Genel İngilizce Kursu Referansları, İngilizce Kursu Referansları
Just English öğretmenlerimi, öğrencilerini, kayıt yapanlarını, koridorda dolaşan çocukları… çok sevdim. Just English İngilizce öğrenimi için doğru adres. Thanks a lot Just English.
Kursa başladığım ilk gün ingilizcede hiç bir şey bilmediğimi biliyordum, ama şansımı denemek için bu kursa başladım. Kurs boyunca yaptıgımız çalışmalar büyük bir yol katetmeme yardımcı oldu. Hocamızın verdiği reading parçalarını ilk okudugumda hiç bir şey anlamıyordum ve yardım alıyordum…. Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’te iki ayrı eğitimi bir arada aldım. Hem genel İngilizce hem de proficiencykursuna katıldım. Hem Türk hem de yabancı hocalarımın ve bireysel dersler ile ve bunları ilaveten kelime ve konuşma sınıfları ile pre-intermediate olan seviyemi upper-intermediate yaptım. Ayrıca İTÜ… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’te 100 saatlik yoğunlaştırılmış IELTS programına katıldım. Hocaların disiplinli çalışmaları, verdikleri muhteşem taktikler ve bizlere olan sonsuz destekleri sayesinde 6,5 puan aldım. Bu puan sayesinde istediğim kurumun sınavına girmeye hak kazandım. Sevgili Hocalarıma ve onları bünyesinde bulunduran Just English’e… Devamı İçin Tıklayınız.
Ben bu yaz Just English aracılığıyla WAT programına katılıp Amerika’ya gittim. Ama bir pişmanlığım var, keşke üniversite okurken her yaz gitseydim de su İngilizceyi daha çok konuşma imkânı bulabilseydim, ama olsun buna da şükür. Yine de 4 ay gibi bir… Devamı İçin Tıklayınız.
Katılmış olduğum yds kursundan memnunum. Sınav programına uygun ve sistemin ögrenilmesinde etkin bir ögrenim süreci işleniyor. Ögretmen ilgili, enerjisi yüksek, derslerde oldukça aktif…
Just English’ye proficiency için eğitim almaktayım. Eğitimimiz devam etmekte ve şu an için bir sorun yok. Hocamız, düşüncelerimize önem vermekle birlikte, aramıza da mesafe koymuyor. Başladığımız günden bugüne, ilerlediğimizi düşünüyorum. Genel olarak memnunum.
Justenglish’e Almanca öğrenmek için kayıt olduğum gün aklımda kocaman bir soru işareti vardı. Çünkü bu dershaneye tamamen tesadüfî olarak ve eğitmenlerinin nasıl olduğunu tam anlamıyla araştıramadan alelacele yazılmıştım. Aklımda sadece ‘en kısa sürede en fazla bilgiyi öğrenmek’ fikri vardı. Peki,… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’e gelmeden önce Ielts sınavı hakkında çok endişeliydim. Bu sınavdan başarılı olabileceğim konusunda süphelerim vardı. Just English’in eğitim açısından sağladığı destek ve motivasyonla Ielts sınavına daha istekli ve hırslı bir şekilde hazırlandım ve istediğim başarıyı elde ettim. Just English’i… Devamı İçin Tıklayınız.
İngilizce kursuna başlamadan önce çok kararsız kalmıştım. Fakat Just English’den N. Hanımla görüştükten sonra kararımı verdim ve başladım. Sonra kursumuz başladı sonrasında C. Öğretmenimizle derslerimiz devam etti hala devam etmekte. Başlarken ki korkum nedeniyle beni motive ederek en aza indirgenmiş… Devamı İçin Tıklayınız.
Şirinevler Just English’e başladığım tarihten itibaren, gerek İngilizcem, gerekse düşünce yapım çok değişti. Öğretmenlerimizin, elementary seviyesinde bizimle ilgileniş tarzları çok hoşumuza gitti. Sınıf ortamı harika… Öğrencisi olduğum okulda, ilk dönem 50-50 gelen İngilizce notum, ikinci dönem 80-75 geldi. Katkınız çok… Devamı İçin Tıklayınız.
Intermediate ve YDS hazırlık kuru almak üzere kuruma kayıt oldum. Intermediate kuruna özel ders şeklinde D. hocadan aldım. Kurumla ilgili olumlu düşüncelere sahip olmamla tek etken D.E. oldu. Öğrenciye gösterdiği ilgi başarısının artmasında en büyük etkenlerden biridir. Özel dersler tamamlandıktan… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Bursa Nilüfer Şubesinde öğrenciyim. Yaklaşık 5 aylık öğrencilik serüvenimde, hem sıcak ortamı hem de eğitim kalitesi ile kişisel gelişimime katkıda bulunan Just English ailesine teşekkür ederim. Sevgiler.
