Genel İngilizce Kursu Referansları, İngilizce Kursu Referansları
Bu kuruma gelirken çok tedirgindim. Fakat derslerine katılıp, hocamızın ilgisine ve derslerdeki başarısını görünce devam etmeye karar verdim. Rusça eğitim için doğru adres.
Just English Genel Müdürlüğü’ne; Just dil kurumu olarak eğitiminizdeki eğitiminizdeki yenilikçi yaklaşımlarınız, farklı etkinlikleriniz, çalışanlarınız etkileyici ve başarılı. Kurumunuzdaki gerek çalışanların işine hakim ve güler yüzlü, iletişimlerinin pozitif olması, tercih etme sebeplerimden bazıları. Kurumunuzda kendimi ailenizden biri gibi hissediyorum. Özel… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’te daha önce Rusça dil eğitimi aldım. Rusçadan sonra gördüğüm ilgi ve alaka karşısında, İngilizce kursuna başlamaya karar verdim. Gerçekten de başarılı ve ilgili öğretmen kadrosuyla bizlere çok şey öğrettiler. Danışman arkadaşlar da çok ilgili davrandılar. İngilizceden sonra İspanyolca… Devamı İçin Tıklayınız.
İngilizce eğitimi aldığım bu kurumun, gerek eğitim tarzı, gerek hocaları, gerek tüm çalışanları, hem beni hem de ailemi oldukça memnun etti ve beni oldukça verimli hale getirdi. Bu durumdan fazlasıyla memnun bulunmaktayım. Kendilerine (Kurs ekibine) sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Nisan ayında haftaiçi TOEFL kursuna gelmiştim. Gerek kurs içeriğinden gerekse hocalardan cok memnun kaldığımı belirtmek istiyorum. Teşekkürler!
Geldiğimden beri aldığım eğitim ve hocaların ilgileri gerçekten çok hoşuma gitti. Bu memnuniyetimi arkadaşlarıma ve çevreme anlatmaktayım. Yönetimin gösterdiği ilgi ve hassasiyetten gayet memnunum. Temizlik açısından gerek özenin gösterilmesinden de memnun kalıyorum.
Yaklaşık 1 yıldır Eğitim Kurumunuzda İngilizce Eğitimi almaktayım. Bu geçen zamanda Eğitim stratejinizi kurum olarak beğeniyorum. Hocamızın gayretini ve bilgisini ders anlatma şeklinden ve yaklaşımından dolayı takdir ve teşekkür ederim.
Kurumunuzdan almış olduğum eğitim hizmetleri için teşekkür ederim.Bu kaliteli eğitimin devam etmesini temenni ederim.
Toefl sınavına çalışmaya başlamadan önce 90 puan hedefliyordum. Daha ilk denemem de 2,5 ay Just English Toefl kursuna devam ettikten sonra 102 sonucunu elde ettim. Bunda ders saatleri dışında bilgisayar programlarını kullanmama izin ve ek speaking dersleri veren Just English’in… Devamı İçin Tıklayınız.
Merhabalar; ben Just English Nilüfer şubesinde bir buçuk aylık öğrenciyim. Hocalarımdan ve burada çalışan herkesten çok memnunum, bana her şekilde destek oluyorlar. Bütün imkanlar burada mevcut eğitim olarak. Hiçbir yeri kötülemek istemem ama burası benim favori yerim. Buraya gelip eğitim… Devamı İçin Tıklayınız.
Merhaba ben Yusuf Özçelik.Marmara Üniv. işletme bölümü öğrencisiyim.Okula geldiğim dönemden sonra yaklaşık 5 ay boyunca İngilizce kursunun gerekliliğine ve İngilizce bilmenin gerekliliğine inandığım için kurslar hakkında araştırma yapmaya ve bilgi toplamaya başladım.5 ay sonunda kendim için doğru kararı “Just English”… Devamı İçin Tıklayınız.
Justenglish Bursa – Nilüfer Şubesi YDS hızlandırma kursuna katıldım. Kısa sürede hocamızın bilgisi, donanımı ve çabasıyla kaliteli bir eğitim aldım. Öğrettiği bilgilerin sadece YDS anlamında değil, genel anlamda İngilizcemin gelişmesine çok büyük katkı sağladığını düşünüyorum. Arıca tüm çalışanların ilgili, nazik… Devamı İçin Tıklayınız.
