Just English Dil Okulları

Salih Büber – Bursa – Nilüfer Şubesi

Genel İngilizce Kursu Referansları, İngilizce Kursu Referansları

Just English Nilüfer Şubesi öğrencisiyim. Olumlu olarak hocalarım gayet kaliteli, gramer dersleri gayet kaliteli ve öğretici geçiyor. Kurum çalışanları her konuda yardımcı oluyorlar.Olumsuz olarak, konuşma derslerinde, konuşma konusu daha önceden hocalarımız birkaç konu bulup araştırma yapsalar daha verimli olur. Ve ayrıca kitap zorunluluğunun olması gerektiğini düşünüyorum.


Cansu Gürgen – Bursa – Nilüfer Şubesi

Katılmış olduğum yds kursundan memnunum. Sınav programına uygun ve sistemin öğrenilmesinde etkin bir öğrenim süreci işleniyor. Öğretmen ilgili, enerjisi yüksek, derslerde oldukça aktif…

Şeyda Meriçli – İstanbul – Şirinevler Şubesi

1 aydan beri elementary seviyesinde eğitim almaktayım. 1 ay olmasına rağmen çok şey öğrendim. Öğretmenlerimizin güler yüzlü olması ve derse hazırlıklı gelmeleri öğrenme isteğimi arttırıyor. Kurumun temizliği çok güzel. Gerekli ders araç ve gereçleri mevcut. Just English’e teşekkür ediyorum Hepinizi… Devamı İçin Tıklayınız.

Murat Gül – İstanbul – Beşiktaş Şubesi

Just English’ye proficiency için eğitim almaktayım. Eğitimimiz devam etmekte ve şu an için bir sorun yok. Hocamız, düşüncelerimize önem vermekle birlikte, aramıza da mesafe koymuyor. Başladığımız günden bugüne, ilerlediğimizi düşünüyorum. Genel olarak memnunum.

Şule Başköy – İstanbul – Pendik Şubesi

Bu kurumun daha önce reklamlarını gördüm ve internet üzerinden araştırdım.İyi bir eğitim kurumu olduğunu yorumlardan görünce yüz yüze görüşmeye ve bilgi almaya gittim.Çok iyi ve sıcakkanlı insanların çalışıyor olması ve güler yüzlülükleri, çalışma programları ve kur bittiğinde ingilizce konuşma garantisi… Devamı İçin Tıklayınız.

Selami Saygın – Bursa – Heykel Şubesi

JUST ENGLISH Bursa şubesinde YDS eğitimine katılmaktayım. Kurs hocam G.Ç Hocamızın dersteki performansından, birikiminden bilgilerini aktarma becerisinden memnunum.Kanaatim son derece olumludur.İlgililerin bilgisine sunarım.

İsmail Erbaş – Bursa – Heykel Şubesi

Merhabalar Ben daha önce elementary ve preintermediate ve şimdide uzun bi aradan sonra intermediate sınıfınızdaki öğrencinizim. Vermiş oldğunuz eğitim kalitesinin tartışılmaz olduğunu düşündüğümü sizlere bildirmekten mutluluk duyarım.Ayrca Ders saatlerinizi bu kadar uzun ve aynı hassasiyetle verilmesi daha kalıcı oluyor.Hocalarımızın bizim… Devamı İçin Tıklayınız.

Işık Ateş Kıral – Bursa – Nilüfer Şubesi

Dear Just English and my teacher, 10 days ago I got an unconditional offer from University of Manchester for a postgraduate position. I’ve just accepted this offer with great pleasure. Now I’ve applied for my visa and I’m waiting for… Devamı İçin Tıklayınız.

Uğur Bolat – İzmir – Alsancak Şubesi

Just English’e arkadaşlarım vasıtasıyla geldim.Burada kurs gören arkadaşlarım vardı ve buranın bana faydalı olacağını söylediler.Bende biraz çekimser olarak kayıt yaptırdım.Endişeliydim çünkü İngilizcenin kolay öğrenilemeyeceğini düşünüyordum.Just English sayesinde bu düşüncelerimin yanlış olduğunu fark ettim.Burada İngilizceyi beklediğimden hızlı öğreniyorum.Sıcak bir ortam var…. Devamı İçin Tıklayınız.

Aycan Güler – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Just English’te yaklaşık 1,5 aydır eğitim alıyorum. Sürekli güleryüz ile karşılanmam, çalışanların ilgisi beni motive ediyor. Benim yoğun çalışmama rağmen ders saatlerimin ayarlanmasında yardımcı olanları ve sürekli takip içerisinde olmaları bana kendimi iyi hissettiriyor. Just English’te olmaktan çok mutluyum ve… Devamı İçin Tıklayınız.

Kübra Gülsarı – Kocaeli – İzmit Şubesi

Yaklaşık 4 hafta önce Elementary grubunda İngilizce öğrenimime başladım. 15 kişilik, derslerin kolay anlaşılabildiği, herkesin katılımının sağlandığı bir sınıftayım. Diğer kursları araştırma fırsatı bulamadan ve hızlı bir karar sonucu Just English’e kaydolmama rağmen çok memnunum. Gerek ders saatlerinin beş güne… Devamı İçin Tıklayınız.

