Genel İngilizce Kursu Referansları, İngilizce Kursu Referansları
Just English bana çok şey kattı. Kelime haznem genişledi. Sürekli kelime mesajı atıyorlar. Dersler güzel geçiyor.
YDS hızlandırılmış kursun, sınava yönelik düzeyde egitimi, konu anlatımı, kelime çalışmalrını ve deneme sınavlarını yeterli ölüçüde buldum. Kurs eğitmeninin yaklaşımı ve bütünbe hakimiyeti çok iyi düzeyde …..
Çalışan personel ve öğretmenlerimiz her şeyi paylaşabileceğimiz kişiler. Öğretmenlerimizin ders anlatımlarını yeterli buluyorum. Kursla ilgili sıkıntımız yoktur.
Hocaların hepsinden memnunum. Hepsi deneyimli, cana yakın, eğlenceli hocalar. Dersler zevkli geçiyor. Her gün yeni kelimeler öğrenmemiz amacıyla mesaj gelmesi güzel bir şey.
Kursa başladığım ilk gün ingilizcede hiç bir şey bilmediğimi biliyordum, ama şansımı denemek için bu kursa başladım. Kurs boyunca yaptıgımız çalışmalar büyük bir yol katetmeme yardımcı oldu. Hocamızın verdiği reading parçalarını ilk okudugumda hiç bir şey anlamıyordum ve yardım alıyordum…. Devamı İçin Tıklayınız.
İstanbul’da daha önce başka bir kurs merkezinin toefl kursuna gitmiştim ancak yeterli puanı alamamıştım. Daha sonra işim dolayısıyla Bursa’ya taşındım ve Bursadaki tek ielts kurs merkezi olan Justenglish’e başvurdum. J. hocanın sayesinde 2 ay gibi kısa bir sürede benim için… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English ailesine katılmaktan çok mutluyum. Hocalarımız son derece deneyimli olup eğitim konusundaki bütün problemlerimizde yardımcı olmaktadır. Personelimiz bize karşı çok güler yüzlüler. İyi ki eğitimimi Just English’te almaktayım. Teşekkürler Just English..
Öncelikle aldığım eğtimden ve hocalarımdan gayet memnunum ayriyetten bizler ile ilgilenen personel arkadaşlar gayet ilgili cok memnunum.Bir de şu Yabancı hocalar yok mu , dersler ciddiyet ve eğlenceyle sürmekte. JustEnglish’i tavsiye eder miyim ? Bir gelin görün emin olun.İngilizcedeki tüm… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English öğrencisiyim. M. hocanın verdiği derslerden son derece mamnunum, yaklaşımlarını çok samimi ve içten buluyorum. İstediğim zamanlarda etüt alabiliyorum. Personelden son derece memnunum, güler yüzlü ve sıcak kanlılar. Etüt alamadığım zamanlar önceliğim elif hoca olmasını istiyorum. Taksitlerimde bayağı esneklik… Devamı İçin Tıklayınız.
Sınıflar çok temiz.Cafe çok güzel.A. Hoca çok bilgili ve ilgili bir öğretmendir.İ. Hoca teşvik edici ve pozitif bir hocamızdır.
Kurumunuza tavsiye üzerine geldim ve aldığım eğitimlerden, ders veren eğitmenlerimden çok memnunum. Çalıştığım kurumda yabancı dil eğitimi almak isteyen meslektaşlarıma, hiç düşünmeden, kurumunuzda eğitim almaları konusunda referans olacağım. Verilen eğitim ve öğretim için Just English’e teşekkürü borç bilirim.
Kurumunuzda yaklaşık bir yıldır eğitim almaktayım. Öğretmenlerin ve yönetim kadrosunun işlerini severek yapması, beni kurumunuza daha da yaklaştırdı. Bu durumdan dolayı Just English’e teşekkür ederim.
Kursa daha yeni başladığımız için herhangi bir görüş bildiremem. Fakat öğretmenimizin ilgisine teşekkür ederiz.
Just English Mecidiyeköy şubesi eğitimime çok kısa süre önce başladım. Başta konuşulanlar nasılsa kısa bir süre olmasına rağmen eğitimden şu an için memnunum. Eğitim bitene kadar memnuniyetimin devam edeceğinden hiçbir şühem yok.
