Genel İngilizce Kursu Referansları, İngilizce Kursu Referansları
Öncelikle Justenglish’in çalışanlarından ve öğretmenlerden çok memnunum. Ortam sıcaklığı dersler ve çalışan personelin güleryüzü beni daha çok buraya bağladı ve bu İngilizce öğrenmeme ve dersi sevmeme neden oldu. Burada herşey güzel . Justenglish’i personeli ve öğretmenleriyle en iyi şekilde eğitimini sunmaktadır.
Bence her şey harikaydı.Özellikle öğretmenimiz çok sıcak kanlı ve çok yardımcı oldu.İlk defa bir dersin bitmesine bu kadar üzüldüm.Herkese de tavsiye ederim.
Bende büyük korkularla ingilizce kursuna başladım hep fazla para verme ve verdiğim paranın hakkını alamama çekincesi vardı. Kısmet işte Just English’le görüştüm kurs yeni açılıyor dedim bir şekilde başladım ve 2 sene İngilizce kursuna devam ettim. İngilizce artık benim için… Devamı İçin Tıklayınız.
Derslerle ilgili olarak sistemle ve konularla ilgili bize çok açık ve net bilgiler vermekte hocamızın azmi ve çabaları bize getireceği başarıya olan inancımızı artırmakta.Son olarak bu kurumda YDS’ ye hazırlandığım için doğru karar verdiğimi düşünüyorum G.Ç. hocamıza ve JUST ENGLISH’e… Devamı İçin Tıklayınız.
3 kur boyunca aldığım eğitimden son derece memnun kaldım. Özellikle hocadan çok memnunum. Ders içerikleri yeterliydi.
Kursunuzun Şirinevler şubesinde upper-intermadiate eğitimi aldım. Hem eğitmenlerden hem de idari kadrodan çok memnundum. Özellikle H. Hanım’a yardımlarından dolayı çok tşk ederim…
Dear Just English and my teacher, 10 days ago I got an unconditional offer from University of Manchester for a postgraduate position. I’ve just accepted this offer with great pleasure. Now I’ve applied for my visa and I’m waiting for… Devamı İçin Tıklayınız.
Kocaeli – İzmit Just English kursu kursiyeriyim. Tüm personelin ilgisinden dolayı memnunum ve teşekkürlerimi tarafınıza iletiyorum.
Kurumunuzda YDS sınıf öğrencisiyim. Yaklaşık 3 ay önce birçok tereddüt ile beraber öğrenciniz olmaya karar vermiştim. Bu süre boyunca tüm çalışanların güler yüzü, anlayışı, ilgisi sayesinde keyifli bir dönem geçirdim. Hocama ve tüm çalışanlara Teşekkür Ediyorum.
İngilizce kursuna başlamadan önce çok kararsız kalmıştım. Fakat Just English’den N. Hanımla görüştükten sonra kararımı verdim ve başladım. Sonra kursumuz başladı sonrasında C. Öğretmenimizle derslerimiz devam etti hala devam etmekte. Başlarken ki korkum nedeniyle beni motive ederek en aza indirgenmiş… Devamı İçin Tıklayınız.
Arkadaşımın tavsiyesi üzerine kursa yazıldım. Sınıf mevcudunun az olması hem derse konsantrasyonumuzu artırdı hem de hocamız daha etkili ders işledi. Kaynaklar ve verilen dökümanlar sınava hazırlanma aşamasında bizlere çok yardımcı oldu.
Ben İngilizceyi (dil öğrenmeyi) Just English’le sevdim; öncesinde iyi diye nitelendirilen pek çok kursa hatta bir dönem bir üniversitenin MIS (Management Investment System) programına da katıldım, ancak bu eğitimler beni orta seviyenin üzerine taşımadı, açıkçası İngilizceden de soğudum ve iki-üç… Devamı İçin Tıklayınız.
Bu kuruma gelirken çok tedirgindim. Fakat derslerine katılıp, hocamızın ilgisine ve derslerdeki başarısını görünce devam etmeye karar verdim. Rusça eğitim için doğru adres.
Yeni başlayanlar için tavsiye edebilirim. Öğretmenlerimiz sayesinde dersler eğlenceli ve öğretici geçiyor. Teşekkürler.
