Genel İngilizce Kursu Referansları, İngilizce Kursu Referansları
Just English ailesine, Aile diyorum, çünkü öğretmenler aile sıcaklığı veriyor. Çalışan personel çok ilgili… Böyle bir kurumda ilk defa eğitim alıyorum. Hakkınızda hiçbir şey bilmeden geldiğim halde çok memnunum. Bence her şeyiyle dört dörtlük bir kurum. Başarılarınızın devamını dilerim. İyi ki buradayım, emeğinize sağlık!
Just English’te aldığım Toefl sınavına hazırlık eğitiminden çok memnun kaldım. Kurs söylenildiği tarihte başladı ve sorunsuz ilerledi. Eğitmenlerimiz konuya hakimdi. Emeği geçen herkese teşekkürler!
Kursun kaliteli eğitimi ve deneyimli hocasıyla gerçekten iyi bir eğitim aldığıma inanıyorum.Tabi ki bunun yanında sıcak bir ortamda mevcut.Hocamla istediğim zaman iletişim kurabiliyorum ve anlayamadığımı sorabiliyorum.Bu da daha hızlı öğrenmemi sağlıyor.Hocamızın yabancı olması da bizim için büyük bir avantaj oldu.İlkin… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Nilüfer şube öğrencisiyim. Eğitim sisteminin iyi, ders aralarında sigara alanının yetersiz kaldığını, ders anlatımlarının başarılı bir şekilde uygulamalı olduğunu söyleyebilirim.
Justenglish’e Almanca öğrenmek için kayıt olduğum gün aklımda kocaman bir soru işareti vardı. Çünkü bu dershaneye tamamen tesadüfî olarak ve eğitmenlerinin nasıl olduğunu tam anlamıyla araştıramadan alelacele yazılmıştım. Aklımda sadece ‘en kısa sürede en fazla bilgiyi öğrenmek’ fikri vardı. Peki,… Devamı İçin Tıklayınız.
Yabancı dil günümüzde çok önemli olduğu için iyi bir araştırma yapmam gerekiyordu ve yaptığım detaylı araştırmalar sonucunda Just English’ i buldum. Just English ile çalışan güçlü medyatik isimleri görünce görüşmeye karar verdim. İlk önce telefon ile sonra yüz yüze görüştüm… Devamı İçin Tıklayınız.
Merhabalar, Burada ilk dikkatimi çeken ve beni etkileyen ilk şey buradaki insanların yaklaşımlarıydı. İlk kapıdan girdiğiniz andan itibaren sıcak bir şekilde karşılanıyorsunuz ve bu durum sınıflarda öğretmenleriniz ve sınıf arkadaşlarınızla da devam ediyor. Kursa geldiğim günden itibaren gerçekten de İngilizce… Devamı İçin Tıklayınız.
Sadece ingilizce değil aktivite, etüt programlarıda mevcuttur. Bir aydır gelmeme rağmen çok yol kattettiğimi düşünüyorum. Sınıf içerisindeki araç ve gereçlerde yeterli bulunmaktadır. Hocalarımız sadece kitaptan ilerlememekle beraber günlük yaşamla beraber çok iyi ders anlatmaktadır. Kantindeki ortam oldukça iyi. Orada arkadaşlarla… Devamı İçin Tıklayınız.
Eğitim boyunca, öğretmenlerimizin, gerek davranışları, gerekse tutumları (ders içi ve ders dışı), öğrenciyi her zaman motive etmektedir. Özellikler elementary grubuna ilk başladığım zaman, İngilizce seviyemin çok düşük olmasına rağmen, konuları mantık açısından ele alarak açıklamaları, konuları daha iyi kavramama neden… Devamı İçin Tıklayınız.
YDS sınavına hazırlanmak amacıyla kursa gelmekteyim. Ders sisteminin gidişatından memnunum. Özellikle vakitlerinin boş zamanlarını bile bizim için feda etmeleri oldukça güzel birşey. Umarım karşılığını verebiliriz. Kurumdan da eğitim veren kişilerden de oldukça memnunum.
Bu kurumun daha önce reklamlarını gördüm ve internet üzerinden araştırdım.İyi bir eğitim kurumu olduğunu yorumlardan görünce yüz yüze görüşmeye ve bilgi almaya gittim.Çok iyi ve sıcakkanlı insanların çalışıyor olması ve güler yüzlülükleri, çalışma programları ve kur bittiğinde ingilizce konuşma garantisi… Devamı İçin Tıklayınız.
