Genel İngilizce Kursu Referansları, İngilizce Kursu Referansları
Elementary seviyesinden beri bu kursta eğitim gördüm. 13-14 yaşlarında başladım. Hedefim ingilizceydi, hala da öyle, dolayısıyla konuşmak benim için çok önemli ve en keyifli zamanlarım burada geçti. Türk hocalarımdan çok memnun kaldım. İlk öğretmenim B.A sayesinde kursa devam ettim ve temelimi sağlamlaştırdım. Ardından N.Ç okuldaki ingilizce öğretmenimle kapışırlar benim için. İkiside gördüğüm en iyi grammar anlatan iki insan. Yabancı öğretmenlerden G. ve C. benim için çok önemli yerlere sahiptirler. Kurumdaki yabancı öğretmenlerin genelinin enerjik, konuşkan ve çok hareketli bir yapısı var. Sayesinde uyku modundan çıkıp derse katılımdaki motive etkin kılabiliyorum. Öğretmenler hakkında veya speaking aktivitelerinin arttırılması konusunda konuştuğum her zaman bana kulak verildi. Dersleribdeb verim almadığım öğretmen olmadı. Genelde anlamda çok mutlu ve memnunum. Personeller hep güler yüzlü, içten ve samimi insanlardı sanki seçilmiş gibi. İngilizce konuşmaktan aldığım keyid öğretmenlerimle daha da büyüdü. Küçük yaşta buraya başladım ve upper seviyesine noktayı koyuyorum. Herşeyin bir bitişi var fakat buradan ayrılışım üzülerek veda ettiklerimden. Neyse ki gelecekteki hedeflerim dil üzerine olduğu için farklı diller içinde gelme şamsım var. Özellikle Ş. Beyin bana ağabeyim gibi davranmasını özleyeceğim. 4 kuruda burada tamamladım. Hiçbir zaman sorun yaşamadım. Teşekkürler Just English…
Just English’e arkadaşım tavsiyesiyle geldim. Kurslar arasında eğitim olarak en iyisi olduğunu söyledi. Sınıflarda az kişi olması bizim için büyük bir avantaj; bu da çok iyi bir fırsat bizim için. Öğretmenlerinde eğitim ve bilgi seviyesi çok iyi.
Just English Ataköy’de yaklaşık on aydır eğitim görmekteyim. Kurumunuza tavsiye üzerine kayıt oldum. Bu zamana kadar aldığım eğitimden gayet memnun kaldım. Eğitimimi uzatıp, YDS eğitimi için de Just English’i seçtim. Eğitmenleri işlerinde gayet başarılı ve her konuya hâkimler. Danışmanları da… Devamı İçin Tıklayınız.
İsmi;Just English; ama burada sadece ingilizce yok ; burada ister kantinde ister sınıfta sohbet edebileceğiniz çok keyifli öğretmenler var . Burada sıkılmanıza izin vermeyecek kadar cok aktiviteler var Disco var, Beyaz Show var, piknikler var, şiir dinletileri var ve hatta… Devamı İçin Tıklayınız.
Kursunuzun Şirinevler şubesinde upper-intermadiate eğitimi aldım. Hem eğitmenlerden hem de idari kadrodan çok memnundum. Özellikle H. Hanım’a yardımlarından dolayı çok tşk ederim…
Kurumdan eğitim, öğretim ve hocalar açısından her anlamda memnunum. Sistem dört dörtlük işliyor. Hiç bir sıkıntı yok. Geriye dönüp baktığımda “Keşke” değil “İYİKİ” diyorum. Forever Thanks JUST ENGLISH.
Geldiğimden beri aldığım eğitim ve hocaların ilgileri gerçekten çok hoşuma gitti. Bu memnuniyetimi arkadaşlarıma ve çevreme anlatmaktayım. Yönetimin gösterdiği ilgi ve hassasiyetten gayet memnunum. Temizlik açısından gerek özenin gösterilmesinden de memnun kalıyorum.
Sadece ingilizce değil aktivite, etüt programlarıda mevcuttur. Bir aydır gelmeme rağmen çok yol kattettiğimi düşünüyorum. Sınıf içerisindeki araç ve gereçlerde yeterli bulunmaktadır. Hocalarımız sadece kitaptan ilerlememekle beraber günlük yaşamla beraber çok iyi ders anlatmaktadır. Kantindeki ortam oldukça iyi. Orada arkadaşlarla… Devamı İçin Tıklayınız.
