Genel İngilizce Kursu Referansları, İngilizce Kursu Referansları
Haftada 3 gün G. Hoca ile beraber birebir ders yaptik. Oldukça memnun verimli gecti derslerimiz ve sayesinde İngilizcem epey gelişti. Her anlamda memnun kaldım derslerden.G. Hocaya ve justenglish e teşekkür ederim.
Just English Yönetimi’ne; Bu kursa İngilizce öğrenmek için yazıldım ve çok memnunum. Daha ilk kurda İngilizcemi ilerlettiğimi düşünüyorum. Öğretmenlerin ve ortamın çok sıcak olduğunun kanaatindeyim. Ağustos’ta kayıt olduk, ilk kurumuz bitmek üzere…Ağustos’tan bu yana İngilizceyi daha iyi anladım. Kura kesinlikle… Devamı İçin Tıklayınız.
Değerli Just English Ailesi; 2014 yılının Eylül ayından itibaren Just English eğitim kurumu içerisinde İngilizce eğitimi almaktayım.Özellikle Just English kurumunu seçmemin nedeni ,eğitim kurumu bazında verdikleri eğitimin diğer kurumlarla karşılaştırılmayacak derecede kapsamlı ve düzen içerisinde olmasıdır.Eğitim kapsamında dersime giren A…. Devamı İçin Tıklayınız.
İngilizce eğitimini almaya karar verdiğimanda İstanbul’daki bütün ingilizce kurslarını teker teker gezdim.Bütün kursların görevlileri ile görüştüm fakat Just English’de ki sıcaklığı ve ilgiyi hiç bir kursta görmedim. Görüşmemden hemen sonra Just English’e kaydımı yaptırdım.Ve şuan ingilizce eğitimimi burda almaktayım.Derslere girdikten… Devamı İçin Tıklayınız.
Derslerimiz oldukça yoğun geçiyor.Verimli derse yönelik geçiyor.S. ve P. Hocamızda oldukça iyiler.Anlamamız için sonuna kadar uğraşıyorlar. Bir kere anlatıp geçmiyorlar.
JustEnglish bence sıkılmadan ,eğlenerek İngilizce öğrenebileceğiniz muhteşem bir yer.
Just English’te yaklaşık 1 yıldır aldığım eğitimden oldukça memnunum. Hocaların, derslere ve öğrencilere gösterdikleri özen memnun olmamdaki ve hatta kursa gelişimin başlıca sebeplerinden… Bu nedenle Just English kadrosuna teşekkürler.
Just English Kurumuna, Ben pre-intermediate seviyesinde olan bir öğrenciniz olarak gerek öğretmenlerimizden gerekse çalışan arkadaşlarınızdan çok memnunum.Burada olduğum her gün için ayrı bir memnuniyetim bulunmakta.Öğretmenlerimin, çalışanların insanlarla olan münasebetine hayranım.Güleryüzün, tatlı dilin, samimiyetin eksik olmadığı bu kurumda bulunan herkes çok… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Eğitim Kurumunda eğitim aldığım zaman diliminde öğretmenlerin yaklaşımları, pozitifliği ve çalışanların ilgisi dolayısıyla; ayrıca ek olarak, davet ettikleri konuşma sınıfı ve 23 Nisan etkinlikleri için Just English ailesine teşekkürler.
Kurumunuzdan toplam 8 kur satın aldım.Justenglish Beşiktaş şubenizden çok memnunum.Gerek hocaların eğitim sistemi gerek kişisel davranışlarından çok memnunum. Kurda memnun olmadığımız bazı noktaları belirttiğimizde geri dönüşleri hemen oldu.Bu sebepten Justenglish’i diğer arkadaşlarıma öneriyorum.
2015 Nisan YDS hafta sonu öğrencisiyim. Eğitmenlerimizin stratejilerinden memnun kaldım. Güler yüzleri ve ilgileriyle motivasyonumuzu sağladılar.
Çeşitli araştırmaların doğrultusunda iyi referanslar alarak 6 ay önce kursunuza kayıt oldum.Pre Intermediate kurundan başladım. En iyi geçen kurum bu idi. Intermediate ve Upper Intermediate kuru benim için çok hızlı geçti. Gerek kendi iş yoğunluğum gerek farklı hoca değişimlerinden dolayı… Devamı İçin Tıklayınız.
