Just English Dil Okulları

Ebru Durmuş – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Genel İngilizce Kursu Referansları, İngilizce Kursu Referansları

Just English Eğitim Departmanı, Kurumunuza tavsiye üzerine geldim. Referansımın, aldığı eğitimin tatmin edici olduğunu belirtmesi üzerine ben de Just English’ten almaya karar verdim. Her kurumda yaşanan sorunlar vardır ve memnun edilemeyiz, fakat Just English, her durumda yardımcı ve çözümkâr olduğu için çok memnunum. Gerek idari bölüm gerekse ders aldığım hocamdan çok memnunum. Anlayışlı ve çözümcü yaklaşımlarından dolayı Just English’e teşekkür ederim.


Gözde Taştan – Bursa – Nilüfer Şubesi

Justenglish’in bilgi almak için telefon açtığım günden eğitim sürecimin bu son gününe kadar her hususta dört dörtlük bir hizmet verdiğini düşünüyorum. İlk olarak saygıdeğer hocama bize verdiği mesleki bilgisi, derste gösterdiği sabrı, her daim gösterdiği güler yüzü ve anlayışlı tavrı… Devamı İçin Tıklayınız.

Furkan Akarscan – İstanbul – Şirinevler Şubesi

2 aydır Just English’de elementary seviyesinde ders görüyorum. Buraya gelmekten çok mutluyum. Özellikle hocalarımız ve çalışanlar hep güleryüzlü, derse hocalarımız vaktinde gelir ve öğretene kadar çabalarlar. Derste farklı materyaller (bilgisayar, uygulama ve görseller) akça kullanılıyor. Burada çok memnunum herkese tavsiye… Devamı İçin Tıklayınız.

Zeynep Kaya – İstanbul – Şirinevler Şubesi

İngilizce eğitimi aldığım bu kurumun, gerek eğitim tarzı, gerek hocaları, gerek tüm çalışanları, hem beni hem de ailemi oldukça memnun etti ve beni oldukça verimli hale getirdi. Bu durumdan fazlasıyla memnun bulunmaktayım. Kendilerine (Kurs ekibine) sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Bünyamin Yılmaz – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Just English öğrencisiyim. M. hocanın verdiği derslerden son derece mamnunum, yaklaşımlarını çok samimi ve içten buluyorum. İstediğim zamanlarda etüt alabiliyorum. Personelden son derece memnunum, güler yüzlü ve sıcak kanlılar. Etüt alamadığım zamanlar önceliğim elif hoca olmasını istiyorum. Taksitlerimde bayağı esneklik… Devamı İçin Tıklayınız.

Yeliz Şahin – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Elementary seviyesinden beri bu kursta eğitim gördüm. 13-14 yaşlarında başladım. Hedefim ingilizceydi, hala da öyle, dolayısıyla konuşmak benim için çok önemli ve en keyifli zamanlarım burada geçti. Türk hocalarımdan çok memnun kaldım. İlk öğretmenim B.A sayesinde kursa devam ettim ve… Devamı İçin Tıklayınız.

Murat Tavşancı – İstanbul – Kadıköy Şubesi

İngilizce ve dil öğrenimi her ne kadar kişinin çalışma azmi ve isteğiyle doğru orantılıolsa da; öğreticinin öğrenciyi motive edebilmesi ve öğretme konusunda istekliliği, tüm personelin sıcaklığı, ders ve materyallerin zenginliği ve öğretim metodu gibi birçok kriterin de dil öğrenimini çok… Devamı İçin Tıklayınız.

Tuğçe Özdemir – Kocaeli – İzmit Şubesi

Elementary grubunda ders görüyorum. Başlayışımızdan bu yana kurumun gerek konuşma gerek dilbilgisi öğretimi yönünden ve oldukça aktif olan işleyişinden çok memnunum ve size teşekkür ediyorum.

Gülşen Âşık – Bursa – Heykel Şubesi

JUST ENGLISH Bursa şubesi hafta içi sabah öğrencisiyim. Bu kursa katılma amacım iş hayatımda zorunlu için İngilizce bilme gereğimdi. Daha iyi işlere sahip olmak için de ayrıca bu kursta TOEFL eğitimi alacağım. G.Ç. hocanın derslerinde birçok şey öğrendim. Paragraf çeviri,… Devamı İçin Tıklayınız.

Engin Kösem – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Bende büyük korkularla ingilizce kursuna başladım hep fazla para verme ve verdiğim paranın hakkını alamama çekincesi vardı. Kısmet işte Just English’le görüştüm kurs yeni açılıyor dedim bir şekilde başladım ve 2 sene İngilizce kursuna devam ettim. İngilizce artık benim için… Devamı İçin Tıklayınız.

Selen Gülen – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Arkadaş tavsiyesiyle Just English’i seçtim. Eğitiminden ve öğretmenlerinden memnunum. Öğretmenimiz H. Hocaya sevgiler saygılar dileyip noktamı koyuyorum.

Gökhan Yıldız – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Öncelikle gideceğim dil kursunu seçerken en büyük endişem kayıt sırasında verilen sözlerin kayıt sonrasında tutulmaması ihtimaliydi. Çünkü internetten ve tanıdıklarımdan araştırdıklarıma göre birçok dil kursu kayıt sırasında verilen vaatlerin birçoğunu kayıt sonrasında unutuyordu. Yoğun araştırmalarımdan sonra Just English Kadıköy Şubesi’ne… Devamı İçin Tıklayınız.

