Genel İngilizce Kursu Referansları, İngilizce Kursu Referansları
İlk kuru Just English’te almıştım, kesinlikle muhteşem bir eğitim verdi. Öğretim olarak kısa sürede yüksek kalitesinin hedeflendiğini daha ilk dersten anladım. İkinci kurada 1 yıl sonra başlamama rağmen kalitesinin değişmediğini gördüm, çok memnunum.
Eğitim boyunca, öğretmenlerimizin, gerek davranışları, gerekse tutumları (ders içi ve ders dışı), öğrenciyi her zaman motive etmektedir. Özellikler elementary grubuna ilk başladığım zaman, İngilizce seviyemin çok düşük olmasına rağmen, konuları mantık açısından ele alarak açıklamaları, konuları daha iyi kavramama neden… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Bursa Nilüfer şubede eğitim alıyorum. Bilgi almaya geldiğimde girişte yardımcı olan kişiler güzel ve açıklayıcı bir şekilde bilgi verdiler ve ilgilendiler. Hocalarımdan memnunum, öğretmek için çaba sarf ediyorlar. Çalışanlar ve hocalarımız kibar ve saygılı. Şu anlık memnunum güzel… Devamı İçin Tıklayınız.
Kelime ve gramerde kurs sayesinde kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum. Kursun öncelikli amacı da bu hususta olmalı zaten, diğer kısımlar daha çok kişinin kendi çabasıyla olacak şeyler. Biz de bu doğrultuda daha çok ders istedik. Faydalı olduğunu düşünüyorum.
Just English bünyesinde katıldığım YDS kursunun benim açımdan yeterince verimli geçtiğini düşünmekteyim. Gerek eğitim kadronuz gerekse verdiğiniz yayınlar düzenli bir ev çalışması ile birlikte değerlendirildiğinde başarıya ulaşmayı kaçınılmaz kılmaktadır. Ev ödev sisteminiz bana göre başarılı. Yıllardır böyle şeyler yapmadığımızdan her… Devamı İçin Tıklayınız.
Almış olduğum 3 kur İngilizce eğitiminden memnun kaldım. Eğitim süresince önemli bir gerçek var ki kayıt dondurma ve nakil işlemleri sorunsuzca Just English eğitim merkezi tarafından çözümleniyor.Minnettarlığımı belirtmek isterim.Teşekkürler.
Eğitim, öğretim ve eğlencenin bir arada olduğu tek yer Just English!
Kurumunuza tavsiye sonucu kayıt oldum. Genellikle hocaların samimiyetinden ve ders konusunda yardımcı olmalarından büyük memnuniyet duymaktayım. Hedeflediğim düşünceler doğrultusunda, bana yardımcı olacaklarından kuşkum yoktur. İngilizcemin ileri bir seviyeye geleceğini düşünüyorum. Bütün çalışanlara sevgi ve memnuniyetimi sunmaktayım.
Elementary seviyesinde Just English Nilüfer şubede eğitim aldım. Memnun kaldığım için şu anda da devam ediyorum. Hocalarımızla şu an için aramız gayet iyi. Devamında da iyi olmasını umuyorum.Ders dışında da bizi geliştirecek etkinlikler oluşturmanızı istiyorum.İyi çalışmalar.
Just English ailesinde bulunmaktan çok mutluyum. Burada herşey çok eğlenceli iyi ki varsınız.
Kocaeli – İzmit Just English kursu kursiyeriyim. Tüm personelin ilgisinden dolayı memnunum ve teşekkürlerimi tarafınıza iletiyorum.
Kurumunuzda hafta içi akşam İngilizce yoğun programa devam etmekteyim. Eğitmenim C. Hocadır. Eğitmenimizin dersleri oldukça eğlenceli ve verimli geçmektedir. Kendisi konusuna hakim ve azimlidir. Derslerde okuma, yazma, konuşma ve dinleme ağırlıklı yapılmasını olumlu bulmaktayım. Genel olarak kurumunuzdan ve eğitmenlerinizden memnun… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Eğitim Kurumunun İzmir şubesinde başladığım eğitim yaşantıma, İstanbul Şirinevler şubesinde devam etmekteyim. Eğitim departmanınızda çalışan arkadaşların gayret, ilgili ve alakaları takdire şayandır. Meslek hayatım boyunca insanlarla devamlı iletişim halinde oldum. Bazı süreçlerde hizmet veren, bazı süreçlerde hizmet alan… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English öğrencisiyim. M. hocanın verdiği derslerden son derece mamnunum, yaklaşımlarını çok samimi ve içten buluyorum. İstediğim zamanlarda etüt alabiliyorum. Personelden son derece memnunum, güler yüzlü ve sıcak kanlılar. Etüt alamadığım zamanlar önceliğim elif hoca olmasını istiyorum. Taksitlerimde bayağı esneklik… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English ailesine, Aile diyorum, çünkü öğretmenler aile sıcaklığı veriyor. Çalışan personel çok ilgili… Böyle bir kurumda ilk defa eğitim alıyorum. Hakkınızda hiçbir şey bilmeden geldiğim halde çok memnunum. Bence her şeyiyle dört dörtlük bir kurum. Başarılarınızın devamını dilerim. İyi… Devamı İçin Tıklayınız.