İngilizce eğitimi aldığım bu kurum, İngilizce dil gelişimime çok büyük katkı sağlamıştır. Speaking clublar, dersler, birebir imkânları öğrenme hızımı arttırmıştır. Eğitim kurumunda isteklerimizle ilgilenilmiştir. Aldığım eğitimden, hocalarımdan ve tüm çalışanlardan çok memnunum.
Just English Nilüfer Şubesi öğrencisiyim. Kursa başlayalı çok uzun bir zaman olmamasına rağmen gördüğüm ilgiden, derslerin gidişatından, öğretmenlerimden çok memnunum. İngilizceyi öğrenmek için gösterdiğim çabanın Just English ile daha da iyi olacağının farkındayım artık. Bu 3 haftalık süreçte güler yüzlerinin… Devamı İçin Tıklayınız.
Kurs döneminden ve verilen eğitimden, hocaların öğrencilere ilgisinden çok memnunum. Kısa zamanda hocaların, dil eğitimime çok büyük katkıları oldu. Yaz tatili nedeniyle donduruyorum. Fakat kesinlikle devam etmeyi düşünüyorum.
Just English Ataköy Şubesi’nden gerek eğitim, gerekse güler yüzlülük açısından çok memnunum. Dersler, eğlenceli bir biçimde, gayet akıcı geçiyor. Motivasyonumuzun artmasında etkileri çok büyük… Arkadaşlarıma tavsiye ettiğim bir yer. Burada eğitim almaktan gayet memnunum. Eğitim açısından da, hizmette güler yüzlülük… Devamı İçin Tıklayınız.
Justenglish’in bilgi almak için telefon açtığım günden eğitim sürecimin bu son gününe kadar her hususta dört dörtlük bir hizmet verdiğini düşünüyorum. İlk olarak saygıdeğer hocama bize verdiği mesleki bilgisi, derste gösterdiği sabrı, her daim gösterdiği güler yüzü ve anlayışlı tavrı… Devamı İçin Tıklayınız.
Öncelikle S. hocamızın güler yüzü ve konuya hâkimiyeti, ders devamlılığını, derslerin daha eğlenceli geçmesini ve girdiğim sınavlarda başarılı olmama katkı sağlamıştır. S. Hocama bu sebepten dolayı çok teşekkür ederim.Kursun da ders süresince ve ders sonrasında sağladığı etkinliklerden ve bunlardan faydalanabiliyor… Devamı İçin Tıklayınız.
Justenglish bünyesinde bir öğrenci olarak gayet memnunum çalışanların ilgisi içinde çok teşekkür ederim.
Just English içerisinde iki haftadır eğitim almaktayım. Kurumun kendisinden çok memnunum. Buraya ilk geldiğimde bu kurumun dışında başka kurumları da araştırmayı düşünüyordum ancak kurumdakilerin ve çalışan arkadaşların verdiği güven sayesinde yeni bir arama ihtiyacı duymadın güvenle kayıt oldum. Ayrıca kurumun… Devamı İçin Tıklayınız.
Kursun kaliteli eğitimi ve deneyimli hocasıyla gerçekten iyi bir eğitim aldığıma inanıyorum.Tabi ki bunun yanında sıcak bir ortamda mevcut.Hocamla istediğim zaman iletişim kurabiliyorum ve anlayamadığımı sorabiliyorum.Bu da daha hızlı öğrenmemi sağlıyor.Hocamızın yabancı olması da bizim için büyük bir avantaj oldu.İlkin… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Bursa Nilüfer Şubesinde öğrenciyim. Yaklaşık 5 aylık öğrencilik serüvenimde, hem sıcak ortamı hem de eğitim kalitesi ile kişisel gelişimime katkıda bulunan Just English ailesine teşekkür ederim. Sevgiler.
Öncelikle burada bulunan öğretim görevlileri ve eğitim danışmanımızdan gördüğümüz ilgiden çok memnun kaldık.Verilen eğitim verimli oldu ve bize aynı zamanda korkularımızı yenmemizi sağladı.Gerek genel ingilizce gerek ise IELTS eğitimlerinden aldığımız bilgiler bize çok katkı sağladı.Kurumun eğitime ve öğretmeye yönelik ilgii… Devamı İçin Tıklayınız.
