Just English Dil Okulları

Halil Şenol – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Akademik Eğitim Kursları Referansları, Yds Kursu Referansları

ÜDS eğitimi için yaklaşık dört ay önce geniş çaplı bir araştırma yaptım. Gerek özel ders gerekse sınıf ortamında olacak şekilde en iyi eğitimi nereden alabileceğim konusunda karar vermek biraz zor oldu. Just English’in eğitim bilgilerine internette kurs tarama yaparken rastladım Ertesi gün gelip yüz yüze görüşme yaptığımda diğer kurslarda olmadığı kadar fazla ders ve daha uygun eğitim ücreti bir kenara bırakılınca, sınava kadar devam edecek ve sürekli iletişim içinde olabileceğim bir eğitim olmalıydı.Kursa başladıktan sonra daha önce aldığım dil eğitimleri boyunca sadece uyutulduğumu farkettim. Burada herşey daha iyiydi ve daha farklıydı. Eğitmenimizin üzerimizdeki eğitici baskısı çalışıyor olmamıza rağmen mümkün olduğunca en çok zamanı ayırmamız için yeterliydi. Ek dersler ve normal dersler olabildiğince doyurucu ve öğretici oldu.Bu durumdan mümkün mertebe her yerde ve herkese çokça ve dürüstçe bahsettim.Kaynak olarak kullandığımız materyaller oldukça yararlı oldu. Hele kelime kitabımız çok iyiydi.Ümit ediyorum ki sınavdan dilediğim puanı alabilirim.İnşallah bu sefer, bu sınavdan başarılı olursam yaz döneminden sonra 2 öğrencimi buraya kaydettirip masraflarınıda kendim ödemek istiyorum.Gerekirse soran herkese tavsiye etmekte beni mutlu eder.Milliyet gazetesinde yayınlanan haftalık YDS denemeleri de ayrıca bütün YDS adayları için yapılan büyük bir fedakarlıkdı. Söylemeden geçemediğim diğer nokta ise ÜDS-YDS dönüşümündeki zaman açığının bizi mağdur etmemesi için eğitimin kesintisiz devam etmesiydi. Herşey için çok teşekkürler.


Yasemin Kaya – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Sevgili öğretmenim çok eğlenceli bir kurs dönemi geçirdik. Teşekkür ederim. Hocalarımızın ben de katkısı büyük. Sizi iyi ki tanıdık hocam. Daha büyük başarılar da TOEFL sınavında buluşmak üzere. Sevgilerimle

Derya Davulcu – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Just English kurumuna sağladıkları güven ve çalışma ortamından dolayı teşekkür etmek istiyorum öncelikle. Kursa başlamadan bir çok araştırmamın sonucunda yaptığım tercihten hiçbir pişmanlık duymadım. Tabii bu hususta ders aldığım Hocalarımın etkisi büyük. Çok yoruldum, bir çok şeyden feragat ederek derslere… Devamı İçin Tıklayınız.

Ali Erdem Gündoğan – Ankara – Kızılay Şubesi

Kurumunuzda hafta içi akşam İngilizce yoğun programa devam etmekteyim. Eğitmenim C. Hocadır. Eğitmenimizin dersleri oldukça eğlenceli ve verimli geçmektedir. Kendisi konusuna hakim ve azimlidir. Derslerde okuma, yazma, konuşma ve dinleme ağırlıklı yapılmasını olumlu bulmaktayım. Genel olarak kurumunuzdan ve eğitmenlerinizden memnun… Devamı İçin Tıklayınız.

Halil Karabulut – İstanbul – Pendik Şubesi

Hocalarımızın ders anlatımları çok iyi, derste konuşmaya adapte olmaya başladık. Hocalarımızdan memnun olup, 2.kurda da devam etmek istiyoruz.

Süleyman Aksoy – Bursa – Nilüfer Şubesi

Just English Bursa Nilüfer şube öğretmenlerinin bize sabrı takdir edilecek düzeyde. Öğretmen için gerekeni fazlası ile yapıyorlar. Girişte her defasında ‘hoş geldiniz’ ile karşılanmak güzel!

Zeynep Sarıkaya – Ankara – Kızılay Şubesi

Dersler çok verimli geçiyor. S. Hoca’yla eğlenceli ve verimli bir şekilde İngilizce öğreniyoruz.Grup seviyesi ve durumu göz önüne alınarak konu bazında ilerliyoruz. Sabrı ve ilgisi için çok teşekkürler.Kurumun her gün gönderdiği kelimeler çok iyi oluyor. Her gün kelime defterine kelime… Devamı İçin Tıklayınız.

Ebru Akkuş – İstanbul – Kadıköy Şubesi

İlk defa İngilizce kursuna katılmakla beraber şu an gayet memnunum. JustEnglish diğer şubeleri hakkında pek fazla bilgim yok ama Şirinevler şubesinde gerekli ilgiyi alabiliyorum. Hocalarımız dahil hepsi birbirinden iyi, Just tavsiyemdir.

Ebru Sünnetçi – Bursa – Heykel Şubesi

Just English Bursa şubesi hafta içi sabah intermediate seviyesi öğrencisiyim. Yaklaşık 4 aydır eğitim alıyorum. Kursa geliş amacım üniversiteyi çok iyi dereceyle bitirmeme rağmen İngilizceyi anlayamamam ve önümde büyük bir engel olarak görmem Just English’e gelmeden önce çok kurs araştırdım… Devamı İçin Tıklayınız.

