Genel İngilizce Kursu Referansları, İngilizce Kursu Referansları
Merhaba ben Yusuf Özçelik.Marmara Üniv. işletme bölümü öğrencisiyim.Okula geldiğim dönemden sonra yaklaşık 5 ay boyunca İngilizce kursunun gerekliliğine ve İngilizce bilmenin gerekliliğine inandığım için kurslar hakkında araştırma yapmaya ve bilgi toplamaya başladım.5 ay sonunda kendim için doğru kararı “Just English” olacağına karar verdim ve başladım.Başlarda içimde her öğrencide olduğu gibi endişeler vardı.Fakat 5 ay sonunda emin olabilirim ki “Just English” kurstan öteye bir aile ortamında verdiği dersleriyle tüm düşüncelerimi,sıkıntılarımı ve kafama takılan soruları % 0’a indirdi.Bu yüzden Just English ailesine bana olan katkılarından dolayı teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum.Saygılarımla
Özel eğitim kurumlarında karşılaştığım disiplin sorunuyla burada karşılaşmamak sanırım TOEFL sınavında başarılı olmamda en büyük etkendi.Lakayit olmayan ama aynı zamanda sıcak bir ortam sağlayan deneyimli öğretmenlere ve sıcakkanlı çalışanlara teşekkür ederim. S. Hanıma beni tüm gıcıklığıma rağmen buraya kazandırdığı için… Devamı İçin Tıklayınız.
Önyargılarla başladığım kursun dördüncü haftasında Just English dil kursunun eğitim seviyesi ve kalitesinin beni şaşırttığını söyleyebilirim.Öğretmenlerin öğrencilerin seviyelerine göre sergiledikleri yaklaşım ve eğitim metodları dil öğrenimini kolaylaştırıyor. TOEFL’dan istediğim skoru alacağıma dair inancım arttı.
Yaklaşık bir yıldır kurumunuzda dil eğitimi alıyorum. Hocalarımızdan ve kurumumuzda çalışan memur arkadaşlardan çok memnunum. Ortam güzel, hocalarımız çok disiplinli ve öğrencileriyle birebir iletişim kuruyorlar. Sorunlara çözüm odaklılar. Böyle gitmesi dileğiyle…
İngilizce eğitimi aldığım bu kurum, İngilizce dil gelişimime çok büyük katkı sağlamıştır. Speaking clublar, dersler, birebir imkânları öğrenme hızımı arttırmıştır. Eğitim kurumunda isteklerimizle ilgilenilmiştir. Aldığım eğitimden, hocalarımdan ve tüm çalışanlardan çok memnunum.
Öncelikle gideceğim dil kursunu seçerken en büyük endişem kayıt sırasında verilen sözlerin kayıt sonrasında tutulmaması ihtimaliydi. Çünkü internetten ve tanıdıklarımdan araştırdıklarıma göre birçok dil kursu kayıt sırasında verilen vaatlerin birçoğunu kayıt sonrasında unutuyordu. Yoğun araştırmalarımdan sonra Just English Kadıköy Şubesi’ne… Devamı İçin Tıklayınız.
Geldiğimden itibaren içimde bir İngilizce çalışma isteği doğdu. Hem yabancı he Türk hocalar sayesinde büyük bir ilerleme olduğunu hissettim.
Merhabalar, Marmara Üniversitesi sosyal bilimler enstitüsünde yüksek lisans yapmaktayım. Just English’e arkadaşlarımın tavsiyesi ile kayıt yaptırdım. Kayıt sırasında vaat edilen herşeyin birebir gerçekleştidiğini gördüm ve bana yeniden alacağım kurlar için güven kaynağı oldu. Ders saatleri dışında almış olduğum etütler gösterilen… Devamı İçin Tıklayınız.
My language training is divided into two as before and later from Just English and Julie Loyd. Julie is my teacher in Just English. Actually she was as a friend for us and she has motivated us throughout the course…. Devamı İçin Tıklayınız.
Eğitim, öğretim ve eğlencenin bir arada olduğu tek yer Just English!
Justenglish eğitim kurumuna başladığım günden itibaren çok büyük değişim yaşadım. Yabancı dil üzerine aldığım eğitimin seviyesi ve kalitesi şahsen takdir ettiğim ve tavsiye etmeme sebep olacak derecededir. Teşekkürler Justenglish.