Öncelikle; Bu kursa en baştan başlayamadığım için üzgünüm. Okulumun geç bitmesinden dolayı biraz geçikmeli geldim “ Just English”e… Burayı bir hocamın vasıtasıyla duydum, kesinlikle istediğim puanı yakalayacağımı söyledi. İyi ki de böyle demiş. Etüt derslerime giren hocalarımda yardımcı olmaya çalıştılar… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’e gelmeden önce birkaç İngilizce kursu ile daha görüşmüştüm ve en son Just Englih de karar kıldım. Çünkü sorularıma net ve samimi cevaplar aldım ve oluşabilecek sorunlarımı yönelttiğimde çok seçenekli çözümler üretebildiklerini gördüm. Elementary seviyesinden başladım ve şuanda orta… Devamı İçin Tıklayınız.
Justenglish’ e gelmeden önce neredeyse bütün dil okullarını dolaştım. fakat gerek idari personel, gerekse kurum olarak sıcaklığı yakalayabildiğin tek kurum olduğu için tercihimi Justenglish’ ten yana kullandım.Eğitime başladıktan sonra yaptığım tercihin doğru olduğunu görmek beni gerçektende mutlu etti. Eğitimlerinizin yanı… Devamı İçin Tıklayınız.
Hocalarımızın üstün gayretleri ve enerjileriyle geçen 2 ay oldu. Çok başarılı iki öğretmen ki bunu üniversite hocası olarak söylüyorum.
Elementary seviyesinde Just English Nilüfer şubede eğitim aldım. Memnun kaldığım için şu anda da devam ediyorum. Hocalarımızla şu an için aramız gayet iyi. Devamında da iyi olmasını umuyorum.Ders dışında da bizi geliştirecek etkinlikler oluşturmanızı istiyorum.İyi çalışmalar.
Kursa başladığımız günden bu yana aldığımız dersler ve gördüğümüz ilgi beklentilerimi karşılar durumda.Ders saatlerinin fazlalığı aldığım eğitimi daha pekiştirir hale getiriyor. Hocalarımızın yanında kursun diğer personelinin ilgisi takdiri hak eder şekilde Herşey için çok teşekkür ederim.
Just English’ten çok memnunum. Özellikle eğitim departmanından. Yabancı dil eğitim almak isteyenlere çok fayda sağlayacak bir kurum.
Just English bünyesinde 8 aydır bulunmaktayım. Bu süre dahilinde aldığım eğitim beni istediğim seviyeye ulaşma noktasında ciddi anlamda etkili oldu. Gelişimimi tamamlamak için başlamış olduğum bu eğitimi burada sürdürmenin ve tamamlamanın benim için ayrıcalıklı olduğunu düşünüyorum.
Just English, başarılı ve fazlaca farklı yerlerde bulunan adı duyulmuş sayılı kurumlardan birtanesidir. Hem dilediğimiz yerde hem de dilediğimiz eğitimsel amaçla bir olup, babamın bizim için en uygun bulduğu kurum haline gelmiştir. Taşçıoğlu ailesi olarak bu kurumda eğitim almaktan büyük… Devamı İçin Tıklayınız.
YDS ve özel ders için kayıt olmuştum. Hocam G. Ç. ile derslere başladım. İnternet yoluyla kuruma ulaşıp kayıt oldum. Verilen eğitimden ve kalitesinden de memnunum ve yakın yada uzak arkadaşlarıma da tavsiyede bulunuyorum.
Öncelikle burada bulunan öğretim görevlileri ve eğitim danışmanımızdan gördüğümüz ilgiden çok memnun kaldık.Verilen eğitim verimli oldu ve bize aynı zamanda korkularımızı yenmemizi sağladı.Gerek genel ingilizce gerek ise IELTS eğitimlerinden aldığımız bilgiler bize çok katkı sağladı.Kurumun eğitime ve öğretmeye yönelik ilgii… Devamı İçin Tıklayınız.
İyi günler. Bu sene sizden Bakırköy şubenizde özel İspanyolca dersi aldım yaklaşık 70 saat. Hocam E.’ydı. Kendisi gerçekten çok eğlenceli ve öğrenciyi derse bağlamayı iyi bilen bi hoca. Hangi öğrenci dersi nasıl daha iyi anlıyorsa ona göre teknikler uygulayabiliyor ve… Devamı İçin Tıklayınız.
Bu kuruma tesadüf eseri gelmeme rağmen çok memnun kaldım. On kişilik sınıflarıyla, öğretmenleri, çalışanlarıyla oldukça kaliteli bir kurum… Herkes, gerçekten İngilizceyi öğretmeye odaklı… Bu kuruma geldiğim için çok şanslıyım. Her şey için teşekkürler.