Yaklaşık altı aydır eğitim gördüğüm Just English’in bana çok şey kattığını söyleyebilirim. Zira bunu yalnızca ben değil, yurtdışı seyahatlerine birlikte gittiğim arkadaşlarım da ifade ediyorlar. Bu yüzden Just’taki eğitimime devam edeceğim. Ayrıca çocuklarım da bu kurumda eğitim alacaklar.
Merhaba TOEFL mağdurları, Just English’te TOEFL kursuna İngilizcemi geliştirmek için katıldım, TOEFL’a girme ihtimalimde vardı, ama gerek kalmadı. İngilizcemi geliştirmiş,eğlenmiş, iyi dostlar edinmiş oldum… Farkı yalnızca fiyatı değil, emin olabilirsiniz.
Sadece ingilizce değil aktivite, etüt programlarıda mevcuttur. Bir aydır gelmeme rağmen çok yol kattettiğimi düşünüyorum. Sınıf içerisindeki araç ve gereçlerde yeterli bulunmaktadır. Hocalarımız sadece kitaptan ilerlememekle beraber günlük yaşamla beraber çok iyi ders anlatmaktadır. Kantindeki ortam oldukça iyi. Orada arkadaşlarla… Devamı İçin Tıklayınız.
Katılmış olduğum Just English dil kursundan çok memnun kaldım. Girmiş olduğum YDS’den 76,25 puan aldım. Kursun ve hocamın katkıları olmasaydı bu puanı alamayacağımdan eminim.
Dersler benim için hem çok zevkli hemde verimli geçti . Sınavda benim için gerekli olan şeyleri 27 saate sıkıştırdık ona rağmen her şeyiyle okuldan daha verimli oldu.Verilen kaynaklarında yardımı büyüktü , bütün sınav bölümlerinden yeterince alıştırma yaptık.Her dersten sonra yaptıklarımın… Devamı İçin Tıklayınız.
Merhaba ben Yusuf Özçelik.Marmara Üniv. işletme bölümü öğrencisiyim.Okula geldiğim dönemden sonra yaklaşık 5 ay boyunca İngilizce kursunun gerekliliğine ve İngilizce bilmenin gerekliliğine inandığım için kurslar hakkında araştırma yapmaya ve bilgi toplamaya başladım.5 ay sonunda kendim için doğru kararı “Just English”… Devamı İçin Tıklayınız.
Merhabalar,just english’ten askerlıgım dolayısıyla sadece 1 kur eğitim alabildim döndüğümde devamı gelecek :)) burada öğrendiklerim ,yaşadıklarım,kurduğum arkadaşlıklar bana bir ömürboyu yeteceğinden eminim.Sevimli,içten hocalarımız sayesinde eğlenceli bir şekilde pekiştirdiğim ingilizceyi unutmam mümkün değil.Hocalarıma çok teşekkür ederim verdikleri mükemmel eğitim için.Bu hocalarla… Devamı İçin Tıklayınız.
Elementary grubunda ders görüyorum. Başlayışımızdan bu yana kurumun gerek konuşma gerek dilbilgisi öğretimi yönünden ve oldukça aktif olan işleyişinden çok memnunum ve size teşekkür ediyorum.
Just English YDS dil kursunuzda eğitim almaktayım. Kursunuzda bulunduğum süre içerisinde verilen eğitimden dolayı memnuniyetimi belirtmek isterim. Gerek kurs öğretmeni gerekse diğer dillerin eğitmenleri her türlü yardımlarını bize göstermektedirler. Kurs öğretmenlerinin özverili çalışmaları beni ayrıca motive etmekte olup, kendilerine öncelikle… Devamı İçin Tıklayınız.
İyi günler. Bu sene sizden Bakırköy şubenizde özel İspanyolca dersi aldım yaklaşık 70 saat. Hocam E.’ydı. Kendisi gerçekten çok eğlenceli ve öğrenciyi derse bağlamayı iyi bilen bi hoca. Hangi öğrenci dersi nasıl daha iyi anlıyorsa ona göre teknikler uygulayabiliyor ve… Devamı İçin Tıklayınız.