Öncelikle bu kurumda eğitim aldığım için çok şanslı hissediyorum. Çükü eğitim alanındaki bütün öğretim üyelerinin kendi dallarında başarılı olduğunu düşünüyorum. Bunun yanı sıra eğitim departmanının ilgisinden de çok memnuniyet duydum. Derslerin alıştırmaları ve etütlerin, günlük hayatımda verimini çok aldım. Henüz… Devamı İçin Tıklayınız.
Merhaba arkadaşlar…Yurtdışında eğtim görmek için yabancı dil eğitimi almaya karar verdim.İngilizce eğitimi veren tüm kurumları gezidm ve son olarak da Just English’e geldim. Bu kurumdaki insanların samimiyeti ve sıcak kanlılığı beni gerçeken şaşırttı. İngilizce eğitimi için yeniden bir karar verecek… Devamı İçin Tıklayınız.
3 kur boyunca aldığım eğitimden son derece memnun kaldım. Özellikle hocadan çok memnunum. Ders içerikleri yeterliydi.
Burayı bulmakta ve tercih etmekte hiç zorlanmadım neredeyse tüm english kurumlarını ve kurslarını araştırdım içlerinden en iyi ve en kaliteli, deneyimli ve ne yaptığını bilen bir kurumla karşılaştım. Tüm eğitim boyunca alınacak eğitimlerde yardımcı kaynaklar, içerikler, etütler, birebir etütler ve… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English ailesinde bulunmaktan çok mutluyum. Burada herşey çok eğlenceli iyi ki varsınız.
Justenglish kurumunuzda 2 haftadır almanca eğitimi alıyorum. Gelmeden önce çok korkmuştum ama hocamız sayesinde tüm korkularım gitti. Çok anlayışlı ve sevecen bir insan. Bundan dolayı çok mutluyum. Kurumdan da çok memnunum.
Kurumunuza uzun araştırmalarım sonucunda kayıt oldum. Kayıt olduğum için hiç pişmanlık duymadım. Gerek aldığım eğitim gerekse ders veren eğitmenlerimden çok memnunum. Doğru eğitmenler seçtiğiniz için sizleri kutlar, başarılarınızın devamını dilerim.
JustEnglish bence sıkılmadan ,eğlenerek İngilizce öğrenebileceğiniz muhteşem bir yer.
Pek çok cümle kurabilirim ama özetle şunu söylemek istiyorum, Almanya’da eğitim almak, Almanya’da çalışmak, herhangi bir Almanca konuşulan ülkede bulunmak ya da sadece Almanca öğrenmek istiyorsanız, sevgili hocam ile çalışmalısınız. Yalandan dolandan uzak, gerçek ve kalıcı bir dil eğitimi için,… Devamı İçin Tıklayınız.
İngilizce öğrenmek isteyenlerin bir numaralı tercihi olan kurum… Yetkilileri ve öğretmenleri, sizin öğrenmeniz için, sizden daha fazla çaba gösteriyorlar. Gelmediğim zamanlar, arıyorlar vs. Sevgilimden daha fazla Just English’le görüşüyorum.
Just English Kadıköy Şubesi’nde bu dönemle birlikte toplam iki kez eğitim aldım ve iki dönem de gayet verimli ve başarılı bir dönemi daha noktalıyoruz. Bu başarıma katkı sağlayan hocalarıma katkılarından ve özgün çözümlerinden dolayı teşekkür ederim. Daha iyi oldu çünkü… Devamı İçin Tıklayınız.
Kursa gelerek doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum. YDS hakkında farklı bir bakış açısına sahip oldum. Verdiğiniz ipuçları gerçekten hem hız hem doğru anlamak açısından çok verimli oldu. Bir aylık sürede gayet iyi bir ilerleme kaydettim. Belki biraz daha gramer anlatılabilirdi…. Devamı İçin Tıklayınız.
YDS için ne kadar iyi olduğunu bilerek kayıt yaptırmaya karar verdim. F. hoca kursun kalitesi yanında derse herzman hakim,çok iyi bir eğitmendir. Emeği için teşekürler.
Bu kurumun daha önce reklamlarını gördüm ve internet üzerinden araştırdım.İyi bir eğitim kurumu olduğunu yorumlardan görünce yüz yüze görüşmeye ve bilgi almaya gittim.Çok iyi ve sıcakkanlı insanların çalışıyor olması ve güler yüzlülükleri, çalışma programları ve kur bittiğinde ingilizce konuşma garantisi… Devamı İçin Tıklayınız.
