Genel İngilizce Kursu Referansları, İngilizce Kursu Referansları
Sınıfımızdan, hocamızın ders işleyişinden verdiği bilgilerden gayet memnun olup böyle kaliteli hocalarla ders işlemekten gayet mutluyum.
Just English Nilüfer Şubesi öğrencisiyim. Kursa başlayalı çok uzun bir zaman olmamasına rağmen gördüğüm ilgiden, derslerin gidişatından, öğretmenlerimden çok memnunum. İngilizceyi öğrenmek için gösterdiğim çabanın Just English ile daha da iyi olacağının farkındayım artık. Bu 3 haftalık süreçte güler yüzlerinin… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Kurs Merkezine; YDS hazırlık dönemi Ocak-Nisan 2014 safhası öğrencinizim.Kurs dönemi öncesi gerek hocalarım gerekse idari kadroda görevli arkadaşların ilgi ve anlayışından çok memnun oldum.Dersler dışında olan insani yaklaşımların ve dayanışmanın yüksek seviyede olduğu Just English ‘i kutluyorum.
Just English Grubundan, Öğretmenlerimizin sabrından, özverisinden, bilgilerinden ve ilgisinden en iyi şekilde yararlandığımı düşünüyorum. Sınıf içindeki uyumluluğumuz hepimizin seviyesinin eşitliği, aynı sınıfta farklılıkların olmaması gerçekten şanslılığımızdan… Sınıf içinde yardımlaşmamız, sadece İngilizce değil, birçoğumuz öğrenci olduğumuz için okulumuzda da yardımcı oluyor…. Devamı İçin Tıklayınız.
Öncelikle; Bu kursa en baştan başlayamadığım için üzgünüm. Okulumun geç bitmesinden dolayı biraz geçikmeli geldim “ Just English”e… Burayı bir hocamın vasıtasıyla duydum, kesinlikle istediğim puanı yakalayacağımı söyledi. İyi ki de böyle demiş. Etüt derslerime giren hocalarımda yardımcı olmaya çalıştılar… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’e başlarken açıkçası biraz tereddüt yaşadım. Bilirsiniz, İstanbul gibi kalabalık ve gelişmiş bir şehirde hangi kursun size fayda sağlayacağını, bütçenize ne kadar uygun olacağını araştırmanız neredeyse imkânsızdır. Ben Just English’e tavsiye üzerine geldim. Bir kuruna katılma imkânım oldu, lakin… Devamı İçin Tıklayınız.
Elementary seviyesinde olan öğrencilerinizdenim. Kursa amcamın referansı ile gelmiştim ve umduğum gibi beklentilerimi karşıladı. Benim için eğitim yeterli olduğunu düşünüyorum. Hocalarımız M. ve F. çok iyiler ve derslerde çok iyi anlatıyorlar. İlk başladığımda konuşamıyordum fakat daha 1 buçuk ay oldu… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English dil kursunda eğitim görüyorum. Elementary sınıfınfayım. Öğretmenlerimi çok seviyorum ve her iki öğretmenimde konuları çok iyi anlatıyor.
Just English’te yaklaşık 1,5 aydır eğitim alıyorum. Sürekli güleryüz ile karşılanmam, çalışanların ilgisi beni motive ediyor. Benim yoğun çalışmama rağmen ders saatlerimin ayarlanmasında yardımcı olanları ve sürekli takip içerisinde olmaları bana kendimi iyi hissettiriyor. Just English’te olmaktan çok mutluyum ve… Devamı İçin Tıklayınız.
İstanbul’da daha önce başka bir kurs merkezinin toefl kursuna gitmiştim ancak yeterli puanı alamamıştım. Daha sonra işim dolayısıyla Bursa’ya taşındım ve Bursadaki tek ielts kurs merkezi olan Justenglish’e başvurdum. J. hocanın sayesinde 2 ay gibi kısa bir sürede benim için… Devamı İçin Tıklayınız.
İngilizce macerama Just English ile başladığım için şanslı hissediyorum. Çünkü kursa ilk girişteki personelden tutun da, hocalarımız, tüm çalışanlar güler yüzlü ve içten insanlar. İlk kursa başladığımda İngilizce seviyem pek de iyi değildi. Şimdi ise başladığım zamana nazaran daha ileri… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English ile IELTS hazırlık kursu aldım. Kurs öğretmenim muhteşemdi. Sınavı verdikten sonra sınıfta çözülen örneklerin, sınava nekadar uygun olduğunu farkettim. Hocama iyi niyeti, disiplini ve özverisi için teşekkür ediyorum.
