Genel İngilizce Kursu Referansları, İngilizce Kursu Referansları
Hedefim İngilizceyi açık bir şekilde konuşmak. Bu kursa başlayalı daha 5 hafta oldu ama bana şimdiden çok şey katmaya başladı. Ve eminim ki kur bitince de akıcı bir şekilde konuşabileceğim. İyi bir İngilizce kursu araştıranlara gerçekten tavsiye ederim. Hocaların öğrenciler ile ilişkisi çok iyi.
Justenglish’in Nilüfer şubesindeki YDS grubu öğrencilerindenim. Hızlandırılmış olan kısa dönemine katılmış olsam da başta hocamızın güler yüzlü ve rahatlatıcı tavırları sayesinde ‘Sınavı geçer miyim bu kadar kısa sürede?’ sorusuna daha az stresli bakar olduk. Bu anlamda hocamıza sonsuz teşekkürler. 🙂… Devamı İçin Tıklayınız.
Öncelikle; Bu kursa en baştan başlayamadığım için üzgünüm. Okulumun geç bitmesinden dolayı biraz geçikmeli geldim “ Just English”e… Burayı bir hocamın vasıtasıyla duydum, kesinlikle istediğim puanı yakalayacağımı söyledi. İyi ki de böyle demiş. Etüt derslerime giren hocalarımda yardımcı olmaya çalıştılar… Devamı İçin Tıklayınız.
İlk geldiğim gün biraz kaygılarım vardı, fakat ortamı görüp, hocalarımızla tanışıp, ders işlenildikten sonra tüm kaygılarım gitti. Hem eğlenip hem de İngilizce öğrenmek isterseniz Just English’e gelin!
Kurumunuzda hafta içi akşam İngilizce yoğun programa devam etmekteyim. Eğitmenim C. Hocadır. Eğitmenimizin dersleri oldukça eğlenceli ve verimli geçmektedir. Kendisi konusuna hakim ve azimlidir. Derslerde okuma, yazma, konuşma ve dinleme ağırlıklı yapılmasını olumlu bulmaktayım. Genel olarak kurumunuzdan ve eğitmenlerinizden memnun… Devamı İçin Tıklayınız.
Kurumunuza uzun bir arayış sonrasında gelmedim. İlk geldiğimde ne kadar iyi bir eğitim alacağımdan emin oldum ve başka kurslara gitme gereği duymadım, kursunuza kayıt oldum. Şimdiye kadar, aldığım bu karardan pişman olmadım. Öğretmenlerimiz bize, İngilizcenin sadece gramerden ibaret olmadığını, aynı… Devamı İçin Tıklayınız.
Bende büyük korkularla ingilizce kursuna başladım hep fazla para verme ve verdiğim paranın hakkını alamama çekincesi vardı. Kısmet işte Just English’le görüştüm kurs yeni açılıyor dedim bir şekilde başladım ve 2 sene İngilizce kursuna devam ettim. İngilizce artık benim için… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’te proficiency eğitimi almaktayım. Bu eğitim kurumuna başlarken kafamda bir yığın soru vardı, fakat hocamı tanıdıktan sonra kafamdaki sorular cevap buldu. Hocamız gerçekten otoriter, ders konusunda ciddi ve öğrencileriyle ilgilendiği için, istekli olmayan bir sürü öğrenciyi bile teşvik ettirebiliyor…. Devamı İçin Tıklayınız.
Bu dönemde bize sağladıgınız katkılardan dolayı teşekür ederiz. Kurstan ve F.hocamızdan çok memnunum…
Kursun kaynaklarını iki yönden değerlendirebiliyorum. İyi olarak; sadece bir kaynak kullanılmaması, her kaynağın soru tipin görmemiz yararlı oldu diye düşünüyorum. Ancak bazı kitapların geç verilmesi, sınava kadar bütün soruları bitirmemize neden oldu. Bu; kaynaklar açısından eksi bir puandı. Hocamız konusunda… Devamı İçin Tıklayınız.
IELTS’e yurt dışında üniversite eğitimi almak için girdim. Sınava ilk girişimde başarısız oldum çünkü en az 6,5 almam gerekiyordu. Sınavı ikinci alışımda istediğim puana ulaştım.Kurumun özellikle ofis çalışanlarının büyük kolaylıklar ve esneklikler sağladığını düşünüyorum. Saatlerin, günlerin bana uygun ayarlanmasında, hocalarla… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Eğitim Kurumunun İzmir şubesinde başladığım eğitim yaşantıma, İstanbul Şirinevler şubesinde devam etmekteyim. Eğitim departmanınızda çalışan arkadaşların gayret, ilgili ve alakaları takdire şayandır. Meslek hayatım boyunca insanlarla devamlı iletişim halinde oldum. Bazı süreçlerde hizmet veren, bazı süreçlerde hizmet alan… Devamı İçin Tıklayınız.
