Just English Dil Okulları

Elif Bilge Top – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Genel İngilizce Kursu Referansları, İngilizce Kursu Referansları

Just English kurumunu tercih ettiğim için mutluyum. Güler yüzlü personeliyle etrafa verilen pozitif enerjiyle kendimi oldukça iyi hissediyorum. Kursa gelmemek için bahaneye ihtiyacım yok, çünkü burada kendimi gayet iyi hissediyorum. Aldığımız eğitimin de iyi olduğunu düşünüyorum.


Yüksel Baştürk – İstanbul – Bakırköy Şubesi

Justenglish’de başladığım elementary sınıfında gerçekten işini severek yapan Y. Hoca ile tanıştım.Bir öğreticinin dışında öğrencileri ile kurs dışında da vakit geçiren ve kurs saatleri dışında da her zaman ulaşabildiğimiz bir arkadaş gibidir.Günün her saatinde, haftanın her gününde kendisine ulaşabilmekte ve… Devamı İçin Tıklayınız.

Önder Oğuzhan Ayhan – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Marmara Üniversitesi Proficiency Sınavı, Hocalar kaliteli, dersler eğlenceli, kurs yeri mükemmel. Her şey çok güzel.

Aşkın Gül – İstanbul – Beylikdüzü Şubesi

Yaklaşık 4 aydır bu kurumda öğrenciyim. Öğretmenlerden ve kurumdan oldukça memnunum. Gösterilen ilgiden ve hocaların yakınlığından dolayı kurumunuza teşekkür ediyorum.

Pelin Yanık – İstanbul – Mecidiyeköy Şubesi

Eğitim sistemi, hocalar, özellikle personeller ile ilgili memnuniyetimi bildirmek istiyorum. Her konuda yardımcı oluyorlar. Her konuda yardımcı oldukları için memnuniyetimi bildiriyorum.

Cem Efe – Bursa- Nilüfer Şubesi

İngilizceyi benim için zor bir uğraştan basit ve eğlenceli bir hale getiren hocalarından tutun da kantindeki amcaya, öğrenci kaydını yapan güler yüzlü insanlara kadar her şey çok güzel. Buraya gelmek için can atan bireyler olmak İngilizce öğrenmek için atılmış en… Devamı İçin Tıklayınız.

Umut Şaşmaz – Ankara – Kızılay Şubesi

Yeni başlayanlar için tavsiye edebilirim. Öğretmenlerimiz sayesinde dersler eğlenceli ve öğretici geçiyor. Teşekkürler.

Bilge Çevik – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Kurumunuzda yaklaşık bir yıldır eğitim almaktayım. Öğretmenlerin ve yönetim kadrosunun işlerini severek yapması, beni kurumunuza daha da yaklaştırdı. Bu durumdan dolayı Just English’e teşekkür ederim.

Mert F. Özdal – İstanbul – Şirinevler Şubesi

İlk kuru Just English’te almıştım, kesinlikle muhteşem bir eğitim verdi. Öğretim olarak kısa sürede yüksek kalitesinin hedeflendiğini daha ilk dersten anladım. İkinci kurada 1 yıl sonra başlamama rağmen kalitesinin değişmediğini gördüm, çok memnunum.

Hilal Palan – İstanbul – Beylikdüzü Şubesi

İngilizce kursuna başlayalı çok yeni olmasına rağmen hocamız ve sınıf arkadaşlarımız ile oldukça sıcak bir ortam sunduğunuz için teşekkürler. Umarım aynı pozitif ortam kur sonuna kadar devam eder.

Nergiz Burcu Önal – Bursa – Heykel Şubesi

İngilizce öğretmeni adayı olarak, İngilizceyi unutmamak adına ve KPDS notumu yükseltmek amacıyla geldim. Hem KPSS hem de YDS kursuna gidiyorum. Benim için YDS kursu,biraz olsun unuttuklarımı hatırlamak hem de bir nevi eğlence. Hayatım ve mesleğim İngilizce olduğu için pek çok… Devamı İçin Tıklayınız.

Ayşe Bilgiç – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Merhaba, IELTS sınavına katılmayı planladıktan hemen sonra, İstanbul’da JustEnglish’ten (Kadıköy) kurs alan bir arkadaşım aracılığıyla sizlere geldim. Bazı tereddütlerim vardı ancak IELTS hocamız bu tereddütlerimi giderdi. Çünkü iletişimi gayet iyiydi ve öğretme konusunda kabiliyetliydi. IELTS hocamız bizlere bu sınıfın grammar-vocabulary… Devamı İçin Tıklayınız.

Erdinç Doğan – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Just English bünyesinde 8 aydır bulunmaktayım. Bu süre dahilinde aldığım eğitim beni istediğim seviyeye ulaşma noktasında ciddi anlamda etkili oldu. Gelişimimi tamamlamak için başlamış olduğum bu eğitimi burada sürdürmenin ve tamamlamanın benim için ayrıcalıklı olduğunu düşünüyorum.

Nuran Öztürk – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Kursunuzun hafta sonu sabah grubu YDS sınıfı öğrencisiydim. 7 Eylül tarihli sınav sonuç belgemi aşağıda görebilirsiniz. 2014 ilkbahar dönemi YDS’den 50 puan almıştım. Önceki sınava kıyasla paragraflarda, cümle tamamlamalarda ve anlama yönelik olan sorularda daha başarılıydım. B. hocanın öğrencisi olmanın… Devamı İçin Tıklayınız.