Meltem Özdemir – Bursa – Nilüfer Şubesi

Yaklaşık bir senedir bu kursta eğitim almaktayım. Öğretmenlerimizin ilgisinden, eğitimlerinden, asistan arkadaşlarımızın güler yüzlü ve yardımsever yaklaşımlarından çok memnunum. Yakınlarıma tavsiye ettiğim bir kurum. JustEnglish’te olmaktan mutluyum.

Emrah Laçin – İstanbul – Mecidiyeköy Şubesi

Just English Genel Müdürlüğüne; Just English eğitim kurumu olarak vermiş olduğunuz güler yüzlü, anlayışlı ve çözüm odaklı ilgi ve alakanız için sonsuz teşekkürlerimi iletmek isterim. Bu çizgiden vazgeçmeden çalışmanız çok etkileyicidir. ÖZellikle m.a. hocamızın özelliklerine sahip hoca sayısı arttıkça, kurum… Devamı İçin Tıklayınız.

İlayda Çelik – Bursa – Heykel Şubesi

JUST ENGLISH benim gittiğim ilk kurs ve tercih ettiğim için mutluyum. Burada bir ev havası var yani herkes çok içten ve sıcakkanlı. Sınıflar hiç kalabalık değil ve dersler çok eğlenceli ben okulda ve dışarıda İngilizceyi sevmeyen ve hayatım boyunca yapamayacağımı… Devamı İçin Tıklayınız.

Mehmet Can Yılmaz – Ankara – Kızılay Şubesi

Değerli Just English Ailesi; 2014 yılının Eylül ayından itibaren Just English eğitim almaktan çok memnunum.Bu kanaatın benden oluşmasında katkısı bulunan eğitim danışmamız B. Hanım öğretmenlerimiz A. Ve .A ‘ya çok teşekkür ederim.Eğitimi her şeyden önce tutan eğitimci anlayışınız ve eğitim… Devamı İçin Tıklayınız.

Niyazi Dağcı – İstanbul – Beşiktaş Şubesi

Yıldız Teknik Üniversitesi endüstri mühendisliği bölümü öğrencisiyim. Just English kurumunda, proficiency kursa almaktayım. Öncelikle kuruma kayıt için geldiğimde ilgi ve sıcakkanlı karşılamak hoşuma gitti. Dersimize gelen hocalarımızın verimli ders işledin düşünüyorum. Dersler sıkıcı değil. Şu ana kadar bir problem yok…. Devamı İçin Tıklayınız.

Doğukan Yıldız – İstanbul – Kadıköy Şubesi

YDS 22 grubu öğrencilerinden biri olarak, hocalarımız ile keyifli ve yoğun bir hazırlık süreci geçirdiğimizi düşünüyorum. Özellikle sınıfa geç dahil olmama rağmen, sınıfa yetişmem konusunda bana yardımcı olmalarının yanısıra sınıf olarak her türlü sorumuza cevaplar bularak bize yardımcı oldular. Ancak… Devamı İçin Tıklayınız.

Süreyya Yakut – Bursa – Nilüfer Şubesi

Bir arkadaşım vasıtasıyla bu kuruma başladım.İlk önce korkularım vardı.Fark ettim ki gereksiz korkularmış çünkü IELTS sınıfına başladığım anda hocaların tecrübeleri bana aktarmasıyla kendimi rahatlamış hissettim.Ayrıca teknikleriyle IELTS sınavında hedeflediğim puanı alacağıma inanıyorum.Ve kendimi sınava hazır hissediyorum.Bu vesileyle Just English’e çok… Devamı İçin Tıklayınız.

Selçuk Emre Çelik – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Just English’te yaklaşık olarak 6 ay boyunca toplam 3 kur İngilizce eğitimi aldım. Açıkçası kursa başladığım ilk zamanlarda bazı endişelerim vardı. Bunlardan birisi de elbette herkesin düşündüğü gibi bana ne derece faydalı olacağı hakkındaydı. Ancak Just English gerek profesyonel eğitmenleri… Devamı İçin Tıklayınız.

Bülent Atalay – İstanbul – Bakırköy Şubesi

Y. Hocamız İngilizce konularını bize günlük hayatımıza uygulayabileceğimiz şekilde ve sıkıcı kalıpların dışına çıkarak öğretme yoluna gitmiş ve bu yöntemi de başarıyla uygulamıştır. Kendisine teşekkür eder ve bundan sonra , “eğitimini tavsiye edeceğim eğiticilerden” olacağını belirtmek isterim.

Nurullah Özdoğan – Bursa – Nilüfer Şubesi

Hayatımda kesinlikle yapmak istediğim ve her zaman eksikliğini hissettiğim şeylerden birisi de İngilizce öğrenmek ve onu iyi bir şekilde kullanabilmekti. İngilizce sevdası beni bir tavsiye sonucu, Just English ile tanışmama sebep oldu. Almış olduğum 1 yıllık eğitimden sonra İngilizce düzeyimin… Devamı İçin Tıklayınız.

Büşra YAVRU – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Just English Ataköy’de yaklaşık 3 aydır eğitim görmekteyim. Kurumunuza arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine kayıt yaptırdım. Bu zamana kadar aldığım eğitimden gayet memnun kaldım. Eğitmenleri işlerinde gayet başarılı ve her konuya hâkimler. Danışmanları da ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar bizlere karşı. Her… Devamı İçin Tıklayınız.

Betül Aykılıç – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Sınavı geçmek için kurs araştırdım. İnternetten Just English’i buldum. Kayıt oldum. Kurstan ve hocamızdan memnunum. Her şey için teşekkürler.

