Akademik Eğitim Kursları Referansları, Ielts Kursu Referansları
İngilizce ve dil öğrenimi her ne kadar kişinin çalışma azmi ve isteğiyle doğru orantılıolsa da; öğreticinin öğrenciyi motive edebilmesi ve öğretme konusunda istekliliği, tüm personelin sıcaklığı, ders ve materyallerin zenginliği ve öğretim metodu gibi birçok kriterin de dil öğrenimini çok olumlu etkilediğini düşünüyorum. Yabancı öğretmenlerimizin kaliteli ve tecrübeli olması İngilizce konusunda endişe ve eksikliklerimizin giderilmesinde önemliydi. Yanlızca IELTS değil akademik İngilizcemizin ilerlemesi için de bu kursun alınmasından dolayı memnunum. Uzun suredir kullanmadığım İngilizcemi hatırlamak ve ilerletmek amacıyla 3 ay önce başladığım intermediate sınıfından sonra iş yerimde İngilizce devam eden toplantılara bile katılabilmeye başladım. Aile sıcaklığında bir kurs ortamında, bol pratik yaparak öğrendiğim ve isimde de fayda gördüğüm İngilizcemden dolayı Just English Beşiktaş’a, beni bu aileye kazandıran M. Bey’e, hocaların hocası E. Hoca’ma ve J. Hocam ve tüm çalışanlara sonsuz teşekkür ederim. İngilizce öğrenmek isteyen, ilerletmek ve hatırlamak isteyen herkese kursunuzu gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. Tekrar teşekkürler.
Just English’te hemen hemen 3 aydır eğitim görmekteyim. F.E ve E.C hocalarımızdan genel olarak memnun kaldım. Derse yeterli materyallerle geliyorlar, gerek kaynak kitapları gerekse fotokopilerle bize daha faydalı olmaya çalışıyorlar. Çalışanların güler yüzlü olması her zaman çok önemlidir ve bunu… Devamı İçin Tıklayınız.
Öncelikle S. hocamızın güler yüzü ve konuya hâkimiyeti, ders devamlılığını, derslerin daha eğlenceli geçmesini ve girdiğim sınavlarda başarılı olmama katkı sağlamıştır. S. Hocama bu sebepten dolayı çok teşekkür ederim.Kursun da ders süresince ve ders sonrasında sağladığı etkinliklerden ve bunlardan faydalanabiliyor… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’te aldığım 5 haftalık Toefl eğitiminden çok memnun kaldım. Özellikle derslerde hocaların verdiği bilgiler ve taktikler sınav için bana çok şey kazandırdı. Özellikle hocam M.’ın derste gösterdiği ilgi ve alakadan oldukça memnun kaldım.
Kelime ve gramerde kurs sayesinde kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum. Kursun öncelikli amacı da bu hususta olmalı zaten, diğer kısımlar daha çok kişinin kendi çabasıyla olacak şeyler. Biz de bu doğrultuda daha çok ders istedik. Faydalı olduğunu düşünüyorum.
Just English dil okulunun Upper-İntermediate kurunda eğitim gören bir öğrenci olarak her şeyden memnun olduğumu söyleyebilirim.Dersimize giren hocamız yeterince donanımlı olup bize bilgisini aktarıyor. Verdiği ödevleri sonraki günler kontrol edip yanlışlarımızı muhakkak gösteriyor.Derslere zamanında başlayıp zamanı israf etmeden derse tüm… Devamı İçin Tıklayınız.
Yaklaşık 1 yıldır Eğitim Kurumunuzda İngilizce Eğitimi almaktayım. Bu geçen zamanda Eğitim stratejinizi kurum olarak beğeniyorum. Hocamızın gayretini ve bilgisini ders anlatma şeklinden ve yaklaşımından dolayı takdir ve teşekkür ederim.
Kurumunuza tavsiye üzerine geldim. Eğitim departmanınızdan çok memnunum. Buradaki arkadaşlar bize çok yardımcı oluyor. Hocalarımızın enerji ve ilgilerinden dolayı büyük gelişim gösterdik. Herhangi bir sorun olduğunda yardımcı olmak için büyük çaba sarf ediyorlar. Her şey için teşekkürler.
Kurumdan upper-intermediate ve YDS olmak üzere iki kur aldım. Almış olduğum kurlarda eğitmenlerin ders işleyişinden memnun kaldım. YDS eğitmenlerimiz ders saatleri dışında da bizlere sınava hazırlık konusunda yardımcı oldular. İlgilerinden ve yardımlarından ötürü kendilerine teşekkür ederim.
