Genel İngilizce Kursu Referansları, İngilizce Kursu Referansları
Just Enlish’e 1 kur gittim Upper-Int için. Hem Türk hem yabancı hocalardan ders aldım. Sadece yabancı hoca olmaması benim çok hoşnut kaldığım bir durumdu. Çünkü hep yabancı hocalardan ders alındığında daha başarılı olunacakmış gibi bir kanı var bana göre doğru değil ve özellikle kursa devam eden diğer pek çok arkadaşımda benimle aynı kanıdaydı. Hocalar özellikle çok ilgili ve yardımseverdi. Sadece derste değil ders dışında da yardım etmeyi görev addediyorlardı. Kursun bana çok faydası olduğunu düşünüyorum. Ama herkes aynı zamanda kendisi de gayret etmeli.Çok memnun kaldığım diğer bir husus da bir talebimiz olduğunda hemen telafi edilmeye çalışılması ve çok ilgili davranılmasıydı.Burada kesinlikle öğrencisiyle muhatap olmayan yöneticiler olduğunu da unutmamalıyız.Son olarak şunu söylemeliyim ki siz ne kadar öğrenmeye gayretli ve istekli olursanız, Just English beklentinizden daha fazlasını sunmak için sizden daha fazla gayret eder.
YDS hızlandırılmış kursun, sınava yönelik düzeyde egitimi, konu anlatımı, kelime çalışmalrını ve deneme sınavlarını yeterli ölüçüde buldum. Kurs eğitmeninin yaklaşımı ve bütünbe hakimiyeti çok iyi düzeyde …..
Y. Hocamız İngilizce konularını bize günlük hayatımıza uygulayabileceğimiz şekilde ve sıkıcı kalıpların dışına çıkarak öğretme yoluna gitmiş ve bu yöntemi de başarıyla uygulamıştır. Kendisine teşekkür eder ve bundan sonra , “eğitimini tavsiye edeceğim eğiticilerden” olacağını belirtmek isterim.
Yaklaşık bir buçuk senedir öğrencinizim. Danışmanlarımdan ve öğretmenlerimden çok memnunum. Gösterdikleri ders dışındaki ilgi, alaka çok hoş. Seviyemdeki ilerlemem ise çok hızlı. Her şey için teşekkürler.
Arkadaş tavsiyesiyle Just English’i seçtim. Eğitiminden ve öğretmenlerinden memnunum. Öğretmenimiz H. Hocaya sevgiler saygılar dileyip noktamı koyuyorum.
Justenglish bünyesinde bir öğrenci olarak gayet memnunum çalışanların ilgisi içinde çok teşekkür ederim.
Just English Kurumlarına, Just English İzmit kurumunda eğitim görüyorum. Buradan gayet memnunum. Öğretmenlerimi seviyorum. Gerçekten tecrübeliler ve işlerini iyi yapıyorlar. Daima güler yüzlüler ve anlamadığımız zaman bizimle bireysel olarak ilgileniyorlar. Ayrıca gelmediğimiz bir ders ya da yapamadığımız bir konu olunca… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Kurumuna, Ben pre-intermediate seviyesinde olan bir öğrenciniz olarak gerek öğretmenlerimizden gerekse çalışan arkadaşlarınızdan çok memnunum.Burada olduğum her gün için ayrı bir memnuniyetim bulunmakta.Öğretmenlerimin, çalışanların insanlarla olan münasebetine hayranım.Güleryüzün, tatlı dilin, samimiyetin eksik olmadığı bu kurumda bulunan herkes çok… Devamı İçin Tıklayınız.
Kurs beklentimin üzerinde olup hem bildiklerimi tazelememi hem de bilmediklerimi öğrenmemi sağladı. Kursumdan, sınıfımdan, öğretmenlerimden memnunum.
TOEFL denilince ilk akla gelecek isim Just English olmalı! Yaptığım kurs araştırma sonuçlarında Just English’i seçtim.Eğitim süresince bu seçimimin ne kadar doğru olduğnu gördüm. Eğitmenler konularında uzman kişiler. TOEFL tekniklerini en iyi şekilde öğretip bolca materyalle pekiştirme imkanı sağlıyorlar.Just English… Devamı İçin Tıklayınız.
Okulumda öğrenim olarak yabancı dil eğitimi alıyorum ve tabiki de okuldaki eğitim yetersiz kaldığı için dışarıdan da yardım almam gerekiyordu.Bende bir arayışa çıktım ve Just English ile tanıştım.Just English personelinin o şekerimsi ve samimi ilgisi beni daha çok çekti ve… Devamı İçin Tıklayınız.