Ben JustEnglishi Karsıyaka’yı gezerken tanıdım broşürdeki çalışan arkadaş samimiyetiyle yukarı çıktık. Bna göre herşey samimiyette bitiyor. Burda çalışan arkadaşlar bize çok samimi davrandığından dolayı buraya geldim güleryüz ve samimiyet herşey başka bir kursa gitmiştim ilk görüşme sadece bilgi verdiler ve… Devamı İçin Tıklayınız.
Elementary seviyesindeyim. Öğretmenlerimizin sayısı ve verdikleri eğitim seviyesi gerçekten çok iyi. Bu beni oldukça mutlu ediyor. Çalışanların sevecenlikleri ve çeşitli aktivite seçenekleriyle tercih edilecek bir kurs. Her türlü etüd programları mevcut. Sınav mevcutları, ulaşımı, ilgilenebilirlik bakımından oldukça iyi düzeyde. Öğretmenler… Devamı İçin Tıklayınız.
Eğitim, öğretim ve eğlencenin bir arada olduğu tek yer Just English!
Diğer sınıfta kursa başlamama rağmen bir hafta kaybım olduğu için şimdiki sınıfımıza gönüllü olarak geçmek istedim. İyi ki de geçmişim. Çok huzurlu ve rahat bir ortamda oldukça faydalı bir eğitim dönemi geçirdiğimi düşünüyorum. Umarım sonuçlarını da olumlu bir şekilde alabilirim…. Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Kurumlarına, Just English İzmit kurumunda eğitim görüyorum. Buradan gayet memnunum. Öğretmenlerimi seviyorum. Gerçekten tecrübeliler ve işlerini iyi yapıyorlar. Daima güler yüzlüler ve anlamadığımız zaman bizimle bireysel olarak ilgileniyorlar. Ayrıca gelmediğimiz bir ders ya da yapamadığımız bir konu olunca… Devamı İçin Tıklayınız.
3 Kurdur devam ettiğimiz Just English’ten son derece memnunuz. Özellikle yabancı hocalarımız J. Ve J gerçekten çok iyi. Dersler çok eğlenceli geçiyor. Ö. hocayıda unutmamalıyız. Bizde emeği çok fazla. Bize ingilizceyi sevdiren kesinlikle odur. Just English ailesine çok teşekkür ederiz…. Devamı İçin Tıklayınız.
Kurumunuzun bana sağlamış olduğu iki aylık eğitim sürecinin bundan sonra gireceğim tüm sınavlar için temel dayanak olacağı kanaatindeyim. Bu sebeple bana göstermiş olduğunuz yakın ilgiye çok teşekkür ederim. Deneyimli hocalarınızın bundan sonraki planlarım için kurumunuzu seçmemde etkisi kesinlikle olacaktır. Başarılarınızın… Devamı İçin Tıklayınız.
B. Hoca ve A. Hoca’nın derslerinden çok memnunum ve hiçbir şikayetim yok.Çok eğlenceli ve verimli ders anlatıyorlar
Kursa başlayalı henüz çok kısa bir süre olmasına rağmen sınıfımızda ders veren öğretmenlerimizden memnun olduğumu belirtmek istiyorum. Gerek ders içinde gerekse ders aralarında ilgi ve alaka olarak gereken özeni sorumluluktarı en iyi şekilde yaptıklarını gözlemliyorum. Siz Just English yönetiminin eğitimci… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Kurumuna, Ben pre-intermediate seviyesinde olan bir öğrenciniz olarak gerek öğretmenlerimizden gerekse çalışan arkadaşlarınızdan çok memnunum.Burada olduğum her gün için ayrı bir memnuniyetim bulunmakta.Öğretmenlerimin, çalışanların insanlarla olan münasebetine hayranım.Güleryüzün, tatlı dilin, samimiyetin eksik olmadığı bu kurumda bulunan herkes çok… Devamı İçin Tıklayınız.
Merhabalar Ben daha önce elementary ve preintermediate ve şimdide uzun bi aradan sonra intermediate sınıfınızdaki öğrencinizim. Vermiş oldğunuz eğitim kalitesinin tartışılmaz olduğunu düşündüğümü sizlere bildirmekten mutluluk duyarım.Ayrca Ders saatlerinizi bu kadar uzun ve aynı hassasiyetle verilmesi daha kalıcı oluyor.Hocalarımızın bizim… Devamı İçin Tıklayınız.
Öncelikle, bu kurumun öğretmenlerinin ilgisi ve bilgisi beni çok etkiledi ve alt yapımın oluşmasında çok büyük katkıları oldu. İngilizce öğrenmek isteyen arkadaşlara ilk tavsiye edeceğim kurs.