Nuray Çepni – Bursa – Nilüfer Şubesi

Justenglis, yds’de oldukça iyi bir kurs, gerek sağladıgı kaynaklar açısından, gerekse öğretmen kalitesi açısından güvenip gidebileceğiniz bir kurs, sınav için gereklikonuları, stratejileri ve kelimeleri ögrencilerine sağlıyor. Eger kursta ögrendiklerinizi çalışırsanız, başarısız olmanız mümkün değil.

Hande Emir – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Kurumunuzda kayıtlı öğrenciyim. İngilizce grup eğitimlerine katılmaktayım. Gerek hocalar, çalışanlarınız ve eğitim politikanız, gerçekten takdir edilmeye değer. Katkılarınız için teşekkürler.

Fatih Balcı – Bursa – Nilüfer Şubesi

Kurs özelikle devam ettigim sınıf ve program oldukça başarılı. Gerekli detaylar vurgulanıyor, gereksizleri eleniyor. Teşekür ederim…

Emirhan Aktepe – Ankara – Kızılay Şubesi

Bu kursun umduğumdan daha kolay geldiğini söyleyebilirim. Bulunduğum kura başından başlamama rağmen gayet iyi uyum sağladığımı düşünüyorum. Kurs genel açıdan ve hocalar yönünden gayet iyi. Özellikle sınıf mevcudunun az olması ders işlenişi açısından gayet iyi.

Aşkın Gül – İstanbul – Beylikdüzü Şubesi

Yaklaşık 4 aydır bu kurumda öğrenciyim. Öğretmenlerden ve kurumdan oldukça memnunum. Gösterilen ilgiden ve hocaların yakınlığından dolayı kurumunuza teşekkür ediyorum.

Zeynep Emanet – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Kelime ve gramerde kurs sayesinde kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum. Kursun öncelikli amacı da bu hususta olmalı zaten, diğer kısımlar daha çok kişinin kendi çabasıyla olacak şeyler. Biz de bu doğrultuda daha çok ders istedik. Faydalı olduğunu düşünüyorum.

Murat Tavşancı – İstanbul – Beşiktaş Şubesi

İngilizce ve dil öğrenimi her ne kadar kişinin çalışma azmi ve isteğiyle doğru orantılıolsa da; öğreticinin öğrenciyi motive edebilmesi ve öğretme konusunda istekliliği, tüm personelin sıcaklığı, ders ve materyallerin zenginliği ve öğretim metodu gibi birçok kriterin de dil öğrenimini çok… Devamı İçin Tıklayınız.

Doğukan Yıldız – İstanbul – Kadıköy Şubesi

YDS 22 grubu öğrencilerinden biri olarak, hocalarımız ile keyifli ve yoğun bir hazırlık süreci geçirdiğimizi düşünüyorum. Özellikle sınıfa geç dahil olmama rağmen, sınıfa yetişmem konusunda bana yardımcı olmalarının yanısıra sınıf olarak her türlü sorumuza cevaplar bularak bize yardımcı oldular. Ancak… Devamı İçin Tıklayınız.

Mert Oltulu – İstanbul – Pendik Şubesi

3 Kurdur devam ettiğimiz Just English’ten son derece memnunuz. Özellikle yabancı hocalarımız J. Ve J gerçekten çok iyi. Dersler çok eğlenceli geçiyor. Ö. hocayıda unutmamalıyız. Bizde emeği çok fazla. Bize ingilizceyi sevdiren kesinlikle odur. Just English ailesine çok teşekkür ederiz…. Devamı İçin Tıklayınız.

Dilek Türker – Bursa – Nilüfer Şubesi

Nilüfer Şubede YDS öğrencisiyim Eğitimi sayesinde ilk deneme sınavı ile son deneme sınav sonucunu karşılaştırdığımda gelişmeyi görebiliyorum. Katılım yapılmadığında öğrencinin aranması, takip edilmesi güzel yönlerden biri… Hocamızın bilgi ve tecrübesi çok yardımcı oldu.

Halenur Yavuz – İstanbul – Beşiktaş Şubesi

Just English’te proficiency eğitimi almaktayım. Bu eğitim kurumuna başlarken kafamda bir yığın soru vardı, fakat hocamı tanıdıktan sonra kafamdaki sorular cevap buldu. Hocamız gerçekten otoriter, ders konusunda ciddi ve öğrencileriyle ilgilendiği için, istekli olmayan bir sürü öğrenciyi bile teşvik ettirebiliyor…. Devamı İçin Tıklayınız.

Emre Şentürk – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Generally this place giving the most complex and easy to get type of education in İstanbul (and possibly whole TR). Exactly cared and me and my groupmates has never encountered a major issue whatsoever since the beggining of classes. Hope… Devamı İçin Tıklayınız.

Filiz Ermiş Veli – İstanbul – Kadıköy Şubesi

16 Yaşlarında olan ikiz kizlarima TOEFL için kurs araştırması yapar iken internet üzerinden JUST ENGLISH reklamlarina rastladim.Referansları ve öğrenci görüşlerini okuduktan sonra JUST ENGLISH ile temasa gecip kızlarımı TOEFL kursuna kaydettirdim. Bu kursa kayıt aşamasındaki amacim kizlarimin TOEFL nasıl çalışılır… Devamı İçin Tıklayınız.