Temel eğitimimde yabancı dil olarak Almanca öğrenmek gafletinde bulundum ve ceremesini uzun yıllardır çekiyorum because English is an international language. Okuduğum bölümün kaynaklarının çoğunun İngilizce olması ve master yapma konusundaki yoğun azmim sebebi ile İngilizceyi öğrenme zorunluluğu ile sürekli yüzyüze… Devamı İçin Tıklayınız.
Daha önceki deneyimlerime istinaden Justenglish hakkında söyleyebileceğim negatif bir durum şu an itibariyle yoktur. Kurs öğretmenimizin deneyimleri ve ders işleme prensipleri mükemmel. Burada olmaktan mutluyum. Tüm çalışanlara ilgi ve alakaları için teşekkür ederim.
Kurumun bize vermiş olduğu eğitim için teşekkür ederim. Hocalarımızdan memnun kaldık. Eğitiminiz gayet kaliteli. Hem hocalarımıza hem de çalışanlarınıza teşekkür ederiz.
Just English’i aileden biri olarak görmekle birlikte Heykel ve Nilüfer şubesinde öğrencilik yapmış bulunmaktayım. Öğretmenlerimden gördüğüm eğitim hizmeti karşısında memnun kalmış bulunmaktayım. Verilen hizmetlerin aynı kalitede ve özende devam etmesi dileklerimi sunuyorum.
Just English’i TOEFl ve IELTS kursları konusunda yaptığım ayrıntılı araştırma sonucu buldum.Bursa’da şubesi olmasına da son derece sevindim.Gerek öğretmen kadrosu gerekse idarecilerin yaklaşımları ile doğru bir yer seçtiğime eminim.Aldığım eğitimin kendi ülkemde bir yabancıdan olması, bu kişinin sınav sistemine hakim… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’e bir web sayfasındaki ilanları sayesinde rastladım.Birçok kurs araştırmama rağmen,başlangıçta biraz da tereddüt ederek kayıt yaptırmaya karar verdim.Derslere başladıktan sonra doğru bir seçim yaptığımı anladım.Birkaç kelime ve cümle dışında İngilizcem yok denecek kadar azdı.Elementary seviyesinden başlayarak Upper-Intermediate seviyesine kadar… Devamı İçin Tıklayınız.
Ben 1 aydır Just English’teyim. İlk geldiğim güne göre seviyem daha iyi, cumartesi günlerimiz daha güzel geçiyor. Herkes sıcak kanlı, temiz bir ortamda ders işliyoruz. Ders materyalleri yeterli seviyede. Hocalarımızın ders anlatış şekli gayet iyi.
2 aydır Just English’de elementary seviyesinde ders görüyorum. Buraya gelmekten çok mutluyum. Özellikle hocalarımız ve çalışanlar hep güleryüzlü, derse hocalarımız vaktinde gelir ve öğretene kadar çabalarlar. Derste farklı materyaller (bilgisayar, uygulama ve görseller) akça kullanılıyor. Burada çok memnunum herkese tavsiye… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Mecidiyeköy şubesine başlayalı 3 hafta oldu. Hocalarımız tahmin ettiğimizden çok daha iyi eğitim vermektedir. Eğitimin bu şekilde bitmesini temenni ederim. İyi Çalışmalar.
İyi günler. Bu sene sizden Bakırköy şubenizde özel İspanyolca dersi aldım yaklaşık 70 saat. Hocam E.’ydı. Kendisi gerçekten çok eğlenceli ve öğrenciyi derse bağlamayı iyi bilen bi hoca. Hangi öğrenci dersi nasıl daha iyi anlıyorsa ona göre teknikler uygulayabiliyor ve… Devamı İçin Tıklayınız.
Yaklaşık altı aydır eğitim gördüğüm Just English’in bana çok şey kattığını söyleyebilirim. Zira bunu yalnızca ben değil, yurtdışı seyahatlerine birlikte gittiğim arkadaşlarım da ifade ediyorlar. Bu yüzden Just’taki eğitimime devam edeceğim. Ayrıca çocuklarım da bu kurumda eğitim alacaklar.
Nisan ayında haftaiçi TOEFL kursuna gelmiştim. Gerek kurs içeriğinden gerekse hocalardan cok memnun kaldığımı belirtmek istiyorum. Teşekkürler!
Yüksek lisans eğitimi için yabancı dil kursu araştırırken, bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Justenglish’e başvurdum. Görüşmeye gelirken aklımda bazı soru işaretleri vardı. Ancak kurs personellerinin güler yüzlü olması, benimle yakından ilgilenmeleri ilk andan itibaren üzerimde olumlu etki yarattı ve kursa yazılmaya… Devamı İçin Tıklayınız.
C. Hoca’ya bayılıyorum gerçekten hayranım dersi çok eğlenceli işliyor ve çok güzel İngilizce konuşuyor.Onunla ders işlemek gerçekten güzel ve akıcı.M. Hocamız da çok iyi bir İngilizceye sahip olduğunu biliyorum.
