Genel İngilizce Kursu Referansları, İngilizce Kursu Referansları
Kurumunuza uzun araştırmalarım sonucunda kayıt oldum. Kayıt olduğum için hiç pişmanlık duymadım. Gerek aldığım eğitim gerekse ders veren eğitmenlerimden çok memnunum. Doğru eğitmenler seçtiğiniz için sizleri kutlar, başarılarınızın devamını dilerim.
Ben sınav amaçlı Just English’e geldim.İngilizce konusunda oldukça yeteneksiz olduğum için birebir eğitimi tercih ettim. Benim gibi birini bile ingilizce sorularını anlayarak çözen birine dönüştürüyorlar.Ayrıca sadece birebir derslerde değil, ek dersler, misafir öğrenci olarak diğer sınıflara girmeye kadar her türlü… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’le internetten tanıştığımda İngilizcem çok azdı ve amacım KPDS’yehazırlanmaktı. Yaklaşık 1 yıllık bir eğitimden sonra bu zor sınavdan istediğim notu aldım. Ama Just English benim için sadece bir eğitim yeri değil. İstanbul’da bir yuvam olduğunu biliyorum. Dostlarım, anılarım, güzel… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English yetkilisine; 31 Ağustos 2015 tarihi itibariyle almış olduğumuz intermediate kuru derslerinden memnun olduğumu iletirim. Hocalarımızın dersleri oldukça verimli geçmekte… Bilginize arz ederim. Teşekkür ederim.
Yaklaşık bir yıldır kurumunuzda dil eğitimi alıyorum. Hocalarımızdan ve kurumumuzda çalışan memur arkadaşlardan çok memnunum. Ortam güzel, hocalarımız çok disiplinli ve öğrencileriyle birebir iletişim kuruyorlar. Sorunlara çözüm odaklılar. Böyle gitmesi dileğiyle…
Eğitim sistemi, hocalar, özellikle personeller ile ilgili memnuniyetimi bildirmek istiyorum. Her konuda yardımcı olduklarından ya da olmaya çalıştıklarından dolayı memnun dilekçemi bildiriyorum. Bu kursa bu yüzden teşekkür ediyorum.
Kelime ve gramerde kurs sayesinde kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum. Kursun öncelikli amacı da bu hususta olmalı zaten, diğer kısımlar daha çok kişinin kendi çabasıyla olacak şeyler. Biz de bu doğrultuda daha çok ders istedik. Faydalı olduğunu düşünüyorum.
Merhabalar, Justenglish Nilüfer şubesinde YDS öğrencisi olarak 2015 yılının yaz döneminde yoğun bir tempoda eğitim aldım. Bu zorlu süreçte Nilüfer şubesinde öncelikle tüm bilgisini emeğini bize aktaran değerli hocamız’a teşekkür ediyorum. Sonrasında eğitim danışmanlığı yapan hanımefendilere başlarını ağrıttığım için kayıtta… Devamı İçin Tıklayınız.
Kurumunuzda kayıtlı, hafta sonu grup öğrencisiyim. Hocalarınızdan ve eğitim biçiminizden çok memnunum. Özellikle hocaların enerjisinden ve kendi enerjilerini ders sırasında biz öğrencilere güzel aktarmalarından ve motivasyon konusunda son derece bilinçli olmalarından çok memnunum. Ayrıca diğer bütün çalışanlarınızın herhangi bir sorun… Devamı İçin Tıklayınız.
YDS sınavına hazırlanmak amacıyla kursa gelmekteyim. Ders sisteminin gidişatından memnunum. Özellikle vakitlerinin boş zamanlarını bile bizim için feda etmeleri oldukça güzel birşey. Umarım karşılığını verebiliriz. Kurumdan da eğitim veren kişilerden de oldukça memnunum.
Y. Hocamız İngilizce konularını bize günlük hayatımıza uygulayabileceğimiz şekilde ve sıkıcı kalıpların dışına çıkarak öğretme yoluna gitmiş ve bu yöntemi de başarıyla uygulamıştır. Kendisine teşekkür eder ve bundan sonra , “eğitimini tavsiye edeceğim eğiticilerden” olacağını belirtmek isterim.
Burada öğrendiğim İngilizce okula büyük katkı sağlayacak. İngilizcemin geliştiğine kesinlikle inanıyorum. Kelime haznem gelişti. Öğrenci sayısı az olduğu için herkese söz hakkı düşüyor.
