Genel İngilizce Kursu Referansları, İngilizce Kursu Referansları
Just English öğrencisiyim. M. hocanın verdiği derslerden son derece mamnunum, yaklaşımlarını çok samimi ve içten buluyorum. İstediğim zamanlarda etüt alabiliyorum. Personelden son derece memnunum, güler yüzlü ve sıcak kanlılar. Etüt alamadığım zamanlar önceliğim elif hoca olmasını istiyorum. Taksitlerimde bayağı esneklik sağlıyorlar. Kısacası just english öğrencisi olmaktan mutluyum. Aktivitelerden de memnunum Just English’i seçtiğim için mutluyum iyi bir seviye ingilizce öğreneceğime inanıyorum. Kısacası personelinden hocalarından memnunum. Hafta İçi ingilizce eğitimi aldım bitirdikten sonra bir iş bulacağıma inanıyorum. Kısacası güzel bir yabancı kurs. Olumsuz olan hiçbir şeyle karşılaşmadım. Böylede devam etmesini umuyorum. Teşekkürler Just English…
Before I used to think that courses dont play very imporant role in passing exams. But now I totally disagree with my previous opinion. The class participation really increases the motivation. Additionally speaking English in the class improved my linguistic… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English kurumu öğrencileri mağdur etmemek adına elinden geleni yapmaya çalışmakta. Verilen vaatler en kısa süre içerisinde gerçekleştirilmekte. Hizmeti güler yüzle ve samimi olarak vermekte olup hocalar ile de sıkıntım bulunmamakta. Justenglish ikinci bir aile gibi benim için . Ek… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English kurumuna sağladıkları güven ve çalışma ortamından dolayı teşekkür etmek istiyorum öncelikle. Kursa başlamadan bir çok araştırmamın sonucunda yaptığım tercihten hiçbir pişmanlık duymadım. Tabii bu hususta ders aldığım Hocalarımın etkisi büyük. Çok yoruldum, bir çok şeyden feragat ederek derslere… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English öğretmenlerimi, öğrencilerini, kayıt yapanlarını, koridorda dolaşan çocukları… çok sevdim. Just English İngilizce öğrenimi için doğru adres. Thanks a lot Just English.
Intermediate ve YDS hazırlık kuru almak üzere kuruma kayıt oldum. Intermediate kuruna özel ders şeklinde D. hocadan aldım. Kurumla ilgili olumlu düşüncelere sahip olmamla tek etken D.E. oldu. Öğrenciye gösterdiği ilgi başarısının artmasında en büyük etkenlerden biridir. Özel dersler tamamlandıktan… Devamı İçin Tıklayınız.
Hafta içi akşam YDS grubundayım. Kurstan gayet memnunum. Özellikle kaynaklar konusunda kursun çok iyi olduğunu düşünüyorum. Hocamdan gayet memnunum. Aktivite derslerinde stajer hocalarımızın yaptığı derslerin çok yararlı olduğunu düşünüyorum.
Merhaba arkadaşlar…Yurtdışında eğtim görmek için yabancı dil eğitimi almaya karar verdim.İngilizce eğitimi veren tüm kurumları gezidm ve son olarak da Just English’e geldim. Bu kurumdaki insanların samimiyeti ve sıcak kanlılığı beni gerçeken şaşırttı. İngilizce eğitimi için yeniden bir karar verecek… Devamı İçin Tıklayınız.
Haftada 3 gün G. Hoca ile beraber birebir ders yaptik. Oldukça memnun verimli gecti derslerimiz ve sayesinde İngilizcem epey gelişti. Her anlamda memnun kaldım derslerden.G. Hocaya ve justenglish e teşekkür ederim.
Hocalarımızın üstün gayretleri ve enerjileriyle geçen 2 ay oldu. Çok başarılı iki öğretmen ki bunu üniversite hocası olarak söylüyorum.
Just English eğitim kurumların da çalışmakta olan S. ve T. öğretmenlerimden oldukça memnunum, güleryüz ve anlayabileceğimiz bir şekilde bizlere ders anlattıkları için hocalar bakımından şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Gayet memnunum.
Merhabalar, ben kurumunuzda 3 aydır eğitim almaktayım. Bu süre içerisinde karşılaştığım yöneticilerin öğrencilerine karşı olan ilgilerinden memnuniyet duymaktayım. Kurumunuzdaki çalışanların ilgisinin yanısıra hocalarında sağlamış olduğu manevi destek ve ilgiden çok memnunum. Ders ortamının çok samimi ve eğlenceli geçmesini hocaların bize… Devamı İçin Tıklayınız.
