Genel İngilizce Kursu Referansları, İngilizce Kursu Referansları
Buraya ilk geldiğimde güler yüzlü insanlarla karşılaştım. Eğitimi ve disiplin kalitesiyle gerçekten iyi bir kurum. Umarım bu başarısını arttırarak devam eder.
Kurumunuzda kayıtlı, hafta sonu grup öğrencisiyim. Hocalarınızdan ve eğitim biçiminizden çok memnunum. Özellikle hocaların enerjisinden ve kendi enerjilerini ders sırasında biz öğrencilere güzel aktarmalarından ve motivasyon konusunda son derece bilinçli olmalarından çok memnunum. Ayrıca diğer bütün çalışanlarınızın herhangi bir sorun… Devamı İçin Tıklayınız.
Justenglish’in Nilüfer şubesindeki YDS grubu öğrencilerindenim. Hızlandırılmış olan kısa dönemine katılmış olsam da başta hocamızın güler yüzlü ve rahatlatıcı tavırları sayesinde ‘Sınavı geçer miyim bu kadar kısa sürede?’ sorusuna daha az stresli bakar olduk. Bu anlamda hocamıza sonsuz teşekkürler. 🙂… Devamı İçin Tıklayınız.
Çalışanlardan ve hocaların güler yüzlülüğünden oldukça memnun kaldım. Öğrendiğim dili, günlük hayatımda rahatça kullanabileceğimi düşünüyorum. Almanca’ya olan ilgim, bilgim ve becerim arttı. Just English Kurumu çalışanlarına ve hocalarına ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum.
Burası çok güzel, hocalar sürekli bizimle ilgileniyor. Hem buradayken hem evdeyken anlamadığım yerleri hocaya sorabiliyorum. Hocalarımı çok seviyorum, hepsi harika. Bana bayağı katkıları oldu.
Okuduğum lisede yabancı dil eğitimi almaktaydım. Fakat verilen eğitimin benim için yetersiz olduğunu anlayınca ailemin de onayıyla ek ders almaya karar verdim. Yaptığım araştırmaların sonucunda Just English dershanesine üye oldum. İlk günlerde birtakım çekincelerim vardı. ’’Benim için yeterli olacak mı… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Eğitim Kurumunda eğitim aldığım zaman diliminde öğretmenlerin yaklaşımları, pozitifliği ve çalışanların ilgisi dolayısıyla; ayrıca ek olarak, davet ettikleri konuşma sınıfı ve 23 Nisan etkinlikleri için Just English ailesine teşekkürler.
Just English Eğitim Departmanı, Kurumunuza tavsiye üzerine geldim. Referansımın, aldığı eğitimin tatmin edici olduğunu belirtmesi üzerine ben de Just English’ten almaya karar verdim. Her kurumda yaşanan sorunlar vardır ve memnun edilemeyiz, fakat Just English, her durumda yardımcı ve çözümkâr olduğu… Devamı İçin Tıklayınız.
Merhaba, ben Just English Nilüfer şubesinde YDS öğrencisiyim. Kursun kesinlikle katkısı olduğunu düşünüyorum. YDS süreci boyunca verilen bu kaliteli eğitimi tüm YDS’ye hazırlanacak olan öğrencilere tavsiye ediyorum. Kursun, YDS hocama vermiş olduğu tüm emeklerinden dolayı ne kadar teşekkür etsem azdır…. Devamı İçin Tıklayınız.
Yaklaşık dört ay kadar önce başlamış olduğum Just English’te inanın çok mutluyum. Özellikle güleryüz ve aktiviteler altı kişilik sınıflar, derslerin keyifli ve eğlenceli geçmesine neden oluyor. Materyaller ve eğitim gerçekten çok iyi artık geriye sadece benimde sıkı çalışmam kalıyor.
Kurumunuza tavsiye üzerine geldim ve aldığım eğitimlerden, ders veren eğitmenlerimden çok memnunum. Çalıştığım kurumda yabancı dil eğitimi almak isteyen meslektaşlarıma, hiç düşünmeden, kurumunuzda eğitim almaları konusunda referans olacağım. Verilen eğitim ve öğretim için Just English’e teşekkürü borç bilirim.
Merhabalar…Just English e tavsiye üzerine geldim ve kapıdan girdiğim anda ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım..İdari kardonun sıcaklığı ve ilgisi,hocaların arkadaşça yaklaşımları ve akıcı anlatımları ile kendinizi çok rahat ve güvende hissedeceğiniz,sıkılmadan,eğlenerek öğreneceğiniz bir kurum JUST ENGLISH..