Just English Grubundan, Öğretmenlerimizin sabrından, özverisinden, bilgilerinden ve ilgisinden en iyi şekilde yararlandığımı düşünüyorum. Sınıf içindeki uyumluluğumuz hepimizin seviyesinin eşitliği, aynı sınıfta farklılıkların olmaması gerçekten şanslılığımızdan… Sınıf içinde yardımlaşmamız, sadece İngilizce değil, birçoğumuz öğrenci olduğumuz için okulumuzda da yardımcı oluyor…. Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Kadıköy Şubesi’nde bu dönemle birlikte toplam iki kez eğitim aldım ve iki dönem de gayet verimli ve başarılı bir dönemi daha noktalıyoruz. Bu başarıma katkı sağlayan hocalarıma katkılarından ve özgün çözümlerinden dolayı teşekkür ederim. Daha iyi oldu çünkü… Devamı İçin Tıklayınız.
Burada öğrendiğim İngilizce okula büyük katkı sağlayacak. İngilizcemin geliştiğine kesinlikle inanıyorum. Kelime haznem gelişti. Öğrenci Kurumunuzu tercih ederek doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum. Aldığım eğitimden memnunum. Öğretmenlerimizin son derece iyi bir donanıma sahip olduğunu düşünüyorum Just Englısh’in enerjisini seviyorum.
İngilizce ve dil öğrenimi her ne kadar kişinin çalışma azmi ve isteğiyle doğru orantılıolsa da; öğreticinin öğrenciyi motive edebilmesi ve öğretme konusunda istekliliği, tüm personelin sıcaklığı, ders ve materyallerin zenginliği ve öğretim metodu gibi birçok kriterin de dil öğrenimini çok… Devamı İçin Tıklayınız.
Merhabalar, Burada ilk dikkatimi çeken ve beni etkileyen ilk şey buradaki insanların yaklaşımlarıydı. İlk kapıdan girdiğiniz andan itibaren sıcak bir şekilde karşılanıyorsunuz ve bu durum sınıflarda öğretmenleriniz ve sınıf arkadaşlarınızla da devam ediyor. Kursa geldiğim günden itibaren gerçekten de İngilizce… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Genel Müdürlüğü’ne; Just dil kurumu olarak eğitiminizdeki eğitiminizdeki yenilikçi yaklaşımlarınız, farklı etkinlikleriniz, çalışanlarınız etkileyici ve başarılı. Kurumunuzdaki gerek çalışanların işine hakim ve güler yüzlü, iletişimlerinin pozitif olması, tercih etme sebeplerimden bazıları. Kurumunuzda kendimi ailenizden biri gibi hissediyorum. Özel… Devamı İçin Tıklayınız.
İlk başta Just English’e gelmeden önce büyük bir endişem vardı, çünkü sınavımla ilgili sürekli büyük bir hayal kırıklığına uğradım. Yanlış eğitim almam sonucunda buraya geldim. Daha ilk konuşmada tatmin oldum ve ümidim oldu. Just English eğitim üyelerine teşekkür ediyorum, beni… Devamı İçin Tıklayınız.
Generally this place giving the most complex and easy to get type of education in İstanbul (and possibly whole TR). Exactly cared and me and my groupmates has never encountered a major issue whatsoever since the beggining of classes. Hope… Devamı İçin Tıklayınız.
Bence kursta ders programının gidişatını ve programda gramer bölümünde uygulanan yalın anlatımı çok başarılı buldum.Tabi bunları kişisel çalışmalarımızla desteklemeliyiz. Genel olarak oldukça başarılı bir süreç geçirdim.Kursa başlamadan önce, bir kursta bu kadar mutlu olabileceğimi düşünmüyordum. Her şey için teşekkürler Justenglish,… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English benim ailem.. 🙂 Ailemden bahseder gibi yazacağım buraya 🙂 Öncelikle 2010 yılın da Bursa’da ki şubesine kayıt oldum şimdi de okulum dolayısıyla İzmir Justenglish’ deyim.Dersler başladığından bu yana dil adına kendimi çok geliştirdiğimi düşünüyorum. Eğitim danışmanları iki şehirde… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Pendik şubesinde eğitim alıyorum. Ders almakta olduğum T.’nin dersine yaklaşık ilk kurdan beridir giriyorum ve çok memnunum. Bize çok şey kattığını düşünüyorum. Ders anlatımı istediğimizde geri tekrar yapmalarıyla konuyu bize en iyi şekilde anlatmış bulunmaktadır. Hocamızın her derse… Devamı İçin Tıklayınız.