Kurs döneminden ve verilen eğitimden, hocaların öğrencilere ilgisinden çok memnunum. Kısa zamanda hocaların, dil eğitimime çok büyük katkıları oldu. Yaz tatili nedeniyle donduruyorum. Fakat kesinlikle devam etmeyi düşünüyorum.
Bu kursun umduğumdan daha kolay geldiğini söyleyebilirim. Bulunduğum kura başından başlamama rağmen gayet iyi uyum sağladığımı düşünüyorum. Kurs genel açıdan ve hocalar yönünden gayet iyi. Özellikle sınıf mevcudunun az olması ders işlenişi açısından gayet iyi.
İngilizce kursuna başlayalı çok yeni olmasına rağmen hocamız ve sınıf arkadaşlarımız ile oldukça sıcak bir ortam sunduğunuz için teşekkürler. Umarım aynı pozitif ortam kur sonuna kadar devam eder.
2 aydır Just English’de elementary seviyesinde ders görüyorum. Buraya gelmekten çok mutluyum. Özellikle hocalarımız ve çalışanlar hep güleryüzlü, derse hocalarımız vaktinde gelir ve öğretene kadar çabalarlar. Derste farklı materyaller (bilgisayar, uygulama ve görseller) akça kullanılıyor. Burada çok memnunum herkese tavsiye… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English yetkilisine; 31 Ağustos 2015 tarihi itibariyle almış olduğumuz intermediate kuru derslerinden memnun olduğumu iletirim. Hocalarımızın dersleri oldukça verimli geçmekte… Bilginize arz ederim. Teşekkür ederim.
TOEFL mağduruydum. Çıkmazdaydım. Just English’i önerdiler. Sonuç: Hem İBT hem PBT…
JustEnglish bence sıkılmadan ,eğlenerek İngilizce öğrenebileceğiniz muhteşem bir yer.
Yaklaşık 4 aydır bu kurumda öğrenciyim. Öğretmenlerden ve kurumdan oldukça memnunum. Gösterilen ilgiden ve hocaların yakınlığından dolayı kurumunuza teşekkür ediyorum.
Just English’e gelmek bana ingilizce test çözme becerisi kazandırdı.İngilizce temeli olanlar için hızlı test çözme tekniklerinin çok işe yarayacağını düşünüyorum.
Just English her biri kendi alanında uzman kadrosuyla size en iyi eğitimi vermektedir.Just English’e gelmeden çok araştırdım ve ‘evet’ dedim gerçekten çok iyi bir eğitim her seviyeye uygun Türk ve yabancı eğitmenlerle hem ders hem ders dışı aktivitelerle teoriyi pratiğe… Devamı İçin Tıklayınız.
Buraya ilk geldiğimde güler yüzlü insanlarla karşılaştım. Eğitimi ve disiplin kalitesiyle gerçekten iyi bir kurum. Umarım bu başarısını arttırarak devam eder.
Just English’de upper-intermediate ve toefl kurslarında ögrenci oldum. Her iki kursumda da hocaların ilgisi ve dersi işleyiş biçimlerinden çok faydalandım. Derse getirdikleri ekstra materyaller sayesinde birçok farklı kaynaktan bilgi edinme şansım da oldu. Kurs içinde yaptıkları deneme sınavları ve pratikler… Devamı İçin Tıklayınız.
İngilizce macerama Just English ile başladığım için şanslı hissediyorum. Çünkü kursa ilk girişteki personelden tutun da, hocalarımız, tüm çalışanlar güler yüzlü ve içten insanlar. İlk kursa başladığımda İngilizce seviyem pek de iyi değildi. Şimdi ise başladığım zamana nazaran daha ileri… Devamı İçin Tıklayınız.
Kurumunuzda görmüş olduğum eğitim öğretim olanaklarından duyduğum memnuniyeti iletmek isterim. Just English’in eğitim öğretime olan ilgi ve alakaları çok yüksek seviyededir.Ders veren hoca özel eğitmen öğretmenlerimizden bize her konuda yardımlarını esirgemeyen eğitim danışmanımıza kadar bize vermiş oldukları yardım ve desteklerinden… Devamı İçin Tıklayınız.