Mehmet Efe Akengin – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Toefl sınavına çalışmaya başlamadan önce 90 puan hedefliyordum. Daha ilk denemem de 2,5 ay Just English Toefl kursuna devam ettikten sonra 102 sonucunu elde ettim. Bunda ders saatleri dışında bilgisayar programlarını kullanmama izin ve ek speaking dersleri veren Just English’in… Devamı İçin Tıklayınız.

Senay Başakçı – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Just English’e yaklaşık olarak 9 aydır eğitim almaktayım. Kursuna geldiğim ilk günden buyana ilk günki heyecanla ingilizceyi devam ediyorum. Kaza geçirmeme rağmen kırık belim ve alçılı ayağım ile eğitim almaya geldim. Burada olduğum için mutluyum 🙂 🙂 🙂

Zeynep Alen – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Hocam enerjik anlatımıyla sürekli eksiklerimizi hatırlatarak bizi sürekli cesaretlendiriyor. İletişimi güler yüzlülüğü ile çok mutluyuz. Çok gayretli başarılıdır. Hocamız, yabancı hoca olmasına rağmen seviyemize göre çok iyi anlatıyor ve enerjik. İdari çalışanlardan çok memnunum sorun yaşamadım ilgililerle. Her şey için… Devamı İçin Tıklayınız.

Emre Kadir Dede – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Justenglish kurumların da 2 aydır eğitim almaktayım. Buraya arkadaş çevrem ve güzel öneriler doğrultusunda geldim. İlk kapıdan içeri girdiğimde güler yüzle karşılanıp sıcak ve samimi bir şekilde ilgilenmeleri beni etkiledi. Derslere başlayıp eğitim aldığım anda ne kadar iyi ve doğru… Devamı İçin Tıklayınız.

Furkan Akarscan – İstanbul – Şirinevler Şubesi

2 aydır Just English’de elementary seviyesinde ders görüyorum. Buraya gelmekten çok mutluyum. Özellikle hocalarımız ve çalışanlar hep güleryüzlü, derse hocalarımız vaktinde gelir ve öğretene kadar çabalarlar. Derste farklı materyaller (bilgisayar, uygulama ve görseller) akça kullanılıyor. Burada çok memnunum herkese tavsiye… Devamı İçin Tıklayınız.

Meryem Kaya – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Just Enlish’e 1 kur gittim Upper-Int için. Hem Türk hem yabancı hocalardan ders aldım. Sadece yabancı hoca olmaması benim çok hoşnut kaldığım bir durumdu. Çünkü hep yabancı hocalardan ders alındığında daha başarılı olunacakmış gibi bir kanı var bana göre doğru… Devamı İçin Tıklayınız.

Cihan Şerefoğlu – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Geldiğimden beri aldığım eğitim ve hocaların ilgileri gerçekten çok hoşuma gitti. Bu memnuniyetimi arkadaşlarıma ve çevreme anlatmaktayım. Yönetimin gösterdiği ilgi ve hassasiyetten gayet memnunum. Temizlik açısından gerek özenin gösterilmesinden de memnun kalıyorum.

Hasan Akpınar – Ankara – Kızılay Şubesi

Ders kitaplarla ve ek kaynaklarla destekleniyor. Buda bilmediğimiz kelimelerin azalmasına fayda sağlıyor. Her hafta yapılan sınavlarla eksiklerimizi gözden geçirmemiz derste sınavda ki hatalarımızın üstünde durulması ile daha hızlı ve temeli oturmuş şekilde ilerleme sağlıyor. Sınıfta herkesin katılması ile daha güzel… Devamı İçin Tıklayınız.

Mehmet Kılıç – Ankara – Kızılay Şubesi

Dersler çok akıcı. Öğretmenler ve öğrenciler arasında iletişim çok samimi.Derste tam bir arkadaşlık ortamı var. Hocanın öğrencilerle olan ilişkileri çok iyi. Hocalar oldukça tecrübeli ve alanlarında uzman arkadaşlardan oluşuyor.

Merve Nur Kır – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Just English’te 3 aydır eğitim almaktayım. 3 ay içinde hiçbir sorun yaşamadım, aksine derslerin işlenişi olsun, çalışanların alakası olsun her şey sorunsuzdu. Dersler istediğim saatlere göre ayarlandı. Ders saatlerinin benim için uygunluğu, onlar için daha öncelikliydi. Eğitim departmanı benim isteklerimi… Devamı İçin Tıklayınız.

Aleyna Nur Ateş – İstanbul – Bakırköy Şubesi

Just English’te başladığım Elementary sınıfında İngilizceyi severek sınıfımla beraber çok eğlenceli dersler geçirdik. Herkes derse katılarak bu daha eğlenceli hale geldi.Y. Hoca sayesinde İngilizceyi severek daha çok ilgi duymaya başladık.İlk başta derslere gelmek istemezken geldikçe daha çok sevdim.Bize İngilizceyi sevdiren… Devamı İçin Tıklayınız.

Uğur Gürol – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Öncelikle Just English olarak vermiş olduğunuz eğitim için teşekkür ederim. Nisan ayında girmiş olduğum YDS den 30 civarında bir not almışken bu dönem ki sınavdan 67,5 almam başarımı iki kat arttırdığımı gösteriyor. Tabiki bunun en büyük sebeplerinden birisi sınıf olarak… Devamı İçin Tıklayınız.

Hakan Ateş – Kocaeli – İzmit Şubesi

Çalışan personel ve öğretmenlerimiz her şeyi paylaşabileceğimiz kişiler. Öğretmenlerimizin ders anlatımlarını yeterli buluyorum. Kursla ilgili sıkıntımız yoktur.

