Genel İngilizce Kursu Referansları, İngilizce Kursu Referansları
Just English ile çok zahmetli bir araştırma sonrasında tanıştım. Upper-Intermediate seviyesinden başlamak üzere toplam 3 kur alarak advance seviyesi de dâhil olmak üzere 9ay bu samimi ailenin içinde bulundum. Hafta içi dört akşam işten sonra canımın çıkmış olmasına rağmen, tüm yorgunluğumu unutarak gittiğim, keyifli zaman geçirdiğim bir yer. En büyük endişem İngilizcemin yeteri kadar geliştiremeden oradan ayrılmak olacaktı. Ancak işler hiç de benim düşündüğüm gibi olmadan yüzümün akıyla büyük bir sorumluluğu sorunsuz bitirmenin keyfini yaşadım sayelerinde. Kendilerine ve eğitmenlerine ne kadar teşekkür etsem azdır. Onlarla tanışmış olduğum için çok mutluyum. Eğitmenlerine ve kendilerine her şey için çok teşekkür ederim. Konuşma sınıfının açılmasını dört gözle bekliyorum. Tekrar öğrencileri olmak benim için büyük keyif olacak.
Burada öğrendiğim İngilizce okula büyük katkı sağlayacak. İngilizcemin geliştiğine kesinlikle inanıyorum. Kelime haznem gelişti. Öğrenci Kurumunuzu tercih ederek doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum. Aldığım eğitimden memnunum. Öğretmenlerimizin son derece iyi bir donanıma sahip olduğunu düşünüyorum Just Englısh’in enerjisini seviyorum.
Just English’e geldiğim için çok mutluyum. Hem çok iyi İngilizce öğreniyorum hem de iyi arkadaşlar edindim. Öğretmenlerimden de son derece memnunum, öğrencilerle çok ilgililer.
Ders kitaplarla ve ek kaynaklarla destekleniyor. Buda bilmediğimiz kelimelerin azalmasına fayda sağlıyor. Her hafta yapılan sınavlarla eksiklerimizi gözden geçirmemiz derste sınavda ki hatalarımızın üstünde durulması ile daha hızlı ve temeli oturmuş şekilde ilerleme sağlıyor. Sınıfta herkesin katılması ile daha güzel… Devamı İçin Tıklayınız.
İlk başta Just English’e gelmeden önce büyük bir endişem vardı, çünkü sınavımla ilgili sürekli büyük bir hayal kırıklığına uğradım. Yanlış eğitim almam sonucunda buraya geldim. Daha ilk konuşmada tatmin oldum ve ümidim oldu. Just English eğitim üyelerine teşekkür ediyorum, beni… Devamı İçin Tıklayınız.
Kurumunuzda YDS eğitimi almaktan çok mutluyum. Her bir öğretmeninizle çalışmak çok eğlenceli. Hedeflediğim YDS notuna giden yolun bu kurstan geçtiğine inanıyorum.
YDS için önemli olan konuların hepsini eksiksiz bir şekilde aldığımı düşünüyorum. Kısa bir sürede kendimi hocamız sayesinde sınava hazır hissediyorum. Tüm emekleriniz için teşekkürler.
Just English Bursa şubesi hafta içi sabah intermediate seviyesi öğrencisiyim. Yaklaşık 4 aydır eğitim alıyorum. Kursa geliş amacım üniversiteyi çok iyi dereceyle bitirmeme rağmen İngilizceyi anlayamamam ve önümde büyük bir engel olarak görmem Just English’e gelmeden önce çok kurs araştırdım… Devamı İçin Tıklayınız.
JustEnglish Center ile olan serüvenim bir arkadaşımın ısrarlı tavsiyesi üzerine başladı. Elementary, Pre-Intermediate, Intermediate ve Upper-Intermediate kurlarını başarıyla geride bıraktık. Dört Kur ve Bir Yıl gibi kısa bir zamanda İngilizcemi yadsınamayacak düzeyde geliştirmeme yardımcı oldular. Alışılmış ezberci eğitim zihniyetinin ve… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Kurumuna, Ben pre-intermediate seviyesinde olan bir öğrenciniz olarak gerek öğretmenlerimizden gerekse çalışan arkadaşlarınızdan çok memnunum.Burada olduğum her gün için ayrı bir memnuniyetim bulunmakta.Öğretmenlerimin, çalışanların insanlarla olan münasebetine hayranım.Güleryüzün, tatlı dilin, samimiyetin eksik olmadığı bu kurumda bulunan herkes çok… Devamı İçin Tıklayınız.
Kurumdan eğitim, öğretim ve hocalar açısından her anlamda memnunum. Sistem dört dörtlük işliyor. Hiç bir sıkıntı yok. Geriye dönüp baktığımda “Keşke” değil “İYİKİ” diyorum. Forever Thanks JUST ENGLISH.