Kursa ilk başladığım zaman hissettiğim rahatlık , sanırım burası aradığım bir yer hissi uyandırdı , grubun doğal olması başarının birinci kuralı bence, bunu just english görebiliyorsunuz hocalarımı çok sevdim yöneticilerin ayrı bir dünya , Türkçe bilmeyen yada hiç Türkçe konuşmayan… Devamı İçin Tıklayınız.
İlk başta Just English’e gelmeden önce büyük bir endişem vardı, çünkü sınavımla ilgili sürekli büyük bir hayal kırıklığına uğradım. Yanlış eğitim almam sonucunda buraya geldim. Daha ilk konuşmada tatmin oldum ve ümidim oldu. Just English eğitim üyelerine teşekkür ediyorum, beni… Devamı İçin Tıklayınız.
Hocamız süper, pozitif, enerjik, patronlar da öyle… 10 numara egitim kurumu…
Just English’e gelmek bana ingilizce test çözme becerisi kazandırdı.İngilizce temeli olanlar için hızlı test çözme tekniklerinin çok işe yarayacağını düşünüyorum.
Merhabalar, ben kurumunuzda 3 aydır eğitim almaktayım. Bu süre içerisinde karşılaştığım yöneticilerin öğrencilerine karşı olan ilgilerinden memnuniyet duymaktayım. Kurumunuzdaki çalışanların ilgisinin yanısıra hocalarında sağlamış olduğu manevi destek ve ilgiden çok memnunum. Ders ortamının çok samimi ve eğlenceli geçmesini hocaların bize… Devamı İçin Tıklayınız.
B. Hoca ve A. Hoca’nın derslerinden çok memnunum ve hiçbir şikayetim yok.Çok eğlenceli ve verimli ders anlatıyorlar
JUST ENGLISH benim gittiğim ilk kurs ve tercih ettiğim için mutluyum. Burada bir ev havası var yani herkes çok içten ve sıcakkanlı. Sınıflar hiç kalabalık değil ve dersler çok eğlenceli ben okulda ve dışarıda İngilizceyi sevmeyen ve hayatım boyunca yapamayacağımı… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English kurumunda genel olarak eğitim almaktan mutluyum. Çalışan personel ve hocalarımızın yaklaşımı oldukça iyi. Özellikle YDS sınıfında E. Hocanın öğrencisi olmak mutluluk verici.
Just English ile IELTS hazırlık kursu aldım. Kurs öğretmenim muhteşemdi. Sınavı verdikten sonra sınıfta çözülen örneklerin, sınava nekadar uygun olduğunu farkettim. Hocama iyi niyeti, disiplini ve özverisi için teşekkür ediyorum.
Kurumunuza uzun bir arayış sonrasında gelmedim. İlk geldiğimde ne kadar iyi bir eğitim alacağımdan emin oldum ve başka kurslara gitme gereği duymadım, kursunuza kayıt oldum. Şimdiye kadar, aldığım bu karardan pişman olmadım. Öğretmenlerimiz bize, İngilizcenin sadece gramerden ibaret olmadığını, aynı… Devamı İçin Tıklayınız.
İlk kuru Just English’te almıştım, kesinlikle muhteşem bir eğitim verdi. Öğretim olarak kısa sürede yüksek kalitesinin hedeflendiğini daha ilk dersten anladım. İkinci kurada 1 yıl sonra başlamama rağmen kalitesinin değişmediğini gördüm, çok memnunum.
Su anda Amerika’da MIT’de eğitimimi sürdürüyorum. Buraya gelmeden önce İngilizce sınavlarına girmek ve pratik yapmak için bir kurs aramaya başladım. Birçok yerden inanılmaz fiyatlara kurs veren yerlerle konuştum, ama bir arkadaşımın bana tavsiyesi sonunda Just English’e girdim. Arkadaşımın çok güzel… Devamı İçin Tıklayınız.
Toefl sınavına çalışmaya başlamadan önce 90 puan hedefliyordum. Daha ilk denemem de 2,5 ay Just English Toefl kursuna devam ettikten sonra 102 sonucunu elde ettim. Bunda ders saatleri dışında bilgisayar programlarını kullanmama izin ve ek speaking dersleri veren Just English’in… Devamı İçin Tıklayınız.