Merhaba ben Yusuf Özçelik.Marmara Üniv. işletme bölümü öğrencisiyim.Okula geldiğim dönemden sonra yaklaşık 5 ay boyunca İngilizce kursunun gerekliliğine ve İngilizce bilmenin gerekliliğine inandığım için kurslar hakkında araştırma yapmaya ve bilgi toplamaya başladım.5 ay sonunda kendim için doğru kararı “Just English”… Devamı İçin Tıklayınız.
Hocamız çok neşeli ve kaliteli bir eğitmen. Kendisine teşekkür ederim. Her şey çok iyi ve güzeldi.
Just English Nilüfer şubesinde YDS öğrencisiyim. Ben YDS’nin hızlandırılmış programına katıldım, dolayısıyla kurslara sadece hafta sonu geldim. Bu yüzden bizden önce kursa başlayanlarla aynı derslere katıldığımızda onlardan çok eksik olduğumu gördüm. Ancak yoğun geçen ders programları sayesinde tam olmasa da… Devamı İçin Tıklayınız.
Kendimizi geliştirmek istediğimizde ve hayatımızı devam ettirmek için çalışmak zorunda olduğumuz gerçeğinde her zaman daha iyi adımlar atmak istediğinizde vereceğiniz, bazı radikal kararlarınızda ihtiyacınız olan şartlardan birisidir İngilizce bilmek. Ve bunu eğer sizin verdiğiniz kararlara sizinle birlikte adım atan birisi… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Genel Müdürlüğüne… Just binyesi eğitim olarak çok başarılı gerçekten her anlamda öğrencilere çok değer veriyor. Bunu her anlamda hissettiriyor. İşlerimden dolayı kurumla ilgili olarak hafta içi eğitimi hafta sonu eğitimine çervirerek tekrar beni memnun ettiler. Birlik ve beraberlik… Devamı İçin Tıklayınız.
Ben Just English öğrencisi Melike Yılmaz. Bu kurs sayesinde İngilizce seviyem iyi oldu. Konuşmam anlamam yazmam ilerledi. Kelime bilgim genişledi. Hem Türk öğretmenlerimiz hem de yabancı öğretmenlerimiz çok iyi.
Eğitimden çok memnunum. Kursa yazılmadan önce kaygılarım vardı.İnternette araştırma yaptıktan sonra kayıt oldum ve iyi ki Just English’i tercih etmişim. Özellikle hocalarımın ders işleyişlerinden çok memnunum.
JUST ENGLISH’e gelmeden önce TOEFL sınavı için çok umutsuzdum. Gitsem de pek bir şey yapamam gibi geliyordu. Ama derslere başladığımdan beri TOEFL’ın kafamda büyüttüğüm kadar olmadığını anladım. Bunun başlıca sebebi de F. Hocam Derslerdeki tutumumuz, ilginiz ve güler yüzünüz benim… Devamı İçin Tıklayınız.
Grammer ve kelime bilgim arttı. Gayet memnun kaldıgım 2 ay geçirdim. Bize sağlanan imkan ve özelikle Ramazan ayında gösterilen anlayış için teşekürler.
Justenglish’e Almanca öğrenmek için kayıt olduğum gün aklımda kocaman bir soru işareti vardı. Çünkü bu dershaneye tamamen tesadüfî olarak ve eğitmenlerinin nasıl olduğunu tam anlamıyla araştıramadan alelacele yazılmıştım. Aklımda sadece ‘en kısa sürede en fazla bilgiyi öğrenmek’ fikri vardı. Peki,… Devamı İçin Tıklayınız.
JustEnglish bence sıkılmadan ,eğlenerek İngilizce öğrenebileceğiniz muhteşem bir yer.