Just English’e gelmeden önce çok fazla önyargılarım vardı, çünkü bu teknoloji çağında internetten birçok yorum bulabiliyordum. Kayıt için geldiğimde ofisteki arkadaşlar ilgiyle karşıladı beni. Güler yüzlü ve tatmin ediciydiler ve kısmet deyip kayıt yaptırdım.Şu an elemantary kurunu alıyorum ve öğretmenlerimden… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Ataköy Şubesi’nden gerek eğitim, gerekse güler yüzlülük açısından çok memnunum. Dersler, eğlenceli bir biçimde, gayet akıcı geçiyor. Motivasyonumuzun artmasında etkileri çok büyük… Arkadaşlarıma tavsiye ettiğim bir yer. Burada eğitim almaktan gayet memnunum. Eğitim açısından da, hizmette güler yüzlülük… Devamı İçin Tıklayınız.
Buraya bir arkadaş tavsiyesi ile geldim. Amacım yds’den 70 ve üzeri almak. G. Hocanın derslerinden memnunum. Dersleri akıcı ve canlı anlatmaktadır. Ders zamanlarında çok fedekardır(zaman açısından). Öğrenicinin isteğine her şeyi bırakmayıp öğrenciyi ders konusunda teşvik etmektedir. Başarılıdır.
Just English Pendik şubesinde eğitim alıyorum. Ders almakta olduğum T.’nin dersine yaklaşık ilk kurdan beridir giriyorum ve çok memnunum. Bize çok şey kattığını düşünüyorum. Ders anlatımı istediğimizde geri tekrar yapmalarıyla konuyu bize en iyi şekilde anlatmış bulunmaktadır. Hocamızın her derse… Devamı İçin Tıklayınız.
Her ne kadar hedefim olan TOEFL seviyesine iş yoğunluğum sebebiyle ulaşamasam da. Bu sıcak yuvanın içinde aldığım İngilizce eğitimimin bu yıl başlayacağım; çalışma ekonomisi ve endüstriyel ilişkiler lisans eğitimimde bana çok faydalı olacağına inanıyorum. Bu vesile ile tüm nazımı çekerek… Devamı İçin Tıklayınız.
Kurumunuzdan aldığım eğitim süreci henüz çok az iken geleceğime duyduğum ümit çok fazla. Bunu bana hissettirdiğiniz için çok teşekkürler. Güler yüzlü ve yardımsever personelinizle her hafta sonu pozitif enerji ile doluyorum. Başarılarınızın devamını dilerim.
Just English Alsancak şubesinde YDS kursu aldım. Buradaki çalışanlardan hocalara kadar herkes çok cana yakın ve işlerinde gerçekten profesyonel. Burada olmak her açıdan çok keyifliydi. Sizler için de keyifli ve başarılı bir dönem olacağını düşünüyorum.
IELTS’e yurt dışında üniversite eğitimi almak için girdim. Sınava ilk girişimde başarısız oldum çünkü en az 6,5 almam gerekiyordu. Sınavı ikinci alışımda istediğim puana ulaştım.Kurumun özellikle ofis çalışanlarının büyük kolaylıklar ve esneklikler sağladığını düşünüyorum. Saatlerin, günlerin bana uygun ayarlanmasında, hocalarla… Devamı İçin Tıklayınız.
Kurs özelikle devam ettigim sınıf ve program oldukça başarılı. Gerekli detaylar vurgulanıyor, gereksizleri eleniyor. Teşekür ederim…
Hocam enerjik anlatımıyla sürekli eksiklerimizi hatırlatarak bizi sürekli cesaretlendiriyor. İletişimi güler yüzlülüğü ile çok mutluyuz. Çok gayretli başarılıdır. Hocamız, yabancı hoca olmasına rağmen seviyemize göre çok iyi anlatıyor ve enerjik. İdari çalışanlardan çok memnunum sorun yaşamadım ilgililerle. Her şey için… Devamı İçin Tıklayınız.
Kurumunuz oldukça güzel bir kurum, eğitim, öğretim, hocalar, dersler çok güzel memnunum. Bizimle ilgilendikleri için teşekkür ederim.
Haftasonu Pre-intermediate grubundayım. Kursumdan özellikle de hocalarımdan oldukça memnunum. Bu şekilde giderse aldığım 3 kurdan sonrasını da devam ettirmeyi düşünüyorum
Just English Genel Müdürlüğüne, Öncelikle bu beyaz sayfayı bana ayırdığınız için teşekkür ederim:) Bana ve arkadaşlarıma İngilizce öğretmeye çalıştığınız için teşekkür ederim. Çok doğal çok sempatik insanlarla karşı karşıya bıraktığınız için de ayrıca teşekkür ederim. Langırt gibi eğlenceli aktiviteler sunduğunuz… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English ile olan 5 aylık eğitimim boyunca çalışan personelin gerek güler yüzlü gerekse samimiyeti ayrıca problemlere çözüm üretme çabası beklediğimden çok daha iyiydi. Hocalarımızın eğitim vermedeki başarısı takdire değerdir. Just English ailesine katıldığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Teşekkür… Devamı İçin Tıklayınız.
