Akademik Eğitim Kursları Referansları, Toefl Kursu Referansları
Just English’le mayıs ayında tanıştım. Daha önce reklamlarını görmüştüm, ama hakkında pek bilgim yoktu. Başlarda biraz tereddütlerim vardı, ama ilk kurda yanıldığımı anladım. Şuan 3.seviyedeyim ve TOEFL’a girebilecek seviyeye kadar ilerletmek istiyorum. Ayrıca şunu da belirtmem gerekir ki öğretmenler çok sıcak ve oldukça ilgililer. Dil öğrenmek isteyen herkese Just English’i tavsiye ediyorum.
YDS için önemli olan konuların hepsini eksiksiz bir şekilde aldığımı düşünüyorum. Kısa bir sürede kendimi hocamız sayesinde sınava hazır hissediyorum. Tüm emekleriniz için teşekkürler.
Marmara Üniversitesi Proficiency Sınavı, Hocalar kaliteli, dersler eğlenceli, kurs yeri mükemmel. Her şey çok güzel.
Just English Genel Müdürlüğüne, Yaklaşık 1 senedir Just English eğitim kurumda ders alıyorum. Gösterilen ilgi, alaka için sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Hocalarımızın ve eğitim departmanının güler yüzlü oluşu bizlerin öğrenimini destekleyen en önemli nedenlerden olduğunu söyleyebilirim.
Just English Pendik şubesinde eğitim alıyorum. Ders almakta olduğum T.’nin dersine yaklaşık ilk kurdan beridir giriyorum ve çok memnunum. Bize çok şey kattığını düşünüyorum. Ders anlatımı istediğimizde geri tekrar yapmalarıyla konuyu bize en iyi şekilde anlatmış bulunmaktadır. Hocamızın her derse… Devamı İçin Tıklayınız.
Hocamızın bu dönem uygulamış olduğu YDS sisteminden son derece memnun kaldım. Gramer ,kelime bilgisi ve soru çözümleri iyi bir denge ve düzen içinde verildiği için, seviyemizdeki artışı, yapılan deneme testlerinde tespit edebildik.Gerek şahsi fikrim gerekse arkadaşlarımız arasında yaptığımız sohbetlerden çıkarımla… Devamı İçin Tıklayınız.
Burayı bulmakta ve tercih etmekte hiç zorlanmadım neredeyse tüm english kurumlarını ve kurslarını araştırdım içlerinden en iyi ve en kaliteli, deneyimli ve ne yaptığını bilen bir kurumla karşılaştım. Tüm eğitim boyunca alınacak eğitimlerde yardımcı kaynaklar, içerikler, etütler, birebir etütler ve… Devamı İçin Tıklayınız.
Yine ve yine ve yine eğitmenime çok teşekkür ederek başlamak istiyorum. Sınıf içi uyumumuz çok iyiydi. Benim en büyük iki sıkıntım kelimeler ve paragraflardı. Kelime çalışması ile kelime sorunu çözüldü. Paragrafları tercüme etmeden çözmeye çalışıyordum. Tercüme ederek çözmeye çalışma ve… Devamı İçin Tıklayınız.
1 aydan beri elementary seviyesinde eğitim almaktayım. 1 ay olmasına rağmen çok şey öğrendim. Öğretmenlerimizin güler yüzlü olması ve derse hazırlıklı gelmeleri öğrenme isteğimi arttırıyor. Kurumun temizliği çok güzel. Gerekli ders araç ve gereçleri mevcut. Just English’e teşekkür ediyorum Hepinizi… Devamı İçin Tıklayınız.
Ben Just English öğrencisi Melike Yılmaz. Bu kurs sayesinde İngilizce seviyem iyi oldu. Konuşmam anlamam yazmam ilerledi. Kelime bilgim genişledi. Hem Türk öğretmenlerimiz hem de yabancı öğretmenlerimiz çok iyi.
Kursa başladığım ilk gün ingilizcede hiç bir şey bilmediğimi biliyordum, ama şansımı denemek için bu kursa başladım. Kurs boyunca yaptıgımız çalışmalar büyük bir yol katetmeme yardımcı oldu. Hocamızın verdiği reading parçalarını ilk okudugumda hiç bir şey anlamıyordum ve yardım alıyordum…. Devamı İçin Tıklayınız.
Justenglish bünyesinde bir öğrenci olarak gayet memnunum çalışanların ilgisi içinde çok teşekkür ederim.
