar çok sıcakkanlı. YDS hocamız oldukça deneyimli. Bu kursun bana katkısı olduğunu düşünüyorum. Umarım sınavda da bunun etkisini görürüm.
Kaynakların yeterli olduğunu düşünüyorum. Öğretmenlerin gayret ve becerileri ve test tekniği hususunda hakimiyeti de yeterli olmakla birlikte, sınav süreci için hazırlanmış olan hakimiyeti de yeterli olmakla birlikte, sınav süreci için hazırlanmış olan plan ve programın sınava hazırlık tarihinin başlangıcından sınav… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’te iki ayrı eğitimi bir arada aldım. Hem genel İngilizce hem de proficiencykursuna katıldım. Hem Türk hem de yabancı hocalarımın ve bireysel dersler ile ve bunları ilaveten kelime ve konuşma sınıfları ile pre-intermediate olan seviyemi upper-intermediate yaptım. Ayrıca İTÜ… Devamı İçin Tıklayınız.
Merhabalar, Burada ilk dikkatimi çeken ve beni etkileyen ilk şey buradaki insanların yaklaşımlarıydı. İlk kapıdan girdiğiniz andan itibaren sıcak bir şekilde karşılanıyorsunuz ve bu durum sınıflarda öğretmenleriniz ve sınıf arkadaşlarınızla da devam ediyor. Kursa geldiğim günden itibaren gerçekten de İngilizce… Devamı İçin Tıklayınız.
Dersler benim için hem çok zevkli hemde verimli geçti . Sınavda benim için gerekli olan şeyleri 27 saate sıkıştırdık ona rağmen her şeyiyle okuldan daha verimli oldu.Verilen kaynaklarında yardımı büyüktü , bütün sınav bölümlerinden yeterince alıştırma yaptık.Her dersten sonra yaptıklarımın… Devamı İçin Tıklayınız.
Kurumun kurumsal olması, sıkıntıların oluşmasını bir nebze olsun rahatlatıyor. Şirinevler şubesinin eğitim departmanı, öğretmenleri ve personelleri, öğrenciye yakın bir ilgi gösteriyor. Bunun için teşekkür ederim.
Kurumunuza uzun bir arayış sonrasında gelmedim. İlk geldiğimde ne kadar iyi bir eğitim alacağımdan emin oldum ve başka kurslara gitme gereği duymadım, kursunuza kayıt oldum. Şimdiye kadar, aldığım bu karardan pişman olmadım. Öğretmenlerimiz bize, İngilizcenin sadece gramerden ibaret olmadığını, aynı… Devamı İçin Tıklayınız.
Before I used to think that courses dont play very imporant role in passing exams. But now I totally disagree with my previous opinion. The class participation really increases the motivation. Additionally speaking English in the class improved my linguistic… Devamı İçin Tıklayınız.
Bu kurumda yaklaşık 1 yıldır eğitim alıyorum.Burayı seçmemdeki en büyük sebeplerden biri ise geçmiş yıllarda almış olduğu ödüller ve başarılar beni Just English’e yöneltti.Görüşmeye geldiğimde bizimle kurulan diyaloglar gayet iyiydi ve bize sunulan olanaklar da iyi olduğu için burayı seçtim… Devamı İçin Tıklayınız.
YDS sınavına hazırlanmak amacıyla kursa gelmekteyim. Ders sisteminin gidişatından memnunum. Özellikle vakitlerinin boş zamanlarını bile bizim için feda etmeleri oldukça güzel birşey. Umarım karşılığını verebiliriz. Kurumdan da eğitim veren kişilerden de oldukça memnunum.
Derslerle ilgili olarak sistemle ve konularla ilgili bize çok açık ve net bilgiler vermekte hocamızın azmi ve çabaları bize getireceği başarıya olan inancımızı artırmakta.Son olarak bu kurumda YDS’ ye hazırlandığım için doğru karar verdiğimi düşünüyorum G.Ç. hocamıza ve JUST ENGLISH’e… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Genel Müdürlüğüne, Yaklaşık 1 senedir Just English eğitim kurumda ders alıyorum. Gösterilen ilgi, alaka için sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Hocalarımızın ve eğitim departmanının güler yüzlü oluşu bizlerin öğrenimini destekleyen en önemli nedenlerden olduğunu söyleyebilirim.