Katılmış olduğum yds kursundan memnunum. Sınav programına uygun ve sistemin öğrenilmesinde etkin bir öğrenim süreci işleniyor. Öğretmen ilgili, enerjisi yüksek, derslerde oldukça aktif…
Justenglish’e Almanca öğrenmek için kayıt olduğum gün aklımda kocaman bir soru işareti vardı. Çünkü bu dershaneye tamamen tesadüfî olarak ve eğitmenlerinin nasıl olduğunu tam anlamıyla araştıramadan alelacele yazılmıştım. Aklımda sadece ‘en kısa sürede en fazla bilgiyi öğrenmek’ fikri vardı. Peki,… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Mecidiyeköy şubesine başlayalı 3 hafta oldu. Hocalarımız tahmin ettiğimizden çok daha iyi eğitim vermektedir. Eğitimin bu şekilde bitmesini temenni ederim. İyi Çalışmalar.
Yüksek lisans eğitimi için yabancı dil kursu araştırırken, bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Justenglish’e başvurdum. Görüşmeye gelirken aklımda bazı soru işaretleri vardı. Ancak kurs personellerinin güler yüzlü olması, benimle yakından ilgilenmeleri ilk andan itibaren üzerimde olumlu etki yarattı ve kursa yazılmaya… Devamı İçin Tıklayınız.
Daha önce Bursa’daki tüm İngilizce kurslarını araştırdım ve 2 tanesinde eğitim aldım.Just English geldiğim 3. yer TOEFL kursu olarak Bursa’daki en iyi yer diyebilirim. Hem fiyat açısından hem de eğitmen açısından… Gösterişli birçok kurstan iyi… Julie Alloyd gerçekten işini iyi… Devamı İçin Tıklayınız.
F. hoca kursun kalitesi yanında derse herzman hakim,çok iyi bir eğitmendir. Emeği için teşekürler.Bundan sonrası içinde tavsiye edecegim tek yer olmaya aday kursumuz için herkese sonsuz teşekürler.
Burdaki 3. elementary sınıfım ve gerek öğretmenler gerekse ders anlatışları çok güzel ve sınıfla uyumları süper. Ben çok memnunum.
Kurumunuzdan almış olduğum eğitim hizmetleri için teşekkür ederim.Bu kaliteli eğitimin devam etmesini temenni ederim.
Justenglish kurumunuzda 2 haftadır almanca eğitimi alıyorum. Gelmeden önce çok korkmuştum ama hocamız sayesinde tüm korkularım gitti. Çok anlayışlı ve sevecen bir insan. Bundan dolayı çok mutluyum. Kurumdan da çok memnunum.
Just English öğretmenlerimi, öğrencilerini, kayıt yapanlarını, koridorda dolaşan çocukları… çok sevdim. Just English İngilizce öğrenimi için doğru adres. Thanks a lot Just English.
Pek çok cümle kurabilirim ama özetle şunu söylemek istiyorum, Almanya’da eğitim almak, Almanya’da çalışmak, herhangi bir Almanca konuşulan ülkede bulunmak ya da sadece Almanca öğrenmek istiyorsanız, sevgili hocam ile çalışmalısınız. Yalandan dolandan uzak, gerçek ve kalıcı bir dil eğitimi için,… Devamı İçin Tıklayınız.
Eğitim elemanlarını çok iyi buldum. Just English gerçekten hayatımı değiştirdi. İngilizcem yavaş yavaş gelişmeye başladı. İlk buraya geldiğimde, eğitim elemanlarının güler yüzüyle karşılaştım. Burası bana çok samimi geldiğinden burayı tercih ettim ve iyi ki de tercih etmişim.
Just English Kurs Merkezine; YDS hazırlık dönemi Ocak-Nisan 2014 safhası öğrencinizim.Kurs dönemi öncesi gerek hocalarım gerekse idari kadroda görevli arkadaşların ilgi ve anlayışından çok memnun oldum.Dersler dışında olan insani yaklaşımların ve dayanışmanın yüksek seviyede olduğu Just English ‘i kutluyorum.
Kurumunuzdan almış olduğum hizmet kalitesinden memnun olduğumu belirtir ; eğitmenlerinizin ve idari kadrolarınızın ilgisine teşekkür ederim.