Just English güleryüzlü ve gerçekten işini bilen bir ekipten oluşuyor. Bu zorlu TOEFL’a hazırlık sürecinde bize çok büyük katkıları olan artık bir aile, dost gibi olduğumuz, esprilerle dersi daha zevkli hale getiren J.’yi M’i ve S’i sonsuz teşekkürler ediyorum.Umarım TOEFL… Devamı İçin Tıklayınız.
Sınıfımızdan, hocamızın ders işleyişinden verdiği bilgilerden gayet memnun olup böyle kaliteli hocalarla ders işlemekten gayet mutluyum.
Arzu ben merhabalar.. 2007 Aralık ayından 2008 Haziran ayına kadar Just English Center’a devam ettim. Öncelikle amacım iyi vakit geçirmek ve kendimi geliştirmekti. Bu sebeple İnter ve Upper’a devam ettim. Öyle çok memnun kaldım ki TOEFL a devam ettim. Ders… Devamı İçin Tıklayınız.
Ö. hocamız alanında şu ana kadar gördüğüm en iyi, profesyonel ingilizce hocasıdır. 22 yıllık tecrübesiyle en zor konularda bile anlaşılır hala gelmektedir. İngilizceyi daha eğlenceli ve öğretici hale getirdiği için hocamıza minnetarım.
JUST ENGLISH’e gelmeden önce TOEFL sınavı için çok umutsuzdum. Gitsem de pek bir şey yapamam gibi geliyordu. Ama derslere başladığımdan beri TOEFL’ın kafamda büyüttüğüm kadar olmadığını anladım. Bunun başlıca sebebi de F. Hocam Derslerdeki tutumumuz, ilginiz ve güler yüzünüz benim… Devamı İçin Tıklayınız.
İngilizce öğrenebilmek için geldim ve şuanki durumumdan memnunum. Sıcak ortam ve hocaların iyi karşılaması benim için çok önemliydi. Teşekkür ederim.
Just English’te başladığım Elementary sınıfında İngilizceyi severek sınıfımla beraber çok eğlenceli dersler geçirdik. Herkes derse katılarak bu daha eğlenceli hale geldi.Y. Hoca sayesinde İngilizceyi severek daha çok ilgi duymaya başladık.İlk başta derslere gelmek istemezken geldikçe daha çok sevdim.Bize İngilizceyi sevdiren… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English kurumunda elementary kurunda eğitim almaktayım. Dersimize giren hocalardan memnunum. Dersler gayet iyi anlatılıyor.
Just English’te YDS hazırlık kursuna katıldım. 1,5 ay gibi kısa bir dönemde verimli bir ders dönemi geçirdiğimi düşünüyorum. Umarım verimli geçtiğini düşündüğüm bu süreç sınavda meyvelerini verecektir. Hocalarıma emeklerinden ötürü teşekkür ederim. Tekrar görüşmek dileğiyle…
Merhabalar, Justenglish Nilüfer şubesinde YDS öğrencisi olarak 2015 yılının yaz döneminde yoğun bir tempoda eğitim aldım. Bu zorlu süreçte Nilüfer şubesinde öncelikle tüm bilgisini emeğini bize aktaran değerli hocamız’a teşekkür ediyorum. Sonrasında eğitim danışmanlığı yapan hanımefendilere başlarını ağrıttığım için kayıtta… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’te proficiency eğitimi almaktayım. Bu eğitim kurumuna başlarken kafamda bir yığın soru vardı, fakat hocamı tanıdıktan sonra kafamdaki sorular cevap buldu. Hocamız gerçekten otoriter, ders konusunda ciddi ve öğrencileriyle ilgilendiği için, istekli olmayan bir sürü öğrenciyi bile teşvik ettirebiliyor…. Devamı İçin Tıklayınız.
F.hoca ile işlenen kelime ve grammer dersleri kendi açımdan oldukça tatmin ediciydi. Faydasını gördügüme ve görecegime inanıyorum. Ek olarak V. hoca ile yapılan kelime aktiviteleri de faydalı olmaktadır.
Just English bünyesinde katıldığım YDS kursunun benim açımdan yeterince verimli geçtiğini düşünmekteyim. Gerek eğitim kadronuz gerekse verdiğiniz yayınlar düzenli bir ev çalışması ile birlikte değerlendirildiğinde başarıya ulaşmayı kaçınılmaz kılmaktadır. Ev ödev sisteminiz bana göre başarılı. Yıllardır böyle şeyler yapmadığımızdan her… Devamı İçin Tıklayınız.
2015 Nisan YDS hafta sonu öğrencisiyim. Eğitmenlerimizin stratejilerinden memnun kaldım. Güler yüzleri ve ilgileriyle motivasyonumuzu sağladılar.