Just English’te aldığım 5 haftalık Toefl eğitiminden çok memnun kaldım. Özellikle derslerde hocaların verdiği bilgiler ve taktikler sınav için bana çok şey kazandırdı. Özellikle hocam M.’ın derste gösterdiği ilgi ve alakadan oldukça memnun kaldım.
Just English’te 100 saatlik yoğunlaştırılmış IELTS programına katıldım. Hocaların disiplinli çalışmaları, verdikleri muhteşem taktikler ve bizlere olan sonsuz destekleri sayesinde 6,5 puan aldım. Bu puan sayesinde istediğim kurumun sınavına girmeye hak kazandım. Sevgili Hocalarıma ve onları bünyesinde bulunduran Just English’e… Devamı İçin Tıklayınız.
Kazanmamız da emeği olan ilgisi alakasi ve tecrübeleriyle bizi sınava hazırlayan G. hocama çok teşekkür ediyorum ,diğer öğrencilerin de ondan faydalanarak bu yolda başarılı olacaklarına gönülden inanıyorum.
İngilizce öğretmeni adayı olarak, İngilizceyi unutmamak adına ve KPDS notumu yükseltmek amacıyla geldim. Hem KPSS hem de YDS kursuna gidiyorum. Benim için YDS kursu,biraz olsun unuttuklarımı hatırlamak hem de bir nevi eğlence. Hayatım ve mesleğim İngilizce olduğu için pek çok… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Genel Müdürlüğüne, Kurstan memnunum. Gerek gösterilen ilgi gerekse derslerin işlenişi gayet güzel. Çok sıcak bir ortam mevcut. Çok doğal ve sempatik insanlar var. Gayet hoş bir yer. Oldukça memnun kaldım. Açıkçası genel olarak kurstan çok memnunum. Bakırköy şubesi… Devamı İçin Tıklayınız.
Kurumunuzda aldığım eğitimime hala devam etmekteyim. Öğretmenlerin ve yönetici kadrosunun işlerini severek ve isteyerek yapması oldukça iyi… Hocalarımızdan da oldukça memnunuz. Bu durumdan dolayı Just English’e teşekkür ederim.
Just English Kurumlarına, Just English İzmit kurumunda eğitim görüyorum. Buradan gayet memnunum. Öğretmenlerimi seviyorum. Gerçekten tecrübeliler ve işlerini iyi yapıyorlar. Daima güler yüzlüler ve anlamadığımız zaman bizimle bireysel olarak ilgileniyorlar. Ayrıca gelmediğimiz bir ders ya da yapamadığımız bir konu olunca… Devamı İçin Tıklayınız.
Öncelikle ingilizce YDS hazırlık için Just English’i ikinci kere tercih etmemin sebeplerinden birinin hocamız olduğunu belirtmeliyim.Gereksiz bilgilerden uzak ve basit bir anlatımla,tamamen sınava yönelik bir eğitim verdiği için ikinci kez kurs olarak Just Englis’i seçtim.Derslerde konu anlatımının yanı sıra test… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English ailesinde bulunmaktan çok mutluyum. Burada herşey çok eğlenceli iyi ki varsınız.
Before I used to think that courses dont play very imporant role in passing exams. But now I totally disagree with my previous opinion. The class participation really increases the motivation. Additionally speaking English in the class improved my linguistic… Devamı İçin Tıklayınız.
Yeni başlayanlar için tavsiye edebilirim. Öğretmenlerimiz sayesinde dersler eğlenceli ve öğretici geçiyor. Teşekkürler.
Geldiğimden beri aldığım eğitim ve hocaların ilgileri gerçekten çok hoşuma gitti. Bu memnuniyetimi arkadaşlarıma ve çevreme anlatmaktayım. Yönetimin gösterdiği ilgi ve hassasiyetten gayet memnunum. Temizlik açısından gerek özenin gösterilmesinden de memnun kalıyorum.
Just English’le internetten tanıştığımda İngilizcem çok azdı ve amacım KPDS’yehazırlanmaktı. Yaklaşık 1 yıllık bir eğitimden sonra bu zor sınavdan istediğim notu aldım. Ama Just English benim için sadece bir eğitim yeri değil. İstanbul’da bir yuvam olduğunu biliyorum. Dostlarım, anılarım, güzel… Devamı İçin Tıklayınız.