Kurumunuzdan aldığım eğitim süreci henüz çok az iken geleceğime duyduğum ümit çok fazla. Bunu bana hissettirdiğiniz için çok teşekkürler. Güler yüzlü ve yardımsever personelinizle her hafta sonu pozitif enerji ile doluyorum. Başarılarınızın devamını dilerim.
2013-2014 yılı için kurumumuz YDS öğrencisi olarak kayıt yaptırdım. Bildiğim kadarı ile İzmit şubesi yeni açılmış, ama YDS için sınıfların çok uygun olduğunu düşünüyorum. YDS kurunu veren hocamızın gayretleri ve öğrenmeyi devamlı tetiklemesi gerçekten çok güzel, olması gerekenden çok daha… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English kurumuna sağladıkları güven ve çalışma ortamından dolayı teşekkür etmek istiyorum öncelikle. Kursa başlamadan bir çok araştırmamın sonucunda yaptığım tercihten hiçbir pişmanlık duymadım. Tabii bu hususta ders aldığım Hocalarımın etkisi büyük. Çok yoruldum, bir çok şeyden feragat ederek derslere… Devamı İçin Tıklayınız.
Bir çok kurs araştırıp sonunda toelf eğitimimi Just English’te almaya karar verdim.Bu kararımda öncelikle eksiksiz bilgi verip gerekli her konuda yardımcı olan eğitim danışmanlarımızın etkisi vardı.Ama kurs başladığında güzel şeylerin sadece bununla kalmadığını gördüm.eğitim programlarının eksiklerimiz doğrultusunda esnetildiği çok başarılı… Devamı İçin Tıklayınız.
YDS 22 grubu öğrencilerinden biri olarak, hocalarımız ile keyifli ve yoğun bir hazırlık süreci geçirdiğimizi düşünüyorum. Özellikle sınıfa geç dahil olmama rağmen, sınıfa yetişmem konusunda bana yardımcı olmalarının yanısıra sınıf olarak her türlü sorumuza cevaplar bularak bize yardımcı oldular. Ancak… Devamı İçin Tıklayınız.
Öncelik olarak İngilizce kursu ararken kafamda birçok soru vardı. Birçok İngilizce kursu gezdim ve doğru tercihin Just English olduğuna karar verdim ve iyi ki bu kararı vermişim. Kursun öğretmenleri ve danışmanları vs. çok anlayışlı duyarlılar. Kursun eğitim seviyesi çok güzel… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’e yabancı dil öğrenmek için kaydoldum. Başlarda , hiçbir şey bilmediğim bir dili öğrenme konusunda kararsızdım. Fakat ilk dersten itibaren öğretmenimizin, konusunda uzman olması , derslerin eğlenceli ve kolay geçmesi ile doğru karar verdiğimi anladım. Başka bir dil öğrenmeye… Devamı İçin Tıklayınız.
Justenglish eğitim kurumuna başladığım günden itibaren çok büyük değişim yaşadım. Yabancı dil üzerine aldığım eğitimin seviyesi ve kalitesi şahsen takdir ettiğim ve tavsiye etmeme sebep olacak derecededir. Teşekkürler Justenglish.
Just English Nilüfer Şubesi öğrencisiyim. Derslerde ve ders sonrasındaki takip, hem öğrencinin hem de eğitmenin işini kolaylaştırıyor. Derslerde, konuşma zamanları herkes için odaklanmayı arttırıyor. Sınıfların kalabalık olması ise öğrenmeyi maksimuma çıkaran bir diğer avantaj… Ders dışında online eğitim her seviyeden… Devamı İçin Tıklayınız.
6 hafta boyunca Just English’te Pazartesi-Perşembe günleri gündüz saatlerinde almış olduğum IELTS kursundan genel olarak oldukça memnun kaldığımı söyleyebilirim. Hocamız S. hepimizle bir şekilde ayrı ayrı ilgilendi ve eksik olduğumuz kısımlara yönelik yapmış olduğumuz taleplere de itinayla yaklaştı. Listening ve… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English kursuna, yüksek lisans düşündüğüm için ve okul bitiminde yabancı dilimi geliştirmek için geldim. Hocalarımızdan ve ortamından memnun kaldım. Kursun bana çok şey kattığını düşünüyorum. İleride tekrar diğer kurlarını almayı düşünüyorum.