Before I used to think that courses dont play very imporant role in passing exams. But now I totally disagree with my previous opinion. The class participation really increases the motivation. Additionally speaking English in the class improved my linguistic… Devamı İçin Tıklayınız.
YDS kursunda umduğumdan fazlasını buldum. Eğitmenlerin bu konuda yetenekli ve tecrübeli oldukları çok açıktı. İki eğitmenimiz de kursiyerlerin başarılı olması için elinden geleni yaptı.
Just English Ataköy’de yaklaşık on aydır eğitim alıyorum. Bu kuruma, uzun araştırmalarım sonucunda ulaştım. Gerek eğitmenleri, gerekse tüm diğer personelleri ile düzgün ve ilgili bir kurum… İstek ve bilgilendirmeleri çok yerinde tekrarlarla öğrencilere aktarılmakta… Gelişmekte olan bu kuruma teşekkür ediyorum.
Just English’te daha önce Rusça dil eğitimi aldım. Rusçadan sonra gördüğüm ilgi ve alaka karşısında, İngilizce kursuna başlamaya karar verdim. Gerçekten de başarılı ve ilgili öğretmen kadrosuyla bizlere çok şey öğrettiler. Danışman arkadaşlar da çok ilgili davrandılar. İngilizceden sonra İspanyolca… Devamı İçin Tıklayınız.
Yaklaşık 1 yıldır Eğitim Kurumunuzda İngilizce Eğitimi almaktayım. Bu geçen zamanda Eğitim stratejinizi kurum olarak beğeniyorum. Hocamızın gayretini ve bilgisini ders anlatma şeklinden ve yaklaşımından dolayı takdir ve teşekkür ederim.
Buraya ilk olarak kararsız geldim, ama geldiğim gün gayet iyi davrandılar. Kursa başladığım gün hiçbir şey bilmiyordum. Ancak çok yardımcı oldular. Herkesin Just English’e gelmesini tavsiye ederim.
Öncelikle Justenglish, kurum olarak ilgililer. Daha önce de Kadıköy Justenglish bünyesinde öğrenci olmuştum. Orada da ilgililerdi. Hocamız da pozitif enerjili bir kişidir. Derslerde ilişkimiz gayet iyi. Teşekkürler
Just English’i aileden biri olarak görmekle birlikte Heykel ve Nilüfer şubesinde öğrencilik yapmış bulunmaktayım. Öğretmenlerimden gördüğüm eğitim hizmeti karşısında memnun kalmış bulunmaktayım. Verilen hizmetlerin aynı kalitede ve özende devam etmesi dileklerimi sunuyorum.
IELTS’e yurt dışında üniversite eğitimi almak için girdim. Sınava ilk girişimde başarısız oldum çünkü en az 6,5 almam gerekiyordu. Sınavı ikinci alışımda istediğim puana ulaştım.Kurumun özellikle ofis çalışanlarının büyük kolaylıklar ve esneklikler sağladığını düşünüyorum. Saatlerin, günlerin bana uygun ayarlanmasında, hocalarla… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’e ilk geldiğimde umut edemiyordum İngilizce öğreneceğime dair. Fakat yanıldım! Buraya kurs olarak bakmıyordum daha çok sıcak bir aile gibi. Her türlü yönden çok iyi. İngilizce öğrenmemiz için önümüze her şey sunuluyor ve diğer kurslara göre daha uygun fiyatlar… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’te 6 aydır eğitim almaktayım. Bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Herkes gayet güler yüzlü ve anlayışlı. Derslerin saatleri uygun ve istediğim zaman etütlerimi aldım. Herkese çok teşekkür ediyorum.
Kurumunuzda yaklaşık bir yıldır eğitim almaktayım. Öğretmenlerin ve yönetim kadrosunun işlerini severek yapması, beni kurumunuza daha da yaklaştırdı. Bu durumdan dolayı Just English’e teşekkür ederim.
JUST ENGLISH deki öğretmenler gerçekten çok iyi. Buraya geldiğimde, ilk önceleriİngilizce konuşmaktan çok korkuyordum. Şimdi ise böyle bir şeyi nasıl düşündüğüme hayret ediyorum! Kurstan son derece memnun kaldım, hocamız ve kurumun yapısını olumlu buldum. Just English’te geçirdiğim zamanlar gerçekten çok… Devamı İçin Tıklayınız.