Just English’te YDS hazırlık kursuna katıldım. 1,5 ay gibi kısa bir dönemde verimli bir ders dönemi geçirdiğimi düşünüyorum. Umarım verimli geçtiğini düşündüğüm bu süreç sınavda meyvelerini verecektir. Hocalarıma emeklerinden ötürü teşekkür ederim. Tekrar görüşmek dileğiyle…
Ben 43 yaşındayım ve 10 yaşındaki kızımla beraber Just English’te eğitim alıyorum. Yaklaşık 4 aydır eğitime devam ediyoruz. Kendimizi çok geliştirdik. Gerek ben, gerekse kızım hem eğitmenlerden hem de personelden çok memnunuz. Kaliteli ve samimi öğretmenler sayesinde sorunsuz ilerliyoruz. Çok… Devamı İçin Tıklayınız.
TOEFL için bir şeyler yapmam gerektiğini farkettiğim an bunu arkadaşlarımla paylaştım ve bildikleri iyi bir yer var mı diye sordum. Bilirsiniz öğrenciler arasında popüler olmuş, sevilmiş, memnun kalınmış yerler tercih sebebidir bizler için. Okulda kime sorsam nereye gidiyim diye şöyle… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English eğitim kurumların da çalışmakta olan S. ve T. öğretmenlerimden oldukça memnunum, güleryüz ve anlayabileceğimiz bir şekilde bizlere ders anlattıkları için hocalar bakımından şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Gayet memnunum.
YDS hazırlık eğitimi hızlandırılmış program olmasına ve gün içindeki iş yüküme rağmen beklediğimden daha faydalı oldu. Bizim bir aile olduğumuzu hissetmek çok güzel. Hocalarımız gayet doğru bir tercih olmuş. Değişiklik insanı zinde tutabiliyor. Keşke biraz daha çalışabilecek zaman ve gücüm… Devamı İçin Tıklayınız.
Yabancı öğretmenlerimizin kaliteli ve tecrübeli olması ingilizce konusunda endişe ve eksikliklerimizin giderilmesinde önemliydi.Yanlızca IELTS değil akademik ingilizcemizin ilerlemesi için de bu kursun alınmasından dolayı memnunum.
Merhaba ben Emre Taşdemir. 1 yıldır Just English’de eğitim görüyorum. Çok düzenli olarak gelemesem de geldiğim zamanlarda hep güler yüzlü insanlarla karşılaşıyorum. En önemlisi bu bence. İngilizceyi size sevdiriyorlar. Memnunum aldığım ilgiden dolayı. F. hocam çok iyi ders anlatıyor ve… Devamı İçin Tıklayınız.
Kursa arkadaşımın tavsiyesiyle geldim. Burayı tercih ettiğim için memnunum. Hocamızın elinden geleni yaptığına inanıyorum. Kursunuzdan ve hocamızdan memnunum.
Just English kursuna, yüksek lisans düşündüğüm için ve okul bitiminde yabancı dilimi geliştirmek için geldim. Hocalarımızdan ve ortamından memnun kaldım. Kursun bana çok şey kattığını düşünüyorum. İleride tekrar diğer kurlarını almayı düşünüyorum.
Just English Bursa Nilüfer Şubesinde öğrenciyim. Yaklaşık 5 aylık öğrencilik serüvenimde, hem sıcak ortamı hem de eğitim kalitesi ile kişisel gelişimime katkıda bulunan Just English ailesine teşekkür ederim. Sevgiler.
Just English Ataköy’de yaklaşık 3 aydır eğitim görmekteyim. Kurumunuza arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine kayıt yaptırdım. Bu zamana kadar aldığım eğitimden gayet memnun kaldım. Eğitmenleri işlerinde gayet başarılı ve her konuya hâkimler. Danışmanları da ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar bizlere karşı. Her… Devamı İçin Tıklayınız.
Eğitim sistemi, hocalar, özellikle personeller ile ilgili memnuniyetimi bildirmek istiyorum. Her konuda yardımcı olduklarından ya da olmaya çalıştıklarından dolayı memnun dilekçemi bildiriyorum. Bu kursa bu yüzden teşekkür ediyorum.
Hocalarımızın ders anlatımları çok iyi, derste konuşmaya adapte olmaya başladık. Hocalarımızdan memnun olup, 2.kurda da devam etmek istiyoruz.