Yeni başlayanlar için tavsiye edebilirim. Öğretmenlerimiz sayesinde dersler eğlenceli ve öğretici geçiyor. Teşekkürler.
Dersler çok verimli geçiyor. S. Hoca’yla eğlenceli ve verimli bir şekilde İngilizce öğreniyoruz.Grup seviyesi ve durumu göz önüne alınarak konu bazında ilerliyoruz. Sabrı ve ilgisi için çok teşekkürler.Kurumun her gün gönderdiği kelimeler çok iyi oluyor. Her gün kelime defterine kelime… Devamı İçin Tıklayınız.
Yıldız Teknik Üniversitesi endüstri mühendisliği bölümü öğrencisiyim. Just English kurumunda, proficiency kursa almaktayım. Öncelikle kuruma kayıt için geldiğimde ilgi ve sıcakkanlı karşılamak hoşuma gitti. Dersimize gelen hocalarımızın verimli ders işledin düşünüyorum. Dersler sıkıcı değil. Şu ana kadar bir problem yok…. Devamı İçin Tıklayınız.
Ben sınav amaçlı Just English’e geldim.İngilizce konusunda oldukça yeteneksiz olduğum için birebir eğitimi tercih ettim. Benim gibi birini bile ingilizce sorularını anlayarak çözen birine dönüştürüyorlar.Ayrıca sadece birebir derslerde değil, ek dersler, misafir öğrenci olarak diğer sınıflara girmeye kadar her türlü… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English ailesine katılmaktan çok mutluyum. Hocalarımız son derece deneyimli olup eğitim konusundaki bütün problemlerimizde yardımcı olmaktadır. Personelimiz bize karşı çok güler yüzlüler. İyi ki eğitimimi Just English’te almaktayım. Teşekkürler Just English..
Merhaba TOEFL mağdurları, Just English’te TOEFL kursuna İngilizcemi geliştirmek için katıldım, TOEFL’a girme ihtimalimde vardı, ama gerek kalmadı. İngilizcemi geliştirmiş,eğlenmiş, iyi dostlar edinmiş oldum… Farkı yalnızca fiyatı değil, emin olabilirsiniz.
Bence her şey harikaydı.Özellikle öğretmenimiz çok sıcak kanlı ve çok yardımcı oldu.İlk defa bir dersin bitmesine bu kadar üzüldüm.Herkese de tavsiye ederim.
Itu de hazırlık okumaktaydım. Başarılı olamadığım 2 hazırlık atlama sınavı sonrasında Justenglish Nilüfer şubesinde ders almaya başladım Aldığım derslerin gerçekten çok yararlı olduğunu hissediyordum. Eksik yönlerimin bulunması, programın ona göre hazırlanması her bakımdan çok iyiydi. Aldığım dersler sonunda girdiğim Eylül… Devamı İçin Tıklayınız.
İngilizce öğrenmeye karar verdiğimde zor olan şeyin öğrenmek değil doğru kurs merkezini bulmak olduğunu gördüm ve şuan doğru yeri bulduğuma inanıyorum.Gerek öğretmenleri gerek danışmanlarına kadar neşe dolu ve güvenilir insanlar.Sayısız yere müracat ettim ama Just English gibi hem kur saatlerinin… Devamı İçin Tıklayınız.
Kurumunuzdan almış olduğum hizmet kalitesinden memnun olduğumu belirtir ; eğitmenlerinizin ve idari kadrolarınızın ilgisine teşekkür ederim.
Okul yönetimi ve öğretmenlerimiz ile ilgili sıkıntımız yoktur. Öğretmenlerimiz yeterli düzeydedir ve her sorunumuzla ilgilenmektedir. Pre-intermediate sınıfıyız.Saygılarımla…
Just English kurumu öğrencileri mağdur etmemek adına elinden geleni yapmaya çalışmakta. Verilen vaatler en kısa süre içerisinde gerçekleştirilmekte. Hizmeti güler yüzle ve samimi olarak vermekte olup hocalar ile de sıkıntım bulunmamakta. Justenglish ikinci bir aile gibi benim için . Ek… Devamı İçin Tıklayınız.