Elif Esin Çildan – Bursa – Nilüfer Şubesi

Just English Bursa Nilüfer şubesinde okuyorum. İngilizceye aşırı bir sevgim var ve İngilizce öğretmeni olmak istiyorum. Bu yüzden bu kursa gelmek istedim. Çünkü burada İngilizceyi tam olarak bilen insanlar var. Öğretmenler öğrencileri seviyor ve ellerinden geldiğince tek tek ilgileniyorlar. Bu… Devamı İçin Tıklayınız.

Alperen Koca – İstanbul – Şirinevler Şubesi

İngilizce macerama Just English ile başladığım için şanslı hissediyorum. Çünkü kursa ilk girişteki personelden tutun da, hocalarımız, tüm çalışanlar güler yüzlü ve içten insanlar. İlk kursa başladığımda İngilizce seviyem pek de iyi değildi. Şimdi ise başladığım zamana nazaran daha ileri… Devamı İçin Tıklayınız.

İbrahim Sarı – İstanbul – Pendik Şubesi

Bu kurumda yaklaşık 1 yıldır eğitim alıyorum.Burayı seçmemdeki en büyük sebeplerden biri ise geçmiş yıllarda almış olduğu ödüller ve başarılar beni Just English’e yöneltti.Görüşmeye geldiğimde bizimle kurulan diyaloglar gayet iyiydi ve bize sunulan olanaklar da iyi olduğu için burayı seçtim… Devamı İçin Tıklayınız.

Emre Kadir Dede – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Justenglish kurumların da 2 aydır eğitim almaktayım. Buraya arkadaş çevrem ve güzel öneriler doğrultusunda geldim. İlk kapıdan içeri girdiğimde güler yüzle karşılanıp sıcak ve samimi bir şekilde ilgilenmeleri beni etkiledi. Derslere başlayıp eğitim aldığım anda ne kadar iyi ve doğru… Devamı İçin Tıklayınız.

M. Melih Subaş – İstanbul – Bakırköy Şubesi

Just English Genel Müdürlüğüne, Kurstan memnunum. Gerek gösterilen ilgi gerekse derslerin işlenişi gayet güzel. Çok sıcak bir ortam mevcut. Çok doğal ve sempatik insanlar var. Gayet hoş bir yer. Oldukça memnun kaldım. Açıkçası genel olarak kurstan çok memnunum. Bakırköy şubesi… Devamı İçin Tıklayınız.

Yiğit Kovaytan – Ankara – Kızılay Şubesi

Öncelik olarak İngilizce kursu ararken kafamda birçok soru vardı. Birçok İngilizce kursu gezdim ve doğru tercihin Just English olduğuna karar verdim ve iyi ki bu kararı vermişim. Kursun öğretmenleri ve danışmanları vs. çok anlayışlı duyarlılar. Kursun eğitim seviyesi çok güzel… Devamı İçin Tıklayınız.

Hanife Çaylak – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Hocamızın bu dönem uygulamış olduğu YDS sisteminden son derece memnun kaldım. Gramer ,kelime bilgisi ve soru çözümleri iyi bir denge ve düzen içinde verildiği için, seviyemizdeki artışı, yapılan deneme testlerinde tespit edebildik.Gerek şahsi fikrim gerekse arkadaşlarımız arasında yaptığımız sohbetlerden çıkarımla… Devamı İçin Tıklayınız.

Nurullah Aktaş – İstanbul – Pendik Şubesi

Kursa başlayalı henüz çok kısa bir süre olmasına rağmen sınıfımızda ders veren öğretmenlerimizden memnun olduğumu belirtmek istiyorum. Gerek ders içinde gerekse ders aralarında ilgi ve alaka olarak gereken özeni sorumluluktarı en iyi şekilde yaptıklarını gözlemliyorum. Siz Just English yönetiminin eğitimci… Devamı İçin Tıklayınız.

Sezai Oğuz Sam – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Just English Eğitim Kurumunun İzmir şubesinde başladığım eğitim yaşantıma, İstanbul Şirinevler şubesinde devam etmekteyim. Eğitim departmanınızda çalışan arkadaşların gayret, ilgili ve alakaları takdire şayandır. Meslek hayatım boyunca insanlarla devamlı iletişim halinde oldum. Bazı süreçlerde hizmet veren, bazı süreçlerde hizmet alan… Devamı İçin Tıklayınız.

Samet Kırılıveren – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Just English’te 6 aydır eğitim almaktayım. Bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Herkes gayet güler yüzlü ve anlayışlı. Derslerin saatleri uygun ve istediğim zaman etütlerimi aldım. Herkese çok teşekkür ediyorum.

Eda Demirtaş – Kocaeli – İzmit Şubesi

İngilizceye sıfırdan başlamış bir elementary seviyesi öğrencisiyim. Birebir dersler ile kur başlamadan önce ek ders hocamızla derste göreceğim konular işlendi ve çok faydalı oldu. Öğretmenlerimiz gayet iyi. Birebir dersler bu kurumun diğer kurumlardan öne geçmesini sağlıyor. Birebir dersler hep sürmeli…. Devamı İçin Tıklayınız.

Sinan Aras – İzmir – Alsancak Şubesi

Kurumunuzdan çok memnunum öğretmenlerinizden ve ekibinizden çok memnunum. Bütün ekibe teşekkür ederim.