İngilizce ve dil öğrenimi her ne kadar kişinin çalışma azmi ve isteğiyle doğru orantılıolsa da; öğreticinin öğrenciyi motive edebilmesi ve öğretme konusunda istekliliği, tüm personelin sıcaklığı, ders ve materyallerin zenginliği ve öğretim metodu gibi birçok kriterin de dil öğrenimini çok… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English ailesi olarak öncelikle eğitiminizdeki başarıyı görmemek mümkün değil. Çalışanlar gerçekten çok ilgili ve güler yüzlüler. Hocalarımıza gelince gerçekten bizimle ilkokul öğrencisiyle ilgileniyor gibiler… Teşekkürler..
Kurumunuz oldukça güzel bir kurum, eğitim, öğretim, hocalar, dersler çok güzel memnunum. Bizimle ilgilendikleri için teşekkür ederim.
Just English Genel Müdürlüğüne, Just English Bakırköy şubesinin eğitimcilerinden muhasebecisine kadar memnunum. Tekrar olsa yine gelirdim.
Just English de suan pre-intermediate seviıesine gelmekteyim ve just english de toelf sinavina hazirlanmaktayım. Bence just english Bursanın en iyi yabanci dil kurslarindan biridir. just englishdeki ögretmenlerim ve just englishde çalisanlar çok sicak kanli ve yardim sever. just englishe gelmekle… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’e gelmeden önce Ielts sınavı hakkında çok endişeliydim. Bu sınavdan başarılı olabileceğim konusunda süphelerim vardı. Just English’in eğitim açısından sağladığı destek ve motivasyonla Ielts sınavına daha istekli ve hırslı bir şekilde hazırlandım ve istediğim başarıyı elde ettim. Just English’i… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’de upper-intermediate ve toefl kurslarında ögrenci oldum. Her iki kursumda da hocaların ilgisi ve dersi işleyiş biçimlerinden çok faydalandım. Derse getirdikleri ekstra materyaller sayesinde birçok farklı kaynaktan bilgi edinme şansım da oldu. Kurs içinde yaptıkları deneme sınavları ve pratikler… Devamı İçin Tıklayınız.
Ben 1 aydır Just English’teyim. İlk geldiğim güne göre seviyem daha iyi, cumartesi günlerimiz daha güzel geçiyor. Herkes sıcak kanlı, temiz bir ortamda ders işliyoruz. Ders materyalleri yeterli seviyede. Hocalarımızın ders anlatış şekli gayet iyi.
Bu kuruma gelirken çok tedirgindim. Fakat derslerine katılıp, hocamızın ilgisine ve derslerdeki başarısını görünce devam etmeye karar verdim. Rusça eğitim için doğru adres.
Just English bana çok şey kattı. Kelime haznem genişledi. Sürekli kelime mesajı atıyorlar. Dersler güzel geçiyor.
2013-2014 yılı için kurumumuz YDS öğrencisi olarak kayıt yaptırdım. Bildiğim kadarı ile İzmit şubesi yeni açılmış, ama YDS için sınıfların çok uygun olduğunu düşünüyorum. YDS kurunu veren hocamızın gayretleri ve öğrenmeyi devamlı tetiklemesi gerçekten çok güzel, olması gerekenden çok daha… Devamı İçin Tıklayınız.
Marmara Üniversitesi Proficiency Sınavı, Hocalar kaliteli, dersler eğlenceli, kurs yeri mükemmel. Her şey çok güzel.
Kurumunuzdan çok memnunum öğretmenlerinizden ve ekibinizden çok memnunum. Bütün ekibe teşekkür ederim.
İngilizce eğitimini almaya karar verdiğimanda İstanbul’daki bütün ingilizce kurslarını teker teker gezdim.Bütün kursların görevlileri ile görüştüm fakat Just English’de ki sıcaklığı ve ilgiyi hiç bir kursta görmedim. Görüşmemden hemen sonra Just English’e kaydımı yaptırdım.Ve şuan ingilizce eğitimimi burda almaktayım.Derslere girdikten… Devamı İçin Tıklayınız.
Merhaba, ben Just English Nilüfer şubesinde YDS öğrencisiyim. Kursun kesinlikle katkısı olduğunu düşünüyorum. YDS süreci boyunca verilen bu kaliteli eğitimi tüm YDS’ye hazırlanacak olan öğrencilere tavsiye ediyorum. Kursun, YDS hocama vermiş olduğu tüm emeklerinden dolayı ne kadar teşekkür etsem azdır…. Devamı İçin Tıklayınız.
