Genel İngilizce Kursu Referansları, İngilizce Kursu Referansları
Hocaların hepsinden memnunum. Hepsi deneyimli, cana yakın, eğlenceli hocalar. Dersler zevkli geçiyor. Her gün yeni kelimeler öğrenmemiz amacıyla mesaj gelmesi güzel bir şey.
Just English upper-intermediate öğrencisiyim. Elementary’den beri bu kursta eğitim almaktayım. Bu süresinde eğitimimi aldığım, pre,inter,upper eğitimleri benim nezlimde çok faydalı buldum. Öğretmenler yeterince deneyimli ve ders süresince eğlenerek öğretme mentalitesini yerleştirmiş kendilerine ve bu gayet iyi bir şekilde başarabiliyorlar. Aynı… Devamı İçin Tıklayınız.
Yaklaşık bir senedir bu kursta eğitim almaktayım. Öğretmenlerimizin ilgisinden, eğitimlerinden, asistan arkadaşlarımızın güler yüzlü ve yardımsever yaklaşımlarından çok memnunum. Yakınlarıma tavsiye ettiğim bir kurum. JustEnglish’te olmaktan mutluyum.
Just English ile olan 5 aylık eğitimim boyunca çalışan personelin gerek güler yüzlü gerekse samimiyeti ayrıca problemlere çözüm üretme çabası beklediğimden çok daha iyiydi. Hocalarımızın eğitim vermedeki başarısı takdire değerdir. Just English ailesine katıldığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Teşekkür… Devamı İçin Tıklayınız.
Su anda Amerika’da MIT’de eğitimimi sürdürüyorum. Buraya gelmeden önce İngilizce sınavlarına girmek ve pratik yapmak için bir kurs aramaya başladım. Birçok yerden inanılmaz fiyatlara kurs veren yerlerle konuştum, ama bir arkadaşımın bana tavsiyesi sonunda Just English’e girdim. Arkadaşımın çok güzel… Devamı İçin Tıklayınız.
JustEnglish bence sıkılmadan ,eğlenerek İngilizce öğrenebileceğiniz muhteşem bir yer.
Generally this place giving the most complex and easy to get type of education in İstanbul (and possibly whole TR). Exactly cared and me and my groupmates has never encountered a major issue whatsoever since the beggining of classes. Hope… Devamı İçin Tıklayınız.
JustEnglish Center ile olan serüvenim bir arkadaşımın ısrarlı tavsiyesi üzerine başladı. Elementary, Pre-Intermediate, Intermediate ve Upper-Intermediate kurlarını başarıyla geride bıraktık. Dört Kur ve Bir Yıl gibi kısa bir zamanda İngilizcemi yadsınamayacak düzeyde geliştirmeme yardımcı oldular. Alışılmış ezberci eğitim zihniyetinin ve… Devamı İçin Tıklayınız.
Bu kurumda yaklaşık 1 yıldır eğitim alıyorum.Burayı seçmemdeki en büyük sebeplerden biri ise geçmiş yıllarda almış olduğu ödüller ve başarılar beni Just English’e yöneltti.Görüşmeye geldiğimde bizimle kurulan diyaloglar gayet iyiydi ve bize sunulan olanaklar da iyi olduğu için burayı seçtim… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English YDS 22 sınıfında 2.5 aylık eğitimimde gerek eğitimden gerekse hocalarımızdan gayet memnun kaldım. Hocalarıma katkılarından ve emeklerinden dolayı teşekkür ederim.
Just English’e arkadaşım tavsiyesiyle geldim. Kurslar arasında eğitim olarak en iyisi olduğunu söyledi. Sınıflarda az kişi olması bizim için büyük bir avantaj; bu da çok iyi bir fırsat bizim için. Öğretmenlerinde eğitim ve bilgi seviyesi çok iyi.
Just English öğretmenlerimi, öğrencilerini, kayıt yapanlarını, koridorda dolaşan çocukları… çok sevdim. Just English İngilizce öğrenimi için doğru adres. Thanks a lot Just English.
Intermediate ve YDS hazırlık kuru almak üzere kuruma kayıt oldum. Intermediate kuruna özel ders şeklinde D. hocadan aldım. Kurumla ilgili olumlu düşüncelere sahip olmamla tek etken D.E. oldu. Öğrenciye gösterdiği ilgi başarısının artmasında en büyük etkenlerden biridir. Özel dersler tamamlandıktan… Devamı İçin Tıklayınız.