Çok verim aldığım bir kurstu. Diğer kurslara göre öğrencilerle çok daha fazla ilgileniyorlar.Öğrencilerin memnuniyeti için ellerinden geleni yapıyorlar. Dersler çok verimli ve akıcı şekilde geçiyor. Telefonumuza gelen kelime mesajları kelime öğrenmemiz için çok faydalı oluyor. Diğer kurslardan çok daha verimli… Devamı İçin Tıklayınız.
Okulumda öğrenim olarak yabancı dil eğitimi alıyorum ve tabiki de okuldaki eğitim yetersiz kaldığı için dışarıdan da yardım almam gerekiyordu.Bende bir arayışa çıktım ve Just English ile tanıştım.Just English personelinin o şekerimsi ve samimi ilgisi beni daha çok çekti ve… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English eğitim hayatıma başlayalı tam bir yıl oldu. Buradaki herkesle bir aile gibi olduk. Eğitim danışmanı ve değerli hocalarımız gayet ilgili ve anlayışlılar. Özellikle F. hocamı çok seviyorum. Ben bu kurumu sadece eğitim alabileceğim bir yer olarak görmüyorum. Dertlerimi… Devamı İçin Tıklayınız.
Kocaeli – İzmit Just English kursu kursiyeriyim. Tüm personelin ilgisinden dolayı memnunum ve teşekkürlerimi tarafınıza iletiyorum.
C. Hoca’ya bayılıyorum gerçekten hayranım dersi çok eğlenceli işliyor ve çok güzel İngilizce konuşuyor.Onunla ders işlemek gerçekten güzel ve akıcı.M. Hocamız da çok iyi bir İngilizceye sahip olduğunu biliyorum.
Kurumunuzdan almış olduğum eğitim hizmetleri için teşekkür ederim.Bu kaliteli eğitimin devam etmesini temenni ederim.
Kendimizi geliştirmek istediğimizde ve hayatımızı devam ettirmek için çalışmak zorunda olduğumuz gerçeğinde her zaman daha iyi adımlar atmak istediğinizde vereceğiniz, bazı radikal kararlarınızda ihtiyacınız olan şartlardan birisidir İngilizce bilmek. Ve bunu eğer sizin verdiğiniz kararlara sizinle birlikte adım atan birisi… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English kurumunda elementary kurunda eğitim almaktayım. Dersimize giren hocalardan memnunum. Dersler gayet iyi anlatılıyor.
TOEFL mağduruydum. Çıkmazdaydım. Just English’i önerdiler. Sonuç: Hem İBT hem PBT…
Kurumunuzdan toplam 8 kur satın aldım.Justenglish Beşiktaş şubenizden çok memnunum.Gerek hocaların eğitim sistemi gerek kişisel davranışlarından çok memnunum. Kurda memnun olmadığımız bazı noktaları belirttiğimizde geri dönüşleri hemen oldu.Bu sebepten Justenglish’i diğer arkadaşlarıma öneriyorum.
Kelime ve gramerde kurs sayesinde kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum. Kursun öncelikli amacı da bu hususta olmalı zaten, diğer kısımlar daha çok kişinin kendi çabasıyla olacak şeyler. Biz de bu doğrultuda daha çok ders istedik. Faydalı olduğunu düşünüyorum.
Merhaba, öncelikle Justenglish’te aldığım derslerden memnuniyetimi bildirmek isterim. Öğretmenlerimizin dersteki ilgisinden ve özellikle Just English eğitim danışmanlarına ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Diğer seviyelerde görüşmek üzere.
Yaklaşık olarak kurumunuzda 2 aydır eğitim almaktayım. Öğretmenlerden çok memnunum. Anlamadığımız konuları hocalarımızın tekrar trkrar anlatması ve bundan hiç şikayetçi olmaması bizi eğitime daha çok teşvik ediyor. İstediğim zaman etüt alabiliyorum. Özellikle İkili ikişkilerde gayet neşeli bir hizmet aldığımı dile… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English bünyesinde 8 aydır bulunmaktayım. Bu süre dahilinde aldığım eğitim beni istediğim seviyeye ulaşma noktasında ciddi anlamda etkili oldu. Gelişimimi tamamlamak için başlamış olduğum bu eğitimi burada sürdürmenin ve tamamlamanın benim için ayrıcalıklı olduğunu düşünüyorum.
I took TOEFL class at Just English. My teachers were Joseph and Matt. They were really good at teaching. To prepare for the TOEFL, the only thing you need is continuity. Before registered to Just English, I have visited many… Devamı İçin Tıklayınız.
