Just English Dil Okulları

Tuba Sarı – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Genel İngilizce Kursu Referansları, İngilizce Kursu Referansları

Öğreticilik ve bilgi birikimleri çok iyi, Öğretme tarzınız ders işlenişi eğlenceli ve öğretici. Özellikle İngilizcede bu önemli.. Daha önce birçok öğretmenden ders dinledim, süper lise mezunuyum, hazırlıkta da 3 yıl lisede de yoğun olarak İngilizce gördüm ve artık sıkılmışken sizin kurumunuza geldim. İngilizce çalışma sevgisini geri kazandım. Sınavı geçmek dileğiyle fakat olmazsa tekrar derse katılmak isterim. Teşekkürler..


Serdar Şentürk – İstanbul – Kadıköy Şubesi

JustEnglish, sıcacık arkadaşlıkların yaşandığı, samimi bir ortam da İngilizce öğrenebileceğiniz bir yer. Bence kaçırmayın!

Funda Yücel – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Merhabalar, Burada ilk dikkatimi çeken ve beni etkileyen ilk şey buradaki insanların yaklaşımlarıydı. İlk kapıdan girdiğiniz andan itibaren sıcak bir şekilde karşılanıyorsunuz ve bu durum sınıflarda öğretmenleriniz ve sınıf arkadaşlarınızla da devam ediyor. Kursa geldiğim günden itibaren gerçekten de İngilizce… Devamı İçin Tıklayınız.

Sena Akman – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Kurumunuzda aldığım eğitimime hala devam etmekteyim. Öğretmenlerin ve yönetici kadrosunun işlerini severek ve isteyerek yapması oldukça iyi… Hocalarımızdan da oldukça memnunuz. Bu durumdan dolayı Just English’e teşekkür ederim.

Sinem – Bursa – Heykel Şubesi

Before I used to think that courses dont play very imporant role in passing exams. But now I totally disagree with my previous opinion. The class participation really increases the motivation. Additionally speaking English in the class improved my linguistic… Devamı İçin Tıklayınız.

Halil Şenol – İstanbul – Kadıköy Şubesi

ÜDS eğitimi için yaklaşık dört ay önce geniş çaplı bir araştırma yaptım. Gerek özel ders gerekse sınıf ortamında olacak şekilde en iyi eğitimi nereden alabileceğim konusunda karar vermek biraz zor oldu. Just English’in eğitim bilgilerine internette kurs tarama yaparken rastladım… Devamı İçin Tıklayınız.

Enes Peşmen – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Kursa arkadaşımın tavsiyesiyle geldim. Burayı tercih ettiğim için memnunum. Hocamızın elinden geleni yaptığına inanıyorum. Kursunuzdan ve hocamızdan memnunum.

Engin Kösem – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Bende büyük korkularla ingilizce kursuna başladım hep fazla para verme ve verdiğim paranın hakkını alamama çekincesi vardı. Kısmet işte Just English’le görüştüm kurs yeni açılıyor dedim bir şekilde başladım ve 2 sene İngilizce kursuna devam ettim. İngilizce artık benim için… Devamı İçin Tıklayınız.

Tarık Yürük – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Just English Dil Okulu’nun Ataköy şubesinde aldığım eğitim süresinde oldukça memnun kaldığımı söylemek isterim. Çalışanların birebir ilişkilerde kuvvetli, olumlu iletişimleri sağlıklı bir eğitimin devamını sağlamakta… Ders işleniş tarzlarının öğrenci odaklı, tavsiyeli oluşu ve geniş düşünmeleri, ileriye yönelik olumlu izlenimler bıraktı…. Devamı İçin Tıklayınız.

Numan Topçu – İstanbul – Mecidiyeköy Şubesi

Just English Mecidiyeköy şubesi eğitimime çok kısa süre önce başladım. Başta konuşulanlar nasılsa kısa bir süre olmasına rağmen eğitimden şu an için memnunum. Eğitim bitene kadar memnuniyetimin devam edeceğinden hiçbir şühem yok.

Serkan Dalbuy – İstanbul – Mecidiyeköy Şubesi

Kurumdan eğitim, öğretim ve hocalar açısından her anlamda memnunum. Sistem dört dörtlük işliyor. Hiç bir sıkıntı yok. Geriye dönüp baktığımda “Keşke” değil “İYİKİ” diyorum. Forever Thanks JUST ENGLISH.

Şule Başköy – İstanbul – Pendik Şubesi

Bu kurumun daha önce reklamlarını gördüm ve internet üzerinden araştırdım.İyi bir eğitim kurumu olduğunu yorumlardan görünce yüz yüze görüşmeye ve bilgi almaya gittim.Çok iyi ve sıcakkanlı insanların çalışıyor olması ve güler yüzlülükleri, çalışma programları ve kur bittiğinde ingilizce konuşma garantisi… Devamı İçin Tıklayınız.

Tülay Güneribaşı – Kocaeli – İzmit Şubesi

Kurumunuzda YDS sınıf öğrencisiyim. Yaklaşık 3 ay önce birçok tereddüt ile beraber öğrenciniz olmaya karar vermiştim. Bu süre boyunca tüm çalışanların güler yüzü, anlayışı, ilgisi sayesinde keyifli bir dönem geçirdim. Hocama ve tüm çalışanlara Teşekkür Ediyorum.