Kurumunuza tavsiye üzerine geldim ve aldığım eğitimlerden, ders veren eğitmenlerimden çok memnunum. Çalıştığım kurumda yabancı dil eğitimi almak isteyen meslektaşlarıma, hiç düşünmeden, kurumunuzda eğitim almaları konusunda referans olacağım. Verilen eğitim ve öğretim için Just English’e teşekkürü borç bilirim.
Just English YDS İngilizce eğitmenine çok teşekkür ediyorum. Bu kadar kısa sürede sınava ancak bu kadar hazırlanılabilinir. Eğitimde eksik bulduğum bir kısım yok. Sadece zaman kısıtlı olduğu için hızlı konuları işlememiş konuları algılamamızı zorlaştırıyor. İyi çalışmalar.
Kurstan ve F.hocamızdan çok memnunum. Personel yönetiminin, işletmenin davranışlarını da samimi buluyorum. Umarım istediğim puanı alıp, daha da memnun olacağım. Teşekkür ederim.
Kurs özelikle devam ettigim sınıf ve program oldukça başarılı. Gerekli detaylar vurgulanıyor, gereksizleri eleniyor. Teşekür ederim…
Eylül ayında Just English Beylikdüzü Şubesi’nde eğitime başladım.Hedefim Ielts’den 6.0 almaktı.Başlarda her ne kadar tereddüt yaşasam da hocamla görüştükten sonra kesin kararımı verdim.Gerek kurum çalışanları, gerekse de en başta hocam saolsunlar hiç yanıltmadılar, hiç üzmediler ve şuan sonsuz müteşekkirim! 19… Devamı İçin Tıklayınız.
Elementary seviyesindeyim. Öğretmenlerimizin sayısı ve verdikleri eğitim seviyesi gerçekten çok iyi. Bu beni oldukça mutlu ediyor. Çalışanların sevecenlikleri ve çeşitli aktivite seçenekleriyle tercih edilecek bir kurs. Her türlü etüd programları mevcut. Sınav mevcutları, ulaşımı, ilgilenebilirlik bakımından oldukça iyi düzeyde. Öğretmenler… Devamı İçin Tıklayınız.
Dersler benim için hem çok zevkli hemde verimli geçti . Sınavda benim için gerekli olan şeyleri 27 saate sıkıştırdık ona rağmen her şeyiyle okuldan daha verimli oldu.Verilen kaynaklarında yardımı büyüktü , bütün sınav bölümlerinden yeterince alıştırma yaptık.Her dersten sonra yaptıklarımın… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’te daha önce Rusça dil eğitimi aldım. Rusçadan sonra gördüğüm ilgi ve alaka karşısında, İngilizce kursuna başlamaya karar verdim. Gerçekten de başarılı ve ilgili öğretmen kadrosuyla bizlere çok şey öğrettiler. Danışman arkadaşlar da çok ilgili davrandılar. İngilizceden sonra İspanyolca… Devamı İçin Tıklayınız.
JUST ENGLISH deki öğretmenler gerçekten çok iyi. Buraya geldiğimde, ilk önceleriİngilizce konuşmaktan çok korkuyordum. Şimdi ise böyle bir şeyi nasıl düşündüğüme hayret ediyorum! Kurstan son derece memnun kaldım, hocamız ve kurumun yapısını olumlu buldum. Just English’te geçirdiğim zamanlar gerçekten çok… Devamı İçin Tıklayınız.
İngilizce seviyem upper intermediate olmasına rağmen KPDS,ÜDS gibi sınavlarda başarılı olabilecek seviyede bir test tekniği bilgisine sahip değildim. Araştırmalarım sonucunda en iyi kurs olarak duyduğum Just English’e yazıldım.3 aylık bir eğitimden sonra yüzlerce bilmediğim kelimeyi çözdüğümüz sayısız testlerden öğrendim ,… Devamı İçin Tıklayınız.
2 kurdur Just English Beşiktaş Şubesi’nde eğitim görüyorum.Kurumun merkezi konumunun yanı sıra hocalarımız ve eğitim materyallerimiz harika.2 kurdur E. Hocamızdan eğtiim görüyorum.E. Hocamız ve şuana kadar derslerimize giren tüm hocalar genç ve dinamik bir yapıda.Sınıf mevcudunun az oluşu, sınıfların konforu… Devamı İçin Tıklayınız.
