Just English Dil Okulları

Gülşen Âşık – Bursa – Heykel Şubesi

Akademik Eğitim Kursları Referansları, Toefl Kursu Referansları

JUST ENGLISH Bursa şubesi hafta içi sabah öğrencisiyim. Bu kursa katılma amacım iş hayatımda zorunlu için İngilizce bilme gereğimdi. Daha iyi işlere sahip olmak için de ayrıca bu kursta TOEFL eğitimi alacağım. G.Ç. hocanın derslerinde birçok şey öğrendim. Paragraf çeviri, kelime ezberleme çalışmaları faydalı oluyor. E.B hocamızın derslerinde yabancı olduğu için İngilizce konuşması, her şeyi, İngilizce açıklaması, telaffuz konusunda faydalı oluyor. İngilizce konusunda fazlaca çabalayıp bizimle çok ilgileniyorlar.


Eray Batum – Bursa – Heykel Şubesi

Okulda öğrendiğim ingilizcemi geliştirmek için geldiğim Just English Bursa daha ilk ders gününden bana doğru yerde olduğum hissini yaşattırdı. Gerek sınıf ortamı, gerekse öğretmenlerin öğrencilerle ilgisi ve en önemlisi Türkçe bilmeyen yabancı öğretmenlerin eğitimleri İngilizceyi en iyi şekilde geliştirmemde yardımcı… Devamı İçin Tıklayınız.

Tuğba Bayraktar – İstanbul – Pendik Şubesi

C. Hoca’ya bayılıyorum gerçekten hayranım dersi çok eğlenceli işliyor ve çok güzel İngilizce konuşuyor.Onunla ders işlemek gerçekten güzel ve akıcı.M. Hocamız da çok iyi bir İngilizceye sahip olduğunu biliyorum.

Damla Durna – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Just English her biri kendi alanında uzman kadrosuyla size en iyi eğitimi vermektedir.Just English’e gelmeden çok araştırdım ve ‘evet’ dedim gerçekten çok iyi bir eğitim her seviyeye uygun Türk ve yabancı eğitmenlerle hem ders hem ders dışı aktivitelerle teoriyi pratiğe… Devamı İçin Tıklayınız.

Ezgi Ünal – İstanbul – Mecidiyeköy Şubesi

Just English ailesinde bulunmaktan çok mutluyum. Burada herşey çok eğlenceli iyi ki varsınız.

Meryem Yılmaz – Kocaeli – İzmit Şubesi

Kurs beklentimin üzerinde olup hem bildiklerimi tazelememi hem de bilmediklerimi öğrenmemi sağladı. Kursumdan, sınıfımdan, öğretmenlerimden memnunum.

Serap Sevim – Bursa – Heykel Şubesi

YDS ve özel ders için kayıt olmuştum. Hocam G. Ç. ile derslere başladım. İnternet yoluyla kuruma ulaşıp kayıt oldum. Verilen eğitimden ve kalitesinden de memnunum ve yakın yada uzak arkadaşlarıma da tavsiyede bulunuyorum.

Mehmet Emre Koçak – İstanbul – Kadıköy Şubesi

İngilizce eğitimini almaya karar verdiğimanda İstanbul’daki bütün ingilizce kurslarını teker teker gezdim.Bütün kursların görevlileri ile görüştüm fakat Just English’de ki sıcaklığı ve ilgiyi hiç bir kursta görmedim. Görüşmemden hemen sonra Just English’e kaydımı yaptırdım.Ve şuan ingilizce eğitimimi burda almaktayım.Derslere girdikten… Devamı İçin Tıklayınız.

Adem Özcan – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Burada öğrendiğim İngilizce okula büyük katkı sağlayacak. İngilizcemin geliştiğine kesinlikle inanıyorum. Kelime haznem gelişti. Öğrenci sayısı az olduğu için herkese söz hakkı düşüyor.

Mine Aşkan – Bursa- Nilüfer Şubesi

Just English Bursa Nilüfer şubesinde öğrencinizim. Yaklaşık bir senedir eğitim görüyorum. Eğitim sisteminden fazlasıyla memnunum. Başlarda bu kadar memnun olabileceğimi ummuyordum.İlginize teşekkür ediyorum.

Ece Aydın – İstanbul – Beşiktaş Şubesi

Just English’e geleli altı ay oldu. Hocalarımızın verdiği eğitim sayesinde İngilizcenin böylesine korkacak kadar zor olmadığını fark ettik. İyi ki Just English’e geldik.

Zeynep Develioğlu – Bursa – Nilüfer Şubesi

Just English’e gelmek bana ingilizce test çözme becerisi kazandırdı.İngilizce temeli olanlar için hızlı test çözme tekniklerinin çok işe yarayacağını düşünüyorum.

İrem Dereli – Ankara – Kızılay Şubesi

Hocaların hepsinden memnunum. Hepsi deneyimli, cana yakın, eğlenceli hocalar. Dersler zevkli geçiyor. Her gün yeni kelimeler öğrenmemiz amacıyla mesaj gelmesi güzel bir şey.

