Genel İngilizce Kursu Referansları, İngilizce Kursu Referansları
Ö. hocamız alanında şu ana kadar gördüğüm en iyi, profesyonel ingilizce hocasıdır. 22 yıllık tecrübesiyle en zor konularda bile anlaşılır hala gelmektedir. İngilizceyi daha eğlenceli ve öğretici hale getirdiği için hocamıza minnetarım.
IELTS’e yurt dışında üniversite eğitimi almak için girdim. Sınava ilk girişimde başarısız oldum çünkü en az 6,5 almam gerekiyordu. Sınavı ikinci alışımda istediğim puana ulaştım.Kurumun özellikle ofis çalışanlarının büyük kolaylıklar ve esneklikler sağladığını düşünüyorum. Saatlerin, günlerin bana uygun ayarlanmasında, hocalarla… Devamı İçin Tıklayınız.
Kurs beklentimin üzerinde olup hem bildiklerimi tazelememi hem de bilmediklerimi öğrenmemi sağladı. Kursumdan, sınıfımdan, öğretmenlerimden memnunum.
Kurumunuza uzun araştırmalarım sonucunda kayıt oldum. Kayıt olduğum için hiç pişmanlık duymadım. Gerek aldığım eğitim gerekse ders veren eğitmenlerimden çok memnunum. Doğru eğitmenler seçtiğiniz için sizleri kutlar, başarılarınızın devamını dilerim.
Just English kursunda 7 aylık süre boyunca bulunmaktayım. Gerçekten eğitim süresi zarfında hiçbir sıkıntı yaşamadım. Just English kursu boyunca öğretmenlerimiz olsun rehber öğretmenlerimiz olsun ilgi alaka eğitim gerçekten iyi geçiyor. Herşeyden memnun kaldım. Herşey için teşekkürler.
Öncelikle Just English olarak vermiş olduğunuz eğitim için teşekkür ederim. Nisan ayında girmiş olduğum YDS den 30 civarında bir not almışken bu dönem ki sınavdan 67,5 almam başarımı iki kat arttırdığımı gösteriyor. Tabiki bunun en büyük sebeplerinden birisi sınıf olarak… Devamı İçin Tıklayınız.
Kursa başladığım ilk gün ingilizcede hiç bir şey bilmediğimi biliyordum, ama şansımı denemek için bu kursa başladım. Kurs boyunca yaptıgımız çalışmalar büyük bir yol katetmeme yardımcı oldu. Hocamızın verdiği reading parçalarını ilk okudugumda hiç bir şey anlamıyordum ve yardım alıyordum…. Devamı İçin Tıklayınız.
İngilizce kursuna gitmeye karar verdiğimde en az 1 yıl tüm kursları araştırdım ve buraya tam üç kere geldim.Aynı şeyleri defalarca sordum ve İngilizceden nefret ettiğimi düşündüğüm için kaydolmamak adına kayıt bürosundaki görevlileri bayağı yordum. Sonra burada karar aldım.Şuan burada başladığım… Devamı İçin Tıklayınız.
Merhaba. Just English’in 2 aylık YDS programı’na katıldım. YDS de 82.5 puan aldım. Şükürler olsun. Sınav rahat bir sınavdı. Kelime bilgisi önemliydi muhakkak. Bu açıdan ben eğitmenime teşekkür ederim. Bize iyi bir kelime hazinesi kazandırdı. Ayrıca sınava yönelik taktikleriyle bize… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Pendik şubesinde eğitim alıyorum. Ders almakta olduğum T.’nin dersine yaklaşık ilk kurdan beridir giriyorum ve çok memnunum. Bize çok şey kattığını düşünüyorum. Ders anlatımı istediğimizde geri tekrar yapmalarıyla konuyu bize en iyi şekilde anlatmış bulunmaktadır. Hocamızın her derse… Devamı İçin Tıklayınız.
Elementary seviyesindeyim. Öğretmenlerimizin sayısı ve verdikleri eğitim seviyesi gerçekten çok iyi. Bu beni oldukça mutlu ediyor. Çalışanların sevecenlikleri ve çeşitli aktivite seçenekleriyle tercih edilecek bir kurs. Her türlü etüd programları mevcut. Sınav mevcutları, ulaşımı, ilgilenebilirlik bakımından oldukça iyi düzeyde. Öğretmenler… Devamı İçin Tıklayınız.
Kurumunuzdan almış olduğum eğitim hizmetleri için teşekkür ederim.Bu kaliteli eğitimin devam etmesini temenni ederim.