Just English’e geldiğim için çok mutluyum. Hem çok iyi İngilizce öğreniyorum hem de iyi arkadaşlar edindim. Öğretmenlerimden de son derece memnunum, öğrencilerle çok ilgililer.
İngilizce eğitimi aldığım bu kurumun, gerek eğitim tarzı, gerek hocaları, gerek tüm çalışanları, hem beni hem de ailemi oldukça memnun etti ve beni oldukça verimli hale getirdi. Bu durumdan fazlasıyla memnun bulunmaktayım. Kendilerine (Kurs ekibine) sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Yaklaşık bir yıldır kurumunuzda dil eğitimi alıyorum. Hocalarımızdan ve kurumumuzda çalışan memur arkadaşlardan çok memnunum. Ortam güzel, hocalarımız çok disiplinli ve öğrencileriyle birebir iletişim kuruyorlar. Sorunlara çözüm odaklılar. Böyle gitmesi dileğiyle…
Merhaba, IELTS sınavına katılmayı planladıktan hemen sonra, İstanbul’da JustEnglish’ten (Kadıköy) kurs alan bir arkadaşım aracılığıyla sizlere geldim. Bazı tereddütlerim vardı ancak IELTS hocamız bu tereddütlerimi giderdi. Çünkü iletişimi gayet iyiydi ve öğretme konusunda kabiliyetliydi. IELTS hocamız bizlere bu sınıfın grammar-vocabulary… Devamı İçin Tıklayınız.
Kursunuzun hafta sonu sabah grubu YDS sınıfı öğrencisiydim. 7 Eylül tarihli sınav sonuç belgemi aşağıda görebilirsiniz. 2014 ilkbahar dönemi YDS’den 50 puan almıştım. Önceki sınava kıyasla paragraflarda, cümle tamamlamalarda ve anlama yönelik olan sorularda daha başarılıydım. B. hocanın öğrencisi olmanın… Devamı İçin Tıklayınız.
JUST ENGLISH Bursa şubesi YDS sınıfı öğrencisiyim. Hocamız G.Ç. İLE BERABER Ocak ayında derse başladık derse başladığım ilk günden itibaren bu kurum ve hocaların ne kadar özverili olduğunu ve öğrenci başarısını ön planda tuttuğunu farkına vardım. Kursa geldiğimde birçok konuda… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English dil kursunda eğitim görüyorum. Elementary sınıfınfayım. Öğretmenlerimi çok seviyorum ve her iki öğretmenimde konuları çok iyi anlatıyor.
Just English’e yaklaşık olarak 9 aydır eğitim almaktayım. Kursuna geldiğim ilk günden buyana ilk günki heyecanla ingilizceyi devam ediyorum. Kaza geçirmeme rağmen kırık belim ve alçılı ayağım ile eğitim almaya geldim. Burada olduğum için mutluyum 🙂 🙂 🙂
Just English, başarılı ve fazlaca farklı yerlerde bulunan adı duyulmuş sayılı kurumlardan birtanesidir. Hem dilediğimiz yerde hem de dilediğimiz eğitimsel amaçla bir olup, babamın bizim için en uygun bulduğu kurum haline gelmiştir. Taşçıoğlu ailesi olarak bu kurumda eğitim almaktan büyük… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’te yaklaşık 1,5 aydır eğitim alıyorum. Sürekli güleryüz ile karşılanmam, çalışanların ilgisi beni motive ediyor. Benim yoğun çalışmama rağmen ders saatlerimin ayarlanmasında yardımcı olanları ve sürekli takip içerisinde olmaları bana kendimi iyi hissettiriyor. Just English’te olmaktan çok mutluyum ve… Devamı İçin Tıklayınız.
Yüksek lisans eğitimi için yabancı dil kursu araştırırken, bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Justenglish’e başvurdum. Görüşmeye gelirken aklımda bazı soru işaretleri vardı. Ancak kurs personellerinin güler yüzlü olması, benimle yakından ilgilenmeleri ilk andan itibaren üzerimde olumlu etki yarattı ve kursa yazılmaya… Devamı İçin Tıklayınız.
Yaklaşık olarak kurumunuzda 2 aydır eğitim almaktayım. Öğretmenlerden çok memnunum. Anlamadığımız konuları hocalarımızın tekrar trkrar anlatması ve bundan hiç şikayetçi olmaması bizi eğitime daha çok teşvik ediyor. İstediğim zaman etüt alabiliyorum. Özellikle İkili ikişkilerde gayet neşeli bir hizmet aldığımı dile… Devamı İçin Tıklayınız.