Lem Mumcu – Bursa – Nilüfer Şubesi

Öğretmenlerin ve eğitim danışmanlarının ilgisi ve nezaketi kendinizi evinde gibi hissettiriyor. Hafta sonları JustEnglish’e gelmek çok keyifli.

Tuba Sarı – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Öğreticilik ve bilgi birikimleri çok iyi, Öğretme tarzınız ders işlenişi eğlenceli ve öğretici. Özellikle İngilizcede bu önemli.. Daha önce birçok öğretmenden ders dinledim, süper lise mezunuyum, hazırlıkta da 3 yıl lisede de yoğun olarak İngilizce gördüm ve artık sıkılmışken sizin… Devamı İçin Tıklayınız.

Mert Oltulu – İstanbul – Pendik Şubesi

3 Kurdur devam ettiğimiz Just English’ten son derece memnunuz. Özellikle yabancı hocalarımız J. Ve J gerçekten çok iyi. Dersler çok eğlenceli geçiyor. Ö. hocayıda unutmamalıyız. Bizde emeği çok fazla. Bize ingilizceyi sevdiren kesinlikle odur. Just English ailesine çok teşekkür ederiz…. Devamı İçin Tıklayınız.

Ahmet Akif Akyol – İstanbul – Mecidiyeköy Şubesi

Just English Mecidiyeköy Şubesi Hakkında; 2014’un Mart ayının başından itibaren TOEFL öğrencisi olarak kursa devam etmekteyim. Özellikle verilen sözlerin tutulduğunu belirtmek isterim. Kayıt sürecinde eğitim danışmanlarının tavsiyeleri ve yönlendirmeleri ile doğru zamanda kursa başladığıma inanıyorum. Kurs sürecinde de bizleri ve… Devamı İçin Tıklayınız.

Öykü Yağmur Zambaklı – İstanbul – Beşiktaş Şubesi

Justenglish’de eğitim almaktayım. Hocalarımız bize içten ve samimi davranmaktadır. Dersler gayet verimli ve faydalı geçiyor. Sınıfça seviyemizin yükseldiğini düşünüyoruz. Ders işleyiş biçimi sayesinde konular akılda kalıyor.

Sümeyye Arslan – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Just English içerisinde iki haftadır eğitim almaktayım. Kurumun kendisinden çok memnunum. Buraya ilk geldiğimde bu kurumun dışında başka kurumları da araştırmayı düşünüyordum ancak kurumdakilerin ve çalışan arkadaşların verdiği güven sayesinde yeni bir arama ihtiyacı duymadın güvenle kayıt oldum. Ayrıca kurumun… Devamı İçin Tıklayınız.

Nove Yoruk – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Just English’ten çok memnunum. Özellikle eğitim departmanından. Yabancı dil eğitim almak isteyenlere çok fayda sağlayacak bir kurum.

Emre Şentürk – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Generally this place giving the most complex and easy to get type of education in İstanbul (and possibly whole TR). Exactly cared and me and my groupmates has never encountered a major issue whatsoever since the beggining of classes. Hope… Devamı İçin Tıklayınız.

Derya Davulcu – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Just English kurumuna sağladıkları güven ve çalışma ortamından dolayı teşekkür etmek istiyorum öncelikle. Kursa başlamadan bir çok araştırmamın sonucunda yaptığım tercihten hiçbir pişmanlık duymadım. Tabii bu hususta ders aldığım Hocalarımın etkisi büyük. Çok yoruldum, bir çok şeyden feragat ederek derslere… Devamı İçin Tıklayınız.

Melike Yılmaz – Ankara – Kızılay Şubesi

Ben Just English öğrencisi Melike Yılmaz. Bu kurs sayesinde İngilizce seviyem iyi oldu. Konuşmam anlamam yazmam ilerledi. Kelime bilgim genişledi. Hem Türk öğretmenlerimiz hem de yabancı öğretmenlerimiz çok iyi.

Cihan Dursun – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Just English Ataköy’de yaklaşık on aydır eğitim görmekteyim. Kurumunuza tavsiye üzerine kayıt oldum. Bu zamana kadar aldığım eğitimden gayet memnun kaldım. Eğitimimi uzatıp, YDS eğitimi için de Just English’i seçtim. Eğitmenleri işlerinde gayet başarılı ve her konuya hâkimler. Danışmanları da… Devamı İçin Tıklayınız.

Bünyamin Yılmaz – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Just English öğrencisiyim. M. hocanın verdiği derslerden son derece mamnunum, yaklaşımlarını çok samimi ve içten buluyorum. İstediğim zamanlarda etüt alabiliyorum. Personelden son derece memnunum, güler yüzlü ve sıcak kanlılar. Etüt alamadığım zamanlar önceliğim elif hoca olmasını istiyorum. Taksitlerimde bayağı esneklik… Devamı İçin Tıklayınız.