Kursa yeni başladığım için henüz net bir düşüncem oluşmadı. Öğretmenimizin anlatımından ve ders işleyiş düzeninden oldukça memnunum.
Ben İngilizceyi (dil öğrenmeyi) Just English’le sevdim; öncesinde iyi diye nitelendirilen pek çok kursa hatta bir dönem bir üniversitenin MIS (Management Investment System) programına da katıldım, ancak bu eğitimler beni orta seviyenin üzerine taşımadı, açıkçası İngilizceden de soğudum ve iki-üç… Devamı İçin Tıklayınız.
Justenglish’de eğitim almaktayım. Hocalarımız bize içten ve samimi davranmaktadır. Dersler gayet verimli ve faydalı geçiyor. Sınıfça seviyemizin yükseldiğini düşünüyoruz. Ders işleyiş biçimi sayesinde konular akılda kalıyor.
Justenglish bünyesinde yenilikçi bir eğitim anlayışıyla dil eğitimi yapılmakta ve bu beni çok etkiledi. Çalışanların ve eğitmenlerin güler yüzlü olması tercih sebeplerim arasındadır. Eksik konularımızın telafi ediliyor olması farklı aktivitelerle eğitimimizin desteklenmesi de farklı bir faktör. Her gün kelime mesajları… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Mecidiyeköy şubesine başlayalı 3 hafta oldu. Hocalarımız tahmin ettiğimizden çok daha iyi eğitim vermektedir. Eğitimin bu şekilde bitmesini temenni ederim. İyi Çalışmalar.
Sınavı geçmek için kurs araştırdım. İnternetten Just English’i buldum. Kayıt oldum. Kurstan ve hocamızdan memnunum. Her şey için teşekkürler.
Sınıflar çok temiz.Cafe çok güzel.A. Hoca çok bilgili ve ilgili bir öğretmendir.İ. Hoca teşvik edici ve pozitif bir hocamızdır.
Katılmış olduğum yds kursundan memnunum. Sınav programına uygun ve sistemin ögrenilmesinde etkin bir ögrenim süreci işleniyor. Ögretmen ilgili, enerjisi yüksek, derslerde oldukça aktif…
My language training is divided into two as before and later from Just English and Julie Loyd. Julie is my teacher in Just English. Actually she was as a friend for us and she has motivated us throughout the course…. Devamı İçin Tıklayınız.
Dil öğrenmenin sorun olduğu ülkemizde Just English çok güzel iş çıkarıyor. Ortamın sıcaklığı, çalışanların sorun çözme üzerine becerisi, müşteri odaklı çalışmalar, içi boş olmayan sosyal faaliyetler gibi birçok güzel şey yazılabilir. Ama bunlardan en önemlisi gerçekten dil öğreniyorsunuz. Rusça gibi… Devamı İçin Tıklayınız.
2 aydır Just English’de elementary seviyesinde ders görüyorum. Buraya gelmekten çok mutluyum. Özellikle hocalarımız ve çalışanlar hep güleryüzlü, derse hocalarımız vaktinde gelir ve öğretene kadar çabalarlar. Derste farklı materyaller (bilgisayar, uygulama ve görseller) akça kullanılıyor. Burada çok memnunum herkese tavsiye… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’te 6 aydır eğitim almaktayım. Bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Herkes gayet güler yüzlü ve anlayışlı. Derslerin saatleri uygun ve istediğim zaman etütlerimi aldım. Herkese çok teşekkür ediyorum.
İngilizce öğrenebilmek için geldim ve şuanki durumumdan memnunum. Sıcak ortam ve hocaların iyi karşılaması benim için çok önemliydi. Teşekkür ederim.
Merhabalar, Marmara Üniversitesi sosyal bilimler enstitüsünde yüksek lisans yapmaktayım. Just English’e arkadaşlarımın tavsiyesi ile kayıt yaptırdım. Kayıt sırasında vaat edilen herşeyin birebir gerçekleştidiğini gördüm ve bana yeniden alacağım kurlar için güven kaynağı oldu. Ders saatleri dışında almış olduğum etütler gösterilen… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Nilüfer Şubesi öğrencisiyim. Derslerde ve ders sonrasındaki takip, hem öğrencinin hem de eğitmenin işini kolaylaştırıyor. Derslerde, konuşma zamanları herkes için odaklanmayı arttırıyor. Sınıfların kalabalık olması ise öğrenmeyi maksimuma çıkaran bir diğer avantaj… Ders dışında online eğitim her seviyeden… Devamı İçin Tıklayınız.