TOEFL denilince ilk akla gelecek isim Just English olmalı! Yaptığım kurs araştırma sonuçlarında Just English’i seçtim.Eğitim süresince bu seçimimin ne kadar doğru olduğnu gördüm. Eğitmenler konularında uzman kişiler. TOEFL tekniklerini en iyi şekilde öğretip bolca materyalle pekiştirme imkanı sağlıyorlar.Just English… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Bursa şubesi hafta içi sabah intermediate seviyesi öğrencisiyim. Yaklaşık 4 aydır eğitim alıyorum. Kursa geliş amacım üniversiteyi çok iyi dereceyle bitirmeme rağmen İngilizceyi anlayamamam ve önümde büyük bir engel olarak görmem Just English’e gelmeden önce çok kurs araştırdım… Devamı İçin Tıklayınız.
Merhabalar; nerden başlıycağı bilmediğim için en baştan almaya karar verdim. Just English’e 2005’de katıldım ama yıllar geçmesine rağmen hala da onlardan biri gibiyim. Gerek aile ortamı gerek arkadaş ortamı gibi oldugumuz dönemde en mutlu ve ingilizce konusunda en verimli yıllarımı… Devamı İçin Tıklayınız.
07.01.2013 tarihinden itibaren 19:00-21:00 saat’leri arasında YDS G.Ç. Hocanın öğrencisiyimKursa ulaşım yeri olarak kolaylıkla ulaşılabilirliği önemli bir avantaj.Genel olarak binanın fiziki ortamı iyi durumda . Ders işleme konusunda herhangi bir sıkıntı oluşturacak durumla karşılaşmadığı kanaatindeyim.Gerek G.Ç. Hocam gerekse ek ders… Devamı İçin Tıklayınız.
Arzu ben merhabalar.. 2007 Aralık ayından 2008 Haziran ayına kadar Just English Center’a devam ettim. Öncelikle amacım iyi vakit geçirmek ve kendimi geliştirmekti. Bu sebeple İnter ve Upper’a devam ettim. Öyle çok memnun kaldım ki TOEFL a devam ettim. Ders… Devamı İçin Tıklayınız.
Sınavı geçmek için kurs araştırdım. İnternetten Just English’i buldum. Kayıt oldum. Kurstan ve hocamızdan memnunum. Her şey için teşekkürler.
Merhaba, öncelikle Justenglish’te aldığım derslerden memnuniyetimi bildirmek isterim. Öğretmenlerimizin dersteki ilgisinden ve özellikle Just English eğitim danışmanlarına ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Diğer seviyelerde görüşmek üzere.
JustEnglish’e gelmemin sebebi, ilk olarak çok ders saatinin olmasıydı. Birçok yerde görüştüğüm halde en uygun burasının olduğunu fark ettim. Hocalar olarak da oldukça iyi ve memnunum. İstediğim zaman etüt alabiliyorum. Eğitim olarak iyi olduğunu düşünüyorum. Herkesi bekleriz.
Burada çok yol kat ettim.Öğretmenlerim bana cok yardımcı oldular çalışanlar çok güleryüzlü bizlerle her zaman bire bir ilgileniyorlar.
Kursa yeni başladığım için henüz net bir düşüncem oluşmadı. Öğretmenimizin anlatımından ve ders işleyiş düzeninden oldukça memnunum.
Merhabalar, ben kurumunuzda 3 aydır eğitim almaktayım. Bu süre içerisinde karşılaştığım yöneticilerin öğrencilerine karşı olan ilgilerinden memnuniyet duymaktayım. Kurumunuzdaki çalışanların ilgisinin yanısıra hocalarında sağlamış olduğu manevi destek ve ilgiden çok memnunum. Ders ortamının çok samimi ve eğlenceli geçmesini hocaların bize… Devamı İçin Tıklayınız.
Kurumunuzdan almış olduğum eğitim hizmetleri için teşekkür ederim.Bu kaliteli eğitimin devam etmesini temenni ederim.
Just English Genel Müdürlüğüne, Öncelikle bu beyaz sayfayı bana ayırdığınız için teşekkür ederim:) Bana ve arkadaşlarıma İngilizce öğretmeye çalıştığınız için teşekkür ederim. Çok doğal çok sempatik insanlarla karşı karşıya bıraktığınız için de ayrıca teşekkür ederim. Langırt gibi eğlenceli aktiviteler sunduğunuz… Devamı İçin Tıklayınız.
Marmara Üniversitesi Proficiency Sınavı, Hocalar kaliteli, dersler eğlenceli, kurs yeri mükemmel. Her şey çok güzel.