IELTS’e yurt dışında üniversite eğitimi almak için girdim. Sınava ilk girişimde başarısız oldum çünkü en az 6,5 almam gerekiyordu. Sınavı ikinci alışımda istediğim puana ulaştım.Kurumun özellikle ofis çalışanlarının büyük kolaylıklar ve esneklikler sağladığını düşünüyorum. Saatlerin, günlerin bana uygun ayarlanmasında, hocalarla… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Genel Müdürlüğüne; Just English eğitim kurumu olarak vermiş olduğunuz güler yüzlü, anlayışlı ve çözüm odaklı ilgi ve alakanız için sonsuz teşekkürlerimi iletmek isterim. Bu çizgiden vazgeçmeden çalışmanız çok etkileyicidir. ÖZellikle m.a. hocamızın özelliklerine sahip hoca sayısı arttıkça, kurum… Devamı İçin Tıklayınız.
Arkadaşımın tavsiyesi üzerine kursa yazıldım. Sınıf mevcudunun az olması hem derse konsantrasyonumuzu artırdı hem de hocamız daha etkili ders işledi. Kaynaklar ve verilen dökümanlar sınava hazırlanma aşamasında bizlere çok yardımcı oldu.
Eğitim elemanlarını çok iyi buldum. Just English gerçekten hayatımı değiştirdi. İngilizcem yavaş yavaş gelişmeye başladı. İlk buraya geldiğimde, eğitim elemanlarının güler yüzüyle karşılaştım. Burası bana çok samimi geldiğinden burayı tercih ettim ve iyi ki de tercih etmişim.
Sınavı geçmek için kurs araştırdım. İnternetten Just English’i buldum. Kayıt oldum. Kurstan ve hocamızdan memnunum. Her şey için teşekkürler.
Çalışan personel ve öğretmenlerimiz her şeyi paylaşabileceğimiz kişiler. Öğretmenlerimizin ders anlatımlarını yeterli buluyorum. Kursla ilgili sıkıntımız yoktur.
Öncelikle belirtmek isterim ki kursunuza başlayalı daha 3 hafta olmasına rağmen çok sıcak ve çok samimi bir ortam var. Bu sıcak ortamı oluşturan başta hocamız olmak üzere kurumunuz ve sınıf arkadaşlarımdan çok memnunum. Bu memnuniyetin kursumuzun sonuna kadar devam etmesini… Devamı İçin Tıklayınız.
Elementary grubunda ders görüyorum. Başlayışımızdan bu yana kurumun gerek konuşma gerek dilbilgisi öğretimi yönünden ve oldukça aktif olan işleyişinden çok memnunum ve size teşekkür ediyorum.
Her ne kadar hedefim olan TOEFL seviyesine iş yoğunluğum sebebiyle ulaşamasam da. Bu sıcak yuvanın içinde aldığım İngilizce eğitimimin bu yıl başlayacağım; çalışma ekonomisi ve endüstriyel ilişkiler lisans eğitimimde bana çok faydalı olacağına inanıyorum. Bu vesile ile tüm nazımı çekerek… Devamı İçin Tıklayınız.
Merhaba, JustEnglish’e başladığım ilk günden beri gerçekten çok güzel ilgiyle karşılaştım. Gerek hocalar olsun gerek çalışanlar olsun çok sıcak bir ortam var burada. Dersler ise gerçekten dolu dolu geçiyor. Hocalar gereken her şeyi bizlere sağlıyor. Ders dışında ise birçok aktiviteler… Devamı İçin Tıklayınız.
Ahh Just English, evim gibi! İstanbul’da daha yeni gelmiş ana kuzusu bir çocuktum,İngilizce kursuna yazılacaktım, ama nereye yazılsam diye hep düşündüm durdum sonra Akmar’dan kitap alırken bir baktım burada bir kurs var, hadi bir gidip konuşayım dedim ve o oldu,… Devamı İçin Tıklayınız.
‘Just English’te Rusça sınıfına 7 aydır mutlulukla devam ediyorum. Öğretmenimizin iyi bir eğitmen olması ve kurs yönetiminin öğrencilere danışarak, onların ortak ihtiyaçlarına en uygun ders programını belirlemesi beni buraya çeken en önemli etkenlerdir. Size de tavsiye ederim.
Just English Mecidiyeköy Şubesi Hakkında; 2014’un Mart ayının başından itibaren TOEFL öğrencisi olarak kursa devam etmekteyim. Özellikle verilen sözlerin tutulduğunu belirtmek isterim. Kayıt sürecinde eğitim danışmanlarının tavsiyeleri ve yönlendirmeleri ile doğru zamanda kursa başladığıma inanıyorum. Kurs sürecinde de bizleri ve… Devamı İçin Tıklayınız.
Okulda öğrendiğim ingilizcemi geliştirmek için geldiğim Just English Bursa daha ilk ders gününden bana doğru yerde olduğum hissini yaşattırdı. Gerek sınıf ortamı, gerekse öğretmenlerin öğrencilerle ilgisi ve en önemlisi Türkçe bilmeyen yabancı öğretmenlerin eğitimleri İngilizceyi en iyi şekilde geliştirmemde yardımcı… Devamı İçin Tıklayınız.