“Justenglish’i tesadüfen internetten bulmuş olmama rağmen tamamladığım 5. hafta sonunda gerçekten doğru seçimi yaptığıma inanıyorum. Ders veren hocalarımızın gerçek anlamda IELTS konusunda deneyimli olmaları, sınav sistemini çok iyi bilmeleri ve en önemlisi ingilizce konuşulan bir ülke vatandaşı olmaları kursun en… Devamı İçin Tıklayınız.
Burası çok güzel, hocalar sürekli bizimle ilgileniyor. Hem buradayken hem evdeyken anlamadığım yerleri hocaya sorabiliyorum. Hocalarımı çok seviyorum, hepsi harika. Bana bayağı katkıları oldu.
Ahh Just English, evim gibi! İstanbul’da daha yeni gelmiş ana kuzusu bir çocuktum,İngilizce kursuna yazılacaktım, ama nereye yazılsam diye hep düşündüm durdum sonra Akmar’dan kitap alırken bir baktım burada bir kurs var, hadi bir gidip konuşayım dedim ve o oldu,… Devamı İçin Tıklayınız.
İngilizce bilmek kariyerinizde yükselmeniz ya da kariyerinizi değiştirmek konusunda size yardımcı olur.. Gelişmekte olan ülkelerin başında yer almaktayiz. Teknolojiyle sanayileşmenin sürekli yenilendigi ve ilerledigi bi çağdayız. Ithal firmaların oldukça ülkemizde yer aldığını görmekteyiz. Turizm açısından zengin ve doğal güzellikleri olan… Devamı İçin Tıklayınız.
Değerli Just English Ailesi; 2014 yılının Eylül ayından itibaren Just English eğitim kurumu içerisinde İngilizce eğitimi almaktayım.Özellikle Just English kurumunu seçmemin nedeni ,eğitim kurumu bazında verdikleri eğitimin diğer kurumlarla karşılaştırılmayacak derecede kapsamlı ve düzen içerisinde olmasıdır.Eğitim kapsamında dersime giren A…. Devamı İçin Tıklayınız.
Hocam enerjik anlatımıyla sürekli eksiklerimizi hatırlatarak bizi sürekli cesaretlendiriyor. İletişimi güler yüzlülüğü ile çok mutluyuz. Çok gayretli başarılıdır. Hocamız, yabancı hoca olmasına rağmen seviyemize göre çok iyi anlatıyor ve enerjik. İdari çalışanlardan çok memnunum sorun yaşamadım ilgililerle. Her şey için… Devamı İçin Tıklayınız.
İngilizce macerama Just English ile başladığım için şanslı hissediyorum. Çünkü kursa ilk girişteki personelden tutun da, hocalarımız, tüm çalışanlar güler yüzlü ve içten insanlar. İlk kursa başladığımda İngilizce seviyem pek de iyi değildi. Şimdi ise başladığım zamana nazaran daha ileri… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’ de derslerimiz benim açımdan güzel geçiyor. Öğretmenimizin sabrından dolayı öncelikle onu kutluyorum. İngilizce bilmeyen ve sevmeyen biri olarak buraya geldim ve burada ön yargımın yıkıldığını düşünüyorum. Her ne kadar İngilizceyi tam olarak öğrenememiş olsam da burada İngilizceye dair… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English İngilizce öğrenmem açısından çok yararlı oldu.Daha önceden sevemediğim İngilizceyi sevdirdi.Özellikle öğretmenlerimiz İngilizceyi bize sevdirdi.Sınıf içinde arkadaşlarımızla çok uyumlu olduğumuzu düşünüyorum.Derslerde hem eğleniyoruz hem öğreniyoruz.Ayrıca öğrenciler olarak çok aktifiz.S. Hocamız bizimle çok ilgileniyor ve onu sınıfça çok seviyoruz. Bu… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English ailesine katılmaktan çok mutluyum. Hocalarımız son derece deneyimli olup eğitim konusundaki bütün problemlerimizde yardımcı olmaktadır. Personelimiz bize karşı çok güler yüzlüler. İyi ki eğitimimi Just English’te almaktayım. Teşekkürler Just English..
Hocamız çok neşeli ve kaliteli bir eğitmen. Kendisine teşekkür ederim. Her şey çok iyi ve güzeldi.