Çok verim aldığım bir kurstu. Diğer kurslara göre öğrencilerle çok daha fazla ilgileniyorlar.Öğrencilerin memnuniyeti için ellerinden geleni yapıyorlar. Dersler çok verimli ve akıcı şekilde geçiyor. Telefonumuza gelen kelime mesajları kelime öğrenmemiz için çok faydalı oluyor. Diğer kurslardan çok daha verimli… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Genel Müdürlüğüne, Kurstan memnunum. Gerek gösterilen ilgi gerekse derslerin işlenişi gayet güzel. Çok sıcak bir ortam mevcut. Çok doğal ve sempatik insanlar var. Gayet hoş bir yer. Oldukça memnun kaldım. Açıkçası genel olarak kurstan çok memnunum. Bakırköy şubesi… Devamı İçin Tıklayınız.
IELTS sınavı için kursunuzdan almış olduğum 2,5 aylık yoğun program, özellikle yabancı eğitmenlerle sıfır Türkçe eğitim yapıldığından bana çok yardımcı oldu. Dokümanter araçlardaki seviye de yüksek idi. İlk sınavımı kazanamasam da, bu kursun bana katkısını inkar edemem. Sınava hazırlanacak arkadaşlara… Devamı İçin Tıklayınız.
İngilizceyi benim için zor bir uğraştan basit ve eğlenceli bir hale getiren hocalarından tutun da kantindeki amcaya, öğrenci kaydını yapan güler yüzlü insanlara kadar her şey çok güzel. Buraya gelmek için can atan bireyler olmak İngilizce öğrenmek için atılmış en… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’e yabancı dil öğrenmek için kaydoldum. Başlarda , hiçbir şey bilmediğim bir dili öğrenme konusunda kararsızdım. Fakat ilk dersten itibaren öğretmenimizin, konusunda uzman olması , derslerin eğlenceli ve kolay geçmesi ile doğru karar verdiğimi anladım. Başka bir dil öğrenmeye… Devamı İçin Tıklayınız.
İlk başta Just English’e gelmeden önce büyük bir endişem vardı, çünkü sınavımla ilgili sürekli büyük bir hayal kırıklığına uğradım. Yanlış eğitim almam sonucunda buraya geldim. Daha ilk konuşmada tatmin oldum ve ümidim oldu. Just English eğitim üyelerine teşekkür ediyorum, beni… Devamı İçin Tıklayınız.
Hem mesleğinin gerekliklerini hakkıyla yerine getirebilmek, hem sosyal sorumlulukların hakkını verebilmek bir de üstüne YDS sınavına çalışmak çok zor. Bu zor süreçte destekleri için JustEnglish’e ve hocama çok teşekkür ederim. Samimi tekrarları, etkili dersleriyle bu dönem benim için gayet verimliydi…. Devamı İçin Tıklayınız.
İlginiz ve seviyeniz ne olursa olsun Just English’ten aldığınız eğitimle öğrenmeniz tamamen size bağlı, kendini disipline edebilen birisi için en hızlı, en Eğlenceli ve en kalıcı öğrenme yolu Just English’tedir. Alınan eğitime ek, gramer, reading, speaking dersleriyle alınan eğitim pekiştirilmektedir…. Devamı İçin Tıklayınız.
İngilizce eğitimi aldığım bu kurumun, gerek eğitim tarzı, gerek hocaları, gerek tüm çalışanları, hem beni hem de ailemi oldukça memnun etti ve beni oldukça verimli hale getirdi. Bu durumdan fazlasıyla memnun bulunmaktayım. Kendilerine (Kurs ekibine) sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
JUST ENGLISH Bursa şubesi YDS sınıfı öğrencisiyim. Hocamız G.Ç. İLE BERABER Ocak ayında derse başladık derse başladığım ilk günden itibaren bu kurum ve hocaların ne kadar özverili olduğunu ve öğrenci başarısını ön planda tuttuğunu farkına vardım. Kursa geldiğimde birçok konuda… Devamı İçin Tıklayınız.
Merhaba, IELTS sınavına katılmayı planladıktan hemen sonra, İstanbul’da JustEnglish’ten (Kadıköy) kurs alan bir arkadaşım aracılığıyla sizlere geldim. Bazı tereddütlerim vardı ancak IELTS hocamız bu tereddütlerimi giderdi. Çünkü iletişimi gayet iyiydi ve öğretme konusunda kabiliyetliydi. IELTS hocamız bizlere bu sınıfın grammar-vocabulary… Devamı İçin Tıklayınız.
Kursa daha yeni başladığımız için herhangi bir görüş bildiremem. Fakat öğretmenimizin ilgisine teşekkür ederiz.