1 aydır Just öğrencisiyim. Sınıfa girdiğim ilk andan beri hocaların gösterdikleri güler yüz ve verdikleri pozitif enerji ile dersler çok verimli geçiyor. Gerek hocaların yanında getirdiği ek materyaller gerekse anlatım şekliyle dersler daha verimli daha sağlıklı pekiştiriyorum. Hocaların güler yüzü… Devamı İçin Tıklayınız.
IELTS sınavı için kursunuzdan almış olduğum 2,5 aylık yoğun program, özellikle yabancı eğitmenlerle sıfır Türkçe eğitim yapıldığından bana çok yardımcı oldu. Dokümanter araçlardaki seviye de yüksek idi. İlk sınavımı kazanamasam da, bu kursun bana katkısını inkar edemem. Sınava hazırlanacak arkadaşlara… Devamı İçin Tıklayınız.
Ben Just English alsancak şubesi öğrencisiyim ve severek geliyorum.Burada keyifli bir ortamımız var. Hocalarımız sıcakkanlı.Günümüzde İngilizceyi bilmek dünya ile iletişime geçmek için zorunlu hale geldi.Just English sayesinde bu hedefe kolaylıkla ulaşacağımı düşünüyorum.Kurum çalışanlarının tarafıma ve tüm öğrencilere güven verici yaklaşımları… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Pendik şubesinde eğitim alıyorum. Ders almakta olduğum T.’nin dersine yaklaşık ilk kurdan beridir giriyorum ve çok memnunum. Bize çok şey kattığını düşünüyorum. Ders anlatımı istediğimizde geri tekrar yapmalarıyla konuyu bize en iyi şekilde anlatmış bulunmaktadır. Hocamızın her derse… Devamı İçin Tıklayınız.
Genel olarak eğitimden memnun kaldım.Ders sırasında eğitmenimin verdiği eğitici ek sayfalar benim akademik reading ve writing becerilerimi çok iyi bir şekilde geliştirdi,buna ek olarak listening için yaptığımız dinleme alıştırmaları ve kelime ezberleri benim için çok faydalı oldu.Proficiency sınavı için justenglish… Devamı İçin Tıklayınız.
Başta değerli hocam’a emeği, sabrı ve hoşgörüsü için teşekkürlerimi sunarım. Geçirdiğim 3 ay boyunca beden güler yüzünü esirgemeyen, Just English ailesine, kantinde çalışan ablamıza da sevgi ve saygılarımı sunarım. Sizi özleyeceğim. 🙂
Kurumunuzdan aldığım eğitim süreci henüz çok az iken geleceğime duyduğum ümit çok fazla. Bunu bana hissettirdiğiniz için çok teşekkürler. Güler yüzlü ve yardımsever personelinizle her hafta sonu pozitif enerji ile doluyorum. Başarılarınızın devamını dilerim.
Çeşitli araştırmaların doğrultusunda iyi referanslar alarak 6 ay önce kursunuza kayıt oldum.Pre Intermediate kurundan başladım. En iyi geçen kurum bu idi. Intermediate ve Upper Intermediate kuru benim için çok hızlı geçti. Gerek kendi iş yoğunluğum gerek farklı hoca değişimlerinden dolayı… Devamı İçin Tıklayınız.
Hafta içi akşam YDS grubundayım. Kurstan gayet memnunum. Özellikle kaynaklar konusunda kursun çok iyi olduğunu düşünüyorum. Hocamdan gayet memnunum. Aktivite derslerinde stajer hocalarımızın yaptığı derslerin çok yararlı olduğunu düşünüyorum.
Hocaların hepsinden memnunum. Hepsi deneyimli, cana yakın, eğlenceli hocalar. Dersler zevkli geçiyor. Her gün yeni kelimeler öğrenmemiz amacıyla mesaj gelmesi güzel bir şey.
Before I used to think that courses dont play very imporant role in passing exams. But now I totally disagree with my previous opinion. The class participation really increases the motivation. Additionally speaking English in the class improved my linguistic… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’e gelmeden önce birkaç İngilizce kursu ile daha görüşmüştüm ve en son Just Englih de karar kıldım. Çünkü sorularıma net ve samimi cevaplar aldım ve oluşabilecek sorunlarımı yönelttiğimde çok seçenekli çözümler üretebildiklerini gördüm. Elementary seviyesinden başladım ve şuanda orta… Devamı İçin Tıklayınız.
Just Enlish’e 1 kur gittim Upper-Int için. Hem Türk hem yabancı hocalardan ders aldım. Sadece yabancı hoca olmaması benim çok hoşnut kaldığım bir durumdu. Çünkü hep yabancı hocalardan ders alındığında daha başarılı olunacakmış gibi bir kanı var bana göre doğru… Devamı İçin Tıklayınız.