Feridun Çakmak – İzmir – Alsancak Şubesi

Ben Just English alsancak şubesi öğrencisiyim ve severek geliyorum.Burada keyifli bir ortamımız var. Hocalarımız sıcakkanlı.Günümüzde İngilizceyi bilmek dünya ile iletişime geçmek için zorunlu hale geldi.Just English sayesinde bu hedefe kolaylıkla ulaşacağımı düşünüyorum.Kurum çalışanlarının tarafıma ve tüm öğrencilere güven verici yaklaşımları… Devamı İçin Tıklayınız.

Şeyda Meriçli – İstanbul – Şirinevler Şubesi

1 aydan beri elementary seviyesinde eğitim almaktayım. 1 ay olmasına rağmen çok şey öğrendim. Öğretmenlerimizin güler yüzlü olması ve derse hazırlıklı gelmeleri öğrenme isteğimi arttırıyor. Kurumun temizliği çok güzel. Gerekli ders araç ve gereçleri mevcut. Just English’e teşekkür ediyorum Hepinizi… Devamı İçin Tıklayınız.

Ayşe Bilgiç – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Merhaba, IELTS sınavına katılmayı planladıktan hemen sonra, İstanbul’da JustEnglish’ten (Kadıköy) kurs alan bir arkadaşım aracılığıyla sizlere geldim. Bazı tereddütlerim vardı ancak IELTS hocamız bu tereddütlerimi giderdi. Çünkü iletişimi gayet iyiydi ve öğretme konusunda kabiliyetliydi. IELTS hocamız bizlere bu sınıfın grammar-vocabulary… Devamı İçin Tıklayınız.

Gizem Evci – Bursa – Nilüfer Şubesi

Just English Nilüfer Şubesi öğrencisiyim. Öğretmenlerin ilgi ve takibinin yüksek olduğunu düşünüyorum. Derslerde sürekli sohbet etmek ve öğretici odaklı ders işlenmesi İngilizce konuşabilmem için oldukça faydalı. Kursa başlarken beklediğim ilgiyi ve hoca kalitesini bulduğumu söyleyebilirim.

Büşra Karadeniz – Kocaeli – İzmit Şubesi

Kursun kaynaklarını iki yönden değerlendirebiliyorum. İyi olarak; sadece bir kaynak kullanılmaması, her kaynağın soru tipin görmemiz yararlı oldu diye düşünüyorum. Ancak bazı kitapların geç verilmesi, sınava kadar bütün soruları bitirmemize neden oldu. Bu; kaynaklar açısından eksi bir puandı. Hocamız konusunda… Devamı İçin Tıklayınız.

Fadime Kaya – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Bu kuruma tesadüf eseri gelmeme rağmen çok memnun kaldım. On kişilik sınıflarıyla, öğretmenleri, çalışanlarıyla oldukça kaliteli bir kurum… Herkes, gerçekten İngilizceyi öğretmeye odaklı… Bu kuruma geldiğim için çok şanslıyım. Her şey için teşekkürler.

Selami Saygın – Bursa – Heykel Şubesi

JUST ENGLISH Bursa şubesinde YDS eğitimine katılmaktayım. Kurs hocam G.Ç Hocamızın dersteki performansından, birikiminden bilgilerini aktarma becerisinden memnunum.Kanaatim son derece olumludur.İlgililerin bilgisine sunarım.

Nergiz Burcu Önal – Bursa – Heykel Şubesi

İngilizce öğretmeni adayı olarak, İngilizceyi unutmamak adına ve KPDS notumu yükseltmek amacıyla geldim. Hem KPSS hem de YDS kursuna gidiyorum. Benim için YDS kursu,biraz olsun unuttuklarımı hatırlamak hem de bir nevi eğlence. Hayatım ve mesleğim İngilizce olduğu için pek çok… Devamı İçin Tıklayınız.

Muhammet Sarıbel – Ankara – Kızılay Şubesi

Değerli Just English Ailesi; 2014 yılının Eylül ayından itibaren Just English eğitim kurumu içerisinde İngilizce eğitimi almaktayım.Özellikle Just English kurumunu seçmemin nedeni ,eğitim kurumu bazında verdikleri eğitimin diğer kurumlarla karşılaştırılmayacak derecede kapsamlı ve düzen içerisinde olmasıdır.Eğitim kapsamında dersime giren A…. Devamı İçin Tıklayınız.

Duygu Adıgüzel – Bursa – Nilüfer Şubesi

Just English’ te İngilizce öğrenmeye başladığımdan beri tüm şubelerinde eğitim alma şansına sahip oldum.Hepsinde tanık olduğum durum aynıydı; öğretmenler ve çalışanlar sıcak ve anlayışlı ayrıca öğrenmen için oldukça teşvik ediciler.Hala İngilizce öğrenmeye başlamadıysanız en iyi çözümü kesinlikle burada bulabilirsiniz.

Bilal Uygur – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Hem hocalardan hem çalışanlardan oldukça memnunuz. Gayet güler yüzlü çalışanlara sahip bir dil okulu… Just English’ten ayrıldığımızda, öğrendiğimiz dili gayet iyi kullanacağımızı düşünüyorum.