İlk kez girmiş olduğum YDS sınavında 65 puan alarak gerekli barajı geçtim. Bu sonucu almamda hocamında katkıları çok büyüktür. Hazırladığı notlar, dağıttığı soru kaynakları yanında konular hakkında paylaştığı sayısız ipucu ile bizlere çok destek olmuştur. Dağıtılan kaynak kitapların olumlu etkilerini… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Kurumuna, Ben pre-intermediate seviyesinde olan bir öğrenciniz olarak gerek öğretmenlerimizden gerekse çalışan arkadaşlarınızdan çok memnunum.Burada olduğum her gün için ayrı bir memnuniyetim bulunmakta.Öğretmenlerimin, çalışanların insanlarla olan münasebetine hayranım.Güleryüzün, tatlı dilin, samimiyetin eksik olmadığı bu kurumda bulunan herkes çok… Devamı İçin Tıklayınız.
Ben Just English alsancak şubesi öğrencisiyim ve severek geliyorum.Burada keyifli bir ortamımız var. Hocalarımız sıcakkanlı.Günümüzde İngilizceyi bilmek dünya ile iletişime geçmek için zorunlu hale geldi.Just English sayesinde bu hedefe kolaylıkla ulaşacağımı düşünüyorum.Kurum çalışanlarının tarafıma ve tüm öğrencilere güven verici yaklaşımları… Devamı İçin Tıklayınız.
Dersler oldukça keyifli ve verimli geçiyor. Özellikle öğretmenlerimiz, işlerinde gerçekten başarılı ve bilgililer. Standart bir İngilizce kursunuz bayağı üstünde olduğunu düşünüyorum. Tabii unutmamak gerekir ki, kurs ne kadar iyi olursa olsun, öğrenimin sonu bizimle bitiyor. Verilen ödevlerle olsun, ders işleyişiyle… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English İngilizce öğrenmem açısından çok yararlı oldu.Daha önceden sevemediğim İngilizceyi sevdirdi.Özellikle öğretmenlerimiz İngilizceyi bize sevdirdi.Sınıf içinde arkadaşlarımızla çok uyumlu olduğumuzu düşünüyorum.Derslerde hem eğleniyoruz hem öğreniyoruz.Ayrıca öğrenciler olarak çok aktifiz.S. Hocamız bizimle çok ilgileniyor ve onu sınıfça çok seviyoruz. Bu… Devamı İçin Tıklayınız.
Kaliteli eğitimi, güler yüzlülüğü, ilgiyi, eğlenceyi, yüksek motivasyonu bir arada kendisinde barındıran, iyi ki burayı tercih etmişim dedirten yer ”Just English” ile tanıştığım için çok şanslıyım. Hocaların öğretme metotlarıyla İngilizceyi severek eğlenerek öğrendiğiniz gibi kendinizdeki ilerlemeyi gördükçe bu kurumun diğerlerinden… Devamı İçin Tıklayınız.
JustEnglish’e gelmemin sebebi, ilk olarak çok ders saatinin olmasıydı. Birçok yerde görüştüğüm halde en uygun burasının olduğunu fark ettim. Hocalar olarak da oldukça iyi ve memnunum. İstediğim zaman etüt alabiliyorum. Eğitim olarak iyi olduğunu düşünüyorum. Herkesi bekleriz.
Just English kurumuna sağladıkları güven ve çalışma ortamından dolayı teşekkür etmek istiyorum öncelikle. Kursa başlamadan bir çok araştırmamın sonucunda yaptığım tercihten hiçbir pişmanlık duymadım. Tabii bu hususta ders aldığım Hocalarımın etkisi büyük. Çok yoruldum, bir çok şeyden feragat ederek derslere… Devamı İçin Tıklayınız.
İngilizce eğitimi adına, Just English’ten daha sıcak, samimi ve başarılı bir başka yer tanımıyorum… Gerek derslerin kalitesi gerekse en önemlisi hocaların başarılı anlatımı anlatılamayacak kadar güzel. Ben İngilizce eğitimi için geldiğim Just English’ten o kadar memnunum ki (muhakkak diğer dillerdeki… Devamı İçin Tıklayınız.
JustEnglish bence sıkılmadan ,eğlenerek İngilizce öğrenebileceğiniz muhteşem bir yer.
JustEnglish’i tercih etme sebebim, bize uygun ders saatlerinin ayarlanması ve bizimle birebir iletişim halinde olunması. Hocalar ve burada görevli çalışanlar sorunlarla birebir ilgililer. Aldığımız ders saatleri dışında anlayamadığımız konuları danışabileceğimiz hocaların bulunması bizim için artı bir avantaj sağlıyor. Bu yüzden… Devamı İçin Tıklayınız.