Ben de Just English’e başladığımda deyim yerindeyse nerdeyse hiçbir şey bilmiyordum. Bunun sebebi ilköğretim, lise ve üniversitede yabancı dil eğitimimin İngilizce olmamasıydı. Benim de Just English ile tanışmam şans eseri oldu, yolda yürürken gördüm onları ve hayatım değişti. Hayatımla ilgili… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Mecidiyeköy şubesi eğitimime çok kısa süre önce başladım. Başta konuşulanlar nasılsa kısa bir süre olmasına rağmen eğitimden şu an için memnunum. Eğitim bitene kadar memnuniyetimin devam edeceğinden hiçbir şühem yok.
Yds sınavına hazırlık kursundan çok memnun kaldım. İnternetten araştırarak bilgi sahibi olduğum bu kursta, referans öğrenci görüşlerinin gerçekten haklı olduğunu ve doğruyu yansıttığını gördüm. Şimdiye kadar gittiğim gerek dershaneler arasında gerek kurslar arasında en memnun kaldığım, işini en çok ciddiye… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’i TOEFl ve IELTS kursları konusunda yaptığım ayrıntılı araştırma sonucu buldum.Bursa’da şubesi olmasına da son derece sevindim.Gerek öğretmen kadrosu gerekse idarecilerin yaklaşımları ile doğru bir yer seçtiğime eminim.Aldığım eğitimin kendi ülkemde bir yabancıdan olması, bu kişinin sınav sistemine hakim… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’te 6 aydır eğitim almaktayım. Bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Herkes gayet güler yüzlü ve anlayışlı. Derslerin saatleri uygun ve istediğim zaman etütlerimi aldım. Herkese çok teşekkür ediyorum.
Just English benim ailem.. 🙂 Ailemden bahseder gibi yazacağım buraya 🙂 Öncelikle 2010 yılın da Bursa’da ki şubesine kayıt oldum şimdi de okulum dolayısıyla İzmir Justenglish’ deyim.Dersler başladığından bu yana dil adına kendimi çok geliştirdiğimi düşünüyorum. Eğitim danışmanları iki şehirde… Devamı İçin Tıklayınız.
Grammer ve kelime bilgim arttı. Gayet memnun kaldıgım 2 ay geçirdim. Bize sağlanan imkan ve özelikle Ramazan ayında gösterilen anlayış için teşekürler.
1 aydan beri elementary seviyesinde eğitim almaktayım. 1 ay olmasına rağmen çok şey öğrendim. Öğretmenlerimizin güler yüzlü olması ve derse hazırlıklı gelmeleri öğrenme isteğimi arttırıyor. Kurumun temizliği çok güzel. Gerekli ders araç ve gereçleri mevcut. Just English’e teşekkür ediyorum Hepinizi… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English ailesinde bulunmaktan çok mutluyum. Burada herşey çok eğlenceli iyi ki varsınız.
C. Hoca’ya bayılıyorum gerçekten hayranım dersi çok eğlenceli işliyor ve çok güzel İngilizce konuşuyor.Onunla ders işlemek gerçekten güzel ve akıcı.M. Hocamız da çok iyi bir İngilizceye sahip olduğunu biliyorum.
JustEnglish’e gelmemin sebebi, ilk olarak çok ders saatinin olmasıydı. Birçok yerde görüştüğüm halde en uygun burasının olduğunu fark ettim. Hocalar olarak da oldukça iyi ve memnunum. İstediğim zaman etüt alabiliyorum. Eğitim olarak iyi olduğunu düşünüyorum. Herkesi bekleriz.
Just English’te 3 aydır eğitim almaktayım. 3 ay içinde hiçbir sorun yaşamadım, aksine derslerin işlenişi olsun, çalışanların alakası olsun her şey sorunsuzdu. Dersler istediğim saatlere göre ayarlandı. Ders saatlerinin benim için uygunluğu, onlar için daha öncelikliydi. Eğitim departmanı benim isteklerimi… Devamı İçin Tıklayınız.
“Justenglish’i tesadüfen internetten bulmuş olmama rağmen tamamladığım 5. hafta sonunda gerçekten doğru seçimi yaptığıma inanıyorum. Ders veren hocalarımızın gerçek anlamda IELTS konusunda deneyimli olmaları, sınav sistemini çok iyi bilmeleri ve en önemlisi ingilizce konuşulan bir ülke vatandaşı olmaları kursun en… Devamı İçin Tıklayınız.