İstemek, arzulamak bir şeyi öğrenmeye başarmaya son bir adımın kaldığını gösterir.Ben bu adımı Just English ile atmaya karar verdim.Almanca eğitimimin 6 ay önce başlamasına rağmen epey şey öğrendim. Benim için gerekli olan Goethe A2 sertifikasıydı. Bu süre içerisinde güzel bir… Devamı İçin Tıklayınız.
Öncelikle Justenglish’in çalışanlarından ve öğretmenlerden çok memnunum. Ortam sıcaklığı dersler ve çalışan personelin güleryüzü beni daha çok buraya bağladı ve bu İngilizce öğrenmeme ve dersi sevmeme neden oldu. Burada herşey güzel . Justenglish’i personeli ve öğretmenleriyle en iyi şekilde eğitimini… Devamı İçin Tıklayınız.
Eylül ayında Just English Beylikdüzü Şubesi’nde eğitime başladım.Hedefim Ielts’den 6.0 almaktı.Başlarda her ne kadar tereddüt yaşasam da hocamla görüştükten sonra kesin kararımı verdim.Gerek kurum çalışanları, gerekse de en başta hocam saolsunlar hiç yanıltmadılar, hiç üzmediler ve şuan sonsuz müteşekkirim! 19… Devamı İçin Tıklayınız.
Kursa ilk başladığım zaman hissettiğim rahatlık , sanırım burası aradığım bir yer hissi uyandırdı , grubun doğal olması başarının birinci kuralı bence, bunu just english görebiliyorsunuz hocalarımı çok sevdim yöneticilerin ayrı bir dünya , Türkçe bilmeyen yada hiç Türkçe konuşmayan… Devamı İçin Tıklayınız.
YDS için önemli olan konuların hepsini eksiksiz bir şekilde aldığımı düşünüyorum. Kısa bir sürede kendimi hocamız sayesinde sınava hazır hissediyorum. Tüm emekleriniz için teşekkürler.
Sevgili Just English; Öncelikle bu kurumunuz kadar temiz sayfayı bana ayırdığınız için teşekkür ederim. Hocalarımız da en az bu kurum kadar pırıl pırıllar. Kantindeki F. ablamızdan danışmadaki arkadaşlara kadar herkesten memnunum. Aldığım eğitim, yaptığım ödemenin kat kat üzerinde. Teşekkürler.
JUST ENGLISH Bursa şubesi hafta içi sabah öğrencisiyim. Bu kursa katılma amacım iş hayatımda zorunlu için İngilizce bilme gereğimdi. Daha iyi işlere sahip olmak için de ayrıca bu kursta TOEFL eğitimi alacağım. G.Ç. hocanın derslerinde birçok şey öğrendim. Paragraf çeviri,… Devamı İçin Tıklayınız.
Dersler oldukça keyifli ve verimli geçiyor. Özellikle öğretmenlerimiz, işlerinde gerçekten başarılı ve bilgililer. Standart bir İngilizce kursunuz bayağı üstünde olduğunu düşünüyorum. Tabii unutmamak gerekir ki, kurs ne kadar iyi olursa olsun, öğrenimin sonu bizimle bitiyor. Verilen ödevlerle olsun, ders işleyişiyle… Devamı İçin Tıklayınız.
Kaliteli eğitimi, güler yüzlülüğü, ilgiyi, eğlenceyi, yüksek motivasyonu bir arada kendisinde barındıran, iyi ki burayı tercih etmişim dedirten yer ”Just English” ile tanıştığım için çok şanslıyım. Hocaların öğretme metotlarıyla İngilizceyi severek eğlenerek öğrendiğiniz gibi kendinizdeki ilerlemeyi gördükçe bu kurumun diğerlerinden… Devamı İçin Tıklayınız.
Katılmış olduğum Just English dil kursundan çok memnun kaldım. Girmiş olduğum YDS’den 76,25 puan aldım. Kursun ve hocamın katkıları olmasaydı bu puanı alamayacağımdan eminim.
İlk kez girmiş olduğum YDS sınavında 65 puan alarak gerekli barajı geçtim. Bu sonucu almamda hocamında katkıları çok büyüktür. Hazırladığı notlar, dağıttığı soru kaynakları yanında konular hakkında paylaştığı sayısız ipucu ile bizlere çok destek olmuştur. Dağıtılan kaynak kitapların olumlu etkilerini… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English YDS dil kursunuzda eğitim almaktayım. Kursunuzda bulunduğum süre içerisinde verilen eğitimden dolayı memnuniyetimi belirtmek isterim. Gerek kurs öğretmeni gerekse diğer dillerin eğitmenleri her türlü yardımlarını bize göstermektedirler. Kurs öğretmenlerinin özverili çalışmaları beni ayrıca motive etmekte olup, kendilerine öncelikle… Devamı İçin Tıklayınız.