Zeynep Ece Arslan – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Öncelikle bu kurumda eğitim aldığım için çok şanslı hissediyorum. Çükü eğitim alanındaki bütün öğretim üyelerinin kendi dallarında başarılı olduğunu düşünüyorum. Bunun yanı sıra eğitim departmanının ilgisinden de çok memnuniyet duydum. Derslerin alıştırmaları ve etütlerin, günlük hayatımda verimini çok aldım. Henüz… Devamı İçin Tıklayınız.

Meryem Alagöz – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Sevgili Just English Yönetimi; Ben 2013 YDS 22 grubundan Meryem Alagöz adlı öğrencinizim. Sevgili H. hocam ve S. hocam… 2,5 ay boyunca bize göstermiş olduğunuz samimi, içten davranışlarınız ve güler yüzlülüğünüz için, ayrıca puanımı ortalama olarak yükselttiğiniz için çok teşekkür… Devamı İçin Tıklayınız.

Merve Özpeçen – İstanbul – Şirinevler Şubesi

İngilizceye sıfır bilgiyle başlayanlardanım ve asla İngilizcemin bu kadar gelişebileceğini tahmin etmemiştim. Eğitimde geçen süre içerisinde Just English’te İngilizce öğrenebileceğime gerçekten inandım ve hiç ara vermeden eğitime devam ettim. Biliyor musunuz bu süre içerisinde hiç sıkılmadım çünkü Just English buna… Devamı İçin Tıklayınız.

Yağız Özgen – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Bence kursta ders programının gidişatını ve programda gramer bölümünde uygulanan yalın anlatımı çok başarılı buldum.Tabi bunları kişisel çalışmalarımızla desteklemeliyiz. Genel olarak oldukça başarılı bir süreç geçirdim.Kursa başlamadan önce, bir kursta bu kadar mutlu olabileceğimi düşünmüyordum. Her şey için teşekkürler Justenglish,… Devamı İçin Tıklayınız.

Rüveyda Ağıllar – Bursa – Heykel Şubesi

Okulumda öğrenim olarak yabancı dil eğitimi alıyorum ve tabiki de okuldaki eğitim yetersiz kaldığı için dışarıdan da yardım almam gerekiyordu.Bende bir arayışa çıktım ve Just English ile tanıştım.Just English personelinin o şekerimsi ve samimi ilgisi beni daha çok çekti ve… Devamı İçin Tıklayınız.

Melike Yılmaz – Ankara – Kızılay Şubesi

Ben Just English öğrencisi Melike Yılmaz. Bu kurs sayesinde İngilizce seviyem iyi oldu. Konuşmam anlamam yazmam ilerledi. Kelime bilgim genişledi. Hem Türk öğretmenlerimiz hem de yabancı öğretmenlerimiz çok iyi.

Zeynep Yürekli – Bursa – Nilüfer Şubesi

Kurstan önce sınav formatı hakkında pek bilgim yoktu. Burda sorulara taktiksel yaklaşmayı öğrendim ve essay’lerime büyük katkı sağladı. Kısacası sınava girerken daha bilinçli hale getirdi beni.

Ali Çulha – Kocaeli – İzmit Şubesi

Kurumunuzda YDS eğitimi almaktan çok mutluyum. Her bir öğretmeninizle çalışmak çok eğlenceli. Hedeflediğim YDS notuna giden yolun bu kurstan geçtiğine inanıyorum.

Sıla Şen – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Burası çok güzel, hocalar sürekli bizimle ilgileniyor. Hem buradayken hem evdeyken anlamadığım yerleri hocaya sorabiliyorum. Hocalarımı çok seviyorum, hepsi harika. Bana bayağı katkıları oldu.

Yasin Batur – Bursa – Nilüfer Şubesi

Just English Nilüfer Şubesi öğrencisiyim. Derslerde ve ders sonrasındaki takip, hem öğrencinin hem de eğitmenin işini kolaylaştırıyor. Derslerde, konuşma zamanları herkes için odaklanmayı arttırıyor. Sınıfların kalabalık olması ise öğrenmeyi maksimuma çıkaran bir diğer avantaj… Ders dışında online eğitim her seviyeden… Devamı İçin Tıklayınız.

Nida Diken – İstanbul – Pendik Şubesi

Just English kursuna, yüksek lisans düşündüğüm için ve okul bitiminde yabancı dilimi geliştirmek için geldim. Hocalarımızdan ve ortamından memnun kaldım. Kursun bana çok şey kattığını düşünüyorum. İleride tekrar diğer kurlarını almayı düşünüyorum.

Turgay Akbaba – İstanbul – Pendik Şubesi

Just English eğitim kurumların da çalışmakta olan S. ve T. öğretmenlerimden oldukça memnunum, güleryüz ve anlayabileceğimiz bir şekilde bizlere ders anlattıkları için hocalar bakımından şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Gayet memnunum.

Ömer Faruk Okur – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Katıldığım hızlandırılmış yds kursunda genel anlamda öğretilenler yeterli ve faydalıydı. Kursta dağıtılan materyaller öğretilenleri destekledi. Bunun yanında quizlist gibi uygulamaların derslerde tekrarlanması kelime öğretimi konusunda çok faydalı oldu. Hocalarıma ve kurs çalışanlarına teşekkür ediyorum.

Sultan Nakış – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Ben 1 aydır Just English’teyim. İlk geldiğim güne göre seviyem daha iyi, cumartesi günlerimiz daha güzel geçiyor. Herkes sıcak kanlı, temiz bir ortamda ders işliyoruz. Ders materyalleri yeterli seviyede. Hocalarımızın ders anlatış şekli gayet iyi.

