Genel İngilizce Kursu Referansları, İngilizce Kursu Referansları
Just English Kurumlarına, Just English İzmit kurumunda eğitim görüyorum. Buradan gayet memnunum. Öğretmenlerimi seviyorum. Gerçekten tecrübeliler ve işlerini iyi yapıyorlar. Daima güler yüzlüler ve anlamadığımız zaman bizimle bireysel olarak ilgileniyorlar. Ayrıca gelmediğimiz bir ders ya da yapamadığımız bir konu olunca bize ek ders yazıyorlar. Just English’ten memnunum.
Merhabalar, Burada ilk dikkatimi çeken ve beni etkileyen ilk şey buradaki insanların yaklaşımlarıydı. İlk kapıdan girdiğiniz andan itibaren sıcak bir şekilde karşılanıyorsunuz ve bu durum sınıflarda öğretmenleriniz ve sınıf arkadaşlarınızla da devam ediyor. Kursa geldiğim günden itibaren gerçekten de İngilizce… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Kurumu’nda verilen eğitimden ve eğitimcilerden son derece memnunum. Eğitimin yanı sıra temizlik açısından da memnuniyetimi belirtmek isterim. Teşekkürler.
Ben JUST ENGLISH’E iki senedir geliyorum. Bu sene de burayı tercih etmemin nedeni öğretmen-öğrenci ilişkisinin gayet iyi olması. Öğretmenler öğrencileriyle gerekirse teker teker ilgileniyorlar. Öğrencilerin olmadıkları, kaçırdıkları konular ek derslerle tamamlanıyor.
Merhabalar, 2014 Eylül ayında gerçekleştirilen YDS’den önce 4 defa daha yabancı dil sınavına girdim. En son 2014 Nisan ayında girdiğim YDS’den 53,75 aldım. 2014 Eylül YDS’den ise 70 aldım. Notumdaki bu yükselmede B. Hocanın önemli katkısı oldu. Geçen sene Karacan… Devamı İçin Tıklayınız.
C. Hoca’ya bayılıyorum gerçekten hayranım dersi çok eğlenceli işliyor ve çok güzel İngilizce konuşuyor.Onunla ders işlemek gerçekten güzel ve akıcı.M. Hocamız da çok iyi bir İngilizceye sahip olduğunu biliyorum.
Ben İngilizceyi (dil öğrenmeyi) Just English’le sevdim; öncesinde iyi diye nitelendirilen pek çok kursa hatta bir dönem bir üniversitenin MIS (Management Investment System) programına da katıldım, ancak bu eğitimler beni orta seviyenin üzerine taşımadı, açıkçası İngilizceden de soğudum ve iki-üç… Devamı İçin Tıklayınız.
Değerli Just English Ailesi; 2014 yılının Eylül ayından itibaren Just English eğitim kurumu içerisinde İngilizce eğitimi almaktayım.Özellikle Just English kurumunu seçmemin nedeni ,eğitim kurumu bazında verdikleri eğitimin diğer kurumlarla karşılaştırılmayacak derecede kapsamlı ve düzen içerisinde olmasıdır.Eğitim kapsamında dersime giren A…. Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’te hemen hemen 3 aydır eğitim görmekteyim. F.E ve E.C hocalarımızdan genel olarak memnun kaldım. Derse yeterli materyallerle geliyorlar, gerek kaynak kitapları gerekse fotokopilerle bize daha faydalı olmaya çalışıyorlar. Çalışanların güler yüzlü olması her zaman çok önemlidir ve bunu… Devamı İçin Tıklayınız.
Bir arkadaşım vasıtasıyla bu kuruma başladım.İlk önce korkularım vardı.Fark ettim ki gereksiz korkularmış çünkü IELTS sınıfına başladığım anda hocaların tecrübeleri bana aktarmasıyla kendimi rahatlamış hissettim.Ayrıca teknikleriyle IELTS sınavında hedeflediğim puanı alacağıma inanıyorum.Ve kendimi sınava hazır hissediyorum.Bu vesileyle Just English’e çok… Devamı İçin Tıklayınız.
Ben sınav amaçlı Just English’e geldim.İngilizce konusunda oldukça yeteneksiz olduğum için birebir eğitimi tercih ettim. Benim gibi birini bile ingilizce sorularını anlayarak çözen birine dönüştürüyorlar.Ayrıca sadece birebir derslerde değil, ek dersler, misafir öğrenci olarak diğer sınıflara girmeye kadar her türlü… Devamı İçin Tıklayınız.