Kaliteli eğitimi, güler yüzlülüğü, ilgiyi, eğlenceyi, yüksek motivasyonu bir arada kendisinde barındıran, iyi ki burayı tercih etmişim dedirten yer ”Just English” ile tanıştığım için çok şanslıyım. Hocaların öğretme metotlarıyla İngilizceyi severek eğlenerek öğrendiğiniz gibi kendinizdeki ilerlemeyi gördükçe bu kurumun diğerlerinden… Devamı İçin Tıklayınız.
Öncelikle Just English olarak vermiş olduğunuz eğitim için teşekkür ederim. Nisan ayında girmiş olduğum YDS den 30 civarında bir not almışken bu dönem ki sınavdan 67,5 almam başarımı iki kat arttırdığımı gösteriyor. Tabiki bunun en büyük sebeplerinden birisi sınıf olarak… Devamı İçin Tıklayınız.
Just Enlish’e 1 kur gittim Upper-Int için. Hem Türk hem yabancı hocalardan ders aldım. Sadece yabancı hoca olmaması benim çok hoşnut kaldığım bir durumdu. Çünkü hep yabancı hocalardan ders alındığında daha başarılı olunacakmış gibi bir kanı var bana göre doğru… Devamı İçin Tıklayınız.
Çeşitli araştırmaların doğrultusunda iyi referanslar alarak 6 ay önce kursunuza kayıt oldum.Pre Intermediate kurundan başladım. En iyi geçen kurum bu idi. Intermediate ve Upper Intermediate kuru benim için çok hızlı geçti. Gerek kendi iş yoğunluğum gerek farklı hoca değişimlerinden dolayı… Devamı İçin Tıklayınız.
F.hoca ile işlenen kelime ve grammer dersleri kendi açımdan oldukça tatmin ediciydi. Faydasını gördügüme ve görecegime inanıyorum. Ek olarak V. hoca ile yapılan kelime aktiviteleri de faydalı olmaktadır.
Hayatımda kesinlikle yapmak istediğim ve her zaman eksikliğini hissettiğim şeylerden birisi de İngilizce öğrenmek ve onu iyi bir şekilde kullanabilmekti. İngilizce sevdası beni bir tavsiye sonucu, Just English ile tanışmama sebep oldu. Almış olduğum 1 yıllık eğitimden sonra İngilizce düzeyimin… Devamı İçin Tıklayınız.
İngilizce öğrenebilmek için geldim ve şuanki durumumdan memnunum. Sıcak ortam ve hocaların iyi karşılaması benim için çok önemliydi. Teşekkür ederim.
IELTS sınavı için kursunuzdan almış olduğum 2,5 aylık yoğun program, özellikle yabancı eğitmenlerle sıfır Türkçe eğitim yapıldığından bana çok yardımcı oldu. Dokümanter araçlardaki seviye de yüksek idi. İlk sınavımı kazanamasam da, bu kursun bana katkısını inkar edemem. Sınava hazırlanacak arkadaşlara… Devamı İçin Tıklayınız.
Eğitime başladığımdan beri Şirinevler Just English’te bulunun tüm kişilerden, eğitim departmanı, satış departmanı ve bilhassa iki değerli İngilizce hocalarımdan çok memnunum. Gerek insan ilişkilerinde gerek eğitimde göstermiş oldukları ilgi ve anlayış için teşekkürlerimi sunarım.
B. Hoca ve A. Hoca’nın derslerinden çok memnunum ve hiçbir şikayetim yok.Çok eğlenceli ve verimli ders anlatıyorlar
I am very happy to attend just English for Toefl class.Teachers are very familiar to Toefl system and they show you what point you should focus on. It is not just English but also system 🙂 When you mix the… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Genel Müdürlüğüne; Just English eğitim kurumu olarak vermiş olduğunuz güler yüzlü, anlayışlı ve çözüm odaklı ilgi ve alakanız için sonsuz teşekkürlerimi iletmek isterim. Bu çizgiden vazgeçmeden çalışmanız çok etkileyicidir. ÖZellikle m.a. hocamızın özelliklerine sahip hoca sayısı arttıkça, kurum… Devamı İçin Tıklayınız.
Öncelikle bu kurumda eğitim aldığım için çok şanslı hissediyorum. Çükü eğitim alanındaki bütün öğretim üyelerinin kendi dallarında başarılı olduğunu düşünüyorum. Bunun yanı sıra eğitim departmanının ilgisinden de çok memnuniyet duydum. Derslerin alıştırmaları ve etütlerin, günlük hayatımda verimini çok aldım. Henüz… Devamı İçin Tıklayınız.