Kurumun Toefl eğitimlerine katıldım.Toefl dan önce upper-intermediate eğitimi aldım. Upper sınıfında aldığım eğitim bana güçlü bir vocabulary seviyesi ve structure kullanım yeteneği kazandırdı.e Hocaların özellikle speaking yeteneğimin kazandırılmasında son derece önemli bir ilerleme kaydettiler. Toefl sınıfında sevgili J. Hoca tüm… Devamı İçin Tıklayınız.
TOEFL denilince ilk akla gelecek isim Just English olmalı! Yaptığım kurs araştırma sonuçlarında Just English’i seçtim.Eğitim süresince bu seçimimin ne kadar doğru olduğnu gördüm. Eğitmenler konularında uzman kişiler. TOEFL tekniklerini en iyi şekilde öğretip bolca materyalle pekiştirme imkanı sağlıyorlar.Just English… Devamı İçin Tıklayınız.
Justenglish’in Nilüfer şubesindeki YDS grubu öğrencilerindenim. Hızlandırılmış olan kısa dönemine katılmış olsam da başta hocamızın güler yüzlü ve rahatlatıcı tavırları sayesinde ‘Sınavı geçer miyim bu kadar kısa sürede?’ sorusuna daha az stresli bakar olduk. Bu anlamda hocamıza sonsuz teşekkürler. 🙂… Devamı İçin Tıklayınız.
YDS için ne kadar iyi olduğunu bilerek kayıt yaptırmaya karar verdim. F. hoca kursun kalitesi yanında derse herzman hakim,çok iyi bir eğitmendir. Emeği için teşekürler.
Bu kurumun daha önce reklamlarını gördüm ve internet üzerinden araştırdım.İyi bir eğitim kurumu olduğunu yorumlardan görünce yüz yüze görüşmeye ve bilgi almaya gittim.Çok iyi ve sıcakkanlı insanların çalışıyor olması ve güler yüzlülükleri, çalışma programları ve kur bittiğinde ingilizce konuşma garantisi… Devamı İçin Tıklayınız.
Detaylı araştırmaların doğrultusunda kaydımı yaptırmış olduğum “Just English Dil Okulları’nda alanında uzman, gerek akademik gerek sosyal performansı yüksek, bilgi ve deneyimlerini öğrencileri ile buluşturma istek ve becerileri gelişmiş eğitimciler tarafından aldığım dil eğitiminin kayıt amacımla doğru orantılı, beklentimin üzerinde bir… Devamı İçin Tıklayınız.
Dersler çok verimli geçiyor. S. Hoca’yla eğlenceli ve verimli bir şekilde İngilizce öğreniyoruz.Grup seviyesi ve durumu göz önüne alınarak konu bazında ilerliyoruz. Sabrı ve ilgisi için çok teşekkürler.Kurumun her gün gönderdiği kelimeler çok iyi oluyor. Her gün kelime defterine kelime… Devamı İçin Tıklayınız.
Nilüfer Şubede YDS öğrencisiyim. JUSTENGLISH’i genel olarak beğendim. Çalışanlar çok sıcakkanlı. YDS hocamız oldukça deneyimli. Bu kursun bana katkısı olduğunu düşünüyorum. Umarım sınavda da bunun etkisini görürüm.
Justenglish’in bilgi almak için telefon açtığım günden eğitim sürecimin bu son gününe kadar her hususta dört dörtlük bir hizmet verdiğini düşünüyorum. İlk olarak saygıdeğer hocama bize verdiği mesleki bilgisi, derste gösterdiği sabrı, her daim gösterdiği güler yüzü ve anlayışlı tavrı… Devamı İçin Tıklayınız.
Değerli Just English Ailesi; 2014 yılının Eylül ayından itibaren Just English eğitim almaktan çok memnunum.Bu kanaatın benden oluşmasında katkısı bulunan eğitim danışmamız B. Hanım öğretmenlerimiz A. Ve .A ‘ya çok teşekkür ederim.Eğitimi her şeyden önce tutan eğitimci anlayışınız ve eğitim… Devamı İçin Tıklayınız.
Kurumdan eğitim, öğretim ve hocalar açısından her anlamda memnunum. Sistem dört dörtlük işliyor. Hiç bir sıkıntı yok. Geriye dönüp baktığımda “Keşke” değil “İYİKİ” diyorum. Forever Thanks JUST ENGLISH.