Rauf Öztürk – Ankara – Kızılay Şubesi

Just English Kurs Merkezine; YDS hazırlık dönemi Ocak-Nisan 2014 safhası öğrencinizim.Kurs dönemi öncesi gerek hocalarım gerekse idari kadroda görevli arkadaşların ilgi ve anlayışından çok memnun oldum.Dersler dışında olan insani yaklaşımların ve dayanışmanın yüksek seviyede olduğu Just English ‘i kutluyorum.

Vahdettin Salık – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Ben 43 yaşındayım ve 10 yaşındaki kızımla beraber Just English’te eğitim alıyorum. Yaklaşık 4 aydır eğitime devam ediyoruz. Kendimizi çok geliştirdik. Gerek ben, gerekse kızım hem eğitmenlerden hem de personelden çok memnunuz. Kaliteli ve samimi öğretmenler sayesinde sorunsuz ilerliyoruz. Çok… Devamı İçin Tıklayınız.

Emre Karaalioğlu – Bursa -Nilüfer Şubesi

“Justenglish’i tesadüfen internetten bulmuş olmama rağmen tamamladığım 5. hafta sonunda gerçekten doğru seçimi yaptığıma inanıyorum. Ders veren hocalarımızın gerçek anlamda IELTS konusunda deneyimli olmaları, sınav sistemini çok iyi bilmeleri ve en önemlisi ingilizce konuşulan bir ülke vatandaşı olmaları kursun en… Devamı İçin Tıklayınız.

Muharrem Cem Kesici – Bursa – Heykel Şubesi

İstanbul’da daha önce başka bir kurs merkezinin toefl kursuna gitmiştim ancak yeterli puanı alamamıştım. Daha sonra işim dolayısıyla Bursa’ya taşındım ve Bursadaki tek ielts kurs merkezi olan Justenglish’e başvurdum. J. hocanın sayesinde 2 ay gibi kısa bir sürede benim için… Devamı İçin Tıklayınız.

Nadire Köle – İstanbul – Pendik Şubesi

Just English kurumu öğrencileri mağdur etmemek adına elinden geleni yapmaya çalışmakta. Verilen vaatler en kısa süre içerisinde gerçekleştirilmekte. Hizmeti güler yüzle ve samimi olarak vermekte olup hocalar ile de sıkıntım bulunmamakta. Justenglish ikinci bir aile gibi benim için . Ek… Devamı İçin Tıklayınız.

M.Akif Temiztürk – İstanbul – Beşiktaş Şubesi

Merhabalar,just english’ten askerlıgım dolayısıyla sadece 1 kur eğitim alabildim döndüğümde devamı gelecek :)) burada öğrendiklerim ,yaşadıklarım,kurduğum arkadaşlıklar bana bir ömürboyu yeteceğinden eminim.Sevimli,içten hocalarımız sayesinde eğlenceli bir şekilde pekiştirdiğim ingilizceyi unutmam mümkün değil.Hocalarıma çok teşekkür ederim verdikleri mükemmel eğitim için.Bu hocalarla… Devamı İçin Tıklayınız.

Mustafa Boz – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Hocamızın özverili çabalarından memnuniyet duymaktayım. Genç olmasına rağmen bilgisi ve tecrübesiyle göz kamaştırmaktadır. Kendisine hayatında başarılar diliyorum.

Fatih Balcı – Bursa – Nilüfer Şubesi

Kurs özelikle devam ettigim sınıf ve program oldukça başarılı. Gerekli detaylar vurgulanıyor, gereksizleri eleniyor. Teşekür ederim…

Sema Ok – Ankara – Kızılay Şubesi

İngilizce kursuna başlamadan önce çok kararsız kalmıştım. Fakat Just English’den N. Hanımla görüştükten sonra kararımı verdim ve başladım. Sonra kursumuz başladı sonrasında C. Öğretmenimizle derslerimiz devam etti hala devam etmekte. Başlarken ki korkum nedeniyle beni motive ederek en aza indirgenmiş… Devamı İçin Tıklayınız.

Murat Tavşancı – İstanbul – Kadıköy Şubesi

İngilizce ve dil öğrenimi her ne kadar kişinin çalışma azmi ve isteğiyle doğru orantılıolsa da; öğreticinin öğrenciyi motive edebilmesi ve öğretme konusunda istekliliği, tüm personelin sıcaklığı, ders ve materyallerin zenginliği ve öğretim metodu gibi birçok kriterin de dil öğrenimini çok… Devamı İçin Tıklayınız.

Nuray Koç – Bursa – Nilüfer Şubesi

Justenglish’in Nilüfer şubesindeki YDS grubu öğrencilerindenim. Hızlandırılmış olan kısa dönemine katılmış olsam da başta hocamızın güler yüzlü ve rahatlatıcı tavırları sayesinde ‘Sınavı geçer miyim bu kadar kısa sürede?’ sorusuna daha az stresli bakar olduk. Bu anlamda hocamıza sonsuz teşekkürler. 🙂… Devamı İçin Tıklayınız.

Agayeva Tavus – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Buraya ilk olarak kararsız geldim, ama geldiğim gün gayet iyi davrandılar. Kursa başladığım gün hiçbir şey bilmiyordum. Ancak çok yardımcı oldular. Herkesin Just English’e gelmesini tavsiye ederim.