Pelin Bayramoğlu – Ankara – Kızılay Şubesi

İyi bir İngilizce eğitimi için JustEnglish iyi bir kurum.Türk öğretmenimizde yabancı öğretmenimizde gayet iyiler. Dersi dinleme, konuşma ve yazma olarak yaptığımız için sadece gramerimiz değil konuşmamızda gelişti.Derste samimi olduğumuz için dersi sıkılmadan yapıyoruz.Bu yüzden Just English de olmaktan mutluyum.

Leman Oktay – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Just English’te aldığım 5 haftalık Toefl eğitiminden çok memnun kaldım. Özellikle derslerde hocaların verdiği bilgiler ve taktikler sınav için bana çok şey kazandırdı. Özellikle hocam M.’ın derste gösterdiği ilgi ve alakadan oldukça memnun kaldım.

Yıldıray Atabilir – Bursa – Nilüfer Şubesi

Hocamız süper, pozitif, enerjik, patronlar da öyle… 10 numara egitim kurumu…

Serdar Şentürk – İstanbul – Kadıköy Şubesi

JustEnglish, sıcacık arkadaşlıkların yaşandığı, samimi bir ortam da İngilizce öğrenebileceğiniz bir yer. Bence kaçırmayın!

H.Gül Sezgin – Bursa – Nilüfer Şubesi

Just English’i zorlu ve uzun bir arayıştan sonra buldum. Bu kursa da diğer görüşmeye gittiğim kurslar gibi olacak diye bir ön yargıyla görüşmeye gitmiştim, ancak Şirinevler ubesi’ne adım atınca bütün fikrim değişti. Öğrencilere ticari bir kaygıyla yaklaşmayan, son derece samimi… Devamı İçin Tıklayınız.

İsimsiz – Bursa – Heykel Şubesi

My language training is divided into two as before and later from Just English and Julie Loyd. Julie is my teacher in Just English. Actually she was as a friend for us and she has motivated us throughout the course…. Devamı İçin Tıklayınız.

Tayfun Altınoğlu – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Yaklaşık olarak kurumunuzda 2 aydır eğitim almaktayım. Öğretmenlerden çok memnunum. Anlamadığımız konuları hocalarımızın tekrar trkrar anlatması ve bundan hiç şikayetçi olmaması bizi eğitime daha çok teşvik ediyor. İstediğim zaman etüt alabiliyorum. Özellikle İkili ikişkilerde gayet neşeli bir hizmet aldığımı dile… Devamı İçin Tıklayınız.

Selim Göçmez – İstanbul – Pendik Şubesi

Burdaki 3. elementary sınıfım ve gerek öğretmenler gerekse ders anlatışları çok güzel ve sınıfla uyumları süper. Ben çok memnunum.

Hasan Akpınar – Ankara – Kızılay Şubesi

Ders kitaplarla ve ek kaynaklarla destekleniyor. Buda bilmediğimiz kelimelerin azalmasına fayda sağlıyor. Her hafta yapılan sınavlarla eksiklerimizi gözden geçirmemiz derste sınavda ki hatalarımızın üstünde durulması ile daha hızlı ve temeli oturmuş şekilde ilerleme sağlıyor. Sınıfta herkesin katılması ile daha güzel… Devamı İçin Tıklayınız.

Alparslan Uyanıker – İstanbul – Beşiktaş Şubesi

Just English’e geldiğim için çok mutluyum. Hem çok iyi İngilizce öğreniyorum hem de iyi arkadaşlar edindim. Öğretmenlerimden de son derece memnunum, öğrencilerle çok ilgililer.

Doğan – İstanbul – Bakırköy Şubesi

Genel olarak eğitimden memnun kaldım.Ders sırasında eğitmenimin verdiği eğitici ek sayfalar benim akademik reading ve writing becerilerimi çok iyi bir şekilde geliştirdi,buna ek olarak listening için yaptığımız dinleme alıştırmaları ve kelime ezberleri benim için çok faydalı oldu.Proficiency sınavı için justenglish… Devamı İçin Tıklayınız.

Naz Altınel – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Just English’de upper-intermediate ve toefl kurslarında ögrenci oldum. Her iki kursumda da hocaların ilgisi ve dersi işleyiş biçimlerinden çok faydalandım. Derse getirdikleri ekstra materyaller sayesinde birçok farklı kaynaktan bilgi edinme şansım da oldu. Kurs içinde yaptıkları deneme sınavları ve pratikler… Devamı İçin Tıklayınız.

Tunahan Dede – İstanbul – Şirinevler Şubesi

1 aydır Just öğrencisiyim. Sınıfa girdiğim ilk andan beri hocaların gösterdikleri güler yüz ve verdikleri pozitif enerji ile dersler çok verimli geçiyor. Gerek hocaların yanında getirdiği ek materyaller gerekse anlatım şekliyle dersler daha verimli daha sağlıklı pekiştiriyorum. Hocaların güler yüzü… Devamı İçin Tıklayınız.

Burcu Duygu Büyüktaş – İstanbul – Beylikdüzü Şubesi

Kursa daha yeni başladığımız için herhangi bir görüş bildiremem. Fakat öğretmenimizin ilgisine teşekkür ederiz.

Mehmet Efe Akengin – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Toefl sınavına çalışmaya başlamadan önce 90 puan hedefliyordum. Daha ilk denemem de 2,5 ay Just English Toefl kursuna devam ettikten sonra 102 sonucunu elde ettim. Bunda ders saatleri dışında bilgisayar programlarını kullanmama izin ve ek speaking dersleri veren Just English’in… Devamı İçin Tıklayınız.