İngilizce öğrenmeye karar verdiğimde zor olan şeyin öğrenmek değil doğru kurs merkezini bulmak olduğunu gördüm ve şuan doğru yeri bulduğuma inanıyorum.Gerek öğretmenleri gerek danışmanlarına kadar neşe dolu ve güvenilir insanlar.Sayısız yere müracat ettim ama Just English gibi hem kur saatlerinin… Devamı İçin Tıklayınız.
F. hoca kursun kalitesi yanında derse herzman hakim,çok iyi bir eğitmendir. Emeği için teşekürler.Bundan sonrası içinde tavsiye edecegim tek yer olmaya aday kursumuz için herkese sonsuz teşekürler.
Justenglish’ten çok memnunum. Buraya gelmekten çok mutluyum. Her konuda başarılar… Her, konuda ilgileniyorlar. Personel bakımından çalışanlar çok iyi ve çok tecrübelidirler. Bundan kıvanç duyuyorum. İyiki burayı tercih etmişim. Son derece mükemmel seviyede buldum. Çok memnunum.İlgilerinden dolayı Teşekkür Ederim…
Bence kursta ders programının gidişatını ve programda gramer bölümünde uygulanan yalın anlatımı çok başarılı buldum.Tabi bunları kişisel çalışmalarımızla desteklemeliyiz. Genel olarak oldukça başarılı bir süreç geçirdim.Kursa başlamadan önce, bir kursta bu kadar mutlu olabileceğimi düşünmüyordum. Her şey için teşekkürler Justenglish,… Devamı İçin Tıklayınız.
Merhaba arkadaşlar…Yurtdışında eğtim görmek için yabancı dil eğitimi almaya karar verdim.İngilizce eğitimi veren tüm kurumları gezidm ve son olarak da Just English’e geldim. Bu kurumdaki insanların samimiyeti ve sıcak kanlılığı beni gerçeken şaşırttı. İngilizce eğitimi için yeniden bir karar verecek… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’te proficiency eğitimi almaktayım. Bu eğitim kurumuna başlarken kafamda bir yığın soru vardı, fakat hocamı tanıdıktan sonra kafamdaki sorular cevap buldu. Hocamız gerçekten otoriter, ders konusunda ciddi ve öğrencileriyle ilgilendiği için, istekli olmayan bir sürü öğrenciyi bile teşvik ettirebiliyor…. Devamı İçin Tıklayınız.
Just English kurumuna sağladıkları güven ve çalışma ortamından dolayı teşekkür etmek istiyorum öncelikle. Kursa başlamadan bir çok araştırmamın sonucunda yaptığım tercihten hiçbir pişmanlık duymadım. Tabii bu hususta ders aldığım Hocalarımın etkisi büyük. Çok yoruldum, bir çok şeyden feragat ederek derslere… Devamı İçin Tıklayınız.
Justenglish’e gelmeden önce bir çok kurs araştırmayı düşündüm. Fakat bir öneriyle buraya geldim.Justenglish’in bütün personelleri ve öğretmenleri çok başarılı. Oluşabilecek bütün sorunları çok rahatlıkla çözebiliyorum. Etüt konusunda rahatlıkla istediğim gün ve saate alabiliyorum. Bu konu beni mutlu ediyor. Diğer kurslardan… Devamı İçin Tıklayınız.
YDS hazırlık sürecinde özellikle motivasyon kazandırma anlamında çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Derslerimizde kullandığımız kaynakların çeşitli olması, soru tipi görmemiz açısından olumluydu. En önemlisi, sınıf ortamı oldukça iyi, hoca öğrenci ilişkisi de gayet samimiydi. Kendimi çok rahat hissettim kurs süresince. Bu… Devamı İçin Tıklayınız.
Dear my Teacher; Kurumunuz böyle öğretmenlere sahip olduğu için çok şanslı ? Kullandığımız bütün kaynaklar yeterince faydalı oldu ve ayrıca öğrenciye neyi, nasıl öğretilmesi gerektiğini gerçekten biliyorlar, yani yol ve yöntemleri çok iyi. Donanımlı hoşgörülü saygı ve sevgi dolu bir… Devamı İçin Tıklayınız.