Ömer Özgün Pazarcıklı – İzmir – Karşıkaya Şubesi

Justenglish çok samimi bir ortamda eğlenerek dil öğrenme fırsatı veriyor. Özellikle öğretmenlerimiz son derece özverili ve yoğun ilgi gösteriyorlar. Öğretmenlerimizden her konuda cok memnunuz.

İsimsiz – İstanbul – Beylikdüzü Şubesi

Kurs yeni başladığı için tam bir fikir sahibi değilim. Fakat şu anlık dersler ve hocamız hakkında bir şikayetim bulunmamaktadır.

Ruhsan Ereyli – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Proficiency kapsamında oluşturulan karma sınıftaki eğitim oldukça iyiydi. Gramer ve kelimelerdeki çalışmalar çok yeterliydi. Öğrencilerin gireceği sınav türlerine göre eğitim verilmesini de ayrıca yararlı bulduğumu söyleyebilirim. Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederim.

Hatice Kübra Okumuş – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Kurumunuz olan JustEnglish’te YDS kursuna katıldım. Eğitmenimiz dersleri anlama odaklı ve kolay yollarla soru çözme taktikleriyle anlattı. JustEnglish’ten çok memnun kaldım ve kurumunuza başarılar diliyorum.

Anıl Özmen – Bursa – Nilüfer Şubesi

İngilizce öğrenebilmek için geldim ve şuanki durumumdan memnunum. Sıcak ortam ve hocaların iyi karşılaması benim için çok önemliydi. Teşekkür ederim.

Umut Şaşmaz – Ankara – Kızılay Şubesi

Yeni başlayanlar için tavsiye edebilirim. Öğretmenlerimiz sayesinde dersler eğlenceli ve öğretici geçiyor. Teşekkürler.

İTÜ Proficiency Grubu – İstanbul – Beşiktaş Şubesi

Just English Beşiktaş şubesi hafta sonu İTÜ Proficiency grubu olarak Just English’te aldığımız iki aylık eğitimin verimli olduğunu düşünüyoruz. Hocamıza da bizi iyi motive ederek bizler için elinden geleni yaptı. Güler yüzlü olması ve işine olan sevgisi insanın derste sıkılmamasını… Devamı İçin Tıklayınız.

Esra Özkentli – İstanbul- Kadıköy Şubesi

I am very happy to attend just English for Toefl class.Teachers are very familiar to Toefl system and they show you what point you should focus on. It is not just English but also system 🙂 When you mix the… Devamı İçin Tıklayınız.

Alican Gezmiş – İstanbul – Beylikdüzü Şubesi

Kursa yeni başladığım için henüz net bir düşüncem oluşmadı. Öğretmenimizin anlatımından ve ders işleyiş düzeninden oldukça memnunum.

Banu Ceylan – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Just English ile çok zahmetli bir araştırma sonrasında tanıştım. Upper-Intermediate seviyesinden başlamak üzere toplam 3 kur alarak advance seviyesi de dâhil olmak üzere 9ay bu samimi ailenin içinde bulundum. Hafta içi dört akşam işten sonra canımın çıkmış olmasına rağmen, tüm… Devamı İçin Tıklayınız.

Ömer Faruk Okur – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Katıldığım hızlandırılmış yds kursunda genel anlamda öğretilenler yeterli ve faydalıydı. Kursta dağıtılan materyaller öğretilenleri destekledi. Bunun yanında quizlist gibi uygulamaların derslerde tekrarlanması kelime öğretimi konusunda çok faydalı oldu. Hocalarıma ve kurs çalışanlarına teşekkür ediyorum.

Gözde Bala – Ankara – Kızılay Şubesi

JustEnglish’i tercih etme sebebim, bize uygun ders saatlerinin ayarlanması ve bizimle birebir iletişim halinde olunması. Hocalar ve burada görevli çalışanlar sorunlarla birebir ilgililer. Aldığımız ders saatleri dışında anlayamadığımız konuları danışabileceğimiz hocaların bulunması bizim için artı bir avantaj sağlıyor. Bu yüzden… Devamı İçin Tıklayınız.

Leyla Sayın – Bursa – Nilüfer Şubesi

YDS hızlandırılmış kursun, sınava yönelik düzeyde egitimi, konu anlatımı, kelime çalışmalrını ve deneme sınavlarını yeterli ölüçüde buldum. Kurs eğitmeninin yaklaşımı ve bütünbe hakimiyeti çok iyi düzeyde …..

Sezen KÜÇÜKBAŞ – Kocaeli – İzmit Şubesi

YDS grubu öğrencisiyim. 4 aydır devam eden kursumuda, hocamız D.E çalışmalarından verdiği özverili ve sınırsız çabadan dolayı kurumunuzu tercih ettiğim için memnunum. Beklediğimden daha keyiflii yoğun ve güzel zamanlar gerçirdik. Kursa başladığım ana göre, kendimdeki ilerlemeyi ve değişiklikleri ve en… Devamı İçin Tıklayınız.