Kurstan önce sınav formatı hakkında pek bilgim yoktu. Burda sorulara taktiksel yaklaşmayı öğrendim ve essay’lerime büyük katkı sağladı. Kısacası sınava girerken daha bilinçli hale getirdi beni.
Before I used to think that courses dont play very imporant role in passing exams. But now I totally disagree with my previous opinion. The class participation really increases the motivation. Additionally speaking English in the class improved my linguistic… Devamı İçin Tıklayınız.
Kurs döneminden ve verilen eğitimden, hocaların öğrencilere ilgisinden çok memnunum. Kısa zamanda hocaların, dil eğitimime çok büyük katkıları oldu. Yaz tatili nedeniyle donduruyorum. Fakat kesinlikle devam etmeyi düşünüyorum.
Justenglish çok samimi bir ortamda eğlenerek dil öğrenme fırsatı veriyor. Özellikle öğretmenlerimiz son derece özverili ve yoğun ilgi gösteriyorlar. Öğretmenlerimizden her konuda cok memnunuz.
İsmi;Just English; ama burada sadece ingilizce yok ; burada ister kantinde ister sınıfta sohbet edebileceğiniz çok keyifli öğretmenler var . Burada sıkılmanıza izin vermeyecek kadar cok aktiviteler var Disco var, Beyaz Show var, piknikler var, şiir dinletileri var ve hatta… Devamı İçin Tıklayınız.
Kurumunuza tavsiye üzerine geldim. Eğitim departmanınızdan çok memnunum. Buradaki arkadaşlar bize çok yardımcı oluyor. Hocalarımızın enerji ve ilgilerinden dolayı büyük gelişim gösterdik. Herhangi bir sorun olduğunda yardımcı olmak için büyük çaba sarf ediyorlar. Her şey için teşekkürler.
Just English Genel Müdürlüğüne; Just English eğitim kurumu olarak vermiş olduğunuz güler yüzlü, anlayışlı ve çözüm odaklı ilgi ve alakanız için sonsuz teşekkürlerimi iletmek isterim. Bu çizgiden vazgeçmeden çalışmanız çok etkileyicidir. ÖZellikle m.a. hocamızın özelliklerine sahip hoca sayısı arttıkça, kurum… Devamı İçin Tıklayınız.
Kurumunuzdan çok memnunum öğretmenlerinizden ve ekibinizden çok memnunum. Bütün ekibe teşekkür ederim.
JUST ENGLISH deki öğretmenler gerçekten çok iyi. Buraya geldiğimde, ilk önceleriİngilizce konuşmaktan çok korkuyordum. Şimdi ise böyle bir şeyi nasıl düşündüğüme hayret ediyorum! Kurstan son derece memnun kaldım, hocamız ve kurumun yapısını olumlu buldum. Just English’te geçirdiğim zamanlar gerçekten çok… Devamı İçin Tıklayınız.
Öncelikle gideceğim dil kursunu seçerken en büyük endişem kayıt sırasında verilen sözlerin kayıt sonrasında tutulmaması ihtimaliydi. Çünkü internetten ve tanıdıklarımdan araştırdıklarıma göre birçok dil kursu kayıt sırasında verilen vaatlerin birçoğunu kayıt sonrasında unutuyordu. Yoğun araştırmalarımdan sonra Just English Kadıköy Şubesi’ne… Devamı İçin Tıklayınız.
Dil öğrenmek istiyorum dediğimiz her an birçok insan gibi korkuya kapılıyoruz. Nedeni güven vermeyen, emeğimizin karşılığını alamadığımız, boşa zaman harcadığımız birçok kursun olması ve en önemlisi bu nedenler yüzünden dil öğrenmekten de imkânsız diyerek vazgeçmemiz. Eylül 2008 de arkadaşımla İngilizce… Devamı İçin Tıklayınız.
İngilizce eğitimi aldığım bu kurumda verilen eğitimin gayet yeterli ve faydalı olduğunu düşünüyorum. Speaking clublar, dersler ve birebir ders imkânları, öğrenciler açısından çok ayrıcalıklı bir biçimde yapılmakta. Kurumda, öğrenci ve öğretmen iletişimi her zaman yerinde olmuş. Bu da, sadece bir… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’te başladığım Elementary sınıfında İngilizceyi severek sınıfımla beraber çok eğlenceli dersler geçirdik. Herkes derse katılarak bu daha eğlenceli hale geldi.Y. Hoca sayesinde İngilizceyi severek daha çok ilgi duymaya başladık.İlk başta derslere gelmek istemezken geldikçe daha çok sevdim.Bize İngilizceyi sevdiren… Devamı İçin Tıklayınız.