Hocaların hepsinden memnunum. Hepsi deneyimli, cana yakın, eğlenceli hocalar. Dersler zevkli geçiyor. Her gün yeni kelimeler öğrenmemiz amacıyla mesaj gelmesi güzel bir şey.
Özel eğitim kurumlarında karşılaştığım disiplin sorunuyla burada karşılaşmamak sanırım TOEFL sınavında başarılı olmamda en büyük etkendi.Lakayit olmayan ama aynı zamanda sıcak bir ortam sağlayan deneyimli öğretmenlere ve sıcakkanlı çalışanlara teşekkür ederim. S. Hanıma beni tüm gıcıklığıma rağmen buraya kazandırdığı için… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Pendik şubesinde eğitim alıyorum. Ders almakta olduğum T.’nin dersine yaklaşık ilk kurdan beridir giriyorum ve çok memnunum. Bize çok şey kattığını düşünüyorum. Ders anlatımı istediğimizde geri tekrar yapmalarıyla konuyu bize en iyi şekilde anlatmış bulunmaktadır. Hocamızın her derse… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Eğitim Kurumunda eğitim aldığım zaman diliminde öğretmenlerin yaklaşımları, pozitifliği ve çalışanların ilgisi dolayısıyla; ayrıca ek olarak, davet ettikleri konuşma sınıfı ve 23 Nisan etkinlikleri için Just English ailesine teşekkürler.
Generally this place giving the most complex and easy to get type of education in İstanbul (and possibly whole TR). Exactly cared and me and my groupmates has never encountered a major issue whatsoever since the beggining of classes. Hope… Devamı İçin Tıklayınız.
JUST ENGLISH Bursa şubesinde YDS eğitimine katılmaktayım. Kurs hocam G.Ç Hocamızın dersteki performansından, birikiminden bilgilerini aktarma becerisinden memnunum.Kanaatim son derece olumludur.İlgililerin bilgisine sunarım.
IELTS sınavı için kursunuzdan almış olduğum 2,5 aylık yoğun program, özellikle yabancı eğitmenlerle sıfır Türkçe eğitim yapıldığından bana çok yardımcı oldu. Dokümanter araçlardaki seviye de yüksek idi. İlk sınavımı kazanamasam da, bu kursun bana katkısını inkar edemem. Sınava hazırlanacak arkadaşlara… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English tek kelime ile en iyi destek; online kelime dersleri,sanal sınıfları, kişiye özel çözümleri ve konusunda çok iyi İngilizce eğitiminde deneyeimli hocaları ile bulunmaz bir fırsat. Just english ile eğitim aldığımız için çok şanslıyız. Materyal konusunda hocalarımızın desteği yüksek…. Devamı İçin Tıklayınız.
Just English kurumu öğrencileri mağdur etmemek adına elinden geleni yapmaya çalışmakta. Verilen vaatler en kısa süre içerisinde gerçekleştirilmekte. Hizmeti güler yüzle ve samimi olarak vermekte olup hocalar ile de sıkıntım bulunmamakta. Justenglish ikinci bir aile gibi benim için . Ek… Devamı İçin Tıklayınız.
Kursun kaliteli eğitimi ve deneyimli hocasıyla gerçekten iyi bir eğitim aldığıma inanıyorum.Tabi ki bunun yanında sıcak bir ortamda mevcut.Hocamla istediğim zaman iletişim kurabiliyorum ve anlayamadığımı sorabiliyorum.Bu da daha hızlı öğrenmemi sağlıyor.Hocamızın yabancı olması da bizim için büyük bir avantaj oldu.İlkin… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English ailesine, Kurumdan çok, bir aile niteliği taşıyor. Hareketli, bir o kadar da verimli geçen dersler sayesinde, İngilizceyi basite indirgeyerek, sevdirdiğiniz için çok teşekkür ederiz.
Merhaba ben Emre Taşdemir. 1 yıldır Just English’de eğitim görüyorum. Çok düzenli olarak gelemesem de geldiğim zamanlarda hep güler yüzlü insanlarla karşılaşıyorum. En önemlisi bu bence. İngilizceyi size sevdiriyorlar. Memnunum aldığım ilgiden dolayı. F. hocam çok iyi ders anlatıyor ve… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Genel Müdürlüğüne, Kurstan memnunum. Gerek gösterilen ilgi gerekse derslerin işlenişi gayet güzel. Çok sıcak bir ortam mevcut. Çok doğal ve sempatik insanlar var. Gayet hoş bir yer. Oldukça memnun kaldım. Açıkçası genel olarak kurstan çok memnunum. Bakırköy şubesi… Devamı İçin Tıklayınız.