Sevgili Just English; Öncelikle bu kurumunuz kadar temiz sayfayı bana ayırdığınız için teşekkür ederim. Hocalarımız da en az bu kurum kadar pırıl pırıllar. Kantindeki F. ablamızdan danışmadaki arkadaşlara kadar herkesten memnunum. Aldığım eğitim, yaptığım ödemenin kat kat üzerinde. Teşekkürler.
Dear Just English and my teacher, 10 days ago I got an unconditional offer from University of Manchester for a postgraduate position. I’ve just accepted this offer with great pleasure. Now I’ve applied for my visa and I’m waiting for… Devamı İçin Tıklayınız.
Öncelikle; Bu kursa en baştan başlayamadığım için üzgünüm. Okulumun geç bitmesinden dolayı biraz geçikmeli geldim “ Just English”e… Burayı bir hocamın vasıtasıyla duydum, kesinlikle istediğim puanı yakalayacağımı söyledi. İyi ki de böyle demiş. Etüt derslerime giren hocalarımda yardımcı olmaya çalıştılar… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Kurumu’nda verilen eğitimden ve eğitimcilerden son derece memnunum. Eğitimin yanı sıra temizlik açısından da memnuniyetimi belirtmek isterim. Teşekkürler.
Just English kursunda 7 aylık süre boyunca bulunmaktayım. Gerçekten eğitim süresi zarfında hiçbir sıkıntı yaşamadım. Just English kursu boyunca öğretmenlerimiz olsun rehber öğretmenlerimiz olsun ilgi alaka eğitim gerçekten iyi geçiyor. Herşeyden memnun kaldım. Herşey için teşekkürler.
Size S. hocamdan bahsetmek istiyorum. O, öyle güzel bir insan ki… İşini çok severek yaptığı belli… Nereden mi? Gözlerinden… Çünkü yalnızca yüzü değil, konuşurken, ders esnasında gözlerinin içi de gülüyor. Bu çoğu insanda yok. O gözlerindeki ışık bulaşıcı sanki.Bu sayede,… Devamı İçin Tıklayınız.
Bundan 6 ay önce Justenglish’e kayıt oldum eğitime başlarken İngilizce hakkında düşüncelerim vardı ama buraya başladığımda bütün kaygılarımı yendim eğitmenlerden ve çalışanlardan çok memnunum.
1 aydan beri elementary seviyesinde eğitim almaktayım. 1 ay olmasına rağmen çok şey öğrendim. Öğretmenlerimizin güler yüzlü olması ve derse hazırlıklı gelmeleri öğrenme isteğimi arttırıyor. Kurumun temizliği çok güzel. Gerekli ders araç ve gereçleri mevcut. Just English’e teşekkür ediyorum Hepinizi… Devamı İçin Tıklayınız.
Kurumunuzdan toplam 8 kur satın aldım.Justenglish Beşiktaş şubenizden çok memnunum.Gerek hocaların eğitim sistemi gerek kişisel davranışlarından çok memnunum. Kurda memnun olmadığımız bazı noktaları belirttiğimizde geri dönüşleri hemen oldu.Bu sebepten Justenglish’i diğer arkadaşlarıma öneriyorum.
Merhabalar, Burada ilk dikkatimi çeken ve beni etkileyen ilk şey buradaki insanların yaklaşımlarıydı. İlk kapıdan girdiğiniz andan itibaren sıcak bir şekilde karşılanıyorsunuz ve bu durum sınıflarda öğretmenleriniz ve sınıf arkadaşlarınızla da devam ediyor. Kursa geldiğim günden itibaren gerçekten de İngilizce… Devamı İçin Tıklayınız.
Ben JUST ENGLISH’E iki senedir geliyorum. Bu sene de burayı tercih etmemin nedeni öğretmen-öğrenci ilişkisinin gayet iyi olması. Öğretmenler öğrencileriyle gerekirse teker teker ilgileniyorlar. Öğrencilerin olmadıkları, kaçırdıkları konular ek derslerle tamamlanıyor.
Just English Genel Müdürlüğüne, Kurstan memnunum. Gerek gösterilen ilgi gerekse derslerin işlenişi gayet güzel. Çok sıcak bir ortam mevcut. Çok doğal ve sempatik insanlar var. Gayet hoş bir yer. Oldukça memnun kaldım. Açıkçası genel olarak kurstan çok memnunum. Bakırköy şubesi… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’te, proficiency eğitime almaktayım. Şu ana kadar bana çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Hocamız ile bayağı seviye kat ettik. Sınıfları güzel ve teknolojik ve faydalanabileceğimiz bir sürü aksini de sınıfları var. Hocamın sınıf içindeki davranışları cana yakın ve sevecen… Ayrıca… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’te dört ay eğitim aldım. Abim, yengem ve arkadaşlarım aracılığı ile kuruma başladım. Dört ay boyunca, hocalarımla hem derste hem de sosyal hayatımda çok güzel bir ilişki kurdum. Eğitimde son derece anlayışlı ve tecrübeli hocalardan eğitim aldım. Bittiğine üzülüyorum…. Devamı İçin Tıklayınız.