Salih Büber – Bursa – Nilüfer Şubesi

Just English Nilüfer Şubesi öğrencisiyim. Olumlu olarak hocalarım gayet kaliteli, gramer dersleri gayet kaliteli ve öğretici geçiyor. Kurum çalışanları her konuda yardımcı oluyorlar.Olumsuz olarak, konuşma derslerinde, konuşma konusu daha önceden hocalarımız birkaç konu bulup araştırma yapsalar daha verimli olur. Ve… Devamı İçin Tıklayınız.

Ece Turan – Bursa – Nilüfer Şubesi

Nilüfer Şubede YDS öğrencisiyim. JUSTENGLISH’i genel olarak beğendim. Çalışanlar çok sıcakkanlı. YDS hocamız oldukça deneyimli. Bu kursun bana katkısı olduğunu düşünüyorum. Umarım sınavda da bunun etkisini görürüm.

Cihan Özen – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Just English Eğitim Kurumunda eğitim aldığım zaman diliminde öğretmenlerin yaklaşımları, pozitifliği ve çalışanların ilgisi dolayısıyla; ayrıca ek olarak, davet ettikleri konuşma sınıfı ve 23 Nisan etkinlikleri için Just English ailesine teşekkürler.

Fethi Özyurt – İstanbul – Mecidiyeköy Şubesi

Sevgili Just English; Öncelikle bu kurumunuz kadar temiz sayfayı bana ayırdığınız için teşekkür ederim. Hocalarımız da en az bu kurum kadar pırıl pırıllar. Kantindeki F. ablamızdan danışmadaki arkadaşlara kadar herkesten memnunum. Aldığım eğitim, yaptığım ödemenin kat kat üzerinde. Teşekkürler.

Gökhan Güngördü – Bursa – Nilüfer Şubesi

Just English eğitim hayatıma başlayalı tam bir yıl oldu. Buradaki herkesle bir aile gibi olduk. Eğitim danışmanı ve değerli hocalarımız gayet ilgili ve anlayışlılar. Özellikle F. hocamı çok seviyorum. Ben bu kurumu sadece eğitim alabileceğim bir yer olarak görmüyorum. Dertlerimi… Devamı İçin Tıklayınız.

Uğur Gürbüz – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Just English bünyesinde katıldığım YDS kursunun benim açımdan yeterince verimli geçtiğini düşünmekteyim. Gerek eğitim kadronuz gerekse verdiğiniz yayınlar düzenli bir ev çalışması ile birlikte değerlendirildiğinde başarıya ulaşmayı kaçınılmaz kılmaktadır. Ev ödev sisteminiz bana göre başarılı. Yıllardır böyle şeyler yapmadığımızdan her… Devamı İçin Tıklayınız.

Songül Sarıgül – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Just English’e yabancı dil öğrenmek için kaydoldum. Başlarda , hiçbir şey bilmediğim bir dili öğrenme konusunda kararsızdım. Fakat ilk dersten itibaren öğretmenimizin, konusunda uzman olması , derslerin eğlenceli ve kolay geçmesi ile doğru karar verdiğimi anladım. Başka bir dil öğrenmeye… Devamı İçin Tıklayınız.

Kübra Sarı – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Just English’te dört ay eğitim aldım. Abim, yengem ve arkadaşlarım aracılığı ile kuruma başladım. Dört ay boyunca, hocalarımla hem derste hem de sosyal hayatımda çok güzel bir ilişki kurdum. Eğitimde son derece anlayışlı ve tecrübeli hocalardan eğitim aldım. Bittiğine üzülüyorum…. Devamı İçin Tıklayınız.

Cüneyt Mırza – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Arkadaşlar gerçekten ingilizce öğrenimi konusunda çok iyiler, gerek kurum gerekse öğretmenlerin ilgi ve alakası öğrenciler üzerinde çok olumlu sonuçlar yaratıyor. Tercih etmenizi öneririm. Hocalarımızın anlatımları, iş disiplinleri ve güler yüzleri için çok teşekkür ediyorum.

Leyla Sayın – Bursa – Nilüfer Şubesi

YDS hızlandırılmış kursun, sınava yönelik düzeyde egitimi, konu anlatımı, kelime çalışmalrını ve deneme sınavlarını yeterli ölüçüde buldum. Kurs eğitmeninin yaklaşımı ve bütünbe hakimiyeti çok iyi düzeyde …..

Serkan Dalbuy – İstanbul – Mecidiyeköy Şubesi

Kurumdan eğitim, öğretim ve hocalar açısından her anlamda memnunum. Sistem dört dörtlük işliyor. Hiç bir sıkıntı yok. Geriye dönüp baktığımda “Keşke” değil “İYİKİ” diyorum. Forever Thanks JUST ENGLISH.

Ali Rıza Ede – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Merhabalar, ben kurumunuzda 3 aydır eğitim almaktayım. Bu süre içerisinde karşılaştığım yöneticilerin öğrencilerine karşı olan ilgilerinden memnuniyet duymaktayım. Kurumunuzdaki çalışanların ilgisinin yanısıra hocalarında sağlamış olduğu manevi destek ve ilgiden çok memnunum. Ders ortamının çok samimi ve eğlenceli geçmesini hocaların bize… Devamı İçin Tıklayınız.