Bu kurumda yaklaşık 1 yıldır eğitim alıyorum.Burayı seçmemdeki en büyük sebeplerden biri ise geçmiş yıllarda almış olduğu ödüller ve başarılar beni Just English’e yöneltti.Görüşmeye geldiğimde bizimle kurulan diyaloglar gayet iyiydi ve bize sunulan olanaklar da iyi olduğu için burayı seçtim… Devamı İçin Tıklayınız.
Sevgili öğretmenim çok eğlenceli bir kurs dönemi geçirdik. Teşekkür ederim. Hocalarımızın ben de katkısı büyük. Sizi iyi ki tanıdık hocam. Daha büyük başarılar da TOEFL sınavında buluşmak üzere. Sevgilerimle
Just English Mecidiyeköy Şubesi Hakkında; 2014’un Mart ayının başından itibaren TOEFL öğrencisi olarak kursa devam etmekteyim. Özellikle verilen sözlerin tutulduğunu belirtmek isterim. Kayıt sürecinde eğitim danışmanlarının tavsiyeleri ve yönlendirmeleri ile doğru zamanda kursa başladığıma inanıyorum. Kurs sürecinde de bizleri ve… Devamı İçin Tıklayınız.
Justenglish kurumunuzda 2 haftadır almanca eğitimi alıyorum. Gelmeden önce çok korkmuştum ama hocamız sayesinde tüm korkularım gitti. Çok anlayışlı ve sevecen bir insan. Bundan dolayı çok mutluyum. Kurumdan da çok memnunum.
Kurumunuz oldukça güzel bir kurum, eğitim, öğretim, hocalar, dersler çok güzel memnunum. Bizimle ilgilendikleri için teşekkür ederim.
Hafta içi akşam YDS grubundayım. Kurstan gayet memnunum. Özellikle kaynaklar konusunda kursun çok iyi olduğunu düşünüyorum. Hocamdan gayet memnunum. Aktivite derslerinde stajer hocalarımızın yaptığı derslerin çok yararlı olduğunu düşünüyorum.
Just English’ te İngilizce öğrenmeye başladığımdan beri tüm şubelerinde eğitim alma şansına sahip oldum.Hepsinde tanık olduğum durum aynıydı; öğretmenler ve çalışanlar sıcak ve anlayışlı ayrıca öğrenmen için oldukça teşvik ediciler.Hala İngilizce öğrenmeye başlamadıysanız en iyi çözümü kesinlikle burada bulabilirsiniz.
Just English kursunda 7 aylık süre boyunca bulunmaktayım. Gerçekten eğitim süresi zarfında hiçbir sıkıntı yaşamadım. Just English kursu boyunca öğretmenlerimiz olsun rehber öğretmenlerimiz olsun ilgi alaka eğitim gerçekten iyi geçiyor. Herşeyden memnun kaldım. Herşey için teşekkürler.
İngilizce eğitimi aldığım bu kurumda verilen eğitimin gayet yeterli ve faydalı olduğunu düşünüyorum. Speaking clublar, dersler ve birebir ders imkânları, öğrenciler açısından çok ayrıcalıklı bir biçimde yapılmakta. Kurumda, öğrenci ve öğretmen iletişimi her zaman yerinde olmuş. Bu da, sadece bir… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’ten 7,5 aydır eğitim alıyorum. Öretmenleri ile üst düzey bir kurs. 160 saatlik eğitimi ile İstanbul’un en iyi kursu. Eğitiminizi eksiksiz tamamlamak için en ideal kursu. Personellerin güleryüzlülüğü kendinizi evinizde hissetmenizi sağlıyor. Eviniz kadar rahat, sıcak, samimi bir ortam.
Just English’te yaklaşık 1 yıldır aldığım eğitimden oldukça memnunum. Hocaların, derslere ve öğrencilere gösterdikleri özen memnun olmamdaki ve hatta kursa gelişimin başlıca sebeplerinden… Bu nedenle Just English kadrosuna teşekkürler.
Just English dil kursunda eğitim görüyorum. Elementary sınıfınfayım. Öğretmenlerimi çok seviyorum ve her iki öğretmenimde konuları çok iyi anlatıyor.
Bir arkadaşım vasıtasıyla bu kuruma başladım.İlk önce korkularım vardı.Fark ettim ki gereksiz korkularmış çünkü IELTS sınıfına başladığım anda hocaların tecrübeleri bana aktarmasıyla kendimi rahatlamış hissettim.Ayrıca teknikleriyle IELTS sınavında hedeflediğim puanı alacağıma inanıyorum.Ve kendimi sınava hazır hissediyorum.Bu vesileyle Just English’e çok… Devamı İçin Tıklayınız.