İyi günler. Bu sene sizden Bakırköy şubenizde özel İspanyolca dersi aldım yaklaşık 70 saat. Hocam E.’ydı. Kendisi gerçekten çok eğlenceli ve öğrenciyi derse bağlamayı iyi bilen bi hoca. Hangi öğrenci dersi nasıl daha iyi anlıyorsa ona göre teknikler uygulayabiliyor ve… Devamı İçin Tıklayınız.
Justenglish’e Almanca öğrenmek için kayıt olduğum gün aklımda kocaman bir soru işareti vardı. Çünkü bu dershaneye tamamen tesadüfî olarak ve eğitmenlerinin nasıl olduğunu tam anlamıyla araştıramadan alelacele yazılmıştım. Aklımda sadece ‘en kısa sürede en fazla bilgiyi öğrenmek’ fikri vardı. Peki,… Devamı İçin Tıklayınız.
F. hoca kursun kalitesi yanında derse herzman hakim,çok iyi bir eğitmendir. Emeği için teşekürler.Bundan sonrası içinde tavsiye edecegim tek yer olmaya aday kursumuz için herkese sonsuz teşekürler.
Just English Kurumuna, gördüğüm ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ederim. Öğretmen ve eğitim danışmanlarımızın teşvikleri İngilizce öğrenmemize büyük katkı sağlıyor.
İngilizce öğrenmek genel anlamda zor görünebilir. Özellikle yurtdışına çıkamayacak ve yıllarını orada geçiremeyecek bizler için. Üniversite öğrencisi olduğumdan dil öğrenmenin ne kadar gerekli olduğunun farkındayım bu yüzden yazımı iyi değerlendirmek adına kursa geldim. Kendi adıma İngilizcemi geliştirdiğimi düşünüyorum. Hocalarla ilgili… Devamı İçin Tıklayınız.
JUST ENGLISH Bursa şubesi YDS sınıfı öğrencisiyim. Hocamız G.Ç. İLE BERABER Ocak ayında derse başladık derse başladığım ilk günden itibaren bu kurum ve hocaların ne kadar özverili olduğunu ve öğrenci başarısını ön planda tuttuğunu farkına vardım. Kursa geldiğimde birçok konuda… Devamı İçin Tıklayınız.
Dear Just English and my teacher, 10 days ago I got an unconditional offer from University of Manchester for a postgraduate position. I’ve just accepted this offer with great pleasure. Now I’ve applied for my visa and I’m waiting for… Devamı İçin Tıklayınız.
Merhaba, IELTS sınavına katılmayı planladıktan hemen sonra, İstanbul’da JustEnglish’ten (Kadıköy) kurs alan bir arkadaşım aracılığıyla sizlere geldim. Bazı tereddütlerim vardı ancak IELTS hocamız bu tereddütlerimi giderdi. Çünkü iletişimi gayet iyiydi ve öğretme konusunda kabiliyetliydi. IELTS hocamız bizlere bu sınıfın grammar-vocabulary… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’te aldığım eğitimden çok memnunum.Verdiğiniz kaliteli eğitim için teşekkür ederim.
Kurs döneminden ve verilen eğitimden, hocaların öğrencilere ilgisinden çok memnunum. Kısa zamanda hocaların, dil eğitimime çok büyük katkıları oldu. Yaz tatili nedeniyle donduruyorum. Fakat kesinlikle devam etmeyi düşünüyorum.
Kurs yeni başladığı için tam bir fikir sahibi değilim. Fakat şu anlık dersler ve hocamız hakkında bir şikayetim bulunmamaktadır.
Dear my Teacher; Kurumunuz böyle öğretmenlere sahip olduğu için çok şanslı ? Kullandığımız bütün kaynaklar yeterince faydalı oldu ve ayrıca öğrenciye neyi, nasıl öğretilmesi gerektiğini gerçekten biliyorlar, yani yol ve yöntemleri çok iyi. Donanımlı hoşgörülü saygı ve sevgi dolu bir… Devamı İçin Tıklayınız.
Kursun kaynaklarını iki yönden değerlendirebiliyorum. İyi olarak; sadece bir kaynak kullanılmaması, her kaynağın soru tipin görmemiz yararlı oldu diye düşünüyorum. Ancak bazı kitapların geç verilmesi, sınava kadar bütün soruları bitirmemize neden oldu. Bu; kaynaklar açısından eksi bir puandı. Hocamız konusunda… Devamı İçin Tıklayınız.
Ben 1 aydır Just English’teyim. İlk geldiğim güne göre seviyem daha iyi, cumartesi günlerimiz daha güzel geçiyor. Herkes sıcak kanlı, temiz bir ortamda ders işliyoruz. Ders materyalleri yeterli seviyede. Hocalarımızın ders anlatış şekli gayet iyi.