Haftasonu Pre-intermediate grubundayım. Kursumdan özellikle de hocalarımdan oldukça memnunum. Bu şekilde giderse aldığım 3 kurdan sonrasını da devam ettirmeyi düşünüyorum
ÜDS eğitimi için yaklaşık dört ay önce geniş çaplı bir araştırma yaptım. Gerek özel ders gerekse sınıf ortamında olacak şekilde en iyi eğitimi nereden alabileceğim konusunda karar vermek biraz zor oldu. Just English’in eğitim bilgilerine internette kurs tarama yaparken rastladım… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English kurumu öğrencileri mağdur etmemek adına elinden geleni yapmaya çalışmakta. Verilen vaatler en kısa süre içerisinde gerçekleştirilmekte. Hizmeti güler yüzle ve samimi olarak vermekte olup hocalar ile de sıkıntım bulunmamakta. Justenglish ikinci bir aile gibi benim için . Ek… Devamı İçin Tıklayınız.
Çalışanlardan ve hocaların güler yüzlülüğünden oldukça memnun kaldım. Öğrendiğim dili, günlük hayatımda rahatça kullanabileceğimi düşünüyorum. Almanca’ya olan ilgim, bilgim ve becerim arttı. Just English Kurumu çalışanlarına ve hocalarına ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum.
Just English öğretmenlerimi, öğrencilerini, kayıt yapanlarını, koridorda dolaşan çocukları… çok sevdim. Just English İngilizce öğrenimi için doğru adres. Thanks a lot Just English.
Just English Center Bursa şubesinde pre-intermediate kurunda başlayıp upper-ıntermediate kuruna kadar gelmiş bulunmaktayım. Son 1 ayım kaldı eğitimimin bitmesine ama ben sevinemiyorum çünkü JUST ENGLİSH ortamının sıcaklığından mıdır, yoksa muhteşem eğitim kadrosundan mıdır bilmem bitmesini istemediğim bir yer burası bunun… Devamı İçin Tıklayınız.
Merhabalar…Just English e tavsiye üzerine geldim ve kapıdan girdiğim anda ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım..İdari kardonun sıcaklığı ve ilgisi,hocaların arkadaşça yaklaşımları ve akıcı anlatımları ile kendinizi çok rahat ve güvende hissedeceğiniz,sıkılmadan,eğlenerek öğreneceğiniz bir kurum JUST ENGLISH..
Merhaba, IELTS sınavına katılmayı planladıktan hemen sonra, İstanbul’da JustEnglish’ten (Kadıköy) kurs alan bir arkadaşım aracılığıyla sizlere geldim. Bazı tereddütlerim vardı ancak IELTS hocamız bu tereddütlerimi giderdi. Çünkü iletişimi gayet iyiydi ve öğretme konusunda kabiliyetliydi. IELTS hocamız bizlere bu sınıfın grammar-vocabulary… Devamı İçin Tıklayınız.
Ben kursunuzda 3 aydır eğitim alıyorum. Okulumdan sonra kendimi güvende hissettiğim yerlerden birisi öğretmenimi çok sevdiğim için kursa isteyerek ve severek geliyorum. Bana burda ailemin yokluğunu hisseetirmiyorlar. Burayı ailem gibi görüyorum. Sınav öncelerinde aldığım özel derslerle okulumdaki derslerimde daha başarılı… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English kurumuna başlarken aklımda hiç burası yoktu arkadaşımın tavsiyesi üzerine geldim.Kursta kayıt aşamasında aldığım bilgilerin derslerde de olması beni mutlu etti. Başlamadan önce kaygılarım vardı, bunların bir çoğunu aşmama yardımcı oldu. Ders saatlerinde olsun ders aralarında olsun takıldığım yerlerde… Devamı İçin Tıklayınız.
Okuduğum lisede yabancı dil eğitimi almaktaydım. Fakat verilen eğitimin benim için yetersiz olduğunu anlayınca ailemin de onayıyla ek ders almaya karar verdim. Yaptığım araştırmaların sonucunda Just English dershanesine üye oldum. İlk günlerde birtakım çekincelerim vardı. ’’Benim için yeterli olacak mı… Devamı İçin Tıklayınız.
Kurumunuza tavsiye üzerine geldim. Yararlı olacağından şüphe ediyordum. Fakat şu an verilen eğitimden memnunum. Gerek hocalar, gerek verilen dokümanlarla çok yararlı bir eğitim verilmektedir. Verilen eğitim için Just English Kurumuna teşekkür ederim.
Elementary seviyesindeyim. Öğretmenlerimizin sayısı ve verdikleri eğitim seviyesi gerçekten çok iyi. Bu beni oldukça mutlu ediyor. Çalışanların sevecenlikleri ve çeşitli aktivite seçenekleriyle tercih edilecek bir kurs. Her türlü etüd programları mevcut. Sınav mevcutları, ulaşımı, ilgilenebilirlik bakımından oldukça iyi düzeyde. Öğretmenler… Devamı İçin Tıklayınız.