Hayatımda kesinlikle yapmak istediğim ve her zaman eksikliğini hissettiğim şeylerden birisi de İngilizce öğrenmek ve onu iyi bir şekilde kullanabilmekti. İngilizce sevdası beni bir tavsiye sonucu, Just English ile tanışmama sebep oldu. Almış olduğum 1 yıllık eğitimden sonra İngilizce düzeyimin… Devamı İçin Tıklayınız.
Kurumunuzdan çok memnunum öğretmenlerinizden ve ekibinizden çok memnunum. Bütün ekibe teşekkür ederim.
İngilizce eğitimi aldığım bu kurum, İngilizce dil gelişimime çok büyük katkı sağlamıştır. Speaking clublar, dersler, birebir imkânları öğrenme hızımı arttırmıştır. Eğitim kurumunda isteklerimizle ilgilenilmiştir. Aldığım eğitimden, hocalarımdan ve tüm çalışanlardan çok memnunum.
Yüksek lisans eğitimi için yabancı dil kursu araştırırken, bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Justenglish’e başvurdum. Görüşmeye gelirken aklımda bazı soru işaretleri vardı. Ancak kurs personellerinin güler yüzlü olması, benimle yakından ilgilenmeleri ilk andan itibaren üzerimde olumlu etki yarattı ve kursa yazılmaya… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Mecidiyeköy Şubesi Hakkında; 2014’un Mart ayının başından itibaren TOEFL öğrencisi olarak kursa devam etmekteyim. Özellikle verilen sözlerin tutulduğunu belirtmek isterim. Kayıt sürecinde eğitim danışmanlarının tavsiyeleri ve yönlendirmeleri ile doğru zamanda kursa başladığıma inanıyorum. Kurs sürecinde de bizleri ve… Devamı İçin Tıklayınız.
Yaklaşık bir senedir bu kursta eğitim almaktayım. Öğretmenlerimizin ilgisinden, eğitimlerinden, asistan arkadaşlarımızın güler yüzlü ve yardımsever yaklaşımlarından çok memnunum. Yakınlarıma tavsiye ettiğim bir kurum. JustEnglish’te olmaktan mutluyum.
Okulda öğrendiğim ingilizcemi geliştirmek için geldiğim Just English Bursa daha ilk ders gününden bana doğru yerde olduğum hissini yaşattırdı. Gerek sınıf ortamı, gerekse öğretmenlerin öğrencilerle ilgisi ve en önemlisi Türkçe bilmeyen yabancı öğretmenlerin eğitimleri İngilizceyi en iyi şekilde geliştirmemde yardımcı… Devamı İçin Tıklayınız.
Hocalarımızın ders anlatımları çok iyi, derste konuşmaya adapte olmaya başladık. Hocalarımızdan memnun olup, 2.kurda da devam etmek istiyoruz.
Just English eğitim hayatıma başlayalı tam bir yıl oldu. Buradaki herkesle bir aile gibi olduk. Eğitim danışmanı ve değerli hocalarımız gayet ilgili ve anlayışlılar. Özellikle F. hocamı çok seviyorum. Ben bu kurumu sadece eğitim alabileceğim bir yer olarak görmüyorum. Dertlerimi… Devamı İçin Tıklayınız.
Kendimizi geliştirmek istediğimizde ve hayatımızı devam ettirmek için çalışmak zorunda olduğumuz gerçeğinde her zaman daha iyi adımlar atmak istediğinizde vereceğiniz, bazı radikal kararlarınızda ihtiyacınız olan şartlardan birisidir İngilizce bilmek. Ve bunu eğer sizin verdiğiniz kararlara sizinle birlikte adım atan birisi… Devamı İçin Tıklayınız.
Justenglish bünyesinde yenilikçi bir eğitim anlayışıyla dil eğitimi yapılmakta ve bu beni çok etkiledi. Çalışanların ve eğitmenlerin güler yüzlü olması tercih sebeplerim arasındadır. Eksik konularımızın telafi ediliyor olması farklı aktivitelerle eğitimimizin desteklenmesi de farklı bir faktör. Her gün kelime mesajları… Devamı İçin Tıklayınız.
Hem hocalardan hem çalışanlardan oldukça memnunuz. A sınıfı olarak tüm hocalardan memnun kaldık. Just English ile ilgili olumlu düşüncelerimizi çevremize ileteceğimizi bildiririz.