Büşra Işıkelli – Kocaeli – İzmit Şubesi

Just English Kurumuna, Ben pre-intermediate seviyesinde olan bir öğrenciniz olarak gerek öğretmenlerimizden gerekse çalışan arkadaşlarınızdan çok memnunum.Burada olduğum her gün için ayrı bir memnuniyetim bulunmakta.Öğretmenlerimin, çalışanların insanlarla olan münasebetine hayranım.Güleryüzün, tatlı dilin, samimiyetin eksik olmadığı bu kurumda bulunan herkes çok… Devamı İçin Tıklayınız.

Caner Tekin – İzmir – Karşıkaya Şubesi

Öncelikle dil öğrenmek için tercih ettiğim JustEnglish den çok memnunum öğretmenler ve eğitim danışmanımdan pozitif enerjiler sıkılmadan öğrenebiliyorum ve burayı bir çok arkadasıma öneriyorum. İngilizce eğitimine başlarken ki kaygılarım tamamen yok oldu.

Gamze Başer – Bursa – Nilüfer Şubesi

Kurstan ve F.hocamızdan çok memnunum. Personel yönetiminin, işletmenin davranışlarını da samimi buluyorum. Umarım istediğim puanı alıp, daha da memnun olacağım. Teşekkür ederim.

Burak Yılmaz – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Justenglish bünyesinde yenilikçi bir eğitim anlayışıyla dil eğitimi yapılmakta ve bu beni çok etkiledi. Çalışanların ve eğitmenlerin güler yüzlü olması tercih sebeplerim arasındadır. Eksik konularımızın telafi ediliyor olması farklı aktivitelerle eğitimimizin desteklenmesi de farklı bir faktör. Her gün kelime mesajları… Devamı İçin Tıklayınız.

Ersevinç Keleş – İzmir – Karşıkaya Şubesi

Ben JustEnglishi Karsıyaka’yı gezerken tanıdım broşürdeki çalışan arkadaş samimiyetiyle yukarı çıktık. Bna göre herşey samimiyette bitiyor. Burda çalışan arkadaşlar bize çok samimi davrandığından dolayı buraya geldim güleryüz ve samimiyet herşey başka bir kursa gitmiştim ilk görüşme sadece bilgi verdiler ve… Devamı İçin Tıklayınız.

Sinem – Bursa – Heykel Şubesi

Before I used to think that courses dont play very imporant role in passing exams. But now I totally disagree with my previous opinion. The class participation really increases the motivation. Additionally speaking English in the class improved my linguistic… Devamı İçin Tıklayınız.

Dilşah Yüksektaş Yıldız – İstanbul – Beşiktaş Şubesi

2 kurdur Just English Beşiktaş Şubesi’nde eğitim görüyorum.Kurumun merkezi konumunun yanı sıra hocalarımız ve eğitim materyallerimiz harika.2 kurdur E. Hocamızdan eğtiim görüyorum.E. Hocamız ve şuana kadar derslerimize giren tüm hocalar genç ve dinamik bir yapıda.Sınıf mevcudunun az oluşu, sınıfların konforu… Devamı İçin Tıklayınız.

Yasemin Belin – İstanbul – Pendik Şubesi

Just English kurumunda elementary kurunda eğitim almaktayım. Dersimize giren hocalardan memnunum. Dersler gayet iyi anlatılıyor.

Filiz Yüce – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Ben Seattle Washington’dan Filiz… Just English ailesine, bana sağlamış oldukları destekten dolayı bu site aracılığıyla teşekkür etmek istiyorum. Kurulduğu ilk yıllardan itibaren bu eğitim yuvasının bir parçası olmaktan oldukça mutluyum. Profesyonel öğretmenleri ve yöneticileriyle öğrenciye eğitim acısından büyük yarar sağlayan… Devamı İçin Tıklayınız.

Mustafa Gökgül – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Kurumunuza tavsiye üzerine geldim ve aldığım eğitimlerden, ders veren eğitmenlerimden çok memnunum. Çalıştığım kurumda yabancı dil eğitimi almak isteyen meslektaşlarıma, hiç düşünmeden, kurumunuzda eğitim almaları konusunda referans olacağım. Verilen eğitim ve öğretim için Just English’e teşekkürü borç bilirim.

Zeynep Uçar – İstanbul – Beşiktaş Şubesi

Just English’te yaklaşık 1 yıldır aldığım eğitimden oldukça memnunum. Hocaların, derslere ve öğrencilere gösterdikleri özen memnun olmamdaki ve hatta kursa gelişimin başlıca sebeplerinden… Bu nedenle Just English kadrosuna teşekkürler.

Mehmet Adlığ – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Just English tek kelime ile en iyi destek; online kelime dersleri,sanal sınıfları, kişiye özel çözümleri ve konusunda çok iyi İngilizce eğitiminde deneyeimli hocaları ile bulunmaz bir fırsat. Just english ile eğitim aldığımız için çok şanslıyız. Materyal konusunda hocalarımızın desteği yüksek…. Devamı İçin Tıklayınız.

Zümrüt Akgün – Bursa – Heykel Şubesi

Just English Center Bursa şubesinde pre-intermediate kurunda başlayıp upper-ıntermediate kuruna kadar gelmiş bulunmaktayım. Son 1 ayım kaldı eğitimimin bitmesine ama ben sevinemiyorum çünkü JUST ENGLİSH ortamının sıcaklığından mıdır, yoksa muhteşem eğitim kadrosundan mıdır bilmem bitmesini istemediğim bir yer burası bunun… Devamı İçin Tıklayınız.