Emel Uzun – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Diğer sınıfta kursa başlamama rağmen bir hafta kaybım olduğu için şimdiki sınıfımıza gönüllü olarak geçmek istedim. İyi ki de geçmişim. Çok huzurlu ve rahat bir ortamda oldukça faydalı bir eğitim dönemi geçirdiğimi düşünüyorum. Umarım sonuçlarını da olumlu bir şekilde alabilirim…. Devamı İçin Tıklayınız.

Fatma Avcı – Ankara – Kızılay Şubesi

Just English kursuna katıldığım için memnunum.Diğer kursların içinde Just English’i tercih etmekle çok doğru karar verdiğime inanıyorum.Dersleri eğlenerek öğreniyoruz buda kursa devamlılığımızı sağlıyor. Hocamız sabır ve anlayışla tekrar yaparak, konuları anlamamıza vesile oluyor. Bütün sınıf arkadaşlarımızla beraber S.Hocamızı çok seviyoruz.C…. Devamı İçin Tıklayınız.

Bilge Çevik – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Kurumunuzda yaklaşık bir yıldır eğitim almaktayım. Öğretmenlerin ve yönetim kadrosunun işlerini severek yapması, beni kurumunuza daha da yaklaştırdı. Bu durumdan dolayı Just English’e teşekkür ederim.

Merve Erdoğan – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Just English’le mayıs ayında tanıştım. Daha önce reklamlarını görmüştüm, ama hakkında pek bilgim yoktu. Başlarda biraz tereddütlerim vardı, ama ilk kurda yanıldığımı anladım. Şuan 3.seviyedeyim ve TOEFL’a girebilecek seviyeye kadar ilerletmek istiyorum. Ayrıca şunu da belirtmem gerekir ki öğretmenler çok… Devamı İçin Tıklayınız.

Tülay Güneribaşı – Kocaeli – İzmit Şubesi

Kurumunuzda YDS sınıf öğrencisiyim. Yaklaşık 3 ay önce birçok tereddüt ile beraber öğrenciniz olmaya karar vermiştim. Bu süre boyunca tüm çalışanların güler yüzü, anlayışı, ilgisi sayesinde keyifli bir dönem geçirdim. Hocama ve tüm çalışanlara Teşekkür Ediyorum.

Doğukan Yıldız – İstanbul – Kadıköy Şubesi

YDS 22 grubu öğrencilerinden biri olarak, hocalarımız ile keyifli ve yoğun bir hazırlık süreci geçirdiğimizi düşünüyorum. Özellikle sınıfa geç dahil olmama rağmen, sınıfa yetişmem konusunda bana yardımcı olmalarının yanısıra sınıf olarak her türlü sorumuza cevaplar bularak bize yardımcı oldular. Ancak… Devamı İçin Tıklayınız.

Efkan Oğuz Kumaş – İstanbul – Bakırköy Şubesi

Sınıflar çok temiz.Cafe çok güzel.A. Hoca çok bilgili ve ilgili bir öğretmendir.İ. Hoca teşvik edici ve pozitif bir hocamızdır.

Gözde Aslan – Bursa – Heykel Şubesi

Just English’de Elementary seviyesinde eğitim almaya başladım.Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Just English’e kayıt oldum.Just English’de bulunduğum için şu anda çok mutluyum.Çünkü böylesine sıcak bir ortam daha önce eğitim aldığım kurumlarda yoktu.Buraya gelmeden önce bazı endişelerim vardı.Fakat bu endişelerin boşuna olduğunu… Devamı İçin Tıklayınız.

Ayhan Arıyürek – Ankara – Kızılay Şubesi

İngilizce öğrenmeye karar verdiğimde zor olan şeyin öğrenmek değil doğru kurs merkezini bulmak olduğunu gördüm ve şuan doğru yeri bulduğuma inanıyorum.Gerek öğretmenleri gerek danışmanlarına kadar neşe dolu ve güvenilir insanlar.Sayısız yere müracat ettim ama Just English gibi hem kur saatlerinin… Devamı İçin Tıklayınız.

Fatma Kocabıçak – Bursa – Heykel Şubesi

Just English’i TOEFl ve IELTS kursları konusunda yaptığım ayrıntılı araştırma sonucu buldum.Bursa’da şubesi olmasına da son derece sevindim.Gerek öğretmen kadrosu gerekse idarecilerin yaklaşımları ile doğru bir yer seçtiğime eminim.Aldığım eğitimin kendi ülkemde bir yabancıdan olması, bu kişinin sınav sistemine hakim… Devamı İçin Tıklayınız.

Onur Berk Keskin – İstanbul – Beylikdüzü Şubesi

04.07.2015 tarihinde başlamış olduğum Justenglish ile ilgili söyleyebileceğim şu an için negatif veya pozitif bir durum yok, ancak öğretmenimden çok memnunum. Şu anlık görüşlerim bunlardır.