Kurstan önce sınav formatı hakkında pek bilgim yoktu. Burda sorulara taktiksel yaklaşmayı öğrendim ve essay’lerime büyük katkı sağladı. Kısacası sınava girerken daha bilinçli hale getirdi beni.
Ben de Just English’e başladığımda deyim yerindeyse nerdeyse hiçbir şey bilmiyordum. Bunun sebebi ilköğretim, lise ve üniversitede yabancı dil eğitimimin İngilizce olmamasıydı. Benim de Just English ile tanışmam şans eseri oldu, yolda yürürken gördüm onları ve hayatım değişti. Hayatımla ilgili… Devamı İçin Tıklayınız.
Kursa arkadaşımın tavsiyesiyle geldim. Burayı tercih ettiğim için memnunum. Hocamızın elinden geleni yaptığına inanıyorum. Kursunuzdan ve hocamızdan memnunum.
Kurumunuza uzun araştırmalarım sonucunda kayıt oldum. Kayıt olduğum için hiç pişmanlık duymadım. Gerek aldığım eğitim gerekse ders veren eğitmenlerimden çok memnunum. Doğru eğitmenler seçtiğiniz için sizleri kutlar, başarılarınızın devamını dilerim.
Okulda öğrendiğim ingilizcemi geliştirmek için geldiğim Just English Bursa daha ilk ders gününden bana doğru yerde olduğum hissini yaşattırdı. Gerek sınıf ortamı, gerekse öğretmenlerin öğrencilerle ilgisi ve en önemlisi Türkçe bilmeyen yabancı öğretmenlerin eğitimleri İngilizceyi en iyi şekilde geliştirmemde yardımcı… Devamı İçin Tıklayınız.
1 aydan beri elementary seviyesinde eğitim almaktayım. 1 ay olmasına rağmen çok şey öğrendim. Öğretmenlerimizin güler yüzlü olması ve derse hazırlıklı gelmeleri öğrenme isteğimi arttırıyor. Kurumun temizliği çok güzel. Gerekli ders araç ve gereçleri mevcut. Just English’e teşekkür ediyorum Hepinizi… Devamı İçin Tıklayınız.
Merhabalar; ben Just English Nilüfer şubesinde bir buçuk aylık öğrenciyim. Hocalarımdan ve burada çalışan herkesten çok memnunum, bana her şekilde destek oluyorlar. Bütün imkanlar burada mevcut eğitim olarak. Hiçbir yeri kötülemek istemem ama burası benim favori yerim. Buraya gelip eğitim… Devamı İçin Tıklayınız.
Hem hocalardan hem çalışanlardan oldukça memnunuz. A sınıfı olarak tüm hocalardan memnun kaldık. Just English ile ilgili olumlu düşüncelerimizi çevremize ileteceğimizi bildiririz.
Just English’e; Kurum olarak ilginiz ve güler yüzünüz için tüm öğretmen ve personele teşekkür ederim. Özellikle benim için yoğun ve zorlu geçen YDS yaz programında sabırla ilgi gösteren hocam’a sevgi ve teşekkürlerimi iletmek isterim. Şefkatli ve yardımsever kantinci ablama da… Devamı İçin Tıklayınız.
Okuduğum lisede yabancı dil eğitimi almaktaydım. Fakat verilen eğitimin benim için yetersiz olduğunu anlayınca ailemin de onayıyla ek ders almaya karar verdim. Yaptığım araştırmaların sonucunda Just English dershanesine üye oldum. İlk günlerde birtakım çekincelerim vardı. ’’Benim için yeterli olacak mı… Devamı İçin Tıklayınız.
04.07.2015 tarihinde başlamış olduğum Justenglish ile ilgili söyleyebileceğim şu an için negatif veya pozitif bir durum yok, ancak öğretmenimden çok memnunum. Şu anlık görüşlerim bunlardır.
Just english idari personelini de takdir ediyorum,tabiki idari personel olarak çok başarılılar ama bunuda başarıya azmetmiş bir sisteme borçlu olduklarını unutmamalılar. Hepsi gerçekten iyi birer yönetici, başarılarının devamını diliyorum, yolu sevgiden, güzellikten, dosta ne ilişkiden geçen herkes o JustEnglish’te toplanmış… Devamı İçin Tıklayınız.