Geldiğimden itibaren içimde bir İngilizce çalışma isteği doğdu. Hem yabancı he Türk hocalar sayesinde büyük bir ilerleme olduğunu hissettim.
Eğitim danışmanları, öğretmenler ve tüm bunların sağladığı samimi ortam eğitimi kaliteli kılıyor. JustEnglish’te eğitim almak çok keyifli. Emeği geçen herkese teşekkürler.
Just English Kurumlarına, Just English İzmit kurumunda eğitim görüyorum. Buradan gayet memnunum. Öğretmenlerimi seviyorum. Gerçekten tecrübeliler ve işlerini iyi yapıyorlar. Daima güler yüzlüler ve anlamadığımız zaman bizimle bireysel olarak ilgileniyorlar. Ayrıca gelmediğimiz bir ders ya da yapamadığımız bir konu olunca… Devamı İçin Tıklayınız.
1 aydan beri elementary seviyesinde eğitim almaktayım. 1 ay olmasına rağmen çok şey öğrendim. Öğretmenlerimizin güler yüzlü olması ve derse hazırlıklı gelmeleri öğrenme isteğimi arttırıyor. Kurumun temizliği çok güzel. Gerekli ders araç ve gereçleri mevcut. Just English’e teşekkür ediyorum Hepinizi… Devamı İçin Tıklayınız.
İstemek, arzulamak bir şeyi öğrenmeye başarmaya son bir adımın kaldığını gösterir.Ben bu adımı Just English ile atmaya karar verdim.Almanca eğitimimin 6 ay önce başlamasına rağmen epey şey öğrendim. Benim için gerekli olan Goethe A2 sertifikasıydı. Bu süre içerisinde güzel bir… Devamı İçin Tıklayınız.
Yaklaşık dört ay kadar önce başlamış olduğum Just English’te inanın çok mutluyum. Özellikle güleryüz ve aktiviteler altı kişilik sınıflar, derslerin keyifli ve eğlenceli geçmesine neden oluyor. Materyaller ve eğitim gerçekten çok iyi artık geriye sadece benimde sıkı çalışmam kalıyor.
Proficiency kapsamında oluşturulan karma sınıftaki eğitim oldukça iyiydi. Gramer ve kelimelerdeki çalışmalar çok yeterliydi. Öğrencilerin gireceği sınav türlerine göre eğitim verilmesini de ayrıca yararlı bulduğumu söyleyebilirim. Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederim.
Merhaba, JustEnglish’e başladığım ilk günden beri gerçekten çok güzel ilgiyle karşılaştım. Gerek hocalar olsun gerek çalışanlar olsun çok sıcak bir ortam var burada. Dersler ise gerçekten dolu dolu geçiyor. Hocalar gereken her şeyi bizlere sağlıyor. Ders dışında ise birçok aktiviteler… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’te proficiency eğitimi almaktayım. Bu eğitim kurumuna başlarken kafamda bir yığın soru vardı, fakat hocamı tanıdıktan sonra kafamdaki sorular cevap buldu. Hocamız gerçekten otoriter, ders konusunda ciddi ve öğrencileriyle ilgilendiği için, istekli olmayan bir sürü öğrenciyi bile teşvik ettirebiliyor…. Devamı İçin Tıklayınız.
Ben JUST ENGLISH’E iki senedir geliyorum. Bu sene de burayı tercih etmemin nedeni öğretmen-öğrenci ilişkisinin gayet iyi olması. Öğretmenler öğrencileriyle gerekirse teker teker ilgileniyorlar. Öğrencilerin olmadıkları, kaçırdıkları konular ek derslerle tamamlanıyor.
Just English Genel Müdürlüğüne… Just binyesi eğitim olarak çok başarılı gerçekten her anlamda öğrencilere çok değer veriyor. Bunu her anlamda hissettiriyor. İşlerimden dolayı kurumla ilgili olarak hafta içi eğitimi hafta sonu eğitimine çervirerek tekrar beni memnun ettiler. Birlik ve beraberlik… Devamı İçin Tıklayınız.
Kurumun bize vermiş olduğu eğitim için teşekkür ederim. Hocalarımızdan memnun kaldık. Eğitiminiz gayet kaliteli. Hem hocalarımıza hem de çalışanlarınıza teşekkür ederiz.
Rakiplerinizi ve sizi uzun süre analiz ettikten sonra kurumunuzdan hizmet almaya karar vermiştim. Geçen zaman içinde almış olduğum kalite eğitim ve güleryüzlü personelinizle kurumunuzu taktir eder, teşekkürlerimi bir borç bilirim. Kuşkusuz dile getiririm ki kaliteli bir dil eğitimi almak için… Devamı İçin Tıklayınız.