Bence kursta ders programının gidişatını ve programda gramer bölümünde uygulanan yalın anlatımı çok başarılı buldum.Tabi bunları kişisel çalışmalarımızla desteklemeliyiz. Genel olarak oldukça başarılı bir süreç geçirdim.Kursa başlamadan önce, bir kursta bu kadar mutlu olabileceğimi düşünmüyordum. Her şey için teşekkürler Justenglish,… Devamı İçin Tıklayınız.
TOEFL denilince ilk akla gelecek isim Just English olmalı! Yaptığım kurs araştırma sonuçlarında Just English’i seçtim.Eğitim süresince bu seçimimin ne kadar doğru olduğnu gördüm. Eğitmenler konularında uzman kişiler. TOEFL tekniklerini en iyi şekilde öğretip bolca materyalle pekiştirme imkanı sağlıyorlar.Just English… Devamı İçin Tıklayınız.
Justenglish bünyesinde yenilikçi bir eğitim anlayışıyla dil eğitimi yapılmakta ve bu beni çok etkiledi. Çalışanların ve eğitmenlerin güler yüzlü olması tercih sebeplerim arasındadır. Eksik konularımızın telafi ediliyor olması farklı aktivitelerle eğitimimizin desteklenmesi de farklı bir faktör. Her gün kelime mesajları… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English, başarılı ve fazlaca farklı yerlerde bulunan adı duyulmuş sayılı kurumlardan birtanesidir. Hem dilediğimiz yerde hem de dilediğimiz eğitimsel amaçla bir olup, babamın bizim için en uygun bulduğu kurum haline gelmiştir. Taşçıoğlu ailesi olarak bu kurumda eğitim almaktan büyük… Devamı İçin Tıklayınız.
Hoca ve kaynaklarıyla; öğretilmesi zor dilin, kolay bir düzeye indirgenerek öğretilmesi, öğrenciler için derslerin zevkli ve öğrenilebilir geçmesi sağlanıyor.
Katılmış olduğum yds kursundan memnunum. Sınav programına uygun ve sistemin ögrenilmesinde etkin bir ögrenim süreci işleniyor. Ögretmen ilgili, enerjisi yüksek, derslerde oldukça aktif…
Justenglish bünyesinde yenilikçi bir eğitim anlayışıyla dil eğitimi yapılmakta ve bu beni çok etkiledi. Çalışanların ve eğitmenlerin güler yüzlü olması tercih sebeplerim arasındadır. Eksik konularımızın telafi ediliyor olması farklı aktivitelerle eğitimimizin desteklenmesi de farklı bir faktör. Her gün kelime mesajları… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’i gerçekten çok seviyorum. Geldiğimden beri öğretmenleri, yetkilileri çok sevecan ve çok iyidavranıyorlar. Buraya gelipte burayı sevmemek mümkün değil.Kısaca herşey mükemmel.
Kurumunuzda kayıtlı öğrenciyim. İngilizce grup eğitimlerine katılmaktayım. Gerek hocalar, çalışanlarınız ve eğitim politikanız, gerçekten takdir edilmeye değer. Katkılarınız için teşekkürler.
Bundan 6 ay önce Justenglish’e kayıt oldum eğitime başlarken İngilizce hakkında düşüncelerim vardı ama buraya başladığımda bütün kaygılarımı yendim eğitmenlerden ve çalışanlardan çok memnunum.
Just English Kurs Merkezine; YDS hazırlık dönemi Ocak-Nisan 2014 safhası öğrencinizim.Kurs dönemi öncesi gerek hocalarım gerekse idari kadroda görevli arkadaşların ilgi ve anlayışından çok memnun oldum.Dersler dışında olan insani yaklaşımların ve dayanışmanın yüksek seviyede olduğu Just English ‘i kutluyorum.
JUST ENGLISH Bursa şubesinde YDS eğitimine katılmaktayım. Kurs hocam G.Ç Hocamızın dersteki performansından, birikiminden bilgilerini aktarma becerisinden memnunum.Kanaatim son derece olumludur.İlgililerin bilgisine sunarım.
İngilizce eğitimi aldığım bu kurumda verilen eğitimin gayet yeterli ve faydalı olduğunu düşünüyorum. Speaking clublar, dersler ve birebir ders imkânları, öğrenciler açısından çok ayrıcalıklı bir biçimde yapılmakta. Kurumda, öğrenci ve öğretmen iletişimi her zaman yerinde olmuş. Bu da, sadece bir… Devamı İçin Tıklayınız.
My language training is divided into two as before and later from Just English and Julie Loyd. Julie is my teacher in Just English. Actually she was as a friend for us and she has motivated us throughout the course…. Devamı İçin Tıklayınız.