Bu kurs benim için çok faydalı oldu. Eksik kalan konularımı tamamladığımı düşünüyorum. Eğitmenler gerçekten çok iyiler.
Öncelikle, çok kısa sürmüş olsa da, Just English’de bulunmuş olmaktan çok mutluyum. Hayatımı büyük oranda değiştireceğine inandığımdan, TOEFL belgesini edinmek benim için büyük bir öneme sahip. Bu kursa başlamadan önce, doğru yeri seçip seçemeyeceğim konusunda endişeliydim. Seçeceğim yer hem hesaplı… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’e geleli altı ay oldu. Hocalarımızın verdiği eğitim sayesinde İngilizcenin böylesine korkacak kadar zor olmadığını fark ettik. İyi ki Just English’e geldik.
Justenglish eğitim kurumuna başladığım günden itibaren çok büyük değişim yaşadım. Yabancı dil üzerine aldığım eğitimin seviyesi ve kalitesi şahsen takdir ettiğim ve tavsiye etmeme sebep olacak derecededir. Teşekkürler Justenglish.
Just English çok faydalı oldu. Öğretmenimiz H. hocaya sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Bir ayda çok güzel bir çalışmamız oldu, emeği geçen herkese teşekkürler.
Öncelikle belirtmek isterim ki kursunuza başlayalı daha 3 hafta olmasına rağmen çok sıcak ve çok samimi bir ortam var. Bu sıcak ortamı oluşturan başta hocamız olmak üzere kurumunuz ve sınıf arkadaşlarımdan çok memnunum. Bu memnuniyetin kursumuzun sonuna kadar devam etmesini… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Bursa Nilüfer şubesinde eğitim almaktayım. Hem öğretmenleri hem çalışan diğer bireyleri birbirinden tatlı ve samimi insanlar. Kendileri gibi eğitimleri de oldukça kaliteli. Ders dışında da sürekli anlamadığınız herhangi bir konuda zamanını size ayıran, eğitimi her şeyin önünde bulunduran… Devamı İçin Tıklayınız.
İngilizce ve dil öğrenimi her ne kadar kişinin çalışma azmi ve isteğiyle doğru orantılıolsa da; öğreticinin öğrenciyi motive edebilmesi ve öğretme konusunda istekliliği, tüm personelin sıcaklığı, ders ve materyallerin zenginliği ve öğretim metodu gibi birçok kriterin de dil öğrenimini çok… Devamı İçin Tıklayınız.
Justenglis, yds’de oldukça iyi bir kurs, gerek sağladıgı kaynaklar açısından, gerekse öğretmen kalitesi açısından güvenip gidebileceğiniz bir kurs, sınav için gereklikonuları, stratejileri ve kelimeleri ögrencilerine sağlıyor. Eger kursta ögrendiklerinizi çalışırsanız, başarısız olmanız mümkün değil.
Just english idari personelini de takdir ediyorum,tabiki idari personel olarak çok başarılılar ama bunuda başarıya azmetmiş bir sisteme borçlu olduklarını unutmamalılar. Hepsi gerçekten iyi birer yönetici, başarılarının devamını diliyorum, yolu sevgiden, güzellikten, dosta ne ilişkiden geçen herkes o JustEnglish’te toplanmış… Devamı İçin Tıklayınız.
İngilizce eğitimi aldığım bu kurumun, gerek eğitim tarzı, gerek hocaları, gerek tüm çalışanları, hem beni hem de ailemi oldukça memnun etti ve beni oldukça verimli hale getirdi. Bu durumdan fazlasıyla memnun bulunmaktayım. Kendilerine (Kurs ekibine) sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Kurumunuza tavsiye üzerine geldim ve aldığım eğitimlerden, ders veren eğitmenlerimden çok memnunum. Çalıştığım kurumda yabancı dil eğitimi almak isteyen meslektaşlarıma, hiç düşünmeden, kurumunuzda eğitim almaları konusunda referans olacağım. Verilen eğitim ve öğretim için Just English’e teşekkürü borç bilirim.