Justenglish’in bilgi almak için telefon açtığım günden eğitim sürecimin bu son gününe kadar her hususta dört dörtlük bir hizmet verdiğini düşünüyorum. İlk olarak saygıdeğer hocama bize verdiği mesleki bilgisi, derste gösterdiği sabrı, her daim gösterdiği güler yüzü ve anlayışlı tavrı… Devamı İçin Tıklayınız.
B. Hoca ve A. Hoca’nın derslerinden çok memnunum ve hiçbir şikayetim yok.Çok eğlenceli ve verimli ders anlatıyorlar
Justenglish’e Almanca öğrenmek için kayıt olduğum gün aklımda kocaman bir soru işareti vardı. Çünkü bu dershaneye tamamen tesadüfî olarak ve eğitmenlerinin nasıl olduğunu tam anlamıyla araştıramadan alelacele yazılmıştım. Aklımda sadece ‘en kısa sürede en fazla bilgiyi öğrenmek’ fikri vardı. Peki,… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’e arkadaşlarım vasıtasıyla geldim.Burada kurs gören arkadaşlarım vardı ve buranın bana faydalı olacağını söylediler.Bende biraz çekimser olarak kayıt yaptırdım.Endişeliydim çünkü İngilizcenin kolay öğrenilemeyeceğini düşünüyordum.Just English sayesinde bu düşüncelerimin yanlış olduğunu fark ettim.Burada İngilizceyi beklediğimden hızlı öğreniyorum.Sıcak bir ortam var…. Devamı İçin Tıklayınız.
Elementary grubunda ders görüyorum. Başlayışımızdan bu yana kurumun gerek konuşma gerek dilbilgisi öğretimi yönünden ve oldukça aktif olan işleyişinden çok memnunum ve size teşekkür ediyorum.
Just English Nilüfer Şube öğrencisiyim. Pre-intermediate grubuna 2 hafta sonra katılmış olmama rağmen her şey yolunda, adapte olmakta hiç sıkıntı çekmedim. Daha bu seviyede hem Türk hem yabancı hocaların ders saatleri dağılımı gayet iyi… Şimdilik gayet mutluyum, intermediate ve upper… Devamı İçin Tıklayınız.
16 Yaşlarında olan ikiz kizlarima TOEFL için kurs araştırması yapar iken internet üzerinden JUST ENGLISH reklamlarina rastladim.Referansları ve öğrenci görüşlerini okuduktan sonra JUST ENGLISH ile temasa gecip kızlarımı TOEFL kursuna kaydettirdim. Bu kursa kayıt aşamasındaki amacim kizlarimin TOEFL nasıl çalışılır… Devamı İçin Tıklayınız.
Generally this place giving the most complex and easy to get type of education in İstanbul (and possibly whole TR). Exactly cared and me and my groupmates has never encountered a major issue whatsoever since the beggining of classes. Hope… Devamı İçin Tıklayınız.
07.01.2013 Tarihinden itibaren bulunduğum YDS gurubundan sorumlu G.Ç. hocanın sınıf üzerindeki etkisi, dersteki akışkanlığı, konuların kolay anlaşılması için yaptığı dersteki çalışmalardan son derece memnunum.
Burada öğrendiğim İngilizce okula büyük katkı sağlayacak. İngilizcemin geliştiğine kesinlikle inanıyorum. Kelime haznem gelişti. Öğrenci sayısı az olduğu için herkese söz hakkı düşüyor.
Kurstan önce sınav formatı hakkında pek bilgim yoktu. Burda sorulara taktiksel yaklaşmayı öğrendim ve essay’lerime büyük katkı sağladı. Kısacası sınava girerken daha bilinçli hale getirdi beni.
Merhabalar, Marmara Üniversitesi sosyal bilimler enstitüsünde yüksek lisans yapmaktayım. Just English’e arkadaşlarımın tavsiyesi ile kayıt yaptırdım. Kayıt sırasında vaat edilen herşeyin birebir gerçekleştidiğini gördüm ve bana yeniden alacağım kurlar için güven kaynağı oldu. Ders saatleri dışında almış olduğum etütler gösterilen… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Bursa Nilüfer şubesinde öğrencinizim. Yaklaşık bir senedir eğitim görüyorum. Eğitim sisteminden fazlasıyla memnunum. Başlarda bu kadar memnun olabileceğimi ummuyordum.İlginize teşekkür ediyorum.