Burdaki 3. elementary sınıfım ve gerek öğretmenler gerekse ders anlatışları çok güzel ve sınıfla uyumları süper. Ben çok memnunum.
Geldiğimden beri aldığım eğitim ve hocaların ilgileri gerçekten çok hoşuma gitti. Bu memnuniyetimi arkadaşlarıma ve çevreme anlatmaktayım. Yönetimin gösterdiği ilgi ve hassasiyetten gayet memnunum. Temizlik açısından gerek özenin gösterilmesinden de memnun kalıyorum.
Kaliteli eğitimi, güler yüzlülüğü, ilgiyi, eğlenceyi, yüksek motivasyonu bir arada kendisinde barındıran, iyi ki burayı tercih etmişim dedirten yer ”Just English” ile tanıştığım için çok şanslıyım. Hocaların öğretme metotlarıyla İngilizceyi severek eğlenerek öğrendiğiniz gibi kendinizdeki ilerlemeyi gördükçe bu kurumun diğerlerinden… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’te yaklaşık 1,5 aydır eğitim alıyorum. Sürekli güleryüz ile karşılanmam, çalışanların ilgisi beni motive ediyor. Benim yoğun çalışmama rağmen ders saatlerimin ayarlanmasında yardımcı olanları ve sürekli takip içerisinde olmaları bana kendimi iyi hissettiriyor. Just English’te olmaktan çok mutluyum ve… Devamı İçin Tıklayınız.
Çeşitli araştırmaların doğrultusunda iyi referanslar alarak 6 ay önce kursunuza kayıt oldum.Pre Intermediate kurundan başladım. En iyi geçen kurum bu idi. Intermediate ve Upper Intermediate kuru benim için çok hızlı geçti. Gerek kendi iş yoğunluğum gerek farklı hoca değişimlerinden dolayı… Devamı İçin Tıklayınız.
İngilizce öğretmeni adayı olarak, İngilizceyi unutmamak adına ve KPDS notumu yükseltmek amacıyla geldim. Hem KPSS hem de YDS kursuna gidiyorum. Benim için YDS kursu,biraz olsun unuttuklarımı hatırlamak hem de bir nevi eğlence. Hayatım ve mesleğim İngilizce olduğu için pek çok… Devamı İçin Tıklayınız.
Nisan ayında haftaiçi TOEFL kursuna gelmiştim. Gerek kurs içeriğinden gerekse hocalardan cok memnun kaldığımı belirtmek istiyorum. Teşekkürler!
Kursa başladığım ilk gün ingilizcede hiç bir şey bilmediğimi biliyordum, ama şansımı denemek için bu kursa başladım. Kurs boyunca yaptıgımız çalışmalar büyük bir yol katetmeme yardımcı oldu. Hocamızın verdiği reading parçalarını ilk okudugumda hiç bir şey anlamıyordum ve yardım alıyordum…. Devamı İçin Tıklayınız.
Ben JUST ENGLISH’E iki senedir geliyorum. Bu sene de burayı tercih etmemin nedeni öğretmen-öğrenci ilişkisinin gayet iyi olması. Öğretmenler öğrencileriyle gerekirse teker teker ilgileniyorlar. Öğrencilerin olmadıkları, kaçırdıkları konular ek derslerle tamamlanıyor.
JUST ENGLISH deki öğretmenler gerçekten çok iyi. Buraya geldiğimde, ilk önceleriİngilizce konuşmaktan çok korkuyordum. Şimdi ise böyle bir şeyi nasıl düşündüğüme hayret ediyorum! Kurstan son derece memnun kaldım, hocamız ve kurumun yapısını olumlu buldum. Just English’te geçirdiğim zamanlar gerçekten çok… Devamı İçin Tıklayınız.
Eylül ayında Just English Beylikdüzü Şubesi’nde eğitime başladım.Hedefim Ielts’den 6.0 almaktı.Başlarda her ne kadar tereddüt yaşasam da hocamla görüştükten sonra kesin kararımı verdim.Gerek kurum çalışanları, gerekse de en başta hocam saolsunlar hiç yanıltmadılar, hiç üzmediler ve şuan sonsuz müteşekkirim! 19… Devamı İçin Tıklayınız.
İngilizce eğitimini almaya karar verdiğimanda İstanbul’daki bütün ingilizce kurslarını teker teker gezdim.Bütün kursların görevlileri ile görüştüm fakat Just English’de ki sıcaklığı ve ilgiyi hiç bir kursta görmedim. Görüşmemden hemen sonra Just English’e kaydımı yaptırdım.Ve şuan ingilizce eğitimimi burda almaktayım.Derslere girdikten… Devamı İçin Tıklayınız.