Almış olduğum 3 kur İngilizce eğitiminden memnun kaldım. Eğitim süresince önemli bir gerçek var ki kayıt dondurma ve nakil işlemleri sorunsuzca Just English eğitim merkezi tarafından çözümleniyor.Minnettarlığımı belirtmek isterim.Teşekkürler.
Hocamız çok neşeli ve kaliteli bir eğitmen. Kendisine teşekkür ederim. Her şey çok iyi ve güzeldi.
İngilizceyi benim için zor bir uğraştan basit ve eğlenceli bir hale getiren hocalarından tutun da kantindeki amcaya, öğrenci kaydını yapan güler yüzlü insanlara kadar her şey çok güzel. Buraya gelmek için can atan bireyler olmak İngilizce öğrenmek için atılmış en… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Kurs Merkezine; YDS hazırlık dönemi Ocak-Nisan 2014 safhası öğrencinizim.Kurs dönemi öncesi gerek hocalarım gerekse idari kadroda görevli arkadaşların ilgi ve anlayışından çok memnun oldum.Dersler dışında olan insani yaklaşımların ve dayanışmanın yüksek seviyede olduğu Just English ‘i kutluyorum.
Kurumdan upper-intermediate ve YDS olmak üzere iki kur aldım. Almış olduğum kurlarda eğitmenlerin ders işleyişinden memnun kaldım. YDS eğitmenlerimiz ders saatleri dışında da bizlere sınava hazırlık konusunda yardımcı oldular. İlgilerinden ve yardımlarından ötürü kendilerine teşekkür ederim.
İlk kez girmiş olduğum YDS sınavında 65 puan alarak gerekli barajı geçtim. Bu sonucu almamda hocamında katkıları çok büyüktür. Hazırladığı notlar, dağıttığı soru kaynakları yanında konular hakkında paylaştığı sayısız ipucu ile bizlere çok destek olmuştur. Dağıtılan kaynak kitapların olumlu etkilerini… Devamı İçin Tıklayınız.
İngilizce kursuna başlayalı çok yeni olmasına rağmen hocamız ve sınıf arkadaşlarımız ile oldukça sıcak bir ortam sunduğunuz için teşekkürler. Umarım aynı pozitif ortam kur sonuna kadar devam eder.
Kaynakların yeterli olduğunu düşünüyorum. Öğretmenlerin gayret ve becerileri ve test tekniği hususunda hakimiyeti de yeterli olmakla birlikte, sınav süreci için hazırlanmış olan hakimiyeti de yeterli olmakla birlikte, sınav süreci için hazırlanmış olan plan ve programın sınava hazırlık tarihinin başlangıcından sınav… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’e yaklaşık olarak 9 aydır eğitim almaktayım. Kursuna geldiğim ilk günden buyana ilk günki heyecanla ingilizceyi devam ediyorum. Kaza geçirmeme rağmen kırık belim ve alçılı ayağım ile eğitim almaya geldim. Burada olduğum için mutluyum 🙂 🙂 🙂
Just English’te yaklaşık 1 yıldır aldığım eğitimden oldukça memnunum. Hocaların, derslere ve öğrencilere gösterdikleri özen memnun olmamdaki ve hatta kursa gelişimin başlıca sebeplerinden… Bu nedenle Just English kadrosuna teşekkürler.
Kurumunuzdan çok memnunum. Öğretmenleriniz ve çalışanlarından çok memnunum. Teşekkürler…
Kursa daha yeni başladığımız için herhangi bir görüş bildiremem. Fakat öğretmenimizin ilgisine teşekkür ederiz.
Yabancı dil günümüzde çok önemli olduğu için iyi bir araştırma yapmam gerekiyordu ve yaptığım detaylı araştırmalar sonucunda Just English’ i buldum. Just English ile çalışan güçlü medyatik isimleri görünce görüşmeye karar verdim. İlk önce telefon ile sonra yüz yüze görüştüm… Devamı İçin Tıklayınız.
İsmi;Just English; ama burada sadece ingilizce yok ; burada ister kantinde ister sınıfta sohbet edebileceğiniz çok keyifli öğretmenler var . Burada sıkılmanıza izin vermeyecek kadar cok aktiviteler var Disco var, Beyaz Show var, piknikler var, şiir dinletileri var ve hatta… Devamı İçin Tıklayınız.