Eğitim elemanlarını çok iyi buldum. Just English gerçekten hayatımı değiştirdi. İngilizcem yavaş yavaş gelişmeye başladı. İlk buraya geldiğimde, eğitim elemanlarının güler yüzüyle karşılaştım. Burası bana çok samimi geldiğinden burayı tercih ettim ve iyi ki de tercih etmişim.
Just English’de upper-intermediate ve toefl kurslarında ögrenci oldum. Her iki kursumda da hocaların ilgisi ve dersi işleyiş biçimlerinden çok faydalandım. Derse getirdikleri ekstra materyaller sayesinde birçok farklı kaynaktan bilgi edinme şansım da oldu. Kurs içinde yaptıkları deneme sınavları ve pratikler… Devamı İçin Tıklayınız.
“Just English Pendik ingilizce kursunu seçmekle en doğru kararı verdiğimi ilk kur devam ederken rahatlıkla anlayabilirsiniz.Öğretmen ve danışman kadrosu ile sizi tatmin den ve gramer, reading ve speaking seviyenizi istediğiniz gibi geliştiren dostane ve anlayışlı bir kurum.Özellikle danışmanımız A. Hanım’a… Devamı İçin Tıklayınız.
Kendimizi geliştirmek istediğimizde ve hayatımızı devam ettirmek için çalışmak zorunda olduğumuz gerçeğinde her zaman daha iyi adımlar atmak istediğinizde vereceğiniz, bazı radikal kararlarınızda ihtiyacınız olan şartlardan birisidir İngilizce bilmek. Ve bunu eğer sizin verdiğiniz kararlara sizinle birlikte adım atan birisi… Devamı İçin Tıklayınız.
Kurs özelikle devam ettigim sınıf ve program oldukça başarılı. Gerekli detaylar vurgulanıyor, gereksizleri eleniyor. Teşekür ederim…
Şubat 2016 tarihinden itibaren eğitim almakta bulunduğum kurumda gerek öğretmenlerimizin, gerekse idari personelin ilgi ve alakasından son derece memnunum.
Just English kurumunda elementary kurunda eğitim almaktayım. Dersimize giren hocalardan memnunum. Dersler gayet iyi anlatılıyor.
Çalışan personel ve öğretmenlerimiz her şeyi paylaşabileceğimiz kişiler. Öğretmenlerimizin ders anlatımlarını yeterli buluyorum. Kursla ilgili sıkıntımız yoktur.
Just English ailesi olarak öncelikle eğitiminizdeki başarıyı görmemek mümkün değil. Çalışanlar gerçekten çok ilgili ve güler yüzlüler. Hocalarımıza gelince gerçekten bizimle ilkokul öğrencisiyle ilgileniyor gibiler… Teşekkürler..
Merhabalar…Just English e tavsiye üzerine geldim ve kapıdan girdiğim anda ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım..İdari kardonun sıcaklığı ve ilgisi,hocaların arkadaşça yaklaşımları ve akıcı anlatımları ile kendinizi çok rahat ve güvende hissedeceğiniz,sıkılmadan,eğlenerek öğreneceğiniz bir kurum JUST ENGLISH..
Just English’te 6 aydır eğitim almaktayım. Bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Herkes gayet güler yüzlü ve anlayışlı. Derslerin saatleri uygun ve istediğim zaman etütlerimi aldım. Herkese çok teşekkür ediyorum.
Merhabalar; ben Just English Nilüfer şubesinde bir buçuk aylık öğrenciyim. Hocalarımdan ve burada çalışan herkesten çok memnunum, bana her şekilde destek oluyorlar. Bütün imkanlar burada mevcut eğitim olarak. Hiçbir yeri kötülemek istemem ama burası benim favori yerim. Buraya gelip eğitim… Devamı İçin Tıklayınız.