1 aydan beri elementary seviyesinde eğitim almaktayım. 1 ay olmasına rağmen çok şey öğrendim. Öğretmenlerimizin güler yüzlü olması ve derse hazırlıklı gelmeleri öğrenme isteğimi arttırıyor. Kurumun temizliği çok güzel. Gerekli ders araç ve gereçleri mevcut. Just English’e teşekkür ediyorum Hepinizi… Devamı İçin Tıklayınız.
YDS grubu öğrencisiyim. 4 aydır devam eden kursumuda, hocamız D.E çalışmalarından verdiği özverili ve sınırsız çabadan dolayı kurumunuzu tercih ettiğim için memnunum. Beklediğimden daha keyiflii yoğun ve güzel zamanlar gerçirdik. Kursa başladığım ana göre, kendimdeki ilerlemeyi ve değişiklikleri ve en… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English yetkilisine; 31 Ağustos 2015 tarihi itibariyle almış olduğumuz intermediate kuru derslerinden memnun olduğumu iletirim. Hocalarımızın dersleri oldukça verimli geçmekte… Bilginize arz ederim. Teşekkür ederim.
Bir çok kurs araştırıp sonunda toelf eğitimimi Just English’te almaya karar verdim.Bu kararımda öncelikle eksiksiz bilgi verip gerekli her konuda yardımcı olan eğitim danışmanlarımızın etkisi vardı.Ama kurs başladığında güzel şeylerin sadece bununla kalmadığını gördüm.eğitim programlarının eksiklerimiz doğrultusunda esnetildiği çok başarılı… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Nilüfer Şubesi öğrencisiyim. Kursa başlayalı çok uzun bir zaman olmamasına rağmen gördüğüm ilgiden, derslerin gidişatından, öğretmenlerimden çok memnunum. İngilizceyi öğrenmek için gösterdiğim çabanın Just English ile daha da iyi olacağının farkındayım artık. Bu 3 haftalık süreçte güler yüzlerinin… Devamı İçin Tıklayınız.
Eğitim elemanlarını çok iyi buldum. Just English gerçekten hayatımı değiştirdi. İngilizcem yavaş yavaş gelişmeye başladı. İlk buraya geldiğimde, eğitim elemanlarının güler yüzüyle karşılaştım. Burası bana çok samimi geldiğinden burayı tercih ettim ve iyi ki de tercih etmişim.
Ben Seattle Washington’dan Filiz… Just English ailesine, bana sağlamış oldukları destekten dolayı bu site aracılığıyla teşekkür etmek istiyorum. Kurulduğu ilk yıllardan itibaren bu eğitim yuvasının bir parçası olmaktan oldukça mutluyum. Profesyonel öğretmenleri ve yöneticileriyle öğrenciye eğitim acısından büyük yarar sağlayan… Devamı İçin Tıklayınız.
Merhaba, JustEnglish’e başladığım ilk günden beri gerçekten çok güzel ilgiyle karşılaştım. Gerek hocalar olsun gerek çalışanlar olsun çok sıcak bir ortam var burada. Dersler ise gerçekten dolu dolu geçiyor. Hocalar gereken her şeyi bizlere sağlıyor. Ders dışında ise birçok aktiviteler… Devamı İçin Tıklayınız.
Nilüfer kurs merkezinde YDS eğitimimi aldım. Kayıt sürecinin başlangıcından kurs bitimine kadar tüm yetkililer profesyonel bir tutum ile yaklaştı. Aldığım hizmetlerden memnun kaldım. YDS kurs hocamızın kurs süresince konuları anlatımı, tarzı, öğrencileri yönlendirmesi, motive etmesi, kaynaklar ile desteklemesi, bireysel olarak… Devamı İçin Tıklayınız.
Merhabalar, Burada ilk dikkatimi çeken ve beni etkileyen ilk şey buradaki insanların yaklaşımlarıydı. İlk kapıdan girdiğiniz andan itibaren sıcak bir şekilde karşılanıyorsunuz ve bu durum sınıflarda öğretmenleriniz ve sınıf arkadaşlarınızla da devam ediyor. Kursa geldiğim günden itibaren gerçekten de İngilizce… Devamı İçin Tıklayınız.
Arkadaş tavsiyesiyle Just English’i seçtim. Eğitiminden ve öğretmenlerinden memnunum. Öğretmenimiz H. Hocaya sevgiler saygılar dileyip noktamı koyuyorum.
Genel olarak eğitimden memnun kaldım.Ders sırasında eğitmenimin verdiği eğitici ek sayfalar benim akademik reading ve writing becerilerimi çok iyi bir şekilde geliştirdi,buna ek olarak listening için yaptığımız dinleme alıştırmaları ve kelime ezberleri benim için çok faydalı oldu.Proficiency sınavı için justenglish… Devamı İçin Tıklayınız.