Temel eğitimimde yabancı dil olarak Almanca öğrenmek gafletinde bulundum ve ceremesini uzun yıllardır çekiyorum because English is an international language. Okuduğum bölümün kaynaklarının çoğunun İngilizce olması ve master yapma konusundaki yoğun azmim sebebi ile İngilizceyi öğrenme zorunluluğu ile sürekli yüzyüze… Devamı İçin Tıklayınız.
Katıldığım hızlandırılmış yds kursunda genel anlamda öğretilenler yeterli ve faydalıydı. Kursta dağıtılan materyaller öğretilenleri destekledi. Bunun yanında quizlist gibi uygulamaların derslerde tekrarlanması kelime öğretimi konusunda çok faydalı oldu. Hocalarıma ve kurs çalışanlarına teşekkür ediyorum.
Just English dil kursunda eğitim görüyorum. Elementary sınıfınfayım. Öğretmenlerimi çok seviyorum ve her iki öğretmenimde konuları çok iyi anlatıyor.
Buraya bir arkadaş tavsiyesi ile geldim. Amacım yds’den 70 ve üzeri almak. G. Hocanın derslerinden memnunum. Dersleri akıcı ve canlı anlatmaktadır. Ders zamanlarında çok fedekardır(zaman açısından). Öğrenicinin isteğine her şeyi bırakmayıp öğrenciyi ders konusunda teşvik etmektedir. Başarılıdır.
Just English Yönetimi’ne; Bu kursa İngilizce öğrenmek için yazıldım ve çok memnunum. Daha ilk kurda İngilizcemi ilerlettiğimi düşünüyorum. Öğretmenlerin ve ortamın çok sıcak olduğunun kanaatindeyim. Ağustos’ta kayıt olduk, ilk kurumuz bitmek üzere…Ağustos’tan bu yana İngilizceyi daha iyi anladım. Kura kesinlikle… Devamı İçin Tıklayınız.
İngilizce kursuna gitmeye karar verdiğimde en az 1 yıl tüm kursları araştırdım ve buraya tam üç kere geldim.Aynı şeyleri defalarca sordum ve İngilizceden nefret ettiğimi düşündüğüm için kaydolmamak adına kayıt bürosundaki görevlileri bayağı yordum. Sonra burada karar aldım.Şuan burada başladığım… Devamı İçin Tıklayınız.
İngilizce ve dil öğrenimi her ne kadar kişinin çalışma azmi ve isteğiyle doğru orantılıolsa da; öğreticinin öğrenciyi motive edebilmesi ve öğretme konusunda istekliliği, tüm personelin sıcaklığı, ders ve materyallerin zenginliği ve öğretim metodu gibi birçok kriterin de dil öğrenimini çok… Devamı İçin Tıklayınız.
Merhabalar, Burada ilk dikkatimi çeken ve beni etkileyen ilk şey buradaki insanların yaklaşımlarıydı. İlk kapıdan girdiğiniz andan itibaren sıcak bir şekilde karşılanıyorsunuz ve bu durum sınıflarda öğretmenleriniz ve sınıf arkadaşlarınızla da devam ediyor. Kursa geldiğim günden itibaren gerçekten de İngilizce… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’i TOEFl ve IELTS kursları konusunda yaptığım ayrıntılı araştırma sonucu buldum.Bursa’da şubesi olmasına da son derece sevindim.Gerek öğretmen kadrosu gerekse idarecilerin yaklaşımları ile doğru bir yer seçtiğime eminim.Aldığım eğitimin kendi ülkemde bir yabancıdan olması, bu kişinin sınav sistemine hakim… Devamı İçin Tıklayınız.
YDS hazırlık sürecinde özellikle motivasyon kazandırma anlamında çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Derslerimizde kullandığımız kaynakların çeşitli olması, soru tipi görmemiz açısından olumluydu. En önemlisi, sınıf ortamı oldukça iyi, hoca öğrenci ilişkisi de gayet samimiydi. Kendimi çok rahat hissettim kurs süresince. Bu… Devamı İçin Tıklayınız.
Ben, 2. kur A sınıfı öğrencisiyim. Hocalarımızın titiz çalışmaları sonucunda İngilizceye olan ilgi ve becerimin arttığını düşünüyorum. Özellikle gramer konusunda hocalarımızın verdiği çalışma kâğıtları çok işe yaradı. Sınıf arkadaşlarımız, hocalarımız ve kurum çalışanlarının güler yüzü, beni bu zorlu maratonda çok… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English ailesine katılmaktan çok mutluyum. Hocalarımız son derece deneyimli olup eğitim konusundaki bütün problemlerimizde yardımcı olmaktadır. Personelimiz bize karşı çok güler yüzlüler. İyi ki eğitimimi Just English’te almaktayım. Teşekkürler Just English..