Engin Aytaç Aydın – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Merhaba TOEFL mağdurları, Just English’te TOEFL kursuna İngilizcemi geliştirmek için katıldım, TOEFL’a girme ihtimalimde vardı, ama gerek kalmadı. İngilizcemi geliştirmiş,eğlenmiş, iyi dostlar edinmiş oldum… Farkı yalnızca fiyatı değil, emin olabilirsiniz.

Ayhan M. Görgeç – İstanbul – Mecidiyeköy Şubesi

Just English Genel Müdürlüğüne… Just binyesi eğitim olarak çok başarılı gerçekten her anlamda öğrencilere çok değer veriyor. Bunu her anlamda hissettiriyor. İşlerimden dolayı kurumla ilgili olarak hafta içi eğitimi hafta sonu eğitimine çervirerek tekrar beni memnun ettiler. Birlik ve beraberlik… Devamı İçin Tıklayınız.

Burcu Baysal – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Hem mesleğinin gerekliklerini hakkıyla yerine getirebilmek, hem sosyal sorumlulukların hakkını verebilmek bir de üstüne YDS sınavına çalışmak çok zor. Bu zor süreçte destekleri için JustEnglish’e ve hocama çok teşekkür ederim. Samimi tekrarları, etkili dersleriyle bu dönem benim için gayet verimliydi…. Devamı İçin Tıklayınız.

Nurullah Özdoğan – Bursa – Nilüfer Şubesi

Hayatımda kesinlikle yapmak istediğim ve her zaman eksikliğini hissettiğim şeylerden birisi de İngilizce öğrenmek ve onu iyi bir şekilde kullanabilmekti. İngilizce sevdası beni bir tavsiye sonucu, Just English ile tanışmama sebep oldu. Almış olduğum 1 yıllık eğitimden sonra İngilizce düzeyimin… Devamı İçin Tıklayınız.

Hakan Ateş – Kocaeli – İzmit Şubesi

Çalışan personel ve öğretmenlerimiz her şeyi paylaşabileceğimiz kişiler. Öğretmenlerimizin ders anlatımlarını yeterli buluyorum. Kursla ilgili sıkıntımız yoktur.

Esra Çalı – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Almış olduğum 3 kur İngilizce eğitiminden memnun kaldım. Eğitim süresince önemli bir gerçek var ki kayıt dondurma ve nakil işlemleri sorunsuzca Just English eğitim merkezi tarafından çözümleniyor.Minnettarlığımı belirtmek isterim.Teşekkürler.

İlkay Güven – İstanbul – Pendik Şubesi

Justenglish kurumunuzda 2 haftadır almanca eğitimi alıyorum. Gelmeden önce çok korkmuştum ama hocamız sayesinde tüm korkularım gitti. Çok anlayışlı ve sevecen bir insan. Bundan dolayı çok mutluyum. Kurumdan da çok memnunum.

Mehmet Kılıç – Ankara – Kızılay Şubesi

Dersler çok akıcı. Öğretmenler ve öğrenciler arasında iletişim çok samimi.Derste tam bir arkadaşlık ortamı var. Hocanın öğrencilerle olan ilişkileri çok iyi. Hocalar oldukça tecrübeli ve alanlarında uzman arkadaşlardan oluşuyor.

Selda Metin – Bursa – Nilüfer Şubesi

YDS için ne kadar iyi olduğunu bilerek kayıt yaptırmaya karar verdim. F. hoca kursun kalitesi yanında derse herzman hakim,çok iyi bir eğitmendir. Emeği için teşekürler.

Mustafa Yıldırım – Ankara – Kızılay Şubesi

Değerli Just English Ailesi; Just English kurumundan oldukça memnunuz. Hocalarının da gayet donanımlı ve anlatımlarının çok iyi olduğunu düşünüyoruz. Personel arkadaşlar çok ilgili ve sıcakkanlılar. Genel anlamda kurumunuzdan çok memnunum. Başarılarınızın devamını diliyorum. Teşekkürler.

Mustafa İlteriş Yılmaz – İstanbul -Beylikdüzü Şubesi

Eylül ayında Just English Beylikdüzü Şubesi’nde eğitime başladım.Hedefim Ielts’den 6.0 almaktı.Başlarda her ne kadar tereddüt yaşasam da hocamla görüştükten sonra kesin kararımı verdim.Gerek kurum çalışanları, gerekse de en başta hocam saolsunlar hiç yanıltmadılar, hiç üzmediler ve şuan sonsuz müteşekkirim! 19… Devamı İçin Tıklayınız.

Yıldıray Atabilir – Bursa – Nilüfer Şubesi

Hocamız süper, pozitif, enerjik, patronlar da öyle… 10 numara egitim kurumu…

Mehmet Efe Akengin – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Toefl sınavına çalışmaya başlamadan önce 90 puan hedefliyordum. Daha ilk denemem de 2,5 ay Just English Toefl kursuna devam ettikten sonra 102 sonucunu elde ettim. Bunda ders saatleri dışında bilgisayar programlarını kullanmama izin ve ek speaking dersleri veren Just English’in… Devamı İçin Tıklayınız.