Her ne kadar hedefim olan TOEFL seviyesine iş yoğunluğum sebebiyle ulaşamasam da. Bu sıcak yuvanın içinde aldığım İngilizce eğitimimin bu yıl başlayacağım; çalışma ekonomisi ve endüstriyel ilişkiler lisans eğitimimde bana çok faydalı olacağına inanıyorum. Bu vesile ile tüm nazımı çekerek… Devamı İçin Tıklayınız.
Nilüfer Şubede YDS öğrencisiyim Eğitimi sayesinde ilk deneme sınavı ile son deneme sınav sonucunu karşılaştırdığımda gelişmeyi görebiliyorum. Katılım yapılmadığında öğrencinin aranması, takip edilmesi güzel yönlerden biri… Hocamızın bilgi ve tecrübesi çok yardımcı oldu.
Yabancı dil günümüzde çok önemli olduğu için iyi bir araştırma yapmam gerekiyordu ve yaptığım detaylı araştırmalar sonucunda Just English’ i buldum. Just English ile çalışan güçlü medyatik isimleri görünce görüşmeye karar verdim. İlk önce telefon ile sonra yüz yüze görüştüm… Devamı İçin Tıklayınız.
Bu kurs benim için çok faydalı oldu. Eksik kalan konularımı tamamladığımı düşünüyorum. Eğitmenler gerçekten çok iyiler.
Just English’ te İngilizce öğrenmeye başladığımdan beri tüm şubelerinde eğitim alma şansına sahip oldum.Hepsinde tanık olduğum durum aynıydı; öğretmenler ve çalışanlar sıcak ve anlayışlı ayrıca öğrenmen için oldukça teşvik ediciler.Hala İngilizce öğrenmeye başlamadıysanız en iyi çözümü kesinlikle burada bulabilirsiniz.
Just English Nilüfer Şubesi öğrencisiyim. Olumlu olarak hocalarım gayet kaliteli, gramer dersleri gayet kaliteli ve öğretici geçiyor. Kurum çalışanları her konuda yardımcı oluyorlar.Olumsuz olarak, konuşma derslerinde, konuşma konusu daha önceden hocalarımız birkaç konu bulup araştırma yapsalar daha verimli olur. Ve… Devamı İçin Tıklayınız.
C. Hoca’ya bayılıyorum gerçekten hayranım dersi çok eğlenceli işliyor ve çok güzel İngilizce konuşuyor.Onunla ders işlemek gerçekten güzel ve akıcı.M. Hocamız da çok iyi bir İngilizceye sahip olduğunu biliyorum.
Merhabalar; ben Just English Nilüfer şubesinde bir buçuk aylık öğrenciyim. Hocalarımdan ve burada çalışan herkesten çok memnunum, bana her şekilde destek oluyorlar. Bütün imkanlar burada mevcut eğitim olarak. Hiçbir yeri kötülemek istemem ama burası benim favori yerim. Buraya gelip eğitim… Devamı İçin Tıklayınız.
Buraya ilk olarak kararsız geldim, ama geldiğim gün gayet iyi davrandılar. Kursa başladığım gün hiçbir şey bilmiyordum. Ancak çok yardımcı oldular. Herkesin Just English’e gelmesini tavsiye ederim.
Ben kurstan genel olarak memnun kaldım. Kısa sürede güzel programlarına yapıldığını düşünüyorum. Hocamızın enerjik anlatımı da motive odaklı oldu. Hepimizle tek tek ilgilendi. YDS kursu araştıran arkadaşlarıma tavsiye ederim ve veda pastamız çok lezzetliydi.Bizi özleyin…
Eylül ayında Just English Beylikdüzü Şubesi’nde eğitime başladım.Hedefim Ielts’den 6.0 almaktı.Başlarda her ne kadar tereddüt yaşasam da hocamla görüştükten sonra kesin kararımı verdim.Gerek kurum çalışanları, gerekse de en başta hocam saolsunlar hiç yanıltmadılar, hiç üzmediler ve şuan sonsuz müteşekkirim! 19… Devamı İçin Tıklayınız.
YDS hazırlık eğitimi hızlandırılmış program olmasına ve gün içindeki iş yüküme rağmen beklediğimden daha faydalı oldu. Bizim bir aile olduğumuzu hissetmek çok güzel. Hocalarımız gayet doğru bir tercih olmuş. Değişiklik insanı zinde tutabiliyor. Keşke biraz daha çalışabilecek zaman ve gücüm… Devamı İçin Tıklayınız.