Justenglish kurumların da 2 aydır eğitim almaktayım. Buraya arkadaş çevrem ve güzel öneriler doğrultusunda geldim. İlk kapıdan içeri girdiğimde güler yüzle karşılanıp sıcak ve samimi bir şekilde ilgilenmeleri beni etkiledi. Derslere başlayıp eğitim aldığım anda ne kadar iyi ve doğru… Devamı İçin Tıklayınız.
Buraya bir arkadaş tavsiyesi ile geldim. Amacım yds’den 70 ve üzeri almak. G. Hocanın derslerinden memnunum. Dersleri akıcı ve canlı anlatmaktadır. Ders zamanlarında çok fedekardır(zaman açısından). Öğrenicinin isteğine her şeyi bırakmayıp öğrenciyi ders konusunda teşvik etmektedir. Başarılıdır.
Kurumunuzdan aldığım eğitim süreci henüz çok az iken geleceğime duyduğum ümit çok fazla. Bunu bana hissettirdiğiniz için çok teşekkürler. Güler yüzlü ve yardımsever personelinizle her hafta sonu pozitif enerji ile doluyorum. Başarılarınızın devamını dilerim.
Ben bu yaz Just English aracılığıyla WAT programına katılıp Amerika’ya gittim. Ama bir pişmanlığım var, keşke üniversite okurken her yaz gitseydim de su İngilizceyi daha çok konuşma imkânı bulabilseydim, ama olsun buna da şükür. Yine de 4 ay gibi bir… Devamı İçin Tıklayınız.
Dil öğrenmek istiyorum dediğimiz her an birçok insan gibi korkuya kapılıyoruz. Nedeni güven vermeyen, emeğimizin karşılığını alamadığımız, boşa zaman harcadığımız birçok kursun olması ve en önemlisi bu nedenler yüzünden dil öğrenmekten de imkânsız diyerek vazgeçmemiz. Eylül 2008 de arkadaşımla İngilizce… Devamı İçin Tıklayınız.
‘Just English’te Rusça sınıfına 7 aydır mutlulukla devam ediyorum. Öğretmenimizin iyi bir eğitmen olması ve kurs yönetiminin öğrencilere danışarak, onların ortak ihtiyaçlarına en uygun ders programını belirlemesi beni buraya çeken en önemli etkenlerdir. Size de tavsiye ederim.
Itu de hazırlık okumaktaydım. Başarılı olamadığım 2 hazırlık atlama sınavı sonrasında Justenglish Nilüfer şubesinde ders almaya başladım Aldığım derslerin gerçekten çok yararlı olduğunu hissediyordum. Eksik yönlerimin bulunması, programın ona göre hazırlanması her bakımdan çok iyiydi. Aldığım dersler sonunda girdiğim Eylül… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Nilüfer şubesinde YDS öğrencisiyim. Ben YDS’nin hızlandırılmış programına katıldım, dolayısıyla kurslara sadece hafta sonu geldim. Bu yüzden bizden önce kursa başlayanlarla aynı derslere katıldığımızda onlardan çok eksik olduğumu gördüm. Ancak yoğun geçen ders programları sayesinde tam olmasa da… Devamı İçin Tıklayınız.
Değerli Just English Ailesi; Just English kurumundan oldukça memnunuz. Hocalarının da gayet donanımlı ve anlatımlarının çok iyi olduğunu düşünüyoruz. Personel arkadaşlar çok ilgili ve sıcakkanlılar. Genel anlamda kurumunuzdan çok memnunum. Başarılarınızın devamını diliyorum. Teşekkürler.
Kurumunuzda kayıtlı, hafta sonu grup öğrencisiyim. Hocalarınızdan ve eğitim biçiminizden çok memnunum. Özellikle hocaların enerjisinden ve kendi enerjilerini ders sırasında biz öğrencilere güzel aktarmalarından ve motivasyon konusunda son derece bilinçli olmalarından çok memnunum. Ayrıca diğer bütün çalışanlarınızın herhangi bir sorun… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English kurumuna başlarken aklımda hiç burası yoktu arkadaşımın tavsiyesi üzerine geldim.Kursta kayıt aşamasında aldığım bilgilerin derslerde de olması beni mutlu etti. Başlamadan önce kaygılarım vardı, bunların bir çoğunu aşmama yardımcı oldu. Ders saatlerinde olsun ders aralarında olsun takıldığım yerlerde… Devamı İçin Tıklayınız.