Mehmet Zahid Kartal – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Kursa gelerek doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum. YDS hakkında farklı bir bakış açısına sahip oldum. Verdiğiniz ipuçları gerçekten hem hız hem doğru anlamak açısından çok verimli oldu. Bir aylık sürede gayet iyi bir ilerleme kaydettim. Belki biraz daha gramer anlatılabilirdi…. Devamı İçin Tıklayınız.

Serkan Balcı – Bursa – Nilüfer Şubesi

Şubat 2016 tarihinden itibaren eğitim almakta bulunduğum kurumda gerek öğretmenlerimizin, gerekse idari personelin ilgi ve alakasından son derece memnunum.

Gürkan Dinler – Bursa – Nilüfer Şubesi

Genel olarak derslerden çok memnun olduğumu söyleyebilirim ilk başta bütün konuları tekrar edip hızlıca geçmemiz çok faydalı oldu. Ayrıca hocanın her konuda ufak püf noktalarını da vermesi sınavda çok işime yaradı çünkü zaman çok kısıtlı ve soruları çok hızlı çözmek… Devamı İçin Tıklayınız.

Burak Teke – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Arkadaşımın tavsiyesi üzerine kursa yazıldım. Sınıf mevcudunun az olması hem derse konsantrasyonumuzu artırdı hem de hocamız daha etkili ders işledi. Kaynaklar ve verilen dökümanlar sınava hazırlanma aşamasında bizlere çok yardımcı oldu.

Pelin Yanık – İstanbul – Mecidiyeköy Şubesi

Eğitim sistemi, hocalar, özellikle personeller ile ilgili memnuniyetimi bildirmek istiyorum. Her konuda yardımcı oluyorlar. Her konuda yardımcı oldukları için memnuniyetimi bildiriyorum.

Ayşe Efe – Bursa – Heykel Şubesi

Just English Bursa Şubesi hafta içi sabah öğrencisiyim. Bu kursu internetten araştırarak öğrendim. 3ay önce başladım benim için çok büyük şans oldu, çünkü E. B. hocam İngiliz ve bu benim konuşmam için büyük yarar sağlıyor. Ayrıca çok eğlenceli ve komik…… Devamı İçin Tıklayınız.

Ayşe Bilgiç – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Merhaba, IELTS sınavına katılmayı planladıktan hemen sonra, İstanbul’da JustEnglish’ten (Kadıköy) kurs alan bir arkadaşım aracılığıyla sizlere geldim. Bazı tereddütlerim vardı ancak IELTS hocamız bu tereddütlerimi giderdi. Çünkü iletişimi gayet iyiydi ve öğretme konusunda kabiliyetliydi. IELTS hocamız bizlere bu sınıfın grammar-vocabulary… Devamı İçin Tıklayınız.

Yasemin Kaya – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Sevgili öğretmenim çok eğlenceli bir kurs dönemi geçirdik. Teşekkür ederim. Hocalarımızın ben de katkısı büyük. Sizi iyi ki tanıdık hocam. Daha büyük başarılar da TOEFL sınavında buluşmak üzere. Sevgilerimle

Büşra Işıkelli – Kocaeli – İzmit Şubesi

Just English Kurumuna, Ben pre-intermediate seviyesinde olan bir öğrenciniz olarak gerek öğretmenlerimizden gerekse çalışan arkadaşlarınızdan çok memnunum.Burada olduğum her gün için ayrı bir memnuniyetim bulunmakta.Öğretmenlerimin, çalışanların insanlarla olan münasebetine hayranım.Güleryüzün, tatlı dilin, samimiyetin eksik olmadığı bu kurumda bulunan herkes çok… Devamı İçin Tıklayınız.

Sertan Eraslan – İzmir – Karşıkaya Şubesi

Öncelikle Justenglish’in çalışanlarından ve öğretmenlerden çok memnunum. Ortam sıcaklığı dersler ve çalışan personelin güleryüzü beni daha çok buraya bağladı ve bu İngilizce öğrenmeme ve dersi sevmeme neden oldu. Burada herşey güzel . Justenglish’i personeli ve öğretmenleriyle en iyi şekilde eğitimini… Devamı İçin Tıklayınız.

Mustafa Yasin Kara – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Su anda Amerika’da MIT’de eğitimimi sürdürüyorum. Buraya gelmeden önce İngilizce sınavlarına girmek ve pratik yapmak için bir kurs aramaya başladım. Birçok yerden inanılmaz fiyatlara kurs veren yerlerle konuştum, ama bir arkadaşımın bana tavsiyesi sonunda Just English’e girdim. Arkadaşımın çok güzel… Devamı İçin Tıklayınız.

Ferihan Yancı – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Temel eğitimimde yabancı dil olarak Almanca öğrenmek gafletinde bulundum ve ceremesini uzun yıllardır çekiyorum because English is an international language. Okuduğum bölümün kaynaklarının çoğunun İngilizce olması ve master yapma konusundaki yoğun azmim sebebi ile İngilizceyi öğrenme zorunluluğu ile sürekli yüzyüze… Devamı İçin Tıklayınız.

Nazire Garayeva – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Kurs döneminden ve verilen eğitimden, hocaların öğrencilere ilgisinden çok memnunum. Kısa zamanda hocaların, dil eğitimime çok büyük katkıları oldu. Yaz tatili nedeniyle donduruyorum. Fakat kesinlikle devam etmeyi düşünüyorum.