C. Hoca’ya bayılıyorum gerçekten hayranım dersi çok eğlenceli işliyor ve çok güzel İngilizce konuşuyor.Onunla ders işlemek gerçekten güzel ve akıcı.M. Hocamız da çok iyi bir İngilizceye sahip olduğunu biliyorum.
Dil öğrenmek istiyorum dediğimiz her an birçok insan gibi korkuya kapılıyoruz. Nedeni güven vermeyen, emeğimizin karşılığını alamadığımız, boşa zaman harcadığımız birçok kursun olması ve en önemlisi bu nedenler yüzünden dil öğrenmekten de imkânsız diyerek vazgeçmemiz. Eylül 2008 de arkadaşımla İngilizce… Devamı İçin Tıklayınız.
Almanya’da evlenip Türkiye’ye geldikten sonra,aile birleşimi vizesi için istenen A1 sertifikası istenmesi sürpriz oldu. Çünkü Almanya’da yetkili makamlardan bunun tam tersi bir bilgi almıştık. Hemen sınavı ve sınav kursu için kurs araştırmaya başladım. Tabi önüme bir sürü seçenek çıktı.En doğru,… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Bursa Nilüfer Şubesinde öğrenciyim. Yaklaşık 5 aylık öğrencilik serüvenimde, hem sıcak ortamı hem de eğitim kalitesi ile kişisel gelişimime katkıda bulunan Just English ailesine teşekkür ederim. Sevgiler.
07.01.2013 tarihinden itibaren 19:00-21:00 saat’leri arasında YDS G.Ç. Hocanın öğrencisiyimKursa ulaşım yeri olarak kolaylıkla ulaşılabilirliği önemli bir avantaj.Genel olarak binanın fiziki ortamı iyi durumda . Ders işleme konusunda herhangi bir sıkıntı oluşturacak durumla karşılaşmadığı kanaatindeyim.Gerek G.Ç. Hocam gerekse ek ders… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English her biri kendi alanında uzman kadrosuyla size en iyi eğitimi vermektedir.Just English’e gelmeden çok araştırdım ve ‘evet’ dedim gerçekten çok iyi bir eğitim her seviyeye uygun Türk ve yabancı eğitmenlerle hem ders hem ders dışı aktivitelerle teoriyi pratiğe… Devamı İçin Tıklayınız.
Before I used to think that courses dont play very imporant role in passing exams. But now I totally disagree with my previous opinion. The class participation really increases the motivation. Additionally speaking English in the class improved my linguistic… Devamı İçin Tıklayınız.
Daha önceki deneyimlerime istinaden Justenglish hakkında söyleyebileceğim negatif bir durum şu an itibariyle yoktur. Kurs öğretmenimizin deneyimleri ve ders işleme prensipleri mükemmel. Burada olmaktan mutluyum. Tüm çalışanlara ilgi ve alakaları için teşekkür ederim.
Just English Dil Okulu’nun Ataköy şubesinde aldığım eğitim süresinde oldukça memnun kaldığımı söylemek isterim. Çalışanların birebir ilişkilerde kuvvetli, olumlu iletişimleri sağlıklı bir eğitimin devamını sağlamakta… Ders işleniş tarzlarının öğrenci odaklı, tavsiyeli oluşu ve geniş düşünmeleri, ileriye yönelik olumlu izlenimler bıraktı…. Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Nilüfer Şube öğrencisiyim. Pre-intermediate grubuna 2 hafta sonra katılmış olmama rağmen her şey yolunda, adapte olmakta hiç sıkıntı çekmedim. Daha bu seviyede hem Türk hem yabancı hocaların ders saatleri dağılımı gayet iyi… Şimdilik gayet mutluyum, intermediate ve upper… Devamı İçin Tıklayınız.
Ben 1 aydır Just English’teyim. İlk geldiğim güne göre seviyem daha iyi, cumartesi günlerimiz daha güzel geçiyor. Herkes sıcak kanlı, temiz bir ortamda ders işliyoruz. Ders materyalleri yeterli seviyede. Hocalarımızın ders anlatış şekli gayet iyi.
Kelime ve gramerde kurs sayesinde kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum. Kursun öncelikli amacı da bu hususta olmalı zaten, diğer kısımlar daha çok kişinin kendi çabasıyla olacak şeyler. Biz de bu doğrultuda daha çok ders istedik. Faydalı olduğunu düşünüyorum.
Just English Bursa Nilüfer şubenin her şeyde başarılı olduğunu düşünüyorum. Başarıların devamını dilerim. Yeterli miktarda İngilizce öğreniminde saat olduğunu düşünüyorum. Kurs pazarlamasında vaat ettiğiniz gezilerin ve organizasyonların olmasını istiyorum. Diğer her şey yerinde olduğunu düşünüyorum.