Değerli Just English Ailesi; 2014 yılının Eylül ayından itibaren Just English eğitim almaktan çok memnunum.Bu kanaatın benden oluşmasında katkısı bulunan eğitim danışmamız B. Hanım öğretmenlerimiz A. Ve .A ‘ya çok teşekkür ederim.Eğitimi her şeyden önce tutan eğitimci anlayışınız ve eğitim… Devamı İçin Tıklayınız.
İngilizce ve dil öğrenimi her ne kadar kişinin çalışma azmi ve isteğiyle doğru orantılıolsa da; öğreticinin öğrenciyi motive edebilmesi ve öğretme konusunda istekliliği, tüm personelin sıcaklığı, ders ve materyallerin zenginliği ve öğretim metodu gibi birçok kriterin de dil öğrenimini çok… Devamı İçin Tıklayınız.
Arkadaş tavsiyesiyle Just English’i seçtim. Eğitiminden ve öğretmenlerinden memnunum. Öğretmenimiz H. Hocaya sevgiler saygılar dileyip noktamı koyuyorum.
Ben 43 yaşındayım ve 10 yaşındaki kızımla beraber Just English’te eğitim alıyorum. Yaklaşık 4 aydır eğitime devam ediyoruz. Kendimizi çok geliştirdik. Gerek ben, gerekse kızım hem eğitmenlerden hem de personelden çok memnunuz. Kaliteli ve samimi öğretmenler sayesinde sorunsuz ilerliyoruz. Çok… Devamı İçin Tıklayınız.
Merhabalar, 2014 Eylül ayında gerçekleştirilen YDS’den önce 4 defa daha yabancı dil sınavına girdim. En son 2014 Nisan ayında girdiğim YDS’den 53,75 aldım. 2014 Eylül YDS’den ise 70 aldım. Notumdaki bu yükselmede B. Hocanın önemli katkısı oldu. Geçen sene Karacan… Devamı İçin Tıklayınız.
Elementary seviyesinden beri bu kursta eğitim gördüm. 13-14 yaşlarında başladım. Hedefim ingilizceydi, hala da öyle, dolayısıyla konuşmak benim için çok önemli ve en keyifli zamanlarım burada geçti. Türk hocalarımdan çok memnun kaldım. İlk öğretmenim B.A sayesinde kursa devam ettim ve… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Genel Müdürlüğüne; Just English eğitim kurumu olarak vermiş olduğunuz güler yüzlü, anlayışlı ve çözüm odaklı ilgi ve alakanız için sonsuz teşekkürlerimi iletmek isterim. Bu çizgiden vazgeçmeden çalışmanız çok etkileyicidir. ÖZellikle m.a. hocamızın özelliklerine sahip hoca sayısı arttıkça, kurum… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Şube Müdürlüğüne, Bakırköy şubesi hocalarından, çalışanlarından, her şeyiyle memnun olup ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum.
Just English’te yaklaşık 1,5 aydır eğitim alıyorum. Sürekli güleryüz ile karşılanmam, çalışanların ilgisi beni motive ediyor. Benim yoğun çalışmama rağmen ders saatlerimin ayarlanmasında yardımcı olanları ve sürekli takip içerisinde olmaları bana kendimi iyi hissettiriyor. Just English’te olmaktan çok mutluyum ve… Devamı İçin Tıklayınız.
Merhabalar,just english’ten askerlıgım dolayısıyla sadece 1 kur eğitim alabildim döndüğümde devamı gelecek :)) burada öğrendiklerim ,yaşadıklarım,kurduğum arkadaşlıklar bana bir ömürboyu yeteceğinden eminim.Sevimli,içten hocalarımız sayesinde eğlenceli bir şekilde pekiştirdiğim ingilizceyi unutmam mümkün değil.Hocalarıma çok teşekkür ederim verdikleri mükemmel eğitim için.Bu hocalarla… Devamı İçin Tıklayınız.
Katıldığım hızlandırılmış yds kursunda genel anlamda öğretilenler yeterli ve faydalıydı. Kursta dağıtılan materyaller öğretilenleri destekledi. Bunun yanında quizlist gibi uygulamaların derslerde tekrarlanması kelime öğretimi konusunda çok faydalı oldu. Hocalarıma ve kurs çalışanlarına teşekkür ediyorum.