Arzu ben merhabalar.. 2007 Aralık ayından 2008 Haziran ayına kadar Just English Center’a devam ettim. Öncelikle amacım iyi vakit geçirmek ve kendimi geliştirmekti. Bu sebeple İnter ve Upper’a devam ettim. Öyle çok memnun kaldım ki TOEFL a devam ettim. Ders… Devamı İçin Tıklayınız.
04.07.2015 tarihinde başlamış olduğum Justenglish ile ilgili söyleyebileceğim şu an için negatif veya pozitif bir durum yok, ancak öğretmenimden çok memnunum. Şu anlık görüşlerim bunlardır.
Merhaba, ben Just English Nilüfer şubesinde YDS öğrencisiyim. Kursun kesinlikle katkısı olduğunu düşünüyorum. YDS süreci boyunca verilen bu kaliteli eğitimi tüm YDS’ye hazırlanacak olan öğrencilere tavsiye ediyorum. Kursun, YDS hocama vermiş olduğu tüm emeklerinden dolayı ne kadar teşekkür etsem azdır…. Devamı İçin Tıklayınız.
İngilizce bilmek kariyerinizde yükselmeniz ya da kariyerinizi değiştirmek konusunda size yardımcı olur.. Gelişmekte olan ülkelerin başında yer almaktayiz. Teknolojiyle sanayileşmenin sürekli yenilendigi ve ilerledigi bi çağdayız. Ithal firmaların oldukça ülkemizde yer aldığını görmekteyiz. Turizm açısından zengin ve doğal güzellikleri olan… Devamı İçin Tıklayınız.
Yaklaşık 4 hafta önce Elementary grubunda İngilizce öğrenimime başladım. 15 kişilik, derslerin kolay anlaşılabildiği, herkesin katılımının sağlandığı bir sınıftayım. Diğer kursları araştırma fırsatı bulamadan ve hızlı bir karar sonucu Just English’e kaydolmama rağmen çok memnunum. Gerek ders saatlerinin beş güne… Devamı İçin Tıklayınız.
Kurumunuzda YDS eğitimi almaktayım. Verilen eğitimden ilgiden ve ders saati bolluğundan memnuniyetimi belirtmek isterim. Sınav sürecinde, kurum açısından bir eksiklik yok, eğer başarısız olursam kendimle ilgili olacağından eminiim. Burada eğitim almaktan memnun ve mutluyum umarım sınavda dilediğimiz puanları alır ve… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’e gelmeden önce çok fazla önyargılarım vardı, çünkü bu teknoloji çağında internetten birçok yorum bulabiliyordum. Kayıt için geldiğimde ofisteki arkadaşlar ilgiyle karşıladı beni. Güler yüzlü ve tatmin ediciydiler ve kısmet deyip kayıt yaptırdım.Şu an elemantary kurunu alıyorum ve öğretmenlerimden… Devamı İçin Tıklayınız.
Kurstan ve F.hocamızdan çok memnunum. Personel yönetiminin, işletmenin davranışlarını da samimi buluyorum. Umarım istediğim puanı alıp, daha da memnun olacağım. Teşekkür ederim.
Kurumunuzda YDS eğitimi almaktan çok mutluyum. Her bir öğretmeninizle çalışmak çok eğlenceli. Hedeflediğim YDS notuna giden yolun bu kurstan geçtiğine inanıyorum.
Justenglis, yds’de oldukça iyi bir kurs, gerek sağladıgı kaynaklar açısından, gerekse öğretmen kalitesi açısından güvenip gidebileceğiniz bir kurs, sınav için gereklikonuları, stratejileri ve kelimeleri ögrencilerine sağlıyor. Eger kursta ögrendiklerinizi çalışırsanız, başarısız olmanız mümkün değil.
Kurumunuzda görmüş olduğum eğitim öğretim olanaklarından duyduğum memnuniyeti iletmek isterim. Just English’in eğitim öğretime olan ilgi ve alakaları çok yüksek seviyededir.Ders veren hoca özel eğitmen öğretmenlerimizden bize her konuda yardımlarını esirgemeyen eğitim danışmanımıza kadar bize vermiş oldukları yardım ve desteklerinden… Devamı İçin Tıklayınız.
Burada öğrendiğim İngilizce okula büyük katkı sağlayacak. İngilizcemin geliştiğine kesinlikle inanıyorum. Kelime haznem gelişti. Öğrenci Kurumunuzu tercih ederek doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum. Aldığım eğitimden memnunum. Öğretmenlerimizin son derece iyi bir donanıma sahip olduğunu düşünüyorum Just Englısh’in enerjisini seviyorum.