Just English Mecidiyeköy Şubesi Hakkında; 2014’un Mart ayının başından itibaren TOEFL öğrencisi olarak kursa devam etmekteyim. Özellikle verilen sözlerin tutulduğunu belirtmek isterim. Kayıt sürecinde eğitim danışmanlarının tavsiyeleri ve yönlendirmeleri ile doğru zamanda kursa başladığıma inanıyorum. Kurs sürecinde de bizleri ve… Devamı İçin Tıklayınız.
Kurumunuza uzun bir arayış sonrasında gelmedim. İlk geldiğimde ne kadar iyi bir eğitim alacağımdan emin oldum ve başka kurslara gitme gereği duymadım, kursunuza kayıt oldum. Şimdiye kadar, aldığım bu karardan pişman olmadım. Öğretmenlerimiz bize, İngilizcenin sadece gramerden ibaret olmadığını, aynı… Devamı İçin Tıklayınız.
I am very happy to attend just English for Toefl class.Teachers are very familiar to Toefl system and they show you what point you should focus on. It is not just English but also system 🙂 When you mix the… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Genel Müdürlüğüne, Yaklaşık 1 senedir Just English eğitim kurumda ders alıyorum. Gösterilen ilgi, alaka için sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Hocalarımızın ve eğitim departmanının güler yüzlü oluşu bizlerin öğrenimini destekleyen en önemli nedenlerden olduğunu söyleyebilirim.
Kurstan önce sınav formatı hakkında pek bilgim yoktu. Burda sorulara taktiksel yaklaşmayı öğrendim ve essay’lerime büyük katkı sağladı. Kısacası sınava girerken daha bilinçli hale getirdi beni.
Merhaba arkadaşlar…Yurtdışında eğtim görmek için yabancı dil eğitimi almaya karar verdim.İngilizce eğitimi veren tüm kurumları gezidm ve son olarak da Just English’e geldim. Bu kurumdaki insanların samimiyeti ve sıcak kanlılığı beni gerçeken şaşırttı. İngilizce eğitimi için yeniden bir karar verecek… Devamı İçin Tıklayınız.
Öncelikle aldığım eğtimden ve hocalarımdan gayet memnunum ayriyetten bizler ile ilgilenen personel arkadaşlar gayet ilgili cok memnunum.Bir de şu Yabancı hocalar yok mu , dersler ciddiyet ve eğlenceyle sürmekte. JustEnglish’i tavsiye eder miyim ? Bir gelin görün emin olun.İngilizcedeki tüm… Devamı İçin Tıklayınız.
Yaklaşık 4 hafta önce Elementary grubunda İngilizce öğrenimime başladım. 15 kişilik, derslerin kolay anlaşılabildiği, herkesin katılımının sağlandığı bir sınıftayım. Diğer kursları araştırma fırsatı bulamadan ve hızlı bir karar sonucu Just English’e kaydolmama rağmen çok memnunum. Gerek ders saatlerinin beş güne… Devamı İçin Tıklayınız.
İlginiz ve seviyeniz ne olursa olsun Just English’ten aldığınız eğitimle öğrenmeniz tamamen size bağlı, kendini disipline edebilen birisi için en hızlı, en Eğlenceli ve en kalıcı öğrenme yolu Just English’tedir. Alınan eğitime ek, gramer, reading, speaking dersleriyle alınan eğitim pekiştirilmektedir…. Devamı İçin Tıklayınız.
Haziran 2013’te B2 seviyesinde Almanca Kursu ararken hocamla tanıştım . Justenglish’e başvurduğum gün, kurumda bu düzeyde dil eğitimi verebilecek Alman bir hocanın bulunduğunu, ancak öncelikle kendisiyle görüşüp onayını aldıktan sonra ilgili sınıfta eğitime başlayabileceğimi belirtti kayıttaki yetkili. Beraber Hocanın sınıfına… Devamı İçin Tıklayınız.
Justenglis, yds’de oldukça iyi bir kurs, gerek sağladıgı kaynaklar açısından, gerekse öğretmen kalitesi açısından güvenip gidebileceğiniz bir kurs, sınav için gereklikonuları, stratejileri ve kelimeleri ögrencilerine sağlıyor. Eger kursta ögrendiklerinizi çalışırsanız, başarısız olmanız mümkün değil.