JustEnglish bence sıkılmadan ,eğlenerek İngilizce öğrenebileceğiniz muhteşem bir yer.
Kaynakların yeterli olduğunu düşünüyorum. Öğretmenlerin gayret ve becerileri ve test tekniği hususunda hakimiyeti de yeterli olmakla birlikte, sınav süreci için hazırlanmış olan hakimiyeti de yeterli olmakla birlikte, sınav süreci için hazırlanmış olan plan ve programın sınava hazırlık tarihinin başlangıcından sınav… Devamı İçin Tıklayınız.
‘Just English’te Rusça sınıfına 7 aydır mutlulukla devam ediyorum. Öğretmenimizin iyi bir eğitmen olması ve kurs yönetiminin öğrencilere danışarak, onların ortak ihtiyaçlarına en uygun ders programını belirlemesi beni buraya çeken en önemli etkenlerdir. Size de tavsiye ederim.
İlginiz ve seviyeniz ne olursa olsun Just English’ten aldığınız eğitimle öğrenmeniz tamamen size bağlı, kendini disipline edebilen birisi için en hızlı, en Eğlenceli ve en kalıcı öğrenme yolu Just English’tedir. Alınan eğitime ek, gramer, reading, speaking dersleriyle alınan eğitim pekiştirilmektedir…. Devamı İçin Tıklayınız.
My language training is divided into two as before and later from Just English and Julie Loyd. Julie is my teacher in Just English. Actually she was as a friend for us and she has motivated us throughout the course…. Devamı İçin Tıklayınız.
Merhaba. Just English’in 2 aylık YDS programı’na katıldım. YDS de 82.5 puan aldım. Şükürler olsun. Sınav rahat bir sınavdı. Kelime bilgisi önemliydi muhakkak. Bu açıdan ben eğitmenime teşekkür ederim. Bize iyi bir kelime hazinesi kazandırdı. Ayrıca sınava yönelik taktikleriyle bize… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English ile çok zahmetli bir araştırma sonrasında tanıştım. Upper-Intermediate seviyesinden başlamak üzere toplam 3 kur alarak advance seviyesi de dâhil olmak üzere 9ay bu samimi ailenin içinde bulundum. Hafta içi dört akşam işten sonra canımın çıkmış olmasına rağmen, tüm… Devamı İçin Tıklayınız.
Ben 1 aydır Just English’teyim. İlk geldiğim güne göre seviyem daha iyi, cumartesi günlerimiz daha güzel geçiyor. Herkes sıcak kanlı, temiz bir ortamda ders işliyoruz. Ders materyalleri yeterli seviyede. Hocalarımızın ders anlatış şekli gayet iyi.
Burada öğrendiğim İngilizce okula büyük katkı sağlayacak. İngilizcemin geliştiğine kesinlikle inanıyorum. Kelime haznem gelişti. Öğrenci sayısı az olduğu için herkese söz hakkı düşüyor.
Kurstan önce sınav formatı hakkında pek bilgim yoktu. Burda sorulara taktiksel yaklaşmayı öğrendim ve essay’lerime büyük katkı sağladı. Kısacası sınava girerken daha bilinçli hale getirdi beni.
YDS 22 grubu öğrencilerinden biri olarak, hocalarımız ile keyifli ve yoğun bir hazırlık süreci geçirdiğimizi düşünüyorum. Özellikle sınıfa geç dahil olmama rağmen, sınıfa yetişmem konusunda bana yardımcı olmalarının yanısıra sınıf olarak her türlü sorumuza cevaplar bularak bize yardımcı oldular. Ancak… Devamı İçin Tıklayınız.
Kurumunuz olan JustEnglish’te YDS kursuna katıldım. Eğitmenimiz dersleri anlama odaklı ve kolay yollarla soru çözme taktikleriyle anlattı. JustEnglish’ten çok memnun kaldım ve kurumunuza başarılar diliyorum.
Just English Bursa şubesi hafta içi sabah intermediate seviyesi öğrencisiyim. Yaklaşık 4 aydır eğitim alıyorum. Kursa geliş amacım üniversiteyi çok iyi dereceyle bitirmeme rağmen İngilizceyi anlayamamam ve önümde büyük bir engel olarak görmem Just English’e gelmeden önce çok kurs araştırdım… Devamı İçin Tıklayınız.