Genel olarak derslerden çok memnun olduğumu söyleyebilirim ilk başta bütün konuları tekrar edip hızlıca geçmemiz çok faydalı oldu. Ayrıca hocanın her konuda ufak püf noktalarını da vermesi sınavda çok işime yaradı çünkü zaman çok kısıtlı ve soruları çok hızlı çözmek… Devamı İçin Tıklayınız.
Kurumunuzdan çok memnunum. Öğretmenleriniz ve çalışanlarından çok memnunum. Teşekkürler…
Eğitim danışmanları, öğretmenler ve tüm bunların sağladığı samimi ortam eğitimi kaliteli kılıyor. JustEnglish’te eğitim almak çok keyifli. Emeği geçen herkese teşekkürler.
Eylül ayında Just English Beylikdüzü Şubesi’nde eğitime başladım.Hedefim Ielts’den 6.0 almaktı.Başlarda her ne kadar tereddüt yaşasam da hocamla görüştükten sonra kesin kararımı verdim.Gerek kurum çalışanları, gerekse de en başta hocam saolsunlar hiç yanıltmadılar, hiç üzmediler ve şuan sonsuz müteşekkirim! 19… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Kurumuna, Ben pre-intermediate seviyesinde olan bir öğrenciniz olarak gerek öğretmenlerimizden gerekse çalışan arkadaşlarınızdan çok memnunum.Burada olduğum her gün için ayrı bir memnuniyetim bulunmakta.Öğretmenlerimin, çalışanların insanlarla olan münasebetine hayranım.Güleryüzün, tatlı dilin, samimiyetin eksik olmadığı bu kurumda bulunan herkes çok… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English ailesine katılmaktan çok mutluyum. Hocalarımız son derece deneyimli olup eğitim konusundaki bütün problemlerimizde yardımcı olmaktadır. Personelimiz bize karşı çok güler yüzlüler. İyi ki eğitimimi Just English’te almaktayım. Teşekkürler Just English..
Hocamız süper, pozitif, enerjik, patronlar da öyle… 10 numara egitim kurumu…
Justenglish’in bilgi almak için telefon açtığım günden eğitim sürecimin bu son gününe kadar her hususta dört dörtlük bir hizmet verdiğini düşünüyorum. İlk olarak saygıdeğer hocama bize verdiği mesleki bilgisi, derste gösterdiği sabrı, her daim gösterdiği güler yüzü ve anlayışlı tavrı… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Mecidiyeköy Şubesi Hakkında; 2014’un Mart ayının başından itibaren TOEFL öğrencisi olarak kursa devam etmekteyim. Özellikle verilen sözlerin tutulduğunu belirtmek isterim. Kayıt sürecinde eğitim danışmanlarının tavsiyeleri ve yönlendirmeleri ile doğru zamanda kursa başladığıma inanıyorum. Kurs sürecinde de bizleri ve… Devamı İçin Tıklayınız.
Justenglish kurumların da 2 aydır eğitim almaktayım. Buraya arkadaş çevrem ve güzel öneriler doğrultusunda geldim. İlk kapıdan içeri girdiğimde güler yüzle karşılanıp sıcak ve samimi bir şekilde ilgilenmeleri beni etkiledi. Derslere başlayıp eğitim aldığım anda ne kadar iyi ve doğru… Devamı İçin Tıklayınız.
İyi günler. Bu sene sizden Bakırköy şubenizde özel İspanyolca dersi aldım yaklaşık 70 saat. Hocam E.’ydı. Kendisi gerçekten çok eğlenceli ve öğrenciyi derse bağlamayı iyi bilen bi hoca. Hangi öğrenci dersi nasıl daha iyi anlıyorsa ona göre teknikler uygulayabiliyor ve… Devamı İçin Tıklayınız.
Eğitim, öğretim ve eğlencenin bir arada olduğu tek yer Just English!
Just English kurumunda genel olarak eğitim almaktan mutluyum. Çalışan personel ve hocalarımızın yaklaşımı oldukça iyi. Özellikle YDS sınıfında E. Hocanın öğrencisi olmak mutluluk verici.
Yeni başlayanlar için tavsiye edebilirim. Öğretmenlerimiz sayesinde dersler eğlenceli ve öğretici geçiyor. Teşekkürler.
Just English kurumuna başlarken aklımda hiç burası yoktu arkadaşımın tavsiyesi üzerine geldim.Kursta kayıt aşamasında aldığım bilgilerin derslerde de olması beni mutlu etti. Başlamadan önce kaygılarım vardı, bunların bir çoğunu aşmama yardımcı oldu. Ders saatlerinde olsun ders aralarında olsun takıldığım yerlerde… Devamı İçin Tıklayınız.