Just English’e gelmeden önce birkaç İngilizce kursu ile daha görüşmüştüm ve en son Just Englih de karar kıldım. Çünkü sorularıma net ve samimi cevaplar aldım ve oluşabilecek sorunlarımı yönelttiğimde çok seçenekli çözümler üretebildiklerini gördüm. Elementary seviyesinden başladım ve şuanda orta… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Nilüfer Şubesi öğrencisiyim. Derslerde ve ders sonrasındaki takip, hem öğrencinin hem de eğitmenin işini kolaylaştırıyor. Derslerde, konuşma zamanları herkes için odaklanmayı arttırıyor. Sınıfların kalabalık olması ise öğrenmeyi maksimuma çıkaran bir diğer avantaj… Ders dışında online eğitim her seviyeden… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Mecidiyeköy Şubesi Hakkında; 2014’un Mart ayının başından itibaren TOEFL öğrencisi olarak kursa devam etmekteyim. Özellikle verilen sözlerin tutulduğunu belirtmek isterim. Kayıt sürecinde eğitim danışmanlarının tavsiyeleri ve yönlendirmeleri ile doğru zamanda kursa başladığıma inanıyorum. Kurs sürecinde de bizleri ve… Devamı İçin Tıklayınız.
Arzu ben merhabalar.. 2007 Aralık ayından 2008 Haziran ayına kadar Just English Center’a devam ettim. Öncelikle amacım iyi vakit geçirmek ve kendimi geliştirmekti. Bu sebeple İnter ve Upper’a devam ettim. Öyle çok memnun kaldım ki TOEFL a devam ettim. Ders… Devamı İçin Tıklayınız.
Yds sınavına hazırlık kursundan çok memnun kaldım. İnternetten araştırarak bilgi sahibi olduğum bu kursta, referans öğrenci görüşlerinin gerçekten haklı olduğunu ve doğruyu yansıttığını gördüm. Şimdiye kadar gittiğim gerek dershaneler arasında gerek kurslar arasında en memnun kaldığım, işini en çok ciddiye… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English ailesine, Kurumdan çok, bir aile niteliği taşıyor. Hareketli, bir o kadar da verimli geçen dersler sayesinde, İngilizceyi basite indirgeyerek, sevdirdiğiniz için çok teşekkür ederiz.
Öncelikle belirtmek isterim ki kursunuza başlayalı daha 3 hafta olmasına rağmen çok sıcak ve çok samimi bir ortam var. Bu sıcak ortamı oluşturan başta hocamız olmak üzere kurumunuz ve sınıf arkadaşlarımdan çok memnunum. Bu memnuniyetin kursumuzun sonuna kadar devam etmesini… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Genel Müdürlüğüne, Yaklaşık 1 senedir Just English eğitim kurumda ders alıyorum. Gösterilen ilgi, alaka için sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Hocalarımızın ve eğitim departmanının güler yüzlü oluşu bizlerin öğrenimini destekleyen en önemli nedenlerden olduğunu söyleyebilirim.
İngilizce eğitimi adına, Just English’ten daha sıcak, samimi ve başarılı bir başka yer tanımıyorum… Gerek derslerin kalitesi gerekse en önemlisi hocaların başarılı anlatımı anlatılamayacak kadar güzel. Ben İngilizce eğitimi için geldiğim Just English’ten o kadar memnunum ki (muhakkak diğer dillerdeki… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’e arkadaşlarım vasıtasıyla geldim.Burada kurs gören arkadaşlarım vardı ve buranın bana faydalı olacağını söylediler.Bende biraz çekimser olarak kayıt yaptırdım.Endişeliydim çünkü İngilizcenin kolay öğrenilemeyeceğini düşünüyordum.Just English sayesinde bu düşüncelerimin yanlış olduğunu fark ettim.Burada İngilizceyi beklediğimden hızlı öğreniyorum.Sıcak bir ortam var…. Devamı İçin Tıklayınız.
Kurumunuza tavsiye üzerine geldim. Yararlı olacağından şüphe ediyordum. Fakat şu an verilen eğitimden memnunum. Gerek hocalar, gerek verilen dokümanlarla çok yararlı bir eğitim verilmektedir. Verilen eğitim için Just English Kurumuna teşekkür ederim.
Merhabalar…Just English e tavsiye üzerine geldim ve kapıdan girdiğim anda ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım..İdari kardonun sıcaklığı ve ilgisi,hocaların arkadaşça yaklaşımları ve akıcı anlatımları ile kendinizi çok rahat ve güvende hissedeceğiniz,sıkılmadan,eğlenerek öğreneceğiniz bir kurum JUST ENGLISH..