Almış olduğum 3 kur İngilizce eğitiminden memnun kaldım. Eğitim süresince önemli bir gerçek var ki kayıt dondurma ve nakil işlemleri sorunsuzca Just English eğitim merkezi tarafından çözümleniyor.Minnettarlığımı belirtmek isterim.Teşekkürler.
Just English Şube Müdürlüğüne, Bakırköy şubesi hocalarından, çalışanlarından, her şeyiyle memnun olup ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum.
Just English Genel Müdürlüğüne… Just binyesi eğitim olarak çok başarılı gerçekten her anlamda öğrencilere çok değer veriyor. Bunu her anlamda hissettiriyor. İşlerimden dolayı kurumla ilgili olarak hafta içi eğitimi hafta sonu eğitimine çervirerek tekrar beni memnun ettiler. Birlik ve beraberlik… Devamı İçin Tıklayınız.
Justenglish çok samimi bir ortamda eğlenerek dil öğrenme fırsatı veriyor. Özellikle öğretmenlerimiz son derece özverili ve yoğun ilgi gösteriyorlar. Öğretmenlerimizden her konuda cok memnunuz.
İngilizce öğrenmek istiyordum. Her yeri gezip gördüm. Sonunda burayı tavsiye ettiler ve üç aydır buradayım. Herkesten ve her şeyden çok memnunum. Gerek derste, gerekse sosyal hayatımda çok iyi ilişkiler kurdum. Bu benim için gayet olumlu… Her hafta sonu buradayım ve… Devamı İçin Tıklayınız.
Her ne kadar hedefim olan TOEFL seviyesine iş yoğunluğum sebebiyle ulaşamasam da. Bu sıcak yuvanın içinde aldığım İngilizce eğitimimin bu yıl başlayacağım; çalışma ekonomisi ve endüstriyel ilişkiler lisans eğitimimde bana çok faydalı olacağına inanıyorum. Bu vesile ile tüm nazımı çekerek… Devamı İçin Tıklayınız.
Geldiğimden itibaren içimde bir İngilizce çalışma isteği doğdu. Hem yabancı he Türk hocalar sayesinde büyük bir ilerleme olduğunu hissettim.
Just English Nilüfer Şube öğrencisiyim. Pre-intermediate grubuna 2 hafta sonra katılmış olmama rağmen her şey yolunda, adapte olmakta hiç sıkıntı çekmedim. Daha bu seviyede hem Türk hem yabancı hocaların ders saatleri dağılımı gayet iyi… Şimdilik gayet mutluyum, intermediate ve upper… Devamı İçin Tıklayınız.
Kurumunuza tavsiye üzerine geldim. Eğitim departmanınızdan çok memnunum. Buradaki arkadaşlar bize çok yardımcı oluyor. Hocalarımızın enerji ve ilgilerinden dolayı büyük gelişim gösterdik. Herhangi bir sorun olduğunda yardımcı olmak için büyük çaba sarf ediyorlar. Her şey için teşekkürler.
Kurumunuzda YDS eğitimi almaktayım. Verilen eğitimden ilgiden ve ders saati bolluğundan memnuniyetimi belirtmek isterim. Sınav sürecinde, kurum açısından bir eksiklik yok, eğer başarısız olursam kendimle ilgili olacağından eminiim. Burada eğitim almaktan memnun ve mutluyum umarım sınavda dilediğimiz puanları alır ve… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Nilüfer şubesinde YDS öğrencisiyim. Ben YDS’nin hızlandırılmış programına katıldım, dolayısıyla kurslara sadece hafta sonu geldim. Bu yüzden bizden önce kursa başlayanlarla aynı derslere katıldığımızda onlardan çok eksik olduğumu gördüm. Ancak yoğun geçen ders programları sayesinde tam olmasa da… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English kurumunda elementary kurunda eğitim almaktayım. Dersimize giren öğretmenlerden memnunum. Hocamız ders özetlerini, grammer anlatımını akılda kalıcı bir şekilde ifade ediyor. Öğrencilerle iletişim çok iyi çok güleryüzlü. Hocamızın kelimelerin anlamlarını söylerken günlük hayatta bağlanması ve akılda kalacak şekilde örneklendirmesi… Devamı İçin Tıklayınız.