Justenglish’de başladığım elementary sınıfında gerçekten işini severek yapan Y. Hoca ile tanıştım.Bir öğreticinin dışında öğrencileri ile kurs dışında da vakit geçiren ve kurs saatleri dışında da her zaman ulaşabildiğimiz bir arkadaş gibidir.Günün her saatinde, haftanın her gününde kendisine ulaşabilmekte ve… Devamı İçin Tıklayınız.
Merhabalar, ben kurumunuzda 3 aydır eğitim almaktayım. Bu süre içerisinde karşılaştığım yöneticilerin öğrencilerine karşı olan ilgilerinden memnuniyet duymaktayım. Kurumunuzdaki çalışanların ilgisinin yanısıra hocalarında sağlamış olduğu manevi destek ve ilgiden çok memnunum. Ders ortamının çok samimi ve eğlenceli geçmesini hocaların bize… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’e arkadaşlarım vasıtasıyla geldim.Burada kurs gören arkadaşlarım vardı ve buranın bana faydalı olacağını söylediler.Bende biraz çekimser olarak kayıt yaptırdım.Endişeliydim çünkü İngilizcenin kolay öğrenilemeyeceğini düşünüyordum.Just English sayesinde bu düşüncelerimin yanlış olduğunu fark ettim.Burada İngilizceyi beklediğimden hızlı öğreniyorum.Sıcak bir ortam var…. Devamı İçin Tıklayınız.
B. Hoca ve A. Hoca’nın derslerinden çok memnunum ve hiçbir şikayetim yok.Çok eğlenceli ve verimli ders anlatıyorlar
İngilizce ve dil öğrenimi her ne kadar kişinin çalışma azmi ve isteğiyle doğru orantılıolsa da; öğreticinin öğrenciyi motive edebilmesi ve öğretme konusunda istekliliği, tüm personelin sıcaklığı, ders ve materyallerin zenginliği ve öğretim metodu gibi birçok kriterin de dil öğrenimini çok… Devamı İçin Tıklayınız.
Arkadaşımın tavsiyesi üzerine kursa yazıldım. Sınıf mevcudunun az olması hem derse konsantrasyonumuzu artırdı hem de hocamız daha etkili ders işledi. Kaynaklar ve verilen dökümanlar sınava hazırlanma aşamasında bizlere çok yardımcı oldu.
İstemek, arzulamak bir şeyi öğrenmeye başarmaya son bir adımın kaldığını gösterir.Ben bu adımı Just English ile atmaya karar verdim.Almanca eğitimimin 6 ay önce başlamasına rağmen epey şey öğrendim. Benim için gerekli olan Goethe A2 sertifikasıydı. Bu süre içerisinde güzel bir… Devamı İçin Tıklayınız.
JUST ENGLISH Bursa şubesi hafta içi sabah öğrencisiyim. Bu kursa katılma amacım iş hayatımda zorunlu için İngilizce bilme gereğimdi. Daha iyi işlere sahip olmak için de ayrıca bu kursta TOEFL eğitimi alacağım. G.Ç. hocanın derslerinde birçok şey öğrendim. Paragraf çeviri,… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’i aileden biri olarak görmekle birlikte Heykel ve Nilüfer şubesinde öğrencilik yapmış bulunmaktayım. Öğretmenlerimden gördüğüm eğitim hizmeti karşısında memnun kalmış bulunmaktayım. Verilen hizmetlerin aynı kalitede ve özende devam etmesi dileklerimi sunuyorum.
Geldiğimden itibaren içimde bir İngilizce çalışma isteği doğdu. Hem yabancı he Türk hocalar sayesinde büyük bir ilerleme olduğunu hissettim.
Just English’e yaklaşık olarak 9 aydır eğitim almaktayım. Kursuna geldiğim ilk günden buyana ilk günki heyecanla ingilizceyi devam ediyorum. Kaza geçirmeme rağmen kırık belim ve alçılı ayağım ile eğitim almaya geldim. Burada olduğum için mutluyum 🙂 🙂 🙂
Elementary seviyesindeyim. Öğretmenlerimizin sayısı ve verdikleri eğitim seviyesi gerçekten çok iyi. Bu beni oldukça mutlu ediyor. Çalışanların sevecenlikleri ve çeşitli aktivite seçenekleriyle tercih edilecek bir kurs. Her türlü etüd programları mevcut. Sınav mevcutları, ulaşımı, ilgilenebilirlik bakımından oldukça iyi düzeyde. Öğretmenler… Devamı İçin Tıklayınız.