Sevgili öğretmenim çok eğlenceli bir kurs dönemi geçirdik. Teşekkür ederim. Hocalarımızın ben de katkısı büyük. Sizi iyi ki tanıdık hocam. Daha büyük başarılar da TOEFL sınavında buluşmak üzere. Sevgilerimle
Eğitimden çok memnunum. Kursa yazılmadan önce kaygılarım vardı.İnternette araştırma yaptıktan sonra kayıt oldum ve iyi ki Just English’i tercih etmişim. Özellikle hocalarımın ders işleyişlerinden çok memnunum.
Ben 1 aydır Just English’teyim. İlk geldiğim güne göre seviyem daha iyi, cumartesi günlerimiz daha güzel geçiyor. Herkes sıcak kanlı, temiz bir ortamda ders işliyoruz. Ders materyalleri yeterli seviyede. Hocalarımızın ders anlatış şekli gayet iyi.
Just English Genel Müdürlüğüne, Kurstan memnunum. Gerek gösterilen ilgi gerekse derslerin işlenişi gayet güzel. Çok sıcak bir ortam mevcut. Çok doğal ve sempatik insanlar var. Gayet hoş bir yer. Oldukça memnun kaldım. Açıkçası genel olarak kurstan çok memnunum. Bakırköy şubesi… Devamı İçin Tıklayınız.
TOEFL için bir şeyler yapmam gerektiğini farkettiğim an bunu arkadaşlarımla paylaştım ve bildikleri iyi bir yer var mı diye sordum. Bilirsiniz öğrenciler arasında popüler olmuş, sevilmiş, memnun kalınmış yerler tercih sebebidir bizler için. Okulda kime sorsam nereye gidiyim diye şöyle… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’e gelmeden önce birkaç İngilizce kursu ile daha görüşmüştüm ve en son Just Englih de karar kıldım. Çünkü sorularıma net ve samimi cevaplar aldım ve oluşabilecek sorunlarımı yönelttiğimde çok seçenekli çözümler üretebildiklerini gördüm. Elementary seviyesinden başladım ve şuanda orta… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’te dört ay eğitim aldım. Abim, yengem ve arkadaşlarım aracılığı ile kuruma başladım. Dört ay boyunca, hocalarımla hem derste hem de sosyal hayatımda çok güzel bir ilişki kurdum. Eğitimde son derece anlayışlı ve tecrübeli hocalardan eğitim aldım. Bittiğine üzülüyorum…. Devamı İçin Tıklayınız.
Hafta içi akşam YDS grubundayım. Kurstan gayet memnunum. Özellikle kaynaklar konusunda kursun çok iyi olduğunu düşünüyorum. Hocamdan gayet memnunum. Aktivite derslerinde stajer hocalarımızın yaptığı derslerin çok yararlı olduğunu düşünüyorum.
Dil öğrenmenin sorun olduğu ülkemizde Just English çok güzel iş çıkarıyor. Ortamın sıcaklığı, çalışanların sorun çözme üzerine becerisi, müşteri odaklı çalışmalar, içi boş olmayan sosyal faaliyetler gibi birçok güzel şey yazılabilir. Ama bunlardan en önemlisi gerçekten dil öğreniyorsunuz. Rusça gibi… Devamı İçin Tıklayınız.
Y. Hocamız İngilizce konularını bize günlük hayatımıza uygulayabileceğimiz şekilde ve sıkıcı kalıpların dışına çıkarak öğretme yoluna gitmiş ve bu yöntemi de başarıyla uygulamıştır. Kendisine teşekkür eder ve bundan sonra , “eğitimini tavsiye edeceğim eğiticilerden” olacağını belirtmek isterim.
Just English’te aldığım eğitimden çok memnunum.Verdiğiniz kaliteli eğitim için teşekkür ederim.
Çalışan personel ve öğretmenlerimiz her şeyi paylaşabileceğimiz kişiler. Öğretmenlerimizin ders anlatımlarını yeterli buluyorum. Kursla ilgili sıkıntımız yoktur.
Just English kurumuna sağladıkları güven ve çalışma ortamından dolayı teşekkür etmek istiyorum öncelikle. Kursa başlamadan bir çok araştırmamın sonucunda yaptığım tercihten hiçbir pişmanlık duymadım. Tabii bu hususta ders aldığım Hocalarımın etkisi büyük. Çok yoruldum, bir çok şeyden feragat ederek derslere… Devamı İçin Tıklayınız.
Kurumun kurumsal olması, sıkıntıların oluşmasını bir nebze olsun rahatlatıyor. Şirinevler şubesinin eğitim departmanı, öğretmenleri ve personelleri, öğrenciye yakın bir ilgi gösteriyor. Bunun için teşekkür ederim.