Fethi Özyurt – İstanbul – Mecidiyeköy Şubesi

Sevgili Just English; Öncelikle bu kurumunuz kadar temiz sayfayı bana ayırdığınız için teşekkür ederim. Hocalarımız da en az bu kurum kadar pırıl pırıllar. Kantindeki F. ablamızdan danışmadaki arkadaşlara kadar herkesten memnunum. Aldığım eğitim, yaptığım ödemenin kat kat üzerinde. Teşekkürler.

Emre Türkmen – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Kurumunuza tavsiye sonucu kayıt oldum. Genellikle hocaların samimiyetinden ve ders konusunda yardımcı olmalarından büyük memnuniyet duymaktayım. Hedeflediğim düşünceler doğrultusunda, bana yardımcı olacaklarından kuşkum yoktur. İngilizcemin ileri bir seviyeye geleceğini düşünüyorum. Bütün çalışanlara sevgi ve memnuniyetimi sunmaktayım.

Dilek Türker – Bursa – Nilüfer Şubesi

Nilüfer Şubede YDS öğrencisiyim Eğitimi sayesinde ilk deneme sınavı ile son deneme sınav sonucunu karşılaştırdığımda gelişmeyi görebiliyorum. Katılım yapılmadığında öğrencinin aranması, takip edilmesi güzel yönlerden biri… Hocamızın bilgi ve tecrübesi çok yardımcı oldu.

Burcu Duygu Büyüktaş – İstanbul – Beylikdüzü Şubesi

Kursa daha yeni başladığımız için herhangi bir görüş bildiremem. Fakat öğretmenimizin ilgisine teşekkür ederiz.

Şebnem Bağcı – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Elementary seviyesinde olan öğrencilerinizdenim. Kursa amcamın referansı ile gelmiştim ve umduğum gibi beklentilerimi karşıladı. Benim için eğitim yeterli olduğunu düşünüyorum. Hocalarımız M. ve F. çok iyiler ve derslerde çok iyi anlatıyorlar. İlk başladığımda konuşamıyordum fakat daha 1 buçuk ay oldu… Devamı İçin Tıklayınız.

İrem Şahin – Ankara – Kızılay Şubesi

Just English Kurumuna, gördüğüm ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ederim. Öğretmen ve eğitim danışmanlarımızın teşvikleri İngilizce öğrenmemize büyük katkı sağlıyor.

Pelin Çoşkun – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Eğitim, öğretim ve eğlencenin bir arada olduğu tek yer Just English!

Cihan Şerefoğlu – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Geldiğimden beri aldığım eğitim ve hocaların ilgileri gerçekten çok hoşuma gitti. Bu memnuniyetimi arkadaşlarıma ve çevreme anlatmaktayım. Yönetimin gösterdiği ilgi ve hassasiyetten gayet memnunum. Temizlik açısından gerek özenin gösterilmesinden de memnun kalıyorum.

Aslı Güllü – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Öncelikle, bu kurumun öğretmenlerinin ilgisi ve bilgisi beni çok etkiledi ve alt yapımın oluşmasında çok büyük katkıları oldu. İngilizce öğrenmek isteyen arkadaşlara ilk tavsiye edeceğim kurs.

İdil Akçıl – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Pek çok cümle kurabilirim ama özetle şunu söylemek istiyorum, Almanya’da eğitim almak, Almanya’da çalışmak, herhangi bir Almanca konuşulan ülkede bulunmak ya da sadece Almanca öğrenmek istiyorsanız, sevgili hocam ile çalışmalısınız. Yalandan dolandan uzak, gerçek ve kalıcı bir dil eğitimi için,… Devamı İçin Tıklayınız.

Ertan Uzun – İzmir – Karşıkaya Şubesi

Kursa başladığımız günden bu yana aldığımız dersler ve gördüğümüz ilgi beklentilerimi karşılar durumda.Ders saatlerinin fazlalığı aldığım eğitimi daha pekiştirir hale getiriyor. Hocalarımızın yanında kursun diğer personelinin ilgisi takdiri hak eder şekilde Herşey için çok teşekkür ederim.

Sinan Anaral – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Öncelikle ingilizce YDS hazırlık için Just English’i ikinci kere tercih etmemin sebeplerinden birinin hocamız olduğunu belirtmeliyim.Gereksiz bilgilerden uzak ve basit bir anlatımla,tamamen sınava yönelik bir eğitim verdiği için ikinci kez kurs olarak Just Englis’i seçtim.Derslerde konu anlatımının yanı sıra test… Devamı İçin Tıklayınız.

Melike Yılmaz – Ankara – Kızılay Şubesi

Just English bana çok şey kattı. Kelime haznem genişledi. Sürekli kelime mesajı atıyorlar. Dersler güzel geçiyor.

Gülay Aydın Bedel – İstanbul – Beşiktaş Şubesi

Just English’de ikinci kurumuza devam ediyoruz.Bu süreçte O. Hoca ve L. Hocayla devam ediyoruz.Derslerimiz gayet verimli ve eğlenceli geçiyor.L. Hoca ile derslerimiz çok eğlenceli ve öğretici geçiyor.Kurduğu oyunlarla daha öğretici oluyor.O. Hocamızla ilk kurdan itibaren beraberiz ve bize çok emek… Devamı İçin Tıklayınız.