Mahmut Kovacı – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Kurumunuza uzun bir arayış sonrasında gelmedim. İlk geldiğimde ne kadar iyi bir eğitim alacağımdan emin oldum ve başka kurslara gitme gereği duymadım, kursunuza kayıt oldum. Şimdiye kadar, aldığım bu karardan pişman olmadım. Öğretmenlerimiz bize, İngilizcenin sadece gramerden ibaret olmadığını, aynı… Devamı İçin Tıklayınız.

Burcu Sabır – İstanbul – Pendik Şubesi

Just English Pendik şubesinde eğitim alıyorum. Ders almakta olduğum T.’nin dersine yaklaşık ilk kurdan beridir giriyorum ve çok memnunum. Bize çok şey kattığını düşünüyorum. Ders anlatımı istediğimizde geri tekrar yapmalarıyla konuyu bize en iyi şekilde anlatmış bulunmaktadır. Hocamızın her derse… Devamı İçin Tıklayınız.

Nilay Köroğlu – İzmir – Karşıkaya Şubesi

Justenglish bünyesinde bir öğrenci olarak gayet memnunum çalışanların ilgisi içinde çok teşekkür ederim.

Mustafa İlteriş Yılmaz – İstanbul -Beylikdüzü Şubesi

Eylül ayında Just English Beylikdüzü Şubesi’nde eğitime başladım.Hedefim Ielts’den 6.0 almaktı.Başlarda her ne kadar tereddüt yaşasam da hocamla görüştükten sonra kesin kararımı verdim.Gerek kurum çalışanları, gerekse de en başta hocam saolsunlar hiç yanıltmadılar, hiç üzmediler ve şuan sonsuz müteşekkirim! 19… Devamı İçin Tıklayınız.

Gülcan Tabak – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Uzun bir araştırmadan sonra Just English Center’da eğitim almaya karar verdim. Eğitim sistemlerinden ve özellikle eğitmenlerinden çok memnunum. Teşekkürler Just English!

İrem Dereli – Ankara – Kızılay Şubesi

Hocaların hepsinden memnunum. Hepsi deneyimli, cana yakın, eğlenceli hocalar. Dersler zevkli geçiyor. Her gün yeni kelimeler öğrenmemiz amacıyla mesaj gelmesi güzel bir şey.

Salih Büber – Bursa – Nilüfer Şubesi

Just English Nilüfer Şubesi öğrencisiyim. Olumlu olarak hocalarım gayet kaliteli, gramer dersleri gayet kaliteli ve öğretici geçiyor. Kurum çalışanları her konuda yardımcı oluyorlar.Olumsuz olarak, konuşma derslerinde, konuşma konusu daha önceden hocalarımız birkaç konu bulup araştırma yapsalar daha verimli olur. Ve… Devamı İçin Tıklayınız.

Selim Göçmez – İstanbul – Pendik Şubesi

Burdaki 3. elementary sınıfım ve gerek öğretmenler gerekse ders anlatışları çok güzel ve sınıfla uyumları süper. Ben çok memnunum.

Adnan Işın – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Just English’le internetten tanıştığımda İngilizcem çok azdı ve amacım KPDS’yehazırlanmaktı. Yaklaşık 1 yıllık bir eğitimden sonra bu zor sınavdan istediğim notu aldım. Ama Just English benim için sadece bir eğitim yeri değil. İstanbul’da bir yuvam olduğunu biliyorum. Dostlarım, anılarım, güzel… Devamı İçin Tıklayınız.

Nursena Sökmen – Bursa – Nilüfer Şubesi

Yaklaşık bir buçuk senedir öğrencinizim. Danışmanlarımdan ve öğretmenlerimden çok memnunum. Gösterdikleri ders dışındaki ilgi, alaka çok hoş. Seviyemdeki ilerlemem ise çok hızlı. Her şey için teşekkürler.

Cem Cankat Gültekin – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Just English ile IELTS hazırlık kursu aldım. Kurs öğretmenim muhteşemdi. Sınavı verdikten sonra sınıfta çözülen örneklerin, sınava nekadar uygun olduğunu farkettim. Hocama iyi niyeti, disiplini ve özverisi için teşekkür ediyorum.

Meltem Yılmaz – Bursa – Nilüfer Şubesi

TOEFL denilince ilk akla gelecek isim Just English olmalı! Yaptığım kurs araştırma sonuçlarında Just English’i seçtim.Eğitim süresince bu seçimimin ne kadar doğru olduğnu gördüm. Eğitmenler konularında uzman kişiler. TOEFL tekniklerini en iyi şekilde öğretip bolca materyalle pekiştirme imkanı sağlıyorlar.Just English… Devamı İçin Tıklayınız.

Pınar Günay – Ankara – Kızılay Şubesi

Kendimizi geliştirmek istediğimizde ve hayatımızı devam ettirmek için çalışmak zorunda olduğumuz gerçeğinde her zaman daha iyi adımlar atmak istediğinizde vereceğiniz, bazı radikal kararlarınızda ihtiyacınız olan şartlardan birisidir İngilizce bilmek. Ve bunu eğer sizin verdiğiniz kararlara sizinle birlikte adım atan birisi… Devamı İçin Tıklayınız.