Şubat 2016 tarihinden itibaren eğitim almakta bulunduğum kurumda gerek öğretmenlerimizin, gerekse idari personelin ilgi ve alakasından son derece memnunum.
Just English’te yaklaşık 1 yıldır aldığım eğitimden oldukça memnunum. Hocaların, derslere ve öğrencilere gösterdikleri özen memnun olmamdaki ve hatta kursa gelişimin başlıca sebeplerinden… Bu nedenle Just English kadrosuna teşekkürler.
Eğitimden çok memnunum. Kursa yazılmadan önce kaygılarım vardı.İnternette araştırma yaptıktan sonra kayıt oldum ve iyi ki Just English’i tercih etmişim. Özellikle hocalarımın ders işleyişlerinden çok memnunum.
B. Hoca ve A. Hoca’nın derslerinden çok memnunum ve hiçbir şikayetim yok.Çok eğlenceli ve verimli ders anlatıyorlar
Kursa daha yeni başladığımız için herhangi bir görüş bildiremem. Fakat öğretmenimizin ilgisine teşekkür ederiz.
Almanya’da evlenip Türkiye’ye geldikten sonra,aile birleşimi vizesi için istenen A1 sertifikası istenmesi sürpriz oldu. Çünkü Almanya’da yetkili makamlardan bunun tam tersi bir bilgi almıştık. Hemen sınavı ve sınav kursu için kurs araştırmaya başladım. Tabi önüme bir sürü seçenek çıktı.En doğru,… Devamı İçin Tıklayınız.
Merhaba. Just English’in 2 aylık YDS programı’na katıldım. YDS de 82.5 puan aldım. Şükürler olsun. Sınav rahat bir sınavdı. Kelime bilgisi önemliydi muhakkak. Bu açıdan ben eğitmenime teşekkür ederim. Bize iyi bir kelime hazinesi kazandırdı. Ayrıca sınava yönelik taktikleriyle bize… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Bursa Nilüfer şubesinde eğitim alıyorum. Bu zamana kadar gördüğüm eğitim ve ilgiden çok memnunum. Hocaların ilgisi, güler yüzleri bizleri motive eden büyük bir etmen. Eğlenerek, sıkılmadan eğitim almanın tek adresi. Etüt imkanları ile konuyu anlamanızı tamamen sağlıyorlar. Yabancı… Devamı İçin Tıklayınız.
Elementary grubunda ders görüyorum. Başlayışımızdan bu yana kurumun gerek konuşma gerek dilbilgisi öğretimi yönünden ve oldukça aktif olan işleyişinden çok memnunum ve size teşekkür ediyorum.
Kurumunuz oldukça güzel bir kurum, eğitim, öğretim, hocalar, dersler çok güzel memnunum. Bizimle ilgilendikleri için teşekkür ederim.
İngilizce bilmek kariyerinizde yükselmeniz ya da kariyerinizi değiştirmek konusunda size yardımcı olur.. Gelişmekte olan ülkelerin başında yer almaktayiz. Teknolojiyle sanayileşmenin sürekli yenilendigi ve ilerledigi bi çağdayız. Ithal firmaların oldukça ülkemizde yer aldığını görmekteyiz. Turizm açısından zengin ve doğal güzellikleri olan… Devamı İçin Tıklayınız.
Çeşitli araştırmaların doğrultusunda iyi referanslar alarak 6 ay önce kursunuza kayıt oldum.Pre Intermediate kurundan başladım. En iyi geçen kurum bu idi. Intermediate ve Upper Intermediate kuru benim için çok hızlı geçti. Gerek kendi iş yoğunluğum gerek farklı hoca değişimlerinden dolayı… Devamı İçin Tıklayınız.
Kurumunuzdan çok memnunum. Öğretmenleriniz ve çalışanlarından çok memnunum. Teşekkürler…
Just English’te başladığım Elementary sınıfında İngilizceyi severek sınıfımla beraber çok eğlenceli dersler geçirdik. Herkes derse katılarak bu daha eğlenceli hale geldi.Y. Hoca sayesinde İngilizceyi severek daha çok ilgi duymaya başladık.İlk başta derslere gelmek istemezken geldikçe daha çok sevdim.Bize İngilizceyi sevdiren… Devamı İçin Tıklayınız.