Kurumdan upper-intermediate ve YDS olmak üzere iki kur aldım. Almış olduğum kurlarda eğitmenlerin ders işleyişinden memnun kaldım. YDS eğitmenlerimiz ders saatleri dışında da bizlere sınava hazırlık konusunda yardımcı oldular. İlgilerinden ve yardımlarından ötürü kendilerine teşekkür ederim.
Arkadaş tavsiyesiyle Just English’i seçtim. Eğitiminden ve öğretmenlerinden memnunum. Öğretmenimiz H. Hocaya sevgiler saygılar dileyip noktamı koyuyorum.
Merhaba arkadaşlar…Yurtdışında eğtim görmek için yabancı dil eğitimi almaya karar verdim.İngilizce eğitimi veren tüm kurumları gezidm ve son olarak da Just English’e geldim. Bu kurumdaki insanların samimiyeti ve sıcak kanlılığı beni gerçeken şaşırttı. İngilizce eğitimi için yeniden bir karar verecek… Devamı İçin Tıklayınız.
İngilizce öğrenmek genel anlamda zor görünebilir. Özellikle yurtdışına çıkamayacak ve yıllarını orada geçiremeyecek bizler için. Üniversite öğrencisi olduğumdan dil öğrenmenin ne kadar gerekli olduğunun farkındayım bu yüzden yazımı iyi değerlendirmek adına kursa geldim. Kendi adıma İngilizcemi geliştirdiğimi düşünüyorum. Hocalarla ilgili… Devamı İçin Tıklayınız.
JUST ENGLISH Bursa şubesi hafta içi sabah öğrencisiyim. Bu kursa katılma amacım iş hayatımda zorunlu için İngilizce bilme gereğimdi. Daha iyi işlere sahip olmak için de ayrıca bu kursta TOEFL eğitimi alacağım. G.Ç. hocanın derslerinde birçok şey öğrendim. Paragraf çeviri,… Devamı İçin Tıklayınız.
Eğitim danışmanları, öğretmenler ve tüm bunların sağladığı samimi ortam eğitimi kaliteli kılıyor. JustEnglish’te eğitim almak çok keyifli. Emeği geçen herkese teşekkürler.
Just English Genel Müdürlüğüne, Yaklaşık 1 senedir Just English eğitim kurumda ders alıyorum. Gösterilen ilgi, alaka için sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Hocalarımızın ve eğitim departmanının güler yüzlü oluşu bizlerin öğrenimini destekleyen en önemli nedenlerden olduğunu söyleyebilirim.
Just English kurumunda elementary kurunda eğitim almaktayım. Dersimize giren öğretmenlerden memnunum. Hocamız ders özetlerini, grammer anlatımını akılda kalıcı bir şekilde ifade ediyor. Öğrencilerle iletişim çok iyi çok güleryüzlü. Hocamızın kelimelerin anlamlarını söylerken günlük hayatta bağlanması ve akılda kalacak şekilde örneklendirmesi… Devamı İçin Tıklayınız.
Burayı bulmakta ve tercih etmekte hiç zorlanmadım neredeyse tüm english kurumlarını ve kurslarını araştırdım içlerinden en iyi ve en kaliteli, deneyimli ve ne yaptığını bilen bir kurumla karşılaştım. Tüm eğitim boyunca alınacak eğitimlerde yardımcı kaynaklar, içerikler, etütler, birebir etütler ve… Devamı İçin Tıklayınız.
Ders kitaplarla ve ek kaynaklarla destekleniyor. Buda bilmediğimiz kelimelerin azalmasına fayda sağlıyor. Her hafta yapılan sınavlarla eksiklerimizi gözden geçirmemiz derste sınavda ki hatalarımızın üstünde durulması ile daha hızlı ve temeli oturmuş şekilde ilerleme sağlıyor. Sınıfta herkesin katılması ile daha güzel… Devamı İçin Tıklayınız.