TOEFL mağduruydum. Çıkmazdaydım. Just English’i önerdiler. Sonuç: Hem İBT hem PBT…
İngilizce eğitimi aldığım bu kurumun, gerek eğitim tarzı, gerek hocaları, gerek tüm çalışanları, hem beni hem de ailemi oldukça memnun etti ve beni oldukça verimli hale getirdi. Bu durumdan fazlasıyla memnun bulunmaktayım. Kendilerine (Kurs ekibine) sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Öncelikle S. hocamızın güler yüzü ve konuya hâkimiyeti, ders devamlılığını, derslerin daha eğlenceli geçmesini ve girdiğim sınavlarda başarılı olmama katkı sağlamıştır. S. Hocama bu sebepten dolayı çok teşekkür ederim.Kursun da ders süresince ve ders sonrasında sağladığı etkinliklerden ve bunlardan faydalanabiliyor… Devamı İçin Tıklayınız.
Öncelikle, çok kısa sürmüş olsa da, Just English’de bulunmuş olmaktan çok mutluyum. Hayatımı büyük oranda değiştireceğine inandığımdan, TOEFL belgesini edinmek benim için büyük bir öneme sahip. Bu kursa başlamadan önce, doğru yeri seçip seçemeyeceğim konusunda endişeliydim. Seçeceğim yer hem hesaplı… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Ataköy’de yaklaşık 3 aydır eğitim görmekteyim. Kurumunuza arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine kayıt yaptırdım. Bu zamana kadar aldığım eğitimden gayet memnun kaldım. Eğitmenleri işlerinde gayet başarılı ve her konuya hâkimler. Danışmanları da ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar bizlere karşı. Her… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’te, proficiency eğitime almaktayım. Şu ana kadar bana çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Hocamız ile bayağı seviye kat ettik. Sınıfları güzel ve teknolojik ve faydalanabileceğimiz bir sürü aksini de sınıfları var. Hocamın sınıf içindeki davranışları cana yakın ve sevecen… Ayrıca… Devamı İçin Tıklayınız.
Yaklaşık 4 hafta önce Elementary grubunda İngilizce öğrenimime başladım. 15 kişilik, derslerin kolay anlaşılabildiği, herkesin katılımının sağlandığı bir sınıftayım. Diğer kursları araştırma fırsatı bulamadan ve hızlı bir karar sonucu Just English’e kaydolmama rağmen çok memnunum. Gerek ders saatlerinin beş güne… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’te 6 aydır eğitim almaktayım. Bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Herkes gayet güler yüzlü ve anlayışlı. Derslerin saatleri uygun ve istediğim zaman etütlerimi aldım. Herkese çok teşekkür ediyorum.
Bu kursun umduğumdan daha kolay geldiğini söyleyebilirim. Bulunduğum kura başından başlamama rağmen gayet iyi uyum sağladığımı düşünüyorum. Kurs genel açıdan ve hocalar yönünden gayet iyi. Özellikle sınıf mevcudunun az olması ders işlenişi açısından gayet iyi.
Kurstan ve F.hocamızdan çok memnunum. İngilizce benim için vazgeçilmez. Bu justenglish’e 3. gelişim. Tekrar görüşmek dilegiyle….
Kurumunuzdan almış olduğum hizmet kalitesinden memnun olduğumu belirtir ; eğitmenlerinizin ve idari kadrolarınızın ilgisine teşekkür ederim.
Kurs beklentimin üzerinde olup hem bildiklerimi tazelememi hem de bilmediklerimi öğrenmemi sağladı. Kursumdan, sınıfımdan, öğretmenlerimden memnunum.
Ben Seattle Washington’dan Filiz… Just English ailesine, bana sağlamış oldukları destekten dolayı bu site aracılığıyla teşekkür etmek istiyorum. Kurulduğu ilk yıllardan itibaren bu eğitim yuvasının bir parçası olmaktan oldukça mutluyum. Profesyonel öğretmenleri ve yöneticileriyle öğrenciye eğitim acısından büyük yarar sağlayan… Devamı İçin Tıklayınız.
Yaklaşık 4 aydır bu kurumda öğrenciyim. Öğretmenlerden ve kurumdan oldukça memnunum. Gösterilen ilgiden ve hocaların yakınlığından dolayı kurumunuza teşekkür ediyorum.
İlk geldiğim gün biraz kaygılarım vardı, fakat ortamı görüp, hocalarımızla tanışıp, ders işlenildikten sonra tüm kaygılarım gitti. Hem eğlenip hem de İngilizce öğrenmek isterseniz Just English’e gelin!