Öncelikle; Bu kursa en baştan başlayamadığım için üzgünüm. Okulumun geç bitmesinden dolayı biraz geçikmeli geldim “ Just English”e… Burayı bir hocamın vasıtasıyla duydum, kesinlikle istediğim puanı yakalayacağımı söyledi. İyi ki de böyle demiş. Etüt derslerime giren hocalarımda yardımcı olmaya çalıştılar… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Nilüfer Şube öğrencisiyim. Pre-intermediate grubuna 2 hafta sonra katılmış olmama rağmen her şey yolunda, adapte olmakta hiç sıkıntı çekmedim. Daha bu seviyede hem Türk hem yabancı hocaların ders saatleri dağılımı gayet iyi… Şimdilik gayet mutluyum, intermediate ve upper… Devamı İçin Tıklayınız.
Yaklaşık bir senedir bu kursta eğitim almaktayım. Öğretmenlerimizin ilgisinden, eğitimlerinden, asistan arkadaşlarımızın güler yüzlü ve yardımsever yaklaşımlarından çok memnunum. Yakınlarıma tavsiye ettiğim bir kurum. JustEnglish’te olmaktan mutluyum.
Okulumda öğrenim olarak yabancı dil eğitimi alıyorum ve tabiki de okuldaki eğitim yetersiz kaldığı için dışarıdan da yardım almam gerekiyordu.Bende bir arayışa çıktım ve Just English ile tanıştım.Just English personelinin o şekerimsi ve samimi ilgisi beni daha çok çekti ve… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’e gelmeden önce Ielts sınavı hakkında çok endişeliydim. Bu sınavdan başarılı olabileceğim konusunda süphelerim vardı. Just English’in eğitim açısından sağladığı destek ve motivasyonla Ielts sınavına daha istekli ve hırslı bir şekilde hazırlandım ve istediğim başarıyı elde ettim. Just English’i… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Nilüfer Şubesi öğrencisiyim. Öğretmenlerin ilgi ve takibinin yüksek olduğunu düşünüyorum. Derslerde sürekli sohbet etmek ve öğretici odaklı ders işlenmesi İngilizce konuşabilmem için oldukça faydalı. Kursa başlarken beklediğim ilgiyi ve hoca kalitesini bulduğumu söyleyebilirim.
Just English ailesine katılmaktan çok mutluyum. Hocalarımız son derece deneyimli olup eğitim konusundaki bütün problemlerimizde yardımcı olmaktadır. Personelimiz bize karşı çok güler yüzlüler. İyi ki eğitimimi Just English’te almaktayım. Teşekkürler Just English..
Hem mesleğinin gerekliklerini hakkıyla yerine getirebilmek, hem sosyal sorumlulukların hakkını verebilmek bir de üstüne YDS sınavına çalışmak çok zor. Bu zor süreçte destekleri için JustEnglish’e ve hocama çok teşekkür ederim. Samimi tekrarları, etkili dersleriyle bu dönem benim için gayet verimliydi…. Devamı İçin Tıklayınız.
Yaklaşık altı aydır eğitim gördüğüm Just English’in bana çok şey kattığını söyleyebilirim. Zira bunu yalnızca ben değil, yurtdışı seyahatlerine birlikte gittiğim arkadaşlarım da ifade ediyorlar. Bu yüzden Just’taki eğitimime devam edeceğim. Ayrıca çocuklarım da bu kurumda eğitim alacaklar.
Just English Mecidiyeköy şubesi eğitimime çok kısa süre önce başladım. Başta konuşulanlar nasılsa kısa bir süre olmasına rağmen eğitimden şu an için memnunum. Eğitim bitene kadar memnuniyetimin devam edeceğinden hiçbir şühem yok.
YDS için ne kadar iyi olduğunu bilerek kayıt yaptırmaya karar verdim. F. hoca kursun kalitesi yanında derse herzman hakim,çok iyi bir eğitmendir. Emeği için teşekürler.
Grammer ve kelime bilgim arttı. Gayet memnun kaldıgım 2 ay geçirdim. Bize sağlanan imkan ve özelikle Ramazan ayında gösterilen anlayış için teşekürler.
Hocamız çok neşeli ve kaliteli bir eğitmen. Kendisine teşekkür ederim. Her şey çok iyi ve güzeldi.
Elementary seviyesinde olan öğrencilerinizdenim. Kursa amcamın referansı ile gelmiştim ve umduğum gibi beklentilerimi karşıladı. Benim için eğitim yeterli olduğunu düşünüyorum. Hocalarımız M. ve F. çok iyiler ve derslerde çok iyi anlatıyorlar. İlk başladığımda konuşamıyordum fakat daha 1 buçuk ay oldu… Devamı İçin Tıklayınız.