Hocam enerjik anlatımıyla sürekli eksiklerimizi hatırlatarak bizi sürekli cesaretlendiriyor. İletişimi güler yüzlülüğü ile çok mutluyuz. Çok gayretli başarılıdır. Hocamız, yabancı hoca olmasına rağmen seviyemize göre çok iyi anlatıyor ve enerjik. İdari çalışanlardan çok memnunum sorun yaşamadım ilgililerle. Her şey için… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’te YDS hazırlık kursuna katıldım. 1,5 ay gibi kısa bir dönemde verimli bir ders dönemi geçirdiğimi düşünüyorum. Umarım verimli geçtiğini düşündüğüm bu süreç sınavda meyvelerini verecektir. Hocalarıma emeklerinden ötürü teşekkür ederim. Tekrar görüşmek dileğiyle…
Justenglish bünyesinde yenilikçi bir eğitim anlayışıyla dil eğitimi yapılmakta ve bu beni çok etkiledi. Çalışanların ve eğitmenlerin güler yüzlü olması tercih sebeplerim arasındadır. Eksik konularımızın telafi ediliyor olması farklı aktivitelerle eğitimimizin desteklenmesi de farklı bir faktör. Her gün kelime mesajları… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English tek kelime ile en iyi destek; online kelime dersleri,sanal sınıfları, kişiye özel çözümleri ve konusunda çok iyi İngilizce eğitiminde deneyeimli hocaları ile bulunmaz bir fırsat. Just english ile eğitim aldığımız için çok şanslıyız. Materyal konusunda hocalarımızın desteği yüksek…. Devamı İçin Tıklayınız.
Kursa ilk başladığım zaman hissettiğim rahatlık , sanırım burası aradığım bir yer hissi uyandırdı , grubun doğal olması başarının birinci kuralı bence, bunu just english görebiliyorsunuz hocalarımı çok sevdim yöneticilerin ayrı bir dünya , Türkçe bilmeyen yada hiç Türkçe konuşmayan… Devamı İçin Tıklayınız.
6 hafta boyunca Just English’te Pazartesi-Perşembe günleri gündüz saatlerinde almış olduğum IELTS kursundan genel olarak oldukça memnun kaldığımı söyleyebilirim. Hocamız S. hepimizle bir şekilde ayrı ayrı ilgilendi ve eksik olduğumuz kısımlara yönelik yapmış olduğumuz taleplere de itinayla yaklaştı. Listening ve… Devamı İçin Tıklayınız.
Derslerimiz oldukça yoğun geçiyor.Verimli derse yönelik geçiyor.S. ve P. Hocamızda oldukça iyiler.Anlamamız için sonuna kadar uğraşıyorlar. Bir kere anlatıp geçmiyorlar.
Haftada 3 gün G. Hoca ile beraber birebir ders yaptik. Oldukça memnun verimli gecti derslerimiz ve sayesinde İngilizcem epey gelişti. Her anlamda memnun kaldım derslerden.G. Hocaya ve justenglish e teşekkür ederim.
Öğretmenlerin ve eğitim danışmanlarının ilgisi ve nezaketi kendinizi evinde gibi hissettiriyor. Hafta sonları JustEnglish’e gelmek çok keyifli.
Intermediate ve YDS hazırlık kuru almak üzere kuruma kayıt oldum. Intermediate kuruna özel ders şeklinde D. hocadan aldım. Kurumla ilgili olumlu düşüncelere sahip olmamla tek etken D.E. oldu. Öğrenciye gösterdiği ilgi başarısının artmasında en büyük etkenlerden biridir. Özel dersler tamamlandıktan… Devamı İçin Tıklayınız.
İngilizceye sıfır bilgiyle başlayanlardanım ve asla İngilizcemin bu kadar gelişebileceğini tahmin etmemiştim. Eğitimde geçen süre içerisinde Just English’te İngilizce öğrenebileceğime gerçekten inandım ve hiç ara vermeden eğitime devam ettim. Biliyor musunuz bu süre içerisinde hiç sıkılmadım çünkü Just English buna… Devamı İçin Tıklayınız.
YDS için önemli olan konuların hepsini eksiksiz bir şekilde aldığımı düşünüyorum. Kısa bir sürede kendimi hocamız sayesinde sınava hazır hissediyorum. Tüm emekleriniz için teşekkürler.
Ben sınav amaçlı Just English’e geldim.İngilizce konusunda oldukça yeteneksiz olduğum için birebir eğitimi tercih ettim. Benim gibi birini bile ingilizce sorularını anlayarak çözen birine dönüştürüyorlar.Ayrıca sadece birebir derslerde değil, ek dersler, misafir öğrenci olarak diğer sınıflara girmeye kadar her türlü… Devamı İçin Tıklayınız.
Ben her şeyden önce sıcak ve samimi tavrınızdan dolayı kuruma teşekkür etmek isterim. Kursa yarısından itibaren başlamama rağmen motive etmedeki başarılı tavırlar benim hiç düşünemeyeceğim kadar hızlı ilerlememi sağladı. İyi bir öğretici, konulara hakim, işini iyi yapan ve seven hocalarım… Devamı İçin Tıklayınız.