Kaliteli eğitimi, güler yüzlülüğü, ilgiyi, eğlenceyi, yüksek motivasyonu bir arada kendisinde barındıran, iyi ki burayı tercih etmişim dedirten yer ”Just English” ile tanıştığım için çok şanslıyım. Hocaların öğretme metotlarıyla İngilizceyi severek eğlenerek öğrendiğiniz gibi kendinizdeki ilerlemeyi gördükçe bu kurumun diğerlerinden… Devamı İçin Tıklayınız.
Ben 1 aydır Just English’teyim. İlk geldiğim güne göre seviyem daha iyi, cumartesi günlerimiz daha güzel geçiyor. Herkes sıcak kanlı, temiz bir ortamda ders işliyoruz. Ders materyalleri yeterli seviyede. Hocalarımızın ders anlatış şekli gayet iyi.
Just English ailesine, Kurumdan çok, bir aile niteliği taşıyor. Hareketli, bir o kadar da verimli geçen dersler sayesinde, İngilizceyi basite indirgeyerek, sevdirdiğiniz için çok teşekkür ederiz.
Değerli Just English Ailesi; 2014 yılının Eylül ayından itibaren Just English eğitim almaktan çok memnunum.Bu kanaatın benden oluşmasında katkısı bulunan eğitim danışmamız B. Hanım öğretmenlerimiz A. Ve .A ‘ya çok teşekkür ederim.Eğitimi her şeyden önce tutan eğitimci anlayışınız ve eğitim… Devamı İçin Tıklayınız.
Merhabalar, ben kurumunuzda 3 aydır eğitim almaktayım. Bu süre içerisinde karşılaştığım yöneticilerin öğrencilerine karşı olan ilgilerinden memnuniyet duymaktayım. Kurumunuzdaki çalışanların ilgisinin yanısıra hocalarında sağlamış olduğu manevi destek ve ilgiden çok memnunum. Ders ortamının çok samimi ve eğlenceli geçmesini hocaların bize… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English kursunda 7 aylık süre boyunca bulunmaktayım. Gerçekten eğitim süresi zarfında hiçbir sıkıntı yaşamadım. Just English kursu boyunca öğretmenlerimiz olsun rehber öğretmenlerimiz olsun ilgi alaka eğitim gerçekten iyi geçiyor. Herşeyden memnun kaldım. Herşey için teşekkürler.
Kurumunuz oldukça güzel bir kurum, eğitim, öğretim, hocalar, dersler çok güzel memnunum. Bizimle ilgilendikleri için teşekkür ederim.
İngilizce eğitimi adına, Just English’ten daha sıcak, samimi ve başarılı bir başka yer tanımıyorum… Gerek derslerin kalitesi gerekse en önemlisi hocaların başarılı anlatımı anlatılamayacak kadar güzel. Ben İngilizce eğitimi için geldiğim Just English’ten o kadar memnunum ki (muhakkak diğer dillerdeki… Devamı İçin Tıklayınız.
Katılmış olduğum yds kursundan memnunum. Sınav programına uygun ve sistemin ögrenilmesinde etkin bir ögrenim süreci işleniyor. Ögretmen ilgili, enerjisi yüksek, derslerde oldukça aktif…
Just English’e arkadaşlarım vasıtasıyla geldim.Burada kurs gören arkadaşlarım vardı ve buranın bana faydalı olacağını söylediler.Bende biraz çekimser olarak kayıt yaptırdım.Endişeliydim çünkü İngilizcenin kolay öğrenilemeyeceğini düşünüyordum.Just English sayesinde bu düşüncelerimin yanlış olduğunu fark ettim.Burada İngilizceyi beklediğimden hızlı öğreniyorum.Sıcak bir ortam var…. Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Dil Okulu’nun Ataköy şubesinde aldığım eğitim süresinde oldukça memnun kaldığımı söylemek isterim. Çalışanların birebir ilişkilerde kuvvetli, olumlu iletişimleri sağlıklı bir eğitimin devamını sağlamakta… Ders işleniş tarzlarının öğrenci odaklı, tavsiyeli oluşu ve geniş düşünmeleri, ileriye yönelik olumlu izlenimler bıraktı…. Devamı İçin Tıklayınız.