Buraya ilk geldiğimde güler yüzlü insanlarla karşılaştım. Eğitimi ve disiplin kalitesiyle gerçekten iyi bir kurum. Umarım bu başarısını arttırarak devam eder.
Just English’te 1 yıldır eğitim almaktayım. Bu süreler içerisinde hertürlü etüt, idari destek ve sosyal aktivitelerden yararlandım. Derse giren hocaların yeterliliği bağlamında, herhangi bir şikayetim bulunmamaktadır. Her türlü probleme karşın, sorun çözme noktasında da üstlerine düşen görevi yerine getirmişlerdir.
Burada çok yol kat ettim.Öğretmenlerim bana cok yardımcı oldular çalışanlar çok güleryüzlü bizlerle her zaman bire bir ilgileniyorlar.
Just English’i TOEFl ve IELTS kursları konusunda yaptığım ayrıntılı araştırma sonucu buldum.Bursa’da şubesi olmasına da son derece sevindim.Gerek öğretmen kadrosu gerekse idarecilerin yaklaşımları ile doğru bir yer seçtiğime eminim.Aldığım eğitimin kendi ülkemde bir yabancıdan olması, bu kişinin sınav sistemine hakim… Devamı İçin Tıklayınız.
Kursumuz personeli ve hocaları ile gayet başarılı ve ilgiliydi. YDS hazırlık sürecimizde özellikle kaynak açısından çok zengin ve personel öğrencilerin alması gereken dersin takibini çok iyi yapıyor. Şube yeni açıldığı için bazı eksiklikler olsa da, bir an önce gidermeye çalışıyorlar…. Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’te YDS hazırlık kursuna katıldım. 1,5 ay gibi kısa bir dönemde verimli bir ders dönemi geçirdiğimi düşünüyorum. Umarım verimli geçtiğini düşündüğüm bu süreç sınavda meyvelerini verecektir. Hocalarıma emeklerinden ötürü teşekkür ederim. Tekrar görüşmek dileğiyle…
Kurstan ve F.hocamızdan çok memnunum. İngilizce benim için vazgeçilmez. Bu justenglish’e 3. gelişim. Tekrar görüşmek dilegiyle….
YDS ve özel ders için kayıt olmuştum. Hocam G. Ç. ile derslere başladım. İnternet yoluyla kuruma ulaşıp kayıt oldum. Verilen eğitimden ve kalitesinden de memnunum ve yakın yada uzak arkadaşlarıma da tavsiyede bulunuyorum.
Genel olarak derslerden çok memnun olduğumu söyleyebilirim ilk başta bütün konuları tekrar edip hızlıca geçmemiz çok faydalı oldu. Ayrıca hocanın her konuda ufak püf noktalarını da vermesi sınavda çok işime yaradı çünkü zaman çok kısıtlı ve soruları çok hızlı çözmek… Devamı İçin Tıklayınız.
Bu kuruma gelirken çok tedirgindim. Fakat derslerine katılıp, hocamızın ilgisine ve derslerdeki başarısını görünce devam etmeye karar verdim. Rusça eğitim için doğru adres.
Yaklaşık 1 yıldır Eğitim Kurumunuzda İngilizce Eğitimi almaktayım. Bu geçen zamanda Eğitim stratejinizi kurum olarak beğeniyorum. Hocamızın gayretini ve bilgisini ders anlatma şeklinden ve yaklaşımından dolayı takdir ve teşekkür ederim.
Öncelikle Justenglish, kurum olarak ilgililer. Daha önce de Kadıköy Justenglish bünyesinde öğrenci olmuştum. Orada da ilgililerdi. Hocamız da pozitif enerjili bir kişidir. Derslerde ilişkimiz gayet iyi. Teşekkürler
Öncelikle, JustEnglish’i internetten Rusça kursu araştırırken buldum. Birkaç yeri daha araştırdım fakat bilgi veren Şahin Bey sorduğum her yerden daha bilgili ve bilinçli bilgi vermişti. Gelip de bir de yerimde gördüğümüzde düşüncelerim gayet olumlu ilerledi. Tabi ki bir tereddüt olsa… Devamı İçin Tıklayınız.