Ali İskender – Bursa – Heykel Şubesi

Hafta içi akşam YDS gurubunda olduğumdan ve hergün kursa geliyor olmaktan hocamızın yetkinliğinden fazlasıyla memnunum.Bunun dışında ek etüt dersleri memnun edici.

Burak Teke – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Arkadaşımın tavsiyesi üzerine kursa yazıldım. Sınıf mevcudunun az olması hem derse konsantrasyonumuzu artırdı hem de hocamız daha etkili ders işledi. Kaynaklar ve verilen dökümanlar sınava hazırlanma aşamasında bizlere çok yardımcı oldu.

Miray Sabancı – İstanbul – Pendik Şubesi

“Just English Pendik ingilizce kursunu seçmekle en doğru kararı verdiğimi ilk kur devam ederken rahatlıkla anlayabilirsiniz.Öğretmen ve danışman kadrosu ile sizi tatmin den ve gramer, reading ve speaking seviyenizi istediğiniz gibi geliştiren dostane ve anlayışlı bir kurum.Özellikle danışmanımız A. Hanım’a… Devamı İçin Tıklayınız.

Dilek Özgül – İstanbul – Pendik Şubesi

Just English yetkilisine; 31 Ağustos 2015 tarihi itibariyle almış olduğumuz intermediate kuru derslerinden memnun olduğumu iletirim. Hocalarımızın dersleri oldukça verimli geçmekte… Bilginize arz ederim. Teşekkür ederim.

Büşra Ateş – Bursa – Nilüfer Şubesi

Justenglish Bursa – Nilüfer Şubesi YDS hızlandırma kursuna katıldım. Kısa sürede hocamızın bilgisi, donanımı ve çabasıyla kaliteli bir eğitim aldım. Öğrettiği bilgilerin sadece YDS anlamında değil, genel anlamda İngilizcemin gelişmesine çok büyük katkı sağladığını düşünüyorum. Arıca tüm çalışanların ilgili, nazik… Devamı İçin Tıklayınız.

İsmail Erbaş – Bursa – Heykel Şubesi

Merhabalar Ben daha önce elementary ve preintermediate ve şimdide uzun bi aradan sonra intermediate sınıfınızdaki öğrencinizim. Vermiş oldğunuz eğitim kalitesinin tartışılmaz olduğunu düşündüğümü sizlere bildirmekten mutluluk duyarım.Ayrca Ders saatlerinizi bu kadar uzun ve aynı hassasiyetle verilmesi daha kalıcı oluyor.Hocalarımızın bizim… Devamı İçin Tıklayınız.

Arzu Gökmen – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Arzu ben merhabalar.. 2007 Aralık ayından 2008 Haziran ayına kadar Just English Center’a devam ettim. Öncelikle amacım iyi vakit geçirmek ve kendimi geliştirmekti. Bu sebeple İnter ve Upper’a devam ettim. Öyle çok memnun kaldım ki TOEFL a devam ettim. Ders… Devamı İçin Tıklayınız.

Yüksel Baştürk – İstanbul – Bakırköy Şubesi

Justenglish’de başladığım elementary sınıfında gerçekten işini severek yapan Y. Hoca ile tanıştım.Bir öğreticinin dışında öğrencileri ile kurs dışında da vakit geçiren ve kurs saatleri dışında da her zaman ulaşabildiğimiz bir arkadaş gibidir.Günün her saatinde, haftanın her gününde kendisine ulaşabilmekte ve… Devamı İçin Tıklayınız.

Lem Mumcu – Bursa – Nilüfer Şubesi

Öğretmenlerin ve eğitim danışmanlarının ilgisi ve nezaketi kendinizi evinde gibi hissettiriyor. Hafta sonları JustEnglish’e gelmek çok keyifli.

Nursena Sökmen – Bursa – Nilüfer Şubesi

Yaklaşık bir buçuk senedir öğrencinizim. Danışmanlarımdan ve öğretmenlerimden çok memnunum. Gösterdikleri ders dışındaki ilgi, alaka çok hoş. Seviyemdeki ilerlemem ise çok hızlı. Her şey için teşekkürler.

Mahmut Doğan – Bursa – Heykel Şubesi

07.01.2013 tarihinden itibaren 19:00-21:00 saat’leri arasında YDS G.Ç. Hocanın öğrencisiyimKursa ulaşım yeri olarak kolaylıkla ulaşılabilirliği önemli bir avantaj.Genel olarak binanın fiziki ortamı iyi durumda . Ders işleme konusunda herhangi bir sıkıntı oluşturacak durumla karşılaşmadığı kanaatindeyim.Gerek G.Ç. Hocam gerekse ek ders… Devamı İçin Tıklayınız.

Mustafa Erol Erdoğan – İstanbul – Bakırköy Şubesi

Just English Genel Müdürlüğüne, Öncelikle bu beyaz sayfayı bana ayırdığınız için teşekkür ederim:) Bana ve arkadaşlarıma İngilizce öğretmeye çalıştığınız için teşekkür ederim. Çok doğal çok sempatik insanlarla karşı karşıya bıraktığınız için de ayrıca teşekkür ederim. Langırt gibi eğlenceli aktiviteler sunduğunuz… Devamı İçin Tıklayınız.