Kurs beklentimin üzerinde olup hem bildiklerimi tazelememi hem de bilmediklerimi öğrenmemi sağladı. Kursumdan, sınıfımdan, öğretmenlerimden memnunum.
YDS ve özel ders için kayıt olmuştum. Hocam G. Ç. ile derslere başladım. İnternet yoluyla kuruma ulaşıp kayıt oldum. Verilen eğitimden ve kalitesinden de memnunum ve yakın yada uzak arkadaşlarıma da tavsiyede bulunuyorum.
Sevgili öğretmenim çok eğlenceli bir kurs dönemi geçirdik. Teşekkür ederim. Hocalarımızın ben de katkısı büyük. Sizi iyi ki tanıdık hocam. Daha büyük başarılar da TOEFL sınavında buluşmak üzere. Sevgilerimle
Just English Eğitim Kurumunun İzmir şubesinde başladığım eğitim yaşantıma, İstanbul Şirinevler şubesinde devam etmekteyim. Eğitim departmanınızda çalışan arkadaşların gayret, ilgili ve alakaları takdire şayandır. Meslek hayatım boyunca insanlarla devamlı iletişim halinde oldum. Bazı süreçlerde hizmet veren, bazı süreçlerde hizmet alan… Devamı İçin Tıklayınız.
Hem hocalardan hem çalışanlardan oldukça memnunuz. Gayet güler yüzlü çalışanlara sahip bir dil okulu… Just English’ten ayrıldığımızda, öğrendiğimiz dili gayet iyi kullanacağımızı düşünüyorum.
Kurumunuza tavsiye üzerine geldim ve aldığım eğitimlerden, ders veren eğitmenlerimden çok memnunum. Çalıştığım kurumda yabancı dil eğitimi almak isteyen meslektaşlarıma, hiç düşünmeden, kurumunuzda eğitim almaları konusunda referans olacağım. Verilen eğitim ve öğretim için Just English’e teşekkürü borç bilirim.
Just English ailesine, Kurumdan çok, bir aile niteliği taşıyor. Hareketli, bir o kadar da verimli geçen dersler sayesinde, İngilizceyi basite indirgeyerek, sevdirdiğiniz için çok teşekkür ederiz.
TOEFL denilince ilk akla gelecek isim Just English olmalı! Yaptığım kurs araştırma sonuçlarında Just English’i seçtim.Eğitim süresince bu seçimimin ne kadar doğru olduğnu gördüm. Eğitmenler konularında uzman kişiler. TOEFL tekniklerini en iyi şekilde öğretip bolca materyalle pekiştirme imkanı sağlıyorlar.Just English… Devamı İçin Tıklayınız.
Değerli Just English Ailesi; Just English kurumundan oldukça memnunuz. Hocalarının da gayet donanımlı ve anlatımlarının çok iyi olduğunu düşünüyoruz. Personel arkadaşlar çok ilgili ve sıcakkanlılar. Genel anlamda kurumunuzdan çok memnunum. Başarılarınızın devamını diliyorum. Teşekkürler.
Kocaeli – İzmit Just English kursu kursiyeriyim. Tüm personelin ilgisinden dolayı memnunum ve teşekkürlerimi tarafınıza iletiyorum.
Merhaba TOEFL mağdurları, Just English’te TOEFL kursuna İngilizcemi geliştirmek için katıldım, TOEFL’a girme ihtimalimde vardı, ama gerek kalmadı. İngilizcemi geliştirmiş,eğlenmiş, iyi dostlar edinmiş oldum… Farkı yalnızca fiyatı değil, emin olabilirsiniz.
Genel olarak derslerden çok memnun olduğumu söyleyebilirim ilk başta bütün konuları tekrar edip hızlıca geçmemiz çok faydalı oldu. Ayrıca hocanın her konuda ufak püf noktalarını da vermesi sınavda çok işime yaradı çünkü zaman çok kısıtlı ve soruları çok hızlı çözmek… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Genel Müdürlüğüne, Just English Bakırköy şubesinin eğitimcilerinden muhasebecisine kadar memnunum. Tekrar olsa yine gelirdim.
Öncelikle belirtmek isterim ki kursunuza başlayalı daha 3 hafta olmasına rağmen çok sıcak ve çok samimi bir ortam var. Bu sıcak ortamı oluşturan başta hocamız olmak üzere kurumunuz ve sınıf arkadaşlarımdan çok memnunum. Bu memnuniyetin kursumuzun sonuna kadar devam etmesini… Devamı İçin Tıklayınız.