Cüneyt Çelikcan – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Kızımın hafta sonunu iple çektiği ve Cumartesi günleri İngilizce kursu saat 14:00 da olduğu halde sabah 7;00 da beni uyandıran kızıma bu heyecanı sağlayan dersleri eğlenceye çeviren G. öğretmenimize teşekkür ederiyorum.

Tayfun Altınoğlu – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Yaklaşık olarak kurumunuzda 2 aydır eğitim almaktayım. Öğretmenlerden çok memnunum. Anlamadığımız konuları hocalarımızın tekrar trkrar anlatması ve bundan hiç şikayetçi olmaması bizi eğitime daha çok teşvik ediyor. İstediğim zaman etüt alabiliyorum. Özellikle İkili ikişkilerde gayet neşeli bir hizmet aldığımı dile… Devamı İçin Tıklayınız.

Şehmus Güden – Bursa – Nilüfer Şubesi

Just English Bursa Nilüfer şubenin her şeyde başarılı olduğunu düşünüyorum. Başarıların devamını dilerim. Yeterli miktarda İngilizce öğreniminde saat olduğunu düşünüyorum. Kurs pazarlamasında vaat ettiğiniz gezilerin ve organizasyonların olmasını istiyorum. Diğer her şey yerinde olduğunu düşünüyorum.

Zeynep Ece Arslan – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Öncelikle bu kurumda eğitim aldığım için çok şanslı hissediyorum. Çükü eğitim alanındaki bütün öğretim üyelerinin kendi dallarında başarılı olduğunu düşünüyorum. Bunun yanı sıra eğitim departmanının ilgisinden de çok memnuniyet duydum. Derslerin alıştırmaları ve etütlerin, günlük hayatımda verimini çok aldım. Henüz… Devamı İçin Tıklayınız.

İlhan Ünlü – İstanbul – Pendik Şubesi

Just English’e gelmeden önce çok fazla önyargılarım vardı, çünkü bu teknoloji çağında internetten birçok yorum bulabiliyordum. Kayıt için geldiğimde ofisteki arkadaşlar ilgiyle karşıladı beni. Güler yüzlü ve tatmin ediciydiler ve kısmet deyip kayıt yaptırdım.Şu an elemantary kurunu alıyorum ve öğretmenlerimden… Devamı İçin Tıklayınız.

Seval Eren Aksoy – İstanbul – Beşiktaş Şubesi

Kurumunuzdan toplam 8 kur satın aldım.Justenglish Beşiktaş şubenizden çok memnunum.Gerek hocaların eğitim sistemi gerek kişisel davranışlarından çok memnunum. Kurda memnun olmadığımız bazı noktaları belirttiğimizde geri dönüşleri hemen oldu.Bu sebepten Justenglish’i diğer arkadaşlarıma öneriyorum.

Cihan Şerefoğlu – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Geldiğimden beri aldığım eğitim ve hocaların ilgileri gerçekten çok hoşuma gitti. Bu memnuniyetimi arkadaşlarıma ve çevreme anlatmaktayım. Yönetimin gösterdiği ilgi ve hassasiyetten gayet memnunum. Temizlik açısından gerek özenin gösterilmesinden de memnun kalıyorum.

Nursena Sökmen – Bursa – Nilüfer Şubesi

Yaklaşık bir buçuk senedir öğrencinizim. Danışmanlarımdan ve öğretmenlerimden çok memnunum. Gösterdikleri ders dışındaki ilgi, alaka çok hoş. Seviyemdeki ilerlemem ise çok hızlı. Her şey için teşekkürler.

Vahdettin Salık – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Ben 43 yaşındayım ve 10 yaşındaki kızımla beraber Just English’te eğitim alıyorum. Yaklaşık 4 aydır eğitime devam ediyoruz. Kendimizi çok geliştirdik. Gerek ben, gerekse kızım hem eğitmenlerden hem de personelden çok memnunuz. Kaliteli ve samimi öğretmenler sayesinde sorunsuz ilerliyoruz. Çok… Devamı İçin Tıklayınız.

Rauf Öztürk – Ankara – Kızılay Şubesi

Just English Kurs Merkezine; YDS hazırlık dönemi Ocak-Nisan 2014 safhası öğrencinizim.Kurs dönemi öncesi gerek hocalarım gerekse idari kadroda görevli arkadaşların ilgi ve anlayışından çok memnun oldum.Dersler dışında olan insani yaklaşımların ve dayanışmanın yüksek seviyede olduğu Just English ‘i kutluyorum.

Umut Altınkurt – Bursa – Nilüfer Şubesi

Yeni açılmasına rağmen kısa bir zamanda düzeni oturmuş olan bu kursa kayıt yaptırdığım için pişman değilim. Eğitim kadrosu ve çalışanlarıyla beraber çok güzel bir ekip olmuş kendini geliştirmek isteyenler veya sınavlara girecekler için güzel bir kurs.

Fatma Kocabıçak – Bursa – Heykel Şubesi

Just English’i TOEFl ve IELTS kursları konusunda yaptığım ayrıntılı araştırma sonucu buldum.Bursa’da şubesi olmasına da son derece sevindim.Gerek öğretmen kadrosu gerekse idarecilerin yaklaşımları ile doğru bir yer seçtiğime eminim.Aldığım eğitimin kendi ülkemde bir yabancıdan olması, bu kişinin sınav sistemine hakim… Devamı İçin Tıklayınız.

Necmi Kandilli – Bursa – Nilüfer Şubesi

Just English Bursa Nilüfer Şubesinde öğrenciyim. Yaklaşık 5 aylık öğrencilik serüvenimde, hem sıcak ortamı hem de eğitim kalitesi ile kişisel gelişimime katkıda bulunan Just English ailesine teşekkür ederim. Sevgiler.