Uğur Gürbüz – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Just English bünyesinde katıldığım YDS kursunun benim açımdan yeterince verimli geçtiğini düşünmekteyim. Gerek eğitim kadronuz gerekse verdiğiniz yayınlar düzenli bir ev çalışması ile birlikte değerlendirildiğinde başarıya ulaşmayı kaçınılmaz kılmaktadır. Ev ödev sisteminiz bana göre başarılı. Yıllardır böyle şeyler yapmadığımızdan her… Devamı İçin Tıklayınız.

Hayriye Öztokcan – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Kurumunuza uzun araştırmalarım sonucunda kayıt oldum. Kayıt olduğum için hiç pişmanlık duymadım. Gerek aldığım eğitim gerekse ders veren eğitmenlerimden çok memnunum. Doğru eğitmenler seçtiğiniz için sizleri kutlar, başarılarınızın devamını dilerim.

Mehtap Celep – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Öncelikle; Bu kursa en baştan başlayamadığım için üzgünüm. Okulumun geç bitmesinden dolayı biraz geçikmeli geldim “ Just English”e… Burayı bir hocamın vasıtasıyla duydum, kesinlikle istediğim puanı yakalayacağımı söyledi. İyi ki de böyle demiş. Etüt derslerime giren hocalarımda yardımcı olmaya çalıştılar… Devamı İçin Tıklayınız.

Halil Karabulut – İstanbul – Pendik Şubesi

Hocalarımızın ders anlatımları çok iyi, derste konuşmaya adapte olmaya başladık. Hocalarımızdan memnun olup, 2.kurda da devam etmek istiyoruz.

Umut Altınkurt – Bursa – Nilüfer Şubesi

Yeni açılmasına rağmen kısa bir zamanda düzeni oturmuş olan bu kursa kayıt yaptırdığım için pişman değilim. Eğitim kadrosu ve çalışanlarıyla beraber çok güzel bir ekip olmuş kendini geliştirmek isteyenler veya sınavlara girecekler için güzel bir kurs.

Şeyda Şahin – Bursa – Nilüfer Şubesi

F. hoca kursun kalitesi yanında derse herzman hakim,çok iyi bir eğitmendir. Emeği için teşekürler.Bundan sonrası içinde tavsiye edecegim tek yer olmaya aday kursumuz için herkese sonsuz teşekürler.

İmran Arçevik – Bursa – Nilüfer Şubesi

Just English Nilüfer şube öğrencisiyim. Eğitim sisteminin iyi, ders aralarında sigara alanının yetersiz kaldığını, ders anlatımlarının başarılı bir şekilde uygulamalı olduğunu söyleyebilirim.

Salih Büber – Bursa – Nilüfer Şubesi

Just English Nilüfer Şubesi öğrencisiyim. Olumlu olarak hocalarım gayet kaliteli, gramer dersleri gayet kaliteli ve öğretici geçiyor. Kurum çalışanları her konuda yardımcı oluyorlar.Olumsuz olarak, konuşma derslerinde, konuşma konusu daha önceden hocalarımız birkaç konu bulup araştırma yapsalar daha verimli olur. Ve… Devamı İçin Tıklayınız.

Sıla Şen – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Burası çok güzel, hocalar sürekli bizimle ilgileniyor. Hem buradayken hem evdeyken anlamadığım yerleri hocaya sorabiliyorum. Hocalarımı çok seviyorum, hepsi harika. Bana bayağı katkıları oldu.

Emre Kabaşakör – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Burayı bulmakta ve tercih etmekte hiç zorlanmadım neredeyse tüm english kurumlarını ve kurslarını araştırdım içlerinden en iyi ve en kaliteli, deneyimli ve ne yaptığını bilen bir kurumla karşılaştım. Tüm eğitim boyunca alınacak eğitimlerde yardımcı kaynaklar, içerikler, etütler, birebir etütler ve… Devamı İçin Tıklayınız.

Gamze Nur Geyik – İstanbul – Pendik Şubesi

Dersler benim için hem çok zevkli hemde verimli geçti . Sınavda benim için gerekli olan şeyleri 27 saate sıkıştırdık ona rağmen her şeyiyle okuldan daha verimli oldu.Verilen kaynaklarında yardımı büyüktü , bütün sınav bölümlerinden yeterince alıştırma yaptık.Her dersten sonra yaptıklarımın… Devamı İçin Tıklayınız.

Cihan Dursun – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Just English Ataköy’de yaklaşık on aydır eğitim görmekteyim. Kurumunuza tavsiye üzerine kayıt oldum. Bu zamana kadar aldığım eğitimden gayet memnun kaldım. Eğitimimi uzatıp, YDS eğitimi için de Just English’i seçtim. Eğitmenleri işlerinde gayet başarılı ve her konuya hâkimler. Danışmanları da… Devamı İçin Tıklayınız.