Ben Just English alsancak şubesi öğrencisiyim ve severek geliyorum.Burada keyifli bir ortamımız var. Hocalarımız sıcakkanlı.Günümüzde İngilizceyi bilmek dünya ile iletişime geçmek için zorunlu hale geldi.Just English sayesinde bu hedefe kolaylıkla ulaşacağımı düşünüyorum.Kurum çalışanlarının tarafıma ve tüm öğrencilere güven verici yaklaşımları… Devamı İçin Tıklayınız.
Kurumunuza tavsiye sonucu kayıt oldum. Genellikle hocaların samimiyetinden ve ders konusunda yardımcı olmalarından büyük memnuniyet duymaktayım. Hedeflediğim düşünceler doğrultusunda, bana yardımcı olacaklarından kuşkum yoktur. İngilizcemin ileri bir seviyeye geleceğini düşünüyorum. Bütün çalışanlara sevgi ve memnuniyetimi sunmaktayım.
Just English ile olan 5 aylık eğitimim boyunca çalışan personelin gerek güler yüzlü gerekse samimiyeti ayrıca problemlere çözüm üretme çabası beklediğimden çok daha iyiydi. Hocalarımızın eğitim vermedeki başarısı takdire değerdir. Just English ailesine katıldığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Teşekkür… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’e gelmek bana ingilizce test çözme becerisi kazandırdı.İngilizce temeli olanlar için hızlı test çözme tekniklerinin çok işe yarayacağını düşünüyorum.
Just English’ten çok memnunum. Özellikle eğitim departmanından. Yabancı dil eğitim almak isteyenlere çok fayda sağlayacak bir kurum.
Kendimizi geliştirmek istediğimizde ve hayatımızı devam ettirmek için çalışmak zorunda olduğumuz gerçeğinde her zaman daha iyi adımlar atmak istediğinizde vereceğiniz, bazı radikal kararlarınızda ihtiyacınız olan şartlardan birisidir İngilizce bilmek. Ve bunu eğer sizin verdiğiniz kararlara sizinle birlikte adım atan birisi… Devamı İçin Tıklayınız.
İngilizce öğrenmek istiyordum. Her yeri gezip gördüm. Sonunda burayı tavsiye ettiler ve üç aydır buradayım. Herkesten ve her şeyden çok memnunum. Gerek derste, gerekse sosyal hayatımda çok iyi ilişkiler kurdum. Bu benim için gayet olumlu… Her hafta sonu buradayım ve… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’te aldığım 5 haftalık Toefl eğitiminden çok memnun kaldım. Özellikle derslerde hocaların verdiği bilgiler ve taktikler sınav için bana çok şey kazandırdı. Özellikle hocam M.’ın derste gösterdiği ilgi ve alakadan oldukça memnun kaldım.
Bu kuruma gelirken çok tedirgindim. Fakat derslerine katılıp, hocamızın ilgisine ve derslerdeki başarısını görünce devam etmeye karar verdim. Rusça eğitim için doğru adres.
Justenglish’de eğitim almaktayım. Hocalarımız bize içten ve samimi davranmaktadır. Dersler gayet verimli ve faydalı geçiyor. Sınıfça seviyemizin yükseldiğini düşünüyoruz. Ders işleyiş biçimi sayesinde konular akılda kalıyor.
I took TOEFL class at Just English. My teachers were Joseph and Matt. They were really good at teaching. To prepare for the TOEFL, the only thing you need is continuity. Before registered to Just English, I have visited many… Devamı İçin Tıklayınız.
Eylül ayında Just English Beylikdüzü Şubesi’nde eğitime başladım.Hedefim Ielts’den 6.0 almaktı.Başlarda her ne kadar tereddüt yaşasam da hocamla görüştükten sonra kesin kararımı verdim.Gerek kurum çalışanları, gerekse de en başta hocam saolsunlar hiç yanıltmadılar, hiç üzmediler ve şuan sonsuz müteşekkirim! 19… Devamı İçin Tıklayınız.
Ben sınav amaçlı Just English’e geldim.İngilizce konusunda oldukça yeteneksiz olduğum için birebir eğitimi tercih ettim. Benim gibi birini bile ingilizce sorularını anlayarak çözen birine dönüştürüyorlar.Ayrıca sadece birebir derslerde değil, ek dersler, misafir öğrenci olarak diğer sınıflara girmeye kadar her türlü… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Nilüfer Şubesi öğrencisiyim. Kursa başlayalı çok uzun bir zaman olmamasına rağmen gördüğüm ilgiden, derslerin gidişatından, öğretmenlerimden çok memnunum. İngilizceyi öğrenmek için gösterdiğim çabanın Just English ile daha da iyi olacağının farkındayım artık. Bu 3 haftalık süreçte güler yüzlerinin… Devamı İçin Tıklayınız.