Hem hocalardan hem çalışanlardan oldukça memnunuz. Gayet güler yüzlü çalışanlara sahip bir dil okulu… Just English’ten ayrıldığımızda, öğrendiğimiz dili gayet iyi kullanacağımızı düşünüyorum.
Before I used to think that courses dont play very imporant role in passing exams. But now I totally disagree with my previous opinion. The class participation really increases the motivation. Additionally speaking English in the class improved my linguistic… Devamı İçin Tıklayınız.
Just english,Sadece İngilizce…Okulumun adı bu,Sadece ingilizce Neden bu ismi koymuşlar merak ettim önce,Çünkü İngilizcenin yanı sıra Almanca, Rusça ve İspanyolca dili eğitimi de veriyorlardı.Sonra anladım ki, önce sadece İngilizce eğitimi parolası ile başlayan faaliyetleri, yoğun ilgi ve talep üzerine diğer… Devamı İçin Tıklayınız.
Sadece ingilizce değil aktivite, etüt programlarıda mevcuttur. Bir aydır gelmeme rağmen çok yol kattettiğimi düşünüyorum. Sınıf içerisindeki araç ve gereçlerde yeterli bulunmaktadır. Hocalarımız sadece kitaptan ilerlememekle beraber günlük yaşamla beraber çok iyi ders anlatmaktadır. Kantindeki ortam oldukça iyi. Orada arkadaşlarla… Devamı İçin Tıklayınız.
JUST ENGLISH’e gelmeden önce TOEFL sınavı için çok umutsuzdum. Gitsem de pek bir şey yapamam gibi geliyordu. Ama derslere başladığımdan beri TOEFL’ın kafamda büyüttüğüm kadar olmadığını anladım. Bunun başlıca sebebi de F. Hocam Derslerdeki tutumumuz, ilginiz ve güler yüzünüz benim… Devamı İçin Tıklayınız.
Uzun bir araştırmadan sonra Just English Center’da eğitim almaya karar verdim. Eğitim sistemlerinden ve özellikle eğitmenlerinden çok memnunum. Teşekkürler Just English!
Just English ailesine katılmaktan çok mutluyum. Hocalarımız son derece deneyimli olup eğitim konusundaki bütün problemlerimizde yardımcı olmaktadır. Personelimiz bize karşı çok güler yüzlüler. İyi ki eğitimimi Just English’te almaktayım. Teşekkürler Just English..
Katılmış olduğum Just English dil kursundan çok memnun kaldım. Girmiş olduğum YDS’den 76,25 puan aldım. Kursun ve hocamın katkıları olmasaydı bu puanı alamayacağımdan eminim.
Hocaların hepsinden memnunum. Hepsi deneyimli, cana yakın, eğlenceli hocalar. Dersler zevkli geçiyor. Her gün yeni kelimeler öğrenmemiz amacıyla mesaj gelmesi güzel bir şey.
Kurumunuza tavsiye üzerine geldim ve aldığım eğitimlerden, ders veren eğitmenlerimden çok memnunum. Çalıştığım kurumda yabancı dil eğitimi almak isteyen meslektaşlarıma, hiç düşünmeden, kurumunuzda eğitim almaları konusunda referans olacağım. Verilen eğitim ve öğretim için Just English’e teşekkürü borç bilirim.
Kurs döneminden ve verilen eğitimden, hocaların öğrencilere ilgisinden çok memnunum. Kısa zamanda hocaların, dil eğitimime çok büyük katkıları oldu. Yaz tatili nedeniyle donduruyorum. Fakat kesinlikle devam etmeyi düşünüyorum.
Nilüfer Şubede YDS öğrencisiyim. JUSTENGLISH’i genel olarak beğendim. Çalışanlar çok sıcakkanlı. YDS hocamız oldukça deneyimli. Bu kursun bana katkısı olduğunu düşünüyorum. Umarım sınavda da bunun etkisini görürüm.
Just English ile olan 5 aylık eğitimim boyunca çalışan personelin gerek güler yüzlü gerekse samimiyeti ayrıca problemlere çözüm üretme çabası beklediğimden çok daha iyiydi. Hocalarımızın eğitim vermedeki başarısı takdire değerdir. Just English ailesine katıldığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Teşekkür… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English içerisinde iki haftadır eğitim almaktayım. Kurumun kendisinden çok memnunum. Buraya ilk geldiğimde bu kurumun dışında başka kurumları da araştırmayı düşünüyordum ancak kurumdakilerin ve çalışan arkadaşların verdiği güven sayesinde yeni bir arama ihtiyacı duymadın güvenle kayıt oldum. Ayrıca kurumun… Devamı İçin Tıklayınız.