Cem Alar – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Merhaba kurumunuza ait olan Ataköy Şubesinden eğitim almaktayım. Dersler bakımından beni çok etkiledi özellikle ders süresi, tekrarlar içinde çok güzel, kurumunuzun öğretmen kadrosu gerçekten ileri düzeyde. Yönetim kadrosu, sevecen ve güler yüzlü. Tam bir aile ortamı var. Etkinliklerlede insanları birbirine… Devamı İçin Tıklayınız.

Yasemin Kaya – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Sevgili öğretmenim çok eğlenceli bir kurs dönemi geçirdik. Teşekkür ederim. Hocalarımızın ben de katkısı büyük. Sizi iyi ki tanıdık hocam. Daha büyük başarılar da TOEFL sınavında buluşmak üzere. Sevgilerimle

Büşra Işıkelli – Kocaeli – İzmit Şubesi

Just English Kurumuna, Ben pre-intermediate seviyesinde olan bir öğrenciniz olarak gerek öğretmenlerimizden gerekse çalışan arkadaşlarınızdan çok memnunum.Burada olduğum her gün için ayrı bir memnuniyetim bulunmakta.Öğretmenlerimin, çalışanların insanlarla olan münasebetine hayranım.Güleryüzün, tatlı dilin, samimiyetin eksik olmadığı bu kurumda bulunan herkes çok… Devamı İçin Tıklayınız.

Ahmet Akif Akyol – İstanbul – Mecidiyeköy Şubesi

Just English Mecidiyeköy Şubesi Hakkında; 2014’un Mart ayının başından itibaren TOEFL öğrencisi olarak kursa devam etmekteyim. Özellikle verilen sözlerin tutulduğunu belirtmek isterim. Kayıt sürecinde eğitim danışmanlarının tavsiyeleri ve yönlendirmeleri ile doğru zamanda kursa başladığıma inanıyorum. Kurs sürecinde de bizleri ve… Devamı İçin Tıklayınız.

Mustafa Engin Başoğlu – Kocaeli – İzmit Şubesi

YDS hazırlık sürecinde özellikle motivasyon kazandırma anlamında çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Derslerimizde kullandığımız kaynakların çeşitli olması, soru tipi görmemiz açısından olumluydu. En önemlisi, sınıf ortamı oldukça iyi, hoca öğrenci ilişkisi de gayet samimiydi. Kendimi çok rahat hissettim kurs süresince. Bu… Devamı İçin Tıklayınız.

Orhan Gezgin – Bursa – Heykel Şubesi

Just English de suan pre-intermediate seviıesine gelmekteyim ve just english de toelf sinavina hazirlanmaktayım. Bence just english Bursanın en iyi yabanci dil kurslarindan biridir. just englishdeki ögretmenlerim ve just englishde çalisanlar çok sicak kanli ve yardim sever. just englishe gelmekle… Devamı İçin Tıklayınız.

Mahmut Elal – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Eğitim boyunca, öğretmenlerimizin, gerek davranışları, gerekse tutumları (ders içi ve ders dışı), öğrenciyi her zaman motive etmektedir. Özellikler elementary grubuna ilk başladığım zaman, İngilizce seviyemin çok düşük olmasına rağmen, konuları mantık açısından ele alarak açıklamaları, konuları daha iyi kavramama neden… Devamı İçin Tıklayınız.

Uğur Gürol – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Öncelikle Just English olarak vermiş olduğunuz eğitim için teşekkür ederim. Nisan ayında girmiş olduğum YDS den 30 civarında bir not almışken bu dönem ki sınavdan 67,5 almam başarımı iki kat arttırdığımı gösteriyor. Tabiki bunun en büyük sebeplerinden birisi sınıf olarak… Devamı İçin Tıklayınız.

Muhammet Sarıbel – Ankara – Kızılay Şubesi

Değerli Just English Ailesi; 2014 yılının Eylül ayından itibaren Just English eğitim kurumu içerisinde İngilizce eğitimi almaktayım.Özellikle Just English kurumunu seçmemin nedeni ,eğitim kurumu bazında verdikleri eğitimin diğer kurumlarla karşılaştırılmayacak derecede kapsamlı ve düzen içerisinde olmasıdır.Eğitim kapsamında dersime giren A…. Devamı İçin Tıklayınız.

Demet Yıldız – Ankara – Kızılay Şubesi

Just English; Yeni başladım şu an için bir sıkıntı yaşamıyorum. Haftasonu grubu için saatler işleyiş uygulama gayet iyi ve verimli geçiyor.

Melike Yılmaz – Ankara – Kızılay Şubesi

Ben Just English öğrencisi Melike Yılmaz. Bu kurs sayesinde İngilizce seviyem iyi oldu. Konuşmam anlamam yazmam ilerledi. Kelime bilgim genişledi. Hem Türk öğretmenlerimiz hem de yabancı öğretmenlerimiz çok iyi.

Nurullah Aktaş – İstanbul – Pendik Şubesi

Kursa başlayalı henüz çok kısa bir süre olmasına rağmen sınıfımızda ders veren öğretmenlerimizden memnun olduğumu belirtmek istiyorum. Gerek ders içinde gerekse ders aralarında ilgi ve alaka olarak gereken özeni sorumluluktarı en iyi şekilde yaptıklarını gözlemliyorum. Siz Just English yönetiminin eğitimci… Devamı İçin Tıklayınız.