Cihan Özen – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Just English Eğitim Kurumunda eğitim aldığım zaman diliminde öğretmenlerin yaklaşımları, pozitifliği ve çalışanların ilgisi dolayısıyla; ayrıca ek olarak, davet ettikleri konuşma sınıfı ve 23 Nisan etkinlikleri için Just English ailesine teşekkürler.

Numan Topçu – İstanbul – Mecidiyeköy Şubesi

Just English Mecidiyeköy şubesi eğitimime çok kısa süre önce başladım. Başta konuşulanlar nasılsa kısa bir süre olmasına rağmen eğitimden şu an için memnunum. Eğitim bitene kadar memnuniyetimin devam edeceğinden hiçbir şühem yok.

Hasan Karaş – Bursa – Nilüfer Şubesi

Özel eğitim kurumlarında karşılaştığım disiplin sorunuyla burada karşılaşmamak sanırım TOEFL sınavında başarılı olmamda en büyük etkendi.Lakayit olmayan ama aynı zamanda sıcak bir ortam sağlayan deneyimli öğretmenlere ve sıcakkanlı çalışanlara teşekkür ederim. S. Hanıma beni tüm gıcıklığıma rağmen buraya kazandırdığı için… Devamı İçin Tıklayınız.

Miray Sabancı – İstanbul – Pendik Şubesi

“Just English Pendik ingilizce kursunu seçmekle en doğru kararı verdiğimi ilk kur devam ederken rahatlıkla anlayabilirsiniz.Öğretmen ve danışman kadrosu ile sizi tatmin den ve gramer, reading ve speaking seviyenizi istediğiniz gibi geliştiren dostane ve anlayışlı bir kurum.Özellikle danışmanımız A. Hanım’a… Devamı İçin Tıklayınız.

Sinan Çakar – İzmir – Karşıkaya Şubesi

Öncelikle aldığım eğtimden ve hocalarımdan gayet memnunum ayriyetten bizler ile ilgilenen personel arkadaşlar gayet ilgili cok memnunum.Bir de şu Yabancı hocalar yok mu , dersler ciddiyet ve eğlenceyle sürmekte. JustEnglish’i tavsiye eder miyim ? Bir gelin görün emin olun.İngilizcedeki tüm… Devamı İçin Tıklayınız.

Serap Sevim – Bursa – Heykel Şubesi

YDS ve özel ders için kayıt olmuştum. Hocam G. Ç. ile derslere başladım. İnternet yoluyla kuruma ulaşıp kayıt oldum. Verilen eğitimden ve kalitesinden de memnunum ve yakın yada uzak arkadaşlarıma da tavsiyede bulunuyorum.

Hilal Palan – İstanbul – Beylikdüzü Şubesi

İngilizce kursuna başlayalı çok yeni olmasına rağmen hocamız ve sınıf arkadaşlarımız ile oldukça sıcak bir ortam sunduğunuz için teşekkürler. Umarım aynı pozitif ortam kur sonuna kadar devam eder.

Hakan Verbiç – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Ahh Just English, evim gibi! İstanbul’da daha yeni gelmiş ana kuzusu bir çocuktum,İngilizce kursuna yazılacaktım, ama nereye yazılsam diye hep düşündüm durdum sonra Akmar’dan kitap alırken bir baktım burada bir kurs var, hadi bir gidip konuşayım dedim ve o oldu,… Devamı İçin Tıklayınız.

Esra Çalı – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Almış olduğum 3 kur İngilizce eğitiminden memnun kaldım. Eğitim süresince önemli bir gerçek var ki kayıt dondurma ve nakil işlemleri sorunsuzca Just English eğitim merkezi tarafından çözümleniyor.Minnettarlığımı belirtmek isterim.Teşekkürler.

Boran Özdemiroğlu – İstanbul – Kadıköy Şubesi

IELTS’e girerken bana gerekli skor 6,5’di. Bu sayede yurtdışında ki bütün İngilizce mühendislik programları için asgari puanı sağlamış olacaktım. Just English’in sınava hazırlık kurslarında iyi öğretmenler olduğunu duymuştum. Lokasyon ve kurs fiyatı da uygun olduğu için Just English’e gitmeye karar… Devamı İçin Tıklayınız.

Zeynep Alen – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Hocam enerjik anlatımıyla sürekli eksiklerimizi hatırlatarak bizi sürekli cesaretlendiriyor. İletişimi güler yüzlülüğü ile çok mutluyuz. Çok gayretli başarılıdır. Hocamız, yabancı hoca olmasına rağmen seviyemize göre çok iyi anlatıyor ve enerjik. İdari çalışanlardan çok memnunum sorun yaşamadım ilgililerle. Her şey için… Devamı İçin Tıklayınız.

Gülşen Âşık – Bursa – Heykel Şubesi

JUST ENGLISH Bursa şubesi hafta içi sabah öğrencisiyim. Bu kursa katılma amacım iş hayatımda zorunlu için İngilizce bilme gereğimdi. Daha iyi işlere sahip olmak için de ayrıca bu kursta TOEFL eğitimi alacağım. G.Ç. hocanın derslerinde birçok şey öğrendim. Paragraf çeviri,… Devamı İçin Tıklayınız.

Eslem Ural – Bursa – Nilüfer Şubesi

Just English Bursa Nilüfer şubesinde eğitim alıyorum. Bu zamana kadar gördüğüm eğitim ve ilgiden çok memnunum. Hocaların ilgisi, güler yüzleri bizleri motive eden büyük bir etmen. Eğlenerek, sıkılmadan eğitim almanın tek adresi. Etüt imkanları ile konuyu anlamanızı tamamen sağlıyorlar. Yabancı… Devamı İçin Tıklayınız.