Elementary seviyesinde olan öğrencilerinizdenim. Kursa amcamın referansı ile gelmiştim ve umduğum gibi beklentilerimi karşıladı. Benim için eğitim yeterli olduğunu düşünüyorum. Hocalarımız M. ve F. çok iyiler ve derslerde çok iyi anlatıyorlar. İlk başladığımda konuşamıyordum fakat daha 1 buçuk ay oldu… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English, başarılı ve fazlaca farklı yerlerde bulunan adı duyulmuş sayılı kurumlardan birtanesidir. Hem dilediğimiz yerde hem de dilediğimiz eğitimsel amaçla bir olup, babamın bizim için en uygun bulduğu kurum haline gelmiştir. Taşçıoğlu ailesi olarak bu kurumda eğitim almaktan büyük… Devamı İçin Tıklayınız.
Kurumunuza tavsiye sonucu kayıt oldum. Genellikle hocaların samimiyetinden ve ders konusunda yardımcı olmalarından büyük memnuniyet duymaktayım. Hedeflediğim düşünceler doğrultusunda, bana yardımcı olacaklarından kuşkum yoktur. İngilizcemin ileri bir seviyeye geleceğini düşünüyorum. Bütün çalışanlara sevgi ve memnuniyetimi sunmaktayım.
Çalışanlardan ve hocaların güler yüzlülüğünden oldukça memnun kaldım. Öğrendiğim dili, günlük hayatımda rahatça kullanabileceğimi düşünüyorum. Almanca’ya olan ilgim, bilgim ve becerim arttı. Just English Kurumu çalışanlarına ve hocalarına ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum.
Justenglish’ e gelmeden önce neredeyse bütün dil okullarını dolaştım. fakat gerek idari personel, gerekse kurum olarak sıcaklığı yakalayabildiğin tek kurum olduğu için tercihimi Justenglish’ ten yana kullandım.Eğitime başladıktan sonra yaptığım tercihin doğru olduğunu görmek beni gerçektende mutlu etti. Eğitimlerinizin yanı… Devamı İçin Tıklayınız.
Derslerimiz oldukça yoğun geçiyor.Verimli derse yönelik geçiyor.S. ve P. Hocamızda oldukça iyiler.Anlamamız için sonuna kadar uğraşıyorlar. Bir kere anlatıp geçmiyorlar.
Just English Pendik şubesinde eğitim alıyorum. Ders almakta olduğum T.’nin dersine yaklaşık ilk kurdan beridir giriyorum ve çok memnunum. Bize çok şey kattığını düşünüyorum. Ders anlatımı istediğimizde geri tekrar yapmalarıyla konuyu bize en iyi şekilde anlatmış bulunmaktadır. Hocamızın her derse… Devamı İçin Tıklayınız.
Daha önceki deneyimlerime istinaden Justenglish hakkında söyleyebileceğim negatif bir durum şu an itibariyle yoktur. Kurs öğretmenimizin deneyimleri ve ders işleme prensipleri mükemmel. Burada olmaktan mutluyum. Tüm çalışanlara ilgi ve alakaları için teşekkür ederim.
Geldiğimden itibaren içimde bir İngilizce çalışma isteği doğdu. Hem yabancı he Türk hocalar sayesinde büyük bir ilerleme olduğunu hissettim.
Rakiplerinizi ve sizi uzun süre analiz ettikten sonra kurumunuzdan hizmet almaya karar vermiştim. Geçen zaman içinde almış olduğum kalite eğitim ve güleryüzlü personelinizle kurumunuzu taktir eder, teşekkürlerimi bir borç bilirim. Kuşkusuz dile getiririm ki kaliteli bir dil eğitimi almak için… Devamı İçin Tıklayınız.
Öncelikle Justenglish, kurum olarak ilgililer. Daha önce de Kadıköy Justenglish bünyesinde öğrenci olmuştum. Orada da ilgililerdi. Hocamız da pozitif enerjili bir kişidir. Derslerde ilişkimiz gayet iyi. Teşekkürler
Just English ile çok zahmetli bir araştırma sonrasında tanıştım. Upper-Intermediate seviyesinden başlamak üzere toplam 3 kur alarak advance seviyesi de dâhil olmak üzere 9ay bu samimi ailenin içinde bulundum. Hafta içi dört akşam işten sonra canımın çıkmış olmasına rağmen, tüm… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’e gelmek bana ingilizce test çözme becerisi kazandırdı.İngilizce temeli olanlar için hızlı test çözme tekniklerinin çok işe yarayacağını düşünüyorum.
Justenglish kurum ve çalışanları olarak kaliteli eğitim vermektedir. Kurum içerisine girdiğinizde güler yüzlü personel karşılamakta ve seviyenizi ölçerek size uygun bir kurs öneriyorlar. Bu durum kursa gelen kişilerin seviyesini görmesini ve nasıl bir çalışma yapmaları gerektiğini konusunda yardımcı olmaktadır. Öğretmenler… Devamı İçin Tıklayınız.