Ceren Çabuk – Kocaeli – İzmit Şubesi

Kursumuz personeli ve hocaları ile gayet başarılı ve ilgiliydi. YDS hazırlık sürecimizde özellikle kaynak açısından çok zengin ve personel öğrencilerin alması gereken dersin takibini çok iyi yapıyor. Şube yeni açıldığı için bazı eksiklikler olsa da, bir an önce gidermeye çalışıyorlar…. Devamı İçin Tıklayınız.

Elif Bilge Top – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Just English kurumunu tercih ettiğim için mutluyum. Güler yüzlü personeliyle etrafa verilen pozitif enerjiyle kendimi oldukça iyi hissediyorum. Kursa gelmemek için bahaneye ihtiyacım yok, çünkü burada kendimi gayet iyi hissediyorum. Aldığımız eğitimin de iyi olduğunu düşünüyorum.

Evgenia Aliteranco – İstanbul – Bakırköy Şubesi

B. Hoca ve A. Hoca’nın derslerinden çok memnunum ve hiçbir şikayetim yok.Çok eğlenceli ve verimli ders anlatıyorlar

Esra Çalı – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Almış olduğum 3 kur İngilizce eğitiminden memnun kaldım. Eğitim süresince önemli bir gerçek var ki kayıt dondurma ve nakil işlemleri sorunsuzca Just English eğitim merkezi tarafından çözümleniyor.Minnettarlığımı belirtmek isterim.Teşekkürler.

Ece Şanlı – İstanbul – Pendik Şubesi

Çok verim aldığım bir kurstu. Diğer kurslara göre öğrencilerle çok daha fazla ilgileniyorlar.Öğrencilerin memnuniyeti için ellerinden geleni yapıyorlar. Dersler çok verimli ve akıcı şekilde geçiyor. Telefonumuza gelen kelime mesajları kelime öğrenmemiz için çok faydalı oluyor. Diğer kurslardan çok daha verimli… Devamı İçin Tıklayınız.

Okan Karatay – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Geldiğimden itibaren içimde bir İngilizce çalışma isteği doğdu. Hem yabancı he Türk hocalar sayesinde büyük bir ilerleme olduğunu hissettim.

Sümeyye Arslan – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Just English içerisinde iki haftadır eğitim almaktayım. Kurumun kendisinden çok memnunum. Buraya ilk geldiğimde bu kurumun dışında başka kurumları da araştırmayı düşünüyordum ancak kurumdakilerin ve çalışan arkadaşların verdiği güven sayesinde yeni bir arama ihtiyacı duymadın güvenle kayıt oldum. Ayrıca kurumun… Devamı İçin Tıklayınız.

Pelin Çoşkun – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Eğitim, öğretim ve eğlencenin bir arada olduğu tek yer Just English!

Harun Türbe – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Kaynakların yeterli olduğunu düşünüyorum. Öğretmenlerin gayret ve becerileri ve test tekniği hususunda hakimiyeti de yeterli olmakla birlikte, sınav süreci için hazırlanmış olan hakimiyeti de yeterli olmakla birlikte, sınav süreci için hazırlanmış olan plan ve programın sınava hazırlık tarihinin başlangıcından sınav… Devamı İçin Tıklayınız.

Ferihan Yancı – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Temel eğitimimde yabancı dil olarak Almanca öğrenmek gafletinde bulundum ve ceremesini uzun yıllardır çekiyorum because English is an international language. Okuduğum bölümün kaynaklarının çoğunun İngilizce olması ve master yapma konusundaki yoğun azmim sebebi ile İngilizceyi öğrenme zorunluluğu ile sürekli yüzyüze… Devamı İçin Tıklayınız.

Adnan Işın – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Just English’le internetten tanıştığımda İngilizcem çok azdı ve amacım KPDS’yehazırlanmaktı. Yaklaşık 1 yıllık bir eğitimden sonra bu zor sınavdan istediğim notu aldım. Ama Just English benim için sadece bir eğitim yeri değil. İstanbul’da bir yuvam olduğunu biliyorum. Dostlarım, anılarım, güzel… Devamı İçin Tıklayınız.

Merve Yeşilbaş – İstanbul – Pendik Şubesi

Just English Yönetimi’ne; Bu kursa İngilizce öğrenmek için yazıldım ve çok memnunum. Daha ilk kurda İngilizcemi ilerlettiğimi düşünüyorum. Öğretmenlerin ve ortamın çok sıcak olduğunun kanaatindeyim. Ağustos’ta kayıt olduk, ilk kurumuz bitmek üzere…Ağustos’tan bu yana İngilizceyi daha iyi anladım. Kura kesinlikle… Devamı İçin Tıklayınız.

Süleyman Aksoy – Bursa – Nilüfer Şubesi

Just English Bursa Nilüfer şube öğretmenlerinin bize sabrı takdir edilecek düzeyde. Öğretmen için gerekeni fazlası ile yapıyorlar. Girişte her defasında ‘hoş geldiniz’ ile karşılanmak güzel!

Murat Aktaş – Ankara – Kızılay Şubesi

İngilizceyi başarmak isteyenlerin başlangıç yapacağı bir kurum.