Öncelikle, bu kurumun öğretmenlerinin ilgisi ve bilgisi beni çok etkiledi ve alt yapımın oluşmasında çok büyük katkıları oldu. İngilizce öğrenmek isteyen arkadaşlara ilk tavsiye edeceğim kurs.
Just English İngilizce öğrenmem açısından çok yararlı oldu.Daha önceden sevemediğim İngilizceyi sevdirdi.Özellikle öğretmenlerimiz İngilizceyi bize sevdirdi.Sınıf içinde arkadaşlarımızla çok uyumlu olduğumuzu düşünüyorum.Derslerde hem eğleniyoruz hem öğreniyoruz.Ayrıca öğrenciler olarak çok aktifiz.S. Hocamız bizimle çok ilgileniyor ve onu sınıfça çok seviyoruz. Bu… Devamı İçin Tıklayınız.
Öğreticilik ve bilgi birikimleri çok iyi, Öğretme tarzınız ders işlenişi eğlenceli ve öğretici. Özellikle İngilizcede bu önemli.. Daha önce birçok öğretmenden ders dinledim, süper lise mezunuyum, hazırlıkta da 3 yıl lisede de yoğun olarak İngilizce gördüm ve artık sıkılmışken sizin… Devamı İçin Tıklayınız.
Öncelikle; Bu kursa en baştan başlayamadığım için üzgünüm. Okulumun geç bitmesinden dolayı biraz geçikmeli geldim “ Just English”e… Burayı bir hocamın vasıtasıyla duydum, kesinlikle istediğim puanı yakalayacağımı söyledi. İyi ki de böyle demiş. Etüt derslerime giren hocalarımda yardımcı olmaya çalıştılar… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English kursuna katıldığım için memnunum.Diğer kursların içinde Just English’i tercih etmekle çok doğru karar verdiğime inanıyorum.Dersleri eğlenerek öğreniyoruz buda kursa devamlılığımızı sağlıyor. Hocamız sabır ve anlayışla tekrar yaparak, konuları anlamamıza vesile oluyor. Bütün sınıf arkadaşlarımızla beraber S.Hocamızı çok seviyoruz.C…. Devamı İçin Tıklayınız.
Just English dil okulunun Upper-İntermediate kurunda eğitim gören bir öğrenci olarak her şeyden memnun olduğumu söyleyebilirim.Dersimize giren hocamız yeterince donanımlı olup bize bilgisini aktarıyor. Verdiği ödevleri sonraki günler kontrol edip yanlışlarımızı muhakkak gösteriyor.Derslere zamanında başlayıp zamanı israf etmeden derse tüm… Devamı İçin Tıklayınız.
Ben de Just English’e başladığımda deyim yerindeyse nerdeyse hiçbir şey bilmiyordum. Bunun sebebi ilköğretim, lise ve üniversitede yabancı dil eğitimimin İngilizce olmamasıydı. Benim de Just English ile tanışmam şans eseri oldu, yolda yürürken gördüm onları ve hayatım değişti. Hayatımla ilgili… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Bursa Nilüfer şubesinde öğrencinizim. Yaklaşık bir senedir eğitim görüyorum. Eğitim sisteminden fazlasıyla memnunum. Başlarda bu kadar memnun olabileceğimi ummuyordum.İlginize teşekkür ediyorum.
Kursa arkadaşımın tavsiyesiyle geldim. Burayı tercih ettiğim için memnunum. Hocamızın elinden geleni yaptığına inanıyorum. Kursunuzdan ve hocamızdan memnunum.
Just Enlish’e 1 kur gittim Upper-Int için. Hem Türk hem yabancı hocalardan ders aldım. Sadece yabancı hoca olmaması benim çok hoşnut kaldığım bir durumdu. Çünkü hep yabancı hocalardan ders alındığında daha başarılı olunacakmış gibi bir kanı var bana göre doğru… Devamı İçin Tıklayınız.
Kurstan önce sınav formatı hakkında pek bilgim yoktu. Burda sorulara taktiksel yaklaşmayı öğrendim ve essay’lerime büyük katkı sağladı. Kısacası sınava girerken daha bilinçli hale getirdi beni.
Kurumunuz olan JustEnglish’te YDS kursuna katıldım. Eğitmenimiz dersleri anlama odaklı ve kolay yollarla soru çözme taktikleriyle anlattı. JustEnglish’ten çok memnun kaldım ve kurumunuza başarılar diliyorum.