Zümrüt Akgün – Bursa – Heykel Şubesi

Just English Center Bursa şubesinde pre-intermediate kurunda başlayıp upper-ıntermediate kuruna kadar gelmiş bulunmaktayım. Son 1 ayım kaldı eğitimimin bitmesine ama ben sevinemiyorum çünkü JUST ENGLİSH ortamının sıcaklığından mıdır, yoksa muhteşem eğitim kadrosundan mıdır bilmem bitmesini istemediğim bir yer burası bunun… Devamı İçin Tıklayınız.

Gülay Aydın Bedel – İstanbul – Beşiktaş Şubesi

Just English’de ikinci kurumuza devam ediyoruz.Bu süreçte O. Hoca ve L. Hocayla devam ediyoruz.Derslerimiz gayet verimli ve eğlenceli geçiyor.L. Hoca ile derslerimiz çok eğlenceli ve öğretici geçiyor.Kurduğu oyunlarla daha öğretici oluyor.O. Hocamızla ilk kurdan itibaren beraberiz ve bize çok emek… Devamı İçin Tıklayınız.

Duygu Sesli – Bursa – Nilüfer Şubesi

Kurstan ve F.hocamızdan çok memnunum. İngilizce benim için vazgeçilmez. Bu justenglish’e 3. gelişim. Tekrar görüşmek dilegiyle….

Ebru Sünnetçi – Bursa – Heykel Şubesi

Just English Bursa şubesi hafta içi sabah intermediate seviyesi öğrencisiyim. Yaklaşık 4 aydır eğitim alıyorum. Kursa geliş amacım üniversiteyi çok iyi dereceyle bitirmeme rağmen İngilizceyi anlayamamam ve önümde büyük bir engel olarak görmem Just English’e gelmeden önce çok kurs araştırdım… Devamı İçin Tıklayınız.

Aydın Karakoç – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Hocamız çok neşeli ve kaliteli bir eğitmen. Kendisine teşekkür ederim. Her şey çok iyi ve güzeldi.

Ali Çulha – Kocaeli – İzmit Şubesi

Kurumunuzda YDS eğitimi almaktan çok mutluyum. Her bir öğretmeninizle çalışmak çok eğlenceli. Hedeflediğim YDS notuna giden yolun bu kurstan geçtiğine inanıyorum.

Elçin Akçora – Kocaeli – İzmit Şubesi

Just English kurumunda genel olarak eğitim almaktan mutluyum. Çalışan personel ve hocalarımızın yaklaşımı oldukça iyi. Özellikle YDS sınıfında E. Hocanın öğrencisi olmak mutluluk verici.

Elif Taç – Bursa – Heykel Şubesi

I’m Elif from Upper class. I’ve been in “Just English” since Elementary class. When I came here; I knew nothing about English. However now, I have got really sufficient English as you can see. Moreover it’s getting better. I’m really… Devamı İçin Tıklayınız.

Engin Aytaç Aydın – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Merhaba TOEFL mağdurları, Just English’te TOEFL kursuna İngilizcemi geliştirmek için katıldım, TOEFL’a girme ihtimalimde vardı, ama gerek kalmadı. İngilizcemi geliştirmiş,eğlenmiş, iyi dostlar edinmiş oldum… Farkı yalnızca fiyatı değil, emin olabilirsiniz.

Sena Akman – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Kurumunuzda aldığım eğitimime hala devam etmekteyim. Öğretmenlerin ve yönetici kadrosunun işlerini severek ve isteyerek yapması oldukça iyi… Hocalarımızdan da oldukça memnunuz. Bu durumdan dolayı Just English’e teşekkür ederim.

Merve Nur Kır – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Just English’te 3 aydır eğitim almaktayım. 3 ay içinde hiçbir sorun yaşamadım, aksine derslerin işlenişi olsun, çalışanların alakası olsun her şey sorunsuzdu. Dersler istediğim saatlere göre ayarlandı. Ders saatlerinin benim için uygunluğu, onlar için daha öncelikliydi. Eğitim departmanı benim isteklerimi… Devamı İçin Tıklayınız.

Mert F. Özdal – İstanbul – Şirinevler Şubesi

İlk kuru Just English’te almıştım, kesinlikle muhteşem bir eğitim verdi. Öğretim olarak kısa sürede yüksek kalitesinin hedeflendiğini daha ilk dersten anladım. İkinci kurada 1 yıl sonra başlamama rağmen kalitesinin değişmediğini gördüm, çok memnunum.

Burak Teke – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Arkadaşımın tavsiyesi üzerine kursa yazıldım. Sınıf mevcudunun az olması hem derse konsantrasyonumuzu artırdı hem de hocamız daha etkili ders işledi. Kaynaklar ve verilen dökümanlar sınava hazırlanma aşamasında bizlere çok yardımcı oldu.

Semiha Birol – Bursa – Heykel Şubesi

Buraya bir arkadaş tavsiyesi ile geldim. Amacım yds’den 70 ve üzeri almak. G. Hocanın derslerinden memnunum. Dersleri akıcı ve canlı anlatmaktadır. Ders zamanlarında çok fedekardır(zaman açısından). Öğrenicinin isteğine her şeyi bırakmayıp öğrenciyi ders konusunda teşvik etmektedir. Başarılıdır.