Merhaba, öncelikle Justenglish’te aldığım derslerden memnuniyetimi bildirmek isterim. Öğretmenlerimizin dersteki ilgisinden ve özellikle Just English eğitim danışmanlarına ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Diğer seviyelerde görüşmek üzere.
Just English çok faydalı oldu. Öğretmenimiz H. hocaya sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Bir ayda çok güzel bir çalışmamız oldu, emeği geçen herkese teşekkürler.
Grammer ve kelime bilgim arttı. Gayet memnun kaldıgım 2 ay geçirdim. Bize sağlanan imkan ve özelikle Ramazan ayında gösterilen anlayış için teşekürler.
Merhabalar; nerden başlıycağı bilmediğim için en baştan almaya karar verdim. Just English’e 2005’de katıldım ama yıllar geçmesine rağmen hala da onlardan biri gibiyim. Gerek aile ortamı gerek arkadaş ortamı gibi oldugumuz dönemde en mutlu ve ingilizce konusunda en verimli yıllarımı… Devamı İçin Tıklayınız.
Merhaba TOEFL mağdurları, Just English’te TOEFL kursuna İngilizcemi geliştirmek için katıldım, TOEFL’a girme ihtimalimde vardı, ama gerek kalmadı. İngilizcemi geliştirmiş,eğlenmiş, iyi dostlar edinmiş oldum… Farkı yalnızca fiyatı değil, emin olabilirsiniz.
Just English ailesine, Kurumdan çok, bir aile niteliği taşıyor. Hareketli, bir o kadar da verimli geçen dersler sayesinde, İngilizceyi basite indirgeyerek, sevdirdiğiniz için çok teşekkür ederiz.
Kurumunuzdan aldığım eğitim süreci henüz çok az iken geleceğime duyduğum ümit çok fazla. Bunu bana hissettirdiğiniz için çok teşekkürler. Güler yüzlü ve yardımsever personelinizle her hafta sonu pozitif enerji ile doluyorum. Başarılarınızın devamını dilerim.
İngilizce öğrenebilmek için geldim ve şuanki durumumdan memnunum. Sıcak ortam ve hocaların iyi karşılaması benim için çok önemliydi. Teşekkür ederim.
Hocamızın özverili çabalarından memnuniyet duymaktayım. Genç olmasına rağmen bilgisi ve tecrübesiyle göz kamaştırmaktadır. Kendisine hayatında başarılar diliyorum.
Nilüfer Şubede YDS öğrencisiyim. JUSTENGLISH’i genel olarak beğendim. Çalışanlar çok sıcakkanlı. YDS hocamız oldukça deneyimli. Bu kursun bana katkısı olduğunu düşünüyorum. Umarım sınavda da bunun etkisini görürüm.
Just English’te öğrenciyim. Mali açıdan ve eğitim açısından gayet mantıklı bir tercih yaptığımın farkındayım. Sınıfta öğretmenlerimiz öğrencilerle çok ilgili, dersler gayet eğlenceli.
Yaklaşık 1 yıldır Eğitim Kurumunuzda İngilizce Eğitimi almaktayım. Bu geçen zamanda Eğitim stratejinizi kurum olarak beğeniyorum. Hocamızın gayretini ve bilgisini ders anlatma şeklinden ve yaklaşımından dolayı takdir ve teşekkür ederim.
Katılmış olduğum Just English eğitiminde gerek ders anlatımı gerek özverisi ve yaklaşımı sebebiyle çok memnun olduğumu belirtmek isterim. Öğretim olarak çok kolay şekiller ve anlatımlar sağlayan kurumunuza teşekkürü bir borç bilirim. Tekrar görüşmek üzere. See you later.
Bir çok kurs araştırıp sonunda toelf eğitimimi Just English’te almaya karar verdim.Bu kararımda öncelikle eksiksiz bilgi verip gerekli her konuda yardımcı olan eğitim danışmanlarımızın etkisi vardı.Ama kurs başladığında güzel şeylerin sadece bununla kalmadığını gördüm.eğitim programlarının eksiklerimiz doğrultusunda esnetildiği çok başarılı… Devamı İçin Tıklayınız.
Yaklaşık olarak kurumunuzda 2 aydır eğitim almaktayım. Öğretmenlerden çok memnunum. Anlamadığımız konuları hocalarımızın tekrar trkrar anlatması ve bundan hiç şikayetçi olmaması bizi eğitime daha çok teşvik ediyor. İstediğim zaman etüt alabiliyorum. Özellikle İkili ikişkilerde gayet neşeli bir hizmet aldığımı dile… Devamı İçin Tıklayınız.