Buraya ilk geldiğimde güler yüzlü insanlarla karşılaştım. Eğitimi ve disiplin kalitesiyle gerçekten iyi bir kurum. Umarım bu başarısını arttırarak devam eder.
Just English Bursa Nilüfer şube öğretmenlerinin bize sabrı takdir edilecek düzeyde. Öğretmen için gerekeni fazlası ile yapıyorlar. Girişte her defasında ‘hoş geldiniz’ ile karşılanmak güzel!
İyi bir İngilizce eğitimi için JustEnglish iyi bir kurum.Türk öğretmenimizde yabancı öğretmenimizde gayet iyiler. Dersi dinleme, konuşma ve yazma olarak yaptığımız için sadece gramerimiz değil konuşmamızda gelişti.Derste samimi olduğumuz için dersi sıkılmadan yapıyoruz.Bu yüzden Just English de olmaktan mutluyum.
Kurumunuza tavsiye sonucu kayıt oldum. Genellikle hocaların samimiyetinden ve ders konusunda yardımcı olmalarından büyük memnuniyet duymaktayım. Hedeflediğim düşünceler doğrultusunda, bana yardımcı olacaklarından kuşkum yoktur. İngilizcemin ileri bir seviyeye geleceğini düşünüyorum. Bütün çalışanlara sevgi ve memnuniyetimi sunmaktayım.
Diğer sınıfta kursa başlamama rağmen bir hafta kaybım olduğu için şimdiki sınıfımıza gönüllü olarak geçmek istedim. İyi ki de geçmişim. Çok huzurlu ve rahat bir ortamda oldukça faydalı bir eğitim dönemi geçirdiğimi düşünüyorum. Umarım sonuçlarını da olumlu bir şekilde alabilirim…. Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’te aldığım eğitimden çok memnunum.Verdiğiniz kaliteli eğitim için teşekkür ederim.
Just English ile IELTS hazırlık kursu aldım. Kurs öğretmenim muhteşemdi. Sınavı verdikten sonra sınıfta çözülen örneklerin, sınava nekadar uygun olduğunu farkettim. Hocama iyi niyeti, disiplini ve özverisi için teşekkür ediyorum.
YDS hazırlık eğitimi hızlandırılmış program olmasına ve gün içindeki iş yüküme rağmen beklediğimden daha faydalı oldu. Bizim bir aile olduğumuzu hissetmek çok güzel. Hocalarımız gayet doğru bir tercih olmuş. Değişiklik insanı zinde tutabiliyor. Keşke biraz daha çalışabilecek zaman ve gücüm… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English kurumunda elementary kurunda eğitim almaktayım. Dersimize giren hocalardan memnunum. Dersler gayet iyi anlatılıyor.
Arkadaşımın tavsiyesi üzerine kursa yazıldım. Sınıf mevcudunun az olması hem derse konsantrasyonumuzu artırdı hem de hocamız daha etkili ders işledi. Kaynaklar ve verilen dökümanlar sınava hazırlanma aşamasında bizlere çok yardımcı oldu.
Just English Mecidiyeköy şubesi eğitimime çok kısa süre önce başladım. Başta konuşulanlar nasılsa kısa bir süre olmasına rağmen eğitimden şu an için memnunum. Eğitim bitene kadar memnuniyetimin devam edeceğinden hiçbir şühem yok.
Çalışanlardan ve hocaların güler yüzlülüğünden oldukça memnun kaldım. Öğrendiğim dili, günlük hayatımda rahatça kullanabileceğimi düşünüyorum. Almanca’ya olan ilgim, bilgim ve becerim arttı. Just English Kurumu çalışanlarına ve hocalarına ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum.
Kursa ilk başladığım zaman hissettiğim rahatlık , sanırım burası aradığım bir yer hissi uyandırdı , grubun doğal olması başarının birinci kuralı bence, bunu just english görebiliyorsunuz hocalarımı çok sevdim yöneticilerin ayrı bir dünya , Türkçe bilmeyen yada hiç Türkçe konuşmayan… Devamı İçin Tıklayınız.
Arkadaş tavsiyesiyle Just English’i seçtim. Eğitiminden ve öğretmenlerinden memnunum. Öğretmenimiz H. Hocaya sevgiler saygılar dileyip noktamı koyuyorum.