Caner Tekin – İzmir – Karşıkaya Şubesi

Öncelikle dil öğrenmek için tercih ettiğim JustEnglish den çok memnunum öğretmenler ve eğitim danışmanımdan pozitif enerjiler sıkılmadan öğrenebiliyorum ve burayı bir çok arkadasıma öneriyorum. İngilizce eğitimine başlarken ki kaygılarım tamamen yok oldu.

Kübra Güngör – Bursa – Nilüfer Şubesi

F.hoca ile işlenen kelime ve grammer dersleri kendi açımdan oldukça tatmin ediciydi. Faydasını gördügüme ve görecegime inanıyorum. Ek olarak V. hoca ile yapılan kelime aktiviteleri de faydalı olmaktadır.

Kübra Gülsarı – Kocaeli – İzmit Şubesi

Yaklaşık 4 hafta önce Elementary grubunda İngilizce öğrenimime başladım. 15 kişilik, derslerin kolay anlaşılabildiği, herkesin katılımının sağlandığı bir sınıftayım. Diğer kursları araştırma fırsatı bulamadan ve hızlı bir karar sonucu Just English’e kaydolmama rağmen çok memnunum. Gerek ders saatlerinin beş güne… Devamı İçin Tıklayınız.

Özlem Uysal Sönmez – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Yine ve yine ve yine eğitmenime çok teşekkür ederek başlamak istiyorum. Sınıf içi uyumumuz çok iyiydi. Benim en büyük iki sıkıntım kelimeler ve paragraflardı. Kelime çalışması ile kelime sorunu çözüldü. Paragrafları tercüme etmeden çözmeye çalışıyordum. Tercüme ederek çözmeye çalışma ve… Devamı İçin Tıklayınız.

Yusuf Kudret Nalbant – Bursa – Heykel Şubesi

Derslerle ilgili olarak sistemle ve konularla ilgili bize çok açık ve net bilgiler vermekte hocamızın azmi ve çabaları bize getireceği başarıya olan inancımızı artırmakta.Son olarak bu kurumda YDS’ ye hazırlandığım için doğru karar verdiğimi düşünüyorum G.Ç. hocamıza ve JUST ENGLISH’e… Devamı İçin Tıklayınız.

Özge Çelik – İstanbul – Beylikdüzü Şubesi

Bence her şey harikaydı.Özellikle öğretmenimiz çok sıcak kanlı ve çok yardımcı oldu.İlk defa bir dersin bitmesine bu kadar üzüldüm.Herkese de tavsiye ederim.

Ceylan Gayretli – İstanbul – Kadıköy Şubesi

JUST ENGLISH deki öğretmenler gerçekten çok iyi. Buraya geldiğimde, ilk önceleriİngilizce konuşmaktan çok korkuyordum. Şimdi ise böyle bir şeyi nasıl düşündüğüme hayret ediyorum! Kurstan son derece memnun kaldım, hocamız ve kurumun yapısını olumlu buldum. Just English’te geçirdiğim zamanlar gerçekten çok… Devamı İçin Tıklayınız.

Selin Bahçalı – Bursa – Heykel Şubesi

YDS sınavına hazırlanmak amacıyla kursa gelmekteyim. Ders sisteminin gidişatından memnunum. Özellikle vakitlerinin boş zamanlarını bile bizim için feda etmeleri oldukça güzel birşey. Umarım karşılığını verebiliriz. Kurumdan da eğitim veren kişilerden de oldukça memnunum.

Gizem Evci – Bursa – Nilüfer Şubesi

Just English Nilüfer Şubesi öğrencisiyim. Öğretmenlerin ilgi ve takibinin yüksek olduğunu düşünüyorum. Derslerde sürekli sohbet etmek ve öğretici odaklı ders işlenmesi İngilizce konuşabilmem için oldukça faydalı. Kursa başlarken beklediğim ilgiyi ve hoca kalitesini bulduğumu söyleyebilirim.

Ali Rıza Ede – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Merhabalar, ben kurumunuzda 3 aydır eğitim almaktayım. Bu süre içerisinde karşılaştığım yöneticilerin öğrencilerine karşı olan ilgilerinden memnuniyet duymaktayım. Kurumunuzdaki çalışanların ilgisinin yanısıra hocalarında sağlamış olduğu manevi destek ve ilgiden çok memnunum. Ders ortamının çok samimi ve eğlenceli geçmesini hocaların bize… Devamı İçin Tıklayınız.

Ayşenur M. Şafak – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Justenglish’e Almanca öğrenmek için kayıt olduğum gün aklımda kocaman bir soru işareti vardı. Çünkü bu dershaneye tamamen tesadüfî olarak ve eğitmenlerinin nasıl olduğunu tam anlamıyla araştıramadan alelacele yazılmıştım. Aklımda sadece ‘en kısa sürede en fazla bilgiyi öğrenmek’ fikri vardı. Peki,… Devamı İçin Tıklayınız.

Ersin Aslan – Bursa – Heykel Şubesi

Hafta içi akşam YDS grubundayım. Kurstan gayet memnunum. Özellikle kaynaklar konusunda kursun çok iyi olduğunu düşünüyorum. Hocamdan gayet memnunum. Aktivite derslerinde stajer hocalarımızın yaptığı derslerin çok yararlı olduğunu düşünüyorum.