Gökhan Yıldız – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Öncelikle gideceğim dil kursunu seçerken en büyük endişem kayıt sırasında verilen sözlerin kayıt sonrasında tutulmaması ihtimaliydi. Çünkü internetten ve tanıdıklarımdan araştırdıklarıma göre birçok dil kursu kayıt sırasında verilen vaatlerin birçoğunu kayıt sonrasında unutuyordu. Yoğun araştırmalarımdan sonra Just English Kadıköy Şubesi’ne… Devamı İçin Tıklayınız.

Burcu Çalışkan – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Just English kurumunda İngilizce eğitimi almaya başladığım ilk günden beri eğitim sisteminden çok memnunum. Tabi bunda hocalarımın da payı çok yüksek. Burada eğitim aldığım için ve saygı değer hocalarımla tanıştığım için çok mutluyum, kendimi şanslı hissediyorum. İngilizce eğitimi almak isteyen… Devamı İçin Tıklayınız.

Sinem – Bursa – Heykel Şubesi

Before I used to think that courses dont play very imporant role in passing exams. But now I totally disagree with my previous opinion. The class participation really increases the motivation. Additionally speaking English in the class improved my linguistic… Devamı İçin Tıklayınız.

Reyhan Abanoz – Kocaeli – İzmit Şubesi

Intermediate ve YDS hazırlık kuru almak üzere kuruma kayıt oldum. Intermediate kuruna özel ders şeklinde D. hocadan aldım. Kurumla ilgili olumlu düşüncelere sahip olmamla tek etken D.E. oldu. Öğrenciye gösterdiği ilgi başarısının artmasında en büyük etkenlerden biridir. Özel dersler tamamlandıktan… Devamı İçin Tıklayınız.

Sinan Durmuş – İstanbul – Pendik Şubesi

Katılmış olduğum Just English eğitiminde gerek ders anlatımı gerek özverisi ve yaklaşımı sebebiyle çok memnun olduğumu belirtmek isterim. Öğretim olarak çok kolay şekiller ve anlatımlar sağlayan kurumunuza teşekkürü bir borç bilirim. Tekrar görüşmek üzere. See you later.

Emrah Laçin – İstanbul – Mecidiyeköy Şubesi

Just English Genel Müdürlüğüne; Just English eğitim kurumu olarak vermiş olduğunuz güler yüzlü, anlayışlı ve çözüm odaklı ilgi ve alakanız için sonsuz teşekkürlerimi iletmek isterim. Bu çizgiden vazgeçmeden çalışmanız çok etkileyicidir. ÖZellikle m.a. hocamızın özelliklerine sahip hoca sayısı arttıkça, kurum… Devamı İçin Tıklayınız.

Naz Altınel – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Just English’de upper-intermediate ve toefl kurslarında ögrenci oldum. Her iki kursumda da hocaların ilgisi ve dersi işleyiş biçimlerinden çok faydalandım. Derse getirdikleri ekstra materyaller sayesinde birçok farklı kaynaktan bilgi edinme şansım da oldu. Kurs içinde yaptıkları deneme sınavları ve pratikler… Devamı İçin Tıklayınız.

Harun Türbe – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Kaynakların yeterli olduğunu düşünüyorum. Öğretmenlerin gayret ve becerileri ve test tekniği hususunda hakimiyeti de yeterli olmakla birlikte, sınav süreci için hazırlanmış olan hakimiyeti de yeterli olmakla birlikte, sınav süreci için hazırlanmış olan plan ve programın sınava hazırlık tarihinin başlangıcından sınav… Devamı İçin Tıklayınız.

Nazire Garayeva – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Kurs döneminden ve verilen eğitimden, hocaların öğrencilere ilgisinden çok memnunum. Kısa zamanda hocaların, dil eğitimime çok büyük katkıları oldu. Yaz tatili nedeniyle donduruyorum. Fakat kesinlikle devam etmeyi düşünüyorum.

Rüveyda Ağıllar – Bursa – Heykel Şubesi

Okulumda öğrenim olarak yabancı dil eğitimi alıyorum ve tabiki de okuldaki eğitim yetersiz kaldığı için dışarıdan da yardım almam gerekiyordu.Bende bir arayışa çıktım ve Just English ile tanıştım.Just English personelinin o şekerimsi ve samimi ilgisi beni daha çok çekti ve… Devamı İçin Tıklayınız.

İsmail Şahverdioğlu – Bursa – Nilüfer Şubesi

Grammer ve kelime bilgim arttı. Gayet memnun kaldıgım 2 ay geçirdim. Bize sağlanan imkan ve özelikle Ramazan ayında gösterilen anlayış için teşekürler.

Olcay Yılmaz – İstanbul – Kadıköy Şubesi

‘Just English’te Rusça sınıfına 7 aydır mutlulukla devam ediyorum. Öğretmenimizin iyi bir eğitmen olması ve kurs yönetiminin öğrencilere danışarak, onların ortak ihtiyaçlarına en uygun ders programını belirlemesi beni buraya çeken en önemli etkenlerdir. Size de tavsiye ederim.