Değerli Just English Ailesi; 2014 yılının Eylül ayından itibaren Just English eğitim almaktan çok memnunum.Bu kanaatın benden oluşmasında katkısı bulunan eğitim danışmamız B. Hanım öğretmenlerimiz A. Ve .A ‘ya çok teşekkür ederim.Eğitimi her şeyden önce tutan eğitimci anlayışınız ve eğitim… Devamı İçin Tıklayınız.
Okuduğum lisede yabancı dil eğitimi almaktaydım. Fakat verilen eğitimin benim için yetersiz olduğunu anlayınca ailemin de onayıyla ek ders almaya karar verdim. Yaptığım araştırmaların sonucunda Just English dershanesine üye oldum. İlk günlerde birtakım çekincelerim vardı. ’’Benim için yeterli olacak mı… Devamı İçin Tıklayınız.
Justenglis, yds’de oldukça iyi bir kurs, gerek sağladıgı kaynaklar açısından, gerekse öğretmen kalitesi açısından güvenip gidebileceğiniz bir kurs, sınav için gereklikonuları, stratejileri ve kelimeleri ögrencilerine sağlıyor. Eger kursta ögrendiklerinizi çalışırsanız, başarısız olmanız mümkün değil.
Merhabalar, 2014 Eylül ayında gerçekleştirilen YDS’den önce 4 defa daha yabancı dil sınavına girdim. En son 2014 Nisan ayında girdiğim YDS’den 53,75 aldım. 2014 Eylül YDS’den ise 70 aldım. Notumdaki bu yükselmede B. Hocanın önemli katkısı oldu. Geçen sene Karacan… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Ataköy Şubesi’nden gerek eğitim, gerekse güler yüzlülük açısından çok memnunum. Dersler, eğlenceli bir biçimde, gayet akıcı geçiyor. Motivasyonumuzun artmasında etkileri çok büyük… Arkadaşlarıma tavsiye ettiğim bir yer. Burada eğitim almaktan gayet memnunum. Eğitim açısından da, hizmette güler yüzlülük… Devamı İçin Tıklayınız.
Kaynakların yeterli olduğunu düşünüyorum. Öğretmenlerin gayret ve becerileri ve test tekniği hususunda hakimiyeti de yeterli olmakla birlikte, sınav süreci için hazırlanmış olan hakimiyeti de yeterli olmakla birlikte, sınav süreci için hazırlanmış olan plan ve programın sınava hazırlık tarihinin başlangıcından sınav… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English içerisinde iki haftadır eğitim almaktayım. Kurumun kendisinden çok memnunum. Buraya ilk geldiğimde bu kurumun dışında başka kurumları da araştırmayı düşünüyordum ancak kurumdakilerin ve çalışan arkadaşların verdiği güven sayesinde yeni bir arama ihtiyacı duymadın güvenle kayıt oldum. Ayrıca kurumun… Devamı İçin Tıklayınız.
Kursa başladığımız günden bu yana aldığımız dersler ve gördüğümüz ilgi beklentilerimi karşılar durumda.Ders saatlerinin fazlalığı aldığım eğitimi daha pekiştirir hale getiriyor. Hocalarımızın yanında kursun diğer personelinin ilgisi takdiri hak eder şekilde Herşey için çok teşekkür ederim.
Kurstan ve F.hocamızdan çok memnunum. İngilizce benim için vazgeçilmez. Bu justenglish’e 3. gelişim. Tekrar görüşmek dilegiyle….
İstanbul’da daha önce başka bir kurs merkezinin toefl kursuna gitmiştim ancak yeterli puanı alamamıştım. Daha sonra işim dolayısıyla Bursa’ya taşındım ve Bursadaki tek ielts kurs merkezi olan Justenglish’e başvurdum. J. hocanın sayesinde 2 ay gibi kısa bir sürede benim için… Devamı İçin Tıklayınız.
Eğitim danışmanları, öğretmenler ve tüm bunların sağladığı samimi ortam eğitimi kaliteli kılıyor. JustEnglish’te eğitim almak çok keyifli. Emeği geçen herkese teşekkürler.
Just English ailesine, Kurumdan çok, bir aile niteliği taşıyor. Hareketli, bir o kadar da verimli geçen dersler sayesinde, İngilizceyi basite indirgeyerek, sevdirdiğiniz için çok teşekkür ederiz.