“Justenglish’i tesadüfen internetten bulmuş olmama rağmen tamamladığım 5. hafta sonunda gerçekten doğru seçimi yaptığıma inanıyorum. Ders veren hocalarımızın gerçek anlamda IELTS konusunda deneyimli olmaları, sınav sistemini çok iyi bilmeleri ve en önemlisi ingilizce konuşulan bir ülke vatandaşı olmaları kursun en… Devamı İçin Tıklayınız.
Ben Just English alsancak şubesi öğrencisiyim ve severek geliyorum.Burada keyifli bir ortamımız var. Hocalarımız sıcakkanlı.Günümüzde İngilizceyi bilmek dünya ile iletişime geçmek için zorunlu hale geldi.Just English sayesinde bu hedefe kolaylıkla ulaşacağımı düşünüyorum.Kurum çalışanlarının tarafıma ve tüm öğrencilere güven verici yaklaşımları… Devamı İçin Tıklayınız.
Almanya’da evlenip Türkiye’ye geldikten sonra,aile birleşimi vizesi için istenen A1 sertifikası istenmesi sürpriz oldu. Çünkü Almanya’da yetkili makamlardan bunun tam tersi bir bilgi almıştık. Hemen sınavı ve sınav kursu için kurs araştırmaya başladım. Tabi önüme bir sürü seçenek çıktı.En doğru,… Devamı İçin Tıklayınız.
Kurstan ve F.hocamızdan çok memnunum. İngilizce benim için vazgeçilmez. Bu justenglish’e 3. gelişim. Tekrar görüşmek dilegiyle….
Eğitimden çok memnunum. Kursa yazılmadan önce kaygılarım vardı.İnternette araştırma yaptıktan sonra kayıt oldum ve iyi ki Just English’i tercih etmişim. Özellikle hocalarımın ders işleyişlerinden çok memnunum.
Just English güleryüzlü ve gerçekten işini bilen bir ekipten oluşuyor. Bu zorlu TOEFL’a hazırlık sürecinde bize çok büyük katkıları olan artık bir aile, dost gibi olduğumuz, esprilerle dersi daha zevkli hale getiren J.’yi M’i ve S’i sonsuz teşekkürler ediyorum.Umarım TOEFL… Devamı İçin Tıklayınız.
Öncelikle Justenglish’in çalışanlarından ve öğretmenlerden çok memnunum. Ortam sıcaklığı dersler ve çalışan personelin güleryüzü beni daha çok buraya bağladı ve bu İngilizce öğrenmeme ve dersi sevmeme neden oldu. Burada herşey güzel . Justenglish’i personeli ve öğretmenleriyle en iyi şekilde eğitimini… Devamı İçin Tıklayınız.
Merhaba kurumunuza ait olan Ataköy Şubesinden eğitim almaktayım. Dersler bakımından beni çok etkiledi özellikle ders süresi, tekrarlar içinde çok güzel, kurumunuzun öğretmen kadrosu gerçekten ileri düzeyde. Yönetim kadrosu, sevecen ve güler yüzlü. Tam bir aile ortamı var. Etkinliklerlede insanları birbirine… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English ailesine, Kurumdan çok, bir aile niteliği taşıyor. Hareketli, bir o kadar da verimli geçen dersler sayesinde, İngilizceyi basite indirgeyerek, sevdirdiğiniz için çok teşekkür ederiz.
Just English kurumunda İngilizce eğitimi almaya başladığım ilk günden beri eğitim sisteminden çok memnunum. Tabi bunda hocalarımın da payı çok yüksek. Burada eğitim aldığım için ve saygı değer hocalarımla tanıştığım için çok mutluyum, kendimi şanslı hissediyorum. İngilizce eğitimi almak isteyen… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’e ilk geldiğimde umut edemiyordum İngilizce öğreneceğime dair. Fakat yanıldım! Buraya kurs olarak bakmıyordum daha çok sıcak bir aile gibi. Her türlü yönden çok iyi. İngilizce öğrenmemiz için önümüze her şey sunuluyor ve diğer kurslara göre daha uygun fiyatlar… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Bursa Şubesi hafta içi sabah öğrencisiyim. Bu kursu internetten araştırarak öğrendim. 3ay önce başladım benim için çok büyük şans oldu, çünkü E. B. hocam İngiliz ve bu benim konuşmam için büyük yarar sağlıyor. Ayrıca çok eğlenceli ve komik…… Devamı İçin Tıklayınız.