Just English Bursa şubesi hafta içi sabah intermediate seviyesi öğrencisiyim. Yaklaşık 4 aydır eğitim alıyorum. Kursa geliş amacım üniversiteyi çok iyi dereceyle bitirmeme rağmen İngilizceyi anlayamamam ve önümde büyük bir engel olarak görmem Just English’e gelmeden önce çok kurs araştırdım… Devamı İçin Tıklayınız.
Hocamız süper, pozitif, enerjik, patronlar da öyle… 10 numara egitim kurumu…
Yaklaşık dört ay kadar önce başlamış olduğum Just English’te inanın çok mutluyum. Özellikle güleryüz ve aktiviteler altı kişilik sınıflar, derslerin keyifli ve eğlenceli geçmesine neden oluyor. Materyaller ve eğitim gerçekten çok iyi artık geriye sadece benimde sıkı çalışmam kalıyor.
Dersler çok akıcı. Öğretmenler ve öğrenciler arasında iletişim çok samimi.Derste tam bir arkadaşlık ortamı var. Hocanın öğrencilerle olan ilişkileri çok iyi. Hocalar oldukça tecrübeli ve alanlarında uzman arkadaşlardan oluşuyor.
Just English eğitim hayatıma başlayalı tam bir yıl oldu. Buradaki herkesle bir aile gibi olduk. Eğitim danışmanı ve değerli hocalarımız gayet ilgili ve anlayışlılar. Özellikle F. hocamı çok seviyorum. Ben bu kurumu sadece eğitim alabileceğim bir yer olarak görmüyorum. Dertlerimi… Devamı İçin Tıklayınız.
3 kur boyunca aldığım eğitimden son derece memnun kaldım. Özellikle hocadan çok memnunum. Ders içerikleri yeterliydi.
Just English’in, İngilizce öğrenme hayatımda bana ciddi anlamda katkıda bulunduğunu düşünüyorum. Gerek eğitmenlerim gerek sınıf arkadaşlarım motivasyon ve istek doğrultusunda bana destek verdiler. Genel anlamda hedeflerime ulaştığımı düşünüyorum.
YDS ve özel ders için kayıt olmuştum. Hocam G. Ç. ile derslere başladım. İnternet yoluyla kuruma ulaşıp kayıt oldum. Verilen eğitimden ve kalitesinden de memnunum ve yakın yada uzak arkadaşlarıma da tavsiyede bulunuyorum.
Just English’le internetten tanıştığımda İngilizcem çok azdı ve amacım KPDS’yehazırlanmaktı. Yaklaşık 1 yıllık bir eğitimden sonra bu zor sınavdan istediğim notu aldım. Ama Just English benim için sadece bir eğitim yeri değil. İstanbul’da bir yuvam olduğunu biliyorum. Dostlarım, anılarım, güzel… Devamı İçin Tıklayınız.
İngilizce öğrenmek isteyenlerin bir numaralı tercihi olan kurum… Yetkilileri ve öğretmenleri, sizin öğrenmeniz için, sizden daha fazla çaba gösteriyorlar. Gelmediğim zamanlar, arıyorlar vs. Sevgilimden daha fazla Just English’le görüşüyorum.
Just English dil kursunda eğitim görüyorum. Elementary sınıfınfayım. Öğretmenlerimi çok seviyorum ve her iki öğretmenimde konuları çok iyi anlatıyor.
Just English Bursa Nilüfer şubenin her şeyde başarılı olduğunu düşünüyorum. Başarıların devamını dilerim. Yeterli miktarda İngilizce öğreniminde saat olduğunu düşünüyorum. Kurs pazarlamasında vaat ettiğiniz gezilerin ve organizasyonların olmasını istiyorum. Diğer her şey yerinde olduğunu düşünüyorum.
Just English’te aldığım 5 haftalık Toefl eğitiminden çok memnun kaldım. Özellikle derslerde hocaların verdiği bilgiler ve taktikler sınav için bana çok şey kazandırdı. Özellikle hocam M.’ın derste gösterdiği ilgi ve alakadan oldukça memnun kaldım.
Nisan ayında haftaiçi TOEFL kursuna gelmiştim. Gerek kurs içeriğinden gerekse hocalardan cok memnun kaldığımı belirtmek istiyorum. Teşekkürler!
Eğitim sistemi, hocalar, özellikle personeller ile ilgili memnuniyetimi bildirmek istiyorum. Her konuda yardımcı olduklarından ya da olmaya çalıştıklarından dolayı memnun dilekçemi bildiriyorum. Bu kursa bu yüzden teşekkür ediyorum.