YDS için ne kadar iyi olduğunu bilerek kayıt yaptırmaya karar verdim. F. hoca kursun kalitesi yanında derse herzman hakim,çok iyi bir eğitmendir. Emeği için teşekürler.
Hocam enerjik anlatımıyla sürekli eksiklerimizi hatırlatarak bizi sürekli cesaretlendiriyor. İletişimi güler yüzlülüğü ile çok mutluyuz. Çok gayretli başarılıdır. Hocamız, yabancı hoca olmasına rağmen seviyemize göre çok iyi anlatıyor ve enerjik. İdari çalışanlardan çok memnunum sorun yaşamadım ilgililerle. Her şey için… Devamı İçin Tıklayınız.
Merhaba, öncelikle Justenglish’te aldığım derslerden memnuniyetimi bildirmek isterim. Öğretmenlerimizin dersteki ilgisinden ve özellikle Just English eğitim danışmanlarına ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Diğer seviyelerde görüşmek üzere.
Burada çok yol kat ettim.Öğretmenlerim bana cok yardımcı oldular çalışanlar çok güleryüzlü bizlerle her zaman bire bir ilgileniyorlar.
Just English kurumuna sağladıkları güven ve çalışma ortamından dolayı teşekkür etmek istiyorum öncelikle. Kursa başlamadan bir çok araştırmamın sonucunda yaptığım tercihten hiçbir pişmanlık duymadım. Tabii bu hususta ders aldığım Hocalarımın etkisi büyük. Çok yoruldum, bir çok şeyden feragat ederek derslere… Devamı İçin Tıklayınız.
C. Hoca’ya bayılıyorum gerçekten hayranım dersi çok eğlenceli işliyor ve çok güzel İngilizce konuşuyor.Onunla ders işlemek gerçekten güzel ve akıcı.M. Hocamız da çok iyi bir İngilizceye sahip olduğunu biliyorum.
Justenglish yds kursu olarak gerekli dersi ve kaynağı verdigini düşünüyorum. Dersin işlenişi, hocanın üslubu eğitim için yeterli seviyede.
Just English’te yaklaşık olarak 6 ay boyunca toplam 3 kur İngilizce eğitimi aldım. Açıkçası kursa başladığım ilk zamanlarda bazı endişelerim vardı. Bunlardan birisi de elbette herkesin düşündüğü gibi bana ne derece faydalı olacağı hakkındaydı. Ancak Just English gerek profesyonel eğitmenleri… Devamı İçin Tıklayınız.
Ben Just English öğrencisi Melike Yılmaz. Bu kurs sayesinde İngilizce seviyem iyi oldu. Konuşmam anlamam yazmam ilerledi. Kelime bilgim genişledi. Hem Türk öğretmenlerimiz hem de yabancı öğretmenlerimiz çok iyi.
Merhabalar Ben daha önce elementary ve preintermediate ve şimdide uzun bi aradan sonra intermediate sınıfınızdaki öğrencinizim. Vermiş oldğunuz eğitim kalitesinin tartışılmaz olduğunu düşündüğümü sizlere bildirmekten mutluluk duyarım.Ayrca Ders saatlerinizi bu kadar uzun ve aynı hassasiyetle verilmesi daha kalıcı oluyor.Hocalarımızın bizim… Devamı İçin Tıklayınız.
Almış olduğum 3 kur İngilizce eğitiminden memnun kaldım. Eğitim süresince önemli bir gerçek var ki kayıt dondurma ve nakil işlemleri sorunsuzca Just English eğitim merkezi tarafından çözümleniyor.Minnettarlığımı belirtmek isterim.Teşekkürler.
TOEFL mağduruydum. Çıkmazdaydım. Just English’i önerdiler. Sonuç: Hem İBT hem PBT…
IELTS’e yurt dışında üniversite eğitimi almak için girdim. Sınava ilk girişimde başarısız oldum çünkü en az 6,5 almam gerekiyordu. Sınavı ikinci alışımda istediğim puana ulaştım.Kurumun özellikle ofis çalışanlarının büyük kolaylıklar ve esneklikler sağladığını düşünüyorum. Saatlerin, günlerin bana uygun ayarlanmasında, hocalarla… Devamı İçin Tıklayınız.