Nurcan Üç – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Merhabalar, Marmara Üniversitesi sosyal bilimler enstitüsünde yüksek lisans yapmaktayım. Just English’e arkadaşlarımın tavsiyesi ile kayıt yaptırdım. Kayıt sırasında vaat edilen herşeyin birebir gerçekleştidiğini gördüm ve bana yeniden alacağım kurlar için güven kaynağı oldu. Ders saatleri dışında almış olduğum etütler gösterilen… Devamı İçin Tıklayınız.

Emrah Cerrah – Ankara – Kızılay Şubesi

İngilizce eğitimi olarak gelmiş olduğum ilk kurs olması sebebiyle bazı çekincelerim bulunmaktaydı.Fakat kurs başladıktan sonra kurum yetkililerinin sıcak ve samimi davranışları ve derse giren öğretmenlerin hoşgörülü ve anlayışlı tutumları çekincelerimi ortadan kaldırdı.Ders işleme konusunda katılımcı ve yapıcı bir öğretim şekli… Devamı İçin Tıklayınız.

Bekir Kaynar – İstanbul – Kadıköy Şubesi

İngilizce bilmek kariyerinizde yükselmeniz ya da kariyerinizi değiştirmek konusunda size yardımcı olur.. Gelişmekte olan ülkelerin başında yer almaktayiz. Teknolojiyle sanayileşmenin sürekli yenilendigi ve ilerledigi bi çağdayız. Ithal firmaların oldukça ülkemizde yer aldığını görmekteyiz. Turizm açısından zengin ve doğal güzellikleri olan… Devamı İçin Tıklayınız.

Tuğba Bayraktar – İstanbul – Pendik Şubesi

C. Hoca’ya bayılıyorum gerçekten hayranım dersi çok eğlenceli işliyor ve çok güzel İngilizce konuşuyor.Onunla ders işlemek gerçekten güzel ve akıcı.M. Hocamız da çok iyi bir İngilizceye sahip olduğunu biliyorum.

Anıl Özmen – Bursa – Nilüfer Şubesi

İngilizce öğrenebilmek için geldim ve şuanki durumumdan memnunum. Sıcak ortam ve hocaların iyi karşılaması benim için çok önemliydi. Teşekkür ederim.

Ayhan Arıyürek – Ankara – Kızılay Şubesi

İngilizce öğrenmeye karar verdiğimde zor olan şeyin öğrenmek değil doğru kurs merkezini bulmak olduğunu gördüm ve şuan doğru yeri bulduğuma inanıyorum.Gerek öğretmenleri gerek danışmanlarına kadar neşe dolu ve güvenilir insanlar.Sayısız yere müracat ettim ama Just English gibi hem kur saatlerinin… Devamı İçin Tıklayınız.

Mehmet Kılıç – Ankara – Kızılay Şubesi

Dersler çok akıcı. Öğretmenler ve öğrenciler arasında iletişim çok samimi.Derste tam bir arkadaşlık ortamı var. Hocanın öğrencilerle olan ilişkileri çok iyi. Hocalar oldukça tecrübeli ve alanlarında uzman arkadaşlardan oluşuyor.

Öykü Yağmur Zambaklı – İstanbul – Beşiktaş Şubesi

Justenglish’de eğitim almaktayım. Hocalarımız bize içten ve samimi davranmaktadır. Dersler gayet verimli ve faydalı geçiyor. Sınıfça seviyemizin yükseldiğini düşünüyoruz. Ders işleyiş biçimi sayesinde konular akılda kalıyor.

Tarık Yürük – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Just English Dil Okulu’nun Ataköy şubesinde aldığım eğitim süresinde oldukça memnun kaldığımı söylemek isterim. Çalışanların birebir ilişkilerde kuvvetli, olumlu iletişimleri sağlıklı bir eğitimin devamını sağlamakta… Ders işleniş tarzlarının öğrenci odaklı, tavsiyeli oluşu ve geniş düşünmeleri, ileriye yönelik olumlu izlenimler bıraktı…. Devamı İçin Tıklayınız.

Abdullah Büyükegen – İstanbul – Bakırköy Şubesi

İyi günler. Bu sene sizden Bakırköy şubenizde özel İspanyolca dersi aldım yaklaşık 70 saat. Hocam E.’ydı. Kendisi gerçekten çok eğlenceli ve öğrenciyi derse bağlamayı iyi bilen bi hoca. Hangi öğrenci dersi nasıl daha iyi anlıyorsa ona göre teknikler uygulayabiliyor ve… Devamı İçin Tıklayınız.

Yusuf Parlak – İstanbul – Kadıköy Şubesi

TOEFL mağduruydum. Çıkmazdaydım. Just English’i önerdiler. Sonuç: Hem İBT hem PBT…

Meryem Kaya – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Just Enlish’e 1 kur gittim Upper-Int için. Hem Türk hem yabancı hocalardan ders aldım. Sadece yabancı hoca olmaması benim çok hoşnut kaldığım bir durumdu. Çünkü hep yabancı hocalardan ders alındığında daha başarılı olunacakmış gibi bir kanı var bana göre doğru… Devamı İçin Tıklayınız.