Fatih Külahçı – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Son zamanlarda, gerek iş gerekse eğitim sektörünün, olmazsa olmazı haline gelen Yabancı Dil, bu konuya olan ilginin ciddi anlamda artmasına sebep oldu. Dolayısı ile bu ihtiyacı karşılamak veya bu durumu fırsata dönüştürmek amacı ile sözde ”Eğitim Kurumu” adı altında birçok… Devamı İçin Tıklayınız.

Ezgi Kılavuzoğlu – İstanbul – Beşiktaş Şubesi

Detaylı araştırmaların doğrultusunda kaydımı yaptırmış olduğum “Just English Dil Okulları’nda alanında uzman, gerek akademik gerek sosyal performansı yüksek, bilgi ve deneyimlerini öğrencileri ile buluşturma istek ve becerileri gelişmiş eğitimciler tarafından aldığım dil eğitiminin kayıt amacımla doğru orantılı, beklentimin üzerinde bir… Devamı İçin Tıklayınız.

Özge Özuğur – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Kurumunuza tavsiye üzerine geldim. Eğitim departmanınızdan çok memnunum. Buradaki arkadaşlar bize çok yardımcı oluyor. Hocalarımızın enerji ve ilgilerinden dolayı büyük gelişim gösterdik. Herhangi bir sorun olduğunda yardımcı olmak için büyük çaba sarf ediyorlar. Her şey için teşekkürler.

Sinan Aras – İzmir – Alsancak Şubesi

Kurumunuzdan çok memnunum öğretmenlerinizden ve ekibinizden çok memnunum. Bütün ekibe teşekkür ederim.

Özlem Özbek – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Haziran 2013’te B2 seviyesinde Almanca Kursu ararken hocamla tanıştım . Justenglish’e başvurduğum gün, kurumda bu düzeyde dil eğitimi verebilecek Alman bir hocanın bulunduğunu, ancak öncelikle kendisiyle görüşüp onayını aldıktan sonra ilgili sınıfta eğitime başlayabileceğimi belirtti kayıttaki yetkili. Beraber Hocanın sınıfına… Devamı İçin Tıklayınız.

Öykü Yağmur Zambaklı – İstanbul – Beşiktaş Şubesi

Justenglish’de eğitim almaktayım. Hocalarımız bize içten ve samimi davranmaktadır. Dersler gayet verimli ve faydalı geçiyor. Sınıfça seviyemizin yükseldiğini düşünüyoruz. Ders işleyiş biçimi sayesinde konular akılda kalıyor.

Anıl Topal – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Just English’te iki ayrı eğitimi bir arada aldım. Hem genel İngilizce hem de proficiencykursuna katıldım. Hem Türk hem de yabancı hocalarımın ve bireysel dersler ile ve bunları ilaveten kelime ve konuşma sınıfları ile pre-intermediate olan seviyemi upper-intermediate yaptım. Ayrıca İTÜ… Devamı İçin Tıklayınız.

Selim Göçmez – İstanbul – Pendik Şubesi

Burdaki 3. elementary sınıfım ve gerek öğretmenler gerekse ders anlatışları çok güzel ve sınıfla uyumları süper. Ben çok memnunum.

Lem Mumcu – Bursa – Nilüfer Şubesi

Öğretmenlerin ve eğitim danışmanlarının ilgisi ve nezaketi kendinizi evinde gibi hissettiriyor. Hafta sonları JustEnglish’e gelmek çok keyifli.

Beyza Demiroğlu – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Kazanmamız da emeği olan ilgisi alakasi ve tecrübeleriyle bizi sınava hazırlayan G. hocama çok teşekkür ediyorum ,diğer öğrencilerin de ondan faydalanarak bu yolda başarılı olacaklarına gönülden inanıyorum.

Tuba Sarı – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Öğreticilik ve bilgi birikimleri çok iyi, Öğretme tarzınız ders işlenişi eğlenceli ve öğretici. Özellikle İngilizcede bu önemli.. Daha önce birçok öğretmenden ders dinledim, süper lise mezunuyum, hazırlıkta da 3 yıl lisede de yoğun olarak İngilizce gördüm ve artık sıkılmışken sizin… Devamı İçin Tıklayınız.

Onur Çınar – Bursa – Nilüfer Şubesi

Merhaba, öncelikle Justenglish’te aldığım derslerden memnuniyetimi bildirmek isterim. Öğretmenlerimizin dersteki ilgisinden ve özellikle Just English eğitim danışmanlarına ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Diğer seviyelerde görüşmek üzere.

Banu Ceylan – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Just English ile çok zahmetli bir araştırma sonrasında tanıştım. Upper-Intermediate seviyesinden başlamak üzere toplam 3 kur alarak advance seviyesi de dâhil olmak üzere 9ay bu samimi ailenin içinde bulundum. Hafta içi dört akşam işten sonra canımın çıkmış olmasına rağmen, tüm… Devamı İçin Tıklayınız.

Muharrem Cem Kesici – Bursa – Heykel Şubesi

İstanbul’da daha önce başka bir kurs merkezinin toefl kursuna gitmiştim ancak yeterli puanı alamamıştım. Daha sonra işim dolayısıyla Bursa’ya taşındım ve Bursadaki tek ielts kurs merkezi olan Justenglish’e başvurdum. J. hocanın sayesinde 2 ay gibi kısa bir sürede benim için… Devamı İçin Tıklayınız.