Öncelikle gideceğim dil kursunu seçerken en büyük endişem kayıt sırasında verilen sözlerin kayıt sonrasında tutulmaması ihtimaliydi. Çünkü internetten ve tanıdıklarımdan araştırdıklarıma göre birçok dil kursu kayıt sırasında verilen vaatlerin birçoğunu kayıt sonrasında unutuyordu. Yoğun araştırmalarımdan sonra Just English Kadıköy Şubesi’ne… Devamı İçin Tıklayınız.
Justenglish bünyesinde yenilikçi bir eğitim anlayışıyla dil eğitimi yapılmakta ve bu beni çok etkiledi. Çalışanların ve eğitmenlerin güler yüzlü olması tercih sebeplerim arasındadır. Eksik konularımızın telafi ediliyor olması farklı aktivitelerle eğitimimizin desteklenmesi de farklı bir faktör. Her gün kelime mesajları… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’i gerçekten çok seviyorum. Geldiğimden beri öğretmenleri, yetkilileri çok sevecan ve çok iyidavranıyorlar. Buraya gelipte burayı sevmemek mümkün değil.Kısaca herşey mükemmel.
Okulumda öğrenim olarak yabancı dil eğitimi alıyorum ve tabiki de okuldaki eğitim yetersiz kaldığı için dışarıdan da yardım almam gerekiyordu.Bende bir arayışa çıktım ve Just English ile tanıştım.Just English personelinin o şekerimsi ve samimi ilgisi beni daha çok çekti ve… Devamı İçin Tıklayınız.
JustEnglish Center ile olan serüvenim bir arkadaşımın ısrarlı tavsiyesi üzerine başladı. Elementary, Pre-Intermediate, Intermediate ve Upper-Intermediate kurlarını başarıyla geride bıraktık. Dört Kur ve Bir Yıl gibi kısa bir zamanda İngilizcemi yadsınamayacak düzeyde geliştirmeme yardımcı oldular. Alışılmış ezberci eğitim zihniyetinin ve… Devamı İçin Tıklayınız.
Kurumunuza tavsiye üzerine geldim. Eğitim departmanınızdan çok memnunum. Buradaki arkadaşlar bize çok yardımcı oluyor. Hocalarımızın enerji ve ilgilerinden dolayı büyük gelişim gösterdik. Herhangi bir sorun olduğunda yardımcı olmak için büyük çaba sarf ediyorlar. Her şey için teşekkürler.
Bence kursta ders programının gidişatını ve programda gramer bölümünde uygulanan yalın anlatımı çok başarılı buldum.Tabi bunları kişisel çalışmalarımızla desteklemeliyiz. Genel olarak oldukça başarılı bir süreç geçirdim.Kursa başlamadan önce, bir kursta bu kadar mutlu olabileceğimi düşünmüyordum. Her şey için teşekkürler Justenglish,… Devamı İçin Tıklayınız.
Justenglis, yds’de oldukça iyi bir kurs, gerek sağladıgı kaynaklar açısından, gerekse öğretmen kalitesi açısından güvenip gidebileceğiniz bir kurs, sınav için gereklikonuları, stratejileri ve kelimeleri ögrencilerine sağlıyor. Eger kursta ögrendiklerinizi çalışırsanız, başarısız olmanız mümkün değil.
YDS grubu öğrencisiyim. 4 aydır devam eden kursumuda, hocamız D.E çalışmalarından verdiği özverili ve sınırsız çabadan dolayı kurumunuzu tercih ettiğim için memnunum. Beklediğimden daha keyiflii yoğun ve güzel zamanlar gerçirdik. Kursa başladığım ana göre, kendimdeki ilerlemeyi ve değişiklikleri ve en… Devamı İçin Tıklayınız.
‘Just English’te Rusça sınıfına 7 aydır mutlulukla devam ediyorum. Öğretmenimizin iyi bir eğitmen olması ve kurs yönetiminin öğrencilere danışarak, onların ortak ihtiyaçlarına en uygun ders programını belirlemesi beni buraya çeken en önemli etkenlerdir. Size de tavsiye ederim.
Just English ve çalışanlarını başarılı buluyorum. İlgi ve alakalarından memnunum. Çalışmalarının devamını dilerim.
Just English’te aldığım 5 haftalık Toefl eğitiminden çok memnun kaldım. Özellikle derslerde hocaların verdiği bilgiler ve taktikler sınav için bana çok şey kazandırdı. Özellikle hocam M.’ın derste gösterdiği ilgi ve alakadan oldukça memnun kaldım.