IELTS’e yurt dışında üniversite eğitimi almak için girdim. Sınava ilk girişimde başarısız oldum çünkü en az 6,5 almam gerekiyordu. Sınavı ikinci alışımda istediğim puana ulaştım.Kurumun özellikle ofis çalışanlarının büyük kolaylıklar ve esneklikler sağladığını düşünüyorum. Saatlerin, günlerin bana uygun ayarlanmasında, hocalarla… Devamı İçin Tıklayınız.
Sınıflar çok temiz.Cafe çok güzel.A. Hoca çok bilgili ve ilgili bir öğretmendir.İ. Hoca teşvik edici ve pozitif bir hocamızdır.
YDS sınavına hazırlanmak amacıyla kursa gelmekteyim. Ders sisteminin gidişatından memnunum. Özellikle vakitlerinin boş zamanlarını bile bizim için feda etmeleri oldukça güzel birşey. Umarım karşılığını verebiliriz. Kurumdan da eğitim veren kişilerden de oldukça memnunum.
Just English’e arkadaşım tavsiyesiyle geldim. Kurslar arasında eğitim olarak en iyisi olduğunu söyledi. Sınıflarda az kişi olması bizim için büyük bir avantaj; bu da çok iyi bir fırsat bizim için. Öğretmenlerinde eğitim ve bilgi seviyesi çok iyi.
Before I used to think that courses dont play very imporant role in passing exams. But now I totally disagree with my previous opinion. The class participation really increases the motivation. Additionally speaking English in the class improved my linguistic… Devamı İçin Tıklayınız.
Ö. hocamız alanında şu ana kadar gördüğüm en iyi, profesyonel ingilizce hocasıdır. 22 yıllık tecrübesiyle en zor konularda bile anlaşılır hala gelmektedir. İngilizceyi daha eğlenceli ve öğretici hale getirdiği için hocamıza minnetarım.
İsmi;Just English; ama burada sadece ingilizce yok ; burada ister kantinde ister sınıfta sohbet edebileceğiniz çok keyifli öğretmenler var . Burada sıkılmanıza izin vermeyecek kadar cok aktiviteler var Disco var, Beyaz Show var, piknikler var, şiir dinletileri var ve hatta… Devamı İçin Tıklayınız.
İstanbul’da daha önce başka bir kurs merkezinin toefl kursuna gitmiştim ancak yeterli puanı alamamıştım. Daha sonra işim dolayısıyla Bursa’ya taşındım ve Bursadaki tek ielts kurs merkezi olan Justenglish’e başvurdum. J. hocanın sayesinde 2 ay gibi kısa bir sürede benim için… Devamı İçin Tıklayınız.
Yıldız Teknik Üniversitesi endüstri mühendisliği bölümü öğrencisiyim. Just English kurumunda, proficiency kursa almaktayım. Öncelikle kuruma kayıt için geldiğimde ilgi ve sıcakkanlı karşılamak hoşuma gitti. Dersimize gelen hocalarımızın verimli ders işledin düşünüyorum. Dersler sıkıcı değil. Şu ana kadar bir problem yok…. Devamı İçin Tıklayınız.
Kursa gelerek doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum. YDS hakkında farklı bir bakış açısına sahip oldum. Verdiğiniz ipuçları gerçekten hem hız hem doğru anlamak açısından çok verimli oldu. Bir aylık sürede gayet iyi bir ilerleme kaydettim. Belki biraz daha gramer anlatılabilirdi…. Devamı İçin Tıklayınız.
Kurumun kurumsal olması, sıkıntıların oluşmasını bir nebze olsun rahatlatıyor. Şirinevler şubesinin eğitim departmanı, öğretmenleri ve personelleri, öğrenciye yakın bir ilgi gösteriyor. Bunun için teşekkür ederim.
Öncelikle dil öğrenmek için tercih ettiğim JustEnglish den çok memnunum öğretmenler ve eğitim danışmanımdan pozitif enerjiler sıkılmadan öğrenebiliyorum ve burayı bir çok arkadasıma öneriyorum. İngilizce eğitimine başlarken ki kaygılarım tamamen yok oldu.
Just English kursuna katıldığım için memnunum.Diğer kursların içinde Just English’i tercih etmekle çok doğru karar verdiğime inanıyorum.Dersleri eğlenerek öğreniyoruz buda kursa devamlılığımızı sağlıyor. Hocamız sabır ve anlayışla tekrar yaparak, konuları anlamamıza vesile oluyor. Bütün sınıf arkadaşlarımızla beraber S.Hocamızı çok seviyoruz.C…. Devamı İçin Tıklayınız.