Merhabalar, Marmara Üniversitesi sosyal bilimler enstitüsünde yüksek lisans yapmaktayım. Just English’e arkadaşlarımın tavsiyesi ile kayıt yaptırdım. Kayıt sırasında vaat edilen herşeyin birebir gerçekleştidiğini gördüm ve bana yeniden alacağım kurlar için güven kaynağı oldu. Ders saatleri dışında almış olduğum etütler gösterilen… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’te, proficiency eğitime almaktayım. Şu ana kadar bana çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Hocamız ile bayağı seviye kat ettik. Sınıfları güzel ve teknolojik ve faydalanabileceğimiz bir sürü aksini de sınıfları var. Hocamın sınıf içindeki davranışları cana yakın ve sevecen… Ayrıca… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’e arkadaşlarım vasıtasıyla geldim.Burada kurs gören arkadaşlarım vardı ve buranın bana faydalı olacağını söylediler.Bende biraz çekimser olarak kayıt yaptırdım.Endişeliydim çünkü İngilizcenin kolay öğrenilemeyeceğini düşünüyordum.Just English sayesinde bu düşüncelerimin yanlış olduğunu fark ettim.Burada İngilizceyi beklediğimden hızlı öğreniyorum.Sıcak bir ortam var…. Devamı İçin Tıklayınız.
Okulda öğrendiğim ingilizcemi geliştirmek için geldiğim Just English Bursa daha ilk ders gününden bana doğru yerde olduğum hissini yaşattırdı. Gerek sınıf ortamı, gerekse öğretmenlerin öğrencilerle ilgisi ve en önemlisi Türkçe bilmeyen yabancı öğretmenlerin eğitimleri İngilizceyi en iyi şekilde geliştirmemde yardımcı… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Bursa Nilüfer şubenin her şeyde başarılı olduğunu düşünüyorum. Başarıların devamını dilerim. Yeterli miktarda İngilizce öğreniminde saat olduğunu düşünüyorum. Kurs pazarlamasında vaat ettiğiniz gezilerin ve organizasyonların olmasını istiyorum. Diğer her şey yerinde olduğunu düşünüyorum.
Dersler oldukça keyifli ve verimli geçiyor. Özellikle öğretmenlerimiz, işlerinde gerçekten başarılı ve bilgililer. Standart bir İngilizce kursunuz bayağı üstünde olduğunu düşünüyorum. Tabii unutmamak gerekir ki, kurs ne kadar iyi olursa olsun, öğrenimin sonu bizimle bitiyor. Verilen ödevlerle olsun, ders işleyişiyle… Devamı İçin Tıklayınız.
İlk geldiğim gün biraz kaygılarım vardı, fakat ortamı görüp, hocalarımızla tanışıp, ders işlenildikten sonra tüm kaygılarım gitti. Hem eğlenip hem de İngilizce öğrenmek isterseniz Just English’e gelin!
Hocam enerjik anlatımıyla sürekli eksiklerimizi hatırlatarak bizi sürekli cesaretlendiriyor. İletişimi güler yüzlülüğü ile çok mutluyuz. Çok gayretli başarılıdır. Hocamız, yabancı hoca olmasına rağmen seviyemize göre çok iyi anlatıyor ve enerjik. İdari çalışanlardan çok memnunum sorun yaşamadım ilgililerle. Her şey için… Devamı İçin Tıklayınız.
Hem hocalardan hem çalışanlardan oldukça memnunuz. Gayet güler yüzlü çalışanlara sahip bir dil okulu… Just English’ten ayrıldığımızda, öğrendiğimiz dili gayet iyi kullanacağımızı düşünüyorum.
Son zamanlarda, gerek iş gerekse eğitim sektörünün, olmazsa olmazı haline gelen Yabancı Dil, bu konuya olan ilginin ciddi anlamda artmasına sebep oldu. Dolayısı ile bu ihtiyacı karşılamak veya bu durumu fırsata dönüştürmek amacı ile sözde ”Eğitim Kurumu” adı altında birçok… Devamı İçin Tıklayınız.
Çeşitli araştırmaların doğrultusunda iyi referanslar alarak 6 ay önce kursunuza kayıt oldum.Pre Intermediate kurundan başladım. En iyi geçen kurum bu idi. Intermediate ve Upper Intermediate kuru benim için çok hızlı geçti. Gerek kendi iş yoğunluğum gerek farklı hoca değişimlerinden dolayı… Devamı İçin Tıklayınız.
‘Just English’te Rusça sınıfına 7 aydır mutlulukla devam ediyorum. Öğretmenimizin iyi bir eğitmen olması ve kurs yönetiminin öğrencilere danışarak, onların ortak ihtiyaçlarına en uygun ders programını belirlemesi beni buraya çeken en önemli etkenlerdir. Size de tavsiye ederim.
Just English Kurs Merkezine; YDS hazırlık dönemi Ocak-Nisan 2014 safhası öğrencinizim.Kurs dönemi öncesi gerek hocalarım gerekse idari kadroda görevli arkadaşların ilgi ve anlayışından çok memnun oldum.Dersler dışında olan insani yaklaşımların ve dayanışmanın yüksek seviyede olduğu Just English ‘i kutluyorum.