Murat Tavşancı – İstanbul – Beşiktaş Şubesi

İngilizce ve dil öğrenimi her ne kadar kişinin çalışma azmi ve isteğiyle doğru orantılıolsa da; öğreticinin öğrenciyi motive edebilmesi ve öğretme konusunda istekliliği, tüm personelin sıcaklığı, ders ve materyallerin zenginliği ve öğretim metodu gibi birçok kriterin de dil öğrenimini çok… Devamı İçin Tıklayınız.

Özge Yavuz – Bursa – Heykel Şubesi

Ben JUST ENGLISH’E iki senedir geliyorum. Bu sene de burayı tercih etmemin nedeni öğretmen-öğrenci ilişkisinin gayet iyi olması. Öğretmenler öğrencileriyle gerekirse teker teker ilgileniyorlar. Öğrencilerin olmadıkları, kaçırdıkları konular ek derslerle tamamlanıyor.

Merve Yeşilbaş – İstanbul – Pendik Şubesi

Just English Yönetimi’ne; Bu kursa İngilizce öğrenmek için yazıldım ve çok memnunum. Daha ilk kurda İngilizcemi ilerlettiğimi düşünüyorum. Öğretmenlerin ve ortamın çok sıcak olduğunun kanaatindeyim. Ağustos’ta kayıt olduk, ilk kurumuz bitmek üzere…Ağustos’tan bu yana İngilizceyi daha iyi anladım. Kura kesinlikle… Devamı İçin Tıklayınız.

Yusuf Ekici – İstanbul – Beylikdüzü Şubesi

Justenglish eğitim kurumuna başladığım günden itibaren çok büyük değişim yaşadım. Yabancı dil üzerine aldığım eğitimin seviyesi ve kalitesi şahsen takdir ettiğim ve tavsiye etmeme sebep olacak derecededir. Teşekkürler Justenglish.

Eylül-Sarp Taşçıoğlu – İstanbul – Beylikdüzü Şubesi

Just English, başarılı ve fazlaca farklı yerlerde bulunan adı duyulmuş sayılı kurumlardan birtanesidir. Hem dilediğimiz yerde hem de dilediğimiz eğitimsel amaçla bir olup, babamın bizim için en uygun bulduğu kurum haline gelmiştir. Taşçıoğlu ailesi olarak bu kurumda eğitim almaktan büyük… Devamı İçin Tıklayınız.

Ruhsan Ereyli – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Proficiency kapsamında oluşturulan karma sınıftaki eğitim oldukça iyiydi. Gramer ve kelimelerdeki çalışmalar çok yeterliydi. Öğrencilerin gireceği sınav türlerine göre eğitim verilmesini de ayrıca yararlı bulduğumu söyleyebilirim. Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederim.

Ece Göksu – Bursa – Nilüfer Şubesi

Just English Bursa Nilüfer şubesinde eğitim almaktayım. Hem öğretmenleri hem çalışan diğer bireyleri birbirinden tatlı ve samimi insanlar. Kendileri gibi eğitimleri de oldukça kaliteli. Ders dışında da sürekli anlamadığınız herhangi bir konuda zamanını size ayıran, eğitimi her şeyin önünde bulunduran… Devamı İçin Tıklayınız.

Mustafa Boz – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Hocamızın özverili çabalarından memnuniyet duymaktayım. Genç olmasına rağmen bilgisi ve tecrübesiyle göz kamaştırmaktadır. Kendisine hayatında başarılar diliyorum.

İrem Dereli – Ankara – Kızılay Şubesi

Hocaların hepsinden memnunum. Hepsi deneyimli, cana yakın, eğlenceli hocalar. Dersler zevkli geçiyor. Her gün yeni kelimeler öğrenmemiz amacıyla mesaj gelmesi güzel bir şey.

Burcu Aydoğdu – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Burada öğrendiğim İngilizce okula büyük katkı sağlayacak. İngilizcemin geliştiğine kesinlikle inanıyorum. Kelime haznem gelişti. Öğrenci Kurumunuzu tercih ederek doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum. Aldığım eğitimden memnunum. Öğretmenlerimizin son derece iyi bir donanıma sahip olduğunu düşünüyorum Just Englısh’in enerjisini seviyorum.

Yeşim Sevinç – Bursa – Nilüfer Şubesi

Merhaba, ben Just English Nilüfer şubesinde YDS öğrencisiyim. Kursun kesinlikle katkısı olduğunu düşünüyorum. YDS süreci boyunca verilen bu kaliteli eğitimi tüm YDS’ye hazırlanacak olan öğrencilere tavsiye ediyorum. Kursun, YDS hocama vermiş olduğu tüm emeklerinden dolayı ne kadar teşekkür etsem azdır…. Devamı İçin Tıklayınız.

Adem Özcan – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Burada öğrendiğim İngilizce okula büyük katkı sağlayacak. İngilizcemin geliştiğine kesinlikle inanıyorum. Kelime haznem gelişti. Öğrenci sayısı az olduğu için herkese söz hakkı düşüyor.

Burçak Ataman – Bursa – Nilüfer Şubesi

Kursa tavsiye üzerine geldim ve içeri girer girmez o sıcak ortam beni kayıt etmeye teşvik etti.Öğrencielrle çok yakından ilgililer.En önemlisi güler yüzlüler.Nezih ve temiz bir ortam var.Çalşıanlar kibar insanlar. Kantinde zaman geçirmeyi seviyorum ferah bir yer çünkü.İnsanın içini daraltmıyor.Her türlü… Devamı İçin Tıklayınız.