Yaklaşık 4 hafta önce Elementary grubunda İngilizce öğrenimime başladım. 15 kişilik, derslerin kolay anlaşılabildiği, herkesin katılımının sağlandığı bir sınıftayım. Diğer kursları araştırma fırsatı bulamadan ve hızlı bir karar sonucu Just English’e kaydolmama rağmen çok memnunum. Gerek ders saatlerinin beş güne… Devamı İçin Tıklayınız.
2015 Nisan YDS hafta sonu öğrencisiyim. Eğitmenlerimizin stratejilerinden memnun kaldım. Güler yüzleri ve ilgileriyle motivasyonumuzu sağladılar.
Kendimizi geliştirmek istediğimizde ve hayatımızı devam ettirmek için çalışmak zorunda olduğumuz gerçeğinde her zaman daha iyi adımlar atmak istediğinizde vereceğiniz, bazı radikal kararlarınızda ihtiyacınız olan şartlardan birisidir İngilizce bilmek. Ve bunu eğer sizin verdiğiniz kararlara sizinle birlikte adım atan birisi… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’te iki ayrı eğitimi bir arada aldım. Hem genel İngilizce hem de proficiencykursuna katıldım. Hem Türk hem de yabancı hocalarımın ve bireysel dersler ile ve bunları ilaveten kelime ve konuşma sınıfları ile pre-intermediate olan seviyemi upper-intermediate yaptım. Ayrıca İTÜ… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’te aldığım Toefl sınavına hazırlık eğitiminden çok memnun kaldım. Kurs söylenildiği tarihte başladı ve sorunsuz ilerledi. Eğitmenlerimiz konuya hakimdi. Emeği geçen herkese teşekkürler!
Rakiplerinizi ve sizi uzun süre analiz ettikten sonra kurumunuzdan hizmet almaya karar vermiştim. Geçen zaman içinde almış olduğum kalite eğitim ve güleryüzlü personelinizle kurumunuzu taktir eder, teşekkürlerimi bir borç bilirim. Kuşkusuz dile getiririm ki kaliteli bir dil eğitimi almak için… Devamı İçin Tıklayınız.
Ben JUST ENGLISH’E iki senedir geliyorum. Bu sene de burayı tercih etmemin nedeni öğretmen-öğrenci ilişkisinin gayet iyi olması. Öğretmenler öğrencileriyle gerekirse teker teker ilgileniyorlar. Öğrencilerin olmadıkları, kaçırdıkları konular ek derslerle tamamlanıyor.
Merhabalar, Burada ilk dikkatimi çeken ve beni etkileyen ilk şey buradaki insanların yaklaşımlarıydı. İlk kapıdan girdiğiniz andan itibaren sıcak bir şekilde karşılanıyorsunuz ve bu durum sınıflarda öğretmenleriniz ve sınıf arkadaşlarınızla da devam ediyor. Kursa geldiğim günden itibaren gerçekten de İngilizce… Devamı İçin Tıklayınız.
16 Yaşlarında olan ikiz kizlarima TOEFL için kurs araştırması yapar iken internet üzerinden JUST ENGLISH reklamlarina rastladim.Referansları ve öğrenci görüşlerini okuduktan sonra JUST ENGLISH ile temasa gecip kızlarımı TOEFL kursuna kaydettirdim. Bu kursa kayıt aşamasındaki amacim kizlarimin TOEFL nasıl çalışılır… Devamı İçin Tıklayınız.
Bende büyük korkularla ingilizce kursuna başladım hep fazla para verme ve verdiğim paranın hakkını alamama çekincesi vardı. Kısmet işte Just English’le görüştüm kurs yeni açılıyor dedim bir şekilde başladım ve 2 sene İngilizce kursuna devam ettim. İngilizce artık benim için… Devamı İçin Tıklayınız.
Merhaba ben Emre Taşdemir. 1 yıldır Just English’de eğitim görüyorum. Çok düzenli olarak gelemesem de geldiğim zamanlarda hep güler yüzlü insanlarla karşılaşıyorum. En önemlisi bu bence. İngilizceyi size sevdiriyorlar. Memnunum aldığım ilgiden dolayı. F. hocam çok iyi ders anlatıyor ve… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’ten 7,5 aydır eğitim alıyorum. Öretmenleri ile üst düzey bir kurs. 160 saatlik eğitimi ile İstanbul’un en iyi kursu. Eğitiminizi eksiksiz tamamlamak için en ideal kursu. Personellerin güleryüzlülüğü kendinizi evinizde hissetmenizi sağlıyor. Eviniz kadar rahat, sıcak, samimi bir ortam.