Size S. hocamdan bahsetmek istiyorum. O, öyle güzel bir insan ki… İşini çok severek yaptığı belli… Nereden mi? Gözlerinden… Çünkü yalnızca yüzü değil, konuşurken, ders esnasında gözlerinin içi de gülüyor. Bu çoğu insanda yok. O gözlerindeki ışık bulaşıcı sanki.Bu sayede,… Devamı İçin Tıklayınız.
Katılmış olduğum Just English eğitiminde gerek ders anlatımı gerek özverisi ve yaklaşımı sebebiyle çok memnun olduğumu belirtmek isterim. Öğretim olarak çok kolay şekiller ve anlatımlar sağlayan kurumunuza teşekkürü bir borç bilirim. Tekrar görüşmek üzere. See you later.
Justenglish’e Almanca öğrenmek için kayıt olduğum gün aklımda kocaman bir soru işareti vardı. Çünkü bu dershaneye tamamen tesadüfî olarak ve eğitmenlerinin nasıl olduğunu tam anlamıyla araştıramadan alelacele yazılmıştım. Aklımda sadece ‘en kısa sürede en fazla bilgiyi öğrenmek’ fikri vardı. Peki,… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’e; Kurum olarak ilginiz ve güler yüzünüz için tüm öğretmen ve personele teşekkür ederim. Özellikle benim için yoğun ve zorlu geçen YDS yaz programında sabırla ilgi gösteren hocam’a sevgi ve teşekkürlerimi iletmek isterim. Şefkatli ve yardımsever kantinci ablama da… Devamı İçin Tıklayınız.
JUST ENGLISH Bursa şubesi YDS sınıfı öğrencisiyim. Hocamız G.Ç. İLE BERABER Ocak ayında derse başladık derse başladığım ilk günden itibaren bu kurum ve hocaların ne kadar özverili olduğunu ve öğrenci başarısını ön planda tuttuğunu farkına vardım. Kursa geldiğimde birçok konuda… Devamı İçin Tıklayınız.
Sadece ingilizce değil aktivite, etüt programlarıda mevcuttur. Bir aydır gelmeme rağmen çok yol kattettiğimi düşünüyorum. Sınıf içerisindeki araç ve gereçlerde yeterli bulunmaktadır. Hocalarımız sadece kitaptan ilerlememekle beraber günlük yaşamla beraber çok iyi ders anlatmaktadır. Kantindeki ortam oldukça iyi. Orada arkadaşlarla… Devamı İçin Tıklayınız.
YDS için ne kadar iyi olduğunu bilerek kayıt yaptırmaya karar verdim. F. hoca kursun kalitesi yanında derse herzman hakim,çok iyi bir eğitmendir. Emeği için teşekürler.
Merhabalar,just english’ten askerlıgım dolayısıyla sadece 1 kur eğitim alabildim döndüğümde devamı gelecek :)) burada öğrendiklerim ,yaşadıklarım,kurduğum arkadaşlıklar bana bir ömürboyu yeteceğinden eminim.Sevimli,içten hocalarımız sayesinde eğlenceli bir şekilde pekiştirdiğim ingilizceyi unutmam mümkün değil.Hocalarıma çok teşekkür ederim verdikleri mükemmel eğitim için.Bu hocalarla… Devamı İçin Tıklayınız.
Öncelik olarak İngilizce kursu ararken kafamda birçok soru vardı. Birçok İngilizce kursu gezdim ve doğru tercihin Just English olduğuna karar verdim ve iyi ki bu kararı vermişim. Kursun öğretmenleri ve danışmanları vs. çok anlayışlı duyarlılar. Kursun eğitim seviyesi çok güzel… Devamı İçin Tıklayınız.
Okulda öğrendiğim ingilizcemi geliştirmek için geldiğim Just English Bursa daha ilk ders gününden bana doğru yerde olduğum hissini yaşattırdı. Gerek sınıf ortamı, gerekse öğretmenlerin öğrencilerle ilgisi ve en önemlisi Türkçe bilmeyen yabancı öğretmenlerin eğitimleri İngilizceyi en iyi şekilde geliştirmemde yardımcı… Devamı İçin Tıklayınız.
Hocamız süper, pozitif, enerjik, patronlar da öyle… 10 numara egitim kurumu…
Just English’ye proficiency için eğitim almaktayım. Eğitimimiz devam etmekte ve şu an için bir sorun yok. Hocamız, düşüncelerimize önem vermekle birlikte, aramıza da mesafe koymuyor. Başladığımız günden bugüne, ilerlediğimizi düşünüyorum. Genel olarak memnunum.