Ben JUST ENGLISH’E iki senedir geliyorum. Bu sene de burayı tercih etmemin nedeni öğretmen-öğrenci ilişkisinin gayet iyi olması. Öğretmenler öğrencileriyle gerekirse teker teker ilgileniyorlar. Öğrencilerin olmadıkları, kaçırdıkları konular ek derslerle tamamlanıyor.
JUST ENGLISH deki öğretmenler gerçekten çok iyi. Buraya geldiğimde, ilk önceleriİngilizce konuşmaktan çok korkuyordum. Şimdi ise böyle bir şeyi nasıl düşündüğüme hayret ediyorum! Kurstan son derece memnun kaldım, hocamız ve kurumun yapısını olumlu buldum. Just English’te geçirdiğim zamanlar gerçekten çok… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English YDS dil kursunuzda eğitim almaktayım. Kursunuzda bulunduğum süre içerisinde verilen eğitimden dolayı memnuniyetimi belirtmek isterim. Gerek kurs öğretmeni gerekse diğer dillerin eğitmenleri her türlü yardımlarını bize göstermektedirler. Kurs öğretmenlerinin özverili çalışmaları beni ayrıca motive etmekte olup, kendilerine öncelikle… Devamı İçin Tıklayınız.
Ben Seattle Washington’dan Filiz… Just English ailesine, bana sağlamış oldukları destekten dolayı bu site aracılığıyla teşekkür etmek istiyorum. Kurulduğu ilk yıllardan itibaren bu eğitim yuvasının bir parçası olmaktan oldukça mutluyum. Profesyonel öğretmenleri ve yöneticileriyle öğrenciye eğitim acısından büyük yarar sağlayan… Devamı İçin Tıklayınız.
3 kur boyunca aldığım eğitimden son derece memnun kaldım. Özellikle hocadan çok memnunum. Ders içerikleri yeterliydi.
Derslerle ilgili olarak sistemle ve konularla ilgili bize çok açık ve net bilgiler vermekte hocamızın azmi ve çabaları bize getireceği başarıya olan inancımızı artırmakta.Son olarak bu kurumda YDS’ ye hazırlandığım için doğru karar verdiğimi düşünüyorum G.Ç. hocamıza ve JUST ENGLISH’e… Devamı İçin Tıklayınız.
Bence her şey harikaydı.Özellikle öğretmenimiz çok sıcak kanlı ve çok yardımcı oldu.İlk defa bir dersin bitmesine bu kadar üzüldüm.Herkese de tavsiye ederim.
Just English’e gelmeden önce Ielts sınavı hakkında çok endişeliydim. Bu sınavdan başarılı olabileceğim konusunda süphelerim vardı. Just English’in eğitim açısından sağladığı destek ve motivasyonla Ielts sınavına daha istekli ve hırslı bir şekilde hazırlandım ve istediğim başarıyı elde ettim. Just English’i… Devamı İçin Tıklayınız.
İngilizceyi benim için zor bir uğraştan basit ve eğlenceli bir hale getiren hocalarından tutun da kantindeki amcaya, öğrenci kaydını yapan güler yüzlü insanlara kadar her şey çok güzel. Buraya gelmek için can atan bireyler olmak İngilizce öğrenmek için atılmış en… Devamı İçin Tıklayınız.
Öncelikle Justenglish Language ve Toefl Center Merkezine teşekkürlerimi sunarım. Ben justenglish’te 2 kur aldım.Eğitmenlerle birlikte aldığım derslerin benim açımdan çok verimli geçtiğini söyleyebilirim. Dersin içeriği, akışkanlığı, öğrenciyi sıkmaması, bunu yanında disiplinli bir şekilde ders yapılması çok güzeldi. Hocalarımız bizlerle yakından… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Bursa Nilüfer şubesinde okuyorum. İngilizceye aşırı bir sevgim var ve İngilizce öğretmeni olmak istiyorum. Bu yüzden bu kursa gelmek istedim. Çünkü burada İngilizceyi tam olarak bilen insanlar var. Öğretmenler öğrencileri seviyor ve ellerinden geldiğince tek tek ilgileniyorlar. Bu… Devamı İçin Tıklayınız.
Çalışan personel ve öğretmenlerimiz her şeyi paylaşabileceğimiz kişiler. Öğretmenlerimizin ders anlatımlarını yeterli buluyorum. Kursla ilgili sıkıntımız yoktur.