Değerli Just English Ailesi; 2014 yılının Eylül ayından itibaren Just English eğitim almaktan çok memnunum.Bu kanaatın benden oluşmasında katkısı bulunan eğitim danışmamız B. Hanım öğretmenlerimiz A. Ve .A ‘ya çok teşekkür ederim.Eğitimi her şeyden önce tutan eğitimci anlayışınız ve eğitim… Devamı İçin Tıklayınız.
Kurumunuzdan almış olduğum hizmet kalitesinden memnun olduğumu belirtir ; eğitmenlerinizin ve idari kadrolarınızın ilgisine teşekkür ederim.
Ben Just English öğrencisi Melike Yılmaz. Bu kurs sayesinde İngilizce seviyem iyi oldu. Konuşmam anlamam yazmam ilerledi. Kelime bilgim genişledi. Hem Türk öğretmenlerimiz hem de yabancı öğretmenlerimiz çok iyi.
Kurumunuzdan almış olduğum eğitim hizmetleri için teşekkür ederim.Bu kaliteli eğitimin devam etmesini temenni ederim.
Just English Ataköy’de yaklaşık on aydır eğitim alıyorum. Bu kuruma, uzun araştırmalarım sonucunda ulaştım. Gerek eğitmenleri, gerekse tüm diğer personelleri ile düzgün ve ilgili bir kurum… İstek ve bilgilendirmeleri çok yerinde tekrarlarla öğrencilere aktarılmakta… Gelişmekte olan bu kuruma teşekkür ediyorum.
Ben 43 yaşındayım ve 10 yaşındaki kızımla beraber Just English’te eğitim alıyorum. Yaklaşık 4 aydır eğitime devam ediyoruz. Kendimizi çok geliştirdik. Gerek ben, gerekse kızım hem eğitmenlerden hem de personelden çok memnunuz. Kaliteli ve samimi öğretmenler sayesinde sorunsuz ilerliyoruz. Çok… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English kurumunda genel olarak eğitim almaktan mutluyum. Çalışan personel ve hocalarımızın yaklaşımı oldukça iyi. Özellikle YDS sınıfında E. Hocanın öğrencisi olmak mutluluk verici.
Merhabalar,just english’ten askerlıgım dolayısıyla sadece 1 kur eğitim alabildim döndüğümde devamı gelecek :)) burada öğrendiklerim ,yaşadıklarım,kurduğum arkadaşlıklar bana bir ömürboyu yeteceğinden eminim.Sevimli,içten hocalarımız sayesinde eğlenceli bir şekilde pekiştirdiğim ingilizceyi unutmam mümkün değil.Hocalarıma çok teşekkür ederim verdikleri mükemmel eğitim için.Bu hocalarla… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’in, İngilizce öğrenme hayatımda bana ciddi anlamda katkıda bulunduğunu düşünüyorum. Gerek eğitmenlerim gerek sınıf arkadaşlarım motivasyon ve istek doğrultusunda bana destek verdiler. Genel anlamda hedeflerime ulaştığımı düşünüyorum.
Öncelikle dil öğrenmek için tercih ettiğim JustEnglish den çok memnunum öğretmenler ve eğitim danışmanımdan pozitif enerjiler sıkılmadan öğrenebiliyorum ve burayı bir çok arkadasıma öneriyorum. İngilizce eğitimine başlarken ki kaygılarım tamamen yok oldu.
Ders kitaplarla ve ek kaynaklarla destekleniyor. Buda bilmediğimiz kelimelerin azalmasına fayda sağlıyor. Her hafta yapılan sınavlarla eksiklerimizi gözden geçirmemiz derste sınavda ki hatalarımızın üstünde durulması ile daha hızlı ve temeli oturmuş şekilde ilerleme sağlıyor. Sınıfta herkesin katılması ile daha güzel… Devamı İçin Tıklayınız.
“Toefl sadece ingilizceyi degil sabirlari da test eden zorlu bir surec. Bu surecte Just English ailesi, gerek idaresi gerekse egitmenleriyle en iyi sekilde yanimda olmasalardi 2 ay gibi kisa bir surede istedigim puani almam oldukca zor olurdu. Tesekkurler Just English,… Devamı İçin Tıklayınız.