Değerli Just English Ailesi; 2014 yılının Eylül ayından itibaren Just English eğitim kurumu içerisinde İngilizce eğitimi almaktayım.Özellikle Just English kurumunu seçmemin nedeni ,eğitim kurumu bazında verdikleri eğitimin diğer kurumlarla karşılaştırılmayacak derecede kapsamlı ve düzen içerisinde olmasıdır.Eğitim kapsamında dersime giren A…. Devamı İçin Tıklayınız.
Just English upper-intermediate öğrencisiyim. Elementary’den beri bu kursta eğitim almaktayım. Bu süresinde eğitimimi aldığım, pre,inter,upper eğitimleri benim nezlimde çok faydalı buldum. Öğretmenler yeterince deneyimli ve ders süresince eğlenerek öğretme mentalitesini yerleştirmiş kendilerine ve bu gayet iyi bir şekilde başarabiliyorlar. Aynı… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’e yabancı dil öğrenmek için kaydoldum. Başlarda , hiçbir şey bilmediğim bir dili öğrenme konusunda kararsızdım. Fakat ilk dersten itibaren öğretmenimizin, konusunda uzman olması , derslerin eğlenceli ve kolay geçmesi ile doğru karar verdiğimi anladım. Başka bir dil öğrenmeye… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English kurumunda elementary kurunda eğitim almaktayım. Dersimize giren hocalardan memnunum. Dersler gayet iyi anlatılıyor.
Yaklaşık olarak kurumunuzda 2 aydır eğitim almaktayım. Öğretmenlerden çok memnunum. Anlamadığımız konuları hocalarımızın tekrar trkrar anlatması ve bundan hiç şikayetçi olmaması bizi eğitime daha çok teşvik ediyor. İstediğim zaman etüt alabiliyorum. Özellikle İkili ikişkilerde gayet neşeli bir hizmet aldığımı dile… Devamı İçin Tıklayınız.
Öncelik olarak İngilizce kursu ararken kafamda birçok soru vardı. Birçok İngilizce kursu gezdim ve doğru tercihin Just English olduğuna karar verdim ve iyi ki bu kararı vermişim. Kursun öğretmenleri ve danışmanları vs. çok anlayışlı duyarlılar. Kursun eğitim seviyesi çok güzel… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Bursa Nilüfer şubede eğitim alıyorum. Bilgi almaya geldiğimde girişte yardımcı olan kişiler güzel ve açıklayıcı bir şekilde bilgi verdiler ve ilgilendiler. Hocalarımdan memnunum, öğretmek için çaba sarf ediyorlar. Çalışanlar ve hocalarımız kibar ve saygılı. Şu anlık memnunum güzel… Devamı İçin Tıklayınız.
Size S. hocamdan bahsetmek istiyorum. O, öyle güzel bir insan ki… İşini çok severek yaptığı belli… Nereden mi? Gözlerinden… Çünkü yalnızca yüzü değil, konuşurken, ders esnasında gözlerinin içi de gülüyor. Bu çoğu insanda yok. O gözlerindeki ışık bulaşıcı sanki.Bu sayede,… Devamı İçin Tıklayınız.
Kursa başladığımız günden bu yana aldığımız dersler ve gördüğümüz ilgi beklentilerimi karşılar durumda.Ders saatlerinin fazlalığı aldığım eğitimi daha pekiştirir hale getiriyor. Hocalarımızın yanında kursun diğer personelinin ilgisi takdiri hak eder şekilde Herşey için çok teşekkür ederim.
Just English’te öğrenciyim. Mali açıdan ve eğitim açısından gayet mantıklı bir tercih yaptığımın farkındayım. Sınıfta öğretmenlerimiz öğrencilerle çok ilgili, dersler gayet eğlenceli.
Yaklaşık dört ay kadar önce başlamış olduğum Just English’te inanın çok mutluyum. Özellikle güleryüz ve aktiviteler altı kişilik sınıflar, derslerin keyifli ve eğlenceli geçmesine neden oluyor. Materyaller ve eğitim gerçekten çok iyi artık geriye sadece benimde sıkı çalışmam kalıyor.
İngilizceyi başarmak isteyenlerin başlangıç yapacağı bir kurum.