Ben 43 yaşındayım ve 10 yaşındaki kızımla beraber Just English’te eğitim alıyorum. Yaklaşık 4 aydır eğitime devam ediyoruz. Kendimizi çok geliştirdik. Gerek ben, gerekse kızım hem eğitmenlerden hem de personelden çok memnunuz. Kaliteli ve samimi öğretmenler sayesinde sorunsuz ilerliyoruz. Çok… Devamı İçin Tıklayınız.
Haftada 3 gün G. Hoca ile beraber birebir ders yaptik. Oldukça memnun verimli gecti derslerimiz ve sayesinde İngilizcem epey gelişti. Her anlamda memnun kaldım derslerden.G. Hocaya ve justenglish e teşekkür ederim.
Başta değerli hocam’a emeği, sabrı ve hoşgörüsü için teşekkürlerimi sunarım. Geçirdiğim 3 ay boyunca beden güler yüzünü esirgemeyen, Just English ailesine, kantinde çalışan ablamıza da sevgi ve saygılarımı sunarım. Sizi özleyeceğim. 🙂
Merhabalar, Just English’in vermiş olduğu hizmetten, hocamdan çok memnun kaldım. Hocam’ın ve sizlerin destekleriyle istediğim derecede bir sonuç elde ettim. 2014 sonbahar YDS sınavını diğer sınavlarla kıyaslamam gerekirse biraz daha kolay olduğunu söyleyebilirim. Paragraf bölümünün daha kolay olması bu donemde… Devamı İçin Tıklayınız.
Merhabalar; ben Just English Nilüfer şubesinde bir buçuk aylık öğrenciyim. Hocalarımdan ve burada çalışan herkesten çok memnunum, bana her şekilde destek oluyorlar. Bütün imkanlar burada mevcut eğitim olarak. Hiçbir yeri kötülemek istemem ama burası benim favori yerim. Buraya gelip eğitim… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’ten çok memnunum. Özellikle eğitim departmanından. Yabancı dil eğitim almak isteyenlere çok fayda sağlayacak bir kurum.
Just English kurumuna başlarken aklımda hiç burası yoktu arkadaşımın tavsiyesi üzerine geldim.Kursta kayıt aşamasında aldığım bilgilerin derslerde de olması beni mutlu etti. Başlamadan önce kaygılarım vardı, bunların bir çoğunu aşmama yardımcı oldu. Ders saatlerinde olsun ders aralarında olsun takıldığım yerlerde… Devamı İçin Tıklayınız.
YDS hızlandırılmış kursun, sınava yönelik düzeyde egitimi, konu anlatımı, kelime çalışmalrını ve deneme sınavlarını yeterli ölüçüde buldum. Kurs eğitmeninin yaklaşımı ve bütünbe hakimiyeti çok iyi düzeyde …..
Merhaba. Just English’in 2 aylık YDS programı’na katıldım. YDS de 82.5 puan aldım. Şükürler olsun. Sınav rahat bir sınavdı. Kelime bilgisi önemliydi muhakkak. Bu açıdan ben eğitmenime teşekkür ederim. Bize iyi bir kelime hazinesi kazandırdı. Ayrıca sınava yönelik taktikleriyle bize… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Mecidiyeköy şubesine başlayalı 3 hafta oldu. Hocalarımız tahmin ettiğimizden çok daha iyi eğitim vermektedir. Eğitimin bu şekilde bitmesini temenni ederim. İyi Çalışmalar.
Kurumunuza uzun bir arayış sonrasında gelmedim. İlk geldiğimde ne kadar iyi bir eğitim alacağımdan emin oldum ve başka kurslara gitme gereği duymadım, kursunuza kayıt oldum. Şimdiye kadar, aldığım bu karardan pişman olmadım. Öğretmenlerimiz bize, İngilizcenin sadece gramerden ibaret olmadığını, aynı… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English benim ailem.. 🙂 Ailemden bahseder gibi yazacağım buraya 🙂 Öncelikle 2010 yılın da Bursa’da ki şubesine kayıt oldum şimdi de okulum dolayısıyla İzmir Justenglish’ deyim.Dersler başladığından bu yana dil adına kendimi çok geliştirdiğimi düşünüyorum. Eğitim danışmanları iki şehirde… Devamı İçin Tıklayınız.