Okul yönetimi ve öğretmenlerimiz ile ilgili sıkıntımız yoktur. Öğretmenlerimiz yeterli düzeydedir ve her sorunumuzla ilgilenmektedir. Pre-intermediate sınıfıyız.Saygılarımla…
‘Just English’te Rusça sınıfına 7 aydır mutlulukla devam ediyorum. Öğretmenimizin iyi bir eğitmen olması ve kurs yönetiminin öğrencilere danışarak, onların ortak ihtiyaçlarına en uygun ders programını belirlemesi beni buraya çeken en önemli etkenlerdir. Size de tavsiye ederim.
Derslerimiz, hocalarımız ve bu kurumun eğitimi mükemmel. harikadır. Okullarda aldığım dil eğitimine rağmen burada aldığım dil eğitimiyle kendimi çok geliştirdim. İngilizce öğrenmeme ve korkumu yenmemi sağladı ve İngilizceyi rahatça öğrenmeye başladım. Hocalarımızın anlatımı ve bize davranışı İngilizceyi öğrenmemizde yardımcı oluyor…. Devamı İçin Tıklayınız.
Hocaların hepsinden memnunum. Hepsi deneyimli, cana yakın, eğlenceli hocalar. Dersler zevkli geçiyor. Her gün yeni kelimeler öğrenmemiz amacıyla mesaj gelmesi güzel bir şey.
Kurumunuzda YDS sınıf öğrencisiyim. Yaklaşık 3 ay önce birçok tereddüt ile beraber öğrenciniz olmaya karar vermiştim. Bu süre boyunca tüm çalışanların güler yüzü, anlayışı, ilgisi sayesinde keyifli bir dönem geçirdim. Hocama ve tüm çalışanlara Teşekkür Ediyorum.
Sınıfımızdan, hocamızın ders işleyişinden verdiği bilgilerden gayet memnun olup böyle kaliteli hocalarla ders işlemekten gayet mutluyum.
YDS kursunda umduğumdan fazlasını buldum. Eğitmenlerin bu konuda yetenekli ve tecrübeli oldukları çok açıktı. İki eğitmenimiz de kursiyerlerin başarılı olması için elinden geleni yaptı.
YDS hazırlık eğitimi hızlandırılmış program olmasına ve gün içindeki iş yüküme rağmen beklediğimden daha faydalı oldu. Bizim bir aile olduğumuzu hissetmek çok güzel. Hocalarımız gayet doğru bir tercih olmuş. Değişiklik insanı zinde tutabiliyor. Keşke biraz daha çalışabilecek zaman ve gücüm… Devamı İçin Tıklayınız.
Toefl sınavına çalışmaya başlamadan önce 90 puan hedefliyordum. Daha ilk denemem de 2,5 ay Just English Toefl kursuna devam ettikten sonra 102 sonucunu elde ettim. Bunda ders saatleri dışında bilgisayar programlarını kullanmama izin ve ek speaking dersleri veren Just English’in… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’te başladığım Elementary sınıfında İngilizceyi severek sınıfımla beraber çok eğlenceli dersler geçirdik. Herkes derse katılarak bu daha eğlenceli hale geldi.Y. Hoca sayesinde İngilizceyi severek daha çok ilgi duymaya başladık.İlk başta derslere gelmek istemezken geldikçe daha çok sevdim.Bize İngilizceyi sevdiren… Devamı İçin Tıklayınız.
Çok verim aldığım bir kurstu. Diğer kurslara göre öğrencilerle çok daha fazla ilgileniyorlar.Öğrencilerin memnuniyeti için ellerinden geleni yapıyorlar. Dersler çok verimli ve akıcı şekilde geçiyor. Telefonumuza gelen kelime mesajları kelime öğrenmemiz için çok faydalı oluyor. Diğer kurslardan çok daha verimli… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Nilüfer Şubesi öğrencisiyim. Derslerde ve ders sonrasındaki takip, hem öğrencinin hem de eğitmenin işini kolaylaştırıyor. Derslerde, konuşma zamanları herkes için odaklanmayı arttırıyor. Sınıfların kalabalık olması ise öğrenmeyi maksimuma çıkaran bir diğer avantaj… Ders dışında online eğitim her seviyeden… Devamı İçin Tıklayınız.
Öncelikle, bu kurumun öğretmenlerinin ilgisi ve bilgisi beni çok etkiledi ve alt yapımın oluşmasında çok büyük katkıları oldu. İngilizce öğrenmek isteyen arkadaşlara ilk tavsiye edeceğim kurs.