Dear Just English and my teacher, 10 days ago I got an unconditional offer from University of Manchester for a postgraduate position. I’ve just accepted this offer with great pleasure. Now I’ve applied for my visa and I’m waiting for… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English eğitim hayatıma başlayalı tam bir yıl oldu. Buradaki herkesle bir aile gibi olduk. Eğitim danışmanı ve değerli hocalarımız gayet ilgili ve anlayışlılar. Özellikle F. hocamı çok seviyorum. Ben bu kurumu sadece eğitim alabileceğim bir yer olarak görmüyorum. Dertlerimi… Devamı İçin Tıklayınız.
Ben Just English alsancak şubesi öğrencisiyim ve severek geliyorum.Burada keyifli bir ortamımız var. Hocalarımız sıcakkanlı.Günümüzde İngilizceyi bilmek dünya ile iletişime geçmek için zorunlu hale geldi.Just English sayesinde bu hedefe kolaylıkla ulaşacağımı düşünüyorum.Kurum çalışanlarının tarafıma ve tüm öğrencilere güven verici yaklaşımları… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’i TOEFl ve IELTS kursları konusunda yaptığım ayrıntılı araştırma sonucu buldum.Bursa’da şubesi olmasına da son derece sevindim.Gerek öğretmen kadrosu gerekse idarecilerin yaklaşımları ile doğru bir yer seçtiğime eminim.Aldığım eğitimin kendi ülkemde bir yabancıdan olması, bu kişinin sınav sistemine hakim… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’ te İngilizce öğrenmeye başladığımdan beri tüm şubelerinde eğitim alma şansına sahip oldum.Hepsinde tanık olduğum durum aynıydı; öğretmenler ve çalışanlar sıcak ve anlayışlı ayrıca öğrenmen için oldukça teşvik ediciler.Hala İngilizce öğrenmeye başlamadıysanız en iyi çözümü kesinlikle burada bulabilirsiniz.
Gerek dersler, gerek ders dışı aktiviteler (speking club, reading club vs.) gerek personelinin güler yüzü ve ilgisi sebebiyle memnun kaldığım bir kurum Just English. Öğrencilerin sorunları ve istekleriyle yakından ilgilenmeleri de, ayrıca rahat hissettiriyor.
Just English Bursa Nilüfer şubesinde öğrencinizim. Yaklaşık bir senedir eğitim görüyorum. Eğitim sisteminden fazlasıyla memnunum. Başlarda bu kadar memnun olabileceğimi ummuyordum.İlginize teşekkür ediyorum.
Just English’e ilk geldiğimde umut edemiyordum İngilizce öğreneceğime dair. Fakat yanıldım! Buraya kurs olarak bakmıyordum daha çok sıcak bir aile gibi. Her türlü yönden çok iyi. İngilizce öğrenmemiz için önümüze her şey sunuluyor ve diğer kurslara göre daha uygun fiyatlar… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Bursa Şubesi hafta içi sabah öğrencisiyim. Bu kursu internetten araştırarak öğrendim. 3ay önce başladım benim için çok büyük şans oldu, çünkü E. B. hocam İngiliz ve bu benim konuşmam için büyük yarar sağlıyor. Ayrıca çok eğlenceli ve komik…… Devamı İçin Tıklayınız.
YDS hazırlık sürecinde özellikle motivasyon kazandırma anlamında çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Derslerimizde kullandığımız kaynakların çeşitli olması, soru tipi görmemiz açısından olumluydu. En önemlisi, sınıf ortamı oldukça iyi, hoca öğrenci ilişkisi de gayet samimiydi. Kendimi çok rahat hissettim kurs süresince. Bu… Devamı İçin Tıklayınız.
Kursa başlayalı henüz çok kısa bir süre olmasına rağmen sınıfımızda ders veren öğretmenlerimizden memnun olduğumu belirtmek istiyorum. Gerek ders içinde gerekse ders aralarında ilgi ve alaka olarak gereken özeni sorumluluktarı en iyi şekilde yaptıklarını gözlemliyorum. Siz Just English yönetiminin eğitimci… Devamı İçin Tıklayınız.
Sevgili öğretmenim çok eğlenceli bir kurs dönemi geçirdik. Teşekkür ederim. Hocalarımızın ben de katkısı büyük. Sizi iyi ki tanıdık hocam. Daha büyük başarılar da TOEFL sınavında buluşmak üzere. Sevgilerimle
Merhabalar Ben daha önce elementary ve preintermediate ve şimdide uzun bi aradan sonra intermediate sınıfınızdaki öğrencinizim. Vermiş oldğunuz eğitim kalitesinin tartışılmaz olduğunu düşündüğümü sizlere bildirmekten mutluluk duyarım.Ayrca Ders saatlerinizi bu kadar uzun ve aynı hassasiyetle verilmesi daha kalıcı oluyor.Hocalarımızın bizim… Devamı İçin Tıklayınız.