Selin Bahçalı – Bursa – Heykel Şubesi

YDS sınavına hazırlanmak amacıyla kursa gelmekteyim. Ders sisteminin gidişatından memnunum. Özellikle vakitlerinin boş zamanlarını bile bizim için feda etmeleri oldukça güzel birşey. Umarım karşılığını verebiliriz. Kurumdan da eğitim veren kişilerden de oldukça memnunum.

Yusuf Kudret Nalbant – Bursa – Heykel Şubesi

Derslerle ilgili olarak sistemle ve konularla ilgili bize çok açık ve net bilgiler vermekte hocamızın azmi ve çabaları bize getireceği başarıya olan inancımızı artırmakta.Son olarak bu kurumda YDS’ ye hazırlandığım için doğru karar verdiğimi düşünüyorum G.Ç. hocamıza ve JUST ENGLISH’e… Devamı İçin Tıklayınız.

Ertan Uzun – İzmir – Karşıkaya Şubesi

Kursa başladığımız günden bu yana aldığımız dersler ve gördüğümüz ilgi beklentilerimi karşılar durumda.Ders saatlerinin fazlalığı aldığım eğitimi daha pekiştirir hale getiriyor. Hocalarımızın yanında kursun diğer personelinin ilgisi takdiri hak eder şekilde Herşey için çok teşekkür ederim.

İpek Torumtay – Kocaeli – İzmit Şubesi

Just English dil kursunda eğitim görüyorum. Elementary sınıfınfayım. Öğretmenlerimi çok seviyorum ve her iki öğretmenimde konuları çok iyi anlatıyor.

Semra Avşar – İzmir – Alsancak Şubesi

Yüksek lisans eğitimi için yabancı dil kursu araştırırken, bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Justenglish’e başvurdum. Görüşmeye gelirken aklımda bazı soru işaretleri vardı. Ancak kurs personellerinin güler yüzlü olması, benimle yakından ilgilenmeleri ilk andan itibaren üzerimde olumlu etki yarattı ve kursa yazılmaya… Devamı İçin Tıklayınız.

Murat Engin – İstanbul – Mecidiyeköy Şubesi

Kurumunuzdan almış olduğum eğitim hizmetleri için teşekkür ederim.Bu kaliteli eğitimin devam etmesini temenni ederim.

Pelin Çoşkun – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Eğitim, öğretim ve eğlencenin bir arada olduğu tek yer Just English!

Özge Yavuz – Bursa – Heykel Şubesi

Ben JUST ENGLISH’E iki senedir geliyorum. Bu sene de burayı tercih etmemin nedeni öğretmen-öğrenci ilişkisinin gayet iyi olması. Öğretmenler öğrencileriyle gerekirse teker teker ilgileniyorlar. Öğrencilerin olmadıkları, kaçırdıkları konular ek derslerle tamamlanıyor.

Adem Özcan – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Burada öğrendiğim İngilizce okula büyük katkı sağlayacak. İngilizcemin geliştiğine kesinlikle inanıyorum. Kelime haznem gelişti. Öğrenci sayısı az olduğu için herkese söz hakkı düşüyor.

Aycan Güler – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Just English’te yaklaşık 1,5 aydır eğitim alıyorum. Sürekli güleryüz ile karşılanmam, çalışanların ilgisi beni motive ediyor. Benim yoğun çalışmama rağmen ders saatlerimin ayarlanmasında yardımcı olanları ve sürekli takip içerisinde olmaları bana kendimi iyi hissettiriyor. Just English’te olmaktan çok mutluyum ve… Devamı İçin Tıklayınız.

Ahmet Vuranay – Ankara – Kızılay Şubesi

Just English’te öğrenciyim. Mali açıdan ve eğitim açısından gayet mantıklı bir tercih yaptığımın farkındayım. Sınıfta öğretmenlerimiz öğrencilerle çok ilgili, dersler gayet eğlenceli.

Selami Saygın – Bursa – Heykel Şubesi

JUST ENGLISH Bursa şubesinde YDS eğitimine katılmaktayım. Kurs hocam G.Ç Hocamızın dersteki performansından, birikiminden bilgilerini aktarma becerisinden memnunum.Kanaatim son derece olumludur.İlgililerin bilgisine sunarım.

Burcu Çalışkan – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Just English kurumunda İngilizce eğitimi almaya başladığım ilk günden beri eğitim sisteminden çok memnunum. Tabi bunda hocalarımın da payı çok yüksek. Burada eğitim aldığım için ve saygı değer hocalarımla tanıştığım için çok mutluyum, kendimi şanslı hissediyorum. İngilizce eğitimi almak isteyen… Devamı İçin Tıklayınız.

Mustafa Yıldırım – Ankara – Kızılay Şubesi

Değerli Just English Ailesi; Just English kurumundan oldukça memnunuz. Hocalarının da gayet donanımlı ve anlatımlarının çok iyi olduğunu düşünüyoruz. Personel arkadaşlar çok ilgili ve sıcakkanlılar. Genel anlamda kurumunuzdan çok memnunum. Başarılarınızın devamını diliyorum. Teşekkürler.

Ömer Özgün Pazarcıklı – İzmir – Karşıkaya Şubesi

Justenglish çok samimi bir ortamda eğlenerek dil öğrenme fırsatı veriyor. Özellikle öğretmenlerimiz son derece özverili ve yoğun ilgi gösteriyorlar. Öğretmenlerimizden her konuda cok memnunuz.