Hedefim İngilizceyi açık bir şekilde konuşmak. Bu kursa başlayalı daha 5 hafta oldu ama bana şimdiden çok şey katmaya başladı. Ve eminim ki kur bitince de akıcı bir şekilde konuşabileceğim. İyi bir İngilizce kursu araştıranlara gerçekten tavsiye ederim. Hocaların öğrenciler… Devamı İçin Tıklayınız.
Eğitime başladığımdan beri Şirinevler Just English’te bulunun tüm kişilerden, eğitim departmanı, satış departmanı ve bilhassa iki değerli İngilizce hocalarımdan çok memnunum. Gerek insan ilişkilerinde gerek eğitimde göstermiş oldukları ilgi ve anlayış için teşekkürlerimi sunarım.
Just English’te daha önce Rusça dil eğitimi aldım. Rusçadan sonra gördüğüm ilgi ve alaka karşısında, İngilizce kursuna başlamaya karar verdim. Gerçekten de başarılı ve ilgili öğretmen kadrosuyla bizlere çok şey öğrettiler. Danışman arkadaşlar da çok ilgili davrandılar. İngilizceden sonra İspanyolca… Devamı İçin Tıklayınız.
İyi bir İngilizce eğitimi için JustEnglish iyi bir kurum.Türk öğretmenimizde yabancı öğretmenimizde gayet iyiler. Dersi dinleme, konuşma ve yazma olarak yaptığımız için sadece gramerimiz değil konuşmamızda gelişti.Derste samimi olduğumuz için dersi sıkılmadan yapıyoruz.Bu yüzden Just English de olmaktan mutluyum.
Just English’e geldiğim için çok mutluyum. Hem çok iyi İngilizce öğreniyorum hem de iyi arkadaşlar edindim. Öğretmenlerimden de son derece memnunum, öğrencilerle çok ilgililer.
Marmara Üniversitesi Proficiency Sınavı, Hocalar kaliteli, dersler eğlenceli, kurs yeri mükemmel. Her şey çok güzel.
Öncelikle; Bu kursa en baştan başlayamadığım için üzgünüm. Okulumun geç bitmesinden dolayı biraz geçikmeli geldim “ Just English”e… Burayı bir hocamın vasıtasıyla duydum, kesinlikle istediğim puanı yakalayacağımı söyledi. İyi ki de böyle demiş. Etüt derslerime giren hocalarımda yardımcı olmaya çalıştılar… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Kurumunun, intermediate seviyesindeki hafta sonu öğrencilerindenim. Öğrenciler ile çok ilgili alakalılar. Eğitim departmanınızı çok seviyorum. Kantinimizin ürünleri her zaman yeni ve fiyatları uygun… Çalışanları ise her zaman samimi ve sıcakkanlı… Türk ve yabancı hocalarımız çok bilgili ve çok… Devamı İçin Tıklayınız.
Eğitimden çok memnunum. Kursa yazılmadan önce kaygılarım vardı.İnternette araştırma yaptıktan sonra kayıt oldum ve iyi ki Just English’i tercih etmişim. Özellikle hocalarımın ders işleyişlerinden çok memnunum.
Just english idari personelini de takdir ediyorum,tabiki idari personel olarak çok başarılılar ama bunuda başarıya azmetmiş bir sisteme borçlu olduklarını unutmamalılar. Hepsi gerçekten iyi birer yönetici, başarılarının devamını diliyorum, yolu sevgiden, güzellikten, dosta ne ilişkiden geçen herkes o JustEnglish’te toplanmış… Devamı İçin Tıklayınız.
İngilizce macerama Just English ile başladığım için şanslı hissediyorum. Çünkü kursa ilk girişteki personelden tutun da, hocalarımız, tüm çalışanlar güler yüzlü ve içten insanlar. İlk kursa başladığımda İngilizce seviyem pek de iyi değildi. Şimdi ise başladığım zamana nazaran daha ileri… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Ataköy Şubesi’nden gerek eğitim, gerekse güler yüzlülük açısından çok memnunum. Dersler, eğlenceli bir biçimde, gayet akıcı geçiyor. Motivasyonumuzun artmasında etkileri çok büyük… Arkadaşlarıma tavsiye ettiğim bir yer. Burada eğitim almaktan gayet memnunum. Eğitim açısından da, hizmette güler yüzlülük… Devamı İçin Tıklayınız.