İngilizceyi benim için zor bir uğraştan basit ve eğlenceli bir hale getiren hocalarından tutun da kantindeki amcaya, öğrenci kaydını yapan güler yüzlü insanlara kadar her şey çok güzel. Buraya gelmek için can atan bireyler olmak İngilizce öğrenmek için atılmış en… Devamı İçin Tıklayınız.
Kurs döneminden ve verilen eğitimden, hocaların öğrencilere ilgisinden çok memnunum. Kısa zamanda hocaların, dil eğitimime çok büyük katkıları oldu. Yaz tatili nedeniyle donduruyorum. Fakat kesinlikle devam etmeyi düşünüyorum.
YDS hazırlık sürecinde özellikle motivasyon kazandırma anlamında çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Derslerimizde kullandığımız kaynakların çeşitli olması, soru tipi görmemiz açısından olumluydu. En önemlisi, sınıf ortamı oldukça iyi, hoca öğrenci ilişkisi de gayet samimiydi. Kendimi çok rahat hissettim kurs süresince. Bu… Devamı İçin Tıklayınız.
3 kur boyunca aldığım eğitimden son derece memnun kaldım. Özellikle hocadan çok memnunum. Ders içerikleri yeterliydi.
Son zamanlarda, gerek iş gerekse eğitim sektörünün, olmazsa olmazı haline gelen Yabancı Dil, bu konuya olan ilginin ciddi anlamda artmasına sebep oldu. Dolayısı ile bu ihtiyacı karşılamak veya bu durumu fırsata dönüştürmek amacı ile sözde ”Eğitim Kurumu” adı altında birçok… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’te öğrenciyim. Mali açıdan ve eğitim açısından gayet mantıklı bir tercih yaptığımın farkındayım. Sınıfta öğretmenlerimiz öğrencilerle çok ilgili, dersler gayet eğlenceli.
Sevgili Just English; Öncelikle bu kurumunuz kadar temiz sayfayı bana ayırdığınız için teşekkür ederim. Hocalarımız da en az bu kurum kadar pırıl pırıllar. Kantindeki F. ablamızdan danışmadaki arkadaşlara kadar herkesten memnunum. Aldığım eğitim, yaptığım ödemenin kat kat üzerinde. Teşekkürler.
Just English YDS İngilizce eğitmenine çok teşekkür ediyorum. Bu kadar kısa sürede sınava ancak bu kadar hazırlanılabilinir. Eğitimde eksik bulduğum bir kısım yok. Sadece zaman kısıtlı olduğu için hızlı konuları işlememiş konuları algılamamızı zorlaştırıyor. İyi çalışmalar.
Just English’de upper-intermediate ve toefl kurslarında ögrenci oldum. Her iki kursumda da hocaların ilgisi ve dersi işleyiş biçimlerinden çok faydalandım. Derse getirdikleri ekstra materyaller sayesinde birçok farklı kaynaktan bilgi edinme şansım da oldu. Kurs içinde yaptıkları deneme sınavları ve pratikler… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Bursa Nilüfer şubenin her şeyde başarılı olduğunu düşünüyorum. Başarıların devamını dilerim. Yeterli miktarda İngilizce öğreniminde saat olduğunu düşünüyorum. Kurs pazarlamasında vaat ettiğiniz gezilerin ve organizasyonların olmasını istiyorum. Diğer her şey yerinde olduğunu düşünüyorum.
Just English Nilüfer Şubesi öğrencisiyim. Olumlu olarak hocalarım gayet kaliteli, gramer dersleri gayet kaliteli ve öğretici geçiyor. Kurum çalışanları her konuda yardımcı oluyorlar.Olumsuz olarak, konuşma derslerinde, konuşma konusu daha önceden hocalarımız birkaç konu bulup araştırma yapsalar daha verimli olur. Ve… Devamı İçin Tıklayınız.
Öncelik olarak İngilizce kursu ararken kafamda birçok soru vardı. Birçok İngilizce kursu gezdim ve doğru tercihin Just English olduğuna karar verdim ve iyi ki bu kararı vermişim. Kursun öğretmenleri ve danışmanları vs. çok anlayışlı duyarlılar. Kursun eğitim seviyesi çok güzel… Devamı İçin Tıklayınız.
TOEFL için bir şeyler yapmam gerektiğini farkettiğim an bunu arkadaşlarımla paylaştım ve bildikleri iyi bir yer var mı diye sordum. Bilirsiniz öğrenciler arasında popüler olmuş, sevilmiş, memnun kalınmış yerler tercih sebebidir bizler için. Okulda kime sorsam nereye gidiyim diye şöyle… Devamı İçin Tıklayınız.