Eğitimden çok memnunum. Kursa yazılmadan önce kaygılarım vardı.İnternette araştırma yaptıktan sonra kayıt oldum ve iyi ki Just English’i tercih etmişim. Özellikle hocalarımın ders işleyişlerinden çok memnunum.
Kursunuzun Şirinevler şubesinde upper-intermadiate eğitimi aldım. Hem eğitmenlerden hem de idari kadrodan çok memnundum. Özellikle H. Hanım’a yardımlarından dolayı çok tşk ederim…
İngilizce eğitimi adına, Just English’ten daha sıcak, samimi ve başarılı bir başka yer tanımıyorum… Gerek derslerin kalitesi gerekse en önemlisi hocaların başarılı anlatımı anlatılamayacak kadar güzel. Ben İngilizce eğitimi için geldiğim Just English’ten o kadar memnunum ki (muhakkak diğer dillerdeki… Devamı İçin Tıklayınız.
Ben 1 aydır Just English’teyim. İlk geldiğim güne göre seviyem daha iyi, cumartesi günlerimiz daha güzel geçiyor. Herkes sıcak kanlı, temiz bir ortamda ders işliyoruz. Ders materyalleri yeterli seviyede. Hocalarımızın ders anlatış şekli gayet iyi.
Just English’le internetten tanıştığımda İngilizcem çok azdı ve amacım KPDS’yehazırlanmaktı. Yaklaşık 1 yıllık bir eğitimden sonra bu zor sınavdan istediğim notu aldım. Ama Just English benim için sadece bir eğitim yeri değil. İstanbul’da bir yuvam olduğunu biliyorum. Dostlarım, anılarım, güzel… Devamı İçin Tıklayınız.
Öncelikle Justenglish Language ve Toefl Center Merkezine teşekkürlerimi sunarım. Ben justenglish’te 2 kur aldım.Eğitmenlerle birlikte aldığım derslerin benim açımdan çok verimli geçtiğini söyleyebilirim. Dersin içeriği, akışkanlığı, öğrenciyi sıkmaması, bunu yanında disiplinli bir şekilde ders yapılması çok güzeldi. Hocalarımız bizlerle yakından… Devamı İçin Tıklayınız.
YDS için önemli olan konuların hepsini eksiksiz bir şekilde aldığımı düşünüyorum. Kısa bir sürede kendimi hocamız sayesinde sınava hazır hissediyorum. Tüm emekleriniz için teşekkürler.
Öncelikle aldığım eğtimden ve hocalarımdan gayet memnunum ayriyetten bizler ile ilgilenen personel arkadaşlar gayet ilgili cok memnunum.Bir de şu Yabancı hocalar yok mu , dersler ciddiyet ve eğlenceyle sürmekte. JustEnglish’i tavsiye eder miyim ? Bir gelin görün emin olun.İngilizcedeki tüm… Devamı İçin Tıklayınız.
İngilizce bilmek kariyerinizde yükselmeniz ya da kariyerinizi değiştirmek konusunda size yardımcı olur.. Gelişmekte olan ülkelerin başında yer almaktayiz. Teknolojiyle sanayileşmenin sürekli yenilendigi ve ilerledigi bi çağdayız. Ithal firmaların oldukça ülkemizde yer aldığını görmekteyiz. Turizm açısından zengin ve doğal güzellikleri olan… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’ te İngilizce öğrenmeye başladığımdan beri tüm şubelerinde eğitim alma şansına sahip oldum.Hepsinde tanık olduğum durum aynıydı; öğretmenler ve çalışanlar sıcak ve anlayışlı ayrıca öğrenmen için oldukça teşvik ediciler.Hala İngilizce öğrenmeye başlamadıysanız en iyi çözümü kesinlikle burada bulabilirsiniz.
Just English’i TOEFl ve IELTS kursları konusunda yaptığım ayrıntılı araştırma sonucu buldum.Bursa’da şubesi olmasına da son derece sevindim.Gerek öğretmen kadrosu gerekse idarecilerin yaklaşımları ile doğru bir yer seçtiğime eminim.Aldığım eğitimin kendi ülkemde bir yabancıdan olması, bu kişinin sınav sistemine hakim… Devamı İçin Tıklayınız.
F. hoca kursun kalitesi yanında derse herzman hakim,çok iyi bir eğitmendir. Emeği için teşekürler.Bundan sonrası içinde tavsiye edecegim tek yer olmaya aday kursumuz için herkese sonsuz teşekürler.