JUST ENGLISH benim gittiğim ilk kurs ve tercih ettiğim için mutluyum. Burada bir ev havası var yani herkes çok içten ve sıcakkanlı. Sınıflar hiç kalabalık değil ve dersler çok eğlenceli ben okulda ve dışarıda İngilizceyi sevmeyen ve hayatım boyunca yapamayacağımı… Devamı İçin Tıklayınız.
Just english,Sadece İngilizce…Okulumun adı bu,Sadece ingilizce Neden bu ismi koymuşlar merak ettim önce,Çünkü İngilizcenin yanı sıra Almanca, Rusça ve İspanyolca dili eğitimi de veriyorlardı.Sonra anladım ki, önce sadece İngilizce eğitimi parolası ile başlayan faaliyetleri, yoğun ilgi ve talep üzerine diğer… Devamı İçin Tıklayınız.
Just english idari personelini de takdir ediyorum,tabiki idari personel olarak çok başarılılar ama bunuda başarıya azmetmiş bir sisteme borçlu olduklarını unutmamalılar. Hepsi gerçekten iyi birer yönetici, başarılarının devamını diliyorum, yolu sevgiden, güzellikten, dosta ne ilişkiden geçen herkes o JustEnglish’te toplanmış… Devamı İçin Tıklayınız.
Sevgili öğretmenim çok eğlenceli bir kurs dönemi geçirdik. Teşekkür ederim. Hocalarımızın ben de katkısı büyük. Sizi iyi ki tanıdık hocam. Daha büyük başarılar da TOEFL sınavında buluşmak üzere. Sevgilerimle
Just English Yönetimi’ne; Bu kursa İngilizce öğrenmek için yazıldım ve çok memnunum. Daha ilk kurda İngilizcemi ilerlettiğimi düşünüyorum. Öğretmenlerin ve ortamın çok sıcak olduğunun kanaatindeyim. Ağustos’ta kayıt olduk, ilk kurumuz bitmek üzere…Ağustos’tan bu yana İngilizceyi daha iyi anladım. Kura kesinlikle… Devamı İçin Tıklayınız.
ÜDS eğitimi için yaklaşık dört ay önce geniş çaplı bir araştırma yaptım. Gerek özel ders gerekse sınıf ortamında olacak şekilde en iyi eğitimi nereden alabileceğim konusunda karar vermek biraz zor oldu. Just English’in eğitim bilgilerine internette kurs tarama yaparken rastladım… Devamı İçin Tıklayınız.
Arkadaşımın tavsiyesi üzerine kursa yazıldım. Sınıf mevcudunun az olması hem derse konsantrasyonumuzu artırdı hem de hocamız daha etkili ders işledi. Kaynaklar ve verilen dökümanlar sınava hazırlanma aşamasında bizlere çok yardımcı oldu.
Kurumunuzdan çok memnunum. Öğretmenleriniz ve çalışanlarından çok memnunum. Teşekkürler…
Başta değerli hocam’a emeği, sabrı ve hoşgörüsü için teşekkürlerimi sunarım. Geçirdiğim 3 ay boyunca beden güler yüzünü esirgemeyen, Just English ailesine, kantinde çalışan ablamıza da sevgi ve saygılarımı sunarım. Sizi özleyeceğim. 🙂
İngilizceye sıfırdan başlamış bir elementary seviyesi öğrencisiyim. Birebir dersler ile kur başlamadan önce ek ders hocamızla derste göreceğim konular işlendi ve çok faydalı oldu. Öğretmenlerimiz gayet iyi. Birebir dersler bu kurumun diğer kurumlardan öne geçmesini sağlıyor. Birebir dersler hep sürmeli…. Devamı İçin Tıklayınız.
Kurumunuza uzun bir arayış sonrasında gelmedim. İlk geldiğimde ne kadar iyi bir eğitim alacağımdan emin oldum ve başka kurslara gitme gereği duymadım, kursunuza kayıt oldum. Şimdiye kadar, aldığım bu karardan pişman olmadım. Öğretmenlerimiz bize, İngilizcenin sadece gramerden ibaret olmadığını, aynı… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’ten çok memnunum. Özellikle eğitim departmanından. Yabancı dil eğitim almak isteyenlere çok fayda sağlayacak bir kurum.