Ahmet Akif Akyol – İstanbul – Mecidiyeköy Şubesi

Just English Mecidiyeköy Şubesi Hakkında; 2014’un Mart ayının başından itibaren TOEFL öğrencisi olarak kursa devam etmekteyim. Özellikle verilen sözlerin tutulduğunu belirtmek isterim. Kayıt sürecinde eğitim danışmanlarının tavsiyeleri ve yönlendirmeleri ile doğru zamanda kursa başladığıma inanıyorum. Kurs sürecinde de bizleri ve… Devamı İçin Tıklayınız.

Cemil Güner – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Kurumunuzun bana sağlamış olduğu iki aylık eğitim sürecinin bundan sonra gireceğim tüm sınavlar için temel dayanak olacağı kanaatindeyim. Bu sebeple bana göstermiş olduğunuz yakın ilgiye çok teşekkür ederim. Deneyimli hocalarınızın bundan sonraki planlarım için kurumunuzu seçmemde etkisi kesinlikle olacaktır. Başarılarınızın… Devamı İçin Tıklayınız.

Ayşenur Turan – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Just English ailesine, Aile diyorum, çünkü öğretmenler aile sıcaklığı veriyor. Çalışan personel çok ilgili… Böyle bir kurumda ilk defa eğitim alıyorum. Hakkınızda hiçbir şey bilmeden geldiğim halde çok memnunum. Bence her şeyiyle dört dörtlük bir kurum. Başarılarınızın devamını dilerim. İyi… Devamı İçin Tıklayınız.

Bekir Kaynar – İstanbul – Kadıköy Şubesi

İngilizce bilmek kariyerinizde yükselmeniz ya da kariyerinizi değiştirmek konusunda size yardımcı olur.. Gelişmekte olan ülkelerin başında yer almaktayiz. Teknolojiyle sanayileşmenin sürekli yenilendigi ve ilerledigi bi çağdayız. Ithal firmaların oldukça ülkemizde yer aldığını görmekteyiz. Turizm açısından zengin ve doğal güzellikleri olan… Devamı İçin Tıklayınız.

Çiğsem Çelikel – Bursa – Nilüfer Şubesi

Merhabalar; ben Just English Nilüfer şubesinde bir buçuk aylık öğrenciyim. Hocalarımdan ve burada çalışan herkesten çok memnunum, bana her şekilde destek oluyorlar. Bütün imkanlar burada mevcut eğitim olarak. Hiçbir yeri kötülemek istemem ama burası benim favori yerim. Buraya gelip eğitim… Devamı İçin Tıklayınız.

Esra Özkentli – İstanbul- Kadıköy Şubesi

I am very happy to attend just English for Toefl class.Teachers are very familiar to Toefl system and they show you what point you should focus on. It is not just English but also system 🙂 When you mix the… Devamı İçin Tıklayınız.

Cem Efe – Bursa- Nilüfer Şubesi

İngilizceyi benim için zor bir uğraştan basit ve eğlenceli bir hale getiren hocalarından tutun da kantindeki amcaya, öğrenci kaydını yapan güler yüzlü insanlara kadar her şey çok güzel. Buraya gelmek için can atan bireyler olmak İngilizce öğrenmek için atılmış en… Devamı İçin Tıklayınız.

Meryem Yılmaz – Kocaeli – İzmit Şubesi

Kurs beklentimin üzerinde olup hem bildiklerimi tazelememi hem de bilmediklerimi öğrenmemi sağladı. Kursumdan, sınıfımdan, öğretmenlerimden memnunum.

Berkay Yıldırım – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Ben kursunuzda 3 aydır eğitim alıyorum. Okulumdan sonra kendimi güvende hissettiğim yerlerden birisi öğretmenimi çok sevdiğim için kursa isteyerek ve severek geliyorum. Bana burda ailemin yokluğunu hisseetirmiyorlar. Burayı ailem gibi görüyorum. Sınav öncelerinde aldığım özel derslerle okulumdaki derslerimde daha başarılı… Devamı İçin Tıklayınız.

Büşra Işıkelli – Kocaeli – İzmit Şubesi

Just English Kurumuna, Ben pre-intermediate seviyesinde olan bir öğrenciniz olarak gerek öğretmenlerimizden gerekse çalışan arkadaşlarınızdan çok memnunum.Burada olduğum her gün için ayrı bir memnuniyetim bulunmakta.Öğretmenlerimin, çalışanların insanlarla olan münasebetine hayranım.Güleryüzün, tatlı dilin, samimiyetin eksik olmadığı bu kurumda bulunan herkes çok… Devamı İçin Tıklayınız.

Niyazi Dağcı – İstanbul – Beşiktaş Şubesi

Yıldız Teknik Üniversitesi endüstri mühendisliği bölümü öğrencisiyim. Just English kurumunda, proficiency kursa almaktayım. Öncelikle kuruma kayıt için geldiğimde ilgi ve sıcakkanlı karşılamak hoşuma gitti. Dersimize gelen hocalarımızın verimli ders işledin düşünüyorum. Dersler sıkıcı değil. Şu ana kadar bir problem yok…. Devamı İçin Tıklayınız.

Seda Asmaz – İstanbul – Kadıköy Şubesi

İstemek, arzulamak bir şeyi öğrenmeye başarmaya son bir adımın kaldığını gösterir.Ben bu adımı Just English ile atmaya karar verdim.Almanca eğitimimin 6 ay önce başlamasına rağmen epey şey öğrendim. Benim için gerekli olan Goethe A2 sertifikasıydı. Bu süre içerisinde güzel bir… Devamı İçin Tıklayınız.