Bence kursta ders programının gidişatını ve programda gramer bölümünde uygulanan yalın anlatımı çok başarılı buldum.Tabi bunları kişisel çalışmalarımızla desteklemeliyiz. Genel olarak oldukça başarılı bir süreç geçirdim.Kursa başlamadan önce, bir kursta bu kadar mutlu olabileceğimi düşünmüyordum. Her şey için teşekkürler Justenglish,… Devamı İçin Tıklayınız.
Hafta içi akşam YDS gurubunda olduğumdan ve hergün kursa geliyor olmaktan hocamızın yetkinliğinden fazlasıyla memnunum.Bunun dışında ek etüt dersleri memnun edici.
Çalışanlardan ve hocaların güler yüzlülüğünden oldukça memnun kaldım. Öğrendiğim dili, günlük hayatımda rahatça kullanabileceğimi düşünüyorum. Almanca’ya olan ilgim, bilgim ve becerim arttı. Just English Kurumu çalışanlarına ve hocalarına ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum.
İngilizce öğrenmek genel anlamda zor görünebilir. Özellikle yurtdışına çıkamayacak ve yıllarını orada geçiremeyecek bizler için. Üniversite öğrencisi olduğumdan dil öğrenmenin ne kadar gerekli olduğunun farkındayım bu yüzden yazımı iyi değerlendirmek adına kursa geldim. Kendi adıma İngilizcemi geliştirdiğimi düşünüyorum. Hocalarla ilgili… Devamı İçin Tıklayınız.
Grammer ve kelime bilgim arttı. Gayet memnun kaldıgım 2 ay geçirdim. Bize sağlanan imkan ve özelikle Ramazan ayında gösterilen anlayış için teşekürler.
Yüksek lisans eğitimi için yabancı dil kursu araştırırken, bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Justenglish’e başvurdum. Görüşmeye gelirken aklımda bazı soru işaretleri vardı. Ancak kurs personellerinin güler yüzlü olması, benimle yakından ilgilenmeleri ilk andan itibaren üzerimde olumlu etki yarattı ve kursa yazılmaya… Devamı İçin Tıklayınız.
Yaklaşık altı aydır eğitim gördüğüm Just English’in bana çok şey kattığını söyleyebilirim. Zira bunu yalnızca ben değil, yurtdışı seyahatlerine birlikte gittiğim arkadaşlarım da ifade ediyorlar. Bu yüzden Just’taki eğitimime devam edeceğim. Ayrıca çocuklarım da bu kurumda eğitim alacaklar.
JUST ENGLISH’e gelmeden önce TOEFL sınavı için çok umutsuzdum. Gitsem de pek bir şey yapamam gibi geliyordu. Ama derslere başladığımdan beri TOEFL’ın kafamda büyüttüğüm kadar olmadığını anladım. Bunun başlıca sebebi de F. Hocam Derslerdeki tutumumuz, ilginiz ve güler yüzünüz benim… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Alsancak şubesinde YDS kursu aldım. Buradaki çalışanlardan hocalara kadar herkes çok cana yakın ve işlerinde gerçekten profesyonel. Burada olmak her açıdan çok keyifliydi. Sizler için de keyifli ve başarılı bir dönem olacağını düşünüyorum.
Just English’e; Kurum olarak ilginiz ve güler yüzünüz için tüm öğretmen ve personele teşekkür ederim. Özellikle benim için yoğun ve zorlu geçen YDS yaz programında sabırla ilgi gösteren hocam’a sevgi ve teşekkürlerimi iletmek isterim. Şefkatli ve yardımsever kantinci ablama da… Devamı İçin Tıklayınız.
Hafta içi akşam YDS grubundayım. Kurstan gayet memnunum. Özellikle kaynaklar konusunda kursun çok iyi olduğunu düşünüyorum. Hocamdan gayet memnunum. Aktivite derslerinde stajer hocalarımızın yaptığı derslerin çok yararlı olduğunu düşünüyorum.
Itu de hazırlık okumaktaydım. Başarılı olamadığım 2 hazırlık atlama sınavı sonrasında Justenglish Nilüfer şubesinde ders almaya başladım Aldığım derslerin gerçekten çok yararlı olduğunu hissediyordum. Eksik yönlerimin bulunması, programın ona göre hazırlanması her bakımdan çok iyiydi. Aldığım dersler sonunda girdiğim Eylül… Devamı İçin Tıklayınız.