Ben sınav amaçlı Just English’e geldim.İngilizce konusunda oldukça yeteneksiz olduğum için birebir eğitimi tercih ettim. Benim gibi birini bile ingilizce sorularını anlayarak çözen birine dönüştürüyorlar.Ayrıca sadece birebir derslerde değil, ek dersler, misafir öğrenci olarak diğer sınıflara girmeye kadar her türlü… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’te 3 aydır eğitim almaktayım. 3 ay içinde hiçbir sorun yaşamadım, aksine derslerin işlenişi olsun, çalışanların alakası olsun her şey sorunsuzdu. Dersler istediğim saatlere göre ayarlandı. Ders saatlerinin benim için uygunluğu, onlar için daha öncelikliydi. Eğitim departmanı benim isteklerimi… Devamı İçin Tıklayınız.
Merhaba, hızlandırılmış toefl kursuyla ilgli düşüncelerimi dile getirmek istiyorum. Öncelikle hocalardan çok memnun kaldım.Özellikle S.Hocam’dan, dersi çok eğlenceli hale getiriyor ve pozitif enerji saçıyor. Hocaların istekli olması dersi de daha etkili yapıyor. Kurs programı listening speaking writing ve readingten oluşuyordu… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Genel Müdürlüğüne, Kurstan memnunum. Gerek gösterilen ilgi gerekse derslerin işlenişi gayet güzel. Çok sıcak bir ortam mevcut. Çok doğal ve sempatik insanlar var. Gayet hoş bir yer. Oldukça memnun kaldım. Açıkçası genel olarak kurstan çok memnunum. Bakırköy şubesi… Devamı İçin Tıklayınız.
İlk defa İngilizce kursuna katılmakla beraber şu an gayet memnunum. JustEnglish diğer şubeleri hakkında pek fazla bilgim yok ama Şirinevler şubesinde gerekli ilgiyi alabiliyorum. Hocalarımız dahil hepsi birbirinden iyi, Just tavsiyemdir.
Justenglish’in Nilüfer şubesindeki YDS grubu öğrencilerindenim. Hızlandırılmış olan kısa dönemine katılmış olsam da başta hocamızın güler yüzlü ve rahatlatıcı tavırları sayesinde ‘Sınavı geçer miyim bu kadar kısa sürede?’ sorusuna daha az stresli bakar olduk. Bu anlamda hocamıza sonsuz teşekkürler. 🙂… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’te aldığım eğitimden çok memnunum.Verdiğiniz kaliteli eğitim için teşekkür ederim.
İngilizce eğitimi olarak gelmiş olduğum ilk kurs olması sebebiyle bazı çekincelerim bulunmaktaydı.Fakat kurs başladıktan sonra kurum yetkililerinin sıcak ve samimi davranışları ve derse giren öğretmenlerin hoşgörülü ve anlayışlı tutumları çekincelerimi ortadan kaldırdı.Ders işleme konusunda katılımcı ve yapıcı bir öğretim şekli… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’e yabancı dil öğrenmek için kaydoldum. Başlarda , hiçbir şey bilmediğim bir dili öğrenme konusunda kararsızdım. Fakat ilk dersten itibaren öğretmenimizin, konusunda uzman olması , derslerin eğlenceli ve kolay geçmesi ile doğru karar verdiğimi anladım. Başka bir dil öğrenmeye… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’te proficiency eğitimi almaktayım. Bu eğitim kurumuna başlarken kafamda bir yığın soru vardı, fakat hocamı tanıdıktan sonra kafamdaki sorular cevap buldu. Hocamız gerçekten otoriter, ders konusunda ciddi ve öğrencileriyle ilgilendiği için, istekli olmayan bir sürü öğrenciyi bile teşvik ettirebiliyor…. Devamı İçin Tıklayınız.
Merhabalar; nerden başlıycağı bilmediğim için en baştan almaya karar verdim. Just English’e 2005’de katıldım ama yıllar geçmesine rağmen hala da onlardan biri gibiyim. Gerek aile ortamı gerek arkadaş ortamı gibi oldugumuz dönemde en mutlu ve ingilizce konusunda en verimli yıllarımı… Devamı İçin Tıklayınız.
Justenglish yds kursu olarak gerekli dersi ve kaynağı verdigini düşünüyorum. Dersin işlenişi, hocanın üslubu eğitim için yeterli seviyede.
Kurumunuza tavsiye üzerine geldim. Yararlı olacağından şüphe ediyordum. Fakat şu an verilen eğitimden memnunum. Gerek hocalar, gerek verilen dokümanlarla çok yararlı bir eğitim verilmektedir. Verilen eğitim için Just English Kurumuna teşekkür ederim.