İngilizce seviyem upper intermediate olmasına rağmen KPDS,ÜDS gibi sınavlarda başarılı olabilecek seviyede bir test tekniği bilgisine sahip değildim. Araştırmalarım sonucunda en iyi kurs olarak duyduğum Just English’e yazıldım.3 aylık bir eğitimden sonra yüzlerce bilmediğim kelimeyi çözdüğümüz sayısız testlerden öğrendim ,… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Mecidiyeköy şubesine başlayalı 3 hafta oldu. Hocalarımız tahmin ettiğimizden çok daha iyi eğitim vermektedir. Eğitimin bu şekilde bitmesini temenni ederim. İyi Çalışmalar.
Dersler benim için hem çok zevkli hemde verimli geçti . Sınavda benim için gerekli olan şeyleri 27 saate sıkıştırdık ona rağmen her şeyiyle okuldan daha verimli oldu.Verilen kaynaklarında yardımı büyüktü , bütün sınav bölümlerinden yeterince alıştırma yaptık.Her dersten sonra yaptıklarımın… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English kursuna katıldığım için memnunum.Diğer kursların içinde Just English’i tercih etmekle çok doğru karar verdiğime inanıyorum.Dersleri eğlenerek öğreniyoruz buda kursa devamlılığımızı sağlıyor. Hocamız sabır ve anlayışla tekrar yaparak, konuları anlamamıza vesile oluyor. Bütün sınıf arkadaşlarımızla beraber S.Hocamızı çok seviyoruz.C…. Devamı İçin Tıklayınız.
Bu kuruma gelirken çok tedirgindim. Fakat derslerine katılıp, hocamızın ilgisine ve derslerdeki başarısını görünce devam etmeye karar verdim. Rusça eğitim için doğru adres.
Yaklaşık bir buçuk senedir öğrencinizim. Danışmanlarımdan ve öğretmenlerimden çok memnunum. Gösterdikleri ders dışındaki ilgi, alaka çok hoş. Seviyemdeki ilerlemem ise çok hızlı. Her şey için teşekkürler.
İngilizce öğrenebilmek için geldim ve şuanki durumumdan memnunum. Sıcak ortam ve hocaların iyi karşılaması benim için çok önemliydi. Teşekkür ederim.
Just English Kurumu’nda verilen eğitimden ve eğitimcilerden son derece memnunum. Eğitimin yanı sıra temizlik açısından da memnuniyetimi belirtmek isterim. Teşekkürler.
My language training is divided into two as before and later from Just English and Julie Loyd. Julie is my teacher in Just English. Actually she was as a friend for us and she has motivated us throughout the course…. Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’te proficiency eğitimi almaktayım. Bu eğitim kurumuna başlarken kafamda bir yığın soru vardı, fakat hocamı tanıdıktan sonra kafamdaki sorular cevap buldu. Hocamız gerçekten otoriter, ders konusunda ciddi ve öğrencileriyle ilgilendiği için, istekli olmayan bir sürü öğrenciyi bile teşvik ettirebiliyor…. Devamı İçin Tıklayınız.
“Justenglish’i tesadüfen internetten bulmuş olmama rağmen tamamladığım 5. hafta sonunda gerçekten doğru seçimi yaptığıma inanıyorum. Ders veren hocalarımızın gerçek anlamda IELTS konusunda deneyimli olmaları, sınav sistemini çok iyi bilmeleri ve en önemlisi ingilizce konuşulan bir ülke vatandaşı olmaları kursun en… Devamı İçin Tıklayınız.
Justenglish’in bilgi almak için telefon açtığım günden eğitim sürecimin bu son gününe kadar her hususta dört dörtlük bir hizmet verdiğini düşünüyorum. İlk olarak saygıdeğer hocama bize verdiği mesleki bilgisi, derste gösterdiği sabrı, her daim gösterdiği güler yüzü ve anlayışlı tavrı… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English bana çok şey kattı. Kelime haznem genişledi. Sürekli kelime mesajı atıyorlar. Dersler güzel geçiyor.
Hocamızın bu dönem uygulamış olduğu YDS sisteminden son derece memnun kaldım. Gramer ,kelime bilgisi ve soru çözümleri iyi bir denge ve düzen içinde verildiği için, seviyemizdeki artışı, yapılan deneme testlerinde tespit edebildik.Gerek şahsi fikrim gerekse arkadaşlarımız arasında yaptığımız sohbetlerden çıkarımla… Devamı İçin Tıklayınız.