2015 Nisan YDS hafta sonu öğrencisiyim. Eğitmenlerimizin stratejilerinden memnun kaldım. Güler yüzleri ve ilgileriyle motivasyonumuzu sağladılar.
Okulumda öğrenim olarak yabancı dil eğitimi alıyorum ve tabiki de okuldaki eğitim yetersiz kaldığı için dışarıdan da yardım almam gerekiyordu.Bende bir arayışa çıktım ve Just English ile tanıştım.Just English personelinin o şekerimsi ve samimi ilgisi beni daha çok çekti ve… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Kadıköy Şubesi’nde bu dönemle birlikte toplam iki kez eğitim aldım ve iki dönem de gayet verimli ve başarılı bir dönemi daha noktalıyoruz. Bu başarıma katkı sağlayan hocalarıma katkılarından ve özgün çözümlerinden dolayı teşekkür ederim. Daha iyi oldu çünkü… Devamı İçin Tıklayınız.
Çalışan personel ve öğretmenlerimiz her şeyi paylaşabileceğimiz kişiler. Öğretmenlerimizin ders anlatımlarını yeterli buluyorum. Kursla ilgili sıkıntımız yoktur.
Justenglish kurum ve çalışanları olarak kaliteli eğitim vermektedir. Kurum içerisine girdiğinizde güler yüzlü personel karşılamakta ve seviyenizi ölçerek size uygun bir kurs öneriyorlar. Bu durum kursa gelen kişilerin seviyesini görmesini ve nasıl bir çalışma yapmaları gerektiğini konusunda yardımcı olmaktadır. Öğretmenler… Devamı İçin Tıklayınız.
Kurumunuzda kayıtlı, hafta sonu grup öğrencisiyim. Hocalarınızdan ve eğitim biçiminizden çok memnunum. Özellikle hocaların enerjisinden ve kendi enerjilerini ders sırasında biz öğrencilere güzel aktarmalarından ve motivasyon konusunda son derece bilinçli olmalarından çok memnunum. Ayrıca diğer bütün çalışanlarınızın herhangi bir sorun… Devamı İçin Tıklayınız.
Hem hocalardan hem çalışanlardan oldukça memnunuz. Gayet güler yüzlü çalışanlara sahip bir dil okulu… Just English’ten ayrıldığımızda, öğrendiğimiz dili gayet iyi kullanacağımızı düşünüyorum.
Just English’e bir web sayfasındaki ilanları sayesinde rastladım.Birçok kurs araştırmama rağmen,başlangıçta biraz da tereddüt ederek kayıt yaptırmaya karar verdim.Derslere başladıktan sonra doğru bir seçim yaptığımı anladım.Birkaç kelime ve cümle dışında İngilizcem yok denecek kadar azdı.Elementary seviyesinden başlayarak Upper-Intermediate seviyesine kadar… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Kurumuna, Ben pre-intermediate seviyesinde olan bir öğrenciniz olarak gerek öğretmenlerimizden gerekse çalışan arkadaşlarınızdan çok memnunum.Burada olduğum her gün için ayrı bir memnuniyetim bulunmakta.Öğretmenlerimin, çalışanların insanlarla olan münasebetine hayranım.Güleryüzün, tatlı dilin, samimiyetin eksik olmadığı bu kurumda bulunan herkes çok… Devamı İçin Tıklayınız.
6 hafta boyunca Just English’te Pazartesi-Perşembe günleri gündüz saatlerinde almış olduğum IELTS kursundan genel olarak oldukça memnun kaldığımı söyleyebilirim. Hocamız S. hepimizle bir şekilde ayrı ayrı ilgilendi ve eksik olduğumuz kısımlara yönelik yapmış olduğumuz taleplere de itinayla yaklaştı. Listening ve… Devamı İçin Tıklayınız.
Kurumunuzda YDS eğitimi almaktan çok mutluyum. Her bir öğretmeninizle çalışmak çok eğlenceli. Hedeflediğim YDS notuna giden yolun bu kurstan geçtiğine inanıyorum.