Justenglish bünyesinde yenilikçi bir eğitim anlayışıyla dil eğitimi yapılmakta ve bu beni çok etkiledi. Çalışanların ve eğitmenlerin güler yüzlü olması tercih sebeplerim arasındadır. Eksik konularımızın telafi ediliyor olması farklı aktivitelerle eğitimimizin desteklenmesi de farklı bir faktör. Her gün kelime mesajları… Devamı İçin Tıklayınız.
Çalışanlardan ve hocaların güler yüzlülüğünden oldukça memnun kaldım. Öğrendiğim dili, günlük hayatımda rahatça kullanabileceğimi düşünüyorum. Almanca’ya olan ilgim, bilgim ve becerim arttı. Just English Kurumu çalışanlarına ve hocalarına ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum.
Just English Ataköy Şubesi’nden gerek eğitim, gerekse güler yüzlülük açısından çok memnunum. Dersler, eğlenceli bir biçimde, gayet akıcı geçiyor. Motivasyonumuzun artmasında etkileri çok büyük… Arkadaşlarıma tavsiye ettiğim bir yer. Burada eğitim almaktan gayet memnunum. Eğitim açısından da, hizmette güler yüzlülük… Devamı İçin Tıklayınız.
Arkadaşımın tavsiyesi üzerine kursa yazıldım. Sınıf mevcudunun az olması hem derse konsantrasyonumuzu artırdı hem de hocamız daha etkili ders işledi. Kaynaklar ve verilen dökümanlar sınava hazırlanma aşamasında bizlere çok yardımcı oldu.
JUST ENGLISH Bursa şubesinde YDS eğitimine katılmaktayım. Kurs hocam G.Ç Hocamızın dersteki performansından, birikiminden bilgilerini aktarma becerisinden memnunum.Kanaatim son derece olumludur.İlgililerin bilgisine sunarım.
Merhabalar…Just English e tavsiye üzerine geldim ve kapıdan girdiğim anda ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım..İdari kardonun sıcaklığı ve ilgisi,hocaların arkadaşça yaklaşımları ve akıcı anlatımları ile kendinizi çok rahat ve güvende hissedeceğiniz,sıkılmadan,eğlenerek öğreneceğiniz bir kurum JUST ENGLISH..
Just English; Yeni başladım şu an için bir sıkıntı yaşamıyorum. Haftasonu grubu için saatler işleyiş uygulama gayet iyi ve verimli geçiyor.
Kurumunuzda aldığım eğitimime hala devam etmekteyim. Öğretmenlerin ve yönetici kadrosunun işlerini severek ve isteyerek yapması oldukça iyi… Hocalarımızdan da oldukça memnunuz. Bu durumdan dolayı Just English’e teşekkür ederim.
Merhaba 10 şubat 2014 tarihindn itibaren Just English Şirinevler şubesinden eğitim göremekteyim. Gerek eğitmenlerimiz gerekse kurs ortamımızdan çok memnun olduğumu belirtmek isterim. Eğitim süresince yada dışında idari departmanda çalışan yetkili arkadaşlar her konuda yardımcı olamktalar ve güler yüzlüler. Genel olarak… Devamı İçin Tıklayınız.
Justenglis, yds’de oldukça iyi bir kurs, gerek sağladıgı kaynaklar açısından, gerekse öğretmen kalitesi açısından güvenip gidebileceğiniz bir kurs, sınav için gereklikonuları, stratejileri ve kelimeleri ögrencilerine sağlıyor. Eger kursta ögrendiklerinizi çalışırsanız, başarısız olmanız mümkün değil.
Bir arkadaşım vasıtasıyla bu kuruma başladım.İlk önce korkularım vardı.Fark ettim ki gereksiz korkularmış çünkü IELTS sınıfına başladığım anda hocaların tecrübeleri bana aktarmasıyla kendimi rahatlamış hissettim.Ayrıca teknikleriyle IELTS sınavında hedeflediğim puanı alacağıma inanıyorum.Ve kendimi sınava hazır hissediyorum.Bu vesileyle Just English’e çok… Devamı İçin Tıklayınız.
Gerek dersler, gerek ders dışı aktiviteler (speking club, reading club vs.) gerek personelinin güler yüzü ve ilgisi sebebiyle memnun kaldığım bir kurum Just English. Öğrencilerin sorunları ve istekleriyle yakından ilgilenmeleri de, ayrıca rahat hissettiriyor.