Leyla Sayın – Bursa – Nilüfer Şubesi

YDS hızlandırılmış kursun, sınava yönelik düzeyde egitimi, konu anlatımı, kelime çalışmalrını ve deneme sınavlarını yeterli ölüçüde buldum. Kurs eğitmeninin yaklaşımı ve bütünbe hakimiyeti çok iyi düzeyde …..

Engin Karadaş – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Ben İngilizceyi (dil öğrenmeyi) Just English’le sevdim; öncesinde iyi diye nitelendirilen pek çok kursa hatta bir dönem bir üniversitenin MIS (Management Investment System) programına da katıldım, ancak bu eğitimler beni orta seviyenin üzerine taşımadı, açıkçası İngilizceden de soğudum ve iki-üç… Devamı İçin Tıklayınız.

Ceylan Hızlı – Bursa – Heykel Şubesi

Just English’e gelmeden önce birkaç İngilizce kursu ile daha görüşmüştüm ve en son Just Englih de karar kıldım. Çünkü sorularıma net ve samimi cevaplar aldım ve oluşabilecek sorunlarımı yönelttiğimde çok seçenekli çözümler üretebildiklerini gördüm. Elementary seviyesinden başladım ve şuanda orta… Devamı İçin Tıklayınız.

Sıla Şen – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Burası çok güzel, hocalar sürekli bizimle ilgileniyor. Hem buradayken hem evdeyken anlamadığım yerleri hocaya sorabiliyorum. Hocalarımı çok seviyorum, hepsi harika. Bana bayağı katkıları oldu.

Vural Ağgül – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Just English’te 1 yıldır eğitim almaktayım. Bu süreler içerisinde hertürlü etüt, idari destek ve sosyal aktivitelerden yararlandım. Derse giren hocaların yeterliliği bağlamında, herhangi bir şikayetim bulunmamaktadır. Her türlü probleme karşın, sorun çözme noktasında da üstlerine düşen görevi yerine getirmişlerdir.

Ece Aydın – İstanbul – Beşiktaş Şubesi

Just English’e geleli altı ay oldu. Hocalarımızın verdiği eğitim sayesinde İngilizcenin böylesine korkacak kadar zor olmadığını fark ettik. İyi ki Just English’e geldik.

Engin Aytaç Aydın – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Merhaba TOEFL mağdurları, Just English’te TOEFL kursuna İngilizcemi geliştirmek için katıldım, TOEFL’a girme ihtimalimde vardı, ama gerek kalmadı. İngilizcemi geliştirmiş,eğlenmiş, iyi dostlar edinmiş oldum… Farkı yalnızca fiyatı değil, emin olabilirsiniz.

Ali Rıza Ede – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Merhabalar, ben kurumunuzda 3 aydır eğitim almaktayım. Bu süre içerisinde karşılaştığım yöneticilerin öğrencilerine karşı olan ilgilerinden memnuniyet duymaktayım. Kurumunuzdaki çalışanların ilgisinin yanısıra hocalarında sağlamış olduğu manevi destek ve ilgiden çok memnunum. Ders ortamının çok samimi ve eğlenceli geçmesini hocaların bize… Devamı İçin Tıklayınız.

Fatma Kocabıçak – Bursa – Heykel Şubesi

Just English’i TOEFl ve IELTS kursları konusunda yaptığım ayrıntılı araştırma sonucu buldum.Bursa’da şubesi olmasına da son derece sevindim.Gerek öğretmen kadrosu gerekse idarecilerin yaklaşımları ile doğru bir yer seçtiğime eminim.Aldığım eğitimin kendi ülkemde bir yabancıdan olması, bu kişinin sınav sistemine hakim… Devamı İçin Tıklayınız.

Uğur Gürol – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Öncelikle Just English olarak vermiş olduğunuz eğitim için teşekkür ederim. Nisan ayında girmiş olduğum YDS den 30 civarında bir not almışken bu dönem ki sınavdan 67,5 almam başarımı iki kat arttırdığımı gösteriyor. Tabiki bunun en büyük sebeplerinden birisi sınıf olarak… Devamı İçin Tıklayınız.

Mehmet Adlığ – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Just English tek kelime ile en iyi destek; online kelime dersleri,sanal sınıfları, kişiye özel çözümleri ve konusunda çok iyi İngilizce eğitiminde deneyeimli hocaları ile bulunmaz bir fırsat. Just english ile eğitim aldığımız için çok şanslıyız. Materyal konusunda hocalarımızın desteği yüksek…. Devamı İçin Tıklayınız.

Ahmet Karaca – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Justenglish bünyesinde yenilikçi bir eğitim anlayışıyla dil eğitimi yapılmakta ve bu beni çok etkiledi. Çalışanların ve eğitmenlerin güler yüzlü olması tercih sebeplerim arasındadır. Eksik konularımızın telafi ediliyor olması farklı aktivitelerle eğitimimizin desteklenmesi de farklı bir faktör. Her gün kelime mesajları… Devamı İçin Tıklayınız.

Pelin Bayramoğlu – Ankara – Kızılay Şubesi

İyi bir İngilizce eğitimi için JustEnglish iyi bir kurum.Türk öğretmenimizde yabancı öğretmenimizde gayet iyiler. Dersi dinleme, konuşma ve yazma olarak yaptığımız için sadece gramerimiz değil konuşmamızda gelişti.Derste samimi olduğumuz için dersi sıkılmadan yapıyoruz.Bu yüzden Just English de olmaktan mutluyum.