Eğitim sistemi, hocalar, özellikle personeller ile ilgili memnuniyetimi bildirmek istiyorum. Her konuda yardımcı olduklarından ya da olmaya çalıştıklarından dolayı memnun dilekçemi bildiriyorum. Bu kursa bu yüzden teşekkür ediyorum.
Nilüfer kurs merkezinde YDS eğitimimi aldım. Kayıt sürecinin başlangıcından kurs bitimine kadar tüm yetkililer profesyonel bir tutum ile yaklaştı. Aldığım hizmetlerden memnun kaldım. YDS kurs hocamızın kurs süresince konuları anlatımı, tarzı, öğrencileri yönlendirmesi, motive etmesi, kaynaklar ile desteklemesi, bireysel olarak… Devamı İçin Tıklayınız.
Kursa daha yeni başladığımız için herhangi bir görüş bildiremem. Fakat öğretmenimizin ilgisine teşekkür ederiz.
Just English ile olan 5 aylık eğitimim boyunca çalışan personelin gerek güler yüzlü gerekse samimiyeti ayrıca problemlere çözüm üretme çabası beklediğimden çok daha iyiydi. Hocalarımızın eğitim vermedeki başarısı takdire değerdir. Just English ailesine katıldığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Teşekkür… Devamı İçin Tıklayınız.
Eğitimden çok memnunum. Kursa yazılmadan önce kaygılarım vardı.İnternette araştırma yaptıktan sonra kayıt oldum ve iyi ki Just English’i tercih etmişim. Özellikle hocalarımın ders işleyişlerinden çok memnunum.
1 aydır Just öğrencisiyim. Sınıfa girdiğim ilk andan beri hocaların gösterdikleri güler yüz ve verdikleri pozitif enerji ile dersler çok verimli geçiyor. Gerek hocaların yanında getirdiği ek materyaller gerekse anlatım şekliyle dersler daha verimli daha sağlıklı pekiştiriyorum. Hocaların güler yüzü… Devamı İçin Tıklayınız.
My language training is divided into two as before and later from Just English and Julie Loyd. Julie is my teacher in Just English. Actually she was as a friend for us and she has motivated us throughout the course…. Devamı İçin Tıklayınız.
İngilizce eğitimi aldığım bu kurum, İngilizce dil gelişimime çok büyük katkı sağlamıştır. Speaking clublar, dersler, birebir imkânları öğrenme hızımı arttırmıştır. Eğitim kurumunda isteklerimizle ilgilenilmiştir. Aldığım eğitimden, hocalarımdan ve tüm çalışanlardan çok memnunum.
Gerek dersler, gerek ders dışı aktiviteler (speking club, reading club vs.) gerek personelinin güler yüzü ve ilgisi sebebiyle memnun kaldığım bir kurum Just English. Öğrencilerin sorunları ve istekleriyle yakından ilgilenmeleri de, ayrıca rahat hissettiriyor.
Öncelikle dil öğrenmek için tercih ettiğim JustEnglish den çok memnunum öğretmenler ve eğitim danışmanımdan pozitif enerjiler sıkılmadan öğrenebiliyorum ve burayı bir çok arkadasıma öneriyorum. İngilizce eğitimine başlarken ki kaygılarım tamamen yok oldu.
Arkadaş tavsiyesiyle Just English’i seçtim. Eğitiminden ve öğretmenlerinden memnunum. Öğretmenimiz H. Hocaya sevgiler saygılar dileyip noktamı koyuyorum.
2015 Nisan YDS hafta sonu öğrencisiyim. Eğitmenlerimizin stratejilerinden memnun kaldım. Güler yüzleri ve ilgileriyle motivasyonumuzu sağladılar.
Dear Just English and my teacher, 10 days ago I got an unconditional offer from University of Manchester for a postgraduate position. I’ve just accepted this offer with great pleasure. Now I’ve applied for my visa and I’m waiting for… Devamı İçin Tıklayınız.
Just english,Sadece İngilizce…Okulumun adı bu,Sadece ingilizce Neden bu ismi koymuşlar merak ettim önce,Çünkü İngilizcenin yanı sıra Almanca, Rusça ve İspanyolca dili eğitimi de veriyorlardı.Sonra anladım ki, önce sadece İngilizce eğitimi parolası ile başlayan faaliyetleri, yoğun ilgi ve talep üzerine diğer… Devamı İçin Tıklayınız.