Rakiplerinizi ve sizi uzun süre analiz ettikten sonra kurumunuzdan hizmet almaya karar vermiştim. Geçen zaman içinde almış olduğum kalite eğitim ve güleryüzlü personelinizle kurumunuzu taktir eder, teşekkürlerimi bir borç bilirim. Kuşkusuz dile getiririm ki kaliteli bir dil eğitimi almak için… Devamı İçin Tıklayınız.
YDS ve özel ders için kayıt olmuştum. Hocam G. Ç. ile derslere başladım. İnternet yoluyla kuruma ulaşıp kayıt oldum. Verilen eğitimden ve kalitesinden de memnunum ve yakın yada uzak arkadaşlarıma da tavsiyede bulunuyorum.
Elementary grubunda ders görüyorum. Başlayışımızdan bu yana kurumun gerek konuşma gerek dilbilgisi öğretimi yönünden ve oldukça aktif olan işleyişinden çok memnunum ve size teşekkür ediyorum.
Arkadaşlar gerçekten ingilizce öğrenimi konusunda çok iyiler, gerek kurum gerekse öğretmenlerin ilgi ve alakası öğrenciler üzerinde çok olumlu sonuçlar yaratıyor. Tercih etmenizi öneririm. Hocalarımızın anlatımları, iş disiplinleri ve güler yüzleri için çok teşekkür ediyorum.
Eğitim boyunca, öğretmenlerimizin, gerek davranışları, gerekse tutumları (ders içi ve ders dışı), öğrenciyi her zaman motive etmektedir. Özellikler elementary grubuna ilk başladığım zaman, İngilizce seviyemin çok düşük olmasına rağmen, konuları mantık açısından ele alarak açıklamaları, konuları daha iyi kavramama neden… Devamı İçin Tıklayınız.
Derslerimiz oldukça yoğun geçiyor.Verimli derse yönelik geçiyor.S. ve P. Hocamızda oldukça iyiler.Anlamamız için sonuna kadar uğraşıyorlar. Bir kere anlatıp geçmiyorlar.
Derslerle ilgili olarak sistemle ve konularla ilgili bize çok açık ve net bilgiler vermekte hocamızın azmi ve çabaları bize getireceği başarıya olan inancımızı artırmakta.Son olarak bu kurumda YDS’ ye hazırlandığım için doğru karar verdiğimi düşünüyorum G.Ç. hocamıza ve JUST ENGLISH’e… Devamı İçin Tıklayınız.
Derslerimiz, hocalarımız ve bu kurumun eğitimi mükemmel. harikadır. Okullarda aldığım dil eğitimine rağmen burada aldığım dil eğitimiyle kendimi çok geliştirdim. İngilizce öğrenmeme ve korkumu yenmemi sağladı ve İngilizceyi rahatça öğrenmeye başladım. Hocalarımızın anlatımı ve bize davranışı İngilizceyi öğrenmemizde yardımcı oluyor…. Devamı İçin Tıklayınız.
İngilizce eğitimini almaya karar verdiğimanda İstanbul’daki bütün ingilizce kurslarını teker teker gezdim.Bütün kursların görevlileri ile görüştüm fakat Just English’de ki sıcaklığı ve ilgiyi hiç bir kursta görmedim. Görüşmemden hemen sonra Just English’e kaydımı yaptırdım.Ve şuan ingilizce eğitimimi burda almaktayım.Derslere girdikten… Devamı İçin Tıklayınız.
Haziran 2013’te B2 seviyesinde Almanca Kursu ararken hocamla tanıştım . Justenglish’e başvurduğum gün, kurumda bu düzeyde dil eğitimi verebilecek Alman bir hocanın bulunduğunu, ancak öncelikle kendisiyle görüşüp onayını aldıktan sonra ilgili sınıfta eğitime başlayabileceğimi belirtti kayıttaki yetkili. Beraber Hocanın sınıfına… Devamı İçin Tıklayınız.
Merhabalar…Just English e tavsiye üzerine geldim ve kapıdan girdiğim anda ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım..İdari kardonun sıcaklığı ve ilgisi,hocaların arkadaşça yaklaşımları ve akıcı anlatımları ile kendinizi çok rahat ve güvende hissedeceğiniz,sıkılmadan,eğlenerek öğreneceğiniz bir kurum JUST ENGLISH..