Just english idari personelini de takdir ediyorum,tabiki idari personel olarak çok başarılılar ama bunuda başarıya azmetmiş bir sisteme borçlu olduklarını unutmamalılar. Hepsi gerçekten iyi birer yönetici, başarılarının devamını diliyorum, yolu sevgiden, güzellikten, dosta ne ilişkiden geçen herkes o JustEnglish’te toplanmış… Devamı İçin Tıklayınız.
1 aydan beri elementary seviyesinde eğitim almaktayım. 1 ay olmasına rağmen çok şey öğrendim. Öğretmenlerimizin güler yüzlü olması ve derse hazırlıklı gelmeleri öğrenme isteğimi arttırıyor. Kurumun temizliği çok güzel. Gerekli ders araç ve gereçleri mevcut. Just English’e teşekkür ediyorum Hepinizi… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Eğitim Kurumunun İzmir şubesinde başladığım eğitim yaşantıma, İstanbul Şirinevler şubesinde devam etmekteyim. Eğitim departmanınızda çalışan arkadaşların gayret, ilgili ve alakaları takdire şayandır. Meslek hayatım boyunca insanlarla devamlı iletişim halinde oldum. Bazı süreçlerde hizmet veren, bazı süreçlerde hizmet alan… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’e başlarken açıkçası biraz tereddüt yaşadım. Bilirsiniz, İstanbul gibi kalabalık ve gelişmiş bir şehirde hangi kursun size fayda sağlayacağını, bütçenize ne kadar uygun olacağını araştırmanız neredeyse imkânsızdır. Ben Just English’e tavsiye üzerine geldim. Bir kuruna katılma imkânım oldu, lakin… Devamı İçin Tıklayınız.
Pek çok cümle kurabilirim ama özetle şunu söylemek istiyorum, Almanya’da eğitim almak, Almanya’da çalışmak, herhangi bir Almanca konuşulan ülkede bulunmak ya da sadece Almanca öğrenmek istiyorsanız, sevgili hocam ile çalışmalısınız. Yalandan dolandan uzak, gerçek ve kalıcı bir dil eğitimi için,… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English’e ilk geldiğimde umut edemiyordum İngilizce öğreneceğime dair. Fakat yanıldım! Buraya kurs olarak bakmıyordum daha çok sıcak bir aile gibi. Her türlü yönden çok iyi. İngilizce öğrenmemiz için önümüze her şey sunuluyor ve diğer kurslara göre daha uygun fiyatlar… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English kursuna, yüksek lisans düşündüğüm için ve okul bitiminde yabancı dilimi geliştirmek için geldim. Hocalarımızdan ve ortamından memnun kaldım. Kursun bana çok şey kattığını düşünüyorum. İleride tekrar diğer kurlarını almayı düşünüyorum.
Eğitim sistemi, hocalar, özellikle personeller ile ilgili memnuniyetimi bildirmek istiyorum. Her konuda yardımcı olduklarından ya da olmaya çalıştıklarından dolayı memnun dilekçemi bildiriyorum. Bu kursa bu yüzden teşekkür ediyorum.
İngilizce ve dil öğrenimi her ne kadar kişinin çalışma azmi ve isteğiyle doğru orantılıolsa da; öğreticinin öğrenciyi motive edebilmesi ve öğretme konusunda istekliliği, tüm personelin sıcaklığı, ders ve materyallerin zenginliği ve öğretim metodu gibi birçok kriterin de dil öğrenimini çok… Devamı İçin Tıklayınız.
Ben Seattle Washington’dan Filiz… Just English ailesine, bana sağlamış oldukları destekten dolayı bu site aracılığıyla teşekkür etmek istiyorum. Kurulduğu ilk yıllardan itibaren bu eğitim yuvasının bir parçası olmaktan oldukça mutluyum. Profesyonel öğretmenleri ve yöneticileriyle öğrenciye eğitim acısından büyük yarar sağlayan… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English Pendik şubesinde eğitim alıyorum. Ders almakta olduğum T.’nin dersine yaklaşık ilk kurdan beridir giriyorum ve çok memnunum. Bize çok şey kattığını düşünüyorum. Ders anlatımı istediğimizde geri tekrar yapmalarıyla konuyu bize en iyi şekilde anlatmış bulunmaktadır. Hocamızın her derse… Devamı İçin Tıklayınız.