Haziran 2013’te B2 seviyesinde Almanca Kursu ararken hocamla tanıştım . Justenglish’e başvurduğum gün, kurumda bu düzeyde dil eğitimi verebilecek Alman bir hocanın bulunduğunu, ancak öncelikle kendisiyle görüşüp onayını aldıktan sonra ilgili sınıfta eğitime başlayabileceğimi belirtti kayıttaki yetkili. Beraber Hocanın sınıfına… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Alsancak şubesinde YDS kursu aldım. Buradaki çalışanlardan hocalara kadar herkes çok cana yakın ve işlerinde gerçekten profesyonel. Burada olmak her açıdan çok keyifliydi. Sizler için de keyifli ve başarılı bir dönem olacağını düşünüyorum.
“Toefl sadece ingilizceyi degil sabirlari da test eden zorlu bir surec. Bu surecte Just English ailesi, gerek idaresi gerekse egitmenleriyle en iyi sekilde yanimda olmasalardi 2 ay gibi kisa bir surede istedigim puani almam oldukca zor olurdu. Tesekkurler Just English,… Devamı İçin Tıklayınız.
Buraya ilk geldiğimde güler yüzlü insanlarla karşılaştım. Eğitimi ve disiplin kalitesiyle gerçekten iyi bir kurum. Umarım bu başarısını arttırarak devam eder.
Hocamız süper, pozitif, enerjik, patronlar da öyle… 10 numara egitim kurumu…
Merhaba ben Yusuf Özçelik.Marmara Üniv. işletme bölümü öğrencisiyim.Okula geldiğim dönemden sonra yaklaşık 5 ay boyunca İngilizce kursunun gerekliliğine ve İngilizce bilmenin gerekliliğine inandığım için kurslar hakkında araştırma yapmaya ve bilgi toplamaya başladım.5 ay sonunda kendim için doğru kararı “Just English”… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Genel Müdürlüğüne… Just binyesi eğitim olarak çok başarılı gerçekten her anlamda öğrencilere çok değer veriyor. Bunu her anlamda hissettiriyor. İşlerimden dolayı kurumla ilgili olarak hafta içi eğitimi hafta sonu eğitimine çervirerek tekrar beni memnun ettiler. Birlik ve beraberlik… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Bursa Nilüfer şubesinde okuyorum. İngilizceye aşırı bir sevgim var ve İngilizce öğretmeni olmak istiyorum. Bu yüzden bu kursa gelmek istedim. Çünkü burada İngilizceyi tam olarak bilen insanlar var. Öğretmenler öğrencileri seviyor ve ellerinden geldiğince tek tek ilgileniyorlar. Bu… Devamı İçin Tıklayınız.
İstemek, arzulamak bir şeyi öğrenmeye başarmaya son bir adımın kaldığını gösterir.Ben bu adımı Just English ile atmaya karar verdim.Almanca eğitimimin 6 ay önce başlamasına rağmen epey şey öğrendim. Benim için gerekli olan Goethe A2 sertifikasıydı. Bu süre içerisinde güzel bir… Devamı İçin Tıklayınız.
YDS hazırlık sürecinde özellikle motivasyon kazandırma anlamında çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Derslerimizde kullandığımız kaynakların çeşitli olması, soru tipi görmemiz açısından olumluydu. En önemlisi, sınıf ortamı oldukça iyi, hoca öğrenci ilişkisi de gayet samimiydi. Kendimi çok rahat hissettim kurs süresince. Bu… Devamı İçin Tıklayınız.
Justenglish Bursa – Nilüfer Şubesi YDS hızlandırma kursuna katıldım. Kısa sürede hocamızın bilgisi, donanımı ve çabasıyla kaliteli bir eğitim aldım. Öğrettiği bilgilerin sadece YDS anlamında değil, genel anlamda İngilizcemin gelişmesine çok büyük katkı sağladığını düşünüyorum. Arıca tüm çalışanların ilgili, nazik… Devamı İçin Tıklayınız.
JUST ENGLISH’e gelmeden önce TOEFL sınavı için çok umutsuzdum. Gitsem de pek bir şey yapamam gibi geliyordu. Ama derslere başladığımdan beri TOEFL’ın kafamda büyüttüğüm kadar olmadığını anladım. Bunun başlıca sebebi de F. Hocam Derslerdeki tutumumuz, ilginiz ve güler yüzünüz benim… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English kurumuna sağladıkları güven ve çalışma ortamından dolayı teşekkür etmek istiyorum öncelikle. Kursa başlamadan bir çok araştırmamın sonucunda yaptığım tercihten hiçbir pişmanlık duymadım. Tabii bu hususta ders aldığım Hocalarımın etkisi büyük. Çok yoruldum, bir çok şeyden feragat ederek derslere… Devamı İçin Tıklayınız.