Merhaba, öncelikle Justenglish’te aldığım derslerden memnuniyetimi bildirmek isterim. Öğretmenlerimizin dersteki ilgisinden ve özellikle Just English eğitim danışmanlarına ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Diğer seviyelerde görüşmek üzere.
Eğitim sistemi, hocalar, özellikle personeller ile ilgili memnuniyetimi bildirmek istiyorum. Her konuda yardımcı olduklarından ya da olmaya çalıştıklarından dolayı memnun dilekçemi bildiriyorum. Bu kursa bu yüzden teşekkür ediyorum.
Yabancı öğretmenlerimizin kaliteli ve tecrübeli olması ingilizce konusunda endişe ve eksikliklerimizin giderilmesinde önemliydi.Yanlızca IELTS değil akademik ingilizcemizin ilerlemesi için de bu kursun alınmasından dolayı memnunum.
Okulumda öğrenim olarak yabancı dil eğitimi alıyorum ve tabiki de okuldaki eğitim yetersiz kaldığı için dışarıdan da yardım almam gerekiyordu.Bende bir arayışa çıktım ve Just English ile tanıştım.Just English personelinin o şekerimsi ve samimi ilgisi beni daha çok çekti ve… Devamı İçin Tıklayınız.
Dersler çok akıcı. Öğretmenler ve öğrenciler arasında iletişim çok samimi.Derste tam bir arkadaşlık ortamı var. Hocanın öğrencilerle olan ilişkileri çok iyi. Hocalar oldukça tecrübeli ve alanlarında uzman arkadaşlardan oluşuyor.
YDS sınavına hazırlanmak amacıyla kursa gelmekteyim. Ders sisteminin gidişatından memnunum. Özellikle vakitlerinin boş zamanlarını bile bizim için feda etmeleri oldukça güzel birşey. Umarım karşılığını verebiliriz. Kurumdan da eğitim veren kişilerden de oldukça memnunum.
Katılmış olduğum Just English dil kursundan çok memnun kaldım. Girmiş olduğum YDS’den 76,25 puan aldım. Kursun ve hocamın katkıları olmasaydı bu puanı alamayacağımdan eminim.
Kurumun bize vermiş olduğu eğitim için teşekkür ederim. Hocalarımızdan memnun kaldık. Eğitiminiz gayet kaliteli. Hem hocalarımıza hem de çalışanlarınıza teşekkür ederiz.
IELTS sınavı için kursunuzdan almış olduğum 2,5 aylık yoğun program, özellikle yabancı eğitmenlerle sıfır Türkçe eğitim yapıldığından bana çok yardımcı oldu. Dokümanter araçlardaki seviye de yüksek idi. İlk sınavımı kazanamasam da, bu kursun bana katkısını inkar edemem. Sınava hazırlanacak arkadaşlara… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English kurumunda İngilizce eğitimi almaya başladığım ilk günden beri eğitim sisteminden çok memnunum. Tabi bunda hocalarımın da payı çok yüksek. Burada eğitim aldığım için ve saygı değer hocalarımla tanıştığım için çok mutluyum, kendimi şanslı hissediyorum. İngilizce eğitimi almak isteyen… Devamı İçin Tıklayınız.
Hocamız süper, pozitif, enerjik, patronlar da öyle… 10 numara egitim kurumu…
İngilizce öğretmeni adayı olarak, İngilizceyi unutmamak adına ve KPDS notumu yükseltmek amacıyla geldim. Hem KPSS hem de YDS kursuna gidiyorum. Benim için YDS kursu,biraz olsun unuttuklarımı hatırlamak hem de bir nevi eğlence. Hayatım ve mesleğim İngilizce olduğu için pek çok… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Nilüfer Şubesi öğrencisiyim. Öğretmenlerin ilgi ve takibinin yüksek olduğunu düşünüyorum. Derslerde sürekli sohbet etmek ve öğretici odaklı ders işlenmesi İngilizce konuşabilmem için oldukça faydalı. Kursa başlarken beklediğim ilgiyi ve hoca kalitesini bulduğumu söyleyebilirim.
Just English ailesi olarak öncelikle eğitiminizdeki başarıyı görmemek mümkün değil. Çalışanlar gerçekten çok ilgili ve güler yüzlüler. Hocalarımıza gelince gerçekten bizimle ilkokul öğrencisiyle ilgileniyor gibiler… Teşekkürler..
Bundan 6 ay önce Justenglish’e kayıt oldum eğitime başlarken İngilizce hakkında düşüncelerim vardı ama buraya başladığımda bütün kaygılarımı yendim eğitmenlerden ve çalışanlardan çok memnunum.