Yener Alkım – İstanbul – Pendik Şubesi

Ö. hocamız alanında şu ana kadar gördüğüm en iyi, profesyonel ingilizce hocasıdır. 22 yıllık tecrübesiyle en zor konularda bile anlaşılır hala gelmektedir. İngilizceyi daha eğlenceli ve öğretici hale getirdiği için hocamıza minnetarım.

Sueda Görür – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Gerek dersler, gerek ders dışı aktiviteler (speking club, reading club vs.) gerek personelinin güler yüzü ve ilgisi sebebiyle memnun kaldığım bir kurum Just English. Öğrencilerin sorunları ve istekleriyle yakından ilgilenmeleri de, ayrıca rahat hissettiriyor.

Eda Demirtaş – Kocaeli – İzmit Şubesi

İngilizceye sıfırdan başlamış bir elementary seviyesi öğrencisiyim. Birebir dersler ile kur başlamadan önce ek ders hocamızla derste göreceğim konular işlendi ve çok faydalı oldu. Öğretmenlerimiz gayet iyi. Birebir dersler bu kurumun diğer kurumlardan öne geçmesini sağlıyor. Birebir dersler hep sürmeli…. Devamı İçin Tıklayınız.

Gamze Nur Geyik – İstanbul – Pendik Şubesi

Dersler benim için hem çok zevkli hemde verimli geçti . Sınavda benim için gerekli olan şeyleri 27 saate sıkıştırdık ona rağmen her şeyiyle okuldan daha verimli oldu.Verilen kaynaklarında yardımı büyüktü , bütün sınav bölümlerinden yeterince alıştırma yaptık.Her dersten sonra yaptıklarımın… Devamı İçin Tıklayınız.

Emre Kadir Dede – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Justenglish kurumların da 2 aydır eğitim almaktayım. Buraya arkadaş çevrem ve güzel öneriler doğrultusunda geldim. İlk kapıdan içeri girdiğimde güler yüzle karşılanıp sıcak ve samimi bir şekilde ilgilenmeleri beni etkiledi. Derslere başlayıp eğitim aldığım anda ne kadar iyi ve doğru… Devamı İçin Tıklayınız.

Latif Sert – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Just english,Sadece İngilizce…Okulumun adı bu,Sadece ingilizce Neden bu ismi koymuşlar merak ettim önce,Çünkü İngilizcenin yanı sıra Almanca, Rusça ve İspanyolca dili eğitimi de veriyorlardı.Sonra anladım ki, önce sadece İngilizce eğitimi parolası ile başlayan faaliyetleri, yoğun ilgi ve talep üzerine diğer… Devamı İçin Tıklayınız.

Furkan Akarscan – İstanbul – Şirinevler Şubesi

2 aydır Just English’de elementary seviyesinde ders görüyorum. Buraya gelmekten çok mutluyum. Özellikle hocalarımız ve çalışanlar hep güleryüzlü, derse hocalarımız vaktinde gelir ve öğretene kadar çabalarlar. Derste farklı materyaller (bilgisayar, uygulama ve görseller) akça kullanılıyor. Burada çok memnunum herkese tavsiye… Devamı İçin Tıklayınız.

Ezgi Ünal – İstanbul – Mecidiyeköy Şubesi

Just English ailesinde bulunmaktan çok mutluyum. Burada herşey çok eğlenceli iyi ki varsınız.

İlayda Çelik – Bursa – Heykel Şubesi

JUST ENGLISH benim gittiğim ilk kurs ve tercih ettiğim için mutluyum. Burada bir ev havası var yani herkes çok içten ve sıcakkanlı. Sınıflar hiç kalabalık değil ve dersler çok eğlenceli ben okulda ve dışarıda İngilizceyi sevmeyen ve hayatım boyunca yapamayacağımı… Devamı İçin Tıklayınız.

Şevket Mertoğlu – İstanbul – Mecidiyeköy Şubesi

Just English Genel Müdürlüğü’ne; Just dil kurumu olarak eğitiminizdeki eğitiminizdeki yenilikçi yaklaşımlarınız, farklı etkinlikleriniz, çalışanlarınız etkileyici ve başarılı. Kurumunuzdaki gerek çalışanların işine hakim ve güler yüzlü, iletişimlerinin pozitif olması, tercih etme sebeplerimden bazıları. Kurumunuzda kendimi ailenizden biri gibi hissediyorum. Özel… Devamı İçin Tıklayınız.

Hakan Cantürk – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Just English upper-intermediate öğrencisiyim. Elementary’den beri bu kursta eğitim almaktayım. Bu süresinde eğitimimi aldığım, pre,inter,upper eğitimleri benim nezlimde çok faydalı buldum. Öğretmenler yeterince deneyimli ve ders süresince eğlenerek öğretme mentalitesini yerleştirmiş kendilerine ve bu gayet iyi bir şekilde başarabiliyorlar. Aynı… Devamı İçin Tıklayınız.