Kurumunuzda kayıtlı öğrenciyim. İngilizce grup eğitimlerine katılmaktayım. Gerek hocalar, çalışanlarınız ve eğitim politikanız, gerçekten takdir edilmeye değer. Katkılarınız için teşekkürler.
F.hoca ile işlenen kelime ve grammer dersleri kendi açımdan oldukça tatmin ediciydi. Faydasını gördügüme ve görecegime inanıyorum. Ek olarak V. hoca ile yapılan kelime aktiviteleri de faydalı olmaktadır.
Eğitime başladığımdan beri Şirinevler Just English’te bulunun tüm kişilerden, eğitim departmanı, satış departmanı ve bilhassa iki değerli İngilizce hocalarımdan çok memnunum. Gerek insan ilişkilerinde gerek eğitimde göstermiş oldukları ilgi ve anlayış için teşekkürlerimi sunarım.
Justenglish kurumların da 2 aydır eğitim almaktayım. Buraya arkadaş çevrem ve güzel öneriler doğrultusunda geldim. İlk kapıdan içeri girdiğimde güler yüzle karşılanıp sıcak ve samimi bir şekilde ilgilenmeleri beni etkiledi. Derslere başlayıp eğitim aldığım anda ne kadar iyi ve doğru… Devamı İçin Tıklayınız.
İngilizce eğitimi aldığım bu kurum, İngilizce dil gelişimime çok büyük katkı sağlamıştır. Speaking clublar, dersler, birebir imkânları öğrenme hızımı arttırmıştır. Eğitim kurumunda isteklerimizle ilgilenilmiştir. Aldığım eğitimden, hocalarımdan ve tüm çalışanlardan çok memnunum.
Yeni açılmasına rağmen kısa bir zamanda düzeni oturmuş olan bu kursa kayıt yaptırdığım için pişman değilim. Eğitim kadrosu ve çalışanlarıyla beraber çok güzel bir ekip olmuş kendini geliştirmek isteyenler veya sınavlara girecekler için güzel bir kurs.
Kurumunuza uzun bir arayış sonrasında gelmedim. İlk geldiğimde ne kadar iyi bir eğitim alacağımdan emin oldum ve başka kurslara gitme gereği duymadım, kursunuza kayıt oldum. Şimdiye kadar, aldığım bu karardan pişman olmadım. Öğretmenlerimiz bize, İngilizcenin sadece gramerden ibaret olmadığını, aynı… Devamı İçin Tıklayınız.
Kursumuz personeli ve hocaları ile gayet başarılı ve ilgiliydi. YDS hazırlık sürecimizde özellikle kaynak açısından çok zengin ve personel öğrencilerin alması gereken dersin takibini çok iyi yapıyor. Şube yeni açıldığı için bazı eksiklikler olsa da, bir an önce gidermeye çalışıyorlar…. Devamı İçin Tıklayınız.
İngilizce bilmek kariyerinizde yükselmeniz ya da kariyerinizi değiştirmek konusunda size yardımcı olur.. Gelişmekte olan ülkelerin başında yer almaktayiz. Teknolojiyle sanayileşmenin sürekli yenilendigi ve ilerledigi bi çağdayız. Ithal firmaların oldukça ülkemizde yer aldığını görmekteyiz. Turizm açısından zengin ve doğal güzellikleri olan… Devamı İçin Tıklayınız.
İngilizce eğitimi aldığım bu kurumun, gerek eğitim tarzı, gerek hocaları, gerek tüm çalışanları, hem beni hem de ailemi oldukça memnun etti ve beni oldukça verimli hale getirdi. Bu durumdan fazlasıyla memnun bulunmaktayım. Kendilerine (Kurs ekibine) sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Merhabalar Ben daha önce elementary ve preintermediate ve şimdide uzun bi aradan sonra intermediate sınıfınızdaki öğrencinizim. Vermiş oldğunuz eğitim kalitesinin tartışılmaz olduğunu düşündüğümü sizlere bildirmekten mutluluk duyarım.Ayrca Ders saatlerinizi bu kadar uzun ve aynı hassasiyetle verilmesi daha kalıcı oluyor.Hocalarımızın bizim… Devamı İçin Tıklayınız.
Su anda Amerika’da MIT’de eğitimimi sürdürüyorum. Buraya gelmeden önce İngilizce sınavlarına girmek ve pratik yapmak için bir kurs aramaya başladım. Birçok yerden inanılmaz fiyatlara kurs veren yerlerle konuştum, ama bir arkadaşımın bana tavsiyesi sonunda Just English’e girdim. Arkadaşımın çok güzel… Devamı İçin Tıklayınız.