Kurumunuz olan JustEnglish’te YDS kursuna katıldım. Eğitmenimiz dersleri anlama odaklı ve kolay yollarla soru çözme taktikleriyle anlattı. JustEnglish’ten çok memnun kaldım ve kurumunuza başarılar diliyorum.
Toefl sınavına çalışmaya başlamadan önce 90 puan hedefliyordum. Daha ilk denemem de 2,5 ay Just English Toefl kursuna devam ettikten sonra 102 sonucunu elde ettim. Bunda ders saatleri dışında bilgisayar programlarını kullanmama izin ve ek speaking dersleri veren Just English’in… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’e arkadaşım tavsiyesiyle geldim. Kurslar arasında eğitim olarak en iyisi olduğunu söyledi. Sınıflarda az kişi olması bizim için büyük bir avantaj; bu da çok iyi bir fırsat bizim için. Öğretmenlerinde eğitim ve bilgi seviyesi çok iyi.
Kursumuz personeli ve hocaları ile gayet başarılı ve ilgiliydi. YDS hazırlık sürecimizde özellikle kaynak açısından çok zengin ve personel öğrencilerin alması gereken dersin takibini çok iyi yapıyor. Şube yeni açıldığı için bazı eksiklikler olsa da, bir an önce gidermeye çalışıyorlar…. Devamı İçin Tıklayınız.
Hocalarımızın ders anlatımları çok iyi, derste konuşmaya adapte olmaya başladık. Hocalarımızdan memnun olup, 2.kurda da devam etmek istiyoruz.
İlginiz ve seviyeniz ne olursa olsun Just English’ten aldığınız eğitimle öğrenmeniz tamamen size bağlı, kendini disipline edebilen birisi için en hızlı, en Eğlenceli ve en kalıcı öğrenme yolu Just English’tedir. Alınan eğitime ek, gramer, reading, speaking dersleriyle alınan eğitim pekiştirilmektedir…. Devamı İçin Tıklayınız.
Merhabalar Ben daha önce elementary ve preintermediate ve şimdide uzun bi aradan sonra intermediate sınıfınızdaki öğrencinizim. Vermiş oldğunuz eğitim kalitesinin tartışılmaz olduğunu düşündüğümü sizlere bildirmekten mutluluk duyarım.Ayrca Ders saatlerinizi bu kadar uzun ve aynı hassasiyetle verilmesi daha kalıcı oluyor.Hocalarımızın bizim… Devamı İçin Tıklayınız.
Merhaba, IELTS sınavına katılmayı planladıktan hemen sonra, İstanbul’da JustEnglish’ten (Kadıköy) kurs alan bir arkadaşım aracılığıyla sizlere geldim. Bazı tereddütlerim vardı ancak IELTS hocamız bu tereddütlerimi giderdi. Çünkü iletişimi gayet iyiydi ve öğretme konusunda kabiliyetliydi. IELTS hocamız bizlere bu sınıfın grammar-vocabulary… Devamı İçin Tıklayınız.
JustEnglish Center ile olan serüvenim bir arkadaşımın ısrarlı tavsiyesi üzerine başladı. Elementary, Pre-Intermediate, Intermediate ve Upper-Intermediate kurlarını başarıyla geride bıraktık. Dört Kur ve Bir Yıl gibi kısa bir zamanda İngilizcemi yadsınamayacak düzeyde geliştirmeme yardımcı oldular. Alışılmış ezberci eğitim zihniyetinin ve… Devamı İçin Tıklayınız.
C. Hoca’ya bayılıyorum gerçekten hayranım dersi çok eğlenceli işliyor ve çok güzel İngilizce konuşuyor.Onunla ders işlemek gerçekten güzel ve akıcı.M. Hocamız da çok iyi bir İngilizceye sahip olduğunu biliyorum.
Just English YDS dil kursunuzda eğitim almaktayım. Kursunuzda bulunduğum süre içerisinde verilen eğitimden dolayı memnuniyetimi belirtmek isterim. Gerek kurs öğretmeni gerekse diğer dillerin eğitmenleri her türlü yardımlarını bize göstermektedirler. Kurs öğretmenlerinin özverili çalışmaları beni ayrıca motive etmekte olup, kendilerine öncelikle… Devamı İçin Tıklayınız.