TOEFL denilince ilk akla gelecek isim Just English olmalı! Yaptığım kurs araştırma sonuçlarında Just English’i seçtim.Eğitim süresince bu seçimimin ne kadar doğru olduğnu gördüm. Eğitmenler konularında uzman kişiler. TOEFL tekniklerini en iyi şekilde öğretip bolca materyalle pekiştirme imkanı sağlıyorlar.Just English… Devamı İçin Tıklayınız.
Katılmış olduğum yds kursundan memnunum. Sınav programına uygun ve sistemin ögrenilmesinde etkin bir ögrenim süreci işleniyor. Ögretmen ilgili, enerjisi yüksek, derslerde oldukça aktif…
Öncelikle, bu kurumun öğretmenlerinin ilgisi ve bilgisi beni çok etkiledi ve alt yapımın oluşmasında çok büyük katkıları oldu. İngilizce öğrenmek isteyen arkadaşlara ilk tavsiye edeceğim kurs.
Just English Nilüfer Şubesi öğrencisiyim. Olumlu olarak hocalarım gayet kaliteli, gramer dersleri gayet kaliteli ve öğretici geçiyor. Kurum çalışanları her konuda yardımcı oluyorlar.Olumsuz olarak, konuşma derslerinde, konuşma konusu daha önceden hocalarımız birkaç konu bulup araştırma yapsalar daha verimli olur. Ve… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English; Yeni başladım şu an için bir sıkıntı yaşamıyorum. Haftasonu grubu için saatler işleyiş uygulama gayet iyi ve verimli geçiyor.
Merhabalar; nerden başlıycağı bilmediğim için en baştan almaya karar verdim. Just English’e 2005’de katıldım ama yıllar geçmesine rağmen hala da onlardan biri gibiyim. Gerek aile ortamı gerek arkadaş ortamı gibi oldugumuz dönemde en mutlu ve ingilizce konusunda en verimli yıllarımı… Devamı İçin Tıklayınız.
Kaliteli eğitimi, güler yüzlülüğü, ilgiyi, eğlenceyi, yüksek motivasyonu bir arada kendisinde barındıran, iyi ki burayı tercih etmişim dedirten yer ”Just English” ile tanıştığım için çok şanslıyım. Hocaların öğretme metotlarıyla İngilizceyi severek eğlenerek öğrendiğiniz gibi kendinizdeki ilerlemeyi gördükçe bu kurumun diğerlerinden… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’de Elementary seviyesinde eğitim almaya başladım.Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Just English’e kayıt oldum.Just English’de bulunduğum için şu anda çok mutluyum.Çünkü böylesine sıcak bir ortam daha önce eğitim aldığım kurumlarda yoktu.Buraya gelmeden önce bazı endişelerim vardı.Fakat bu endişelerin boşuna olduğunu… Devamı İçin Tıklayınız.
07.01.2013 tarihinden itibaren 19:00-21:00 saat’leri arasında YDS G.Ç. Hocanın öğrencisiyimKursa ulaşım yeri olarak kolaylıkla ulaşılabilirliği önemli bir avantaj.Genel olarak binanın fiziki ortamı iyi durumda . Ders işleme konusunda herhangi bir sıkıntı oluşturacak durumla karşılaşmadığı kanaatindeyim.Gerek G.Ç. Hocam gerekse ek ders… Devamı İçin Tıklayınız.
Güler yüzlülüğünüz, yardım severliğiniz, saygınız, çalışma disiplininiz, her akşam geç bir saat olsa dahi bizleri hoş karşıladığınız ve aynı şekilde uğurladığınız, kaliteli eğitimci seçiminiz ve kısa bir sürede yepyeni bir yabancı dil öğrenebilmemi sağladığınız için sizlere çok teşekkür ederim. Ben… Devamı İçin Tıklayınız.
“Just English Pendik ingilizce kursunu seçmekle en doğru kararı verdiğimi ilk kur devam ederken rahatlıkla anlayabilirsiniz.Öğretmen ve danışman kadrosu ile sizi tatmin den ve gramer, reading ve speaking seviyenizi istediğiniz gibi geliştiren dostane ve anlayışlı bir kurum.Özellikle danışmanımız A. Hanım’a… Devamı İçin Tıklayınız.