Merhaba 10 şubat 2014 tarihindn itibaren Just English Şirinevler şubesinden eğitim göremekteyim. Gerek eğitmenlerimiz gerekse kurs ortamımızdan çok memnun olduğumu belirtmek isterim. Eğitim süresince yada dışında idari departmanda çalışan yetkili arkadaşlar her konuda yardımcı olamktalar ve güler yüzlüler. Genel olarak… Devamı İçin Tıklayınız.
İngilizce seviyem upper intermediate olmasına rağmen KPDS,ÜDS gibi sınavlarda başarılı olabilecek seviyede bir test tekniği bilgisine sahip değildim. Araştırmalarım sonucunda en iyi kurs olarak duyduğum Just English’e yazıldım.3 aylık bir eğitimden sonra yüzlerce bilmediğim kelimeyi çözdüğümüz sayısız testlerden öğrendim ,… Devamı İçin Tıklayınız.
07.01.2013 tarihinden itibaren 19:00-21:00 saat’leri arasında YDS G.Ç. Hocanın öğrencisiyimKursa ulaşım yeri olarak kolaylıkla ulaşılabilirliği önemli bir avantaj.Genel olarak binanın fiziki ortamı iyi durumda . Ders işleme konusunda herhangi bir sıkıntı oluşturacak durumla karşılaşmadığı kanaatindeyim.Gerek G.Ç. Hocam gerekse ek ders… Devamı İçin Tıklayınız.
Kurumunuza uzun araştırmalarım sonucunda kayıt oldum. Kayıt olduğum için hiç pişmanlık duymadım. Gerek aldığım eğitim gerekse ders veren eğitmenlerimden çok memnunum. Doğru eğitmenler seçtiğiniz için sizleri kutlar, başarılarınızın devamını dilerim.
Just English Genel Müdürlüğüne, Just English Bakırköy şubesinin eğitimcilerinden muhasebecisine kadar memnunum. Tekrar olsa yine gelirdim.
Kursa ilk başladığım zaman hissettiğim rahatlık , sanırım burası aradığım bir yer hissi uyandırdı , grubun doğal olması başarının birinci kuralı bence, bunu just english görebiliyorsunuz hocalarımı çok sevdim yöneticilerin ayrı bir dünya , Türkçe bilmeyen yada hiç Türkçe konuşmayan… Devamı İçin Tıklayınız.
İngilizce öğrenmek genel anlamda zor görünebilir. Özellikle yurtdışına çıkamayacak ve yıllarını orada geçiremeyecek bizler için. Üniversite öğrencisi olduğumdan dil öğrenmenin ne kadar gerekli olduğunun farkındayım bu yüzden yazımı iyi değerlendirmek adına kursa geldim. Kendi adıma İngilizcemi geliştirdiğimi düşünüyorum. Hocalarla ilgili… Devamı İçin Tıklayınız.
Yaklaşık 4 hafta önce Elementary grubunda İngilizce öğrenimime başladım. 15 kişilik, derslerin kolay anlaşılabildiği, herkesin katılımının sağlandığı bir sınıftayım. Diğer kursları araştırma fırsatı bulamadan ve hızlı bir karar sonucu Just English’e kaydolmama rağmen çok memnunum. Gerek ders saatlerinin beş güne… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’e gelmeden önce çok fazla önyargılarım vardı, çünkü bu teknoloji çağında internetten birçok yorum bulabiliyordum. Kayıt için geldiğimde ofisteki arkadaşlar ilgiyle karşıladı beni. Güler yüzlü ve tatmin ediciydiler ve kısmet deyip kayıt yaptırdım.Şu an elemantary kurunu alıyorum ve öğretmenlerimden… Devamı İçin Tıklayınız.
Çok verim aldığım bir kurstu. Diğer kurslara göre öğrencilerle çok daha fazla ilgileniyorlar.Öğrencilerin memnuniyeti için ellerinden geleni yapıyorlar. Dersler çok verimli ve akıcı şekilde geçiyor. Telefonumuza gelen kelime mesajları kelime öğrenmemiz için çok faydalı oluyor. Diğer kurslardan çok daha verimli… Devamı İçin Tıklayınız.
Kurumunuzda yaklaşık bir yıldır eğitim almaktayım. Öğretmenlerin ve yönetim kadrosunun işlerini severek yapması, beni kurumunuza daha da yaklaştırdı. Bu durumdan dolayı Just English’e teşekkür ederim.
Değerli Just English Ailesi; 2014 yılının Eylül ayından itibaren Just English eğitim almaktan çok memnunum.Bu kanaatın benden oluşmasında katkısı bulunan eğitim danışmamız B. Hanım öğretmenlerimiz A. Ve .A ‘ya çok teşekkür ederim.Eğitimi her şeyden önce tutan eğitimci anlayışınız ve eğitim… Devamı İçin Tıklayınız.