Merhaba ben Emre Taşdemir. 1 yıldır Just English’de eğitim görüyorum. Çok düzenli olarak gelemesem de geldiğim zamanlarda hep güler yüzlü insanlarla karşılaşıyorum. En önemlisi bu bence. İngilizceyi size sevdiriyorlar. Memnunum aldığım ilgiden dolayı. F. hocam çok iyi ders anlatıyor ve… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English güleryüzlü ve gerçekten işini bilen bir ekipten oluşuyor. Bu zorlu TOEFL’a hazırlık sürecinde bize çok büyük katkıları olan artık bir aile, dost gibi olduğumuz, esprilerle dersi daha zevkli hale getiren J.’yi M’i ve S’i sonsuz teşekkürler ediyorum.Umarım TOEFL… Devamı İçin Tıklayınız.
Bu kurumun daha önce reklamlarını gördüm ve internet üzerinden araştırdım.İyi bir eğitim kurumu olduğunu yorumlardan görünce yüz yüze görüşmeye ve bilgi almaya gittim.Çok iyi ve sıcakkanlı insanların çalışıyor olması ve güler yüzlülükleri, çalışma programları ve kur bittiğinde ingilizce konuşma garantisi… Devamı İçin Tıklayınız.
Yaklaşık 1 yıldır Eğitim Kurumunuzda İngilizce Eğitimi almaktayım. Bu geçen zamanda Eğitim stratejinizi kurum olarak beğeniyorum. Hocamızın gayretini ve bilgisini ders anlatma şeklinden ve yaklaşımından dolayı takdir ve teşekkür ederim.
Just English YDS İngilizce eğitmenine çok teşekkür ediyorum. Bu kadar kısa sürede sınava ancak bu kadar hazırlanılabilinir. Eğitimde eksik bulduğum bir kısım yok. Sadece zaman kısıtlı olduğu için hızlı konuları işlememiş konuları algılamamızı zorlaştırıyor. İyi çalışmalar.
Just English Nilüfer Şubesi öğrencisiyim. Öğretmenlerin ilgi ve takibinin yüksek olduğunu düşünüyorum. Derslerde sürekli sohbet etmek ve öğretici odaklı ders işlenmesi İngilizce konuşabilmem için oldukça faydalı. Kursa başlarken beklediğim ilgiyi ve hoca kalitesini bulduğumu söyleyebilirim.
Hedefim İngilizceyi açık bir şekilde konuşmak. Bu kursa başlayalı daha 5 hafta oldu ama bana şimdiden çok şey katmaya başladı. Ve eminim ki kur bitince de akıcı bir şekilde konuşabileceğim. İyi bir İngilizce kursu araştıranlara gerçekten tavsiye ederim. Hocaların öğrenciler… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’i zorlu ve uzun bir arayıştan sonra buldum. Bu kursa da diğer görüşmeye gittiğim kurslar gibi olacak diye bir ön yargıyla görüşmeye gitmiştim, ancak Şirinevler ubesi’ne adım atınca bütün fikrim değişti. Öğrencilere ticari bir kaygıyla yaklaşmayan, son derece samimi… Devamı İçin Tıklayınız.
JustEnglish bence sıkılmadan ,eğlenerek İngilizce öğrenebileceğiniz muhteşem bir yer.
Merhaba, ben Just English Nilüfer şubesinde YDS öğrencisiyim. Kursun kesinlikle katkısı olduğunu düşünüyorum. YDS süreci boyunca verilen bu kaliteli eğitimi tüm YDS’ye hazırlanacak olan öğrencilere tavsiye ediyorum. Kursun, YDS hocama vermiş olduğu tüm emeklerinden dolayı ne kadar teşekkür etsem azdır…. Devamı İçin Tıklayınız.
Justenglish çok samimi bir ortamda eğlenerek dil öğrenme fırsatı veriyor. Özellikle öğretmenlerimiz son derece özverili ve yoğun ilgi gösteriyorlar. Öğretmenlerimizden her konuda cok memnunuz.
“Toefl sadece ingilizceyi degil sabirlari da test eden zorlu bir surec. Bu surecte Just English ailesi, gerek idaresi gerekse egitmenleriyle en iyi sekilde yanimda olmasalardi 2 ay gibi kisa bir surede istedigim puani almam oldukca zor olurdu. Tesekkurler Just English,… Devamı İçin Tıklayınız.
Sevgili Just English; Öncelikle bu kurumunuz kadar temiz sayfayı bana ayırdığınız için teşekkür ederim. Hocalarımız da en az bu kurum kadar pırıl pırıllar. Kantindeki F. ablamızdan danışmadaki arkadaşlara kadar herkesten memnunum. Aldığım eğitim, yaptığım ödemenin kat kat üzerinde. Teşekkürler.