Hocamızın özverili çabalarından memnuniyet duymaktayım. Genç olmasına rağmen bilgisi ve tecrübesiyle göz kamaştırmaktadır. Kendisine hayatında başarılar diliyorum.
İngilizce kursuna başlamadan önce çok kararsız kalmıştım. Fakat Just English’den N. Hanımla görüştükten sonra kararımı verdim ve başladım. Sonra kursumuz başladı sonrasında C. Öğretmenimizle derslerimiz devam etti hala devam etmekte. Başlarken ki korkum nedeniyle beni motive ederek en aza indirgenmiş… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English ailesinde hafta içi sabah, Upper grubu öğrencisiyim. Hocalarımızın derse olan ilgisinden ve ders işleyişinden, bunun yanında Şirinevler ve Bakırköy şubelerindeki çalışanların ilgi ve alakasından memnunum. Şubedeki çalışanların ilgisi çok fazlaydı , istediğim zaman etüt alabildim. Bu beni gerçekten… Devamı İçin Tıklayınız.
YDS grubu öğrencisiyim. 4 aydır devam eden kursumuda, hocamız D.E çalışmalarından verdiği özverili ve sınırsız çabadan dolayı kurumunuzu tercih ettiğim için memnunum. Beklediğimden daha keyiflii yoğun ve güzel zamanlar gerçirdik. Kursa başladığım ana göre, kendimdeki ilerlemeyi ve değişiklikleri ve en… Devamı İçin Tıklayınız.
Merhaba, öncelikle Justenglish’te aldığım derslerden memnuniyetimi bildirmek isterim. Öğretmenlerimizin dersteki ilgisinden ve özellikle Just English eğitim danışmanlarına ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Diğer seviyelerde görüşmek üzere.
Just English’ de derslerimiz benim açımdan güzel geçiyor. Öğretmenimizin sabrından dolayı öncelikle onu kutluyorum. İngilizce bilmeyen ve sevmeyen biri olarak buraya geldim ve burada ön yargımın yıkıldığını düşünüyorum. Her ne kadar İngilizceyi tam olarak öğrenememiş olsam da burada İngilizceye dair… Devamı İçin Tıklayınız.
Size S. hocamdan bahsetmek istiyorum. O, öyle güzel bir insan ki… İşini çok severek yaptığı belli… Nereden mi? Gözlerinden… Çünkü yalnızca yüzü değil, konuşurken, ders esnasında gözlerinin içi de gülüyor. Bu çoğu insanda yok. O gözlerindeki ışık bulaşıcı sanki.Bu sayede,… Devamı İçin Tıklayınız.
Uzun bir araştırmadan sonra Just English Center’da eğitim almaya karar verdim. Eğitim sistemlerinden ve özellikle eğitmenlerinden çok memnunum. Teşekkürler Just English!
İngilizce ve dil öğrenimi her ne kadar kişinin çalışma azmi ve isteğiyle doğru orantılıolsa da; öğreticinin öğrenciyi motive edebilmesi ve öğretme konusunda istekliliği, tüm personelin sıcaklığı, ders ve materyallerin zenginliği ve öğretim metodu gibi birçok kriterin de dil öğrenimini çok… Devamı İçin Tıklayınız.
Eğitime başladığımdan beri Şirinevler Just English’te bulunun tüm kişilerden, eğitim departmanı, satış departmanı ve bilhassa iki değerli İngilizce hocalarımdan çok memnunum. Gerek insan ilişkilerinde gerek eğitimde göstermiş oldukları ilgi ve anlayış için teşekkürlerimi sunarım.
Just English Ataköy Şubesi’nden gerek eğitim, gerekse güler yüzlülük açısından çok memnunum. Dersler, eğlenceli bir biçimde, gayet akıcı geçiyor. Motivasyonumuzun artmasında etkileri çok büyük… Arkadaşlarıma tavsiye ettiğim bir yer. Burada eğitim almaktan gayet memnunum. Eğitim açısından da, hizmette güler yüzlülük… Devamı İçin Tıklayınız.
Bir çok kurs araştırıp sonunda toelf eğitimimi Just English’te almaya karar verdim.Bu kararımda öncelikle eksiksiz bilgi verip gerekli her konuda yardımcı olan eğitim danışmanlarımızın etkisi vardı.Ama kurs başladığında güzel şeylerin sadece bununla kalmadığını gördüm.eğitim programlarının eksiklerimiz doğrultusunda esnetildiği çok başarılı… Devamı İçin Tıklayınız.
Öncelikle; Bu kursa en baştan başlayamadığım için üzgünüm. Okulumun geç bitmesinden dolayı biraz geçikmeli geldim “ Just English”e… Burayı bir hocamın vasıtasıyla duydum, kesinlikle istediğim puanı yakalayacağımı söyledi. İyi ki de böyle demiş. Etüt derslerime giren hocalarımda yardımcı olmaya çalıştılar… Devamı İçin Tıklayınız.