JustEnglish bence sıkılmadan ,eğlenerek İngilizce öğrenebileceğiniz muhteşem bir yer.
Arzu ben merhabalar.. 2007 Aralık ayından 2008 Haziran ayına kadar Just English Center’a devam ettim. Öncelikle amacım iyi vakit geçirmek ve kendimi geliştirmekti. Bu sebeple İnter ve Upper’a devam ettim. Öyle çok memnun kaldım ki TOEFL a devam ettim. Ders… Devamı İçin Tıklayınız.
Nilüfer Şubede YDS öğrencisiyim. JUSTENGLISH’i genel olarak beğendim. Çalışanlar çok sıcakkanlı. YDS hocamız oldukça deneyimli. Bu kursun bana katkısı olduğunu düşünüyorum. Umarım sınavda da bunun etkisini görürüm.
Just English Eğitim Kurumunda eğitim aldığım zaman diliminde öğretmenlerin yaklaşımları, pozitifliği ve çalışanların ilgisi dolayısıyla; ayrıca ek olarak, davet ettikleri konuşma sınıfı ve 23 Nisan etkinlikleri için Just English ailesine teşekkürler.
Just English’e gelmeden önce birkaç İngilizce kursu ile daha görüşmüştüm ve en son Just Englih de karar kıldım. Çünkü sorularıma net ve samimi cevaplar aldım ve oluşabilecek sorunlarımı yönelttiğimde çok seçenekli çözümler üretebildiklerini gördüm. Elementary seviyesinden başladım ve şuanda orta… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’ten çok memnunum. Özellikle eğitim departmanından. Yabancı dil eğitim almak isteyenlere çok fayda sağlayacak bir kurum.
Just English’ de derslerimiz benim açımdan güzel geçiyor. Öğretmenimizin sabrından dolayı öncelikle onu kutluyorum. İngilizce bilmeyen ve sevmeyen biri olarak buraya geldim ve burada ön yargımın yıkıldığını düşünüyorum. Her ne kadar İngilizceyi tam olarak öğrenememiş olsam da burada İngilizceye dair… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’i TOEFl ve IELTS kursları konusunda yaptığım ayrıntılı araştırma sonucu buldum.Bursa’da şubesi olmasına da son derece sevindim.Gerek öğretmen kadrosu gerekse idarecilerin yaklaşımları ile doğru bir yer seçtiğime eminim.Aldığım eğitimin kendi ülkemde bir yabancıdan olması, bu kişinin sınav sistemine hakim… Devamı İçin Tıklayınız.
Hayatımda kesinlikle yapmak istediğim ve her zaman eksikliğini hissettiğim şeylerden birisi de İngilizce öğrenmek ve onu iyi bir şekilde kullanabilmekti. İngilizce sevdası beni bir tavsiye sonucu, Just English ile tanışmama sebep oldu. Almış olduğum 1 yıllık eğitimden sonra İngilizce düzeyimin… Devamı İçin Tıklayınız.
Ders kitaplarla ve ek kaynaklarla destekleniyor. Buda bilmediğimiz kelimelerin azalmasına fayda sağlıyor. Her hafta yapılan sınavlarla eksiklerimizi gözden geçirmemiz derste sınavda ki hatalarımızın üstünde durulması ile daha hızlı ve temeli oturmuş şekilde ilerleme sağlıyor. Sınıfta herkesin katılması ile daha güzel… Devamı İçin Tıklayınız.
YDS kursunda umduğumdan fazlasını buldum. Eğitmenlerin bu konuda yetenekli ve tecrübeli oldukları çok açıktı. İki eğitmenimiz de kursiyerlerin başarılı olması için elinden geleni yaptı.
Just English’i zorlu ve uzun bir arayıştan sonra buldum. Bu kursa da diğer görüşmeye gittiğim kurslar gibi olacak diye bir ön yargıyla görüşmeye gitmiştim, ancak Şirinevler ubesi’ne adım atınca bütün fikrim değişti. Öğrencilere ticari bir kaygıyla yaklaşmayan, son derece samimi… Devamı İçin Tıklayınız.
İngilizceyi benim için zor bir uğraştan basit ve eğlenceli bir hale getiren hocalarından tutun da kantindeki amcaya, öğrenci kaydını yapan güler yüzlü insanlara kadar her şey çok güzel. Buraya gelmek için can atan bireyler olmak İngilizce öğrenmek için atılmış en… Devamı İçin Tıklayınız.
Son zamanlarda, gerek iş gerekse eğitim sektörünün, olmazsa olmazı haline gelen Yabancı Dil, bu konuya olan ilginin ciddi anlamda artmasına sebep oldu. Dolayısı ile bu ihtiyacı karşılamak veya bu durumu fırsata dönüştürmek amacı ile sözde ”Eğitim Kurumu” adı altında birçok… Devamı İçin Tıklayınız.