Kurumunuza tavsiye üzerine geldim. Eğitim departmanınızdan çok memnunum. Buradaki arkadaşlar bize çok yardımcı oluyor. Hocalarımızın enerji ve ilgilerinden dolayı büyük gelişim gösterdik. Herhangi bir sorun olduğunda yardımcı olmak için büyük çaba sarf ediyorlar. Her şey için teşekkürler.
Just English Kadıköy Şubesi’nde bu dönemle birlikte toplam iki kez eğitim aldım ve iki dönem de gayet verimli ve başarılı bir dönemi daha noktalıyoruz. Bu başarıma katkı sağlayan hocalarıma katkılarından ve özgün çözümlerinden dolayı teşekkür ederim. Daha iyi oldu çünkü… Devamı İçin Tıklayınız.
Öncelikle, bu kurumun öğretmenlerinin ilgisi ve bilgisi beni çok etkiledi ve alt yapımın oluşmasında çok büyük katkıları oldu. İngilizce öğrenmek isteyen arkadaşlara ilk tavsiye edeceğim kurs.
ÜDS eğitimi için yaklaşık dört ay önce geniş çaplı bir araştırma yaptım. Gerek özel ders gerekse sınıf ortamında olacak şekilde en iyi eğitimi nereden alabileceğim konusunda karar vermek biraz zor oldu. Just English’in eğitim bilgilerine internette kurs tarama yaparken rastladım… Devamı İçin Tıklayınız.
Okulumda öğrenim olarak yabancı dil eğitimi alıyorum ve tabiki de okuldaki eğitim yetersiz kaldığı için dışarıdan da yardım almam gerekiyordu.Bende bir arayışa çıktım ve Just English ile tanıştım.Just English personelinin o şekerimsi ve samimi ilgisi beni daha çok çekti ve… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English ile IELTS hazırlık kursu aldım. Kurs öğretmenim muhteşemdi. Sınavı verdikten sonra sınıfta çözülen örneklerin, sınava nekadar uygun olduğunu farkettim. Hocama iyi niyeti, disiplini ve özverisi için teşekkür ediyorum.
My language training is divided into two as before and later from Just English and Julie Loyd. Julie is my teacher in Just English. Actually she was as a friend for us and she has motivated us throughout the course…. Devamı İçin Tıklayınız.
Haftasonu Pre-intermediate grubundayım. Kursumdan özellikle de hocalarımdan oldukça memnunum. Bu şekilde giderse aldığım 3 kurdan sonrasını da devam ettirmeyi düşünüyorum
Justenglish bünyesinde bir öğrenci olarak gayet memnunum çalışanların ilgisi içinde çok teşekkür ederim.
Just English kursunda 7 aylık süre boyunca bulunmaktayım. Gerçekten eğitim süresi zarfında hiçbir sıkıntı yaşamadım. Just English kursu boyunca öğretmenlerimiz olsun rehber öğretmenlerimiz olsun ilgi alaka eğitim gerçekten iyi geçiyor. Herşeyden memnun kaldım. Herşey için teşekkürler.
Burası çok güzel, hocalar sürekli bizimle ilgileniyor. Hem buradayken hem evdeyken anlamadığım yerleri hocaya sorabiliyorum. Hocalarımı çok seviyorum, hepsi harika. Bana bayağı katkıları oldu.
Yüksek lisans eğitimi için yabancı dil kursu araştırırken, bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Justenglish’e başvurdum. Görüşmeye gelirken aklımda bazı soru işaretleri vardı. Ancak kurs personellerinin güler yüzlü olması, benimle yakından ilgilenmeleri ilk andan itibaren üzerimde olumlu etki yarattı ve kursa yazılmaya… Devamı İçin Tıklayınız.
Merhabalar, ben kurumunuzda 3 aydır eğitim almaktayım. Bu süre içerisinde karşılaştığım yöneticilerin öğrencilerine karşı olan ilgilerinden memnuniyet duymaktayım. Kurumunuzdaki çalışanların ilgisinin yanısıra hocalarında sağlamış olduğu manevi destek ve ilgiden çok memnunum. Ders ortamının çok samimi ve eğlenceli geçmesini hocaların bize… Devamı İçin Tıklayınız.
Kurumunuzda yaklaşık bir yıldır eğitim almaktayım. Öğretmenlerin ve yönetim kadrosunun işlerini severek yapması, beni kurumunuza daha da yaklaştırdı. Bu durumdan dolayı Just English’e teşekkür ederim.