Öncelik olarak İngilizce kursu ararken kafamda birçok soru vardı. Birçok İngilizce kursu gezdim ve doğru tercihin Just English olduğuna karar verdim ve iyi ki bu kararı vermişim. Kursun öğretmenleri ve danışmanları vs. çok anlayışlı duyarlılar. Kursun eğitim seviyesi çok güzel… Devamı İçin Tıklayınız.
Dersler çok akıcı. Öğretmenler ve öğrenciler arasında iletişim çok samimi.Derste tam bir arkadaşlık ortamı var. Hocanın öğrencilerle olan ilişkileri çok iyi. Hocalar oldukça tecrübeli ve alanlarında uzman arkadaşlardan oluşuyor.
Kursunuzun hafta sonu sabah grubu YDS sınıfı öğrencisiydim. 7 Eylül tarihli sınav sonuç belgemi aşağıda görebilirsiniz. 2014 ilkbahar dönemi YDS’den 50 puan almıştım. Önceki sınava kıyasla paragraflarda, cümle tamamlamalarda ve anlama yönelik olan sorularda daha başarılıydım. B. hocanın öğrencisi olmanın… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’e geldiğim için çok mutluyum. Hem çok iyi İngilizce öğreniyorum hem de iyi arkadaşlar edindim. Öğretmenlerimden de son derece memnunum, öğrencilerle çok ilgililer.
İngilizce öğrenebilmek için geldim ve şuanki durumumdan memnunum. Sıcak ortam ve hocaların iyi karşılaması benim için çok önemliydi. Teşekkür ederim.
Haftada 3 gün G. Hoca ile beraber birebir ders yaptik. Oldukça memnun verimli gecti derslerimiz ve sayesinde İngilizcem epey gelişti. Her anlamda memnun kaldım derslerden.G. Hocaya ve justenglish e teşekkür ederim.
Just English Kurumuna, gördüğüm ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ederim. Öğretmen ve eğitim danışmanlarımızın teşvikleri İngilizce öğrenmemize büyük katkı sağlıyor.
İngilizce bilmek kariyerinizde yükselmeniz ya da kariyerinizi değiştirmek konusunda size yardımcı olur.. Gelişmekte olan ülkelerin başında yer almaktayiz. Teknolojiyle sanayileşmenin sürekli yenilendigi ve ilerledigi bi çağdayız. Ithal firmaların oldukça ülkemizde yer aldığını görmekteyiz. Turizm açısından zengin ve doğal güzellikleri olan… Devamı İçin Tıklayınız.
IELTS sınavı için kursunuzdan almış olduğum 2,5 aylık yoğun program, özellikle yabancı eğitmenlerle sıfır Türkçe eğitim yapıldığından bana çok yardımcı oldu. Dokümanter araçlardaki seviye de yüksek idi. İlk sınavımı kazanamasam da, bu kursun bana katkısını inkar edemem. Sınava hazırlanacak arkadaşlara… Devamı İçin Tıklayınız.
Merhabalar, Marmara Üniversitesi sosyal bilimler enstitüsünde yüksek lisans yapmaktayım. Just English’e arkadaşlarımın tavsiyesi ile kayıt yaptırdım. Kayıt sırasında vaat edilen herşeyin birebir gerçekleştidiğini gördüm ve bana yeniden alacağım kurlar için güven kaynağı oldu. Ders saatleri dışında almış olduğum etütler gösterilen… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Bursa Nilüfer şubesinde eğitim alıyorum. Bu zamana kadar gördüğüm eğitim ve ilgiden çok memnunum. Hocaların ilgisi, güler yüzleri bizleri motive eden büyük bir etmen. Eğlenerek, sıkılmadan eğitim almanın tek adresi. Etüt imkanları ile konuyu anlamanızı tamamen sağlıyorlar. Yabancı… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Ataköy’de yaklaşık on aydır eğitim alıyorum. Bu kuruma, uzun araştırmalarım sonucunda ulaştım. Gerek eğitmenleri, gerekse tüm diğer personelleri ile düzgün ve ilgili bir kurum… İstek ve bilgilendirmeleri çok yerinde tekrarlarla öğrencilere aktarılmakta… Gelişmekte olan bu kuruma teşekkür ediyorum.