Just English Bursa Şubesi hafta içi sabah öğrencisiyim. Bu kursu internetten araştırarak öğrendim. 3ay önce başladım benim için çok büyük şans oldu, çünkü E. B. hocam İngiliz ve bu benim konuşmam için büyük yarar sağlıyor. Ayrıca çok eğlenceli ve komik…… Devamı İçin Tıklayınız.
Burdaki 3. elementary sınıfım ve gerek öğretmenler gerekse ders anlatışları çok güzel ve sınıfla uyumları süper. Ben çok memnunum.
Just English öğrencisiyim. M. hocanın verdiği derslerden son derece mamnunum, yaklaşımlarını çok samimi ve içten buluyorum. İstediğim zamanlarda etüt alabiliyorum. Personelden son derece memnunum, güler yüzlü ve sıcak kanlılar. Etüt alamadığım zamanlar önceliğim elif hoca olmasını istiyorum. Taksitlerimde bayağı esneklik… Devamı İçin Tıklayınız.
Diğer sınıfta kursa başlamama rağmen bir hafta kaybım olduğu için şimdiki sınıfımıza gönüllü olarak geçmek istedim. İyi ki de geçmişim. Çok huzurlu ve rahat bir ortamda oldukça faydalı bir eğitim dönemi geçirdiğimi düşünüyorum. Umarım sonuçlarını da olumlu bir şekilde alabilirim…. Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Kurumunun, intermediate seviyesindeki hafta sonu öğrencilerindenim. Öğrenciler ile çok ilgili alakalılar. Eğitim departmanınızı çok seviyorum. Kantinimizin ürünleri her zaman yeni ve fiyatları uygun… Çalışanları ise her zaman samimi ve sıcakkanlı… Türk ve yabancı hocalarımız çok bilgili ve çok… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’te, proficiency eğitime almaktayım. Şu ana kadar bana çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Hocamız ile bayağı seviye kat ettik. Sınıfları güzel ve teknolojik ve faydalanabileceğimiz bir sürü aksini de sınıfları var. Hocamın sınıf içindeki davranışları cana yakın ve sevecen… Ayrıca… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’te iki ayrı eğitimi bir arada aldım. Hem genel İngilizce hem de proficiencykursuna katıldım. Hem Türk hem de yabancı hocalarımın ve bireysel dersler ile ve bunları ilaveten kelime ve konuşma sınıfları ile pre-intermediate olan seviyemi upper-intermediate yaptım. Ayrıca İTÜ… Devamı İçin Tıklayınız.
Proficiency kapsamında oluşturulan karma sınıftaki eğitim oldukça iyiydi. Gramer ve kelimelerdeki çalışmalar çok yeterliydi. Öğrencilerin gireceği sınav türlerine göre eğitim verilmesini de ayrıca yararlı bulduğumu söyleyebilirim. Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederim.
Just English’e gelmeden önce Ielts sınavı hakkında çok endişeliydim. Bu sınavdan başarılı olabileceğim konusunda süphelerim vardı. Just English’in eğitim açısından sağladığı destek ve motivasyonla Ielts sınavına daha istekli ve hırslı bir şekilde hazırlandım ve istediğim başarıyı elde ettim. Just English’i… Devamı İçin Tıklayınız.
Katılmış olduğum yds kursundan memnunum. Sınav programına uygun ve sistemin ögrenilmesinde etkin bir ögrenim süreci işleniyor. Ögretmen ilgili, enerjisi yüksek, derslerde oldukça aktif…
Sınavı geçmek için kurs araştırdım. İnternetten Just English’i buldum. Kayıt oldum. Kurstan ve hocamızdan memnunum. Her şey için teşekkürler.
Yine ve yine ve yine eğitmenime çok teşekkür ederek başlamak istiyorum. Sınıf içi uyumumuz çok iyiydi. Benim en büyük iki sıkıntım kelimeler ve paragraflardı. Kelime çalışması ile kelime sorunu çözüldü. Paragrafları tercüme etmeden çözmeye çalışıyordum. Tercüme ederek çözmeye çalışma ve… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’e arkadaşım tavsiyesiyle geldim. Kurslar arasında eğitim olarak en iyisi olduğunu söyledi. Sınıflarda az kişi olması bizim için büyük bir avantaj; bu da çok iyi bir fırsat bizim için. Öğretmenlerinde eğitim ve bilgi seviyesi çok iyi.