Hocamız çok neşeli ve kaliteli bir eğitmen. Kendisine teşekkür ederim. Her şey çok iyi ve güzeldi.
Just English’e geleli altı ay oldu. Hocalarımızın verdiği eğitim sayesinde İngilizcenin böylesine korkacak kadar zor olmadığını fark ettik. İyi ki Just English’e geldik.
Eğitim danışmanları, öğretmenler ve tüm bunların sağladığı samimi ortam eğitimi kaliteli kılıyor. JustEnglish’te eğitim almak çok keyifli. Emeği geçen herkese teşekkürler.
5 sene önce Akademik İngilizce imtihanına hazırlanmak için başvurmuştum.Eğitim danışmanlarımızın ilgisi ve hocalarımın hazırlık sürecinde önemli desteğini aldım.Bunun memnuniyeti ile Ielts , Toefl ya da İngilizce’yi öğrenmek isteyenlere tavsiye ediyorum.
Justenglish yds kursu olarak gerekli dersi ve kaynağı verdigini düşünüyorum. Dersin işlenişi, hocanın üslubu eğitim için yeterli seviyede.
Buraya ilk olarak kararsız geldim, ama geldiğim gün gayet iyi davrandılar. Kursa başladığım gün hiçbir şey bilmiyordum. Ancak çok yardımcı oldular. Herkesin Just English’e gelmesini tavsiye ederim.
Just English’te 1 yıldır eğitim almaktayım. Bu süreler içerisinde hertürlü etüt, idari destek ve sosyal aktivitelerden yararlandım. Derse giren hocaların yeterliliği bağlamında, herhangi bir şikayetim bulunmamaktadır. Her türlü probleme karşın, sorun çözme noktasında da üstlerine düşen görevi yerine getirmişlerdir.
Just English’i internetten araştırdım ve kayıt yaptırdım. Kursa başlarken neyle karşılaşacağımı bilmiyordum. Lakin gerek hocalar gerekse de eğitim sisteminden çok memnunum.
Just English kursuna katıldığım için memnunum.Diğer kursların içinde Just English’i tercih etmekle çok doğru karar verdiğime inanıyorum.Dersleri eğlenerek öğreniyoruz buda kursa devamlılığımızı sağlıyor. Hocamız sabır ve anlayışla tekrar yaparak, konuları anlamamıza vesile oluyor. Bütün sınıf arkadaşlarımızla beraber S.Hocamızı çok seviyoruz.C…. Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’e yaklaşık olarak 9 aydır eğitim almaktayım. Kursuna geldiğim ilk günden buyana ilk günki heyecanla ingilizceyi devam ediyorum. Kaza geçirmeme rağmen kırık belim ve alçılı ayağım ile eğitim almaya geldim. Burada olduğum için mutluyum 🙂 🙂 🙂
İngilizce öğrenmek isteyenlerin bir numaralı tercihi olan kurum… Yetkilileri ve öğretmenleri, sizin öğrenmeniz için, sizden daha fazla çaba gösteriyorlar. Gelmediğim zamanlar, arıyorlar vs. Sevgilimden daha fazla Just English’le görüşüyorum.
JUST ENGLISH benim gittiğim ilk kurs ve tercih ettiğim için mutluyum. Burada bir ev havası var yani herkes çok içten ve sıcakkanlı. Sınıflar hiç kalabalık değil ve dersler çok eğlenceli ben okulda ve dışarıda İngilizceyi sevmeyen ve hayatım boyunca yapamayacağımı… Devamı İçin Tıklayınız.
Önyargılarla başladığım kursun dördüncü haftasında Just English dil kursunun eğitim seviyesi ve kalitesinin beni şaşırttığını söyleyebilirim.Öğretmenlerin öğrencilerin seviyelerine göre sergiledikleri yaklaşım ve eğitim metodları dil öğrenimini kolaylaştırıyor. TOEFL’dan istediğim skoru alacağıma dair inancım arttı.
Just English’i zorlu ve uzun bir arayıştan sonra buldum. Bu kursa da diğer görüşmeye gittiğim kurslar gibi olacak diye bir ön yargıyla görüşmeye gitmiştim, ancak Şirinevler ubesi’ne adım atınca bütün fikrim değişti. Öğrencilere ticari bir kaygıyla yaklaşmayan, son derece samimi… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English kurumunda elementary kurunda eğitim almaktayım. Dersimize giren hocalardan memnunum. Dersler gayet iyi anlatılıyor.