Yeni açılmasına rağmen kısa bir zamanda düzeni oturmuş olan bu kursa kayıt yaptırdığım için pişman değilim. Eğitim kadrosu ve çalışanlarıyla beraber çok güzel bir ekip olmuş kendini geliştirmek isteyenler veya sınavlara girecekler için güzel bir kurs.
Ben Seattle Washington’dan Filiz… Just English ailesine, bana sağlamış oldukları destekten dolayı bu site aracılığıyla teşekkür etmek istiyorum. Kurulduğu ilk yıllardan itibaren bu eğitim yuvasının bir parçası olmaktan oldukça mutluyum. Profesyonel öğretmenleri ve yöneticileriyle öğrenciye eğitim acısından büyük yarar sağlayan… Devamı İçin Tıklayınız.
Merhabalar,just english’ten askerlıgım dolayısıyla sadece 1 kur eğitim alabildim döndüğümde devamı gelecek :)) burada öğrendiklerim ,yaşadıklarım,kurduğum arkadaşlıklar bana bir ömürboyu yeteceğinden eminim.Sevimli,içten hocalarımız sayesinde eğlenceli bir şekilde pekiştirdiğim ingilizceyi unutmam mümkün değil.Hocalarıma çok teşekkür ederim verdikleri mükemmel eğitim için.Bu hocalarla… Devamı İçin Tıklayınız.
2 kurdur Just English Beşiktaş Şubesi’nde eğitim görüyorum.Kurumun merkezi konumunun yanı sıra hocalarımız ve eğitim materyallerimiz harika.2 kurdur E. Hocamızdan eğtiim görüyorum.E. Hocamız ve şuana kadar derslerimize giren tüm hocalar genç ve dinamik bir yapıda.Sınıf mevcudunun az oluşu, sınıfların konforu… Devamı İçin Tıklayınız.
Justenglish’de başladığım elementary sınıfında gerçekten işini severek yapan Y. Hoca ile tanıştım.Bir öğreticinin dışında öğrencileri ile kurs dışında da vakit geçiren ve kurs saatleri dışında da her zaman ulaşabildiğimiz bir arkadaş gibidir.Günün her saatinde, haftanın her gününde kendisine ulaşabilmekte ve… Devamı İçin Tıklayınız.
Kurumunuzda aldığım eğitimime hala devam etmekteyim. Öğretmenlerin ve yönetici kadrosunun işlerini severek ve isteyerek yapması oldukça iyi… Hocalarımızdan da oldukça memnunuz. Bu durumdan dolayı Just English’e teşekkür ederim.
Arkadaşımın tavsiyesi üzerine kursa yazıldım. Sınıf mevcudunun az olması hem derse konsantrasyonumuzu artırdı hem de hocamız daha etkili ders işledi. Kaynaklar ve verilen dökümanlar sınava hazırlanma aşamasında bizlere çok yardımcı oldu.
Katılmış olduğum yds kursundan memnunum. Sınav programına uygun ve sistemin öğrenilmesinde etkin bir öğrenim süreci işleniyor. Öğretmen ilgili, enerjisi yüksek, derslerde oldukça aktif…
Just English İngilizce öğrenmem açısından çok yararlı oldu.Daha önceden sevemediğim İngilizceyi sevdirdi.Özellikle öğretmenlerimiz İngilizceyi bize sevdirdi.Sınıf içinde arkadaşlarımızla çok uyumlu olduğumuzu düşünüyorum.Derslerde hem eğleniyoruz hem öğreniyoruz.Ayrıca öğrenciler olarak çok aktifiz.S. Hocamız bizimle çok ilgileniyor ve onu sınıfça çok seviyoruz. Bu… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’i TOEFl ve IELTS kursları konusunda yaptığım ayrıntılı araştırma sonucu buldum.Bursa’da şubesi olmasına da son derece sevindim.Gerek öğretmen kadrosu gerekse idarecilerin yaklaşımları ile doğru bir yer seçtiğime eminim.Aldığım eğitimin kendi ülkemde bir yabancıdan olması, bu kişinin sınav sistemine hakim… Devamı İçin Tıklayınız.
YDS ve özel ders için kayıt olmuştum. Hocam G. Ç. ile derslere başladım. İnternet yoluyla kuruma ulaşıp kayıt oldum. Verilen eğitimden ve kalitesinden de memnunum ve yakın yada uzak arkadaşlarıma da tavsiyede bulunuyorum.
Just English; Yeni başladım şu an için bir sıkıntı yaşamıyorum. Haftasonu grubu için saatler işleyiş uygulama gayet iyi ve verimli geçiyor.