Bu kuruma tesadüf eseri gelmeme rağmen çok memnun kaldım. On kişilik sınıflarıyla, öğretmenleri, çalışanlarıyla oldukça kaliteli bir kurum… Herkes, gerçekten İngilizceyi öğretmeye odaklı… Bu kuruma geldiğim için çok şanslıyım. Her şey için teşekkürler.
Ben Just English alsancak şubesi öğrencisiyim ve severek geliyorum.Burada keyifli bir ortamımız var. Hocalarımız sıcakkanlı.Günümüzde İngilizceyi bilmek dünya ile iletişime geçmek için zorunlu hale geldi.Just English sayesinde bu hedefe kolaylıkla ulaşacağımı düşünüyorum.Kurum çalışanlarının tarafıma ve tüm öğrencilere güven verici yaklaşımları… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English bünyesinde katıldığım YDS kursunun benim açımdan yeterince verimli geçtiğini düşünmekteyim. Gerek eğitim kadronuz gerekse verdiğiniz yayınlar düzenli bir ev çalışması ile birlikte değerlendirildiğinde başarıya ulaşmayı kaçınılmaz kılmaktadır. Ev ödev sisteminiz bana göre başarılı. Yıllardır böyle şeyler yapmadığımızdan her… Devamı İçin Tıklayınız.
Burada çok yol kat ettim.Öğretmenlerim bana cok yardımcı oldular çalışanlar çok güleryüzlü bizlerle her zaman bire bir ilgileniyorlar.
Bence her şey harikaydı.Özellikle öğretmenimiz çok sıcak kanlı ve çok yardımcı oldu.İlk defa bir dersin bitmesine bu kadar üzüldüm.Herkese de tavsiye ederim.
Just English Nilüfer Şubesi öğrencisiyim. Olumlu olarak hocalarım gayet kaliteli, gramer dersleri gayet kaliteli ve öğretici geçiyor. Kurum çalışanları her konuda yardımcı oluyorlar.Olumsuz olarak, konuşma derslerinde, konuşma konusu daha önceden hocalarımız birkaç konu bulup araştırma yapsalar daha verimli olur. Ve… Devamı İçin Tıklayınız.
Kurumunuzda yaklaşık bir yıldır eğitim almaktayım. Öğretmenlerin ve yönetim kadrosunun işlerini severek yapması, beni kurumunuza daha da yaklaştırdı. Bu durumdan dolayı Just English’e teşekkür ederim.
Just English Genel Müdürlüğüne… Just binyesi eğitim olarak çok başarılı gerçekten her anlamda öğrencilere çok değer veriyor. Bunu her anlamda hissettiriyor. İşlerimden dolayı kurumla ilgili olarak hafta içi eğitimi hafta sonu eğitimine çervirerek tekrar beni memnun ettiler. Birlik ve beraberlik… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Kurumunun, intermediate seviyesindeki hafta sonu öğrencilerindenim. Öğrenciler ile çok ilgili alakalılar. Eğitim departmanınızı çok seviyorum. Kantinimizin ürünleri her zaman yeni ve fiyatları uygun… Çalışanları ise her zaman samimi ve sıcakkanlı… Türk ve yabancı hocalarımız çok bilgili ve çok… Devamı İçin Tıklayınız.
İlk kez girmiş olduğum YDS sınavında 65 puan alarak gerekli barajı geçtim. Bu sonucu almamda hocamında katkıları çok büyüktür. Hazırladığı notlar, dağıttığı soru kaynakları yanında konular hakkında paylaştığı sayısız ipucu ile bizlere çok destek olmuştur. Dağıtılan kaynak kitapların olumlu etkilerini… Devamı İçin Tıklayınız.
Okuduğum lisede yabancı dil eğitimi almaktaydım. Fakat verilen eğitimin benim için yetersiz olduğunu anlayınca ailemin de onayıyla ek ders almaya karar verdim. Yaptığım araştırmaların sonucunda Just English dershanesine üye oldum. İlk günlerde birtakım çekincelerim vardı. ’’Benim için yeterli olacak mı… Devamı İçin Tıklayınız.
Derslerle ilgili olarak sistemle ve konularla ilgili bize çok açık ve net bilgiler vermekte hocamızın azmi ve çabaları bize getireceği başarıya olan inancımızı artırmakta.Son olarak bu kurumda YDS’ ye hazırlandığım için doğru karar verdiğimi düşünüyorum G.Ç. hocamıza ve JUST ENGLISH’e… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English benim ailem.. 🙂 Ailemden bahseder gibi yazacağım buraya 🙂 Öncelikle 2010 yılın da Bursa’da ki şubesine kayıt oldum şimdi de okulum dolayısıyla İzmir Justenglish’ deyim.Dersler başladığından bu yana dil adına kendimi çok geliştirdiğimi düşünüyorum. Eğitim danışmanları iki şehirde… Devamı İçin Tıklayınız.