M.Akif Temiztürk – İstanbul – Beşiktaş Şubesi

Merhabalar,just english’ten askerlıgım dolayısıyla sadece 1 kur eğitim alabildim döndüğümde devamı gelecek :)) burada öğrendiklerim ,yaşadıklarım,kurduğum arkadaşlıklar bana bir ömürboyu yeteceğinden eminim.Sevimli,içten hocalarımız sayesinde eğlenceli bir şekilde pekiştirdiğim ingilizceyi unutmam mümkün değil.Hocalarıma çok teşekkür ederim verdikleri mükemmel eğitim için.Bu hocalarla… Devamı İçin Tıklayınız.

Ali Rıza Turan – Bursa – Nilüfer Şubesi

Bu dönemde bize sağladıgınız katkılardan dolayı teşekür ederiz. Kurstan ve F.hocamızdan çok memnunum…

Gülşen Âşık – Bursa – Heykel Şubesi

JUST ENGLISH Bursa şubesi hafta içi sabah öğrencisiyim. Bu kursa katılma amacım iş hayatımda zorunlu için İngilizce bilme gereğimdi. Daha iyi işlere sahip olmak için de ayrıca bu kursta TOEFL eğitimi alacağım. G.Ç. hocanın derslerinde birçok şey öğrendim. Paragraf çeviri,… Devamı İçin Tıklayınız.

Ömer Faruk Okur – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Katıldığım hızlandırılmış yds kursunda genel anlamda öğretilenler yeterli ve faydalıydı. Kursta dağıtılan materyaller öğretilenleri destekledi. Bunun yanında quizlist gibi uygulamaların derslerde tekrarlanması kelime öğretimi konusunda çok faydalı oldu. Hocalarıma ve kurs çalışanlarına teşekkür ediyorum.

Semra Avşar – İzmir – Alsancak Şubesi

Yüksek lisans eğitimi için yabancı dil kursu araştırırken, bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Justenglish’e başvurdum. Görüşmeye gelirken aklımda bazı soru işaretleri vardı. Ancak kurs personellerinin güler yüzlü olması, benimle yakından ilgilenmeleri ilk andan itibaren üzerimde olumlu etki yarattı ve kursa yazılmaya… Devamı İçin Tıklayınız.

Arzu Gökmen – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Arzu ben merhabalar.. 2007 Aralık ayından 2008 Haziran ayına kadar Just English Center’a devam ettim. Öncelikle amacım iyi vakit geçirmek ve kendimi geliştirmekti. Bu sebeple İnter ve Upper’a devam ettim. Öyle çok memnun kaldım ki TOEFL a devam ettim. Ders… Devamı İçin Tıklayınız.

Reyhan Abanoz – Kocaeli – İzmit Şubesi

Intermediate ve YDS hazırlık kuru almak üzere kuruma kayıt oldum. Intermediate kuruna özel ders şeklinde D. hocadan aldım. Kurumla ilgili olumlu düşüncelere sahip olmamla tek etken D.E. oldu. Öğrenciye gösterdiği ilgi başarısının artmasında en büyük etkenlerden biridir. Özel dersler tamamlandıktan… Devamı İçin Tıklayınız.

Hümeyra Yağcıoğlu – İstanbul – Pendik Şubesi

Just English’e başlarken açıkçası biraz tereddüt yaşadım. Bilirsiniz, İstanbul gibi kalabalık ve gelişmiş bir şehirde hangi kursun size fayda sağlayacağını, bütçenize ne kadar uygun olacağını araştırmanız neredeyse imkânsızdır. Ben Just English’e tavsiye üzerine geldim. Bir kuruna katılma imkânım oldu, lakin… Devamı İçin Tıklayınız.

Fatih Erdoğan – İstanbul – Kadıköy Şubesi

YDS için önemli olan konuların hepsini eksiksiz bir şekilde aldığımı düşünüyorum. Kısa bir sürede kendimi hocamız sayesinde sınava hazır hissediyorum. Tüm emekleriniz için teşekkürler.

Dilek Türker – Bursa – Nilüfer Şubesi

Nilüfer Şubede YDS öğrencisiyim Eğitimi sayesinde ilk deneme sınavı ile son deneme sınav sonucunu karşılaştırdığımda gelişmeyi görebiliyorum. Katılım yapılmadığında öğrencinin aranması, takip edilmesi güzel yönlerden biri… Hocamızın bilgi ve tecrübesi çok yardımcı oldu.

Cemil Karakaş – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Kurumun kurumsal olması, sıkıntıların oluşmasını bir nebze olsun rahatlatıyor. Şirinevler şubesinin eğitim departmanı, öğretmenleri ve personelleri, öğrenciye yakın bir ilgi gösteriyor. Bunun için teşekkür ederim.

Salim Dönmez – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Merhabalar, 2014 Eylül ayında gerçekleştirilen YDS’den önce 4 defa daha yabancı dil sınavına girdim. En son 2014 Nisan ayında girdiğim YDS’den 53,75 aldım. 2014 Eylül YDS’den ise 70 aldım. Notumdaki bu yükselmede B. Hocanın önemli katkısı oldu. Geçen sene Karacan… Devamı İçin Tıklayınız.

Bilal Bayındır – İstanbul – Şirinevler Şubesi

I took TOEFL class at Just English. My teachers were Joseph and Matt. They were really good at teaching. To prepare for the TOEFL, the only thing you need is continuity. Before registered to Just English, I have visited many… Devamı İçin Tıklayınız.


Anasayfaya Dönmek İçin Tıklayınız.