Just English ile çok zahmetli bir araştırma sonrasında tanıştım. Upper-Intermediate seviyesinden başlamak üzere toplam 3 kur alarak advance seviyesi de dâhil olmak üzere 9ay bu samimi ailenin içinde bulundum. Hafta içi dört akşam işten sonra canımın çıkmış olmasına rağmen, tüm… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’te 1 yıldır eğitim almaktayım. Bu süreler içerisinde hertürlü etüt, idari destek ve sosyal aktivitelerden yararlandım. Derse giren hocaların yeterliliği bağlamında, herhangi bir şikayetim bulunmamaktadır. Her türlü probleme karşın, sorun çözme noktasında da üstlerine düşen görevi yerine getirmişlerdir.
JUST ENGLISH’e gelmeden önce TOEFL sınavı için çok umutsuzdum. Gitsem de pek bir şey yapamam gibi geliyordu. Ama derslere başladığımdan beri TOEFL’ın kafamda büyüttüğüm kadar olmadığını anladım. Bunun başlıca sebebi de F. Hocam Derslerdeki tutumumuz, ilginiz ve güler yüzünüz benim… Devamı İçin Tıklayınız.
I’m Elif from Upper class. I’ve been in “Just English” since Elementary class. When I came here; I knew nothing about English. However now, I have got really sufficient English as you can see. Moreover it’s getting better. I’m really… Devamı İçin Tıklayınız.
Grammer ve kelime bilgim arttı. Gayet memnun kaldıgım 2 ay geçirdim. Bize sağlanan imkan ve özelikle Ramazan ayında gösterilen anlayış için teşekürler.
04.07.2015 tarihinde başlamış olduğum Justenglish ile ilgili söyleyebileceğim şu an için negatif veya pozitif bir durum yok, ancak öğretmenimden çok memnunum. Şu anlık görüşlerim bunlardır.
Buraya ilk olarak kararsız geldim, ama geldiğim gün gayet iyi davrandılar. Kursa başladığım gün hiçbir şey bilmiyordum. Ancak çok yardımcı oldular. Herkesin Just English’e gelmesini tavsiye ederim.
Just English’e yaklaşık olarak 9 aydır eğitim almaktayım. Kursuna geldiğim ilk günden buyana ilk günki heyecanla ingilizceyi devam ediyorum. Kaza geçirmeme rağmen kırık belim ve alçılı ayağım ile eğitim almaya geldim. Burada olduğum için mutluyum 🙂 🙂 🙂
Justenglish’ e gelmeden önce neredeyse bütün dil okullarını dolaştım. fakat gerek idari personel, gerekse kurum olarak sıcaklığı yakalayabildiğin tek kurum olduğu için tercihimi Justenglish’ ten yana kullandım.Eğitime başladıktan sonra yaptığım tercihin doğru olduğunu görmek beni gerçektende mutlu etti. Eğitimlerinizin yanı… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Eğitim Kurumunda eğitim aldığım zaman diliminde öğretmenlerin yaklaşımları, pozitifliği ve çalışanların ilgisi dolayısıyla; ayrıca ek olarak, davet ettikleri konuşma sınıfı ve 23 Nisan etkinlikleri için Just English ailesine teşekkürler.
İlk defa İngilizce kursuna katılmakla beraber şu an gayet memnunum. JustEnglish diğer şubeleri hakkında pek fazla bilgim yok ama Şirinevler şubesinde gerekli ilgiyi alabiliyorum. Hocalarımız dahil hepsi birbirinden iyi, Just tavsiyemdir.
Merhabalar, 2014 Eylül ayında gerçekleştirilen YDS’den önce 4 defa daha yabancı dil sınavına girdim. En son 2014 Nisan ayında girdiğim YDS’den 53,75 aldım. 2014 Eylül YDS’den ise 70 aldım. Notumdaki bu yükselmede B. Hocanın önemli katkısı oldu. Geçen sene Karacan… Devamı İçin Tıklayınız.
“Toefl sadece ingilizceyi degil sabirlari da test eden zorlu bir surec. Bu surecte Just English ailesi, gerek idaresi gerekse egitmenleriyle en iyi sekilde yanimda olmasalardi 2 ay gibi kisa bir surede istedigim puani almam oldukca zor olurdu. Tesekkurler Just English,… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English; Yeni başladım şu an için bir sıkıntı yaşamıyorum. Haftasonu grubu için saatler işleyiş uygulama gayet iyi ve verimli geçiyor.
Öncelik olarak İngilizce kursu ararken kafamda birçok soru vardı. Birçok İngilizce kursu gezdim ve doğru tercihin Just English olduğuna karar verdim ve iyi ki bu kararı vermişim. Kursun öğretmenleri ve danışmanları vs. çok anlayışlı duyarlılar. Kursun eğitim seviyesi çok güzel… Devamı İçin Tıklayınız.