Öncelikle Justenglish, kurum olarak ilgililer. Daha önce de Kadıköy Justenglish bünyesinde öğrenci olmuştum. Orada da ilgililerdi. Hocamız da pozitif enerjili bir kişidir. Derslerde ilişkimiz gayet iyi. Teşekkürler
Just English kurumunu tercih ettiğim için mutluyum. Güler yüzlü personeliyle etrafa verilen pozitif enerjiyle kendimi oldukça iyi hissediyorum. Kursa gelmemek için bahaneye ihtiyacım yok, çünkü burada kendimi gayet iyi hissediyorum. Aldığımız eğitimin de iyi olduğunu düşünüyorum.
JUST ENGLISH Bursa şubesi YDS sınıfı öğrencisiyim. Hocamız G.Ç. İLE BERABER Ocak ayında derse başladık derse başladığım ilk günden itibaren bu kurum ve hocaların ne kadar özverili olduğunu ve öğrenci başarısını ön planda tuttuğunu farkına vardım. Kursa geldiğimde birçok konuda… Devamı İçin Tıklayınız.
İngilizceye sıfır bilgiyle başlayanlardanım ve asla İngilizcemin bu kadar gelişebileceğini tahmin etmemiştim. Eğitimde geçen süre içerisinde Just English’te İngilizce öğrenebileceğime gerçekten inandım ve hiç ara vermeden eğitime devam ettim. Biliyor musunuz bu süre içerisinde hiç sıkılmadım çünkü Just English buna… Devamı İçin Tıklayınız.
Justenglish bünyesinde yenilikçi bir eğitim anlayışıyla dil eğitimi yapılmakta ve bu beni çok etkiledi. Çalışanların ve eğitmenlerin güler yüzlü olması tercih sebeplerim arasındadır. Eksik konularımızın telafi ediliyor olması farklı aktivitelerle eğitimimizin desteklenmesi de farklı bir faktör. Her gün kelime mesajları… Devamı İçin Tıklayınız.
İngilizce bilmek kariyerinizde yükselmeniz ya da kariyerinizi değiştirmek konusunda size yardımcı olur.. Gelişmekte olan ülkelerin başında yer almaktayiz. Teknolojiyle sanayileşmenin sürekli yenilendigi ve ilerledigi bi çağdayız. Ithal firmaların oldukça ülkemizde yer aldığını görmekteyiz. Turizm açısından zengin ve doğal güzellikleri olan… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Şube Müdürlüğüne, Bakırköy şubesi hocalarından, çalışanlarından, her şeyiyle memnun olup ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum.
Katılmış olduğum yds kursundan memnunum. Sınav programına uygun ve sistemin ögrenilmesinde etkin bir ögrenim süreci işleniyor. Ögretmen ilgili, enerjisi yüksek, derslerde oldukça aktif…
Just English kurumu öğrencileri mağdur etmemek adına elinden geleni yapmaya çalışmakta. Verilen vaatler en kısa süre içerisinde gerçekleştirilmekte. Hizmeti güler yüzle ve samimi olarak vermekte olup hocalar ile de sıkıntım bulunmamakta. Justenglish ikinci bir aile gibi benim için . Ek… Devamı İçin Tıklayınız.
Elementary seviyesinden beri bu kursta eğitim gördüm. 13-14 yaşlarında başladım. Hedefim ingilizceydi, hala da öyle, dolayısıyla konuşmak benim için çok önemli ve en keyifli zamanlarım burada geçti. Türk hocalarımdan çok memnun kaldım. İlk öğretmenim B.A sayesinde kursa devam ettim ve… Devamı İçin Tıklayınız.
Eğitime başladığımdan beri Şirinevler Just English’te bulunun tüm kişilerden, eğitim departmanı, satış departmanı ve bilhassa iki değerli İngilizce hocalarımdan çok memnunum. Gerek insan ilişkilerinde gerek eğitimde göstermiş oldukları ilgi ve anlayış için teşekkürlerimi sunarım.
Kurumunuzdan toplam 8 kur satın aldım.Justenglish Beşiktaş şubenizden çok memnunum.Gerek hocaların eğitim sistemi gerek kişisel davranışlarından çok memnunum. Kurda memnun olmadığımız bazı noktaları belirttiğimizde geri dönüşleri hemen oldu.Bu sebepten Justenglish’i diğer arkadaşlarıma öneriyorum.
Hedefim İngilizceyi açık bir şekilde konuşmak. Bu kursa başlayalı daha 5 hafta oldu ama bana şimdiden çok şey katmaya başladı. Ve eminim ki kur bitince de akıcı bir şekilde konuşabileceğim. İyi bir İngilizce kursu araştıranlara gerçekten tavsiye ederim. Hocaların öğrenciler… Devamı İçin Tıklayınız.