Berkay Yıldırım – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Ben kursunuzda 3 aydır eğitim alıyorum. Okulumdan sonra kendimi güvende hissettiğim yerlerden birisi öğretmenimi çok sevdiğim için kursa isteyerek ve severek geliyorum. Bana burda ailemin yokluğunu hisseetirmiyorlar. Burayı ailem gibi görüyorum. Sınav öncelerinde aldığım özel derslerle okulumdaki derslerimde daha başarılı… Devamı İçin Tıklayınız.

Büşra Abi – Bursa – Heykel Şubesi

İngilizce öğrenmek genel anlamda zor görünebilir. Özellikle yurtdışına çıkamayacak ve yıllarını orada geçiremeyecek bizler için. Üniversite öğrencisi olduğumdan dil öğrenmenin ne kadar gerekli olduğunun farkındayım bu yüzden yazımı iyi değerlendirmek adına kursa geldim. Kendi adıma İngilizcemi geliştirdiğimi düşünüyorum. Hocalarla ilgili… Devamı İçin Tıklayınız.

Serkan Dalbuy – İstanbul – Mecidiyeköy Şubesi

Kurumdan eğitim, öğretim ve hocalar açısından her anlamda memnunum. Sistem dört dörtlük işliyor. Hiç bir sıkıntı yok. Geriye dönüp baktığımda “Keşke” değil “İYİKİ” diyorum. Forever Thanks JUST ENGLISH.

Emre Taşdemir – Bursa – Nilüfer Şubesi

Merhaba ben Emre Taşdemir. 1 yıldır Just English’de eğitim görüyorum. Çok düzenli olarak gelemesem de geldiğim zamanlarda hep güler yüzlü insanlarla karşılaşıyorum. En önemlisi bu bence. İngilizceyi size sevdiriyorlar. Memnunum aldığım ilgiden dolayı. F. hocam çok iyi ders anlatıyor ve… Devamı İçin Tıklayınız.

Vildan Ertürk – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Kursa ilk başladığım zaman hissettiğim rahatlık , sanırım burası aradığım bir yer hissi uyandırdı , grubun doğal olması başarının birinci kuralı bence, bunu just english görebiliyorsunuz hocalarımı çok sevdim yöneticilerin ayrı bir dünya , Türkçe bilmeyen yada hiç Türkçe konuşmayan… Devamı İçin Tıklayınız.

Hülya Kaya – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Kurumunuzdan aldığım eğitim süreci henüz çok az iken geleceğime duyduğum ümit çok fazla. Bunu bana hissettirdiğiniz için çok teşekkürler. Güler yüzlü ve yardımsever personelinizle her hafta sonu pozitif enerji ile doluyorum. Başarılarınızın devamını dilerim.

Onur Uzer – Bursa – Nilüfer Şubesi

Merhabalar, Justenglish Nilüfer şubesinde YDS öğrencisi olarak 2015 yılının yaz döneminde yoğun bir tempoda eğitim aldım. Bu zorlu süreçte Nilüfer şubesinde öncelikle tüm bilgisini emeğini bize aktaran değerli hocamız’a teşekkür ediyorum. Sonrasında eğitim danışmanlığı yapan hanımefendilere başlarını ağrıttığım için kayıtta… Devamı İçin Tıklayınız.

İlkim Olsoy – İzmir – Karşıkaya Şubesi

Burada çok yol kat ettim.Öğretmenlerim bana cok yardımcı oldular çalışanlar çok güleryüzlü bizlerle her zaman bire bir ilgileniyorlar.

Işık Ateş Kıral – Bursa – Nilüfer Şubesi

Dear Just English and my teacher, 10 days ago I got an unconditional offer from University of Manchester for a postgraduate position. I’ve just accepted this offer with great pleasure. Now I’ve applied for my visa and I’m waiting for… Devamı İçin Tıklayınız.

İTÜ Proficiency Grubu – İstanbul – Beşiktaş Şubesi

Just English Beşiktaş şubesi hafta sonu İTÜ Proficiency grubu olarak Just English’te aldığımız iki aylık eğitimin verimli olduğunu düşünüyoruz. Hocamıza da bizi iyi motive ederek bizler için elinden geleni yaptı. Güler yüzlü olması ve işine olan sevgisi insanın derste sıkılmamasını… Devamı İçin Tıklayınız.

Burcu Dağlı – İstanbul – Beşiktaş Şubesi

Just English güleryüzlü ve gerçekten işini bilen bir ekipten oluşuyor. Bu zorlu TOEFL’a hazırlık sürecinde bize çok büyük katkıları olan artık bir aile, dost gibi olduğumuz, esprilerle dersi daha zevkli hale getiren J.’yi M’i ve S’i sonsuz teşekkürler ediyorum.Umarım TOEFL… Devamı İçin Tıklayınız.

Efkan Oğuz Kumaş – İstanbul – Bakırköy Şubesi

Sınıflar çok temiz.Cafe çok güzel.A. Hoca çok bilgili ve ilgili bir öğretmendir.İ. Hoca teşvik edici ve pozitif bir hocamızdır.