Just English’e başlarken açıkçası biraz tereddüt yaşadım. Bilirsiniz, İstanbul gibi kalabalık ve gelişmiş bir şehirde hangi kursun size fayda sağlayacağını, bütçenize ne kadar uygun olacağını araştırmanız neredeyse imkânsızdır. Ben Just English’e tavsiye üzerine geldim. Bir kuruna katılma imkânım oldu, lakin… Devamı İçin Tıklayınız.
Buraya ilk olarak kararsız geldim, ama geldiğim gün gayet iyi davrandılar. Kursa başladığım gün hiçbir şey bilmiyordum. Ancak çok yardımcı oldular. Herkesin Just English’e gelmesini tavsiye ederim.
Ben her şeyden önce sıcak ve samimi tavrınızdan dolayı kuruma teşekkür etmek isterim. Kursa yarısından itibaren başlamama rağmen motive etmedeki başarılı tavırlar benim hiç düşünemeyeceğim kadar hızlı ilerlememi sağladı. İyi bir öğretici, konulara hakim, işini iyi yapan ve seven hocalarım… Devamı İçin Tıklayınız.
Grammer ve kelime bilgim arttı. Gayet memnun kaldıgım 2 ay geçirdim. Bize sağlanan imkan ve özelikle Ramazan ayında gösterilen anlayış için teşekürler.
Kurumunuza tavsiye üzerine geldim. Eğitim departmanınızdan çok memnunum. Buradaki arkadaşlar bize çok yardımcı oluyor. Hocalarımızın enerji ve ilgilerinden dolayı büyük gelişim gösterdik. Herhangi bir sorun olduğunda yardımcı olmak için büyük çaba sarf ediyorlar. Her şey için teşekkürler.
Eğitim elemanlarını çok iyi buldum. Just English gerçekten hayatımı değiştirdi. İngilizcem yavaş yavaş gelişmeye başladı. İlk buraya geldiğimde, eğitim elemanlarının güler yüzüyle karşılaştım. Burası bana çok samimi geldiğinden burayı tercih ettim ve iyi ki de tercih etmişim.
Eğitim boyunca, öğretmenlerimizin, gerek davranışları, gerekse tutumları (ders içi ve ders dışı), öğrenciyi her zaman motive etmektedir. Özellikler elementary grubuna ilk başladığım zaman, İngilizce seviyemin çok düşük olmasına rağmen, konuları mantık açısından ele alarak açıklamaları, konuları daha iyi kavramama neden… Devamı İçin Tıklayınız.
Kaynakların yeterli olduğunu düşünüyorum. Öğretmenlerin gayret ve becerileri ve test tekniği hususunda hakimiyeti de yeterli olmakla birlikte, sınav süreci için hazırlanmış olan hakimiyeti de yeterli olmakla birlikte, sınav süreci için hazırlanmış olan plan ve programın sınava hazırlık tarihinin başlangıcından sınav… Devamı İçin Tıklayınız.
Dil öğrenmek istiyorum dediğimiz her an birçok insan gibi korkuya kapılıyoruz. Nedeni güven vermeyen, emeğimizin karşılığını alamadığımız, boşa zaman harcadığımız birçok kursun olması ve en önemlisi bu nedenler yüzünden dil öğrenmekten de imkânsız diyerek vazgeçmemiz. Eylül 2008 de arkadaşımla İngilizce… Devamı İçin Tıklayınız.
Ders kitaplarla ve ek kaynaklarla destekleniyor. Buda bilmediğimiz kelimelerin azalmasına fayda sağlıyor. Her hafta yapılan sınavlarla eksiklerimizi gözden geçirmemiz derste sınavda ki hatalarımızın üstünde durulması ile daha hızlı ve temeli oturmuş şekilde ilerleme sağlıyor. Sınıfta herkesin katılması ile daha güzel… Devamı İçin Tıklayınız.
Öncelikle Just English olarak vermiş olduğunuz eğitim için teşekkür ederim. Nisan ayında girmiş olduğum YDS den 30 civarında bir not almışken bu dönem ki sınavdan 67,5 almam başarımı iki kat arttırdığımı gösteriyor. Tabiki bunun en büyük sebeplerinden birisi sınıf olarak… Devamı İçin Tıklayınız.
Dersler çok verimli geçiyor. S. Hoca’yla eğlenceli ve verimli bir şekilde İngilizce öğreniyoruz.Grup seviyesi ve durumu göz önüne alınarak konu bazında ilerliyoruz. Sabrı ve ilgisi için çok teşekkürler.Kurumun her gün gönderdiği kelimeler çok iyi oluyor. Her gün kelime defterine kelime… Devamı İçin Tıklayınız.