Diğer sınıfta kursa başlamama rağmen bir hafta kaybım olduğu için şimdiki sınıfımıza gönüllü olarak geçmek istedim. İyi ki de geçmişim. Çok huzurlu ve rahat bir ortamda oldukça faydalı bir eğitim dönemi geçirdiğimi düşünüyorum. Umarım sonuçlarını da olumlu bir şekilde alabilirim…. Devamı İçin Tıklayınız.
5 sene önce Akademik İngilizce imtihanına hazırlanmak için başvurmuştum.Eğitim danışmanlarımızın ilgisi ve hocalarımın hazırlık sürecinde önemli desteğini aldım.Bunun memnuniyeti ile Ielts , Toefl ya da İngilizce’yi öğrenmek isteyenlere tavsiye ediyorum.
07.01.2013 tarihinden itibaren 19:00-21:00 saat’leri arasında YDS G.Ç. Hocanın öğrencisiyimKursa ulaşım yeri olarak kolaylıkla ulaşılabilirliği önemli bir avantaj.Genel olarak binanın fiziki ortamı iyi durumda . Ders işleme konusunda herhangi bir sıkıntı oluşturacak durumla karşılaşmadığı kanaatindeyim.Gerek G.Ç. Hocam gerekse ek ders… Devamı İçin Tıklayınız.
Öncelikle, çok kısa sürmüş olsa da, Just English’de bulunmuş olmaktan çok mutluyum. Hayatımı büyük oranda değiştireceğine inandığımdan, TOEFL belgesini edinmek benim için büyük bir öneme sahip. Bu kursa başlamadan önce, doğru yeri seçip seçemeyeceğim konusunda endişeliydim. Seçeceğim yer hem hesaplı… Devamı İçin Tıklayınız.
Gerek dersler, gerek ders dışı aktiviteler (speking club, reading club vs.) gerek personelinin güler yüzü ve ilgisi sebebiyle memnun kaldığım bir kurum Just English. Öğrencilerin sorunları ve istekleriyle yakından ilgilenmeleri de, ayrıca rahat hissettiriyor.
Kazanmamız da emeği olan ilgisi alakasi ve tecrübeleriyle bizi sınava hazırlayan G. hocama çok teşekkür ediyorum ,diğer öğrencilerin de ondan faydalanarak bu yolda başarılı olacaklarına gönülden inanıyorum.
Just English’te 3 aydır eğitim almaktayım. 3 ay içinde hiçbir sorun yaşamadım, aksine derslerin işlenişi olsun, çalışanların alakası olsun her şey sorunsuzdu. Dersler istediğim saatlere göre ayarlandı. Ders saatlerinin benim için uygunluğu, onlar için daha öncelikliydi. Eğitim departmanı benim isteklerimi… Devamı İçin Tıklayınız.
İngilizceye sıfırdan başlamış bir elementary seviyesi öğrencisiyim. Birebir dersler ile kur başlamadan önce ek ders hocamızla derste göreceğim konular işlendi ve çok faydalı oldu. Öğretmenlerimiz gayet iyi. Birebir dersler bu kurumun diğer kurumlardan öne geçmesini sağlıyor. Birebir dersler hep sürmeli…. Devamı İçin Tıklayınız.
Bu kuruma gelirken çok tedirgindim. Fakat derslerine katılıp, hocamızın ilgisine ve derslerdeki başarısını görünce devam etmeye karar verdim. Rusça eğitim için doğru adres.
Öncelikle dil öğrenmek için tercih ettiğim JustEnglish den çok memnunum öğretmenler ve eğitim danışmanımdan pozitif enerjiler sıkılmadan öğrenebiliyorum ve burayı bir çok arkadasıma öneriyorum. İngilizce eğitimine başlarken ki kaygılarım tamamen yok oldu.
Kursunuzun hafta sonu sabah grubu YDS sınıfı öğrencisiydim. 7 Eylül tarihli sınav sonuç belgemi aşağıda görebilirsiniz. 2014 ilkbahar dönemi YDS’den 50 puan almıştım. Önceki sınava kıyasla paragraflarda, cümle tamamlamalarda ve anlama yönelik olan sorularda daha başarılıydım. B. hocanın öğrencisi olmanın… Devamı İçin Tıklayınız.