Şubat 2016 tarihinden itibaren eğitim almakta bulunduğum kurumda gerek öğretmenlerimizin, gerekse idari personelin ilgi ve alakasından son derece memnunum.
Just English’te aldığım 5 haftalık Toefl eğitiminden çok memnun kaldım. Özellikle derslerde hocaların verdiği bilgiler ve taktikler sınav için bana çok şey kazandırdı. Özellikle hocam M.’ın derste gösterdiği ilgi ve alakadan oldukça memnun kaldım.
Merhaba ben Emre Taşdemir. 1 yıldır Just English’de eğitim görüyorum. Çok düzenli olarak gelemesem de geldiğim zamanlarda hep güler yüzlü insanlarla karşılaşıyorum. En önemlisi bu bence. İngilizceyi size sevdiriyorlar. Memnunum aldığım ilgiden dolayı. F. hocam çok iyi ders anlatıyor ve… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English yaklaşık olarak 4 aydır eğitim almaktayım. Hocalarımızın gerek ilgileri gerekse ders anlatımı açısından mükemmel olduğuna bizzat kendim karar verdim. Derslere başlamadan önce çok büyük kaygılarım vardı. Ama Just’la tanıştıktan sonra bütün kaygılarım sona erdi. İngilizceyi gerçekten sadece burda… Devamı İçin Tıklayınız.
Daha önce Bursa’daki tüm İngilizce kurslarını araştırdım ve 2 tanesinde eğitim aldım.Just English geldiğim 3. yer TOEFL kursu olarak Bursa’daki en iyi yer diyebilirim. Hem fiyat açısından hem de eğitmen açısından… Gösterişli birçok kurstan iyi… Julie Alloyd gerçekten işini iyi… Devamı İçin Tıklayınız.
Derslerle ilgili olarak sistemle ve konularla ilgili bize çok açık ve net bilgiler vermekte hocamızın azmi ve çabaları bize getireceği başarıya olan inancımızı artırmakta.Son olarak bu kurumda YDS’ ye hazırlandığım için doğru karar verdiğimi düşünüyorum G.Ç. hocamıza ve JUST ENGLISH’e… Devamı İçin Tıklayınız.
Öncelikle burada bulunan öğretim görevlileri ve eğitim danışmanımızdan gördüğümüz ilgiden çok memnun kaldık.Verilen eğitim verimli oldu ve bize aynı zamanda korkularımızı yenmemizi sağladı.Gerek genel ingilizce gerek ise IELTS eğitimlerinden aldığımız bilgiler bize çok katkı sağladı.Kurumun eğitime ve öğretmeye yönelik ilgii… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Nilüfer Şubesi öğrencisiyim. Öğretmenlerin ilgi ve takibinin yüksek olduğunu düşünüyorum. Derslerde sürekli sohbet etmek ve öğretici odaklı ders işlenmesi İngilizce konuşabilmem için oldukça faydalı. Kursa başlarken beklediğim ilgiyi ve hoca kalitesini bulduğumu söyleyebilirim.
Just English kurumuna sağladıkları güven ve çalışma ortamından dolayı teşekkür etmek istiyorum öncelikle. Kursa başlamadan bir çok araştırmamın sonucunda yaptığım tercihten hiçbir pişmanlık duymadım. Tabii bu hususta ders aldığım Hocalarımın etkisi büyük. Çok yoruldum, bir çok şeyden feragat ederek derslere… Devamı İçin Tıklayınız.
Öncelikle Justenglish’in çalışanlarından ve öğretmenlerden çok memnunum. Ortam sıcaklığı dersler ve çalışan personelin güleryüzü beni daha çok buraya bağladı ve bu İngilizce öğrenmeme ve dersi sevmeme neden oldu. Burada herşey güzel . Justenglish’i personeli ve öğretmenleriyle en iyi şekilde eğitimini… Devamı İçin Tıklayınız.
Kurumunuza tavsiye üzerine geldim ve aldığım eğitimlerden, ders veren eğitmenlerimden çok memnunum. Çalıştığım kurumda yabancı dil eğitimi almak isteyen meslektaşlarıma, hiç düşünmeden, kurumunuzda eğitim almaları konusunda referans olacağım. Verilen eğitim ve öğretim için Just English’e teşekkürü borç bilirim.