TOEFL denilince ilk akla gelecek isim Just English olmalı! Yaptığım kurs araştırma sonuçlarında Just English’i seçtim.Eğitim süresince bu seçimimin ne kadar doğru olduğnu gördüm. Eğitmenler konularında uzman kişiler. TOEFL tekniklerini en iyi şekilde öğretip bolca materyalle pekiştirme imkanı sağlıyorlar.Just English… Devamı İçin Tıklayınız.
Merhabalar, ben kurumunuzda 3 aydır eğitim almaktayım. Bu süre içerisinde karşılaştığım yöneticilerin öğrencilerine karşı olan ilgilerinden memnuniyet duymaktayım. Kurumunuzdaki çalışanların ilgisinin yanısıra hocalarında sağlamış olduğu manevi destek ve ilgiden çok memnunum. Ders ortamının çok samimi ve eğlenceli geçmesini hocaların bize… Devamı İçin Tıklayınız.
Kursa yeni başladığım için henüz net bir düşüncem oluşmadı. Öğretmenimizin anlatımından ve ders işleyiş düzeninden oldukça memnunum.
Justenglish’de eğitim almaktayım. Hocalarımız bize içten ve samimi davranmaktadır. Dersler gayet verimli ve faydalı geçiyor. Sınıfça seviyemizin yükseldiğini düşünüyoruz. Ders işleyiş biçimi sayesinde konular akılda kalıyor.
Güler yüzlülüğünüz, yardım severliğiniz, saygınız, çalışma disiplininiz, her akşam geç bir saat olsa dahi bizleri hoş karşıladığınız ve aynı şekilde uğurladığınız, kaliteli eğitimci seçiminiz ve kısa bir sürede yepyeni bir yabancı dil öğrenebilmemi sağladığınız için sizlere çok teşekkür ederim. Ben… Devamı İçin Tıklayınız.
Merhabalar,just english’ten askerlıgım dolayısıyla sadece 1 kur eğitim alabildim döndüğümde devamı gelecek :)) burada öğrendiklerim ,yaşadıklarım,kurduğum arkadaşlıklar bana bir ömürboyu yeteceğinden eminim.Sevimli,içten hocalarımız sayesinde eğlenceli bir şekilde pekiştirdiğim ingilizceyi unutmam mümkün değil.Hocalarıma çok teşekkür ederim verdikleri mükemmel eğitim için.Bu hocalarla… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’i gerçekten çok seviyorum. Geldiğimden beri öğretmenleri, yetkilileri çok sevecan ve çok iyidavranıyorlar. Buraya gelipte burayı sevmemek mümkün değil.Kısaca herşey mükemmel.
Dersler çok verimli geçiyor. S. Hoca’yla eğlenceli ve verimli bir şekilde İngilizce öğreniyoruz.Grup seviyesi ve durumu göz önüne alınarak konu bazında ilerliyoruz. Sabrı ve ilgisi için çok teşekkürler.Kurumun her gün gönderdiği kelimeler çok iyi oluyor. Her gün kelime defterine kelime… Devamı İçin Tıklayınız.
JUST ENGLISH Bursa şubesi YDS sınıfı öğrencisiyim. Hocamız G.Ç. İLE BERABER Ocak ayında derse başladık derse başladığım ilk günden itibaren bu kurum ve hocaların ne kadar özverili olduğunu ve öğrenci başarısını ön planda tuttuğunu farkına vardım. Kursa geldiğimde birçok konuda… Devamı İçin Tıklayınız.
JUST ENGLISH benim gittiğim ilk kurs ve tercih ettiğim için mutluyum. Burada bir ev havası var yani herkes çok içten ve sıcakkanlı. Sınıflar hiç kalabalık değil ve dersler çok eğlenceli ben okulda ve dışarıda İngilizceyi sevmeyen ve hayatım boyunca yapamayacağımı… Devamı İçin Tıklayınız.
1 aydır Just öğrencisiyim. Sınıfa girdiğim ilk andan beri hocaların gösterdikleri güler yüz ve verdikleri pozitif enerji ile dersler çok verimli geçiyor. Gerek hocaların yanında getirdiği ek materyaller gerekse anlatım şekliyle dersler daha verimli daha sağlıklı pekiştiriyorum. Hocaların güler yüzü… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English ile olan 5 aylık eğitimim boyunca çalışan personelin gerek güler yüzlü gerekse samimiyeti ayrıca problemlere çözüm üretme çabası beklediğimden çok daha iyiydi. Hocalarımızın eğitim vermedeki başarısı takdire değerdir. Just English ailesine katıldığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Teşekkür… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’i internetten araştırdım ve kayıt yaptırdım. Kursa başlarken neyle karşılaşacağımı bilmiyordum. Lakin gerek hocalar gerekse de eğitim sisteminden çok memnunum.