Turgay Akbaba – İstanbul – Pendik Şubesi

Just English eğitim kurumların da çalışmakta olan S. ve T. öğretmenlerimden oldukça memnunum, güleryüz ve anlayabileceğimiz bir şekilde bizlere ders anlattıkları için hocalar bakımından şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Gayet memnunum.

Ertan Uzun – İzmir – Karşıkaya Şubesi

Kursa başladığımız günden bu yana aldığımız dersler ve gördüğümüz ilgi beklentilerimi karşılar durumda.Ders saatlerinin fazlalığı aldığım eğitimi daha pekiştirir hale getiriyor. Hocalarımızın yanında kursun diğer personelinin ilgisi takdiri hak eder şekilde Herşey için çok teşekkür ederim.

Berna Vatansever – Bursa – Heykel Şubesi

İlk başta Just English’e gelmeden önce büyük bir endişem vardı, çünkü sınavımla ilgili sürekli büyük bir hayal kırıklığına uğradım. Yanlış eğitim almam sonucunda buraya geldim. Daha ilk konuşmada tatmin oldum ve ümidim oldu. Just English eğitim üyelerine teşekkür ediyorum, beni… Devamı İçin Tıklayınız.

Ceylan Hızlı – Bursa – Heykel Şubesi

Just English’e gelmeden önce birkaç İngilizce kursu ile daha görüşmüştüm ve en son Just Englih de karar kıldım. Çünkü sorularıma net ve samimi cevaplar aldım ve oluşabilecek sorunlarımı yönelttiğimde çok seçenekli çözümler üretebildiklerini gördüm. Elementary seviyesinden başladım ve şuanda orta… Devamı İçin Tıklayınız.

Emrah Cerrah – Ankara – Kızılay Şubesi

İngilizce eğitimi olarak gelmiş olduğum ilk kurs olması sebebiyle bazı çekincelerim bulunmaktaydı.Fakat kurs başladıktan sonra kurum yetkililerinin sıcak ve samimi davranışları ve derse giren öğretmenlerin hoşgörülü ve anlayışlı tutumları çekincelerimi ortadan kaldırdı.Ders işleme konusunda katılımcı ve yapıcı bir öğretim şekli… Devamı İçin Tıklayınız.

Cemile Gürgün – Bursa – Nilüfer Şubesi

Just English’e arkadaşım tavsiyesiyle geldim. Kurslar arasında eğitim olarak en iyisi olduğunu söyledi. Sınıflarda az kişi olması bizim için büyük bir avantaj; bu da çok iyi bir fırsat bizim için. Öğretmenlerinde eğitim ve bilgi seviyesi çok iyi.

Ece Göksu – Bursa – Nilüfer Şubesi

Just English Bursa Nilüfer şubesinde eğitim almaktayım. Hem öğretmenleri hem çalışan diğer bireyleri birbirinden tatlı ve samimi insanlar. Kendileri gibi eğitimleri de oldukça kaliteli. Ders dışında da sürekli anlamadığınız herhangi bir konuda zamanını size ayıran, eğitimi her şeyin önünde bulunduran… Devamı İçin Tıklayınız.

Fatih Yılan – İstanbul – Mecidiyeköy Şubesi

Just English ailesine katılmaktan çok mutluyum. Hocalarımız son derece deneyimli olup eğitim konusundaki bütün problemlerimizde yardımcı olmaktadır. Personelimiz bize karşı çok güler yüzlüler. İyi ki eğitimimi Just English’te almaktayım. Teşekkürler Just English..

Batuhan Yalçın – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Kurumunuza tavsiye üzerine geldim. Yararlı olacağından şüphe ediyordum. Fakat şu an verilen eğitimden memnunum. Gerek hocalar, gerek verilen dokümanlarla çok yararlı bir eğitim verilmektedir. Verilen eğitim için Just English Kurumuna teşekkür ederim.

Abdullah Oğuzhan Oğuz – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Öncelikle Justenglish Language ve Toefl Center Merkezine teşekkürlerimi sunarım. Ben justenglish’te 2 kur aldım.Eğitmenlerle birlikte aldığım derslerin benim açımdan çok verimli geçtiğini söyleyebilirim. Dersin içeriği, akışkanlığı, öğrenciyi sıkmaması, bunu yanında disiplinli bir şekilde ders yapılması çok güzeldi. Hocalarımız bizlerle yakından… Devamı İçin Tıklayınız.

Murat Tavşancı – İstanbul – Kadıköy Şubesi

İngilizce ve dil öğrenimi her ne kadar kişinin çalışma azmi ve isteğiyle doğru orantılıolsa da; öğreticinin öğrenciyi motive edebilmesi ve öğretme konusunda istekliliği, tüm personelin sıcaklığı, ders ve materyallerin zenginliği ve öğretim metodu gibi birçok kriterin de dil öğrenimini çok… Devamı İçin Tıklayınız.