Ö. hocamız alanında şu ana kadar gördüğüm en iyi, profesyonel ingilizce hocasıdır. 22 yıllık tecrübesiyle en zor konularda bile anlaşılır hala gelmektedir. İngilizceyi daha eğlenceli ve öğretici hale getirdiği için hocamıza minnetarım.
Just English Şube Müdürlüğüne, Bakırköy şubesi hocalarından, çalışanlarından, her şeyiyle memnun olup ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum.
YDS için ne kadar iyi olduğunu bilerek kayıt yaptırmaya karar verdim. F. hoca kursun kalitesi yanında derse herzman hakim,çok iyi bir eğitmendir. Emeği için teşekürler.
Başarmak her zaman bireyin kendi elindedir, fakat kurumlar bunun için aracıdır sadece. Aracı olmaktan öteye geçebilmek ise kurum başarısının somut kanıtıdır. TOEFL sınavı hazırlık sürecinde; başka arkadaşlarımın tavsiyelerine uyarak görüşmeye gittiğim bu kurum Just English, aracı olmaktan öteye geçebildi diyebilirim…. Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’te daha önce Rusça dil eğitimi aldım. Rusçadan sonra gördüğüm ilgi ve alaka karşısında, İngilizce kursuna başlamaya karar verdim. Gerçekten de başarılı ve ilgili öğretmen kadrosuyla bizlere çok şey öğrettiler. Danışman arkadaşlar da çok ilgili davrandılar. İngilizceden sonra İspanyolca… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English kurumunu tercih ettiğim için mutluyum. Güler yüzlü personeliyle etrafa verilen pozitif enerjiyle kendimi oldukça iyi hissediyorum. Kursa gelmemek için bahaneye ihtiyacım yok, çünkü burada kendimi gayet iyi hissediyorum. Aldığımız eğitimin de iyi olduğunu düşünüyorum.
Daha önceki deneyimlerime istinaden Justenglish hakkında söyleyebileceğim negatif bir durum şu an itibariyle yoktur. Kurs öğretmenimizin deneyimleri ve ders işleme prensipleri mükemmel. Burada olmaktan mutluyum. Tüm çalışanlara ilgi ve alakaları için teşekkür ederim.
Generally this place giving the most complex and easy to get type of education in İstanbul (and possibly whole TR). Exactly cared and me and my groupmates has never encountered a major issue whatsoever since the beggining of classes. Hope… Devamı İçin Tıklayınız.
Justenglish çok samimi bir ortamda eğlenerek dil öğrenme fırsatı veriyor. Özellikle öğretmenlerimiz son derece özverili ve yoğun ilgi gösteriyorlar. Öğretmenlerimizden her konuda cok memnunuz.
Kursa ilk başladığım zaman hissettiğim rahatlık , sanırım burası aradığım bir yer hissi uyandırdı , grubun doğal olması başarının birinci kuralı bence, bunu just english görebiliyorsunuz hocalarımı çok sevdim yöneticilerin ayrı bir dünya , Türkçe bilmeyen yada hiç Türkçe konuşmayan… Devamı İçin Tıklayınız.
İngilizce öğrenebilmek için geldim ve şuanki durumumdan memnunum. Sıcak ortam ve hocaların iyi karşılaması benim için çok önemliydi. Teşekkür ederim.
Gerek dersler, gerek ders dışı aktiviteler (speking club, reading club vs.) gerek personelinin güler yüzü ve ilgisi sebebiyle memnun kaldığım bir kurum Just English. Öğrencilerin sorunları ve istekleriyle yakından ilgilenmeleri de, ayrıca rahat hissettiriyor.
Just English’e gelmek bana ingilizce test çözme becerisi kazandırdı.İngilizce temeli olanlar için hızlı test çözme tekniklerinin çok işe yarayacağını düşünüyorum.
Just English kurumunda İngilizce eğitimi almaya başladığım ilk günden beri eğitim sisteminden çok memnunum. Tabi bunda hocalarımın da payı çok yüksek. Burada eğitim aldığım için ve saygı değer hocalarımla tanıştığım için çok mutluyum, kendimi şanslı hissediyorum. İngilizce eğitimi almak isteyen… Devamı İçin Tıklayınız.
Justenglish’in Nilüfer şubesindeki YDS grubu öğrencilerindenim. Hızlandırılmış olan kısa dönemine katılmış olsam da başta hocamızın güler yüzlü ve rahatlatıcı tavırları sayesinde ‘Sınavı geçer miyim bu kadar kısa sürede?’ sorusuna daha az stresli bakar olduk. Bu anlamda hocamıza sonsuz teşekkürler. 🙂… Devamı İçin Tıklayınız.