Temel eğitimimde yabancı dil olarak Almanca öğrenmek gafletinde bulundum ve ceremesini uzun yıllardır çekiyorum because English is an international language. Okuduğum bölümün kaynaklarının çoğunun İngilizce olması ve master yapma konusundaki yoğun azmim sebebi ile İngilizceyi öğrenme zorunluluğu ile sürekli yüzyüze… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English ailesi olarak öncelikle eğitiminizdeki başarıyı görmemek mümkün değil. Çalışanlar gerçekten çok ilgili ve güler yüzlüler. Hocalarımıza gelince gerçekten bizimle ilkokul öğrencisiyle ilgileniyor gibiler… Teşekkürler..
İngilizceye sıfır bilgiyle başlayanlardanım ve asla İngilizcemin bu kadar gelişebileceğini tahmin etmemiştim. Eğitimde geçen süre içerisinde Just English’te İngilizce öğrenebileceğime gerçekten inandım ve hiç ara vermeden eğitime devam ettim. Biliyor musunuz bu süre içerisinde hiç sıkılmadım çünkü Just English buna… Devamı İçin Tıklayınız.
Sadece ingilizce değil aktivite, etüt programlarıda mevcuttur. Bir aydır gelmeme rağmen çok yol kattettiğimi düşünüyorum. Sınıf içerisindeki araç ve gereçlerde yeterli bulunmaktadır. Hocalarımız sadece kitaptan ilerlememekle beraber günlük yaşamla beraber çok iyi ders anlatmaktadır. Kantindeki ortam oldukça iyi. Orada arkadaşlarla… Devamı İçin Tıklayınız.
Öğretmenlerin ve eğitim danışmanlarının ilgisi ve nezaketi kendinizi evinde gibi hissettiriyor. Hafta sonları JustEnglish’e gelmek çok keyifli.
Uzun bir araştırmadan sonra Just English Center’da eğitim almaya karar verdim. Eğitim sistemlerinden ve özellikle eğitmenlerinden çok memnunum. Teşekkürler Just English!
Özel eğitim kurumlarında karşılaştığım disiplin sorunuyla burada karşılaşmamak sanırım TOEFL sınavında başarılı olmamda en büyük etkendi.Lakayit olmayan ama aynı zamanda sıcak bir ortam sağlayan deneyimli öğretmenlere ve sıcakkanlı çalışanlara teşekkür ederim. S. Hanıma beni tüm gıcıklığıma rağmen buraya kazandırdığı için… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English yetkilisine; 31 Ağustos 2015 tarihi itibariyle almış olduğumuz intermediate kuru derslerinden memnun olduğumu iletirim. Hocalarımızın dersleri oldukça verimli geçmekte… Bilginize arz ederim. Teşekkür ederim.
Just English Ataköy Şubesi’nden gerek eğitim, gerekse güler yüzlülük açısından çok memnunum. Dersler, eğlenceli bir biçimde, gayet akıcı geçiyor. Motivasyonumuzun artmasında etkileri çok büyük… Arkadaşlarıma tavsiye ettiğim bir yer. Burada eğitim almaktan gayet memnunum. Eğitim açısından da, hizmette güler yüzlülük… Devamı İçin Tıklayınız.
JustEnglish’i tercih etme sebebim, bize uygun ders saatlerinin ayarlanması ve bizimle birebir iletişim halinde olunması. Hocalar ve burada görevli çalışanlar sorunlarla birebir ilgililer. Aldığımız ders saatleri dışında anlayamadığımız konuları danışabileceğimiz hocaların bulunması bizim için artı bir avantaj sağlıyor. Bu yüzden… Devamı İçin Tıklayınız.
Kurumunuza uzun bir arayış sonrasında gelmedim. İlk geldiğimde ne kadar iyi bir eğitim alacağımdan emin oldum ve başka kurslara gitme gereği duymadım, kursunuza kayıt oldum. Şimdiye kadar, aldığım bu karardan pişman olmadım. Öğretmenlerimiz bize, İngilizcenin sadece gramerden ibaret olmadığını, aynı… Devamı İçin Tıklayınız.
Yaklaşık bir aydır devam ettiğim Just English kursunda ders işlenişinden memnunum. Dile getirdiğimiz önerilerin uygulanmasından memnunum. Hocaların iletişime açık olması rahatlatıcı bir durum.
Just English Kurs Merkezine; YDS hazırlık dönemi Ocak-Nisan 2014 safhası öğrencinizim.Kurs dönemi öncesi gerek hocalarım gerekse idari kadroda görevli arkadaşların ilgi ve anlayışından çok memnun oldum.Dersler dışında olan insani yaklaşımların ve dayanışmanın yüksek seviyede olduğu Just English ‘i kutluyorum.