Büşra Ateş – Bursa – Nilüfer Şubesi

Justenglish Bursa – Nilüfer Şubesi YDS hızlandırma kursuna katıldım. Kısa sürede hocamızın bilgisi, donanımı ve çabasıyla kaliteli bir eğitim aldım. Öğrettiği bilgilerin sadece YDS anlamında değil, genel anlamda İngilizcemin gelişmesine çok büyük katkı sağladığını düşünüyorum. Arıca tüm çalışanların ilgili, nazik… Devamı İçin Tıklayınız.

İsmail Şahverdioğlu – Bursa – Nilüfer Şubesi

Grammer ve kelime bilgim arttı. Gayet memnun kaldıgım 2 ay geçirdim. Bize sağlanan imkan ve özelikle Ramazan ayında gösterilen anlayış için teşekürler.

Seray Özer – Bursa – Nilüfer Şubesi

Başta değerli hocam’a emeği, sabrı ve hoşgörüsü için teşekkürlerimi sunarım. Geçirdiğim 3 ay boyunca beden güler yüzünü esirgemeyen, Just English ailesine, kantinde çalışan ablamıza da sevgi ve saygılarımı sunarım. Sizi özleyeceğim. 🙂

Aycan Güler – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Just English’te yaklaşık 1,5 aydır eğitim alıyorum. Sürekli güleryüz ile karşılanmam, çalışanların ilgisi beni motive ediyor. Benim yoğun çalışmama rağmen ders saatlerimin ayarlanmasında yardımcı olanları ve sürekli takip içerisinde olmaları bana kendimi iyi hissettiriyor. Just English’te olmaktan çok mutluyum ve… Devamı İçin Tıklayınız.

Senay Başakçı – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Just English’e yaklaşık olarak 9 aydır eğitim almaktayım. Kursuna geldiğim ilk günden buyana ilk günki heyecanla ingilizceyi devam ediyorum. Kaza geçirmeme rağmen kırık belim ve alçılı ayağım ile eğitim almaya geldim. Burada olduğum için mutluyum 🙂 🙂 🙂

Evgenia Aliteranco – İstanbul – Bakırköy Şubesi

B. Hoca ve A. Hoca’nın derslerinden çok memnunum ve hiçbir şikayetim yok.Çok eğlenceli ve verimli ders anlatıyorlar

Selim Çoruh – Bursa – Nilüfer Şubesi

Just English’te aldığım Toefl sınavına hazırlık eğitiminden çok memnun kaldım. Kurs söylenildiği tarihte başladı ve sorunsuz ilerledi. Eğitmenlerimiz konuya hakimdi. Emeği geçen herkese teşekkürler!

Hasan Karaş – Bursa – Nilüfer Şubesi

Özel eğitim kurumlarında karşılaştığım disiplin sorunuyla burada karşılaşmamak sanırım TOEFL sınavında başarılı olmamda en büyük etkendi.Lakayit olmayan ama aynı zamanda sıcak bir ortam sağlayan deneyimli öğretmenlere ve sıcakkanlı çalışanlara teşekkür ederim. S. Hanıma beni tüm gıcıklığıma rağmen buraya kazandırdığı için… Devamı İçin Tıklayınız.

Gülüzar Saltıklı – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Haftasonu Pre-intermediate grubundayım. Kursumdan özellikle de hocalarımdan oldukça memnunum. Bu şekilde giderse aldığım 3 kurdan sonrasını da devam ettirmeyi düşünüyorum

Kübra Sarı – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Just English’te dört ay eğitim aldım. Abim, yengem ve arkadaşlarım aracılığı ile kuruma başladım. Dört ay boyunca, hocalarımla hem derste hem de sosyal hayatımda çok güzel bir ilişki kurdum. Eğitimde son derece anlayışlı ve tecrübeli hocalardan eğitim aldım. Bittiğine üzülüyorum…. Devamı İçin Tıklayınız.

Mehmet Kılıç – Ankara – Kızılay Şubesi

Dersler çok akıcı. Öğretmenler ve öğrenciler arasında iletişim çok samimi.Derste tam bir arkadaşlık ortamı var. Hocanın öğrencilerle olan ilişkileri çok iyi. Hocalar oldukça tecrübeli ve alanlarında uzman arkadaşlardan oluşuyor.

Sema Ok – Ankara – Kızılay Şubesi

İngilizce kursuna başlamadan önce çok kararsız kalmıştım. Fakat Just English’den N. Hanımla görüştükten sonra kararımı verdim ve başladım. Sonra kursumuz başladı sonrasında C. Öğretmenimizle derslerimiz devam etti hala devam etmekte. Başlarken ki korkum nedeniyle beni motive ederek en aza indirgenmiş… Devamı İçin Tıklayınız.

Esra Yaman – Bursa – Nilüfer Şubesi

Just English Nilüfer Şube öğrencisiyim. Pre-intermediate grubuna 2 hafta sonra katılmış olmama rağmen her şey yolunda, adapte olmakta hiç sıkıntı çekmedim. Daha bu seviyede hem Türk hem yabancı hocaların ders saatleri dağılımı gayet iyi… Şimdilik gayet mutluyum, intermediate ve upper… Devamı İçin Tıklayınız.

Semiha Birol – Bursa – Heykel Şubesi

Buraya bir arkadaş tavsiyesi ile geldim. Amacım yds’den 70 ve üzeri almak. G. Hocanın derslerinden memnunum. Dersleri akıcı ve canlı anlatmaktadır. Ders zamanlarında çok fedekardır(zaman açısından). Öğrenicinin isteğine her şeyi bırakmayıp öğrenciyi ders konusunda teşvik etmektedir. Başarılıdır.


Anasayfaya Dönmek İçin Tıklayınız.