Eğitim elemanlarını çok iyi buldum. Just English gerçekten hayatımı değiştirdi. İngilizcem yavaş yavaş gelişmeye başladı. İlk buraya geldiğimde, eğitim elemanlarının güler yüzüyle karşılaştım. Burası bana çok samimi geldiğinden burayı tercih ettim ve iyi ki de tercih etmişim.
Just English eğitim kurumların da çalışmakta olan S. ve T. öğretmenlerimden oldukça memnunum, güleryüz ve anlayabileceğimiz bir şekilde bizlere ders anlattıkları için hocalar bakımından şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Gayet memnunum.
Just English ailesine, Aile diyorum, çünkü öğretmenler aile sıcaklığı veriyor. Çalışan personel çok ilgili… Böyle bir kurumda ilk defa eğitim alıyorum. Hakkınızda hiçbir şey bilmeden geldiğim halde çok memnunum. Bence her şeyiyle dört dörtlük bir kurum. Başarılarınızın devamını dilerim. İyi… Devamı İçin Tıklayınız.
Bundan 6 ay önce Justenglish’e kayıt oldum eğitime başlarken İngilizce hakkında düşüncelerim vardı ama buraya başladığımda bütün kaygılarımı yendim eğitmenlerden ve çalışanlardan çok memnunum.
Kurumunuzdan toplam 8 kur satın aldım.Justenglish Beşiktaş şubenizden çok memnunum.Gerek hocaların eğitim sistemi gerek kişisel davranışlarından çok memnunum. Kurda memnun olmadığımız bazı noktaları belirttiğimizde geri dönüşleri hemen oldu.Bu sebepten Justenglish’i diğer arkadaşlarıma öneriyorum.
Rakiplerinizi ve sizi uzun süre analiz ettikten sonra kurumunuzdan hizmet almaya karar vermiştim. Geçen zaman içinde almış olduğum kalite eğitim ve güleryüzlü personelinizle kurumunuzu taktir eder, teşekkürlerimi bir borç bilirim. Kuşkusuz dile getiririm ki kaliteli bir dil eğitimi almak için… Devamı İçin Tıklayınız.
İngilizce ve dil öğrenimi her ne kadar kişinin çalışma azmi ve isteğiyle doğru orantılıolsa da; öğreticinin öğrenciyi motive edebilmesi ve öğretme konusunda istekliliği, tüm personelin sıcaklığı, ders ve materyallerin zenginliği ve öğretim metodu gibi birçok kriterin de dil öğrenimini çok… Devamı İçin Tıklayınız.
07.01.2013 Tarihinden itibaren bulunduğum YDS gurubundan sorumlu G.Ç. hocanın sınıf üzerindeki etkisi, dersteki akışkanlığı, konuların kolay anlaşılması için yaptığı dersteki çalışmalardan son derece memnunum.
Ben JUST ENGLISH’E iki senedir geliyorum. Bu sene de burayı tercih etmemin nedeni öğretmen-öğrenci ilişkisinin gayet iyi olması. Öğretmenler öğrencileriyle gerekirse teker teker ilgileniyorlar. Öğrencilerin olmadıkları, kaçırdıkları konular ek derslerle tamamlanıyor.
Eğitime başladığımdan beri Şirinevler Just English’te bulunun tüm kişilerden, eğitim departmanı, satış departmanı ve bilhassa iki değerli İngilizce hocalarımdan çok memnunum. Gerek insan ilişkilerinde gerek eğitimde göstermiş oldukları ilgi ve anlayış için teşekkürlerimi sunarım.
Kurumunuza tavsiye üzerine geldim. Eğitim departmanınızdan çok memnunum. Buradaki arkadaşlar bize çok yardımcı oluyor. Hocalarımızın enerji ve ilgilerinden dolayı büyük gelişim gösterdik. Herhangi bir sorun olduğunda yardımcı olmak için büyük çaba sarf ediyorlar. Her şey için teşekkürler.
Merhaba. Just English’in 2 aylık YDS programı’na katıldım. YDS de 82.5 puan aldım. Şükürler olsun. Sınav rahat bir sınavdı. Kelime bilgisi önemliydi muhakkak. Bu açıdan ben eğitmenime teşekkür ederim. Bize iyi bir kelime hazinesi kazandırdı. Ayrıca sınava yönelik taktikleriyle bize… Devamı İçin Tıklayınız.
Elementary seviyesinde Just English Nilüfer şubede eğitim aldım. Memnun kaldığım için şu anda da devam ediyorum. Hocalarımızla şu an için aramız gayet iyi. Devamında da iyi olmasını umuyorum.Ders dışında da bizi geliştirecek etkinlikler oluşturmanızı istiyorum.İyi çalışmalar.