Sevgili Just English; Öncelikle bu kurumunuz kadar temiz sayfayı bana ayırdığınız için teşekkür ederim. Hocalarımız da en az bu kurum kadar pırıl pırıllar. Kantindeki F. ablamızdan danışmadaki arkadaşlara kadar herkesten memnunum. Aldığım eğitim, yaptığım ödemenin kat kat üzerinde. Teşekkürler.
Just English Bursa Nilüfer şubesinde öğrencinizim. Yaklaşık bir senedir eğitim görüyorum. Eğitim sisteminden fazlasıyla memnunum. Başlarda bu kadar memnun olabileceğimi ummuyordum.İlginize teşekkür ediyorum.
Ben bu yaz Just English aracılığıyla WAT programına katılıp Amerika’ya gittim. Ama bir pişmanlığım var, keşke üniversite okurken her yaz gitseydim de su İngilizceyi daha çok konuşma imkânı bulabilseydim, ama olsun buna da şükür. Yine de 4 ay gibi bir… Devamı İçin Tıklayınız.
Okul yönetimi ve öğretmenlerimiz ile ilgili sıkıntımız yoktur. Öğretmenlerimiz yeterli düzeydedir ve her sorunumuzla ilgilenmektedir. Pre-intermediate sınıfıyız.Saygılarımla…
Derslerle ilgili olarak sistemle ve konularla ilgili bize çok açık ve net bilgiler vermekte hocamızın azmi ve çabaları bize getireceği başarıya olan inancımızı artırmakta.Son olarak bu kurumda YDS’ ye hazırlandığım için doğru karar verdiğimi düşünüyorum G.Ç. hocamıza ve JUST ENGLISH’e… Devamı İçin Tıklayınız.
JustEnglish’e gelmemin sebebi, ilk olarak çok ders saatinin olmasıydı. Birçok yerde görüştüğüm halde en uygun burasının olduğunu fark ettim. Hocalar olarak da oldukça iyi ve memnunum. İstediğim zaman etüt alabiliyorum. Eğitim olarak iyi olduğunu düşünüyorum. Herkesi bekleriz.
Proficiency kapsamında oluşturulan karma sınıftaki eğitim oldukça iyiydi. Gramer ve kelimelerdeki çalışmalar çok yeterliydi. Öğrencilerin gireceği sınav türlerine göre eğitim verilmesini de ayrıca yararlı bulduğumu söyleyebilirim. Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederim.
Dil öğrenmenin sorun olduğu ülkemizde Just English çok güzel iş çıkarıyor. Ortamın sıcaklığı, çalışanların sorun çözme üzerine becerisi, müşteri odaklı çalışmalar, içi boş olmayan sosyal faaliyetler gibi birçok güzel şey yazılabilir. Ama bunlardan en önemlisi gerçekten dil öğreniyorsunuz. Rusça gibi… Devamı İçin Tıklayınız.
Dil öğrenmek istiyorum dediğimiz her an birçok insan gibi korkuya kapılıyoruz. Nedeni güven vermeyen, emeğimizin karşılığını alamadığımız, boşa zaman harcadığımız birçok kursun olması ve en önemlisi bu nedenler yüzünden dil öğrenmekten de imkânsız diyerek vazgeçmemiz. Eylül 2008 de arkadaşımla İngilizce… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’te 6 aydır eğitim almaktayım. Bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Herkes gayet güler yüzlü ve anlayışlı. Derslerin saatleri uygun ve istediğim zaman etütlerimi aldım. Herkese çok teşekkür ediyorum.
Sınıflar çok temiz.Cafe çok güzel.A. Hoca çok bilgili ve ilgili bir öğretmendir.İ. Hoca teşvik edici ve pozitif bir hocamızdır.
Just English Nilüfer Şubesi öğrencisiyim. Derslerde ve ders sonrasındaki takip, hem öğrencinin hem de eğitmenin işini kolaylaştırıyor. Derslerde, konuşma zamanları herkes için odaklanmayı arttırıyor. Sınıfların kalabalık olması ise öğrenmeyi maksimuma çıkaran bir diğer avantaj… Ders dışında online eğitim her seviyeden… Devamı İçin Tıklayınız.