Cem Cankat Gültekin – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Just English ile IELTS hazırlık kursu aldım. Kurs öğretmenim muhteşemdi. Sınavı verdikten sonra sınıfta çözülen örneklerin, sınava nekadar uygun olduğunu farkettim. Hocama iyi niyeti, disiplini ve özverisi için teşekkür ediyorum.

Ayşenur Turan – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Just English ailesine, Aile diyorum, çünkü öğretmenler aile sıcaklığı veriyor. Çalışan personel çok ilgili… Böyle bir kurumda ilk defa eğitim alıyorum. Hakkınızda hiçbir şey bilmeden geldiğim halde çok memnunum. Bence her şeyiyle dört dörtlük bir kurum. Başarılarınızın devamını dilerim. İyi… Devamı İçin Tıklayınız.

İbrahim Sarı – İstanbul – Pendik Şubesi

Bu kurumda yaklaşık 1 yıldır eğitim alıyorum.Burayı seçmemdeki en büyük sebeplerden biri ise geçmiş yıllarda almış olduğu ödüller ve başarılar beni Just English’e yöneltti.Görüşmeye geldiğimde bizimle kurulan diyaloglar gayet iyiydi ve bize sunulan olanaklar da iyi olduğu için burayı seçtim… Devamı İçin Tıklayınız.

Nazire Garayeva – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Kurs döneminden ve verilen eğitimden, hocaların öğrencilere ilgisinden çok memnunum. Kısa zamanda hocaların, dil eğitimime çok büyük katkıları oldu. Yaz tatili nedeniyle donduruyorum. Fakat kesinlikle devam etmeyi düşünüyorum.

İsimsiz – Bursa – Heykel Şubesi

My language training is divided into two as before and later from Just English and Julie Loyd. Julie is my teacher in Just English. Actually she was as a friend for us and she has motivated us throughout the course…. Devamı İçin Tıklayınız.

Şevket Mertoğlu – İstanbul – Mecidiyeköy Şubesi

Just English Genel Müdürlüğü’ne; Just dil kurumu olarak eğitiminizdeki eğitiminizdeki yenilikçi yaklaşımlarınız, farklı etkinlikleriniz, çalışanlarınız etkileyici ve başarılı. Kurumunuzdaki gerek çalışanların işine hakim ve güler yüzlü, iletişimlerinin pozitif olması, tercih etme sebeplerimden bazıları. Kurumunuzda kendimi ailenizden biri gibi hissediyorum. Özel… Devamı İçin Tıklayınız.

Nurçin Çam – Kocaeli – İzmit Şubesi

Just English Kurumlarına, Just English İzmit kurumunda eğitim görüyorum. Buradan gayet memnunum. Öğretmenlerimi seviyorum. Gerçekten tecrübeliler ve işlerini iyi yapıyorlar. Daima güler yüzlüler ve anlamadığımız zaman bizimle bireysel olarak ilgileniyorlar. Ayrıca gelmediğimiz bir ders ya da yapamadığımız bir konu olunca… Devamı İçin Tıklayınız.

Hatice İşcan – Bursa – Nilüfer Şubesi

Yabancı öğretmenlerimizin kaliteli ve tecrübeli olması ingilizce konusunda endişe ve eksikliklerimizin giderilmesinde önemliydi.Yanlızca IELTS değil akademik ingilizcemizin ilerlemesi için de bu kursun alınmasından dolayı memnunum.

Umut Öztürk – İstanbul – Kadıköy Şubesi

Yaklaşık 1 yıldır Eğitim Kurumunuzda İngilizce Eğitimi almaktayım. Bu geçen zamanda Eğitim stratejinizi kurum olarak beğeniyorum. Hocamızın gayretini ve bilgisini ders anlatma şeklinden ve yaklaşımından dolayı takdir ve teşekkür ederim.

Serpil Demirci – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Ben, 2. kur A sınıfı öğrencisiyim. Hocalarımızın titiz çalışmaları sonucunda İngilizceye olan ilgi ve becerimin arttığını düşünüyorum. Özellikle gramer konusunda hocalarımızın verdiği çalışma kâğıtları çok işe yaradı. Sınıf arkadaşlarımız, hocalarımız ve kurum çalışanlarının güler yüzü, beni bu zorlu maratonda çok… Devamı İçin Tıklayınız.

Senay Cengiz – İstanbul – Kadıköy Şubesi

İngilizce seviyem upper intermediate olmasına rağmen KPDS,ÜDS gibi sınavlarda başarılı olabilecek seviyede bir test tekniği bilgisine sahip değildim. Araştırmalarım sonucunda en iyi kurs olarak duyduğum Just English’e yazıldım.3 aylık bir eğitimden sonra yüzlerce bilmediğim kelimeyi çözdüğümüz sayısız testlerden öğrendim ,… Devamı İçin Tıklayınız.

Hakan Verbiç – İstanbul – Şirinevler Şubesi

Ahh Just English, evim gibi! İstanbul’da daha yeni gelmiş ana kuzusu bir çocuktum,İngilizce kursuna yazılacaktım, ama nereye yazılsam diye hep düşündüm durdum sonra Akmar’dan kitap alırken bir baktım burada bir kurs var, hadi bir gidip konuşayım dedim ve o oldu,… Devamı İçin Tıklayınız.


Anasayfaya Dönmek İçin Tıklayınız.