Nisan ayında haftaiçi TOEFL kursuna gelmiştim. Gerek kurs içeriğinden gerekse hocalardan cok memnun kaldığımı belirtmek istiyorum. Teşekkürler!
Just English dil okulunun Upper-İntermediate kurunda eğitim gören bir öğrenci olarak her şeyden memnun olduğumu söyleyebilirim.Dersimize giren hocamız yeterince donanımlı olup bize bilgisini aktarıyor. Verdiği ödevleri sonraki günler kontrol edip yanlışlarımızı muhakkak gösteriyor.Derslere zamanında başlayıp zamanı israf etmeden derse tüm… Devamı İçin Tıklayınız.
YDS için ne kadar iyi olduğunu bilerek kayıt yaptırmaya karar verdim. F. hoca kursun kalitesi yanında derse herzman hakim,çok iyi bir eğitmendir. Emeği için teşekürler.
Merhabalar, 2014 Eylül ayında gerçekleştirilen YDS’den önce 4 defa daha yabancı dil sınavına girdim. En son 2014 Nisan ayında girdiğim YDS’den 53,75 aldım. 2014 Eylül YDS’den ise 70 aldım. Notumdaki bu yükselmede B. Hocanın önemli katkısı oldu. Geçen sene Karacan… Devamı İçin Tıklayınız.
Arkadaşlar gerçekten ingilizce öğrenimi konusunda çok iyiler, gerek kurum gerekse öğretmenlerin ilgi ve alakası öğrenciler üzerinde çok olumlu sonuçlar yaratıyor. Tercih etmenizi öneririm. Hocalarımızın anlatımları, iş disiplinleri ve güler yüzleri için çok teşekkür ediyorum.
JUST ENGLISH benim gittiğim ilk kurs ve tercih ettiğim için mutluyum. Burada bir ev havası var yani herkes çok içten ve sıcakkanlı. Sınıflar hiç kalabalık değil ve dersler çok eğlenceli ben okulda ve dışarıda İngilizceyi sevmeyen ve hayatım boyunca yapamayacağımı… Devamı İçin Tıklayınız.
Merhaba arkadaşlar…Yurtdışında eğtim görmek için yabancı dil eğitimi almaya karar verdim.İngilizce eğitimi veren tüm kurumları gezidm ve son olarak da Just English’e geldim. Bu kurumdaki insanların samimiyeti ve sıcak kanlılığı beni gerçeken şaşırttı. İngilizce eğitimi için yeniden bir karar verecek… Devamı İçin Tıklayınız.
TOEFL mağduruydum. Çıkmazdaydım. Just English’i önerdiler. Sonuç: Hem İBT hem PBT…
Just English kurumunda genel olarak eğitim almaktan mutluyum. Çalışan personel ve hocalarımızın yaklaşımı oldukça iyi. Özellikle YDS sınıfında E. Hocanın öğrencisi olmak mutluluk verici.
Just English’ye proficiency için eğitim almaktayım. Eğitimimiz devam etmekte ve şu an için bir sorun yok. Hocamız, düşüncelerimize önem vermekle birlikte, aramıza da mesafe koymuyor. Başladığımız günden bugüne, ilerlediğimizi düşünüyorum. Genel olarak memnunum.
Öncelikle ingilizce YDS hazırlık için Just English’i ikinci kere tercih etmemin sebeplerinden birinin hocamız olduğunu belirtmeliyim.Gereksiz bilgilerden uzak ve basit bir anlatımla,tamamen sınava yönelik bir eğitim verdiği için ikinci kez kurs olarak Just Englis’i seçtim.Derslerde konu anlatımının yanı sıra test… Devamı İçin Tıklayınız.
Öncelikle Just English olarak vermiş olduğunuz eğitim için teşekkür ederim. Nisan ayında girmiş olduğum YDS den 30 civarında bir not almışken bu dönem ki sınavdan 67,5 almam başarımı iki kat arttırdığımı gösteriyor. Tabiki bunun en büyük sebeplerinden birisi sınıf olarak… Devamı İçin Tıklayınız.
Kurumunuzda görmüş olduğum eğitim öğretim olanaklarından duyduğum memnuniyeti iletmek isterim. Just English’in eğitim öğretime olan ilgi ve alakaları çok yüksek seviyededir.Ders veren hoca özel eğitmen öğretmenlerimizden bize her konuda yardımlarını esirgemeyen eğitim danışmanımıza kadar bize vermiş oldukları yardım ve desteklerinden… Devamı İçin Tıklayınız.