Just English’te YDS hazırlık kursuna katıldım. 1,5 ay gibi kısa bir dönemde verimli bir ders dönemi geçirdiğimi düşünüyorum. Umarım verimli geçtiğini düşündüğüm bu süreç sınavda meyvelerini verecektir. Hocalarıma emeklerinden ötürü teşekkür ederim. Tekrar görüşmek dileğiyle…
Just English’e arkadaşlarım vasıtasıyla geldim.Burada kurs gören arkadaşlarım vardı ve buranın bana faydalı olacağını söylediler.Bende biraz çekimser olarak kayıt yaptırdım.Endişeliydim çünkü İngilizcenin kolay öğrenilemeyeceğini düşünüyordum.Just English sayesinde bu düşüncelerimin yanlış olduğunu fark ettim.Burada İngilizceyi beklediğimden hızlı öğreniyorum.Sıcak bir ortam var…. Devamı İçin Tıklayınız.
Justenglish kurum ve çalışanları olarak kaliteli eğitim vermektedir. Kurum içerisine girdiğinizde güler yüzlü personel karşılamakta ve seviyenizi ölçerek size uygun bir kurs öneriyorlar. Bu durum kursa gelen kişilerin seviyesini görmesini ve nasıl bir çalışma yapmaları gerektiğini konusunda yardımcı olmaktadır. Öğretmenler… Devamı İçin Tıklayınız.
İngilizce eğitimi olarak gelmiş olduğum ilk kurs olması sebebiyle bazı çekincelerim bulunmaktaydı.Fakat kurs başladıktan sonra kurum yetkililerinin sıcak ve samimi davranışları ve derse giren öğretmenlerin hoşgörülü ve anlayışlı tutumları çekincelerimi ortadan kaldırdı.Ders işleme konusunda katılımcı ve yapıcı bir öğretim şekli… Devamı İçin Tıklayınız.
JUST ENGLISH’e gelmeden önce TOEFL sınavı için çok umutsuzdum. Gitsem de pek bir şey yapamam gibi geliyordu. Ama derslere başladığımdan beri TOEFL’ın kafamda büyüttüğüm kadar olmadığını anladım. Bunun başlıca sebebi de F. Hocam Derslerdeki tutumumuz, ilginiz ve güler yüzünüz benim… Devamı İçin Tıklayınız.
Nilüfer Şubede YDS öğrencisiyim Eğitimi sayesinde ilk deneme sınavı ile son deneme sınav sonucunu karşılaştırdığımda gelişmeyi görebiliyorum. Katılım yapılmadığında öğrencinin aranması, takip edilmesi güzel yönlerden biri… Hocamızın bilgi ve tecrübesi çok yardımcı oldu.
Değerli Just English Ailesi; 2014 yılının Eylül ayından itibaren Just English eğitim almaktan çok memnunum.Bu kanaatın benden oluşmasında katkısı bulunan eğitim danışmamız B. Hanım öğretmenlerimiz A. Ve .A ‘ya çok teşekkür ederim.Eğitimi her şeyden önce tutan eğitimci anlayışınız ve eğitim… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Genel Müdürlüğüne… Just binyesi eğitim olarak çok başarılı gerçekten her anlamda öğrencilere çok değer veriyor. Bunu her anlamda hissettiriyor. İşlerimden dolayı kurumla ilgili olarak hafta içi eğitimi hafta sonu eğitimine çervirerek tekrar beni memnun ettiler. Birlik ve beraberlik… Devamı İçin Tıklayınız.
Her ne kadar hedefim olan TOEFL seviyesine iş yoğunluğum sebebiyle ulaşamasam da. Bu sıcak yuvanın içinde aldığım İngilizce eğitimimin bu yıl başlayacağım; çalışma ekonomisi ve endüstriyel ilişkiler lisans eğitimimde bana çok faydalı olacağına inanıyorum. Bu vesile ile tüm nazımı çekerek… Devamı İçin Tıklayınız.
I’m Elif from Upper class. I’ve been in “Just English” since Elementary class. When I came here; I knew nothing about English. However now, I have got really sufficient English as you can see. Moreover it’s getting better. I’m really… Devamı İçin Tıklayınız.