Gülseda Dulundu – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Eğitime başladığımdan beri Şirinevler Just English’te bulunun tüm kişilerden, eğitim departmanı, satış departmanı ve bilhassa iki değerli İngilizce hocalarımdan çok memnunum. Gerek insan ilişkilerinde gerek eğitimde göstermiş oldukları ilgi ve anlayış için teşekkürlerimi sunarım.

Cemile Gürgün – Bursa – Nilüfer Şubesi

Just English’e arkadaşım tavsiyesiyle geldim. Kurslar arasında eğitim olarak en iyisi olduğunu söyledi. Sınıflarda az kişi olması bizim için büyük bir avantaj; bu da çok iyi bir fırsat bizim için. Öğretmenlerinde eğitim ve bilgi seviyesi çok iyi.

Olcay Yılmaz – İstanbul – Kadıköy Şubesi

‘Just English’te Rusça sınıfına 7 aydır mutlulukla devam ediyorum. Öğretmenimizin iyi bir eğitmen olması ve kurs yönetiminin öğrencilere danışarak, onların ortak ihtiyaçlarına en uygun ders programını belirlemesi beni buraya çeken en önemli etkenlerdir. Size de tavsiye ederim.

Mustafa Erol Erdoğan – İstanbul – Bakırköy Şubesi

Just English Genel Müdürlüğüne, Öncelikle bu beyaz sayfayı bana ayırdığınız için teşekkür ederim:) Bana ve arkadaşlarıma İngilizce öğretmeye çalıştığınız için teşekkür ederim. Çok doğal çok sempatik insanlarla karşı karşıya bıraktığınız için de ayrıca teşekkür ederim. Langırt gibi eğlenceli aktiviteler sunduğunuz… Devamı İçin Tıklayınız.

Yüksel Baştürk – İstanbul – Bakırköy Şubesi

Justenglish’de başladığım elementary sınıfında gerçekten işini severek yapan Y. Hoca ile tanıştım.Bir öğreticinin dışında öğrencileri ile kurs dışında da vakit geçiren ve kurs saatleri dışında da her zaman ulaşabildiğimiz bir arkadaş gibidir.Günün her saatinde, haftanın her gününde kendisine ulaşabilmekte ve… Devamı İçin Tıklayınız.

Arzu Gökmen – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Arzu ben merhabalar.. 2007 Aralık ayından 2008 Haziran ayına kadar Just English Center’a devam ettim. Öncelikle amacım iyi vakit geçirmek ve kendimi geliştirmekti. Bu sebeple İnter ve Upper’a devam ettim. Öyle çok memnun kaldım ki TOEFL a devam ettim. Ders… Devamı İçin Tıklayınız.

Özlem Uysal Sönmez – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Yine ve yine ve yine eğitmenime çok teşekkür ederek başlamak istiyorum. Sınıf içi uyumumuz çok iyiydi. Benim en büyük iki sıkıntım kelimeler ve paragraflardı. Kelime çalışması ile kelime sorunu çözüldü. Paragrafları tercüme etmeden çözmeye çalışıyordum. Tercüme ederek çözmeye çalışma ve… Devamı İçin Tıklayınız.

Emel Uzun – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Diğer sınıfta kursa başlamama rağmen bir hafta kaybım olduğu için şimdiki sınıfımıza gönüllü olarak geçmek istedim. İyi ki de geçmişim. Çok huzurlu ve rahat bir ortamda oldukça faydalı bir eğitim dönemi geçirdiğimi düşünüyorum. Umarım sonuçlarını da olumlu bir şekilde alabilirim…. Devamı İçin Tıklayınız.

Hilal Çakır – İstanbul – Mecidiyeköy Şubesi

Eğitim sistemi, hocalar, özellikle personeller ile ilgili memnuniyetimi bildirmek istiyorum. Her konuda yardımcı olduklarından ya da olmaya çalıştıklarından dolayı memnun dilekçemi bildiriyorum. Bu kursa bu yüzden teşekkür ediyorum.

Özlem Hande Duran – Bursa – Heykel Şubesi

Okuduğum lisede yabancı dil eğitimi almaktaydım. Fakat verilen eğitimin benim için yetersiz olduğunu anlayınca ailemin de onayıyla ek ders almaya karar verdim. Yaptığım araştırmaların sonucunda Just English dershanesine üye oldum. İlk günlerde birtakım çekincelerim vardı. ’’Benim için yeterli olacak mı… Devamı İçin Tıklayınız.

Pelin Yanık – İstanbul – Mecidiyeköy Şubesi

Eğitim sistemi, hocalar, özellikle personeller ile ilgili memnuniyetimi bildirmek istiyorum. Her konuda yardımcı oluyorlar. Her konuda yardımcı oldukları için memnuniyetimi bildiriyorum.

Reyhan Abanoz – Kocaeli – İzmit Şubesi

Intermediate ve YDS hazırlık kuru almak üzere kuruma kayıt oldum. Intermediate kuruna özel ders şeklinde D. hocadan aldım. Kurumla ilgili olumlu düşüncelere sahip olmamla tek etken D.E. oldu. Öğrenciye gösterdiği ilgi başarısının artmasında en büyük etkenlerden biridir. Özel dersler tamamlandıktan… Devamı İçin Tıklayınız.


Anasayfaya Dönmek İçin Tıklayınız.