Just English bünyesinde katıldığım YDS kursunun benim açımdan yeterince verimli geçtiğini düşünmekteyim. Gerek eğitim kadronuz gerekse verdiğiniz yayınlar düzenli bir ev çalışması ile birlikte değerlendirildiğinde başarıya ulaşmayı kaçınılmaz kılmaktadır. Ev ödev sisteminiz bana göre başarılı. Yıllardır böyle şeyler yapmadığımızdan her… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English kurumuna başlarken aklımda hiç burası yoktu arkadaşımın tavsiyesi üzerine geldim.Kursta kayıt aşamasında aldığım bilgilerin derslerde de olması beni mutlu etti. Başlamadan önce kaygılarım vardı, bunların bir çoğunu aşmama yardımcı oldu. Ders saatlerinde olsun ders aralarında olsun takıldığım yerlerde… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Genel Müdürlüğüne, Just English Bakırköy şubesinin eğitimcilerinden muhasebecisine kadar memnunum. Tekrar olsa yine gelirdim.
ÜDS eğitimi için yaklaşık dört ay önce geniş çaplı bir araştırma yaptım. Gerek özel ders gerekse sınıf ortamında olacak şekilde en iyi eğitimi nereden alabileceğim konusunda karar vermek biraz zor oldu. Just English’in eğitim bilgilerine internette kurs tarama yaparken rastladım… Devamı İçin Tıklayınız.
Kurumunuzda görmüş olduğum eğitim öğretim olanaklarından duyduğum memnuniyeti iletmek isterim. Just English’in eğitim öğretime olan ilgi ve alakaları çok yüksek seviyededir.Ders veren hoca özel eğitmen öğretmenlerimizden bize her konuda yardımlarını esirgemeyen eğitim danışmanımıza kadar bize vermiş oldukları yardım ve desteklerinden… Devamı İçin Tıklayınız.
Yaklaşık bir buçuk senedir öğrencinizim. Danışmanlarımdan ve öğretmenlerimden çok memnunum. Gösterdikleri ders dışındaki ilgi, alaka çok hoş. Seviyemdeki ilerlemem ise çok hızlı. Her şey için teşekkürler.
Kocaeli – İzmit Just English kursu kursiyeriyim. Tüm personelin ilgisinden dolayı memnunum ve teşekkürlerimi tarafınıza iletiyorum.
Just English her biri kendi alanında uzman kadrosuyla size en iyi eğitimi vermektedir.Just English’e gelmeden çok araştırdım ve ‘evet’ dedim gerçekten çok iyi bir eğitim her seviyeye uygun Türk ve yabancı eğitmenlerle hem ders hem ders dışı aktivitelerle teoriyi pratiğe… Devamı İçin Tıklayınız.
Merhaba, JustEnglish’e başladığım ilk günden beri gerçekten çok güzel ilgiyle karşılaştım. Gerek hocalar olsun gerek çalışanlar olsun çok sıcak bir ortam var burada. Dersler ise gerçekten dolu dolu geçiyor. Hocalar gereken her şeyi bizlere sağlıyor. Ders dışında ise birçok aktiviteler… Devamı İçin Tıklayınız.
İngilizce eğitimini almaya karar verdiğimanda İstanbul’daki bütün ingilizce kurslarını teker teker gezdim.Bütün kursların görevlileri ile görüştüm fakat Just English’de ki sıcaklığı ve ilgiyi hiç bir kursta görmedim. Görüşmemden hemen sonra Just English’e kaydımı yaptırdım.Ve şuan ingilizce eğitimimi burda almaktayım.Derslere girdikten… Devamı İçin Tıklayınız.
Hem hocalardan hem çalışanlardan oldukça memnunuz. A sınıfı olarak tüm hocalardan memnun kaldık. Just English ile ilgili olumlu düşüncelerimizi çevremize ileteceğimizi bildiririz.
Hocamız çok neşeli ve kaliteli bir eğitmen. Kendisine teşekkür ederim. Her şey çok iyi ve güzeldi.
Just English Eğitim Departmanı, Kurumunuza tavsiye üzerine geldim. Referansımın, aldığı eğitimin tatmin edici olduğunu belirtmesi üzerine ben de Just English’ten almaya karar verdim. Her kurumda yaşanan sorunlar vardır ve memnun edilemeyiz, fakat Just English, her durumda yardımcı ve çözümkâr olduğu… Devamı İçin Tıklayınız.