JustEnglish Center ile olan serüvenim bir arkadaşımın ısrarlı tavsiyesi üzerine başladı. Elementary, Pre-Intermediate, Intermediate ve Upper-Intermediate kurlarını başarıyla geride bıraktık. Dört Kur ve Bir Yıl gibi kısa bir zamanda İngilizcemi yadsınamayacak düzeyde geliştirmeme yardımcı oldular. Alışılmış ezberci eğitim zihniyetinin ve… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’te yaklaşık 1 yıldır aldığım eğitimden oldukça memnunum. Hocaların, derslere ve öğrencilere gösterdikleri özen memnun olmamdaki ve hatta kursa gelişimin başlıca sebeplerinden… Bu nedenle Just English kadrosuna teşekkürler.
Haziran 2013’te B2 seviyesinde Almanca Kursu ararken hocamla tanıştım . Justenglish’e başvurduğum gün, kurumda bu düzeyde dil eğitimi verebilecek Alman bir hocanın bulunduğunu, ancak öncelikle kendisiyle görüşüp onayını aldıktan sonra ilgili sınıfta eğitime başlayabileceğimi belirtti kayıttaki yetkili. Beraber Hocanın sınıfına… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English İngilizce öğrenmem açısından çok yararlı oldu.Daha önceden sevemediğim İngilizceyi sevdirdi.Özellikle öğretmenlerimiz İngilizceyi bize sevdirdi.Sınıf içinde arkadaşlarımızla çok uyumlu olduğumuzu düşünüyorum.Derslerde hem eğleniyoruz hem öğreniyoruz.Ayrıca öğrenciler olarak çok aktifiz.S. Hocamız bizimle çok ilgileniyor ve onu sınıfça çok seviyoruz. Bu… Devamı İçin Tıklayınız.
Size S. hocamdan bahsetmek istiyorum. O, öyle güzel bir insan ki… İşini çok severek yaptığı belli… Nereden mi? Gözlerinden… Çünkü yalnızca yüzü değil, konuşurken, ders esnasında gözlerinin içi de gülüyor. Bu çoğu insanda yok. O gözlerindeki ışık bulaşıcı sanki.Bu sayede,… Devamı İçin Tıklayınız.
Yaklaşık 1 yıldır Eğitim Kurumunuzda İngilizce Eğitimi almaktayım. Bu geçen zamanda Eğitim stratejinizi kurum olarak beğeniyorum. Hocamızın gayretini ve bilgisini ders anlatma şeklinden ve yaklaşımından dolayı takdir ve teşekkür ederim.
Öncelikle; Bu kursa en baştan başlayamadığım için üzgünüm. Okulumun geç bitmesinden dolayı biraz geçikmeli geldim “ Just English”e… Burayı bir hocamın vasıtasıyla duydum, kesinlikle istediğim puanı yakalayacağımı söyledi. İyi ki de böyle demiş. Etüt derslerime giren hocalarımda yardımcı olmaya çalıştılar… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Eğitim Kurumunun İzmir şubesinde başladığım eğitim yaşantıma, İstanbul Şirinevler şubesinde devam etmekteyim. Eğitim departmanınızda çalışan arkadaşların gayret, ilgili ve alakaları takdire şayandır. Meslek hayatım boyunca insanlarla devamlı iletişim halinde oldum. Bazı süreçlerde hizmet veren, bazı süreçlerde hizmet alan… Devamı İçin Tıklayınız.
Ö. hocamız alanında şu ana kadar gördüğüm en iyi, profesyonel ingilizce hocasıdır. 22 yıllık tecrübesiyle en zor konularda bile anlaşılır hala gelmektedir. İngilizceyi daha eğlenceli ve öğretici hale getirdiği için hocamıza minnetarım.
YDS hazırlık sürecinde özellikle motivasyon kazandırma anlamında çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Derslerimizde kullandığımız kaynakların çeşitli olması, soru tipi görmemiz açısından olumluydu. En önemlisi, sınıf ortamı oldukça iyi, hoca öğrenci ilişkisi de gayet samimiydi. Kendimi çok rahat hissettim kurs süresince. Bu… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English ve çalışanlarını başarılı buluyorum. İlgi ve alakalarından memnunum. Çalışmalarının devamını dilerim.
Just English eğitim kurumların da çalışmakta olan S. ve T. öğretmenlerimden oldukça memnunum, güleryüz ve anlayabileceğimiz bir şekilde bizlere ders anlattıkları için hocalar bakımından şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Gayet memnunum.
Just English kurumuna sağladıkları güven ve çalışma ortamından dolayı teşekkür etmek istiyorum öncelikle. Kursa başlamadan bir çok araştırmamın sonucunda yaptığım tercihten hiçbir pişmanlık duymadım. Tabii bu hususta ders aldığım Hocalarımın etkisi büyük. Çok yoruldum, bir çok şeyden feragat ederek derslere… Devamı İçin Tıklayınız.