Just English kurumunda elementary kurunda eğitim almaktayım. Dersimize giren hocalardan memnunum. Dersler gayet iyi anlatılıyor.
Özel eğitim kurumlarında karşılaştığım disiplin sorunuyla burada karşılaşmamak sanırım TOEFL sınavında başarılı olmamda en büyük etkendi.Lakayit olmayan ama aynı zamanda sıcak bir ortam sağlayan deneyimli öğretmenlere ve sıcakkanlı çalışanlara teşekkür ederim. S. Hanıma beni tüm gıcıklığıma rağmen buraya kazandırdığı için… Devamı İçin Tıklayınız.
Ben her şeyden önce sıcak ve samimi tavrınızdan dolayı kuruma teşekkür etmek isterim. Kursa yarısından itibaren başlamama rağmen motive etmedeki başarılı tavırlar benim hiç düşünemeyeceğim kadar hızlı ilerlememi sağladı. İyi bir öğretici, konulara hakim, işini iyi yapan ve seven hocalarım… Devamı İçin Tıklayınız.
Buraya ilk geldiğimde güler yüzlü insanlarla karşılaştım. Eğitimi ve disiplin kalitesiyle gerçekten iyi bir kurum. Umarım bu başarısını arttırarak devam eder.
Almış olduğum 3 kur İngilizce eğitiminden memnun kaldım. Eğitim süresince önemli bir gerçek var ki kayıt dondurma ve nakil işlemleri sorunsuzca Just English eğitim merkezi tarafından çözümleniyor.Minnettarlığımı belirtmek isterim.Teşekkürler.
Kurumdan eğitim, öğretim ve hocalar açısından her anlamda memnunum. Sistem dört dörtlük işliyor. Hiç bir sıkıntı yok. Geriye dönüp baktığımda “Keşke” değil “İYİKİ” diyorum. Forever Thanks JUST ENGLISH.
Yaklaşık bir yıldır kurumunuzda dil eğitimi alıyorum. Hocalarımızdan ve kurumumuzda çalışan memur arkadaşlardan çok memnunum. Ortam güzel, hocalarımız çok disiplinli ve öğrencileriyle birebir iletişim kuruyorlar. Sorunlara çözüm odaklılar. Böyle gitmesi dileğiyle…
Önyargılarla başladığım kursun dördüncü haftasında Just English dil kursunun eğitim seviyesi ve kalitesinin beni şaşırttığını söyleyebilirim.Öğretmenlerin öğrencilerin seviyelerine göre sergiledikleri yaklaşım ve eğitim metodları dil öğrenimini kolaylaştırıyor. TOEFL’dan istediğim skoru alacağıma dair inancım arttı.
Just English YDS 22 sınıfında 2.5 aylık eğitimimde gerek eğitimden gerekse hocalarımızdan gayet memnun kaldım. Hocalarıma katkılarından ve emeklerinden dolayı teşekkür ederim.
İngilizceyi benim için zor bir uğraştan basit ve eğlenceli bir hale getiren hocalarından tutun da kantindeki amcaya, öğrenci kaydını yapan güler yüzlü insanlara kadar her şey çok güzel. Buraya gelmek için can atan bireyler olmak İngilizce öğrenmek için atılmış en… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’e bir web sayfasındaki ilanları sayesinde rastladım.Birçok kurs araştırmama rağmen,başlangıçta biraz da tereddüt ederek kayıt yaptırmaya karar verdim.Derslere başladıktan sonra doğru bir seçim yaptığımı anladım.Birkaç kelime ve cümle dışında İngilizcem yok denecek kadar azdı.Elementary seviyesinden başlayarak Upper-Intermediate seviyesine kadar… Devamı İçin Tıklayınız.
Eğitim elemanlarını çok iyi buldum. Just English gerçekten hayatımı değiştirdi. İngilizcem yavaş yavaş gelişmeye başladı. İlk buraya geldiğimde, eğitim elemanlarının güler yüzüyle karşılaştım. Burası bana çok samimi geldiğinden burayı tercih ettim ve iyi ki de tercih etmişim.
Ben Just English öğrencisi Melike Yılmaz. Bu kurs sayesinde İngilizce seviyem iyi oldu. Konuşmam anlamam yazmam ilerledi. Kelime bilgim genişledi. Hem Türk öğretmenlerimiz hem de yabancı öğretmenlerimiz çok iyi.