Emre Karaalioğlu – Bursa -Nilüfer Şubesi

“Justenglish’i tesadüfen internetten bulmuş olmama rağmen tamamladığım 5. hafta sonunda gerçekten doğru seçimi yaptığıma inanıyorum. Ders veren hocalarımızın gerçek anlamda IELTS konusunda deneyimli olmaları, sınav sistemini çok iyi bilmeleri ve en önemlisi ingilizce konuşulan bir ülke vatandaşı olmaları kursun en… Devamı İçin Tıklayınız.

Onur Çınar – Bursa – Nilüfer Şubesi

Merhaba, öncelikle Justenglish’te aldığım derslerden memnuniyetimi bildirmek isterim. Öğretmenlerimizin dersteki ilgisinden ve özellikle Just English eğitim danışmanlarına ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Diğer seviyelerde görüşmek üzere.

Ezgi Ünal – İstanbul – Mecidiyeköy Şubesi

Just English ailesinde bulunmaktan çok mutluyum. Burada herşey çok eğlenceli iyi ki varsınız.

Burcu Sabır – İstanbul – Pendik Şubesi

Just English Pendik şubesinde eğitim alıyorum. Ders almakta olduğum T.’nin dersine yaklaşık ilk kurdan beridir giriyorum ve çok memnunum. Bize çok şey kattığını düşünüyorum. Ders anlatımı istediğimizde geri tekrar yapmalarıyla konuyu bize en iyi şekilde anlatmış bulunmaktadır. Hocamızın her derse… Devamı İçin Tıklayınız.

Uğur Gürol – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Öncelikle Just English olarak vermiş olduğunuz eğitim için teşekkür ederim. Nisan ayında girmiş olduğum YDS den 30 civarında bir not almışken bu dönem ki sınavdan 67,5 almam başarımı iki kat arttırdığımı gösteriyor. Tabiki bunun en büyük sebeplerinden birisi sınıf olarak… Devamı İçin Tıklayınız.

Gökçe Akkoca – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Merhaba 10 şubat 2014 tarihindn itibaren Just English Şirinevler şubesinden eğitim göremekteyim. Gerek eğitmenlerimiz gerekse kurs ortamımızdan çok memnun olduğumu belirtmek isterim. Eğitim süresince yada dışında idari departmanda çalışan yetkili arkadaşlar her konuda yardımcı olamktalar ve güler yüzlüler. Genel olarak… Devamı İçin Tıklayınız.

Burcu Özbiçerler – İstanbul – Şirinevler Şubesi

İsmi;Just English; ama burada sadece ingilizce yok ; burada ister kantinde ister sınıfta sohbet edebileceğiniz çok keyifli öğretmenler var . Burada sıkılmanıza izin vermeyecek kadar cok aktiviteler var Disco var, Beyaz Show var, piknikler var, şiir dinletileri var ve hatta… Devamı İçin Tıklayınız.

Şenay Koç – Bursa – Nilüfer Şubesi

Just English Nilüfer şubesinde YDS öğrencisiyim. Ben YDS’nin hızlandırılmış programına katıldım, dolayısıyla kurslara sadece hafta sonu geldim. Bu yüzden bizden önce kursa başlayanlarla aynı derslere katıldığımızda onlardan çok eksik olduğumu gördüm. Ancak yoğun geçen ders programları sayesinde tam olmasa da… Devamı İçin Tıklayınız.

Tuğba Özyürek – Bursa – Nilüfer Şubesi

Merhabalar…Just English e tavsiye üzerine geldim ve kapıdan girdiğim anda ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım..İdari kardonun sıcaklığı ve ilgisi,hocaların arkadaşça yaklaşımları ve akıcı anlatımları ile kendinizi çok rahat ve güvende hissedeceğiniz,sıkılmadan,eğlenerek öğreneceğiniz bir kurum JUST ENGLISH..

Halenur Yavuz – İstanbul – Beşiktaş Şubesi

Just English’te proficiency eğitimi almaktayım. Bu eğitim kurumuna başlarken kafamda bir yığın soru vardı, fakat hocamı tanıdıktan sonra kafamdaki sorular cevap buldu. Hocamız gerçekten otoriter, ders konusunda ciddi ve öğrencileriyle ilgilendiği için, istekli olmayan bir sürü öğrenciyi bile teşvik ettirebiliyor…. Devamı İçin Tıklayınız.

M.Akif Temiztürk – İstanbul – Beşiktaş Şubesi

Merhabalar,just english’ten askerlıgım dolayısıyla sadece 1 kur eğitim alabildim döndüğümde devamı gelecek :)) burada öğrendiklerim ,yaşadıklarım,kurduğum arkadaşlıklar bana bir ömürboyu yeteceğinden eminim.Sevimli,içten hocalarımız sayesinde eğlenceli bir şekilde pekiştirdiğim ingilizceyi unutmam mümkün değil.Hocalarıma çok teşekkür ederim verdikleri mükemmel eğitim için.Bu hocalarla… Devamı İçin Tıklayınız.

Fidan Kutbay – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Just English yaklaşık olarak 4 aydır eğitim almaktayım. Hocalarımızın gerek ilgileri gerekse ders anlatımı açısından mükemmel olduğuna bizzat kendim karar verdim. Derslere başlamadan önce çok büyük kaygılarım vardı. Ama Just’la tanıştıktan sonra bütün kaygılarım sona erdi. İngilizceyi gerçekten sadece burda… Devamı İçin Tıklayınız.