Ebru Akkuş – İstanbul – Kadıköy Şubesi

İlk defa İngilizce kursuna katılmakla beraber şu an gayet memnunum. JustEnglish diğer şubeleri hakkında pek fazla bilgim yok ama Şirinevler şubesinde gerekli ilgiyi alabiliyorum. Hocalarımız dahil hepsi birbirinden iyi, Just tavsiyemdir.

Sinan Aras – İzmir – Alsancak Şubesi

Kurumunuzdan çok memnunum öğretmenlerinizden ve ekibinizden çok memnunum. Bütün ekibe teşekkür ederim.

Burçin Sanaç – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Just English’te hemen hemen 3 aydır eğitim görmekteyim. F.E ve E.C hocalarımızdan genel olarak memnun kaldım. Derse yeterli materyallerle geliyorlar, gerek kaynak kitapları gerekse fotokopilerle bize daha faydalı olmaya çalışıyorlar. Çalışanların güler yüzlü olması her zaman çok önemlidir ve bunu… Devamı İçin Tıklayınız.

Nursena Sökmen – Bursa – Nilüfer Şubesi

Yaklaşık bir buçuk senedir öğrencinizim. Danışmanlarımdan ve öğretmenlerimden çok memnunum. Gösterdikleri ders dışındaki ilgi, alaka çok hoş. Seviyemdeki ilerlemem ise çok hızlı. Her şey için teşekkürler.

Uğurcan Karataş – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Buraya ilk geldiğimde güler yüzlü insanlarla karşılaştım. Eğitimi ve disiplin kalitesiyle gerçekten iyi bir kurum. Umarım bu başarısını arttırarak devam eder.

Yunus Emre Beyatlı – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Just English Ataköy’de yaklaşık on aydır eğitim alıyorum. Bu kuruma, uzun araştırmalarım sonucunda ulaştım. Gerek eğitmenleri, gerekse tüm diğer personelleri ile düzgün ve ilgili bir kurum… İstek ve bilgilendirmeleri çok yerinde tekrarlarla öğrencilere aktarılmakta… Gelişmekte olan bu kuruma teşekkür ediyorum.

Duygu Sesli – Bursa – Nilüfer Şubesi

Kurstan ve F.hocamızdan çok memnunum. İngilizce benim için vazgeçilmez. Bu justenglish’e 3. gelişim. Tekrar görüşmek dilegiyle….

Çiğsem Çelikel – Bursa – Nilüfer Şubesi

Merhabalar; ben Just English Nilüfer şubesinde bir buçuk aylık öğrenciyim. Hocalarımdan ve burada çalışan herkesten çok memnunum, bana her şekilde destek oluyorlar. Bütün imkanlar burada mevcut eğitim olarak. Hiçbir yeri kötülemek istemem ama burası benim favori yerim. Buraya gelip eğitim… Devamı İçin Tıklayınız.

Selim Çoruh – Bursa – Nilüfer Şubesi

Just English’te aldığım Toefl sınavına hazırlık eğitiminden çok memnun kaldım. Kurs söylenildiği tarihte başladı ve sorunsuz ilerledi. Eğitmenlerimiz konuya hakimdi. Emeği geçen herkese teşekkürler!

Mutlu Güngör – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Kurs genel olarak benim için verimli geçti. Hocamızın ilgisi çok memnun edici kurs programı yeterli. Gramer özet kitabı gibi. YDS ye yönelim kelime kitabı hatırlanabilir. Kelime çalışmaları için daha verimli olabilir. Saygılarımla.

Emre Türkmen – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Kurumunuza tavsiye sonucu kayıt oldum. Genellikle hocaların samimiyetinden ve ders konusunda yardımcı olmalarından büyük memnuniyet duymaktayım. Hedeflediğim düşünceler doğrultusunda, bana yardımcı olacaklarından kuşkum yoktur. İngilizcemin ileri bir seviyeye geleceğini düşünüyorum. Bütün çalışanlara sevgi ve memnuniyetimi sunmaktayım.

Özge Elma – Kocaeli – İzmit Şubesi

Yaklaşık bir aydır devam ettiğim Just English kursunda ders işlenişinden memnunum. Dile getirdiğimiz önerilerin uygulanmasından memnunum. Hocaların iletişime açık olması rahatlatıcı bir durum.

Büşra Ateş – Bursa – Nilüfer Şubesi

Justenglish Bursa – Nilüfer Şubesi YDS hızlandırma kursuna katıldım. Kısa sürede hocamızın bilgisi, donanımı ve çabasıyla kaliteli bir eğitim aldım. Öğrettiği bilgilerin sadece YDS anlamında değil, genel anlamda İngilizcemin gelişmesine çok büyük katkı sağladığını düşünüyorum. Arıca tüm çalışanların ilgili, nazik… Devamı İçin Tıklayınız.

Selim Göçmez – İstanbul – Pendik Şubesi

Burdaki 3. elementary sınıfım ve gerek öğretmenler gerekse ders anlatışları çok güzel ve sınıfla uyumları süper. Ben çok memnunum.


Anasayfaya Dönmek İçin Tıklayınız.