TOEFL mağduruydum. Çıkmazdaydım. Just English’i önerdiler. Sonuç: Hem İBT hem PBT…
Kursa tavsiye üzerine geldim ve içeri girer girmez o sıcak ortam beni kayıt etmeye teşvik etti.Öğrencielrle çok yakından ilgililer.En önemlisi güler yüzlüler.Nezih ve temiz bir ortam var.Çalşıanlar kibar insanlar. Kantinde zaman geçirmeyi seviyorum ferah bir yer çünkü.İnsanın içini daraltmıyor.Her türlü… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English, başarılı ve fazlaca farklı yerlerde bulunan adı duyulmuş sayılı kurumlardan birtanesidir. Hem dilediğimiz yerde hem de dilediğimiz eğitimsel amaçla bir olup, babamın bizim için en uygun bulduğu kurum haline gelmiştir. Taşçıoğlu ailesi olarak bu kurumda eğitim almaktan büyük… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Bursa Nilüfer Şubesinde öğrenciyim. Yaklaşık 5 aylık öğrencilik serüvenimde, hem sıcak ortamı hem de eğitim kalitesi ile kişisel gelişimime katkıda bulunan Just English ailesine teşekkür ederim. Sevgiler.
C. Hoca’ya bayılıyorum gerçekten hayranım dersi çok eğlenceli işliyor ve çok güzel İngilizce konuşuyor.Onunla ders işlemek gerçekten güzel ve akıcı.M. Hocamız da çok iyi bir İngilizceye sahip olduğunu biliyorum.
Just English Nilüfer şube öğrencisiyim. Eğitim sisteminin iyi, ders aralarında sigara alanının yetersiz kaldığını, ders anlatımlarının başarılı bir şekilde uygulamalı olduğunu söyleyebilirim.
Just English’te aldığım Toefl sınavına hazırlık eğitiminden çok memnun kaldım. Kurs söylenildiği tarihte başladı ve sorunsuz ilerledi. Eğitmenlerimiz konuya hakimdi. Emeği geçen herkese teşekkürler!
YDS 22 grubu öğrencilerinden biri olarak, hocalarımız ile keyifli ve yoğun bir hazırlık süreci geçirdiğimizi düşünüyorum. Özellikle sınıfa geç dahil olmama rağmen, sınıfa yetişmem konusunda bana yardımcı olmalarının yanısıra sınıf olarak her türlü sorumuza cevaplar bularak bize yardımcı oldular. Ancak… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English ile olan 5 aylık eğitimim boyunca çalışan personelin gerek güler yüzlü gerekse samimiyeti ayrıca problemlere çözüm üretme çabası beklediğimden çok daha iyiydi. Hocalarımızın eğitim vermedeki başarısı takdire değerdir. Just English ailesine katıldığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Teşekkür… Devamı İçin Tıklayınız.
Yeni açılmasına rağmen kısa bir zamanda düzeni oturmuş olan bu kursa kayıt yaptırdığım için pişman değilim. Eğitim kadrosu ve çalışanlarıyla beraber çok güzel bir ekip olmuş kendini geliştirmek isteyenler veya sınavlara girecekler için güzel bir kurs.
Yaklaşık altı aydır eğitim gördüğüm Just English’in bana çok şey kattığını söyleyebilirim. Zira bunu yalnızca ben değil, yurtdışı seyahatlerine birlikte gittiğim arkadaşlarım da ifade ediyorlar. Bu yüzden Just’taki eğitimime devam edeceğim. Ayrıca çocuklarım da bu kurumda eğitim alacaklar.
Just English’le internetten tanıştığımda İngilizcem çok azdı ve amacım KPDS’yehazırlanmaktı. Yaklaşık 1 yıllık bir eğitimden sonra bu zor sınavdan istediğim notu aldım. Ama Just English benim için sadece bir eğitim yeri değil. İstanbul’da bir yuvam olduğunu biliyorum. Dostlarım, anılarım, güzel… Devamı İçin Tıklayınız.
IELTS’e girerken bana gerekli skor 6,5’di. Bu sayede yurtdışında ki bütün İngilizce mühendislik programları için asgari puanı sağlamış olacaktım. Just English’in sınava hazırlık kurslarında iyi öğretmenler olduğunu duymuştum. Lokasyon ve kurs fiyatı da uygun olduğu için Just English’e gitmeye karar… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Bursa Nilüfer şubesinde eğitim almaktayım. Hem öğretmenleri hem çalışan diğer bireyleri birbirinden tatlı ve samimi insanlar. Kendileri gibi eğitimleri de oldukça kaliteli. Ders dışında da sürekli anlamadığınız herhangi bir konuda zamanını size ayıran, eğitimi her şeyin önünde bulunduran… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English güleryüzlü ve gerçekten işini bilen bir ekipten oluşuyor. Bu zorlu TOEFL’a hazırlık sürecinde bize çok büyük katkıları olan artık bir aile, dost gibi olduğumuz, esprilerle dersi daha zevkli hale getiren J.’yi M’i ve S’i sonsuz teşekkürler ediyorum.Umarım TOEFL… Devamı İçin Tıklayınız.