İngilizce öğrenmek isteyenlerin bir numaralı tercihi olan kurum… Yetkilileri ve öğretmenleri, sizin öğrenmeniz için, sizden daha fazla çaba gösteriyorlar. Gelmediğim zamanlar, arıyorlar vs. Sevgilimden daha fazla Just English’le görüşüyorum.
1 aydan beri elementary seviyesinde eğitim almaktayım. 1 ay olmasına rağmen çok şey öğrendim. Öğretmenlerimizin güler yüzlü olması ve derse hazırlıklı gelmeleri öğrenme isteğimi arttırıyor. Kurumun temizliği çok güzel. Gerekli ders araç ve gereçleri mevcut. Just English’e teşekkür ediyorum Hepinizi… Devamı İçin Tıklayınız.
16 Yaşlarında olan ikiz kizlarima TOEFL için kurs araştırması yapar iken internet üzerinden JUST ENGLISH reklamlarina rastladim.Referansları ve öğrenci görüşlerini okuduktan sonra JUST ENGLISH ile temasa gecip kızlarımı TOEFL kursuna kaydettirdim. Bu kursa kayıt aşamasındaki amacim kizlarimin TOEFL nasıl çalışılır… Devamı İçin Tıklayınız.
Kızımın hafta sonunu iple çektiği ve Cumartesi günleri İngilizce kursu saat 14:00 da olduğu halde sabah 7;00 da beni uyandıran kızıma bu heyecanı sağlayan dersleri eğlenceye çeviren G. öğretmenimize teşekkür ederiyorum.
İngilizce eğitimi aldığım bu kurumda verilen eğitimin gayet yeterli ve faydalı olduğunu düşünüyorum. Speaking clublar, dersler ve birebir ders imkânları, öğrenciler açısından çok ayrıcalıklı bir biçimde yapılmakta. Kurumda, öğrenci ve öğretmen iletişimi her zaman yerinde olmuş. Bu da, sadece bir… Devamı İçin Tıklayınız.
Merhabalar Ben daha önce elementary ve preintermediate ve şimdide uzun bi aradan sonra intermediate sınıfınızdaki öğrencinizim. Vermiş oldğunuz eğitim kalitesinin tartışılmaz olduğunu düşündüğümü sizlere bildirmekten mutluluk duyarım.Ayrca Ders saatlerinizi bu kadar uzun ve aynı hassasiyetle verilmesi daha kalıcı oluyor.Hocalarımızın bizim… Devamı İçin Tıklayınız.
Merhaba, JustEnglish’e başladığım ilk günden beri gerçekten çok güzel ilgiyle karşılaştım. Gerek hocalar olsun gerek çalışanlar olsun çok sıcak bir ortam var burada. Dersler ise gerçekten dolu dolu geçiyor. Hocalar gereken her şeyi bizlere sağlıyor. Ders dışında ise birçok aktiviteler… Devamı İçin Tıklayınız.
Öncelik olarak İngilizce kursu ararken kafamda birçok soru vardı. Birçok İngilizce kursu gezdim ve doğru tercihin Just English olduğuna karar verdim ve iyi ki bu kararı vermişim. Kursun öğretmenleri ve danışmanları vs. çok anlayışlı duyarlılar. Kursun eğitim seviyesi çok güzel… Devamı İçin Tıklayınız.
Kurumunuzda hafta içi akşam İngilizce yoğun programa devam etmekteyim. Eğitmenim C. Hocadır. Eğitmenimizin dersleri oldukça eğlenceli ve verimli geçmektedir. Kendisi konusuna hakim ve azimlidir. Derslerde okuma, yazma, konuşma ve dinleme ağırlıklı yapılmasını olumlu bulmaktayım. Genel olarak kurumunuzdan ve eğitmenlerinizden memnun… Devamı İçin Tıklayınız.
JustEnglish’e gelmemin sebebi, ilk olarak çok ders saatinin olmasıydı. Birçok yerde görüştüğüm halde en uygun burasının olduğunu fark ettim. Hocalar olarak da oldukça iyi ve memnunum. İstediğim zaman etüt alabiliyorum. Eğitim olarak iyi olduğunu düşünüyorum. Herkesi bekleriz.
Daha önceki deneyimlerime istinaden Justenglish hakkında söyleyebileceğim negatif bir durum şu an itibariyle yoktur. Kurs öğretmenimizin deneyimleri ve ders işleme prensipleri mükemmel. Burada olmaktan mutluyum. Tüm çalışanlara ilgi ve alakaları için teşekkür ederim.