Just English’e başlarken açıkçası biraz tereddüt yaşadım. Bilirsiniz, İstanbul gibi kalabalık ve gelişmiş bir şehirde hangi kursun size fayda sağlayacağını, bütçenize ne kadar uygun olacağını araştırmanız neredeyse imkânsızdır. Ben Just English’e tavsiye üzerine geldim. Bir kuruna katılma imkânım oldu, lakin… Devamı İçin Tıklayınız.
Merhaba arkadaşlar…Yurtdışında eğtim görmek için yabancı dil eğitimi almaya karar verdim.İngilizce eğitimi veren tüm kurumları gezidm ve son olarak da Just English’e geldim. Bu kurumdaki insanların samimiyeti ve sıcak kanlılığı beni gerçeken şaşırttı. İngilizce eğitimi için yeniden bir karar verecek… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Kurumuna, Ben pre-intermediate seviyesinde olan bir öğrenciniz olarak gerek öğretmenlerimizden gerekse çalışan arkadaşlarınızdan çok memnunum.Burada olduğum her gün için ayrı bir memnuniyetim bulunmakta.Öğretmenlerimin, çalışanların insanlarla olan münasebetine hayranım.Güleryüzün, tatlı dilin, samimiyetin eksik olmadığı bu kurumda bulunan herkes çok… Devamı İçin Tıklayınız.
Yine ve yine ve yine eğitmenime çok teşekkür ederek başlamak istiyorum. Sınıf içi uyumumuz çok iyiydi. Benim en büyük iki sıkıntım kelimeler ve paragraflardı. Kelime çalışması ile kelime sorunu çözüldü. Paragrafları tercüme etmeden çözmeye çalışıyordum. Tercüme ederek çözmeye çalışma ve… Devamı İçin Tıklayınız.
Katılmış olduğum Just English dil kursundan çok memnun kaldım. Girmiş olduğum YDS’den 76,25 puan aldım. Kursun ve hocamın katkıları olmasaydı bu puanı alamayacağımdan eminim.
Just English Ataköy’de yaklaşık 3 aydır eğitim görmekteyim. Kurumunuza arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine kayıt yaptırdım. Bu zamana kadar aldığım eğitimden gayet memnun kaldım. Eğitmenleri işlerinde gayet başarılı ve her konuya hâkimler. Danışmanları da ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar bizlere karşı. Her… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English ailesinde hafta içi sabah, Upper grubu öğrencisiyim. Hocalarımızın derse olan ilgisinden ve ders işleyişinden, bunun yanında Şirinevler ve Bakırköy şubelerindeki çalışanların ilgi ve alakasından memnunum. Şubedeki çalışanların ilgisi çok fazlaydı , istediğim zaman etüt alabildim. Bu beni gerçekten… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Kurumuna, Ben pre-intermediate seviyesinde olan bir öğrenciniz olarak gerek öğretmenlerimizden gerekse çalışan arkadaşlarınızdan çok memnunum.Burada olduğum her gün için ayrı bir memnuniyetim bulunmakta.Öğretmenlerimin, çalışanların insanlarla olan münasebetine hayranım.Güleryüzün, tatlı dilin, samimiyetin eksik olmadığı bu kurumda bulunan herkes çok… Devamı İçin Tıklayınız.
Kursa arkadaşımın tavsiyesiyle geldim. Burayı tercih ettiğim için memnunum. Hocamızın elinden geleni yaptığına inanıyorum. Kursunuzdan ve hocamızdan memnunum.
Just English kursuna, yüksek lisans düşündüğüm için ve okul bitiminde yabancı dilimi geliştirmek için geldim. Hocalarımızdan ve ortamından memnun kaldım. Kursun bana çok şey kattığını düşünüyorum. İleride tekrar diğer kurlarını almayı düşünüyorum.
Just English’te aldığım Toefl sınavına hazırlık eğitiminden çok memnun kaldım. Kurs söylenildiği tarihte başladı ve sorunsuz ilerledi. Eğitmenlerimiz konuya hakimdi. Emeği geçen herkese teşekkürler!
Yeni açılmasına rağmen kısa bir zamanda düzeni oturmuş olan bu kursa kayıt yaptırdığım için pişman değilim. Eğitim kadrosu ve çalışanlarıyla beraber çok güzel bir ekip olmuş kendini geliştirmek isteyenler veya sınavlara girecekler için güzel bir kurs.
Just English’te aldığım eğitimden çok memnunum.Verdiğiniz kaliteli eğitim için teşekkür ederim.