Yaklaşık 4 hafta önce Elementary grubunda İngilizce öğrenimime başladım. 15 kişilik, derslerin kolay anlaşılabildiği, herkesin katılımının sağlandığı bir sınıftayım. Diğer kursları araştırma fırsatı bulamadan ve hızlı bir karar sonucu Just English’e kaydolmama rağmen çok memnunum. Gerek ders saatlerinin beş güne… Devamı İçin Tıklayınız.
Justenglish Bursa – Nilüfer Şubesi YDS hızlandırma kursuna katıldım. Kısa sürede hocamızın bilgisi, donanımı ve çabasıyla kaliteli bir eğitim aldım. Öğrettiği bilgilerin sadece YDS anlamında değil, genel anlamda İngilizcemin gelişmesine çok büyük katkı sağladığını düşünüyorum. Arıca tüm çalışanların ilgili, nazik… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English YDS 22 sınıfında 2.5 aylık eğitimimde gerek eğitimden gerekse hocalarımızdan gayet memnun kaldım. Hocalarıma katkılarından ve emeklerinden dolayı teşekkür ederim.
Kurumunuzdan almış olduğum hizmet kalitesinden memnun olduğumu belirtir ; eğitmenlerinizin ve idari kadrolarınızın ilgisine teşekkür ederim.
JUST ENGLISH benim gittiğim ilk kurs ve tercih ettiğim için mutluyum. Burada bir ev havası var yani herkes çok içten ve sıcakkanlı. Sınıflar hiç kalabalık değil ve dersler çok eğlenceli ben okulda ve dışarıda İngilizceyi sevmeyen ve hayatım boyunca yapamayacağımı… Devamı İçin Tıklayınız.
Daha önceki deneyimlerime istinaden Justenglish hakkında söyleyebileceğim negatif bir durum şu an itibariyle yoktur. Kurs öğretmenimizin deneyimleri ve ders işleme prensipleri mükemmel. Burada olmaktan mutluyum. Tüm çalışanlara ilgi ve alakaları için teşekkür ederim.
Merhaba TOEFL mağdurları, Just English’te TOEFL kursuna İngilizcemi geliştirmek için katıldım, TOEFL’a girme ihtimalimde vardı, ama gerek kalmadı. İngilizcemi geliştirmiş,eğlenmiş, iyi dostlar edinmiş oldum… Farkı yalnızca fiyatı değil, emin olabilirsiniz.
Just English yaklaşık olarak 4 aydır eğitim almaktayım. Hocalarımızın gerek ilgileri gerekse ders anlatımı açısından mükemmel olduğuna bizzat kendim karar verdim. Derslere başlamadan önce çok büyük kaygılarım vardı. Ama Just’la tanıştıktan sonra bütün kaygılarım sona erdi. İngilizceyi gerçekten sadece burda… Devamı İçin Tıklayınız.
Kurs yeni başladığı için tam bir fikir sahibi değilim. Fakat şu anlık dersler ve hocamız hakkında bir şikayetim bulunmamaktadır.
Just English’i zorlu ve uzun bir arayıştan sonra buldum. Bu kursa da diğer görüşmeye gittiğim kurslar gibi olacak diye bir ön yargıyla görüşmeye gitmiştim, ancak Şirinevler ubesi’ne adım atınca bütün fikrim değişti. Öğrencilere ticari bir kaygıyla yaklaşmayan, son derece samimi… Devamı İçin Tıklayınız.
Öncelikle S. hocamızın güler yüzü ve konuya hâkimiyeti, ders devamlılığını, derslerin daha eğlenceli geçmesini ve girdiğim sınavlarda başarılı olmama katkı sağlamıştır. S. Hocama bu sebepten dolayı çok teşekkür ederim.Kursun da ders süresince ve ders sonrasında sağladığı etkinliklerden ve bunlardan faydalanabiliyor… Devamı İçin Tıklayınız.
Kurumunuza uzun araştırmalarım sonucunda kayıt oldum. Kayıt olduğum için hiç pişmanlık duymadım. Gerek aldığım eğitim gerekse ders veren eğitmenlerimden çok memnunum. Doğru eğitmenler seçtiğiniz için sizleri kutlar, başarılarınızın devamını dilerim.