Bir çok kurs araştırıp sonunda toelf eğitimimi Just English’te almaya karar verdim.Bu kararımda öncelikle eksiksiz bilgi verip gerekli her konuda yardımcı olan eğitim danışmanlarımızın etkisi vardı.Ama kurs başladığında güzel şeylerin sadece bununla kalmadığını gördüm.eğitim programlarının eksiklerimiz doğrultusunda esnetildiği çok başarılı… Devamı İçin Tıklayınız.
İyi günler. Bu sene sizden Bakırköy şubenizde özel İspanyolca dersi aldım yaklaşık 70 saat. Hocam E.’ydı. Kendisi gerçekten çok eğlenceli ve öğrenciyi derse bağlamayı iyi bilen bi hoca. Hangi öğrenci dersi nasıl daha iyi anlıyorsa ona göre teknikler uygulayabiliyor ve… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English upper-intermediate öğrencisiyim. Elementary’den beri bu kursta eğitim almaktayım. Bu süresinde eğitimimi aldığım, pre,inter,upper eğitimleri benim nezlimde çok faydalı buldum. Öğretmenler yeterince deneyimli ve ders süresince eğlenerek öğretme mentalitesini yerleştirmiş kendilerine ve bu gayet iyi bir şekilde başarabiliyorlar. Aynı… Devamı İçin Tıklayınız.
2016 dönemi boyunca aldığım eğitimden, hocalarımızın, danışmanlarımızın gösterdiği ilgi ve alakalarından çok memnun kaldım. Birçok kişiye tavsiyede bulundum. Her şey için teşekkürler.
Just English ve çalışanlarını başarılı buluyorum. İlgi ve alakalarından memnunum. Çalışmalarının devamını dilerim.
Öncelikle, JustEnglish’i internetten Rusça kursu araştırırken buldum. Birkaç yeri daha araştırdım fakat bilgi veren Şahin Bey sorduğum her yerden daha bilgili ve bilinçli bilgi vermişti. Gelip de bir de yerimde gördüğümüzde düşüncelerim gayet olumlu ilerledi. Tabi ki bir tereddüt olsa… Devamı İçin Tıklayınız.
Nilüfer Şubede YDS öğrencisiyim Eğitimi sayesinde ilk deneme sınavı ile son deneme sınav sonucunu karşılaştırdığımda gelişmeyi görebiliyorum. Katılım yapılmadığında öğrencinin aranması, takip edilmesi güzel yönlerden biri… Hocamızın bilgi ve tecrübesi çok yardımcı oldu.
My language training is divided into two as before and later from Just English and Julie Loyd. Julie is my teacher in Just English. Actually she was as a friend for us and she has motivated us throughout the course…. Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’e ilk geldiğimde umut edemiyordum İngilizce öğreneceğime dair. Fakat yanıldım! Buraya kurs olarak bakmıyordum daha çok sıcak bir aile gibi. Her türlü yönden çok iyi. İngilizce öğrenmemiz için önümüze her şey sunuluyor ve diğer kurslara göre daha uygun fiyatlar… Devamı İçin Tıklayınız.
Ben bu yaz Just English aracılığıyla WAT programına katılıp Amerika’ya gittim. Ama bir pişmanlığım var, keşke üniversite okurken her yaz gitseydim de su İngilizceyi daha çok konuşma imkânı bulabilseydim, ama olsun buna da şükür. Yine de 4 ay gibi bir… Devamı İçin Tıklayınız.
YDS için önemli olan konuların hepsini eksiksiz bir şekilde aldığımı düşünüyorum. Kısa bir sürede kendimi hocamız sayesinde sınava hazır hissediyorum. Tüm emekleriniz için teşekkürler.
Bence her şey harikaydı.Özellikle öğretmenimiz çok sıcak kanlı ve çok yardımcı oldu.İlk defa bir dersin bitmesine bu kadar üzüldüm.Herkese de tavsiye ederim.
Just English Bursa şubesi hafta içi sabah intermediate seviyesi öğrencisiyim. Yaklaşık 4 aydır eğitim alıyorum. Kursa geliş amacım üniversiteyi çok iyi dereceyle bitirmeme rağmen İngilizceyi anlayamamam ve önümde büyük bir engel olarak görmem Just English’e gelmeden önce çok kurs araştırdım… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Yönetimi’ne; Bu kursa İngilizce öğrenmek için yazıldım ve çok memnunum. Daha ilk kurda İngilizcemi ilerlettiğimi düşünüyorum. Öğretmenlerin ve ortamın çok sıcak olduğunun kanaatindeyim. Ağustos’ta kayıt olduk, ilk kurumuz bitmek üzere…Ağustos’tan bu yana İngilizceyi daha iyi anladım. Kura kesinlikle… Devamı İçin Tıklayınız.