Bundan 6 ay önce Justenglish’e kayıt oldum eğitime başlarken İngilizce hakkında düşüncelerim vardı ama buraya başladığımda bütün kaygılarımı yendim eğitmenlerden ve çalışanlardan çok memnunum.
Merhaba. Just English’in 2 aylık YDS programı’na katıldım. YDS de 82.5 puan aldım. Şükürler olsun. Sınav rahat bir sınavdı. Kelime bilgisi önemliydi muhakkak. Bu açıdan ben eğitmenime teşekkür ederim. Bize iyi bir kelime hazinesi kazandırdı. Ayrıca sınava yönelik taktikleriyle bize… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English ile olan 5 aylık eğitimim boyunca çalışan personelin gerek güler yüzlü gerekse samimiyeti ayrıca problemlere çözüm üretme çabası beklediğimden çok daha iyiydi. Hocalarımızın eğitim vermedeki başarısı takdire değerdir. Just English ailesine katıldığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Teşekkür… Devamı İçin Tıklayınız.
TOEFL için bir şeyler yapmam gerektiğini farkettiğim an bunu arkadaşlarımla paylaştım ve bildikleri iyi bir yer var mı diye sordum. Bilirsiniz öğrenciler arasında popüler olmuş, sevilmiş, memnun kalınmış yerler tercih sebebidir bizler için. Okulda kime sorsam nereye gidiyim diye şöyle… Devamı İçin Tıklayınız.
Kurumunuzda görmüş olduğum eğitim öğretim olanaklarından duyduğum memnuniyeti iletmek isterim. Just English’in eğitim öğretime olan ilgi ve alakaları çok yüksek seviyededir.Ders veren hoca özel eğitmen öğretmenlerimizden bize her konuda yardımlarını esirgemeyen eğitim danışmanımıza kadar bize vermiş oldukları yardım ve desteklerinden… Devamı İçin Tıklayınız.
Merhabalar, ben kurumunuzda 3 aydır eğitim almaktayım. Bu süre içerisinde karşılaştığım yöneticilerin öğrencilerine karşı olan ilgilerinden memnuniyet duymaktayım. Kurumunuzdaki çalışanların ilgisinin yanısıra hocalarında sağlamış olduğu manevi destek ve ilgiden çok memnunum. Ders ortamının çok samimi ve eğlenceli geçmesini hocaların bize… Devamı İçin Tıklayınız.
İngilizce ve dil öğrenimi her ne kadar kişinin çalışma azmi ve isteğiyle doğru orantılıolsa da; öğreticinin öğrenciyi motive edebilmesi ve öğretme konusunda istekliliği, tüm personelin sıcaklığı, ders ve materyallerin zenginliği ve öğretim metodu gibi birçok kriterin de dil öğrenimini çok… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Genel Müdürlüğüne, Yaklaşık 1 senedir Just English eğitim kurumda ders alıyorum. Gösterilen ilgi, alaka için sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Hocalarımızın ve eğitim departmanının güler yüzlü oluşu bizlerin öğrenimini destekleyen en önemli nedenlerden olduğunu söyleyebilirim.
Yaklaşık olarak kurumunuzda 2 aydır eğitim almaktayım. Öğretmenlerden çok memnunum. Anlamadığımız konuları hocalarımızın tekrar trkrar anlatması ve bundan hiç şikayetçi olmaması bizi eğitime daha çok teşvik ediyor. İstediğim zaman etüt alabiliyorum. Özellikle İkili ikişkilerde gayet neşeli bir hizmet aldığımı dile… Devamı İçin Tıklayınız.
Justenglish kurumunuzda 2 haftadır almanca eğitimi alıyorum. Gelmeden önce çok korkmuştum ama hocamız sayesinde tüm korkularım gitti. Çok anlayışlı ve sevecen bir insan. Bundan dolayı çok mutluyum. Kurumdan da çok memnunum.
Merhaba, JustEnglish’e başladığım ilk günden beri gerçekten çok güzel ilgiyle karşılaştım. Gerek hocalar olsun gerek çalışanlar olsun çok sıcak bir ortam var burada. Dersler ise gerçekten dolu dolu geçiyor. Hocalar gereken her şeyi bizlere sağlıyor. Ders dışında ise birçok aktiviteler… Devamı İçin Tıklayınız.
Ben de Just English’e başladığımda deyim yerindeyse nerdeyse hiçbir şey bilmiyordum. Bunun sebebi ilköğretim, lise ve üniversitede yabancı dil eğitimimin İngilizce olmamasıydı. Benim de Just English ile tanışmam şans eseri oldu, yolda yürürken gördüm onları ve hayatım değişti. Hayatımla ilgili… Devamı İçin Tıklayınız.