Merhaba, hızlandırılmış toefl kursuyla ilgli düşüncelerimi dile getirmek istiyorum. Öncelikle hocalardan çok memnun kaldım.Özellikle S.Hocam’dan, dersi çok eğlenceli hale getiriyor ve pozitif enerji saçıyor. Hocaların istekli olması dersi de daha etkili yapıyor. Kurs programı listening speaking writing ve readingten oluşuyordu… Devamı İçin Tıklayınız.
Merhaba ben Emre Taşdemir. 1 yıldır Just English’de eğitim görüyorum. Çok düzenli olarak gelemesem de geldiğim zamanlarda hep güler yüzlü insanlarla karşılaşıyorum. En önemlisi bu bence. İngilizceyi size sevdiriyorlar. Memnunum aldığım ilgiden dolayı. F. hocam çok iyi ders anlatıyor ve… Devamı İçin Tıklayınız.
Kursun kaliteli eğitimi ve deneyimli hocasıyla gerçekten iyi bir eğitim aldığıma inanıyorum.Tabi ki bunun yanında sıcak bir ortamda mevcut.Hocamla istediğim zaman iletişim kurabiliyorum ve anlayamadığımı sorabiliyorum.Bu da daha hızlı öğrenmemi sağlıyor.Hocamızın yabancı olması da bizim için büyük bir avantaj oldu.İlkin… Devamı İçin Tıklayınız.
Öncelikle gideceğim dil kursunu seçerken en büyük endişem kayıt sırasında verilen sözlerin kayıt sonrasında tutulmaması ihtimaliydi. Çünkü internetten ve tanıdıklarımdan araştırdıklarıma göre birçok dil kursu kayıt sırasında verilen vaatlerin birçoğunu kayıt sonrasında unutuyordu. Yoğun araştırmalarımdan sonra Just English Kadıköy Şubesi’ne… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’e bir web sayfasındaki ilanları sayesinde rastladım.Birçok kurs araştırmama rağmen,başlangıçta biraz da tereddüt ederek kayıt yaptırmaya karar verdim.Derslere başladıktan sonra doğru bir seçim yaptığımı anladım.Birkaç kelime ve cümle dışında İngilizcem yok denecek kadar azdı.Elementary seviyesinden başlayarak Upper-Intermediate seviyesine kadar… Devamı İçin Tıklayınız.
İngilizce kursuna gitmeye karar verdiğimde en az 1 yıl tüm kursları araştırdım ve buraya tam üç kere geldim.Aynı şeyleri defalarca sordum ve İngilizceden nefret ettiğimi düşündüğüm için kaydolmamak adına kayıt bürosundaki görevlileri bayağı yordum. Sonra burada karar aldım.Şuan burada başladığım… Devamı İçin Tıklayınız.
Hedefim İngilizceyi açık bir şekilde konuşmak. Bu kursa başlayalı daha 5 hafta oldu ama bana şimdiden çok şey katmaya başladı. Ve eminim ki kur bitince de akıcı bir şekilde konuşabileceğim. İyi bir İngilizce kursu araştıranlara gerçekten tavsiye ederim. Hocaların öğrenciler… Devamı İçin Tıklayınız.
İngilizce kursuna başlamadan önce çok kararsız kalmıştım. Fakat Just English’den N. Hanımla görüştükten sonra kararımı verdim ve başladım. Sonra kursumuz başladı sonrasında C. Öğretmenimizle derslerimiz devam etti hala devam etmekte. Başlarken ki korkum nedeniyle beni motive ederek en aza indirgenmiş… Devamı İçin Tıklayınız.
Buraya ilk geldiğimde güler yüzlü insanlarla karşılaştım. Eğitimi ve disiplin kalitesiyle gerçekten iyi bir kurum. Umarım bu başarısını arttırarak devam eder.
1 aydır Just öğrencisiyim. Sınıfa girdiğim ilk andan beri hocaların gösterdikleri güler yüz ve verdikleri pozitif enerji ile dersler çok verimli geçiyor. Gerek hocaların yanında getirdiği ek materyaller gerekse anlatım şekliyle dersler daha verimli daha sağlıklı pekiştiriyorum. Hocaların güler yüzü… Devamı İçin Tıklayınız.