Kurumunuzda hafta içi akşam İngilizce yoğun programa devam etmekteyim. Eğitmenim C. Hocadır. Eğitmenimizin dersleri oldukça eğlenceli ve verimli geçmektedir. Kendisi konusuna hakim ve azimlidir. Derslerde okuma, yazma, konuşma ve dinleme ağırlıklı yapılmasını olumlu bulmaktayım. Genel olarak kurumunuzdan ve eğitmenlerinizden memnun… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’le internetten tanıştığımda İngilizcem çok azdı ve amacım KPDS’yehazırlanmaktı. Yaklaşık 1 yıllık bir eğitimden sonra bu zor sınavdan istediğim notu aldım. Ama Just English benim için sadece bir eğitim yeri değil. İstanbul’da bir yuvam olduğunu biliyorum. Dostlarım, anılarım, güzel… Devamı İçin Tıklayınız.
Bu kuruma tesadüf eseri gelmeme rağmen çok memnun kaldım. On kişilik sınıflarıyla, öğretmenleri, çalışanlarıyla oldukça kaliteli bir kurum… Herkes, gerçekten İngilizceyi öğretmeye odaklı… Bu kuruma geldiğim için çok şanslıyım. Her şey için teşekkürler.
Just English ailesinde bulunmaktan çok mutluyum. Burada herşey çok eğlenceli iyi ki varsınız.
Just English Beşiktaş şubesi hafta sonu İTÜ Proficiency grubu olarak Just English’te aldığımız iki aylık eğitimin verimli olduğunu düşünüyoruz. Hocamıza da bizi iyi motive ederek bizler için elinden geleni yaptı. Güler yüzlü olması ve işine olan sevgisi insanın derste sıkılmamasını… Devamı İçin Tıklayınız.
“Toefl sadece ingilizceyi degil sabirlari da test eden zorlu bir surec. Bu surecte Just English ailesi, gerek idaresi gerekse egitmenleriyle en iyi sekilde yanimda olmasalardi 2 ay gibi kisa bir surede istedigim puani almam oldukca zor olurdu. Tesekkurler Just English,… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’e; Kurum olarak ilginiz ve güler yüzünüz için tüm öğretmen ve personele teşekkür ederim. Özellikle benim için yoğun ve zorlu geçen YDS yaz programında sabırla ilgi gösteren hocam’a sevgi ve teşekkürlerimi iletmek isterim. Şefkatli ve yardımsever kantinci ablama da… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English yetkilisine; 31 Ağustos 2015 tarihi itibariyle almış olduğumuz intermediate kuru derslerinden memnun olduğumu iletirim. Hocalarımızın dersleri oldukça verimli geçmekte… Bilginize arz ederim. Teşekkür ederim.
Just English’ de derslerimiz benim açımdan güzel geçiyor. Öğretmenimizin sabrından dolayı öncelikle onu kutluyorum. İngilizce bilmeyen ve sevmeyen biri olarak buraya geldim ve burada ön yargımın yıkıldığını düşünüyorum. Her ne kadar İngilizceyi tam olarak öğrenememiş olsam da burada İngilizceye dair… Devamı İçin Tıklayınız.
Nisan ayında haftaiçi TOEFL kursuna gelmiştim. Gerek kurs içeriğinden gerekse hocalardan cok memnun kaldığımı belirtmek istiyorum. Teşekkürler!
I am very happy to attend just English for Toefl class.Teachers are very familiar to Toefl system and they show you what point you should focus on. It is not just English but also system 🙂 When you mix the… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’i TOEFl ve IELTS kursları konusunda yaptığım ayrıntılı araştırma sonucu buldum.Bursa’da şubesi olmasına da son derece sevindim.Gerek öğretmen kadrosu gerekse idarecilerin yaklaşımları ile doğru bir yer seçtiğime eminim.Aldığım eğitimin kendi ülkemde bir yabancıdan olması, bu kişinin sınav sistemine hakim… Devamı İçin Tıklayınız.
I’m Elif from Upper class. I’ve been in “Just English” since Elementary class. When I came here; I knew nothing about English. However now, I have got really sufficient English as you can see. Moreover it’s getting better. I’m really… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’de upper-intermediate ve toefl kurslarında ögrenci oldum. Her iki kursumda da hocaların ilgisi ve dersi işleyiş biçimlerinden çok faydalandım. Derse getirdikleri ekstra materyaller sayesinde birçok farklı kaynaktan bilgi edinme şansım da oldu. Kurs içinde yaptıkları deneme sınavları ve pratikler… Devamı İçin Tıklayınız.