Just English Genel Müdürlüğüne, Yaklaşık 1 senedir Just English eğitim kurumda ders alıyorum. Gösterilen ilgi, alaka için sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Hocalarımızın ve eğitim departmanının güler yüzlü oluşu bizlerin öğrenimini destekleyen en önemli nedenlerden olduğunu söyleyebilirim.
Just English’te 100 saatlik yoğunlaştırılmış IELTS programına katıldım. Hocaların disiplinli çalışmaları, verdikleri muhteşem taktikler ve bizlere olan sonsuz destekleri sayesinde 6,5 puan aldım. Bu puan sayesinde istediğim kurumun sınavına girmeye hak kazandım. Sevgili Hocalarıma ve onları bünyesinde bulunduran Just English’e… Devamı İçin Tıklayınız.
B. Hoca ve A. Hoca’nın derslerinden çok memnunum ve hiçbir şikayetim yok.Çok eğlenceli ve verimli ders anlatıyorlar
Öncelikle S. hocamızın güler yüzü ve konuya hâkimiyeti, ders devamlılığını, derslerin daha eğlenceli geçmesini ve girdiğim sınavlarda başarılı olmama katkı sağlamıştır. S. Hocama bu sebepten dolayı çok teşekkür ederim.Kursun da ders süresince ve ders sonrasında sağladığı etkinliklerden ve bunlardan faydalanabiliyor… Devamı İçin Tıklayınız.
Kurumunuz olan JustEnglish’te YDS kursuna katıldım. Eğitmenimiz dersleri anlama odaklı ve kolay yollarla soru çözme taktikleriyle anlattı. JustEnglish’ten çok memnun kaldım ve kurumunuza başarılar diliyorum.
Kurumunuzun bana sağlamış olduğu iki aylık eğitim sürecinin bundan sonra gireceğim tüm sınavlar için temel dayanak olacağı kanaatindeyim. Bu sebeple bana göstermiş olduğunuz yakın ilgiye çok teşekkür ederim. Deneyimli hocalarınızın bundan sonraki planlarım için kurumunuzu seçmemde etkisi kesinlikle olacaktır. Başarılarınızın… Devamı İçin Tıklayınız.
Ben 43 yaşındayım ve 10 yaşındaki kızımla beraber Just English’te eğitim alıyorum. Yaklaşık 4 aydır eğitime devam ediyoruz. Kendimizi çok geliştirdik. Gerek ben, gerekse kızım hem eğitmenlerden hem de personelden çok memnunuz. Kaliteli ve samimi öğretmenler sayesinde sorunsuz ilerliyoruz. Çok… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Kurumuna, Ben pre-intermediate seviyesinde olan bir öğrenciniz olarak gerek öğretmenlerimizden gerekse çalışan arkadaşlarınızdan çok memnunum.Burada olduğum her gün için ayrı bir memnuniyetim bulunmakta.Öğretmenlerimin, çalışanların insanlarla olan münasebetine hayranım.Güleryüzün, tatlı dilin, samimiyetin eksik olmadığı bu kurumda bulunan herkes çok… Devamı İçin Tıklayınız.
3 Kurdur devam ettiğimiz Just English’ten son derece memnunuz. Özellikle yabancı hocalarımız J. Ve J gerçekten çok iyi. Dersler çok eğlenceli geçiyor. Ö. hocayıda unutmamalıyız. Bizde emeği çok fazla. Bize ingilizceyi sevdiren kesinlikle odur. Just English ailesine çok teşekkür ederiz…. Devamı İçin Tıklayınız.
16 Yaşlarında olan ikiz kizlarima TOEFL için kurs araştırması yapar iken internet üzerinden JUST ENGLISH reklamlarina rastladim.Referansları ve öğrenci görüşlerini okuduktan sonra JUST ENGLISH ile temasa gecip kızlarımı TOEFL kursuna kaydettirdim. Bu kursa kayıt aşamasındaki amacim kizlarimin TOEFL nasıl çalışılır… Devamı İçin Tıklayınız.
Dersler çok akıcı. Öğretmenler ve öğrenciler arasında iletişim çok samimi.Derste tam bir arkadaşlık ortamı var. Hocanın öğrencilerle olan ilişkileri çok iyi. Hocalar oldukça tecrübeli ve alanlarında uzman arkadaşlardan oluşuyor.