Arkadaş tavsiyesiyle Just English’i seçtim. Eğitiminden ve öğretmenlerinden memnunum. Öğretmenimiz H. Hocaya sevgiler saygılar dileyip noktamı koyuyorum.
İstemek, arzulamak bir şeyi öğrenmeye başarmaya son bir adımın kaldığını gösterir.Ben bu adımı Just English ile atmaya karar verdim.Almanca eğitimimin 6 ay önce başlamasına rağmen epey şey öğrendim. Benim için gerekli olan Goethe A2 sertifikasıydı. Bu süre içerisinde güzel bir… Devamı İçin Tıklayınız.
Kursunuzun Şirinevler şubesinde upper-intermadiate eğitimi aldım. Hem eğitmenlerden hem de idari kadrodan çok memnundum. Özellikle H. Hanım’a yardımlarından dolayı çok tşk ederim…
Kurumunuza tavsiye üzerine geldim. Yararlı olacağından şüphe ediyordum. Fakat şu an verilen eğitimden memnunum. Gerek hocalar, gerek verilen dokümanlarla çok yararlı bir eğitim verilmektedir. Verilen eğitim için Just English Kurumuna teşekkür ederim.
Kurumunuzdan aldığım eğitim süreci henüz çok az iken geleceğime duyduğum ümit çok fazla. Bunu bana hissettirdiğiniz için çok teşekkürler. Güler yüzlü ve yardımsever personelinizle her hafta sonu pozitif enerji ile doluyorum. Başarılarınızın devamını dilerim.
“Toefl sadece ingilizceyi degil sabirlari da test eden zorlu bir surec. Bu surecte Just English ailesi, gerek idaresi gerekse egitmenleriyle en iyi sekilde yanimda olmasalardi 2 ay gibi kisa bir surede istedigim puani almam oldukca zor olurdu. Tesekkurler Just English,… Devamı İçin Tıklayınız.
Nisan ayında haftaiçi TOEFL kursuna gelmiştim. Gerek kurs içeriğinden gerekse hocalardan cok memnun kaldığımı belirtmek istiyorum. Teşekkürler!
Just English’i TOEFl ve IELTS kursları konusunda yaptığım ayrıntılı araştırma sonucu buldum.Bursa’da şubesi olmasına da son derece sevindim.Gerek öğretmen kadrosu gerekse idarecilerin yaklaşımları ile doğru bir yer seçtiğime eminim.Aldığım eğitimin kendi ülkemde bir yabancıdan olması, bu kişinin sınav sistemine hakim… Devamı İçin Tıklayınız.
Merhaba, öncelikle Justenglish’te aldığım derslerden memnuniyetimi bildirmek isterim. Öğretmenlerimizin dersteki ilgisinden ve özellikle Just English eğitim danışmanlarına ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Diğer seviyelerde görüşmek üzere.
Just English’e yaklaşık olarak 9 aydır eğitim almaktayım. Kursuna geldiğim ilk günden buyana ilk günki heyecanla ingilizceyi devam ediyorum. Kaza geçirmeme rağmen kırık belim ve alçılı ayağım ile eğitim almaya geldim. Burada olduğum için mutluyum 🙂 🙂 🙂
I am very happy to attend just English for Toefl class.Teachers are very familiar to Toefl system and they show you what point you should focus on. It is not just English but also system 🙂 When you mix the… Devamı İçin Tıklayınız.
Dil öğrenmenin sorun olduğu ülkemizde Just English çok güzel iş çıkarıyor. Ortamın sıcaklığı, çalışanların sorun çözme üzerine becerisi, müşteri odaklı çalışmalar, içi boş olmayan sosyal faaliyetler gibi birçok güzel şey yazılabilir. Ama bunlardan en önemlisi gerçekten dil öğreniyorsunuz. Rusça gibi… Devamı İçin Tıklayınız.
Ben sınav amaçlı Just English’e geldim.İngilizce konusunda oldukça yeteneksiz olduğum için birebir eğitimi tercih ettim. Benim gibi birini bile ingilizce sorularını anlayarak çözen birine dönüştürüyorlar.Ayrıca sadece birebir derslerde değil, ek dersler, misafir öğrenci olarak diğer sınıflara girmeye kadar her türlü… Devamı İçin Tıklayınız.