İngilizce eğitimi aldığım bu kurumun, gerek eğitim tarzı, gerek hocaları, gerek tüm çalışanları, hem beni hem de ailemi oldukça memnun etti ve beni oldukça verimli hale getirdi. Bu durumdan fazlasıyla memnun bulunmaktayım. Kendilerine (Kurs ekibine) sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Justenglish’e Almanca öğrenmek için kayıt olduğum gün aklımda kocaman bir soru işareti vardı. Çünkü bu dershaneye tamamen tesadüfî olarak ve eğitmenlerinin nasıl olduğunu tam anlamıyla araştıramadan alelacele yazılmıştım. Aklımda sadece ‘en kısa sürede en fazla bilgiyi öğrenmek’ fikri vardı. Peki,… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English kurumunu tercih ettiğim için mutluyum. Güler yüzlü personeliyle etrafa verilen pozitif enerjiyle kendimi oldukça iyi hissediyorum. Kursa gelmemek için bahaneye ihtiyacım yok, çünkü burada kendimi gayet iyi hissediyorum. Aldığımız eğitimin de iyi olduğunu düşünüyorum.
Just English Bursa şubesi hafta içi sabah intermediate seviyesi öğrencisiyim. Yaklaşık 4 aydır eğitim alıyorum. Kursa geliş amacım üniversiteyi çok iyi dereceyle bitirmeme rağmen İngilizceyi anlayamamam ve önümde büyük bir engel olarak görmem Just English’e gelmeden önce çok kurs araştırdım… Devamı İçin Tıklayınız.
Kurumunuzda kayıtlı, hafta sonu grup öğrencisiyim. Hocalarınızdan ve eğitim biçiminizden çok memnunum. Özellikle hocaların enerjisinden ve kendi enerjilerini ders sırasında biz öğrencilere güzel aktarmalarından ve motivasyon konusunda son derece bilinçli olmalarından çok memnunum. Ayrıca diğer bütün çalışanlarınızın herhangi bir sorun… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’ten çok memnunum. Özellikle eğitim departmanından. Yabancı dil eğitim almak isteyenlere çok fayda sağlayacak bir kurum.
Kurumunuz olan JustEnglish’te YDS kursuna katıldım. Eğitmenimiz dersleri anlama odaklı ve kolay yollarla soru çözme taktikleriyle anlattı. JustEnglish’ten çok memnun kaldım ve kurumunuza başarılar diliyorum.
Just English’e ilk geldiğimde umut edemiyordum İngilizce öğreneceğime dair. Fakat yanıldım! Buraya kurs olarak bakmıyordum daha çok sıcak bir aile gibi. Her türlü yönden çok iyi. İngilizce öğrenmemiz için önümüze her şey sunuluyor ve diğer kurslara göre daha uygun fiyatlar… Devamı İçin Tıklayınız.
Ben İngilizceyi (dil öğrenmeyi) Just English’le sevdim; öncesinde iyi diye nitelendirilen pek çok kursa hatta bir dönem bir üniversitenin MIS (Management Investment System) programına da katıldım, ancak bu eğitimler beni orta seviyenin üzerine taşımadı, açıkçası İngilizceden de soğudum ve iki-üç… Devamı İçin Tıklayınız.
Justenglish çok samimi bir ortamda eğlenerek dil öğrenme fırsatı veriyor. Özellikle öğretmenlerimiz son derece özverili ve yoğun ilgi gösteriyorlar. Öğretmenlerimizden her konuda cok memnunuz.
JUST ENGLISH Bursa şubesinde YDS eğitimine katılmaktayım. Kurs hocam G.Ç Hocamızın dersteki performansından, birikiminden bilgilerini aktarma becerisinden memnunum.Kanaatim son derece olumludur.İlgililerin bilgisine sunarım.
Just English Kadıköy Şubesi’nde bu dönemle birlikte toplam iki kez eğitim aldım ve iki dönem de gayet verimli ve başarılı bir dönemi daha noktalıyoruz. Bu başarıma katkı sağlayan hocalarıma katkılarından ve özgün çözümlerinden dolayı teşekkür ederim. Daha iyi oldu çünkü… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’e gelmeden önce çok fazla önyargılarım vardı, çünkü bu teknoloji çağında internetten birçok yorum bulabiliyordum. Kayıt için geldiğimde ofisteki arkadaşlar ilgiyle karşıladı beni. Güler yüzlü ve tatmin ediciydiler ve kısmet deyip kayıt yaptırdım.Şu an elemantary kurunu alıyorum ve öğretmenlerimden… Devamı İçin Tıklayınız.