Arkadaşımın tavsiyesi üzerine kursa yazıldım. Sınıf mevcudunun az olması hem derse konsantrasyonumuzu artırdı hem de hocamız daha etkili ders işledi. Kaynaklar ve verilen dökümanlar sınava hazırlanma aşamasında bizlere çok yardımcı oldu.
Just English upper-intermediate öğrencisiyim. Elementary’den beri bu kursta eğitim almaktayım. Bu süresinde eğitimimi aldığım, pre,inter,upper eğitimleri benim nezlimde çok faydalı buldum. Öğretmenler yeterince deneyimli ve ders süresince eğlenerek öğretme mentalitesini yerleştirmiş kendilerine ve bu gayet iyi bir şekilde başarabiliyorlar. Aynı… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English öğrencisiyim. M. hocanın verdiği derslerden son derece mamnunum, yaklaşımlarını çok samimi ve içten buluyorum. İstediğim zamanlarda etüt alabiliyorum. Personelden son derece memnunum, güler yüzlü ve sıcak kanlılar. Etüt alamadığım zamanlar önceliğim elif hoca olmasını istiyorum. Taksitlerimde bayağı esneklik… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Pendik şubesinde eğitim alıyorum. Ders almakta olduğum T.’nin dersine yaklaşık ilk kurdan beridir giriyorum ve çok memnunum. Bize çok şey kattığını düşünüyorum. Ders anlatımı istediğimizde geri tekrar yapmalarıyla konuyu bize en iyi şekilde anlatmış bulunmaktadır. Hocamızın her derse… Devamı İçin Tıklayınız.
Burada öğrendiğim İngilizce okula büyük katkı sağlayacak. İngilizcemin geliştiğine kesinlikle inanıyorum. Kelime haznem gelişti. Öğrenci sayısı az olduğu için herkese söz hakkı düşüyor.
Özel eğitim kurumlarında karşılaştığım disiplin sorunuyla burada karşılaşmamak sanırım TOEFL sınavında başarılı olmamda en büyük etkendi.Lakayit olmayan ama aynı zamanda sıcak bir ortam sağlayan deneyimli öğretmenlere ve sıcakkanlı çalışanlara teşekkür ederim. S. Hanıma beni tüm gıcıklığıma rağmen buraya kazandırdığı için… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Yönetimi’ne; Bu kursa İngilizce öğrenmek için yazıldım ve çok memnunum. Daha ilk kurda İngilizcemi ilerlettiğimi düşünüyorum. Öğretmenlerin ve ortamın çok sıcak olduğunun kanaatindeyim. Ağustos’ta kayıt olduk, ilk kurumuz bitmek üzere…Ağustos’tan bu yana İngilizceyi daha iyi anladım. Kura kesinlikle… Devamı İçin Tıklayınız.
Merhaba, öncelikle Justenglish’te aldığım derslerden memnuniyetimi bildirmek isterim. Öğretmenlerimizin dersteki ilgisinden ve özellikle Just English eğitim danışmanlarına ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Diğer seviyelerde görüşmek üzere.
Eğitimden çok memnunum. Kursa yazılmadan önce kaygılarım vardı.İnternette araştırma yaptıktan sonra kayıt oldum ve iyi ki Just English’i tercih etmişim. Özellikle hocalarımın ders işleyişlerinden çok memnunum.
Ben Just English öğrencisi Melike Yılmaz. Bu kurs sayesinde İngilizce seviyem iyi oldu. Konuşmam anlamam yazmam ilerledi. Kelime bilgim genişledi. Hem Türk öğretmenlerimiz hem de yabancı öğretmenlerimiz çok iyi.
YDS için önemli olan konuların hepsini eksiksiz bir şekilde aldığımı düşünüyorum. Kısa bir sürede kendimi hocamız sayesinde sınava hazır hissediyorum. Tüm emekleriniz için teşekkürler.
Kaliteli eğitimi, güler yüzlülüğü, ilgiyi, eğlenceyi, yüksek motivasyonu bir arada kendisinde barındıran, iyi ki burayı tercih etmişim dedirten yer ”Just English” ile tanıştığım için çok şanslıyım. Hocaların öğretme metotlarıyla İngilizceyi severek eğlenerek öğrendiğiniz gibi kendinizdeki ilerlemeyi gördükçe bu kurumun diğerlerinden… Devamı İçin Tıklayınız.