TOEFL mağduruydum. Çıkmazdaydım. Just English’i önerdiler. Sonuç: Hem İBT hem PBT…
ÜDS eğitimi için yaklaşık dört ay önce geniş çaplı bir araştırma yaptım. Gerek özel ders gerekse sınıf ortamında olacak şekilde en iyi eğitimi nereden alabileceğim konusunda karar vermek biraz zor oldu. Just English’in eğitim bilgilerine internette kurs tarama yaparken rastladım… Devamı İçin Tıklayınız.
Çalışan personel ve öğretmenlerimiz her şeyi paylaşabileceğimiz kişiler. Öğretmenlerimizin ders anlatımlarını yeterli buluyorum. Kursla ilgili sıkıntımız yoktur.
1 aydan beri elementary seviyesinde eğitim almaktayım. 1 ay olmasına rağmen çok şey öğrendim. Öğretmenlerimizin güler yüzlü olması ve derse hazırlıklı gelmeleri öğrenme isteğimi arttırıyor. Kurumun temizliği çok güzel. Gerekli ders araç ve gereçleri mevcut. Just English’e teşekkür ediyorum Hepinizi… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’te 100 saatlik yoğunlaştırılmış IELTS programına katıldım. Hocaların disiplinli çalışmaları, verdikleri muhteşem taktikler ve bizlere olan sonsuz destekleri sayesinde 6,5 puan aldım. Bu puan sayesinde istediğim kurumun sınavına girmeye hak kazandım. Sevgili Hocalarıma ve onları bünyesinde bulunduran Just English’e… Devamı İçin Tıklayınız.
Burada öğrendiğim İngilizce okula büyük katkı sağlayacak. İngilizcemin geliştiğine kesinlikle inanıyorum. Kelime haznem gelişti. Öğrenci Kurumunuzu tercih ederek doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum. Aldığım eğitimden memnunum. Öğretmenlerimizin son derece iyi bir donanıma sahip olduğunu düşünüyorum Just Englısh’in enerjisini seviyorum.
Öğretmenlerin ve eğitim danışmanlarının ilgisi ve nezaketi kendinizi evinde gibi hissettiriyor. Hafta sonları JustEnglish’e gelmek çok keyifli.
İyi bir İngilizce eğitimi için JustEnglish iyi bir kurum.Türk öğretmenimizde yabancı öğretmenimizde gayet iyiler. Dersi dinleme, konuşma ve yazma olarak yaptığımız için sadece gramerimiz değil konuşmamızda gelişti.Derste samimi olduğumuz için dersi sıkılmadan yapıyoruz.Bu yüzden Just English de olmaktan mutluyum.
Just English’e geleli altı ay oldu. Hocalarımızın verdiği eğitim sayesinde İngilizcenin böylesine korkacak kadar zor olmadığını fark ettik. İyi ki Just English’e geldik.
Just English kursuna katıldığım için memnunum.Diğer kursların içinde Just English’i tercih etmekle çok doğru karar verdiğime inanıyorum.Dersleri eğlenerek öğreniyoruz buda kursa devamlılığımızı sağlıyor. Hocamız sabır ve anlayışla tekrar yaparak, konuları anlamamıza vesile oluyor. Bütün sınıf arkadaşlarımızla beraber S.Hocamızı çok seviyoruz.C…. Devamı İçin Tıklayınız.
3 Kurdur devam ettiğimiz Just English’ten son derece memnunuz. Özellikle yabancı hocalarımız J. Ve J gerçekten çok iyi. Dersler çok eğlenceli geçiyor. Ö. hocayıda unutmamalıyız. Bizde emeği çok fazla. Bize ingilizceyi sevdiren kesinlikle odur. Just English ailesine çok teşekkür ederiz…. Devamı İçin Tıklayınız.
Kurumunuza uzun araştırmalarım sonucunda kayıt oldum. Kayıt olduğum için hiç pişmanlık duymadım. Gerek aldığım eğitim gerekse ders veren eğitmenlerimden çok memnunum. Doğru eğitmenler seçtiğiniz için sizleri kutlar, başarılarınızın devamını dilerim.
Hocalarımızın üstün gayretleri ve enerjileriyle geçen 2 ay oldu. Çok başarılı iki öğretmen ki bunu üniversite hocası olarak söylüyorum.
JustEnglish Center ile olan serüvenim bir arkadaşımın ısrarlı tavsiyesi üzerine başladı. Elementary, Pre-Intermediate, Intermediate ve Upper-Intermediate kurlarını başarıyla geride bıraktık. Dört Kur ve Bir Yıl gibi kısa bir zamanda İngilizcemi yadsınamayacak düzeyde geliştirmeme yardımcı oldular. Alışılmış ezberci eğitim zihniyetinin ve… Devamı İçin Tıklayınız.