YDS hazırlık eğitimi hızlandırılmış program olmasına ve gün içindeki iş yüküme rağmen beklediğimden daha faydalı oldu. Bizim bir aile olduğumuzu hissetmek çok güzel. Hocalarımız gayet doğru bir tercih olmuş. Değişiklik insanı zinde tutabiliyor. Keşke biraz daha çalışabilecek zaman ve gücüm… Devamı İçin Tıklayınız.
Burada öğrendiğim İngilizce okula büyük katkı sağlayacak. İngilizcemin geliştiğine kesinlikle inanıyorum. Kelime haznem gelişti. Öğrenci sayısı az olduğu için herkese söz hakkı düşüyor.
YDS sınavına hazırlanmak amacıyla kursa gelmekteyim. Ders sisteminin gidişatından memnunum. Özellikle vakitlerinin boş zamanlarını bile bizim için feda etmeleri oldukça güzel birşey. Umarım karşılığını verebiliriz. Kurumdan da eğitim veren kişilerden de oldukça memnunum.
Yeni başlayanlar için tavsiye edebilirim. Öğretmenlerimiz sayesinde dersler eğlenceli ve öğretici geçiyor. Teşekkürler.
Just English İngilizce öğrenmem açısından çok yararlı oldu.Daha önceden sevemediğim İngilizceyi sevdirdi.Özellikle öğretmenlerimiz İngilizceyi bize sevdirdi.Sınıf içinde arkadaşlarımızla çok uyumlu olduğumuzu düşünüyorum.Derslerde hem eğleniyoruz hem öğreniyoruz.Ayrıca öğrenciler olarak çok aktifiz.S. Hocamız bizimle çok ilgileniyor ve onu sınıfça çok seviyoruz. Bu… Devamı İçin Tıklayınız.
Şirinevler Just English’e başladığım tarihten itibaren, gerek İngilizcem, gerekse düşünce yapım çok değişti. Öğretmenlerimizin, elementary seviyesinde bizimle ilgileniş tarzları çok hoşumuza gitti. Sınıf ortamı harika… Öğrencisi olduğum okulda, ilk dönem 50-50 gelen İngilizce notum, ikinci dönem 80-75 geldi. Katkınız çok… Devamı İçin Tıklayınız.
Öncelikle gideceğim dil kursunu seçerken en büyük endişem kayıt sırasında verilen sözlerin kayıt sonrasında tutulmaması ihtimaliydi. Çünkü internetten ve tanıdıklarımdan araştırdıklarıma göre birçok dil kursu kayıt sırasında verilen vaatlerin birçoğunu kayıt sonrasında unutuyordu. Yoğun araştırmalarımdan sonra Just English Kadıköy Şubesi’ne… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English bünyesinde 8 aydır bulunmaktayım. Bu süre dahilinde aldığım eğitim beni istediğim seviyeye ulaşma noktasında ciddi anlamda etkili oldu. Gelişimimi tamamlamak için başlamış olduğum bu eğitimi burada sürdürmenin ve tamamlamanın benim için ayrıcalıklı olduğunu düşünüyorum.
Justenglish’e gelmeden önce bir çok kurs araştırmayı düşündüm. Fakat bir öneriyle buraya geldim.Justenglish’in bütün personelleri ve öğretmenleri çok başarılı. Oluşabilecek bütün sorunları çok rahatlıkla çözebiliyorum. Etüt konusunda rahatlıkla istediğim gün ve saate alabiliyorum. Bu konu beni mutlu ediyor. Diğer kurslardan… Devamı İçin Tıklayınız.
YDS için ne kadar iyi olduğunu bilerek kayıt yaptırmaya karar verdim. F. hoca kursun kalitesi yanında derse herzman hakim,çok iyi bir eğitmendir. Emeği için teşekürler.
Kurs beklentimin üzerinde olup hem bildiklerimi tazelememi hem de bilmediklerimi öğrenmemi sağladı. Kursumdan, sınıfımdan, öğretmenlerimden memnunum.
Eğitim, öğretim ve eğlencenin bir arada olduğu tek yer Just English!