Daha öncede yorum yaptım fakat unuttuğum çok önemli bir konuya değinmek istiyorum o da şu ki Sayın Abimiz Mevlüt Yücesan ve değerli sosyal aktiviteleri bursa şubesine ayrı bir renk kattığını belirtmek isterim. Buda demek oluyorki yeni organizasyonları her zaman bekliyoruz….
Merhabalar,just english’ten askerlıgım dolayısıyla sadece 1 kur eğitim alabildim döndüğümde devamı gelecek :)) burada öğrendiklerim ,yaşadıklarım,kurduğum arkadaşlıklar bana bir ömürboyu yeteceğinden eminim.Sevimli,içten hocalarımız sayesinde eğlenceli bir şekilde pekiştirdiğim ingilizceyi unutmam mümkün değil.Hocalarıma çok teşekkür ederim verdikleri mükemmel eğitim için.Bu hocalarla… Devamı İçin Tıklayınız.
Kursunuzun Şirinevler şubesinde upper-intermadiate eğitimi aldım. Hem eğitmenlerden hem de idari kadrodan çok memnundum. Özellikle H. Hanım’a yardımlarından dolayı çok tşk ederim…
Kurumunuza tavsiye üzerine geldim ve aldığım eğitimlerden, ders veren eğitmenlerimden çok memnunum. Çalıştığım kurumda yabancı dil eğitimi almak isteyen meslektaşlarıma, hiç düşünmeden, kurumunuzda eğitim almaları konusunda referans olacağım. Verilen eğitim ve öğretim için Just English’e teşekkürü borç bilirim.
Kursa daha yeni başladığımız için herhangi bir görüş bildiremem. Fakat öğretmenimizin ilgisine teşekkür ederiz.
Yaklaşık 1 yıldır Eğitim Kurumunuzda İngilizce Eğitimi almaktayım. Bu geçen zamanda Eğitim stratejinizi kurum olarak beğeniyorum. Hocamızın gayretini ve bilgisini ders anlatma şeklinden ve yaklaşımından dolayı takdir ve teşekkür ederim.
İngilizce kursuna başlamadan önce çok kararsız kalmıştım. Fakat Just English’den N. Hanımla görüştükten sonra kararımı verdim ve başladım. Sonra kursumuz başladı sonrasında C. Öğretmenimizle derslerimiz devam etti hala devam etmekte. Başlarken ki korkum nedeniyle beni motive ederek en aza indirgenmiş… Devamı İçin Tıklayınız.
YDS grubu öğrencisiyim. 4 aydır devam eden kursumuda, hocamız D.E çalışmalarından verdiği özverili ve sınırsız çabadan dolayı kurumunuzu tercih ettiğim için memnunum. Beklediğimden daha keyiflii yoğun ve güzel zamanlar gerçirdik. Kursa başladığım ana göre, kendimdeki ilerlemeyi ve değişiklikleri ve en… Devamı İçin Tıklayınız.
Bende büyük korkularla ingilizce kursuna başladım hep fazla para verme ve verdiğim paranın hakkını alamama çekincesi vardı. Kısmet işte Just English’le görüştüm kurs yeni açılıyor dedim bir şekilde başladım ve 2 sene İngilizce kursuna devam ettim. İngilizce artık benim için… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English İngilizce öğrenmem açısından çok yararlı oldu.Daha önceden sevemediğim İngilizceyi sevdirdi.Özellikle öğretmenlerimiz İngilizceyi bize sevdirdi.Sınıf içinde arkadaşlarımızla çok uyumlu olduğumuzu düşünüyorum.Derslerde hem eğleniyoruz hem öğreniyoruz.Ayrıca öğrenciler olarak çok aktifiz.S. Hocamız bizimle çok ilgileniyor ve onu sınıfça çok seviyoruz. Bu… Devamı İçin Tıklayınız.
Katılmış olduğum yds kursundan memnunum. Sınav programına uygun ve sistemin öğrenilmesinde etkin bir öğrenim süreci işleniyor. Öğretmen ilgili, enerjisi yüksek, derslerde oldukça aktif…
My language training is divided into two as before and later from Just English and Julie Loyd. Julie is my teacher in Just English. Actually she was as a friend for us and she has motivated us throughout the course…. Devamı İçin Tıklayınız.