Serkan Balcı – Bursa – Nilüfer Şubesi

Şubat 2016 tarihinden itibaren eğitim almakta bulunduğum kurumda gerek öğretmenlerimizin, gerekse idari personelin ilgi ve alakasından son derece memnunum.

Hilal Çakır – İstanbul – Mecidiyeköy Şubesi

Eğitim sistemi, hocalar, özellikle personeller ile ilgili memnuniyetimi bildirmek istiyorum. Her konuda yardımcı olduklarından ya da olmaya çalıştıklarından dolayı memnun dilekçemi bildiriyorum. Bu kursa bu yüzden teşekkür ediyorum.

Sinan Durmuş – İstanbul – Pendik Şubesi

Katılmış olduğum Just English eğitiminde gerek ders anlatımı gerek özverisi ve yaklaşımı sebebiyle çok memnun olduğumu belirtmek isterim. Öğretim olarak çok kolay şekiller ve anlatımlar sağlayan kurumunuza teşekkürü bir borç bilirim. Tekrar görüşmek üzere. See you later.

Taner Arslan – İzmir – Alsancak Şubesi

Justenglish’ten çok memnunum. Buraya gelmekten çok mutluyum. Her konuda başarılar… Her, konuda ilgileniyorlar. Personel bakımından çalışanlar çok iyi ve çok tecrübelidirler. Bundan kıvanç duyuyorum. İyiki burayı tercih etmişim. Son derece mükemmel seviyede buldum. Çok memnunum.İlgilerinden dolayı Teşekkür Ederim…

Ceren Çabuk – Kocaeli – İzmit Şubesi

Kursumuz personeli ve hocaları ile gayet başarılı ve ilgiliydi. YDS hazırlık sürecimizde özellikle kaynak açısından çok zengin ve personel öğrencilerin alması gereken dersin takibini çok iyi yapıyor. Şube yeni açıldığı için bazı eksiklikler olsa da, bir an önce gidermeye çalışıyorlar…. Devamı İçin Tıklayınız.

B. Sami Öztürk – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Merhaba. Just English’in 2 aylık YDS programı’na katıldım. YDS de 82.5 puan aldım. Şükürler olsun. Sınav rahat bir sınavdı. Kelime bilgisi önemliydi muhakkak. Bu açıdan ben eğitmenime teşekkür ederim. Bize iyi bir kelime hazinesi kazandırdı. Ayrıca sınava yönelik taktikleriyle bize… Devamı İçin Tıklayınız.

Dilşah Yüksektaş Yıldız – İstanbul – Beşiktaş Şubesi

2 kurdur Just English Beşiktaş Şubesi’nde eğitim görüyorum.Kurumun merkezi konumunun yanı sıra hocalarımız ve eğitim materyallerimiz harika.2 kurdur E. Hocamızdan eğtiim görüyorum.E. Hocamız ve şuana kadar derslerimize giren tüm hocalar genç ve dinamik bir yapıda.Sınıf mevcudunun az oluşu, sınıfların konforu… Devamı İçin Tıklayınız.

Refika Coşkun – Bursa – Nilüfer Şubesi

Eğitim danışmanları, öğretmenler ve tüm bunların sağladığı samimi ortam eğitimi kaliteli kılıyor. JustEnglish’te eğitim almak çok keyifli. Emeği geçen herkese teşekkürler.

Aşkın Gül – İstanbul – Beylikdüzü Şubesi

Yaklaşık 4 aydır bu kurumda öğrenciyim. Öğretmenlerden ve kurumdan oldukça memnunum. Gösterilen ilgiden ve hocaların yakınlığından dolayı kurumunuza teşekkür ediyorum.

Yıldıray Atabilir – Bursa – Nilüfer Şubesi

Hocamız süper, pozitif, enerjik, patronlar da öyle… 10 numara egitim kurumu…

Rauf Öztürk – Ankara – Kızılay Şubesi

Just English Kurs Merkezine; YDS hazırlık dönemi Ocak-Nisan 2014 safhası öğrencinizim.Kurs dönemi öncesi gerek hocalarım gerekse idari kadroda görevli arkadaşların ilgi ve anlayışından çok memnun oldum.Dersler dışında olan insani yaklaşımların ve dayanışmanın yüksek seviyede olduğu Just English ‘i kutluyorum.

Necmi Kandilli – Bursa – Nilüfer Şubesi

Just English Bursa Nilüfer Şubesinde öğrenciyim. Yaklaşık 5 aylık öğrencilik serüvenimde, hem sıcak ortamı hem de eğitim kalitesi ile kişisel gelişimime katkıda bulunan Just English ailesine teşekkür ederim. Sevgiler.

Ebru Durmuş – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Just English Eğitim Departmanı, Kurumunuza tavsiye üzerine geldim. Referansımın, aldığı eğitimin tatmin edici olduğunu belirtmesi üzerine ben de Just English’ten almaya karar verdim. Her kurumda yaşanan sorunlar vardır ve memnun edilemeyiz, fakat Just English, her durumda yardımcı ve çözümkâr olduğu… Devamı İçin Tıklayınız.


Anasayfaya Dönmek İçin Tıklayınız.