İstemek, arzulamak bir şeyi öğrenmeye başarmaya son bir adımın kaldığını gösterir.Ben bu adımı Just English ile atmaya karar verdim.Almanca eğitimimin 6 ay önce başlamasına rağmen epey şey öğrendim. Benim için gerekli olan Goethe A2 sertifikasıydı. Bu süre içerisinde güzel bir… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Dil Okulu’nun Ataköy şubesinde aldığım eğitim süresinde oldukça memnun kaldığımı söylemek isterim. Çalışanların birebir ilişkilerde kuvvetli, olumlu iletişimleri sağlıklı bir eğitimin devamını sağlamakta… Ders işleniş tarzlarının öğrenci odaklı, tavsiyeli oluşu ve geniş düşünmeleri, ileriye yönelik olumlu izlenimler bıraktı…. Devamı İçin Tıklayınız.
İlk başta Just English’e gelmeden önce büyük bir endişem vardı, çünkü sınavımla ilgili sürekli büyük bir hayal kırıklığına uğradım. Yanlış eğitim almam sonucunda buraya geldim. Daha ilk konuşmada tatmin oldum ve ümidim oldu. Just English eğitim üyelerine teşekkür ediyorum, beni… Devamı İçin Tıklayınız.
Şubat 2016 tarihinden itibaren eğitim almakta bulunduğum kurumda gerek öğretmenlerimizin, gerekse idari personelin ilgi ve alakasından son derece memnunum.
6 hafta boyunca Just English’te Pazartesi-Perşembe günleri gündüz saatlerinde almış olduğum IELTS kursundan genel olarak oldukça memnun kaldığımı söyleyebilirim. Hocamız S. hepimizle bir şekilde ayrı ayrı ilgilendi ve eksik olduğumuz kısımlara yönelik yapmış olduğumuz taleplere de itinayla yaklaştı. Listening ve… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Mecidiyeköy şubesi eğitimime çok kısa süre önce başladım. Başta konuşulanlar nasılsa kısa bir süre olmasına rağmen eğitimden şu an için memnunum. Eğitim bitene kadar memnuniyetimin devam edeceğinden hiçbir şühem yok.
YDS 22 grubu öğrencilerinden biri olarak, hocalarımız ile keyifli ve yoğun bir hazırlık süreci geçirdiğimizi düşünüyorum. Özellikle sınıfa geç dahil olmama rağmen, sınıfa yetişmem konusunda bana yardımcı olmalarının yanısıra sınıf olarak her türlü sorumuza cevaplar bularak bize yardımcı oldular. Ancak… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Kurumuna, Ben pre-intermediate seviyesinde olan bir öğrenciniz olarak gerek öğretmenlerimizden gerekse çalışan arkadaşlarınızdan çok memnunum.Burada olduğum her gün için ayrı bir memnuniyetim bulunmakta.Öğretmenlerimin, çalışanların insanlarla olan münasebetine hayranım.Güleryüzün, tatlı dilin, samimiyetin eksik olmadığı bu kurumda bulunan herkes çok… Devamı İçin Tıklayınız.
Daha önceki deneyimlerime istinaden Justenglish hakkında söyleyebileceğim negatif bir durum şu an itibariyle yoktur. Kurs öğretmenimizin deneyimleri ve ders işleme prensipleri mükemmel. Burada olmaktan mutluyum. Tüm çalışanlara ilgi ve alakaları için teşekkür ederim.
Yaklaşık altı aydır eğitim gördüğüm Just English’in bana çok şey kattığını söyleyebilirim. Zira bunu yalnızca ben değil, yurtdışı seyahatlerine birlikte gittiğim arkadaşlarım da ifade ediyorlar. Bu yüzden Just’taki eğitimime devam edeceğim. Ayrıca çocuklarım da bu kurumda eğitim alacaklar.
Just English Ataköy’de yaklaşık on aydır eğitim görmekteyim. Kurumunuza tavsiye üzerine kayıt oldum. Bu zamana kadar aldığım eğitimden gayet memnun kaldım. Eğitimimi uzatıp, YDS eğitimi için de Just English’i seçtim. Eğitmenleri işlerinde gayet başarılı ve her konuya hâkimler. Danışmanları da… Devamı İçin Tıklayınız.
Öğreticilik ve bilgi birikimleri çok iyi, Öğretme tarzınız ders işlenişi eğlenceli ve öğretici. Özellikle İngilizcede bu önemli.. Daha önce birçok öğretmenden ders dinledim, süper lise mezunuyum, hazırlıkta da 3 yıl lisede de yoğun olarak İngilizce gördüm ve artık sıkılmışken sizin… Devamı İçin Tıklayınız.