Merhabalar, Marmara Üniversitesi sosyal bilimler enstitüsünde yüksek lisans yapmaktayım. Just English’e arkadaşlarımın tavsiyesi ile kayıt yaptırdım. Kayıt sırasında vaat edilen herşeyin birebir gerçekleştidiğini gördüm ve bana yeniden alacağım kurlar için güven kaynağı oldu. Ders saatleri dışında almış olduğum etütler gösterilen… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Kadıköy Şubesi’nde bu dönemle birlikte toplam iki kez eğitim aldım ve iki dönem de gayet verimli ve başarılı bir dönemi daha noktalıyoruz. Bu başarıma katkı sağlayan hocalarıma katkılarından ve özgün çözümlerinden dolayı teşekkür ederim. Daha iyi oldu çünkü… Devamı İçin Tıklayınız.
Çok verim aldığım bir kurstu. Diğer kurslara göre öğrencilerle çok daha fazla ilgileniyorlar.Öğrencilerin memnuniyeti için ellerinden geleni yapıyorlar. Dersler çok verimli ve akıcı şekilde geçiyor. Telefonumuza gelen kelime mesajları kelime öğrenmemiz için çok faydalı oluyor. Diğer kurslardan çok daha verimli… Devamı İçin Tıklayınız.
Ö. hocamız alanında şu ana kadar gördüğüm en iyi, profesyonel ingilizce hocasıdır. 22 yıllık tecrübesiyle en zor konularda bile anlaşılır hala gelmektedir. İngilizceyi daha eğlenceli ve öğretici hale getirdiği için hocamıza minnetarım.
JUST ENGLISH deki öğretmenler gerçekten çok iyi. Buraya geldiğimde, ilk önceleriİngilizce konuşmaktan çok korkuyordum. Şimdi ise böyle bir şeyi nasıl düşündüğüme hayret ediyorum! Kurstan son derece memnun kaldım, hocamız ve kurumun yapısını olumlu buldum. Just English’te geçirdiğim zamanlar gerçekten çok… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Genel Müdürlüğü’ne; Just dil kurumu olarak eğitiminizdeki eğitiminizdeki yenilikçi yaklaşımlarınız, farklı etkinlikleriniz, çalışanlarınız etkileyici ve başarılı. Kurumunuzdaki gerek çalışanların işine hakim ve güler yüzlü, iletişimlerinin pozitif olması, tercih etme sebeplerimden bazıları. Kurumunuzda kendimi ailenizden biri gibi hissediyorum. Özel… Devamı İçin Tıklayınız.
Kaynakların yeterli olduğunu düşünüyorum. Öğretmenlerin gayret ve becerileri ve test tekniği hususunda hakimiyeti de yeterli olmakla birlikte, sınav süreci için hazırlanmış olan hakimiyeti de yeterli olmakla birlikte, sınav süreci için hazırlanmış olan plan ve programın sınava hazırlık tarihinin başlangıcından sınav… Devamı İçin Tıklayınız.
Kızımın hafta sonunu iple çektiği ve Cumartesi günleri İngilizce kursu saat 14:00 da olduğu halde sabah 7;00 da beni uyandıran kızıma bu heyecanı sağlayan dersleri eğlenceye çeviren G. öğretmenimize teşekkür ederiyorum.
Ben JUST ENGLISH’E iki senedir geliyorum. Bu sene de burayı tercih etmemin nedeni öğretmen-öğrenci ilişkisinin gayet iyi olması. Öğretmenler öğrencileriyle gerekirse teker teker ilgileniyorlar. Öğrencilerin olmadıkları, kaçırdıkları konular ek derslerle tamamlanıyor.
Merhaba ben Yusuf Özçelik.Marmara Üniv. işletme bölümü öğrencisiyim.Okula geldiğim dönemden sonra yaklaşık 5 ay boyunca İngilizce kursunun gerekliliğine ve İngilizce bilmenin gerekliliğine inandığım için kurslar hakkında araştırma yapmaya ve bilgi toplamaya başladım.5 ay sonunda kendim için doğru kararı “Just English”… Devamı İçin Tıklayınız.
Buraya ilk olarak kararsız geldim, ama geldiğim gün gayet iyi davrandılar. Kursa başladığım gün hiçbir şey bilmiyordum. Ancak çok yardımcı oldular. Herkesin Just English’e gelmesini tavsiye ederim.
Itu de hazırlık okumaktaydım. Başarılı olamadığım 2 hazırlık atlama sınavı sonrasında Justenglish Nilüfer şubesinde ders almaya başladım Aldığım derslerin gerçekten çok yararlı olduğunu hissediyordum. Eksik yönlerimin bulunması, programın ona göre hazırlanması her bakımdan çok iyiydi. Aldığım dersler sonunda girdiğim Eylül… Devamı İçin Tıklayınız.