Just English kurumunda elementary kurunda eğitim almaktayım. Dersimize giren hocalardan memnunum. Dersler gayet iyi anlatılıyor.
2015 Nisan YDS hafta sonu öğrencisiyim. Eğitmenlerimizin stratejilerinden memnun kaldım. Güler yüzleri ve ilgileriyle motivasyonumuzu sağladılar.
Just English Bursa Nilüfer şubesinde eğitim almaktayım. Hem öğretmenleri hem çalışan diğer bireyleri birbirinden tatlı ve samimi insanlar. Kendileri gibi eğitimleri de oldukça kaliteli. Ders dışında da sürekli anlamadığınız herhangi bir konuda zamanını size ayıran, eğitimi her şeyin önünde bulunduran… Devamı İçin Tıklayınız.
Dersler benim için hem çok zevkli hemde verimli geçti . Sınavda benim için gerekli olan şeyleri 27 saate sıkıştırdık ona rağmen her şeyiyle okuldan daha verimli oldu.Verilen kaynaklarında yardımı büyüktü , bütün sınav bölümlerinden yeterince alıştırma yaptık.Her dersten sonra yaptıklarımın… Devamı İçin Tıklayınız.
Sınavı geçmek için kurs araştırdım. İnternetten Just English’i buldum. Kayıt oldum. Kurstan ve hocamızdan memnunum. Her şey için teşekkürler.
Just English; Yeni başladım şu an için bir sıkıntı yaşamıyorum. Haftasonu grubu için saatler işleyiş uygulama gayet iyi ve verimli geçiyor.
Özel eğitim kurumlarında karşılaştığım disiplin sorunuyla burada karşılaşmamak sanırım TOEFL sınavında başarılı olmamda en büyük etkendi.Lakayit olmayan ama aynı zamanda sıcak bir ortam sağlayan deneyimli öğretmenlere ve sıcakkanlı çalışanlara teşekkür ederim. S. Hanıma beni tüm gıcıklığıma rağmen buraya kazandırdığı için… Devamı İçin Tıklayınız.
Bu kuruma tesadüf eseri gelmeme rağmen çok memnun kaldım. On kişilik sınıflarıyla, öğretmenleri, çalışanlarıyla oldukça kaliteli bir kurum… Herkes, gerçekten İngilizceyi öğretmeye odaklı… Bu kuruma geldiğim için çok şanslıyım. Her şey için teşekkürler.
Merhaba TOEFL mağdurları, Just English’te TOEFL kursuna İngilizcemi geliştirmek için katıldım, TOEFL’a girme ihtimalimde vardı, ama gerek kalmadı. İngilizcemi geliştirmiş,eğlenmiş, iyi dostlar edinmiş oldum… Farkı yalnızca fiyatı değil, emin olabilirsiniz.
Ben 43 yaşındayım ve 10 yaşındaki kızımla beraber Just English’te eğitim alıyorum. Yaklaşık 4 aydır eğitime devam ediyoruz. Kendimizi çok geliştirdik. Gerek ben, gerekse kızım hem eğitmenlerden hem de personelden çok memnunuz. Kaliteli ve samimi öğretmenler sayesinde sorunsuz ilerliyoruz. Çok… Devamı İçin Tıklayınız.
Öncelikle Justenglish Language ve Toefl Center Merkezine teşekkürlerimi sunarım. Ben justenglish’te 2 kur aldım.Eğitmenlerle birlikte aldığım derslerin benim açımdan çok verimli geçtiğini söyleyebilirim. Dersin içeriği, akışkanlığı, öğrenciyi sıkmaması, bunu yanında disiplinli bir şekilde ders yapılması çok güzeldi. Hocalarımız bizlerle yakından… Devamı İçin Tıklayınız.
YDS hızlandırılmış kursun, sınava yönelik düzeyde egitimi, konu anlatımı, kelime çalışmalrını ve deneme sınavlarını yeterli ölüçüde buldum. Kurs eğitmeninin yaklaşımı ve bütünbe hakimiyeti çok iyi düzeyde …..
Şirinevler Just English’e başladığım tarihten itibaren, gerek İngilizcem, gerekse düşünce yapım çok değişti. Öğretmenlerimizin, elementary seviyesinde bizimle ilgileniş tarzları çok hoşumuza gitti. Sınıf ortamı harika… Öğrencisi olduğum okulda, ilk dönem 50-50 gelen İngilizce notum, ikinci dönem 80-75 geldi. Katkınız çok… Devamı İçin Tıklayınız.