Just English kursuna katıldığım için memnunum.Diğer kursların içinde Just English’i tercih etmekle çok doğru karar verdiğime inanıyorum.Dersleri eğlenerek öğreniyoruz buda kursa devamlılığımızı sağlıyor. Hocamız sabır ve anlayışla tekrar yaparak, konuları anlamamıza vesile oluyor. Bütün sınıf arkadaşlarımızla beraber S.Hocamızı çok seviyoruz.C…. Devamı İçin Tıklayınız.
Geldiğimden itibaren içimde bir İngilizce çalışma isteği doğdu. Hem yabancı he Türk hocalar sayesinde büyük bir ilerleme olduğunu hissettim.
B. Hoca ve A. Hoca’nın derslerinden çok memnunum ve hiçbir şikayetim yok.Çok eğlenceli ve verimli ders anlatıyorlar
Justenglish’e gelmeden önce bir çok kurs araştırmayı düşündüm. Fakat bir öneriyle buraya geldim.Justenglish’in bütün personelleri ve öğretmenleri çok başarılı. Oluşabilecek bütün sorunları çok rahatlıkla çözebiliyorum. Etüt konusunda rahatlıkla istediğim gün ve saate alabiliyorum. Bu konu beni mutlu ediyor. Diğer kurslardan… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Kurumuna, gördüğüm ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ederim. Öğretmen ve eğitim danışmanlarımızın teşvikleri İngilizce öğrenmemize büyük katkı sağlıyor.
Burayı bulmakta ve tercih etmekte hiç zorlanmadım neredeyse tüm english kurumlarını ve kurslarını araştırdım içlerinden en iyi ve en kaliteli, deneyimli ve ne yaptığını bilen bir kurumla karşılaştım. Tüm eğitim boyunca alınacak eğitimlerde yardımcı kaynaklar, içerikler, etütler, birebir etütler ve… Devamı İçin Tıklayınız.
İyi günler. Bu sene sizden Bakırköy şubenizde özel İspanyolca dersi aldım yaklaşık 70 saat. Hocam E.’ydı. Kendisi gerçekten çok eğlenceli ve öğrenciyi derse bağlamayı iyi bilen bi hoca. Hangi öğrenci dersi nasıl daha iyi anlıyorsa ona göre teknikler uygulayabiliyor ve… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English YDS 22 sınıfında 2.5 aylık eğitimimde gerek eğitimden gerekse hocalarımızdan gayet memnun kaldım. Hocalarıma katkılarından ve emeklerinden dolayı teşekkür ederim.
İngilizce kursuna gitmeye karar verdiğimde en az 1 yıl tüm kursları araştırdım ve buraya tam üç kere geldim.Aynı şeyleri defalarca sordum ve İngilizceden nefret ettiğimi düşündüğüm için kaydolmamak adına kayıt bürosundaki görevlileri bayağı yordum. Sonra burada karar aldım.Şuan burada başladığım… Devamı İçin Tıklayınız.
Yeni başlayanlar için tavsiye edebilirim. Öğretmenlerimiz sayesinde dersler eğlenceli ve öğretici geçiyor. Teşekkürler.
Öncelikle Just English olarak vermiş olduğunuz eğitim için teşekkür ederim. Nisan ayında girmiş olduğum YDS den 30 civarında bir not almışken bu dönem ki sınavdan 67,5 almam başarımı iki kat arttırdığımı gösteriyor. Tabiki bunun en büyük sebeplerinden birisi sınıf olarak… Devamı İçin Tıklayınız.
Justenglish’in Nilüfer şubesindeki YDS grubu öğrencilerindenim. Hızlandırılmış olan kısa dönemine katılmış olsam da başta hocamızın güler yüzlü ve rahatlatıcı tavırları sayesinde ‘Sınavı geçer miyim bu kadar kısa sürede?’ sorusuna daha az stresli bakar olduk. Bu anlamda hocamıza sonsuz teşekkürler. 🙂… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Center Bursa şubesinde pre-intermediate kurunda başlayıp upper-ıntermediate kuruna kadar gelmiş bulunmaktayım. Son 1 ayım kaldı eğitimimin bitmesine ama ben sevinemiyorum çünkü JUST ENGLİSH ortamının sıcaklığından mıdır, yoksa muhteşem eğitim kadrosundan mıdır bilmem bitmesini istemediğim bir yer burası bunun… Devamı İçin Tıklayınız.