Pek çok cümle kurabilirim ama özetle şunu söylemek istiyorum, Almanya’da eğitim almak, Almanya’da çalışmak, herhangi bir Almanca konuşulan ülkede bulunmak ya da sadece Almanca öğrenmek istiyorsanız, sevgili hocam ile çalışmalısınız. Yalandan dolandan uzak, gerçek ve kalıcı bir dil eğitimi için,… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English ailesine, Aile diyorum, çünkü öğretmenler aile sıcaklığı veriyor. Çalışan personel çok ilgili… Böyle bir kurumda ilk defa eğitim alıyorum. Hakkınızda hiçbir şey bilmeden geldiğim halde çok memnunum. Bence her şeyiyle dört dörtlük bir kurum. Başarılarınızın devamını dilerim. İyi… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’i aileden biri olarak görmekle birlikte Heykel ve Nilüfer şubesinde öğrencilik yapmış bulunmaktayım. Öğretmenlerimden gördüğüm eğitim hizmeti karşısında memnun kalmış bulunmaktayım. Verilen hizmetlerin aynı kalitede ve özende devam etmesi dileklerimi sunuyorum.
JUST ENGLISH Bursa şubesi hafta içi sabah öğrencisiyim. Bu kursa katılma amacım iş hayatımda zorunlu için İngilizce bilme gereğimdi. Daha iyi işlere sahip olmak için de ayrıca bu kursta TOEFL eğitimi alacağım. G.Ç. hocanın derslerinde birçok şey öğrendim. Paragraf çeviri,… Devamı İçin Tıklayınız.
Diğer sınıfta kursa başlamama rağmen bir hafta kaybım olduğu için şimdiki sınıfımıza gönüllü olarak geçmek istedim. İyi ki de geçmişim. Çok huzurlu ve rahat bir ortamda oldukça faydalı bir eğitim dönemi geçirdiğimi düşünüyorum. Umarım sonuçlarını da olumlu bir şekilde alabilirim…. Devamı İçin Tıklayınız.
Hedefim İngilizceyi açık bir şekilde konuşmak. Bu kursa başlayalı daha 5 hafta oldu ama bana şimdiden çok şey katmaya başladı. Ve eminim ki kur bitince de akıcı bir şekilde konuşabileceğim. İyi bir İngilizce kursu araştıranlara gerçekten tavsiye ederim. Hocaların öğrenciler… Devamı İçin Tıklayınız.
Gerek dersler, gerek ders dışı aktiviteler (speking club, reading club vs.) gerek personelinin güler yüzü ve ilgisi sebebiyle memnun kaldığım bir kurum Just English. Öğrencilerin sorunları ve istekleriyle yakından ilgilenmeleri de, ayrıca rahat hissettiriyor.
JustEnglish, sıcacık arkadaşlıkların yaşandığı, samimi bir ortam da İngilizce öğrenebileceğiniz bir yer. Bence kaçırmayın!
Yaklaşık bir senedir bu kursta eğitim almaktayım. Öğretmenlerimizin ilgisinden, eğitimlerinden, asistan arkadaşlarımızın güler yüzlü ve yardımsever yaklaşımlarından çok memnunum. Yakınlarıma tavsiye ettiğim bir kurum. JustEnglish’te olmaktan mutluyum.
İlk kez girmiş olduğum YDS sınavında 65 puan alarak gerekli barajı geçtim. Bu sonucu almamda hocamında katkıları çok büyüktür. Hazırladığı notlar, dağıttığı soru kaynakları yanında konular hakkında paylaştığı sayısız ipucu ile bizlere çok destek olmuştur. Dağıtılan kaynak kitapların olumlu etkilerini… Devamı İçin Tıklayınız.
Ahh Just English, evim gibi! İstanbul’da daha yeni gelmiş ana kuzusu bir çocuktum,İngilizce kursuna yazılacaktım, ama nereye yazılsam diye hep düşündüm durdum sonra Akmar’dan kitap alırken bir baktım burada bir kurs var, hadi bir gidip konuşayım dedim ve o oldu,… Devamı İçin Tıklayınız.
İngilizce macerama Just English ile başladığım için şanslı hissediyorum. Çünkü kursa ilk girişteki personelden tutun da, hocalarımız, tüm çalışanlar güler yüzlü ve içten insanlar. İlk kursa başladığımda İngilizce seviyem pek de iyi değildi. Şimdi ise başladığım zamana nazaran daha ileri… Devamı İçin Tıklayınız.
Generally this place giving the most complex and easy to get type of education in İstanbul (and possibly whole TR). Exactly cared and me and my groupmates has never encountered a major issue whatsoever since the beggining of classes. Hope… Devamı İçin Tıklayınız.